A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

uxi: igen, én is azért ijedtem meg annyira. :( Szerencsére azóta nem volt ilyen görcsöm, de ha mégegyszer előfordul tuti felhívom az orvosomat!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Halihó!

Én ma vettem oscillococcinum-ot (betűzve írtam a dobozról!!!) :lol:, 995,- Ft volt, és tényleg megelőzés céljára (is) ajánlják, heti 1 az adagom, úgyhogy 6 hétig elleszek vele. Én ezt ajánlom mindenkinek, mert tényleg jó, annó mikor kicsit megfáztam már terhesen nyáron, akkor is ezt szedtem, és hamar rendbetett.

Ezenkívül én is csak magne B6-ot szedek, és heti 1 Gravidát. Remélem túlvészeljük nagy betegségek nélkül mi is az őszt... Én a terhesgondozótól tartok kicsit, mert Győrben mindig millióan vannak, táppénzes papírt nálunk ott adnak ki és nem a háziorvos. A párom meg reggeltől estig dolgozik, nem tud bemenni érte. :? Szóval ha ott nem szedek össze semmit, és a gyerekem se hoz haza nagy betegséget az oviból, akkor minden ok lesz...

És egy ezer éves felvetéshez egy hozzászólás:
Kálcium... A tesóméknál korai csontosodása volt a babának, koponya deformitással született... Mindenfelé voltak vele, millió kivizsgálás, és a sógornőmnek azt mondták Pesten, hogy a túlzott kálciumtól is lehet, és az Elevit gyakori szedésétől is.... Ő naponta, kétnaponta szedte... Azóta 1 év telt el, kétszer műtötték a koponyáját, és még vár majd rá szépészeti műtét 6-7 évesen.
Szóval a lényeg az, hogy mindenkire másként hatnak a dolgok... Én is híztam annó a Bettivel, mikor "rendesen" próbáltam szedni a terhesvitamint. Abba is hagytam... Ezért szedek most heti 1 gravidát, de néha így is elfelejtem, de talán nem is baj...
melike30
Győr

Hi,

Én megkérdeztem a dokim, hogy szedjem-e minden nap az Elevitet, és azt mondta igen, végig szedjem, a szoptatás végéig, minden nap. :roll: Lehet, hogy gondot okoz?

Klári

Kép
claracroft

Én is leálltam pár hónapja a terhesvitaminnal, mert azt hallottam, hogy a túlzott vitamin bevitel túl nagy babát eredményez.
Nem tudom mennyi igazságtartalma van a dolognak, de valószínűleg nem hiányzohat a szervezetemből a plusz vitamin, mert a védőnő megkérdezte, hogy szedek e valamit, mert meglepően jó a vérképem.
A baba is szépen növöget, nem aggódom.

Persze így, hogy nyár van, elég sok gyümölcsöt eszem.

Ágnes

Kép
klemencia

Klári!

Én is megkérdeztem annó a dokit, aki a heti 1-et tökéletesnek találta, sőt, szerinte nem is nagyon kell ha sok gyümölcsöt, zöldséget eszem. Én minden nap eszek délelőtt és délután is gyümölcsöt, zöldséget nem nagyon, max paprika este vacsihoz... És a vérképem nekem is jó, kicsit vashiányom van, de ezért eszegetek most pl diót...

Napi 1 elevit szerintem tuti nem kell.... De ezt is embere válogatja... :roll: :shock:
melike30
Győr

Én sajna nem viszem túlzásba a gyümölcsöt, nem mondhatnám hogy bármennyire is kívánom :oops:

Paradicsomot eszem minden nap, a zöldség kb. ennyi, néha hagyma, paprika, uborka, de csak néha....

Klári

Kép
claracroft

[quote="adrienne29"][ írta:adrienne29b]szcsm: persze, én igyekszem kerül az olyan helyzeteket, ahol megfertőződhetek, meg odafigyelek maximálisan a higéniára, de ettől függetlenül bárki hazahozhatja. Anyósékkal lakunk + férjem tesójával. Férjem tesója (Kata) ráadásul múlt héten bement a városba találkozni a beteg barátjával. Nagyon mérges voltam rá! :evil: Mesélte, hogy a barátja pestre jár egyetemre, és hogy tök beteg az egész évfolyama, pénteken már meg sem tartották az órákat. Aztán valahogy haza vonatozott Győrbe még este. Beszéltük is Katával, hogy nem találkozik vele a hétvégén, mert nem akar semmit elkapni, meg én is mondtam neki, hogy nem kéne hazahoznia, mert veszélyes terhes nőkre és a magzatra. Megértette, mondta okés, erre másnap délután már készülődött a randira. Kitalálta hogy mégis találkoznak, a srác lázasan és betegen találkozott vele aznap délután. Marha mérges lettem rá, hogy milyen felelőtlen, pedig előtte direkt beszéltünk róla, hogy nem kéne. :evil: :evil: Ez szerintem tök nagy felelőtlenség volt a részéről.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

húú ezt nem tudom hogy raktam be ide mégegyszer, véletlen volt. :oops: Csak szerkeszteni akartam, mert láttam, hogy kimaradt egy betü. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Brigi mikor mész terheléses vércukorra?Én dokim azt mondta betöltött 26.hét után csinálja.

És négy D-re mész?Dokim aszonta ő nem támogatja.Na most ennyi:-)
kriszti1976

Gyöngyi kérdezted, hogy van e köztünk pajzsmirigy beteg. Nálam pajzsmirigy alulműködés van amire gyógyszert szedek állandóan és az endokrinológushoz is rendszeresen járok miatta a terhesség alatt. Ő havonta csináltat velem vérképet is. Úgy hogy én nem félek a terheléses vércukor vizsgálattól sem, ahol "csak" kétszer szúrnak meg.
Klemencia Nem akarlak elkeseríteni, de én május végétől vagyok táppénzen és még csak egyszer kaptam pénzt június végéig szóló időszakra. A munkahelyem nekem sem kifizetőhely. A munkahely sem küldi pontosan, az OEP sajnos a harminc napot sem tartja be, eleve késik vele és erre még a posta is rápakol.
Én is teljesen felvagyok háborodva!
Ági Szeretném tudni, hogy melyik szülésznőt választottad, mert én is szeretnék szülésznőt fogadni, mert választott orvosom nem lesz, ebben az előzőekben leírtak is megerősítettek. És mi mindketten a Sz. Imrében akarunk szülni és csak két nap különbséggel, így nem lenne tanácsos nekem is a Te szülésznődet választanom, mert lehet, hogy együtt szülünk majd!

Nóra

Kép
fikuszka

Kriszti A dokid miért beszélt le a 4D-ről?

Nóra

Kép
fikuszka

fikuszka mert azt mondta hogy felmelegíti a magzatvizet, és a baba sem szereti.Nemtom. Mondjuk annyira nem is akartam menni, mert én alig látok valamit amikor uh-ra megyek, pedig átvált néha 4D-re de olyan maszatos az egész...
kriszti1976

Adrienn:
Gratula a szép cukoreredményhez.

Vitamin:
Nekem még az előző minden nap javasolta a femibiont, de megmondom őszintén, hogy csak az első trimeszterben szedtem rendesen. Viszont amióta diétázom, ismét elkezdtem.

4d:
Mi ma voltunk 4d-n és szépen lehetett látni a Babát, Kriszti, biztos, hogy Te is látnád :). Tettem fel egy képet a blogba. Mi főleg azért mentünk most, mert fogytam pár kilót, és szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy Ő nem fogy, hanem növekszik.

Kép
cat__

Brigi:Nincs egyik sem, csak freemail-em. Arra tudsz küldeni csak: icu03@freemail.hu

Icu
Kép
Kép
icu03

Nem Tb kifizetőhelyen táppénzen lévő lányok:A táppénzt az OEP a cégnek utalja és utána kapjátok a cégtől? Vagy egyből nektek érkezik??

Icu
Kép
Kép
icu03

Icu Egyből nekünk utalja.

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka, ha minden igaz, nekem Horváthné Kondor Katalin lesz a szülésznőm. Nem tudom, neked ajánlottak-e, vagy ismersz-e valakit. Én járok a szülésfelkészítő előadásokra, ott lehet több szülésznővel is találkozni, szerintem nem rossz, ha van személyes benyomás. Én ilyen alkalmon Katalinon kívül még Nyulas Jolánnal találkoztam, őt is nagyon szimpatikusnak találtam, illetve egy ismerősöm ajánlotta Molnár Zsuzsát. Amennyire tudom, a szülésznőket a Szent Imrében úgy általában dícsérik.
Egyébként szerintem nyugodtan választhatod akárt ugyanazt a szülésznőt is, hiszen a szülés kiírt időpontja általában annyira nem pontos. Így attól, hogy két nap különbséggel vagyunk kiírva, még nincs sokkal nagyobb esély a közös szülésre, mintha mondjuk 1 hét különbséggel lennénk kiírva. Persze ahogy gondolod, nem szeretnélek semmire, senkire rábeszélni. :)

Ági

Kép
ági33

Ez a táppénzes dolog nem semmi, nem gondoltam volna, hogy ha a munkahely nem tb kifizetőhely, akkor ennyit csúszik az utalás. Azért ez döbbenetes. És mi a helyzet a tgyás-sal, gyed-del? Ott ugyanez lesz?

Ági

Kép
ági33

Sziasztok, jó reggelt!

Cat: köszi a gratulát a vércukor ereménnyel kapcsolatban. :) Neked pedig gratula a szuper 4D-s képhez, nagyon édes a pici babád a képen! :)

klemencia: a te 4D-s képed is szupi, édesen mosolyog a kis Csenge a képen. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Csajok!

Én aggódom ldetti miatt, már régen jelentkezett. Tudom, hogy hétfőn megy dokihoz, remélem minden ok lesz, és ha olvasó üzemmódban vagy, akkor "Szia!". :wink:
melike30
Győr

Turkálók

Ugye azt a Hádát dicséritek ami a Keletivel szemben van?
Ha oda megyünk, hol lehet ott leparkolni legközelebb? Esetleg ingyen?

Szemben a másik oldalon, nem messze ettől a sarki gyerekturitól, van egy másik Háda. Oda is érdemes elmenni?

Trudi
turorudi6

Terhestorna

Milyen gyakorlatokat tanultok a derék karbantartására? Pl mi anno a cicahát-homorítás-négykézláb gyakorlatot csináltuk. Illetve a négykézláb felmosást javasolta a gyógytornász.

Nekem annyira fáj a derekam 2 napja, hogy csak feküdni tudok. De már az ágyból kikelni alig sikerül. Valamit csinálnom kell!!

Trudi
turorudi6

Sziasztok!

Látom jó nagy vihart kavart a pénz dolog, de ebben tényleg az
egész rendszer a hibás. Én is félek, hogy nem kapom meg a
megfelelő ellátást, ha nem adok pénzt. De az sem biztos, hogy ha adok pénzt, akkor kapok. Én általában a 6 hetes
kontroll alkalmával szoktam pénzt adni, az tök hülye helyzet,
hogy még arra is kelljen a szülésnél figyelned, hogy elég pénz
legyen nálad, meg boríték, stb. És az alkalom sem megfelelő.
Akkor teljesen más a fontos.

Klemencia Ne félj a szoptatástól! A tested tök jól működik,
nagyon-nagyon kevesen nem tudnak szoptatni! Ott is inkább lelki
okai vannak. És hidd el nem számít az, hogy az anyukád tudott-e,
a szomszéd néni tudott-e. te fogsz tudni, csak ne hagyd, hogy
mindenki bebeszéljen Neked mindenféle "butaságot". És nem
akarom eltitkolni, a szoptatás elején rohadtul tud fájni a mellbimbó,
de ez pár nap alatt elmúlik. Megedződik. Én nem vagyok híve a bimbóvédőnek, bár ismerek olyat, akinek bejött.

Rengeteg szoptatással kapcsolatos dolgot olvastam, és én
kedvelem a La Leche Liga hozzáállását. Általában szoktak
tartani klubokat, én is nekik köszönhetem, hogy az első
gyermekem 2 hetes korában elkezdett szopni. Addig csak
bénáztunk én meg pánikoltam.
De nagyon sok téves nézet forog a kismamák körében evvel
kapcsolatban és a védőnők is hajlamosak ezeket terjeszteni.
Pl. kihagyni egy szoptatást, hogy akkor a következő szoptatásnál több lesz a tej. Ami tény. De csak egy két alkalommal.
Így lehet pillanatok alatt eljutni odáig, hogy "Sajnos kevés a tejem!" És akkor jön a tápszer.

Na, befejezem az okoskodást!
Ildi

Kép
dil68

H1N1 A rádióban azt mondták tegnap, hogy akinek
influenza szerű megbetegedése van, az legalább egy hétig maradjon otthon. Szerintetek ezt komolyan gondolták ma Magyarországon?
Amikor mindenki lázasan is bejár dolgozni, nehogy valami baj
legyen a munkahelyén? Szerintem tele lesznek a vonatok, buszok,
metró beteg emberekkel, mert sokan nem fognak otthon maradni.

Azt hiszem én sem oltatnám be magam.

Kép
dil68

Uxi Tegnap voltam a táppénzes papíromért, és a rendelőben
láttam kiírva, hogy valaki tart kismama jógát itt Dunakeszin. És a
La Leche Ligának is lesznek alkalmai minden hónap második csütörtökén. Sajnos az elsőre nem tudtam elmenni, mert tök
rosszul voltam.
Ildi

Kép
dil68

Sziasztok Lányok!

Bejelentkezem végre, eddig csak zúgolvasó voltam!

Ma reggelre elkezdett fájni a torkom, Lilinek meg tegnap óta folyik az orra :evil: :evil: Renélem ennyinél megállunk :(

Tegnap olyan drága volt a férjem :) 20 előtt kitaláltam, hogy süti nélkül nem tudok elaludni, vgy süssünk valamit, vagy valami legyen :lol: És elmentünk egy cukrászdába, és KFCbe is :lol: :lol:

Szerdán Lilivel voltunk nephrológián, mert kb. 8 hónaposan összeszedett egy húgyúti fertőzést, amitől 41 fokos láza lett. AZóta folyamatosan kellett mennünk kontrollra, de szerencsére minden rendben van, csak tenyésztés miatt kell visszatelefonálni hétfőn.
3 órát vártunk, szörnyű volt..
Szembe a nepfoval pedig a Neurológia.. Szegény gyerekek, azt is szörnyű volt látni, nem is néztem nagyon oda, ha tudtam :oops:

Csajok, valakinek fáj már a háta? Én aludni már alig tudok, mi lesz később? Lilivel úgy emlékszem, ez csak az utolsó hónapban volt.

Vitamin: Én sem szedem :oops: Dokinak azt mondom igen, mert ő javasollja, de nem szedem :oops: Ezsek sok gyümölcsöt, stb, de most, hogy jön az ősz, lehet, hogy elkezdem szedni.

Hálapénz, pénz: Sajnos így működik :( Én nem mernék belevágni fogadott doki nélkül, mert nagyon sok negaítv dolgot hallottam, hogy miket nem vettek észre a terhesség alatt se...
Szerintem meg a 9 hónap alatt kiismered annyira a nőgyogyit, hogy tudsz-e rá számítani szüléskor vagy sem.

Táppénz Csajok, ez nagyon durva.. Miből éltek akkor?? Összeteszem a 2 kezem, mert nekem a munkahelyem TB kifizetőhely és kapom rendesen mint a fizut, és én is többet :oops: :lol: :lol:

Idettire én is okat gondolok, rmeélem minden rendben vele!!!

Kép
buborka.

[quote="turorudi6"][ írta:turorudi6b]Terhestorna

Nekem annyira fáj a derekam 2 napja, hogy csak feküdni tudok. De már az ágyból kikelni alig sikerül. Valamit csinálnom kell!!

Trudi

Nekem is :!: :!: :!: :!: :!:
De nekem a hátam jobban fáj... Sehogyse jó már! Pedig én még ezt korainak tartom, de ha már most jött, akkor most jött :(

Kép
buborka.

Jó reggelt!

Nekem is fáj mindenem, de a csípőm leginkább. Én mikor lefekszem, próbálom átmozgatni, amolyan latin táncos csípőmozgásokkal.

Dettinek írtam e-mailt, de még nem válaszolt rá :shock:

Klári

Kép
claracroft

Klári

"Örülök", persze nem annak, hoyg neked fáj, hanem hogy nem vagyok egyedül.. Azt hittem korai, de ezek szerint Lilivel szerencsém volt, hogy későn jött..

Remélem minden oké Dettiékkel.
Nincs meg a tel.száma valakinek?

Kép
buborka.

Sziasztok lányok!
Fikuszka:Te mióta vagy pajzsmirigybeteg?Nekem is csökkent müködésü 8 éve kezelve vagyok én is havonta vagy 6 hetente megyek vérvételre meg vizsgálatra.Neked mennyi a tsh értéked?Mikor terhes lettem 3.33 aztán gyógyszer emelés után 1.19 most meg 1.86 lett nem tudom miért emelkedett...Ha ráérsz megnézed és leírod?Mennyi gyógyszert szedsz?Én 150 euthyroxot 125-öt terhesség előtt.Az a bajom hogy fulladok de még néha fekve is.Neked nincs ilyen problémád?Köszi ha válaszolsz!!! :D
Mindenkinek szép napot!
Ja és szerintetek lehet inni citromfű teát?
gyöngyi-30

Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-42 méretig): 3700 Ft-4200 Ft
Most ha 2 nadrágot rendelsz nálam, egy bolti nadrág áráért két nadrágot vásárolhatsz: 2 nadrág most 7000-7500 Ft!

Igény szerint anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is!

Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozom!
További információkért forduljon hozzám bizalommal:
e-mail: sziszilva@freemail.hu
sziszilva

Sziasztok Lányok! 2napja be sem kapcsoltam a gépet, kicsit kivagyok! Mondom most nézek egy kis filmet és elolvasgatom mit írtatok!
Lányok olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám és drukkoltok!
Képzeljétek ugye hétfőn voltam dokinál, kedden egész nap telefonáltam! Felhívtam a rendelőt csak szerdán van, felhívtam a női klinikát kedden ott se volt, ott megadták az asszisztense magán mobilját, és beszéltem a Hajdú Júlia asszisztensével mert az ő számát nem adták meg és elmondtam, hogy mi van! Azt mondta felhívja a professzorasszonyt és utána visszahív! Visszahívtak azt mondta a hölgy, hogy annyit üzen a prof. hogy ne aggódjak, minden rendben lesz a lényeg most, hogy próbáljak megnyugodni, mert a babának ártok vele, de ez az izom önmagában nem jelent rosszat, csak ha más is párosul hozzá! De nem tudott elöbbre időpontot adni csak 25-re de a hétfő az közelebb van és azt mondta addig vegyem fel a kapcsolatot egy genetikussal aki felvilágosít, hogy mivel jár, már meg is kerestem rögtön dr. Hajdú Krisztinát(neki megadták a számát), és ő is egy kicsit megnyugatott, hogy ha a tesztek negatívak és nem vagyok 35éves kicsi az esély a rosszra ... (nem is akarok belegondolni) ő is azt mondta a hétfőtől függ minden, az UH-on fog látszódni ha baj van! (addig meg kikészülök)
Közben olvasgattam róla a neten és elég gyakori jelenség és többségben semmi gond nincs vele! Próbálok optimista lenni, hogy az én babám egészséges, szép, okos, aranyos kisbaba lesz! És beszélek hozzá, mondtam neki is, remélem így lesz!

KépKép
ldetti

Szia Detti!

Örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon aggódtunk értetetk!!!
Ez nagyon bíztató amit mondott a doktor nő, csak is optimistán, semmi baj nem lesz!!!!!

Sok puszi Nektek!!

Kép
buborka.

Szia!

Örülök, hogy jelentkeztél, már a frász kerülgetett :roll:

Szerintem nagyon jó fejek voltak veled a Hajdú lányok, illetve Júliának az asszisztense. Remélem egy kicsit nyugisabb vagy.

Most akkor hogy lesz? Hétfőn hova mész? És mi lesz 25-én?

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Kriszti, én 28-án megyek cukorra, aznap vagyok 26 hetes. Jössz Te is? :lol: Neked szirup lesz vagy tej+zsemle? 4D-re is akarok menni, de oda csak okt. 23 után valamikor.

Icu, mindjárt írok Neked mailt, hogy hogyan lehet átméretezni a képeket, és akkor fel tudod tölteni

Dil, én nem tudtam szoptatni, de nem lelki okai voltak. De nem adom fel, Mincsinél megint be fogok próbálkozni, hátha ő megtanul

Verus, jobbulást mindkettőtöknek! Nekünk 1 hétig tartott az orrfolyás. Dokihoz nem vittem el, kikúráltam, a doki meg utólag megdicsért érte :lol: Nekem fájt a hátam, de csak 2 napig. Apával jól kimasszíroztattam, és már kutya baja

Detti, de jó, hogy jelentkeztél. Remélem hétfőn már megnyugtatnak Titeket :wink: Egyik ismerősünkkel csinálták azt, hogy egyik UH után betegnek mondták, egy hét múlva másik doki egészségesnek. És 4-5 uh-n voltak, addig egyszer jó, egyszer rossz híreket kaptak. A kislány már 8 éves, és makkegészséges.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ldetti: klassz, hogy megnyugtató híreket kaptál mindkét szakértőtől. Csak fel a fejjel, minden rendben lesz. És a lehetőségekhez képest próbálj meg tényleg lazítani! (ha már úgyis filmnézésben vagy, akkor jó vígjátékokat válassz!!!)

Kép
szerencsemák

Szia Detti!!!
Jaj de jó, hogy írtál! Főleg hogy ilyen bíztató dolgokat mondtak. Azért a hétfői uh után írj mindenképp!!!
melike30
Győr

[quote="icu03"][ írta:icu03b]Nem Tb kifizetőhelyen táppénzen lévő lányok:A táppénzt az OEP a cégnek utalja és utána kapjátok a cégtől? Vagy egyből nektek érkezik??

Hát sajnos ezt én még nem tudom :D én még egy forintot sem kaptam!!!! :evil:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="adrienne29"]
írta:
adrienne29klemencia: a te 4D-s képed is szupi, édesen mosolyog a kis Csenge a képen. :)

Köszönöm :oops: :D

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="ldetti"] írta:ldetti
Közben olvasgattam róla a neten és elég gyakori jelenség és többségben semmi gond nincs vele! Próbálok optimista lenni, hogy az én babám egészséges, szép, okos, aranyos kisbaba lesz! És beszélek hozzá, mondtam neki is, remélem így lesz!

Ne aggódj! Biztosan nem lesz semmi baj! Szorítok értetek nagyon!

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="dil68"]S írta:dil68ziasztok!

Klemencia Ne félj a szoptatástól! A tested tök jól működik,
nagyon-nagyon kevesen nem tudnak szoptatni! Ott is inkább lelki
okai vannak. És hidd el nem számít az, hogy az anyukád tudott-e,
a szomszéd néni tudott-e. te fogsz tudni, csak ne hagyd, hogy
mindenki bebeszéljen Neked mindenféle "butaságot". És nem
akarom eltitkolni, a szoptatás elején rohadtul tud fájni a mellbimbó,
de ez pár nap alatt elmúlik. Megedződik. Én nem vagyok híve a bimbóvédőnek, bár ismerek olyat, akinek bejött.

Rendben! Igyekszem nem előre paráztatni magamat. Biztosan minden rendben lesz majd. :roll: :)

Ágnes

Kép
klemencia

Hátfájás:
Nekem mindig nagyon hamar megfájdult a hátam, elég volt csak a kád fölé hajolnom, amíg kimostam, és már alig bírtam kiegyenesedni. Na ez mióta nő a pocakom csak rosszabb lett. Most már szinte mindentől fáj, ha állok, ha ülök...szinte csak a fekvéstől nem fáj. Én is kicsit megijedtem, hogy azért még messze a január, hová fokozódhat még, de sokat nem tudok ellene tenni :cry:

Ágnes

Kép
klemencia

Detti, szerintem is biztató amit a doktornők mondanak és az UH -nak is jónak kell lennie!!!!!!!!! Csak optimistán, nagyon szorítunk érted! :)

Kép
arian78

[quote="claracroft"] írta:claracroftn sajna nem viszem túlzásba a gyümölcsöt, nem mondhatnám hogy bármennyire is kívánom :oops:

Paradicsomot eszem minden nap, a zöldség kb. ennyi, néha hagyma, paprika, uborka, de csak néha....

Én pedig a zöldségeket nem szeretem, paradicsomot nem ettem életemben egy szemet sem...max zöldpaprikát eszem a reggelihez.
Úgyhogy egálban vagyunk :D

Ágnes

Kép
klemencia

Hátfájás ellen szerintem a torna hatásos vagy a masszás!

Kép
arian78

Visszaolvastam!

Bogyra köszönöm szépen ha gond lesz a szívével(de ne legyen)egy percig sem habozok és Pesten szeretnék szülni, itt T.bányán nem tudnának vele mit kezdeni és rá sem bíznám itt senkire a kisfiamat, de természetesen egészséges lesz!

Uxi köszönöm szépen, nekem is azt mondták 4D-n, hogy nem látszik a nyúlajak, sőt kis nagyították és ráközelített a felső ajkára az UH orvos!

Pillesz köszi szépen!

Melike borzasztó amiket írtál, leírtam már, hogy azonnal felvettem a kapcsolatot Hajdú Júliával amint lehetett!
Sajnálom ami veled történt!

Arian köszönöm szépen én is bízom benne, hogy minden Ok!

Nilszi köszönöm, remélem igazad van, 4D-n rendben volt, remélem hétfőn Hajdú Júlia is megnyugtat végre!

Bogaracska köszönöm szépen, örülök, hogy minden rendben van veled és a kis Virgonc babáddal is!

Linus én mozoghattam a cukor vizgálat vérvételei között! Levették az éhgyomrit, utána mentem meginni a lötyit utánna 2órát kellett volna várni mi elmentünk anyuékhoz és visszamentünk időre majd levették a vért és mehettem haza! Volt mondjuk olyan kismami akinek szinte még le se ért a lötyi már rohant hányni, neki meg kell ismételni azt mondták!

Francesca köszönöm szépen! Leírtam a dokinéni reakcióját, még nem vásárolunk! Pár ruhácskát kaptunk ajándékba, de úgy döntöttünk a párommal, csak ha már minden vizsgálat lezajlik és minden rendben lesz akkor mindent egybe megveszünk!

Somaanya köszönöm szépen!

Cat köszönöm szépen! Én is gondolok rád, hogy vagy, hogy bírod a diétát? Nagyon nehéz? Nekem hál'isten most nincs szükség diétára, de majd megismétlik mégegyszer!

Adrienne köszönöm szépen!

Klári köszi szépen! Felhívtam a Magzatdiag. közp.ot, de ott csak hetente 1szer van H.J. a Női klinikán heti 2szer és péntekenként magánrendel! De azt mondta az asszisztense, hogy mára nem tud adni időpontot, úgyhogy mostmár megvárom a hétfőt és megyek a Női klinikára! Alig várom már!!!!! Majd jövök és mondom mi volt! Ha hétfőn vagy kedden nem jelentkezem akkor baj van! Akkor majd jövök ha megnyugodtam, csak azért írom, hogy ne izguljatok értem! Nagyon jólesik különben komolyan, hogy így aggódtok!!!!!! Köszönöm!

Ági igazad van annyian drukkoltok, hogy nem lehet baj!!!!!!!

Dil, Twist köszönöm szépen remélem minden rendben lesz!!!

Hékás köszönöm, hétfőn meg fognak nyugtatni, az én babám nem lehet beteg!!!

Akire köszönöm szépen minden rendben lesz hétfőn én nagyon bízok!!!

Buborka köszönöm! Leírom röviden: Az én dokim eddig azt mondta minden rendben pedig 3hetente havonta megyek hozzá, eddig 4Dn is minden rendben volt 2szer voltam már ezelött!
Eljött a követk. köt. UH ideje amit itt a kórházban csináltak! egy teljesen más UH orvos csinálta és ő vette észre, hogy valami nemm stimmel, irányítottak rögtön Pestre a Női klinikára, ez pénteken volt, felhívtam a klinikát és sürgösségibe kaptam időpontot ezen a héten hétfőn, ott megerősítették a diagnózist és beutaltak Hajdú Júliához! A többit már tudod!
A kényszertartás hál'istennek cáfolták, mert mocorog a babám! az olyan babánál van ami nem akar mozogni egy helyben van csak, és olyan kismamánál akinek cisztája vagy miómája van ami akadályozza a babát! Ezek a babák ált. lassabban fejlődnek! De ilyen nincs nekem szerencsére 4D-n is olyan kis ari mocorgós volt, még az UH-s doki is érezte amikor mocorgott főleg mikor megettem egy csokis kekszet arra beindult! :D

Elnézést kérek attól akit kihagytam próbáltam mindenkinek válaszolni és köszönöm szépen a sok aggódást és törődést mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
ldetti

[quote="fikuszka"]
írta:
fikuszkaKlemencia Nem akarlak elkeseríteni, de én május végétől vagyok táppénzen és még csak egyszer kaptam pénzt június végéig szóló időszakra. A munkahelyem nekem sem kifizetőhely. A munkahely sem küldi pontosan, az OEP sajnos a harminc napot sem tartja be, eleve késik vele és erre még a posta is rápakol.
Én is teljesen felvagyok háborodva!

De, sajnos sikerült elkeserítened vele. Reméltem, hogy legalább októbertől beáll egy folyamatos szintre, és minden hónapban, kb. ugyan akkor, kapok pénzt. :cry:
Lehet, hogy megpróbálom kéthetente leadni, hátha az tényleg segít.... :roll:

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok lányok!
Én is csak "olvasója" voltam ennek a topiknak, de aztán kedvet kaptam az íráshoz is.
Január 27-ére várom a babámat, ha minden igaz kislány lesz. Van már egy nyolc éves fiam, biztosan furcsa lesz újra ennyi idő után babázni.
Szeptembertől visszamentem dolgozni, egy suliban tanítok, testileg eléggé elfáradok, de jól érzem magam.
Dettiért én is aggódtam, remélem, minden rendben lesz!
ágota 74

Szia Ágota, üdv köztünk! Mesélj picit magadról. Merre laktok, hol fogsz szülni, mit tanítasz? Mit szerettetek volna a fiatok után, kislányt vagy kisfiút?

Ha visszalapozol a 130. oldalra, ott van egy táblázat. Küldd el nekem priviben az adataidat, és felveszlek Téged is

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Brigi!
Kecskeméten fogok szülni, itt is élek. Egy általános iskolában tanítok 5-8.-ig magyart és történelmet. Kicsit fárasztó a munka, de nagyon szeretek gyerekek között lenni. Ameddig bírom, és ha persze minden rendben lesz, dolgozni szeretnék. Persze majd meglátjuk. Idén töltöttem a 35. évemet. Őszintén szólva ez a baba csak úgy "becsúszott", de nagyon örült neki mindenki. Többek között én is, persze először nagyobb volt a döbbenet, és a "mi lesz most?". A fiam után jó lenne egy kislány, de igazából teljesen mindegy, csak rendben legyen vele minden.
ágota 74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: