A férjem a csodalámpa alapítványnak szokta adni az 1%-át (idén az épülő katolikus ovinak megy), ez nagyon súlyos beteg gyerekek általában utolsó kívánságait szokta teljesíteni. én nem fizetek adót, mert visszakapom az egészet már idén...
eda: én rékánál kértem. 16 óra ötperces (sokáig nemtúl erős) fájások összesen két ujjnyit nyitottak, majd kértem az edát, mert addigra nagyon fáradt voltam, mert annyira viszont nem voltak gyengék, hogy bármit is tudjak pihenni, és 2 óra alatt eltűnt a méhszáj. az egy másik dolog, hogy utána sem sikerült kinyomni, de így legalább nem spinállal, hanem csak még egy adag gyógyszerrel a kanülbe csinálták a császárt.
egyébként egyátalán nem fáj, amikor beadják, csak idegesítő, tompa nyomás. de nagyon idegesítő volt. és a hatása is olyan, hogy mindent érzel, csak semmi nem fáj. elég érdekes dolog.
császárt csak nagyon végső esetben csinálnak altatásban, ha nincs idő arra, hogy megszúrják az embert, és beálljon az érzéstelenség. egyébként inkább spinált szoktak, mert az gyorsabban hat, ha császározni kell, edát csak akkor, ha már bent van a kanül, rányomják a gyógyszert.
mindegy, akármelyik gerincközeli érzéstelenítést kapja bárki, sokat, sokat igyatok utána, hogy az agyvíz mennyisége ne csökkenjen! ezzel csökken a fejfájás veszélye!
és nekem határozottan jól esett a beöntés

és tényleg segít, mert a melegvíz alhasi vérbőséget okoz, és ellazítja az izmokat.
és a hányás sem törvényszerű, én keveseket ismerek, akik hánytak, és én sem.
zsu, nem egyszerű eset...

és igen, pont ez a veszélyes, mikor a betű mögött eltűnik a szellem, amiről szól az egész... nekünk jó volt, mert a volt osztályfőnököm adott össze minket, és háromszor kellett mennünk összesen, de akkor spec pont rólunk volt szó, nem általánosságokról, amiket úgyis tudtunk... biztos, ha a ti pap bácsitok lett volna, akkor nem lett volna ez a hercehurca

nem tudjátok megbeszélni vele ezt a keresztelő dolgot? hátha van valami ötlete, hogy békesség is legyen, meg a ti kívánságotok is teljesüljön? egyébként én nem sértődnék meg, ha egyik tesóm sem kérne meg keresztszülőnek, sem ha a barátnőm nem kérne meg "cserébe"... és a keresztszülő mennyiség nálunk azért is nehéz, mert református barátaink vannak főleg, meg gergő teljes családja vallás nélküli
beatrix, neked üdv! gyere sokat! a dokid meg biztos szült már vagy 10-et...

a ticker elejéről meg hiányzik valami, nem az egész linket másoltad biztos, és azért nem a képet mutatja. valszeg az hiányzik, hogy [url][img]
a fájdalomcsillapítást meg meglátod ott és akkor. van, mikor okosabb kérni, ha van rá lehetőség, de a doki is tud segíteni benne, hogy ez most az a helyzet-e. én is úgy álltam neki, hogy ez a feladatom, de aztán nem ment. jobb volt így.
és sokan tanulnak baba mellett, sok sikerrel, én képtelen lennék rá.
kocska, neked meg azért írtam pont, mert ha ezen múlik a családi béke, azt mondjátok, hallottátok, hogy nem lehet, és jaaaj, akkor már megkértétek az akárkit, most már nem mondhatjátok vissza, de ha képben vannak, akkor mondjuk nem jó ötlet. A békesség sokmindent megér. BÁr ha nektek nem fontos a keresztelő, akkor tényleg felesleges, hiszen akkor csak egy papír meg egy alkalom az evésivásra
judy, igyál egy kávét, erős teát, kólát a ctg előtt fél-egy órával, meg egyél egy szendvicset vagy csokit. nekem is azt kellett nándival mindig, mikor már naponta kellett mennem, hogy kiérdemelje a reaktív jelzőt

így is volt, hogy meg kellett ismételni...
gabka, ideért nekem is a tornázó, már a nagyok is le vannak nyűgözve tőle, réka másfél órája ezzel játszik

. kicsit lányosnak látom mondjuk, sok benne a rózsaszín, a képen pirosabbnak tűnt. de végülis egy ekkora gyereknek nem számít. köszi, hogy találtad
ettike, ha jól emlékszem, egyszer írtad, hogy játszottál zumával. hadd ajánjam a svetlograd nevű játékot, naggyon tuti

és pihenj rá a dologra, aztán hétfőn hajrá! addig meg tartsd vissza