Sziasztok!
Megkezdem a visszaolvasást
Örülök, hogy ennyire "pörögtetek" csajócák!
Csicsi: ilyen éjjeleim nekem is vannak! És hülye álmok terén sincs semmilyen hiányom

Sokszor elfilózok azon, hogy oké, most elviselem, hogy sokszor ébren vagyok éjszaka, hogy előfordul, hogy 1-2 órát virrasztok, de aztán megkérdezem magamtól: "Akkor is ilyen nyugis leszek, ha majd a csöpik nem hagynak éjjel aludni?" Néha úgy érzem a szervezetem furcsa játékot űz velem, s már arra az időszakra készít fel, amikor vége lesz a nyugalmas éjszakáknak.
Tyuntyi: textilpelenka valóban k...a drága! Javasolnék valamit! Nem tudom, vagy-e regisztrálva tesz-vesz-en, de ha igen:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=14021992
Én tőle vettem (csak a Licit.hu oldalon..) textilpelenkát, nekem szerencsém volt, mert Bettike bedobta a linket és aztán még aznap le is csaptam a 20 pelusra, de szerintem kérdezd meg, biztosan van náluk még! És tényleg jó minőségűek. Sokszor néztem a boltban, meg ezeken az aukciós oldalakon, hogy sokszor úgy jön ki az ára, hogy bőven 3-400Ft vagy afölött van DARABJA! Én postaköltséggel együtt fizettem 250Ft/darabot és még mellé lett 4 kifogóm is
4D Genesis: egy vizsgálat 12 ezer HUF, ebben benne van a teljes videó dvd felvétele, egy CD, melyre a hölgy képeket csinál a babáról, és egy általatok szabadon kiválasztott képből csinál egy képeslapot. Ha pedig 2x is mentek, és visszaviszitek a korábban csinált dvd-t és arra írja ki, akkor van kedvezmény, azt hiszem akkor csak 10 ezer HUF, mert folytatni tudja a korábbi lemezt. Nekem legfőképpen azért tetszett, mert a várakozás ott ritkaságszámba megy, a hangulat mesés, a hölgy annyira kedves, imádja amit csinál, imádja a magzatokat! És ez sokat számít!

Mi ezelőtt is vagy 45 percet moziztunk
Katogocsy: üdv. itt és boldog pocakosodást kívánok! Márton szép név
Evian: taxi vagy mentő kérdésedre, ha csak szimplán megindul a szülés, a vajúdás elhúzódhat órákra is, tehát nem rögtön kell indulni sokszor, hanem van időd pl. tusolni, hajat mosni, stb., az alatt az idő alatt meg akár elérheted apát is. Ha elfolyik a magzatvíz, az már más szitu, akkor sürgetően bekell menni, én erre a mentőt javasolnám, a korábbira pedig a taxit.
De a babák édesek és kedvesek, és vagy hétvégéhez közel, vagy éjszaka akarnak előbújni
Hazajövetelre nem ajánlják a régi nadrágokat, hanem a kismamanacit, mert pikkpakk nem megy össze a poci 3-4 nap alatt az eredetire

Látom Bettike is ezt írta
Snowball: regeléshez gratula, üdv. közöttünk

Problémamentes pocakosodást a hátralévő időszakra!
Vásárlás: tényleg nem vagy elkésve, és innen sok ötletet meríthetsz, mert többen leírtuk, hogy mit vennénk, mennyit, milyent, és azt is többször, hogy mit nem
Sajti: a tanfolyam hol volt/van helyileg?
Most megyek, 11:30-ra megyünk szívUH-ra 
Sép napot mindenkinek!