A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindokám, jól haladsz. Szokás szerint. Nagy rutinod van már benne.
dmaggie

Jó reggelt!
Kicsit későn értem haza (tömegközlekedéssel, érdekes arcok vannak a metrón szombat esténként), nem tudtam már írni.

Maggie, a dogád nagy részét elolvastam, este megírom majd, amit szerettem volna. És ne idegeskedj, egészen biztosan nem kell újraírnod. :-)
Szerintem ne idegeskedj, lehet, hogy még napokig ül rajta a témavezetőd, mert közben mást is csinál.
Felétek sincs mindig fűtés a suliban? :evil:

Vindo, és ha mindkét dologgal meglepnéd magad?
Nem semmi gyerekzsúr lehetett...
Jó a kut. témád, el lehet ezt majd olvasni? Szeretném...

Az oszt. találkozó jól sikerült, ahogy kell, kb. a 4-5. órában indult be igazán, amikor az osztály bohóca(i) már olyan szövegeket nyomtak, hogy nem tudtuk, merre dőljünk a röhögéstől.
Amúgy főleg a fiúk jöttek el, több "lány" sem, akikre számítottunk...
Ami meglepett, hogy elég sok a válás (vagy ami folyamatban van). A legtöbben amúgy a némettel kezdtek valamit (az volt az idegen nyelv a sulinkban) és sokan maradtak vagy visszaköltöztek Sorira. Hát engem is elkap a nosztalgia olykor, ha arra járok, de már este 6-kor fújja arrafelé hétvégén (is) az ördögszekereket a szél, mint egy westernfilmben, annyira kihaltak az utcák....
Szóval jó volt.
Holnap vizsgafelvétel és nekem valami tanszéki rendezvényen kéne ülnöm akkor, megpróbálok kikéredzkedni.

Kép
Kép
irina

Ja, Vindo, akkor szó szerint egyetértünk a Total r-lal kapcsolatban. Tegnapelőtt végül sorozatot néztünk, Dextert, tudom, h ti nem szoktatok, csak House-t, de ha valami, hát ez nektek való lenne. Az 1. és 2. évada meg úgyis a legjobb.

Kép
Kép
irina

http://www.imdb.com/title/tt0773262/

Amúgy sosem gondoltam, h ezt a sorozatot valaha nézni fogom (nem szeretem a helyszínelőseket), de annyian agyondicsérték, hogy belenéztem. Az egyik legjobb társadalomkritika az utóbbi évekből.
Reklám off.

Két hete köhögök és taknyolok folyamatosan, kicsit unom. :?

Kép
Kép
irina

Irina, köszi :lol: Remélem. A véleményedet meg igazán köszönöm előre is, sokat jelent nekem. Közben eszembe jutott nekem is pár dolog. De volt némi fűtés a fősulin, a folyosókon érződött is, de a teremben... :twisted: Kabátban ültünk.

Osztálytalálkozó: 8) Érződik, hogy tényleg jó lehetett.

Ezt a Dextert elraktározom. Ha lesz időm... :lol:
Jobbulást! Szegénykém, nagyon sajnálom. Használsz valamilyen probiotikumot? A dokim azt mondta, bármilyen betegségnél használjam/juk, mert segít a gyógyulásban.
dmaggie

Hú, csajok, nálunk az egyetem annyira le van égve, hogy:
- két-három hétre az egészet bezárják, mert így le tudják állítani a fűtést. REktori rendelettel...
- a karácsonyi vacsoránkra saját magunkat fizetjük be.
Aztán amit írtam a múltkor a másikba, most azzal sem tudom mi lesz, mert pár hete derültek ki elvonások.

Irina, jobbulást!!!
Ezen a Sorin gondolkoznom kellett egy darabig, mire tudtam kódolni.
Osztálytalálkozó - a lényeg, hogy jól sikerült.
Dexter, ha egyszer lesz egy kis időm, majd elkezdjük :D Itt van letöltve a Firefly is, mondanom sem kell, még bele sem tudtunk nézni.
Hát, majd elküldöm a remekművet, ha kész lesz:)

Tényleg, Maggie, biztos közbe jött neki valami.

Képzeljétek, este Rugónak bedugult az orra, és felkelt, be kellett mennem hozzá olyan éjféltájban.

Viranka, milyen volt a parti?

Azt még leírom, hogy mostanra jöttem bele a kocsi vezetésébe, már nem fullasztom le szinte :P

Ma le kéne törölni a port a lakásban, és forma 1 is lesz.

Rugó már készül a szilveszterre, Ádinak szeretne Bud Spencer - TH filmeket mutatni.

Reggeli kávé :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, kabátban ülés... :-( ez kegyetlen...
köszi a tippet, a probiotikum eszembe se jutott :oops: csak nyomom a C-vitamint szentgyörgyis mennyiségben meg a mézes gyógyteákat, de ezt is melléveszem.
Hogy vagytok amúgy?

Vindo, Ruginak jobbulást!!! (A kis édes, mondom majd Ádinak, hogy készül, hogy jön :-)))
Ádi is elég taknyos most, kúráljuk egész nap, mert az oviban aztán se orrfújás, se semmi...
Ügyes vagy a vezetéssel. Rajtam csak az segítene, ha lenne egy kicsi, jó kuplungos kocsink. Ez viszont nem tud valószínű.
Remélem, az, amiről odaát írtál, mégis megvalósul, nagyon megérdemelnéd!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 08:27-kor.

Kép
Kép
irina

Irina, köszönöm szépen, alakulunk. Bercókám is egyre jobban van, már kap levegőt az orrán rendesen, hála a tüneti szereknek ürül is a cuccos.
Na, látom Ádi is. Miket adsz neki?
Jobbulást neki, puszilom.

Szerintem az okt. intézményeknél ez a trend mostanság.
Tegnap mondta az egyik csop.társam, HRózsa azt mondta, a pedagógusok jól vannak. :roll: Nem tudom, hogy kit kérdezett meg.

Vindo, eszem is meg Rugót. Édes. Jobbulást neki is.
Vezetés: 8)
dmaggie

Maggie, csak sok-sok C-vitamint (20-20 csepp Cebion reggel-este), fülsapka, párologtatás éjjelre (száraz a szobája), tengervizes orrspré. Most majd probiót is fogok neki is. De szegénykém annyi gyógyszert kapott már eddigi életében, hogy amikor lehet, semmit nem adok neki, még vény nélkül kapható cuccokat sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 18:48-kor.

Kép
Kép
irina

Én azért bevetettem egy kis Sinupretet is, + Nasopax orrspray. MIndekettő az arcüregeknek segít. Vitamint meg ipari mennyiségben. :lol:

Én csak hiszti R-nak hívom.
dmaggie

Maggie, nem merek multivitamint adni, mert attól félek, h épp folyamatban lévő bacikat szaporítanék fel... a C-vitaminnál ez nem gond (amennyire tudom). De ez az én parámról szól.

Porszívózni kellene, teregetni.

Kép
Kép
irina

Irinám, én ezt nem tudom, de előtte is kapta már a Marslakókat, azóta is kéri, de szerencsére a c-vitamint is. Én rágótablettában adom neki, kifejezetten szereti.

Én is mosok, majd felkell vinnem a ruhákat, vasalnivaló is maradt még tegnapról + amit ma lehozok. De most még nyugi van, így elkezdem a köznev. törvény átnézését az egyik kurzusomhoz. Feküdtem egy kicsit B. mellett és emésztettem a dolgokat. Rájöttem, gyakorlatilag egy hetem van, hogy megcsináljam a portfoliót és javítsak a szakdolin, mert után a nyomtatás, kötés időbe kerül. De legalább vége lesz. :lol:
dmaggie

Irina, te meg itt szépen lassan félidős leszel. :lol: :lol:
dmaggie

Katának boldog névnapot kívánunk!

Vissza takarítani.
Csak úgy csillog-villog minden lassan 8)

Kép
vindolanda

Tényleg, Katalin-nap van, boldog névnapot minden Katinknak!

Maggie, igen, az átgondolás során derül ki, h milyen kevés idő van. Itt is hasonló a helyzet, bár én most csak heti távlatokban vagyok hajlandó egyelőre gondolkodni.
:-) lassan, de biztosan jön a félidő.
amúgy azon mosolygok, h pl. tegnap is, ha kérdezte valaki, h mi van velünk, hány gyerekem van stb., én meg mondtam, hogy 1,5, akkor volt nagy csodálkozás, hogy "tényleg!??!?". na ezt nem értem, akkor a hasam, mint másnak 7 hónaposan, ráadásul mell alatt elkötött felsőket hordok sokszor. A csaposlánynak meg "nagy pocakos hölgy" voltam. :-DDD
tudom, hogy a terhesség nem mindig néz ki annak, de az enyém tényleg letagadhatatlan terhespocak. szóval nem értem. bár vicces.

Itt is takarítás van, csak sok pihenőt tartok.

Kép
Kép
irina

Vindo, azért óvatosan azzal a csillogással, még káprázni fog a szemetek 8)

Kép
Kép
irina

Milyen jó, hogy Vindo megnézi a naptárt. :lol:

Kata, Isten éltessen!

Irina, én is jártam így. Amikor Bercót vártam, csodálkozva kérdezték: Terhes vagy? Én erre csak annyit válaszoltam: Nem is dinnyét lopok. :lol:
Ráadásul szerintem már nagyon korán fel lehet ismerni a várandós anyukákat. Én így voltam Ö.Nórával is. Szerintem kamuznak a terhességi korral. :wink: :lol:

Jaj, de kis szorgalmas lánykák vannak itt. Na, én nem csillogtatom a lakást. :lol:
dmaggie

Maggie, na csillogás az itt sincs, csak portalanítás (törlés és porszívózás).
Dinnyelopás :-D
Írtam Neked mélt.
Megyek, még dolgoznom, fürödnöm is kell.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Hát, ez a nagy pocakos hölgy azért durva :shock: :?

Itt is csak azért furcsa a csillogás, mert már rajzolgatni lehetett a porba a bútorokon :roll: Most még az első szoba problémás, meg ha lenne egyetlen szabad napom Rugó nélkül, és jobb lenne még az idő, lemosnám az összes ablakot.

Irina, nektek milyen kocsitok is van?

Én még nyomom egy órát, aztán le kell feküdnöm, holnap munkanap.

Kép
vindolanda

Halihó!

Irina, nagyon köszönöm itt is. Megtiszteltél vele, hogy szakítottál időt erre is. A javaslatokat megfogadom. Sokat segítettél.

Egyébként visszakaptam, amitől féltem, az beigazolódott, a vizsgálatos részt át kell dolgoznom, szét kell szednem, de nem olyan nagy baj, csak akkor biztosan nem férek majd bele a 25 oldalba. Meg továbbra is azt gondolom, hogy a tudásom nem elég még ilyen jellegű munkához. :oops: Annyira mélyen azért nem mentünk bele a nyelvészetbe. Kicsit irreális is az elvárás ilyen tekintetben. De nem akarom a bizonyítványomat magyarázni.

Most néhány napig garantáltan éjszakázni fogok. :wink: :lol:

Szép napot mindenkinek!
dmaggie

Jó reggelt :)

Csak életjel: aktív CTG, bő két ujjnyi, legkésőbb reggel szülőszoba :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok :)

Csak bekukk, épp adventi naptárt próbálok összehozni, minipasi segítségével :lol: :lol:

Panndi hajrá :lol: :lol:
drukkolok, hogy csodás és gyors szülés legyen+++

Irina mikor adjam oda a nacit? Na meg hol?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juj de izgi, gondolok rad, hogy minden szepen , siman menjen.

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, Drága, a legjobbakat kívánom én is. :lol: :lol:
dmaggie

Hajrá Panndi!!!!

Kaqk, hová tűntél a napokban?

Lassan ébresztem a többieket, de napközben benézek majd, vannak-e hírek
:D

Kép
vindolanda

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a jó kívánságokat! Nagyon kedves tőletek, hogy gondoltatok rám.
Mostanában nem jártam errefelé, igyekeztem elolvasni az utolsó két oldalt.

Panndi!
Innen is mennek a drukkok!

Maggie!
Remélem, már jól van az egész család. Borzasztó ez a hasmenéses vírus.
A többi betegeskedőnek is jobbulást.

Mi jól vagyunk. Pénteken kimenőt kaptam este, és találkozhattam a barátnőimmel az egyetemről. Jót beszélgettünk, és a fiúk is jól bírták itthon nélkülem.
Szombaton apának dolga volt, így aztán mézes kalácsot sütöttünk a srácokkal. Nagyon ügyesen segítettek. Jól sikerült, már legalább a felét meg is ettük. A karácsonyi fények egy részét is fel kellett tenni. Be vannak sózva. :)
Domi fogakat növeszt, kicsit taknyos. Most végre alszik, megyek is a dolgomra. Azért még ide-ide nézek, mi újság Panndival.

Kép
Kép
Kép
katicico

Panndi?????????????????????????????????

Vindo: köszi megvagyok, csak gyors beszerzésbe kezdtem még a nagy roham előtt, meg Míg Emma oviban van....

Emmát próbáljuk önálló alvásra szoktatni..:-) illetve leszoktatni az éjjeli 100x szólok, nem tudok elaludni...stb..dologról, mert tényleg fél óránként kiabál vmiért....persze Dalma alszik egész éjjel..de egy 5éves miért nem????????? kutya fáradtak vagyunk..már pár hónapja csinálja.:-(

Vindo, nem találom a tel számod,...elkérné I a G számát! elküldenéd sms ben nekem? köszi

ma itthon pakolás, ágynemű huzás,mosás, vasalás teregetés..Dalma kissé nehezíti a pályát :-)

és....az orchideáim kezdenek megint bimbót hozni és az ibolyáim is virágoznak..:-))))

Már majdnem minden kari ajándék beszerezve :-)))

Adventi naptár a helyén....:-)
végre időben vagyok!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Most értem haza :) Idézem a kapott sms-t :)

"Megszületett Kulcsár Péter 12:00-kor,3520 grammal és 55 centivel.Jól vagyunk :)"

Itt is sok szeretettel gratulálok Panndi Nektek :)

KépKép
viranka

Ahh, jókor néztem be :lol: :lol: :lol:

Gratulálok Panndi :)
Sok boldogságot nektek :)

Vera köszi a hírhozást :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hurrá gratulálok! Jó egészséget, sok tejcsit, jó egészséget!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Panndi, szívből gratulálok Peti babához, sok boldogságot és tejecskét kívánok Nektek!!!

Móni, nadrágügyben: teljes időhiányban szenvedek (2,5 hét múlva vége a szorgalmi időszaknak, 2 szakon zárok), így nem nagyon tudok mozogni -- mit szólsz a postázáshoz? A költséget kifizetem, csak írj priviben egy számlaszámot és összeget. Nagyon hálás vagyok előre is!
Milyen lett az adventi naptárotok?

Maggie, nekem a vizsgálatos rész nagyjából rendben volt, nekem is furcsa nyelvészeti mélyelemzéseket várni ezen a szakon :shock: ettől függetlenül szerintem nagyon jó a témád, mindenképpen foglalkozni kéne vele, főleg az SNI-s gyerekek és a tanári nyelvhasználattal.
Sajnálom az éjszakázást, de pár nap múlva túlleszel az egészen. :-)

Katicico, édesek a fiúk, nálunk is már világít egy-két fehér égősor dekoratív jelleggel, felkerült az adventi naptár Ádi ajtajára, mert nem bírta tovább, bár az angyalkák még semmit nem hoztak bele, majd szombaton. :-)

Kaqk, tudom, h most nem vigasztal, de ez biztos átmeneti dolog lesz Emmánál, vannak ilyen korszakok, más gyerekeknél is. (ettől még nagyon nehéz végigcsinálni)

Jól vagyunk, Ádimanót kúrálom (lekopogom, most jól van).
Itt várhatóan agyrém, utolsó hetek a félévzárás előtt, de azért megpróbálok karácsony előtt 2 vizsgát bezsuppolni (l. rövid vizsgaidőszak).

Kép
Kép
irina

Sok boldogságot kívánunk a Panndi-családnak!

Fél hétkor jöttünk haza, utálom az ilyen estéket :?

Kép
vindolanda

Halihó!

Panndikám, szívből gratulálok a nagylegényhez! :lol: :lol: Boldogságos, szépséges közös életet kívánok Nektek!
dmaggie

Mindjárt kezdem a munkát, csak előtte még bekukkantottam ide is. :lol:

Irinám, én sem tudom, hogy hogyan magyarázzam meg azt, hogy miért ennyit v. annyit használtak egy-egy valamiből. :?: :shock: Mert csak. De délután igen sok kiegészítést találtam egy szakkönyvben. Jaj, még egy. Váltottam néhány levelet azért is, mert ugye meg kellene indokolnom, hogy hogyan jön össze az eltérő korosztály. Mondtam, hogy a mentális életkor miatt. Tanárnő: ez nem eléggé szakszerű. :roll:, de elfogadható. Erre megtaláltam rá a hivatkozást is. Tehát teljesen megállja a helyét, csak azt a vizsgálatot nem tudtam megtalálni, amiben meg az le is van írva, hogy az ért.fogy felső szakasza és az ált. iskola alsó tagozata teljes mértékben összehasonlítható egymással. Csak hivatkozik a szerző is erre a vizsgálatra. jól tudtam. :lol:

Na, de elég ennyi off.
dmaggie

Mármint a ért. akadályozott iskolai tagozat felső szakasza. :lol:
dmaggie

Irinám, örülök, hogy jobban vagytok. Te is?
Sok erőt kívánok a következő hetekhez Neked is!
Bercó is már majdnem 100-as.
dmaggie

Panndi!
Sok szeretettel gratulálok én is Peti babához! Nagyon sok boldogságot mindannyiótoknak!

Kép
Kép
Kép
katicico

Kíváncsi vagyok már Peti babára! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!

Maggie, hát a tanár se tud mindent, bár sokszor azt hiszi, hogy igen. :-) Szerintem nyugodtan ötletelj, azt is értékelni fogják, ha van tipped, hogy mi miért lehet úgy, ahogy, akár a mintád sajátosságai miatt (emlékeim szerint vannak nagyon jó ötletek a dolgozatodban, pl. hogy miért kisebb a szógyakoriság bizonyos párosoknál, l. feladattípusok).
Mondd, hogy azért alszol!!!
Mi jól, köszönöm, remélem, Ti is.

Ádi éhes, folytköv.

Kép
Kép
irina

Vindo, ma már jobb?
A Looper nézhető, sokkal jobb, mint a Total recall, van valami bájos bénaság is benne itt-ott.

Kénytelen voltam kihagyni két előadásomat pszichón, hogy legyen fél napom a műhelymunkám ingeranyagának véglegesítésére. Hát kellett is rá ennyi idő. :shock:

Hm, a fiúk épp légvédelmi ágyút építettek Javából...

Hétfőn megyek genetikai uh-ra, ezúttal a kórházba a TB terhére. Az AFP-m eredményét addig meg kell szereznem szintén a kórház egy másik részéből.
Amúgy babácska nagyon aktív lett így a 18. hétre, édességre különösen jelentős mozgásokat produkál. Néha órán hangosan fel akarok röhögni, ahogy megrúg valami érdekes helyen.
Hát énekhangom 2,5 hete nincsen, beszélni tudok, köhögés kevés, de azért van.
Dilemma, hogy influenzára oltassam-e magam. Sosem szoktam, nincs túl nagy bizalmam hozzá, de elkapni se lenne túl jó védtelenül.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Kezdenék lassan dolgozni, de a fiúk még hangoskodnak itt mellettem. Na, meg alig látok. Aludtam vagy négy órát az éjszaka. Most még van némi melóm, holnap összegzést írok és kész. Egyszerűen nem bírok már többet kisajtolni magamból. Közben meg alig merek írni, mert nagyon a max. oldalszámnál vagyok. Nagy teher ez is.

Irina, nem is bántásként akartam írni, csak örültem, hogy igazolhatom is. :lol: Ötletelés, csak azt tudok, meg átgondolom, megnézem az órák leírását, hátha jutok valamire. Olyan drága vagy, nagyon tartod bennem a lelket. Én már kezdeném feladni ezt az egészet, lassan azt gondolom, hogy görbüljön és kész.

Szegénykém, jól jártál ezzel a kórsággal. Hangodnak segíthet egy kis calcium is. A legjobb gyógymód pedig a hang pihentetése lenne. Tudom, ez kivitelezhetetlen nálad.
Izgi az uh. Én mindig úgy szerettem látni. Aktív baba: 8) :lol: Aktívabbnak tűnik, mint amilyen Ádi volt?
Valamit akartam még, de elfelejtettem. :oops:

Ma du meg sütiket gyártottam. Holnap adventi sütivásár lesz az oviban, oda készültem. Csak muffinokat dobtam össze: répásat, almás-diósat és gesztenyéset. A fiúk örülnek a legjobban. :lol:

Na, megyek tényleg, mert leesik a fejem. Közben meg egyre jobban fáj a lábam megint. :twisted:
dmaggie

Látom, mindenki jól leharcolta magát :?

Maggie, tessék befejezni végre, és aludni egy nagyot!!!

Irina, ez a bájos bénaság felkeltette az érdeklődésemet.

Akartam írni, hogy egy kollégám ugyan úgy járt mint Te, konkrétan három hete nincsen hangja, és ha van is néha, akkor az durva basszus (férfi) :wink: Szerintem valami hasonlóval küzdötök.

A holnapi nap nálunk megint összekavarodott, egy programot le kellett mondanom, hogy Rugót el tudjam vinni a logopédushoz.
Ma befejeztem a tanulmányírást.
Még dolgozatokat lell majd javítanom, aztán tartok egy-két nap szünetet, és onnan kezdem a kézirat átírását a lektori vélemények és az olvasószerkesztő javaslatai alapján. De már jobb lesz, lassan vége a félévnek.
Itthon akarok lenni, ágyban notebookozni stb.

Kép
vindolanda

[color=indigo]Panndi gratulálok! Sok boldogságot nektek! [/color]

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok :)

De nagy a csend :roll:

Maggie hogy vagy?
Elkeltek a muffinok?

Irina hétfő mindjárt itt van :D
hangod visszajött már?
Picurka mozgása :D
Hát, mikor én pötivel voltam várandós volt az a fránya H1N1 pánik.
Én nem oltattam be magam, pedig az orvosom nagyon ajánlotta. De nem tudott semmi olyan papírt mutatni ahol leírják, hogy nem káros a gyermekre. Így kihagytam. Mondjuk én nem jártam annyit közösségbe mint te......

Holnap már december :), kész vagyok már mind a két adventi naptárral. Már várják a gyerekek nagyon :)

Irina két különböző lett a naptár. Csininek wc papír gurigákból csináltam, Pötikének pedig kartonból hajtogattam zsebeket és fellógattam.

Panndi hazajöttetek már?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó :D

Épp most értünk haza az óvodából, most gyalog jöttünk. Végig esett az eső :x
Még szerencse, hogy betettem Rugónak a kicsi esernyőjét. De hogy milyen lassan sétált vele :roll:

Oltás - hát, ebben nem tudok tanácsot adni.

Maggie, sikerült végezni?

Párbeszéd:
- Anya, látom a kezemet.
- Igen, meg a hasadat és lábadat. De a fenekedet nem.
- A fenekemet érzékelem.

Szia Móni.
Mizjus veletek?

Kép
vindolanda

Vagyis mizujs :D

Viranka, milyen volt a parti?
Körmöd lila még?

Az enyém most fekete egy hete, szerintem egy darabig így is marad 8)

Kép
vindolanda

Szia Vindo :)

Hát nem sok újság van erre :roll:
Hamarosan indulunk Z munkahelyére, adventi koszorút csinálni, kézműves délutánt szerveztek a gyerekeknek.

Itt nem esik, süt a nap de hideg van mellé :?
Micsoda párbeszédetek volt :D
Fekete körömlakk 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor jó koszorú-készítést :D

Én még régebben csináltam ilyeneket, de mostanában már nem nagyon :roll:

Rugó leült tévézni, egy kicsit emaileztem, és még most is nyugton van

Kép
vindolanda

Móni, mutizz képetanaptárakról!
majd jövök...ha tudok :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Nemrégiben értünk haza. Szegeden voltam, aztán meg a Kedvessel elmentünk a tecsoba.
Köszönöm a kérdéseket, szerdán elküldtem a javított szakdolit, meg megírtam az összegzést is. Megállt 25 oldalnál. Erre szigorúan figyel a témavezetőm. Ma ő tartott nekünk órát, ami inkább kötetlen beszélgetés volt, féltem egy kicsit, hogy majd megjegyzi, hogy mennyit kinlódok, de nem, sőt azt mondta, hogy örül is neki, mert végre más is olyan, mint ő. Gyakorlatilag eddig mindent át kellett dolgoznom.
Azt hittem, hogy holnap dolgznom kell, így Bercót behúzattam az oviba. Később kiderült, hogy nem kell dolgoznom, holnap itthon maradok. Főzök, meg nekiugrok a pórtfófiónak. Úgy tervezem, hogy hétfőn be is fejezem, aztán javítom még a dolgozatot és kész. Péntekre meg kell írnom egy másik beadandót, utána az kerül sorra. Közben be kellene vinnem hajtogatásokat, fonásokat is. Azokat majd most a hv-n a fiúk megcsinálják nekem.
Utána már csak egy dolgozat marad, annak meg egyedinek kell lennie, azt gondoltam ki, hogy bemutatom a szakdolimat. Szóval azt is elintézem majd egyszerűen. :lol: Utána végre pihizhetek, készülhetek a karácsonyra.

A muffinok eléggé jól fogytak, azért maradt belőle, de azokat meg ma megették a gyerekek szerintem. De bevittünk vagy harmincöt darabot. :lol:

A térdem most nem nagyon fáj, hála a gyogyinak. Nem szeretném, ha ezzel kellene élnem. Alig várom, hogy végezzek, megpróbálok majd tornázni, hátha segít, ha nem, akkor nincs mese, orvoshoz kell fordulnom. :cry:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: