Halihó!
Drágáim, köszönöm szépen a rám gondolást. Hatott. Mondjuk bevallom őszintén, ilyen kevés tudással még nem mentem vizsgázni. Egyébként sem tudtuk, hogy mi lesz a vizsgán, kaptunk néhány irodalmat és kész. Megvan és nem is érdekel tovább a dolog.
Most viszont muszáj leszek keményen tanulni, a szombati vizsgát nem úszom meg majd ennyivel.
Meg közben neki kellene feküdnöm a szakdolinak is. Brrr, már megint szakdoli. Bár, most valahogy úgy érzem, menni fog ez.
Kíváncsi vagyok, mert, ha jól számolom, akkor a köv. félévben max. 8-9 tárgyam lesz, ami nagyon is vállalható, igaz közben szakdolit kellene csinálni, meg lesz benne egy szigorlat is, meg ugye a záróvizsga.
Irinám, ez a fájdalom nem nagyon hangzik jól. Szegénykém, gondolom az átrendeződés is hatással van rá. Dehát kell a hely Ármin babának.

Sok sikert a vizsgákhoz Neked is!
Ne legyél beteg!
Vindokám, te meg megint hősként nyomod.
Tegnap a vizsga után a Kedvessel sétáltunk egyet, végül a Fórumban kötöttünk ki, el kellett volna intéznem valamit, benéztünk egy-két helyre, hoztunk haza kfc-s kaját, aminek a fiúk nagyon örültek. Jó volt.
Ma délelőtt a fiúk ovis focira mennek. Én direkt nem, mert akkor szerintem Bercó nem csinálna semmit. Én majd itthon pakolászok, főzök, tanulok.