A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Meli, az almát meg is hámozod vagy rajta hagyod a héját?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

valamiér betaknyosodtam :oops: olyan fáradt voltam gondoltam lefekszem Andrval erre mire elaludtunk csengetett a postás.de szerencsére ő nem kellt feel én viszont már nem mentem vissza lefeküdni nehogy arra ébredjen.így most tiszta fáradt vagyok :(
egy pár napja észrevettem hogy megint fájnak a melleim éscsomós is kicsit azthiszem most sem fog elkerülni a szülésutáni bedurranás :?

Kép
Kép
anitaaa03

Anita
én is épp ma vettem észre hogy ismét kezdenek bedurranni a cicik és fájdogálnak is.
Ma azért van front rendesen, sztem ezért is érzékenykedünk.
Vendég

gio lehet tényleg csak ez a baj :?

Kép
Kép
anitaaa03

Szerintetek érdemes babaőrt venni? Akinek volt az előző gyereknél, bevált?
Anita, hátha tényleg csak a front. Az utóbbi napokban nekem is megnőttek a melleim, mondjuk nem tapiztam le, hogy csomós-e, de szó szerint kilógok az addig jó melltartartómból.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

hát én a neten is csak sok lány ruhával találkozom,mármint licitálós kislányoknak tényleg jók vannak jó ároniúknak annál kevesebb. :(

Kép
Kép
anitaaa03

Póki!Meg!
Anita,Gio,az én mellem is állandóan fáj és szerintem nekem hamarosan kolosztrum is elkezd folyni,D-vel ilyentájt kezdett.
Én is licitálok most egy halom ruhára,ruhacsomagra.Van egy D-re való negyon jó áron lévő 45db-os,de vannak benne nadrágok nagy számban,arra meg nincs szükségünk,mert sok van.Mindegy...valóban így érdemes vásárolni és rengeteget spórolok ruhán,de iszony sok jó minőségű,vagány ruhánk van.természetesen mind turis.

Kép Kép
meli1118

pókica én azthittemmost már csak szülés után várható a mell növekedése.ezek szerint tévedtem.bébiőr attól függ hogy mennyire lehtsz messze a babától.nekünk vlt lesz mvel 2 szintes a ház nameg ha udvarra megyek ott végképp nem hallom.

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem a bébiőr nem vált be.A szomszéd kapunyitójától elkezdett sisteregni és azt is jelezte,ha valaki elment az utcán motorral pl.halál idegesítő éjjel 3-kor erre kelni...

Kép Kép
meli1118

meli nálunk meg nadrágok nincsenek mert mi 2 helyrőlis kapunk ruhákat folyamatosan /bár inkább csak itthonra alkalmsak/,de a nadrágok valahogy lemaradnak biztos szétmennek náluk így én azokkal vagyok bajban pulcsi meg póló annyi vn hogy dunát tudnék vele rekeszteni.

Kép
Kép
anitaaa03

meli szerintemazon is múlik milyet veszel mivel ajobbaknál több csatorna állítható.éjjel mért nem kapcsoltátok ki?

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem már van előtejem, 21 hetes voltam mikor megjelent. Már többször kellett betétet is használnom, hogy felfogja. Babaolajjal szoktam esténként lemosni a mellbimbóm, mert az kiszedi a beszáradt tejet a pólusokból.
De ez nem jelent semmit, nem függ össze a szülés utáni tejtermeléssel.

Anita, igen fiúknak kevesebb jó ruha van fenn, én is ezt tapasztalom.
Nálunk is kétszintes a ház és a fiamnál úgy utáltam, hogy ki sem mertem menni az udvarra, hátha pont akkor ébred fel. Vagy ha ment a légelszívó kajafőzés közben, akkor sem lehetett hallani.
Tudnál segíteni mit érdemes nézni a vásárlásakor?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

pókica annó egy sencor márkájú volt hát az néha nekünk is sitergett de végülisis a célra tökéletesen megfelelt.most a légzéfigyelőt olyat vettünk remélem beválik majd :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

most olvastm hogy actimel joghurt étvággy növelő igaz vajon?meg még a vitacolant írták gyerekeknek de az issza most fog elfogyni és nem használt.megmég a béres csepp volt.van valakinek tapasztalat?meli írta hogy jó evő a gyereke.másnak sem volt ilyen gonja?

Kép
Kép
anitaaa03

na megyek én pihizem egy kicsit bár lenne mit csinálnom :oops:
jó hétvégét nektek.

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Az én melleim a terhesség elején durrantak be, de úgy , hogy 75 b- ről, 80 d-nél állt meg.
És ezek szerint ez nem a vége???
Egyébként, mivel ugye nincs tapasztalatom, nagyon megijedtem, mikor azt tapasztaltam, hogy terebélyesedett a bimbóudvar és sötétebb is lett. Elég durván.
Nektek is ilyen, és egyáltalán ez így is marad?
Vendég

Na, lányok, egyedül uncsi fórumozni, úgyhogy megyek! :lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét, nem érzékenykedni, nem borítani ki a pasikat, csak pihi és séta és nasi!
Vendég

senkinek nem tetszett az ötletem, hogy csináljunk egy levlistát?

az csak annyi, hogy a lista-admin (1 ember) beírja mindenki e-mail címét, és amikor valaki írni akar a listára, nem kell egyesével bepötyögni a címeket, csak a lista címét, és mindenki megkapja!
így lehet a legegyszerűbben küldeni képeket, és egyáltalán nem nyilvános!
gondolom e-mail-t szoktatok olvasni...
ha megvannak a címek összegyűjtve, és megkapom a listát, szívesen megcsinálom - vagy tedorkának (ha ő gyűjti) elküldöm, hogy kell megcsinálni. nem bonyi, nekem több ilyen listám is van...

persze csak ha akarjátok, mert eddig nem reagált senki erre az ötletemre...

Milla

Kép

Kép
millababa

Hali!!

Angelcare van a légzésfigyu mellé volt.Tul.képpen napközben érdemes csak használni,valóban.

Judy,a bimbóudvar nekem is hatalmas és négerbarna lett,ne aggódj,elmúlik.Nektek van linea nigra már??D-vel már volt ennyi idős terhesen,még nyoma sincs.Lehet,most nem is lesz...

Kép Kép
meli1118

ja, a levlista nem azt jelenti, hogy ezentúl oda írjunk, lehet folytatni a fórumozást itt, csak a képek és személyes dolgok mennének ott...

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla
részemről oké a levlista is. Sztem csak nagyon sokféle dolog került napirendre itt a telszámok, emailek tekintetében, talán ezért nem lett konkrétan lereagálva.
Úgyhogy én akkor elküldöm Tedorkának az emailcímem.

Judyka
Nekem is ilyen a bimbóudvar, de ez normális ilyenkor, majd elmúlik :) Gondolom szopi után (?) elmúlik. A méret meg ha szerencséd van marad:-) Mondjuk nekem annyira nem nőtt meg, 80B-ről 85 c lett, ezzel el is vagyok. 8)
Gondolom szülés után eléggé bedurran majd a tejbelövelléskor, úgy hallottam.

Nekem ma a pihi fekve esik jól és a fagyi :) Ahhoz képest hogy egész héten táppénzen voltam , többet pörögtem mintha dolgoztam volna :shock: MOndjuk ezafajta pörgés szimpatikusabb mint a melóé
Vendég

Milla,nekem jó,ha megvan,h kinek és pontosan mit,én küldöm az adatokat.

Kép Kép
meli1118

ok :)
akkor tedorkával egyeztetek.

linea negra nekem nagyon hamar volt már, kb a 12.héttől.
és a köldököm felett folytatódik, kb addig, amíg a méhem teteje van.
érdekes egyébként.
ja, és felül ferde :D

Milla

Kép

Kép
millababa

Hát, jó rég nem írtam, de olvastalak titeket közben néha!

A levlista szerintem jó ötlet!

A cicim nekem is enyhén megnőtt, mondjuk eleve 75D-ről indult, de most, hogy szoptatós melltartót próbáltam a napokban, a 85F(!!!!) bizonyult jónak. Hát, remélem ehhez képest nem nő tovább, nem tudom egyáltalán gyártanak-e ennél nagyobb számozásút is. :lol: Fekete csíknak nyoma sincs, nem is bánom, mert nekem mindig kicsit ijesztőnek tűnt, meg a köldök környéki plusz pigmentálódás is, mikor barátnőimen láttam korábban.

Hiányzó ruhákat én is a teszveszen szereztem be, eddig még csak jó tapasztalatom volt. Egyébként ott is ugyanezen a néven vagyok.

Anita, ha a méhszájad 2100 a 16. hét óta, szerintem így a 30. táján nem kéne aggódnod ezen, mert már látható, hogy nem nyílt tovább. Gondolom az orvosod is ezért nem foglalkozik vele különösebben. Az étvágyat meg legjobban a terhesvitamin javítja saját tapasztalatom szerint, valószínűleg a sok B-k miatt. De gondolom azt nem akarsz adni a gyereknek. :lol: :lol: Persze nem mintha ártana, mert végül is ugyanolyan multivitamin mint a többi, csak furán hangzana gyereknek adni.

Én már egy hete meg vagyok fázva, folyik az orrom és fáj a torkom. Valahogy nem bírok kigyógyulni belőle. De lázam nincs, csak idegesítő, hogy nem kapok rendesen levegőt. Remélem nem h1n1. :lol: Bár én tömegközlekedek is minden nap, és ott is mindenki köhög meg tüsszög, szóval biztos van egy csomó más vírus is forgalomban mostanság.

/
lemonsong

Sziasztok!

Egész nap volt mit csinálni, úh nem tudtam leülni a gép elé. Verus csak fél napig volt ma az oviban. Délelőtt virágokat vettünk ajándékba, majd megkötöttem három csokrot. A kedvenc virágomból magamnak is vettem :) Krizantém. Mások temető virágnak hívják :roll:

csillag: hát én is abban a stádiumban vagyok, hogy már nehezemre esik menni. Nem a derekam fáj, inkább az erőnlétem rossz. Nem bírok úgy. Ma ahogy mentem az oviba Verusért, az óvónő is megkérdezte, hogy jól vagyok e. Egy kis sétától úgy veszem a levegőt, mintha partnak felfele másznék! :shock: Akkor kb mintha 4 héttel előrébb járnék :) úgy vagyok. Végül is a terhünk nekünk most egyforma lehet már :) Én ma a boltban - papír-írószer - is letérdeltem, míg szalagokat válogattam, mert nem volt jó se állni, se guggolni!

gio: a csípő fájdalom inkább a terheléstől van, mert nekem fájt a súly miatt is, mikor már csak szoptattam Johit, és feljött pár kiló. De közvetve a terhesség miatt lehet...

manócskák: remélem már megnyugodtál. Én most, hogy hétvégén rosszabbul voltam, és hétfőn is olyan nehezen mentem, most érzem hogy jobban kímél a férjem. Van aki csak így kapcsol. Van aki csak ha megszületik a baba - javaslom az apás szülést :) Mondjuk az én férjemnek nem gond, ha szabit is kell kivennie, hogy bevigyen a kórházba. Én nem szívesen vezetek, csak a környéken.

Kata
labkat

Pókica nekünk Philips márkáju babaőr van,pont az miatt vettem,hogy ha a kertben vagyok ott is halljam!Vaterán vettem 3500.- volt!A csaj aki eladta nekem még a postaköltséget is állta!!!!Én elégedett vagyok vele!

A telefonszámos dolgot én is úgy gondoltam,hogy az utánnunk szülő három emberrel cseréljünk!Mert akinek babája van az tuti nem ide fog szaladni elsőnek az elején,hanem próbálja kipihenni magát,de az sms miatt a többiek is értesülhetnének róla!
Én például örömmel olvasnám a híreket,hogy pl:
Milla most ment be szülni,vagy Pókica kislánya megszületett!,Katka már a szülőszobában van!....stb!
Szerintem Gabi rakja fel a listát újra és mindenki küldje el priviben a számát az utánna következő emberek közül kettőnek+kérje ej az övéket!! :) (Pl az utánna következő másodiknak és hatodiknak?)
na mit szóltok????
ha Tedorka ezt kiszámolja ki kinek küldje akkor feltehetné az értesítési listát!Aki pedig szeretné még másnak is elküldeni az priviben cserél számot!

Na most megint jólmegmontam! :lol: :lol: :lol:
remélem értetek.... :roll:
Vendég

Milla! Felőlem mehet a dolog, én is benne vagyok!

Tulipános, én is szívesen olvasnám, hogy kivel mi van. Szerintem még várjunk a tel. szám kalkulálásával, hogy ki kinek küldje, mert lehet, hogy az utánunk két héttel lévő ugyanakkor szül mint mi...vagy ilyesmi...
Az biztos, hogy ha megszülök, hazajövünk, nem fogom sajnálni azt az egy percet, hogy bekapcsoljam a gépet és megírjam nektek mi újság!

Lemonsong, remélem hamar meggyógyulsz!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Anita!
A málnalevél teát szülés előtt 5-6 héttel szokták javasolni,naponta meginni 1 bögrével.A málnalevél jótékonyan hat a méhszájra,puhítja,könnyebben tágul és elősegíti a szülésre.Interneten találsz róla mégtöbbet.Ráadásul egyáltalán nem drága és az íze is jó.Nem olyan rossz mint a legtöbb gyógyteának.

Mell:Zizuval észre sem vettem,hogy megnőtt,ost viszont már a várandósság elejétől kezdve úgy rendesen feszülget,fáj,növöget.Lassan méretet kell váltani,bár még igyekszem "beletunkolni magam" a 80/C-be.75/b-ről indultam.

Tegnap csak elmentem suliba,de jó volt úgy végig ülni 4 óra hosszát,hogy 3 percenként keményedtem,fájt a derekam és szurkált a méhszájam.Nem tudom hogy vagytok vele,de ha nem tudok vélig hátradőlve ülni,alig kapok levegőt.Babót is biztos zavarja,mert azonnal rúgdosni kezd.

Pókica!
Grat a nyert aukcióhoz.Olyan jól tud esni az embernek ha ilyen olcsón hozzájut ruhácskákhoz.É Zizunak nyertem múltkor egy kiscipőt 1 FT-ért,nagyon-nagyon minimális orr kopás miatt árulta 1 Ft-ért.Ilyen szaladgálós,cipőt koptatós gyereknek viszont pont jó.De tényleg nagyon minimális volt a kopás,nem is értettem miért 1FT-ért dta.

NA megyek is és szétnézek teszveszen míg Zita fel nem ébred!
Vendég

Jó reggelt Kismamik!

Milla biztosan jó ötlet a lev.lista, részemről is ok., csak sajna nekem gőzöm sincs róla, milyen is az, és hogyan működik :oops: eddig még nem volt szerencsém ilyennel összeismerkedni.

Pókica örültem, hogy írtál a cici megtisztításáról, eddig többféle módszert próbáltam, azt még nem, amit írtál. Hasonlóan vagyok, mint te, csak már a 20. hét előtt is felfedeztem, hogy valami történik a mellbimbóm környékén :oops: kezdő kismamiként meg is lepődtem rajta rendesen.

Linea negra - még nincs, haloványan sem, szerintem nem is mindenkinél alakul ki. A köldököm kezd kiforduló lenni :( de ez ellen sem tehetek semmit.

Szép napot mindenkinek, a mai program falunap a közelben, holnapi pedig a szarvasi arborétum meglátogatása. Próbáljuk kihasználni ezt a kellemes őszi időt, és azt, hogy még bírom a sétát :D

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi! Én 18 hetes pocakosan még szoptattam, azon a héten szopizott utoljára a fiam, választotta el magát. Mivel nagy szopis volt, szerintem akkor alakulhatott át a tej az új babára készülve előtejjé és talán ezért nem kellett neki többé.
Linea negrám nekem sincs, pedig az előző gyereknél ilyenkor már rég volt, szülés után sokáig látszódott is.
Jó kirándulást nektek!!!
Mi holnap a Budakeszi Vadasparkot látogatjuk meg, ma délutántól reggelig apa harcsázni megy.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

sztem a szülési sorrenddel az a gond, hogy egy dolog hányadikára vagyunk kiírva és másik hogy valójában mikor fogunk szülni. sztem hamar bedőlne a rendszer:-) én pl.16ra vagyok most kiírva decemberben, de a doki az elmult 2 alkalommal már 10-ét emlegette. 8) a levlistát én sem tudom még hogy működik de Milla majd elmagyarázza.
Vendég

a levlista nagyon egyszerűen működik.
ha írni akarsz a többieknek, egyetlen e-mail címet kell beírnod, és akkor mindenki megkapja a levelet, aki a listán fent van.
ennyi. :)

ha gondoljátok, akkor meg is csinálom majd, én már csináltam párat.
csak az összegyűjtött e-mail címekre van szükségem.

Milla

Kép

Kép
millababa

NEkem ez tetszik. Ettől függetlenül persze akinek egyszerűbb az sms mehet az is. Úgyis abban egyeztünk meg, hogy Tedorkának elküldjük e két adatot (email, telszám). Milla akkor ezekből az emilekből meg tudod csinálni a levlistát. Az adminisztrátora te leszel, ugye?
Vendég

már meg is csináltam.
kismama@lev-lista.hu

ha megvannak az emilcímek, elkérem tedorkától és már működhet is. :)

Milla

Kép

Kép
millababa

De jó, Milla! Köszi, hogy megcsináltad! Én már küldöm is tedorkának az adataimat! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Nekem is oké a levlista, el is küldtem Tedorkának az adataimat, ami kell az előbb.

Kép

Kép
nóna

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy bejöttem közétek, de van pár dolog,ami számunkra már feleslegessé vált, és szeretném eladni!

Babakád,
szoptatós póló (44-es brendonos, ciklámen színű),
szoptanít készülék,
pelenkázó, és fürdetőállvány 1-ben,
retrus nagykerekű sárga-kék babakocsi,
illetve ruhák minden méretben újszülött kortól.

Ha valakit érdekel, elérhető vagyok a trixi78@gmail.com e-mail címen, illetve pü-ben. Kérésre képeket küldök.

Köszönöm

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Sziasztok!

Nagyon sok szép jó minőségű babaruhám van eladó, ha valakit érdekel. Íme egy pár:
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/k ... 1?#8745658
Bocsánat az offért!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Tegnap hallottam egy cikkről, ami után most nyomozgatok H1N1 tekintetében. Szerintem van mögötte igazság, de olvassátok el ti is és döntsétek el:

"Dr. Horowitz: Szándékosan szabadította ránk a H1N1 vírusát a gyógyszermaffia

Sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben az oly hirtelen a nyakunkba szakadt "sertésinfluenza"-járvánnyal és a gyógyítására gyanúsan hamar előállított, hatalmas profitot fialó oltóanyaggal kapcsolatosan. Hiszen még egy olyan elismert, tekintélyes személyiség is, mint Dr. Leonard G. Horowitz (az egyik vezető amerikai egészségügyi szakértő, számos kiváló könyv és tanulmány írója) hasonló következtetésre jutott (egy Sherri Kane nevű újságíró segítségével).

Dr. Horowitz ügyvédei útján el is juttatta bizonyítékait az FBI részére. (A beadvány itt olvasható.) A dokumentumból kitűnik, hogy a "sertésinfluenza" vírusát egy New York-i székhelyű biotechnológiai cikkeket és gyógyszereket előállító óriáscégek urai szabadították rá az emberiségre, és ugyanezek a sötét gazfickók lennének felelősek a világméretű hisztériakeltésért, melynek célja, hogy minél több szerencsétlen embertársunk oltassa be magát az úgynevezett oltóanyaggal. Amely viszont - hangoztatja Dr. Horowitz - roppant veszélyes, komoly mellékhatásokat (például bénulást) okozhat, sőt, elősegíti a járvány terjedését. Édesanyja éppen egy sertésinfluenza elleni oltás következtében vesztette életét 1976-ban.
"David Rockefeller Wall Street-i érdekeltségei, számos médiamogul, mint Rupert Murdoch, Morton Zuckerman, Thomas Glocer és a New York-i székhelyű Federal Reserve Bank igazgatótanácsának egykori elnöke, Jerry Speyer is részesei ennek a globális népirtásnak" - írja a szókimondó Dr. Horowitz az FBI-hoz eljuttatott dokumentumban.
A továbbiakban leszögezi: "Ezek az emberek, akik a Partnerség New Yorkért program védőbástyája mögött végezték tevékenységüket, ellenőrzik a biotechnológiai kutatásokat a Földgolyó legnagyobb részén. És ugyanez az érdekkör szinte kizárólagos befolyással rendelkezik az úgynevezett fősodratú médiában, így képesek hatalmas reklám- és propagandakampányt kifejteni cégeik termékeinek népszerűsítése és a gyógyszermaffia céljainak előmozdítása érdekében" - fejtegeti Dr. Horowitz. Aki másokkal együtt azt is tudni véli, hogy a Larry Silverstein irányítása alatt álló cégbirodalom áll a 2001. szeptember 11-i merényletek hátterében éppúgy, mint ahogy a mostani H1N1-féle hisztéria felkorbácsolásában is kulcsszerepet játszott. Silverstein érdekeltségei ezer szállal kötődnek a gyógyszermaffiához, az egész bűnszövetkezet hátterében pedig nem más, mint David Rockefeller áll - véli a neves egészségügyi szakember.

"Ha ezek az emberek képesek voltak majd' 3000 ártatlan férfi és nő legyilkolásában közreműködni 2001. szeptember 11-én, akkor el lehet képzelni róluk, hogy nem fogják sajnálni azt a több millió áldozatot, akik a mostani járvány következtében életüket vesztik" - közölte Dr. Horowitz. "Remélem, bizonyítékaim hatására sikerül sok millió életet megmenteni, és egyre többen sürgetik majd Obama elnököt, követeljen hivatalos vizsgálatot a genocídium ügyében" - tette hozzá."

Elég érdekes összeesküvés elmélet!

Kata
labkat

Szerintem nem igaz. Elég gyenge lábakon áll.
érdekes, hogy mindig, ha történik valami, az ilyen sztorik szinte azonnal megjelennek.

Milla

Kép

Kép
millababa

orros pocakomról egy fotó :)

Kép

Kata
labkat

Jó nagy pocak!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
endaaj

Hű, Kata! :D :shock: Ez aztán pocak! Nem csodálom, hogy nehéz vele közlekedni. Nekem még mindig alig gömbölyödik, talán szülésre ha lesz ekkora! Hogy tudsz Te éjszaka forgolódni az ágyban? Én épp azon szörnyűlködtem, hogy hasam alig, de olyan nehezen fordulok, helyezkedek...
Ma is kimentem vásárolni pár könnyebb dolgot, de minden lépésnél fájt a derekam, úgy haladtam mint a csiga. Én nem vagyok kifulladva, egyszerűen a fájdalom miatt nem haladok. :evil:
csillag25

Bizony ez tényleg akkora pocak már, mint ha már a terhesség vége felé járnék. Kíváncsian várom a végét :D Egyébként az ágyban szép lassan fordulok, kissé nehézkesen, de hát meg lehet ezt is szokni.

A derekad egyébként a hormonoktól is fájhat, nem csak a terheléstől! Nekem jobban esik ülni, az tuti! Már nem is nagyon megyek olyan helyre, ahol nem tudok leülni egyáltalán. Pedig olyan szép ma az idő, hogy elmentem volna állatkertbe, de tudom, hogy nem bírtam volna :( Így ezt már majd csak az ikrekkel tesszük meg!

Kata
labkat

Hali!!!

Jó nagy pocak,az enyém is kb.ekkora,de én nem ikrekkel :shock: :shock: jó,3 héttel előrébb.

Mi apával elhisszük,h az egész mögött egy ilyen konzorcium áll,mert ebben a világban minden üzlet és minden mesterségesen generált.Egy n jó barátnőm pl.agráregyetemen végzett és ott már évekkel ezelőtt felvetődött,h a gyógyszergyárak által lett pl.a parlagfű-allegria is ilyen mértékű,Mert lássuk be,parlagfű mindig is volt,de az utóbbi 10 évben ugrásszerűen megnőtt az allergiások száma,vajon miért?És hogy,hogy nem,,csak úgy fogynak a hatékony(vagy nem)csodaszerek polcokról,minden orrspray(és olyan drágák!!!!)hatékony a reklám szerint és a szerencsétlen allergiás a sz@rt is az orrába fújná,ha tudná,h hatni fog.
Vagy vegyük példaként az olajat.Egysezr el fog fogyni,ezt mindenki tudja.És akkor jön a biodízel és egyéb alternaitív megoldások.És kik állnak majd ezeknek a cégeknek a csúcsán??A mostani olajcégek fejei....hmm.

És hogy vagytok ma egyébként???
Én rettentően.Annyit keményedek ma,mint még soha.Semmi más nincs,de ez is elég,h a közérzetem a legrosszabb legyen.Remélem csak front van.

Kép Kép
meli1118

meli: Hát igen, a parlagfű is elég gázos. De olyan szemét dolog ez a pénz, hogy már mindenre képesek az emberek érte! :(
Nekem amúgy nem keményedett ma a hasam, de 500mg Magnézium mellett ezt nem is csodálom. :oops: Viszont az előbb akkorát rúgott a bal oldali baba, hogy fájt. Kislányom ugyanis az ölemben ült, és folyton ráfeküdt a hasamra. Pocaklakóm biztos besokallt :lol: Mondjuk én se örültem a hasra fekvésnek, de olyan kedvesen hízelgett. Nagy unszolásra még a csokiját is oda adta.

Akartam kérdezni, hogy cukor terhelésesre ki mikor ment? Nekem a védőnő azt mondta, hogy 24-28. hét között, doki 24-26 hét között. Úgy terveztem hétfőn vagy szerdán elmegyek! Reggel ugye üres gyomorral kell menni? Aztán vérvétel után meginni a szirupot és aztán 2 óra múlva megint levetetni a vért? Olvastam még olyat is, hogy valakinek este 6 után nem lehetett ennie. Ebben van valami igazság?

Kata
labkat

Kata,hát igen,a pénz nagy úr,csak az a gáz,hogy emberéletek árán...

Én terhesélsen a 24.hét környékén voltam.Éhgyomrit először egyik héten vettek és amikor megjött az eredmény, a köv.héten már úgy mentem,h 2 órája megittam a cukros innit.Azért így,mert előzőleg tőlem nem vettek éhgyomri vért és akarták tudni,h milyen magas,mert ha túlságosan,akkor nem végeztek volna terhelést.Dokim elfogadta.

Milyen MG-t szedsz,amiben 500mg van??Vagy többet egyszerre??

Kép Kép
meli1118

Én a 26. héten voltam. Csak egyszer vettek vért. Egy bögre tejet és egy zsemlét kellett ennem 1 órával előtte. De nagyon eltérőek a módszerek. Szép nagy pocid van. :D
Vendég

meli: reggel és este veszek be egy-egy Béres magnézium+b6 vitamint (250mg/db). Amúgy találtam a Rossmannban egy no name magnézium+b6-os pezsgőtablettát is, amit vettem vészesetre, mert ugye az gyorsabban felszívódik!

o'hara
: a te esetedet nem felejtettem el. Én is így csináltam eddig, de sajnos most nem lehet így :(

Csináltam egy kollázst a pocakjaimról. A feliratok nem túl jól látszanak, úh ide leírom balról jobb felé haladva:
bal fent és lent: 39. heti pocakfotó, egy nappal a szülés előtt, amikor Verussal voltam állapotos;
középen fent és jobb fent: 37. heti pocakfotó, egy héttel szülés előtt Johival;
jobb lent: egy 24 hetes pocakfotó Verussal - talán most is ekkora lenne, ha egy baba lenne odabent :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2009.09.27 15:57-kor.

Kata
labkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: