A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tegnap meg kidőltem. Úgy elaludtam, hogy na. :lol:

Vindo, édes Rugó.
Mónikám, ide is jöhetnél alkotni. :wink: :lol: Olyan jó olvasni, hogy miket csináltok, Te és Viranka is. Én már alig várom, hogy majd a szabadidőmben köthessek. :lol:

Közben visszaolvastam az előzőt, nem szerdán, hanem csütörtökön küldtem el az anyagot. :oops:

Bercóval ma a világúrről kellett beszélni, azt okoskodta ki, hogy majd leesünk a Földről, mondtam neki, hogy nem, mert a gravitáció megakadályozza. Azt kérdezte, hogy az olyan-e mint a mágnes. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Én már ébren, nagyon rosszul aludtam. Úgy fájt a lábam, hogy nem tudtam volna elaludni. Most gyorsan elintéztem néhány levelet. Hamarosan ébresztem a fiúkat, kezdődhet a munka.

Az előzőben is félreírtam. :oops: világűrről természetesen. :oops: :lol:
dmaggie

Hahó, én is itt :D

Ma sajna munkanap, levelezősök jönnek, de szerencsére csak fél kettőig vagyok, és nem estig, ahogy szoktam.

Maggie, a lényeg, hogy a legnagyobb munka készen van. A többit még kiszenveded magadból, és jön a pihenés :D

Egyem a kis okos Bercót :P

Lábadat sajnálom. A fene essen bele.

Nálunk nem sok újdonság van. Tegnap aludtam éjszaka, nem maradtam fenn. Szerintem ma filmet nézünk, és holnaptól megint nagyüzemben nyomom :roll:

Kv :arrow:

Kép
vindolanda

Vindokám, akkor Te sem unatkozol majd.
Szép napot Neked!

Bercó éppen most ébredt fel. Szerencsére nem kell vele nagyon sietni. Úgyis hazajövök majd. :lol:
dmaggie

Maggie , jó lesz az ügyes vagy, kitartás, mindjárt kész vagy! Lábad sajnálom . Bercó édes, okos.
Vindo rövidebb munkanap, de jó.

Irina hangod jaj. :-(

Mi I vel épp Pestre tartunk, előadást fog tartani, meghallgatom :-) lányok nagyiznak. Délben mar megyünk haza.
Adventi kész, ma mar jöttek is. :-) volt öröm, Dalma kekszet kapott és azonnal be is nyomta,Emma csillogós filcet:-)
Jól jött hogy most van advent , van motiváció: "nem" egyedül alszik el," nem" egyedül alszik vissza mikor éjjel felébred. :-))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie , jó lesz az ügyes vagy, kitartás, mindjárt kész vagy! Lábad sajnálom . Bercó édes, okos.
Vindo rövidebb munkanap, de jó.

Irina hangod jaj. :-(

Mi I vel épp Pestre tartunk, előadást fog tartani, meghallgatom :-) lányok nagyiznak. Délben mar megyünk haza.
Adventi kész, ma mar jöttek is. :-) volt öröm, Dalma kekszet kapott és azonnal be is nyomta,Emma csillogós filcet:-)
Jól jött hogy most van advent , van motiváció: "nem" egyedül alszik el," nem" egyedül alszik vissza mikor éjjel felébred. :-))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Buli jó volt, a körmöm már nem lila :) de lesz még :)
Maggie,szegénykém :( mitől fáj ennyire? ügyes vagy a dogákkal :)
Kaqk,jó szórakozást kikapcsolást :)
Irina :) pocakbaba :) osztálytalálkozó :)

Adventi naptár nálunk félkész állapotban :oops: kissé összejöttek a dolgok :) de leleményes voltam :) 1 db kis csizmát tegnap este befejeztem,és abba tettem Pezt :) hajnalban B. felkelt és olyan boldog volt mikor megtalálta :) ennek örömére Mírát is felkeltette :) legalább nem kellett nekem keltenem,h. suliba is készülődjön :) ma befejezem és felteszem :) mert kis csizmákat varrtam mindkettőnek :)
nincs már sok hátra :9 csak az akasztókat kell felvarrnom rá+a számokat feltenni :) ami vszínű puffadó festékből lesz :) lustaanya :)
:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok :)

Tegnap hazajöhettünk :) Sajnos Peti élete első két napját az intenzíven töltötte,de már teljesen jól van :)

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nagyon cukiiiiiii! Es pont oplyan mint a tesok :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Petike nagyon szép kisfiú!
Ez igen :D

Az éjszaka tíz órát aludtam, ez valami egészen kimondhatatlan érzés. Új ember vagyok :D

Kaqk, milyen volt tegnap Bp-en? Az előadás hogy sikerült?

Rugó meg G. épp felkelt.
R. játszani akar a notebookomon, át kell adnom a helyemet :arrow:

Kép
vindolanda

10 óra...azta..de lehet hamarosan én is kipróbálhatom, mert Emma "nem" egyre ügyesebb az alvással....ezek manók....hálás vagyok nekik :-))

Jóvolt pest, autóztunk, beszélgettünk, I nagyon szuper előadást tartott, megdicsértek sokan :oops: :oops: :oops: , aztán egy gyors shopping és haza.

Maggie, 35 muffin.....???? nem semmi, mire vagy képes..
Tegnap bográcsban főtt körömpörit csinált apu...hát nem bírtuk megállni hogy ne együnk! :oops: :lol:

Ma megyünk a SZUSZ ba mikulással ebédelni..:-) délután meg házat nézni ( albérletbe )

Lassan be kellene már gyúrni a mézes kalácsnak valót!

Panndi: miért volt intenzíven? a többi gyerkőc hogy fogadta? Gabi?

lila körmök...:-) jja máson nagyon tetszik, de a saját kezemen olyan idegen..de majd próbálozok azért..csak kéne venni lakkokat :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, mi az a SZUSZ???? :roll: :lol:
Miket shoppingoltál?
Mert I. ügyes, azért dicsérték meg.

Kép
vindolanda

SZUSZ. Szeged utcai szabadidőpark :-)

Istvánnak karácsonyra ingeket. :-)

Köszi, igen..ügyes..:-)
:oops:

Ma 6 kor keltek, fél 12 re kell menni az ebédre, de Dalma már 12 kor aludni szokott, DE ma rendes volt, jól kifárasztotta magát, ( mászott 100x a kanapén le fől, és jól elfáradt,így 3/4 10 kor elaludt. :-) így remélem kibírja az ebédet...és utána alvás..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

G. meg R. legóból rendőrkapitányságot építenek, börtön-részlege is lesz. Meg komposztáló kukája, ami elengedhetetlen egy rendőrkapitányságnál.

Ja, G. is most kapott pár inget, már nagyon le voltak harcolva a régiek.

Dalma akkor jót tornázott :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Kimaradt pár nap nekem itt, mert az elmúlt két napom megint pszichós tréningről szólt (3 nap 2 hétre elosztva, tömbösített szeminárium). Jó volt, de este csak elaludni bírtam. Na jó, tegnap moziban is voltunk (új Bond-film), de 11-kor már aludtam megint.

Panndi, gyönyörű a Peti baba :-)! Majd írd meg, ha lesz időd, miért került intenzívre.

Maggie, sajnálom a lábadat :-( és azt is, h még kellett dolgoznod a szakdolidon, de ez már a legvége, ugye???

Kaqk, gratu I-nek, és Emmának is az alváshoz :-)

Vindo, hú, hát jó is az a 10 óra alvás :-D én 9-et nyomtam most, fitt is vagyok.

Most mondjuk nem tudom, mibe kapjak. Felmosás, ebédcsinálás, dogajavítás, pszichós tanulnivalók (sürgősek), de már reggel 8-tól ez utóbbit nyomtam, igaz, sosincs vége. Hát majd sorjában.
Ádi most 1,5 napot nagymamázott, mert csak a helyi ottani fodrászsrác szimpatikus neki (ill. őt kéri), és csak így lehet megoldani a vágatást.
Holnap megyek uh-ra, elvileg, mert az AFP eredményét 2 hét alatt sem tudta a kórház megcsinálni (nemcsak nekem), miközben az uh meg az adott 2 kétben csinálandó meg, úgyhogy ha holnap sincs lelet, nincs uh sem, és mondanom sem kell, nekem kb. 0 módom van szabad időt találni erre -- nem mintha nem lenne fontos, de a saját zh-imról és jegyadásaimról nem hiányozhatok és most 2 hét csak ezekről szól. Mindegy, nem magyaregészségügyezek tovább.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Panndikám, gyönyörű kisfiúval bővült a családotok. Illik a többiekhez. Még egyszer szívől gratulálok hozzá. Szomorúan olvastam az intenzívest. :cry: Mi volt a baj? Magzatvíz?

Jaj, Drágáim, köszönöm az aggódásotokat. Szerintem a derekam miatt fáj. A múltkoriban azt mondta a reumatológus, hogy a lumbágós résszel van valami, biztosan az a ludas. De ha így marad, akkor orvos és nincs mese. Most szedem a gyógyszeremet, így elviselhetőbb.

Látom, nem unatkozik senki.

I-nak nagy-nagy gratu. :lol: Ügyes fiú!
Emma meg egy tündérke. :lol:
Kaqk, nem is tudtam, hogy ilyen lehetőség is van. :shock: Mármint a Mikulással ebédelni.

Bocsi, rohanok vissza, lassan eszünk.
dmaggie

Panndi,de jó :) olvastam Zoli fb. oldalán mi volt Petivel :( miért volt ez? lehet tudni? Többiek hogy fogadták? Lányok anyáskodnak felette?

Kaqk,nekem is fura volt ám a lila lakk :) de sikerült szépen felkennem :) szerintem megcsinálom újra :)

Irina,tudod a fontos a legelső :) S. összedobja a kaját :wink: a felmosás meg marad későbbre :)

Maggie,irány a doki!!! ne húzd sokáig! mert aztán nagyobb baj lesz!!!

:arrow: gyereksereg van már megint itt :)

KépKép
viranka

Hahó :D

Sajnos kezdődnek újra a heti munkanapok, csak az vigasztal, hogy mindjárt vége a félévnek.

Irina, ez azért elég bosszantó lehet :x
De már nagyon várjuk az uh eredményét mi is. Aztán végre kiderül, hogy kisfiú vagy kislány lesz :D
Tegnap este sikerült megnézem a kiszemelt filmemet, bejött:
http://www.hokum.hu/2012/11/wristcutters-elet-az-ongyilkossag-utan/
Most az új kaptár lenne soron, de ma már dolgoznom kéne...

Viranka, gyerekeket pesztráltál? :D

Maggie jobbulást a derekaddal. Tényleg el kell menni orvoshoz, nincs mese. Hogy haladsz a dolgokkal?

Készülődés, majd a többiek ébresztése :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!
A pszichón vagyok, fejletépős szélben jöttem, hó borítja a budai hegyek egy részét. Kelet-Magyarországon mi a szitu?

Verus, csak a rend kedvéért megjegyzem, hogy előbb főztem, ettem, majd felmostam, utána dogákat javítottam és utána este tanultam. Sajnos sokszor a tanulás marad a végére, mert koszban nem élhetünk, ruhát fel kell vennünk, enni is kell (asszem) ;-)), utána jön a kötelező munka rész. Ja, S. épp ment Ádiért a mamához, így lett pár órám a fentiekre. :-D
Láttam képet a karácsonyi buliról, nagyon jól néztél ki! Jó is volt a buli?

Maggie, akkor ez most más lábfájás, nem a térdhajlatodnál? Akárhogy is, vigyázz magadra!!!

Vindo, a Wristakármit én is beszereztem, majd megnézzük. Az új Bondot ki ne hagyjátok, nekem nagyon tetszett. Amúgy ez a mozizás megint kezd "veszélyes" lenni, ugye irtó hangos, a baba meg simán felébredt rá és rugdosott. Emléxem, Ádi a Die Hard 4.0 alatt rugdosott veszettül meg a Tori Amos-koncerten, mondjuk mindkettő piszok ordítós volt. Lehet, hogy a mozizást hanyagolnom kell a következő pár hónapban. Utána meg úgysem jutok el jó darabig :-DDD
Jaj, már én is borzasztó kíváncsi vagyok a babára (meg a nemére is). Ma reggel szerencsére már megvolt a leletem, az AFP-érték jó (jobb, mint Ádival volt).

folytköv este.

Kép
Kép
irina

Itt is hűvös van, de plusz fok, és reggel az eső esett csak. Remélem, így is marad még egy ideig :roll:

A vezeték nélküli fülhallgatókat mi is karácsonyra szereztük be, szóval mindent bele 8)

Na, akkor a Bond-ot is felírom magamnak. Igen, jókat hallottam róla kimondottan :P

Éljen a jó AFP érték.

Maggie, Rugó arról fantáziál, hogy majd nem viszem óvodába, és Hozzátok megy egy nap :lol:

Ma amúgy R. reggel elég durván köhögött és taknyolt :?
Sajna holnap meg holnapután nem tudok vele itthon lenni, de csütörtökön meg pénteken, ha nem javul, akkor bandázunk egy-két napot.
Bár reggel már jobban volt, mire bértünk.
De olyan kis bamba volt, mikor leadtam, úgy sajnáltam :roll:

Kép
vindolanda

Irina :) :) mily meglepő :) kell enni:) jól van akkor mindent megcsináltál :)
Buli aha klassz volt,jól éreztük magunkat,ettünk,ittunk mulattunk :) köszönöm :) :) meg is jegyezte egyik kolléganőm: Te most igazi dm lány vagy :) a sok lila miatt :)
Vindo,jobbulást Rugónak :( szegénykém :( de csak jobban lesz :)

KépKép
viranka

DM lány:-))

juj most nagyon mérges vagyok! Egy 80 db-is Huggies csomagban minden egyes pelus hibás, gyárilag le van vágva a ragasztó csík :-((( Sajna a csajok nem tudnak segíteni a DM ben, írni kellet a huggies Magyar forgalmazójának. :-( ki tudja mikor lesz ebből vmi???!

Maggie: hogy vagy?

AFP!!! hurrrrááááá :-)))

Ruginak jobbulást! Emmában is lappang vmi megint...de remélem nem jön ki :-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak kutyafuttában, aztán írom a pórtfóliómat. Már nem sok hiányzik belőle. Ma éjszaka be is akarom fejezni. :lol:
Köszönöm, jobban vagyok, hat a gyógyszer végre. De olykor még érezem.
Irina, nagyon várom, hogy mi volt az uh-on.

A fájdalom az ugyanaz, pontosabban durvult egy kicsit, de gyanítom, hogy a derekamról fáj.

Rugót megzabálom. :lol: :lol: Bírom én is őt. Már én is mondtam itthon, hogy szilveszterkor biztosan találkozunk. :lol:

Na, megyek, mert munka van. Nemrég értem haza, ma nev.nélküli munkanap volt, a fogy. világnap alkalmából konferenciát tartottunk. Jók voltak az előadások.
dmaggie

Csajok, köszi a drukkot: a baba teljesen egészséges az uh alapján, és.........

KISFIÚ! 8)

Én mondjuk sejtettem (és megmondom őszintén, nagyon örülök neki). Miből gondoltam? Megérzés meg a mozgásából. Rengeteget mozog, ma épp csuklott is az uh-n.
Indulhat a fiúnév-vadászat.
Egyébként minden népi és nem népi szokást bevetettünk, hogy esetleg lány legyen, nem jött be, ennyit a kínai holdizéről, meg termékeny periódus eleji együttlétről & várakozó X-kromoszómás spermiumokról. Humbug. :lol:

Verus, DM-lány :-)

Kaqk, sajnálom a pelust, de azt gondolnám, ilyenkor automatikusan jár a csere a boltban, ahol árulják :shock:

Maggie, örülök, h jobban vagy :-)

Vindo, hát a moziba járástól (ez mondjuk túlzás, mert évi 2-3-szor megyünk max.) nehezen szakadok el, de a babát sem akarom egzecíroztatni.

Lányok, a dec. 14. még nem biztos (a védés került függőbe, amire mennék, az elnök ráérősége kérdéses), de szólok, ha biztosat tudok.

Kép
Kép
irina

Ruginak és Emmának is jobbulást!
Nálunk anyám tök beteg (hányás, hasmenés), Ádi tegnap ott volt, most tiszta ideg vagyok, hogy elkapta-e, esetleg mi is el fogjuk-e...

Kép
Kép
irina

Kaqk, innen is boldog szülinapot Neked! :-)

Kép
Kép
irina

Irina, szuuuuuupeeeer! 8) Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van a kicsivel.

Betegeknek jobbulást!
Hú, ha Ádi elkapta, az gyorsan ki fog derülni. :cry:

Kaqk, Isten éltessen!

Mi tegnap elintéztük a Bercó karácsonyi ajándékát. Legot kap majd, meg Verdás társast, memóriát. Egyszerű Ki nevet a végén játék. :lol: Már alig várom, hogy még nagyobb legyen, mi sokszor társasoztunk a nagyokkal is. Mostanság is hajlandóak játszani. :lol:

Verus, ez a DM-lány nagyon ott van.

Hú, mindjárt főzök egy kávét, nagyon elálmosodtam, hogy fogok így dolgozni?
dmaggie

Gratulálunk a kisfiúhoz :D

Rugó azt üzeni, hogy:
- Hogy hívják a kisbabát?
- Képet akarok nézni a kisbabáról.

Majd jövök később, most fürdővizet csinálok Rugónak.

Csajok, köszönjük a jókívánságokat. Most nincs rosszul, csak nagyon fáradt.
A reggelről meg azt mondta, hogy nagyon szomorú volt, hogy ott hagytam.

Éljen a DM lányunk :D
Most amúgy a mülleresek, tehát a konkurrencia is lila mellényt kapott.

Jobbulást, Maggie!

Rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, köszi-puszi!
Jó karácsonya lesz Bercónak :-)
Ádi is hasonlókra vágyik (főleg Ninjagóra -- mondjuk sosem látott belőle semmit a tv-ben), de lesz társas és könyv is. Még volt 1-2 ötlete, a lehetőséget a nagyszülőkhöz passzoltuk.

Vindo, köszi!
Rugó drágát ölelem, de még se kép, se név. Kép nem járt a TB-s uh-ra (bár nagyon kedvesek és profik voltak, tetszettek), a nevet meg függőben tartom, S-val még egyeztetünk. Én már ugyan írtam az ötleteimet, de nem akarom ráerőltetni, nekem sok fiúnév tetszik, neki alig pár, de csak lesz metszet.

Na, ilyen se volt még, hogy dec. 3-án még sehol a mikicsomag, holnap beszerzem. De amiket láttam, nem tetszettek. Meg akkor ehhez megkapja a SW-os robotmaketteket, amiket kinézett.

Egyelőre mindenki jól van itthon, csak így is maradjon.

Kép
Kép
irina

:) :)
jövőre újítanom kell,más színű lesz a munkaruhánk(ha végre megkapom a jó méretet..)

Irina,de jó :) sok pasi fog kényeztetni :) én nem is hiszek az ilyenekben(főleg mióta van Bálint)

Kaqk,ez nagyon durva :( na majd megkérdezem főnöknőmet Ő mit csinálna

Maggie,ha hiszed,ha nem :) most meg a kötésre kattantam rá :oops: most van pár sál amit alkotok,a(a zoknikötés annyira nem jött be) meg van 1 sapi amibe beleszerelmesedtem :) és meg kell kötnöm magamnak :)

mindjárt teszek fel képet odaátra :) vmennyire látszik a kis lilaságom :)

KépKép
viranka

Verus, Báló lánynak készült, vagy...?
Köszi, akkor most megmutathatom, hogyan nevelek a nőket tisztelő, házias, együttérző (stb., stb.) férfiakat. :lol:

Hm, a DM-ben eddig nem fehér köpeny volt a formaruha?

Kép
Kép
irina

Irina, Bercó Ninjagosat kap. Van benne egy nagy robot is. Imádja a robotokat is. Szerintem lesz nagy sikongatás. :lol:
Johannának is megrendeltem már az ajándékát. Az anyukája azt mondta, hogy memória játékot kér. :lol:
Az anyukámét is tudom már, az öcsémé megvan, a nagyfiúk kérdésesek még. Na, ebbe lehet, hogy beletörik a bicskánk.

Nálunk mind a három fiú lánynak készült. :wink: :lol:

Viranka, mindjárt megnézem.

Na, csinálom a dolgom. Délben volt kb. háromnegyed órám, addig is haladtam. Még kell vagy hat oldalnyit írnom + összegzés. Igyekszem. :lol:
dmaggie

Maggie, akkor majd egyeztetünk Ninjago-ügyben :-)
Ezeket a kis robotmaketteket most jó áron kínálták, azért csaptam le rájuk. Nálunk minimalizált ajándékozás van egy ideje (amit éltetek), bár húgoméknak szoktunk inkább drágábban venni (nekik eleve nehezebb nekünk venni, mert csak a gyereknek nem akarnak, így viszonozni próbáljuk vhogy). De kifogytam az ötletekből, csak utalvány jut eszembe. A kencék jók, csak amit a húgom szeret, azok drágák és akkor még a vőlegényének nem vettem semmit. Anyuéknak színházjegy lesz.

Hát mi is azt hittük Ádira, hogy lány lesz. Most már nem volt ilyen preferenciám, bár a fiúk örültek volna egy kislánynak (én is persze). De szívesen vagyok fiús anyuka :-)

Kép
Kép
irina

Maggie, hajrá, hajrá, utolsó oldalak!!!

Kép
Kép
irina

Na akkor gyorsan: hétfőn már két ujjnyira nyitva voltam, így megbeszéltünk a dokimmal egy randit másnapra. Valami délután már szivárgott, reggel már véreztem is, négyszer ment a hasam, így már teljesen szülni készülve mentünk a kórházba. Ott CTG-re tettek, megvizsgált a dokim, majd 9-kor burkot repesztett. Szépen beindultak a fájások, jöttek egyre sűrűbben. Aztán egyszer csak leálltak. Kaptam oxitocint is, pedig, de hiába, nekem fájt ugyan, de nem fájások jöttek, hanem inkább azt éreztem, hogy mindenhol fáj. 11-kor megvizsgált a dokim, három ujjnyinál tartottunk csak. Itt picit kétségbe estem, mert egyre jobban fájt mindenem, a CTG semmi fájást nem mutatott, és rendszer sem volt a fájásaimban. Fél 12-kor kértem EDA-t, mivel még mindig csak 3 ujjnyinál tartottunk, így senki nem beszélt le róla. Jött egy doki, elkezdte beadni, 11:40-kor kérdeztem, hogy mikor fog hatni, mert beadás közben már egyre furábban fájtam, de azt hittem, csak azért, mert rossz pózban kellett feküdnöm. Mondta, hogy még nem adott be semmi anyagot, csak a katétert tette be a hátamba. Közben tanulóknak magyarázta, mit miért csinál, ezért haladtunk ilyen lassan. Kb 11:50-re kész lett, mondta, hogy kb 10 perc múlva hatni fog. Mondtam, hogy oké, de akkor én most nyomnék, mert nyomnom kell. Szülésznő megvizsgált, mondta, hogy hű, azért még ne nyomjak, kiabált a dokimnak, szétkapták az ágyat, szóltak a csecsemősöknek, én meg elkezdtem nyomni :) Most végig észnél voltam, így tudom, hogy ötöt nyomtam (és azt is megfigyeltem, hogy tényleg csendben szülök :) ), és kinn volt Peti 3520 grammal és 55 centivel :) Ekkor volt 12:00. És kb innen kezdett hatni az EDA :) (Legalább a varrást nem éreztem :) )

Petit elvitték, engem összeraktak, majd Zoli visszajött Petivel. Sajnos innen jön a dolog rosszabbik része. Peti nagyon furán vette a levegőt, csak nyöszörgött, tekergett, nem tudtuk megnyugtatni, nem akart szopizni sem. Egy órakor elvitték, mert egyre rosszabb lett a helyzet, azt mondták, picit inkubátorba teszik. Kettő után átkerültem az osztályra, kértem, hogy hozzák ki nekem Petit. A gyerekorvos jött helyette, hogy Petit nem tudja kihozni, mert a PIC-en van. Elmondta nagyon részletesen, mit észleltek, mi lehet a baj, és hogy kb fél óra múlva menjünk utána, akkor már talán tudnak valamit mondani. Át is mentünk, de én erre a látványra nem voltam felkészülve. Tényleg rosszul volt, csövek lógtak ki belőle, oxigént kapott, és olyan kis elveszett volt… A bizonytalanság és az első éjszaka nagyon nehéz volt... Szerencsére utána viszonylag hamar rendeződtek a dolgok, így két napot töltött csak a PIC-en, csütörtökön már megkaptam :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, köszi, hogy leírtad a szüléstörténetedet, nagyon izgalmas volt olvasni!
Mi lehetett ez a mindenféle fájásod? :shock: (Engem anno sokkolt, hogy még messze nem tágultam ki eléggé, de tolófájásaim voltak órákig.)
De örülök, hogy Petivel minden rendben lett! Kiderült, hogy miért borult fel a légzése?

Kép
Kép
irina

Az volt a baj, hogy 3 ujjnyitól a megérkezéséig csak fél óra telt el, és a magzatvíz nem tudott kipréselődni a tüdejéből.

A fájásaimat azóta sem értem, főéeg, hogy a CTG szerint nem fájt :) Bár erre a dokim azt mondta, azzal nem kell foglalkozni, attól még ez lehetett fájás, csak nagyon sűrű.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, értem, szegénykéim... a fő, hogy mindketten jól vagytok
hát igen, a fájásgyengeség sokszor = azzal, hogy a vajúdó nő, bár esetleg nagyon is szenved, mégsem tágul (v. nem eléggé)
majd kifaggatom a dokimat erről később, vele meg lehet ezeket dumálni

megyek zh-kat gyártani holnapra, aztán szerintem ágy :arrow:

Kép
Kép
irina

Na de ezek szerint mégis tágultam, túl gyorsan is :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, a lényeg, hogy a folyamat vége egy nagyon csinos kisbaba :D Örülök, hogy minden szépen rendeződött. Amúgy Peti tényleg nagyon hajaz a testvérekre :wink:

Irina, O.K., akkor majd mondom Rugónak, hogy egyelőre ne várjon képekre :D
A névválasztás komoly procedúra, az biztos.

Maggie, ez tök jó, hogy társasoznak a fiúk :D

Lányok, nálunk sincs mikuláscsomag még, de tegnap már vettünk egy kis angyalkát meg egy rénszarvast az ovis kirakodóban, eddig részemről ennyi volt az előkészület :oops:

R. is legót kér, rendőrségi kamiont - nem is tudtam, hogy van ilyen.

És a tavaszi névnapi partiját szervezi gondolatban. Szerinte az egész nyuszi-csoport itt lesz :roll:

G.nek fáj a foga, szinte egész éjjel fenn volt. De így legalább hajnalban nem nekem kellett a kályhával bíbelődnöm.

Ma este fél hatig leszek Bösz-ben, de majd benézek.

Kép
vindolanda

]Panndi,[/b]beleborzongtam :( de tényleg jó,h. a vége jó :)Bálintnál,nekem sem érezte a gép a fájásaimat :) fb-on nagyon aranyosak a gyerekek :)

Irina,elméletileg már megkaptuk az új munkaruhát(igen most fehér,de előtte lila póló volt+volt fehér pulcsi is).Csak a mérettel kissé gondok voltak :) az xl-es mintha összement volna olyan volt rajtam :( persze a karcsúsított típust választottam :) és rövid is lett. Így megrendeltük az unisex talán L-est :) :) már várom,uncsi a fehér köpeny :)
nem nem néztünk semmiféle naptárt,meg ilyeneket :) egyszer még nagyon fiatal koromban egy asztrológus tanuló megcsinálta a horoszkópomat,és kijött,1 szem lányom lesz :) :) én hülye akkor még hittem benne :) amúgy én nagyon lányt szerettem volna,ráadásul tüneteim is olyanok voltak,mint Míránál :)
Kellenek is házias,nőket tisztelő,házias pasik :) :)

Vindo,s mikor megy G. dokihoz???? miki csomag még nekünk sincs :( de megtaláltam a tavalyi csizmát amit varrtam,majd abba teszek apróságokat :)

KépKép
viranka

Huh Panndi....nem semmi..de annyira cuki a kissrácc! Örülök hogy jó lett a vége! Te hogy vagy?

Láttam pesztra az van..:-) a tesók biztos imádják..:-) látszik.:-)

Irina: kisfiú..:-) de jó!!!

Mikulás csomi kész, csak gyümi kell még bele! :-)

Maggie...már mindjárt kész!!!!! hajrááááá!!!!

Pelus, írtam a huggiesnak..és még aznap válaszoltak, vissza kell küldjek 2 darabot + a gyártási számot a csomagolásról és küldenek másik csomagot helyette, rendesek!!! azért köszi Vera!!! :-))

Köszi Irina,Maggie a köszöntést! :-)
Elmentünk ám vacsizni, de hát Dalma ...vmikis energia bomba, vagy megy..vagy zabál...= egy szót sem tudtunk beszélni = legközelebb ketten megyünk :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Panndi, igen, mintha erről olvastam volna, hogy a kibújás során kipréselődik a magzatvíz és ez fontos. Nem tudom, csaszinál hogy van ez, de nyilván ott is van erre vmi protokoll.
4 szülés, hú és há, nem vagy semmi! 8)

Vindo, szegény G., jobbulást neki! Rugó jól van?
Nálatok is agyrém ez a hét az egyetemen?
Nálunk igen, ülni is fáradt vagyok, nemhogy tanulni. Na mindegy, ez a kibekkelésről szól.
Hát a nevek csak gyűlnek, a konszenzus kevésbé, de majd eldől. Újabb jelölt a Dávid és Dániel, amik nagyon szépek, csak épp a nagyon általános vezetéknévhez kevésbé gyakori név kéne.

Verus, nekem bejön a fehér köpeny, igaz, nem én hordom...

Kaqk, akkor legközelebb kettesben :-)

Ma tanulok a két holnapi zéhára, meg egy csomó adatközlőt is kell vadásznom, de a pszichós napokat nagyon szeretem.

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Kaqk pelus :?
de legalább küldenek másikat :)

Maggie hajráá a végére utána meg irány a doki!!

Panndi ez nagyon rossz lehetett, kirázott a hideg.
a lényeg, hogy minden oké és otthon vagytok :D
lassan kinövitek a lakást :D

Vindo sok minden van már legoból :)

Itt is azt hoz a mikulás, meg egy kis édességet meg gyümölcsöt. Már csak az utóbbit kell megvenni.

Vera olyan jó neked, hogy tudsz varrni.
Majd szeretnék egy sapkát, szépet, horgoltat :oops: :roll:
Megcsinálnád majd nekem?

A telómmal jól megs......m :twisted: átmentünk a T-hez számhordozással. Céges flotta vagy mi, az én szeretett telefonom nem ismeri fel a T-s kártyát, amit kölcsön kaptam készülék egy nagy rakás s..r. Elveszett az összes számom, hívni nem tudok mert valami kódot kér és nem enged számot beírni :shock:
ki is kapcsoltam :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina gratulálok a kisfiúhoz :lol: :lol:

Kaqk a többedik közös éttermezésnél már nyugodtabb lesz Dalma :D
tapasztalat :wink:
pöti is lassan már tud viselkedni ha elmegyünk kajálni, tavaly még pakolt, sőt még a konyhába is bement (mondjuk a séf adott neki sajtot meg csinált a kedvére palacsintát :lol: )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak gyorsan jövök.

Móni, ez egy nagyon rendes séf lehetett 8)
És igen, olyan két-három év után már Rugó is szépen végigülte a kajálásainkat (bár mi ritkán mozdulunk ki ilyen helyekre) :D
De jó lenne megint elmenni.

Képzeld, a telefonnal mi is éppen ezt a kálváriát csináljuk. Flottás, aztán számhordozás, és nem fogja felismerni, épp most este gondolkoztunk rajta, hogyan tovább :idea:

Egyetem: hát, fejetlenség az van :roll:
De nálunk a héten már zárulnak a levelezős vizsgák, és utána a nappalisokkal már nincsen sok baj, mert kevesebben vannak :D
Tök fura, hogy zh-ra tanulsz :D

Hát, G. nem nagyon szeret orvoshoz járni. Nyom fájdalomcsillapítókat, és várja, hogy elmúljon. Kb. két hónapja tömték ezt a fogát, de úgy tűnik, nem sikerült túl jól.

Kaqk, hát, ez egy nagyon rendes cég :P Jó ilyeneket olvasni.

Viranka, nagyon csinos munkaruhája lesz valakinek.

Itt este havazott, tényleg be kell szereznem egy pufidzsekit, amiben buszozok, mert megint megfázik a vesém.

Lassan aludni térek :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Ó Panndikám, szörnyű lehetett így látni a kicsikéteket. De éljen a happy end.
Csodálatos kisbaba.

Irina, nem irígykedek most rád. Bár nekem is van tennivalóm, de a tied...

Viranka, hajrá!!!

Mónikám, sajnálom ezt a telós hülyeséget. De a T-nak kell néhány nap, hogy aktív legyen a kártya. Én is tegnap intéztem egy új beléptetést, azt mondták, hogy akár egy hét is kell, addig naponta többször kell ki- és bekapcsolni a készüléket.

Vindo, szegény G.
Ó, ti már megkaptátok, nálunk még szó nincs róla. Mérges vagyok, most láttam, h. mekkora a tel.számlám. :twisted:

Tegnap befejeztem a pórtfóliómat, ma majd még átolvasom. Most arra várok, hogy visszakapjam a szakdolimat. Vinném köttetni a javítások után. Hétfőn leadás van. Te jó ég, necces lesz.
dmaggie

Móni, ez már a többedik éttermezés volt, eddig jól viselte, most is, csak olyan kis érdeklődő, most nagyon kinyílt a világ neki..sztem, + a 13-14 fogai jöttek, ami ezt is okozza, hogy izgágább. :-)))

teló :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

majd jövökmég

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Végre egy lazább nap. Minden este hatkor-hétkor jöttünk haza hétfő óta, totál kész voltam :roll:
Most nemsokára busszal indulunk a logopédiára, aztán Gáborral találkozunk délben, és Mikulás-vadászatra indulunk a városban. Szóltunk az oviban, hogy nem megy ma R. 8)

Velünk nem sok érdekes történt. G. foga már nem fáj annyira, Rugó elviselhető keretek között hörög és taknyol. Rendületlenül gyakoroljuk a "h" betűt közben.

Ha valaki az Intersparban jár napközben, szóljon, mert oda megyünk. Ahogy látom, van Mikulásuk :)

Maggie, mindent bele.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi!
Gyönyörű babácska Peti! Örülök, hogy most már minden rendben vele!
Irina!
Gratulálok a fiúcskához! Mi nagyon nehezen találtunk fiú neveket. :)
Dolgozatokhoz, vizsgákhoz kitartás neked is és Maggienek is!
Én beoltattam magam annak idején Domival influenza ellen. Nem bírtam volna elviselni a parát, hogy mi lesz, ha elkapom. Valami hasonlót elkaptam, de csak hőemelkedésem és köhögésem volt, míg Apának 39 fokos láza.
Remélem, a hasmenéses vírust megúszod!

Mi jól vagyunk. Hétvégén itt voltak anyuék, és az öcsémék. Benit köszöntötték. Nagyon jót játszottak a gyerekek az unokatesóval. Vasárnap pedig Mikulás-buli volt a szokásos baráti csapattal, jól sikerült az is. Hétfőre aztán Domi lebetegedett, vmi vírus, ami hasonlít a kéz-láb-száj fertőzéshez, csak neki máshol is voltak pöttyei. A hétfő éjszakát végig ordította, pedig kapott Panadolt is. De már jól van szerencsére.

Kép
Kép
Kép
katicico

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: