A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vicky! Nevet akarok!!!!!!! :lol:

Picuranyu! Jó takarítást. Brrrrrrr...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Most, hogy mágnes említette a talit: kapunk majd képeket? ;) pl. sütikről. :D (Ha már múltkor fagyikelyheken csorgathattuk a nyálunkat).
Vendég

picuranyu:na neee...biztos vagy benne, hogy palacsintákat akarunk látni? :wink: :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vicky! Köszi!

Picuranyu! Azt hiszem most palacsintázunk. :)

Kép
hanna30

Palacsinta... vanilia fagyival töltve :wink:
Kép
Vendég

Juj de istenien néz ki ez a palacsinta. :D Igen-igen, erre van szüksége az édességre kiéhezett kismaminak. ;) (Közben meg tömöm magamba az almáspitét.)
Vendég

Na megyek, nekilendülök a lakásnak, mert sose leszek kész. :(
Vendég

jó reggelt! Látom beindult ma is az élet :lol:

Vicky, köszi :lol: A dupla méhlepényről (hátsó + első fali) mi a véleményed? Hogy létezik, hogy eddig nem vették észre, ha tényleg az? :roll:
Pihenőszék, muti!!!!!!!!!!!

Picuranyu, csak nyugiban házimunkázzál! Az megvár! :lol: Almás pite reggelire?! :lol:

Hanna, igen, palacsinta és/vagy forró csoki lesz a menü :lol: :wink: aki nem jön, magára vessen :wink:

Mágnes, milyen házias Apjukod van Neked is! :lol: Az enyém a vajaskenyérnél leragadt. :roll: :lol:

Katuska, nem semmi vagy a flexszel! Csoda, hogy Máté is kezeli a csavarbehajtót? :lol:

Enikő, nagyon édes Levente :lol: A Leventék már csak ilyenek :wink: :lol:

Krisz, 300 Ft tényleg jó ár! Kár lett volna otthagyni a babacuccokat! Pihenőszék: egyelőre nem veszünk,aztán majd meglátjuk. Egyelőre szerintem a hordozó is megteszi helyette :roll:

Haj, bőr: nekem az elején volt brutál ronda a fejem, kb az első 2 hónapban, csak vakolattal merészkedtem az utcára. Azóta hála Istennek nincs problémám, kb olyan, mint előtte volt.

Gyomorégés: ne is mondjátok :evil: éjszaka a legdurvább. Én is Rennie-zek.

És a kezem is egyre jobban zsibbad, főleg éjszaka, néha szinte már fáj. Állítólag a kalcium erre is jó :roll: Viszont lábgörcs mintha kevesebb lenne. :roll:

Mit hagytam ki? :roll:

Kép
vickybabe

Vicky! :lol:

Picuranyu! :lol:

Én meg reggelizgetek. Csináltam libazsírt. Most libazsíros kenyeret eszegetek paradicsommal. Annyira jól esik.

Kép
hanna30

Tegnapi pocak (apa a referencia mellettem :lol: ) Elkészültek a Demi Moore-os képek is, de azokra 18-as karika kell :lol: Nagyon jók lettek, örülök, hogy meg lettünk örökítve ebben a csodás állapotban :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Vickybabe! :)

Kép
hanna30

Vickybabe! Nagyon szép a pocakod!!!!!

Kép
hanna30

Vicky
Létezik kettős lepény :cry:
Elvileg észre lehetett volna venni eddig is (UH, flow). Tennivaló nincs vele, szülésnél kell nagyon figyelni (leválás ne a baba születése előtt legyen, mindegyik lepényrész teljesen kijöjjön).
Szülés után vérzés lehet erősebb, a nagyobb sebfelület miatt
Vendég

Mindjárt keresek képeket :wink:
Nálunk még minden dobozban van, ahogy hazahoztuk a boltból :oops:
Pihenőszék
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=43273
Babakád
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=41496
Vendég

Vicky! Nagyon szuper. :wink:

Moffli hírek! Kórházban van! A méhszáj kinyílt. Infúziót és gyógyszereket kap.
Nincs már szülőszobán. Jól vannak a KISLÁNNYAL! Drukkoljunk, hogy még legalább 5 hétig a pociban maradjon!

Kép
hanna30

húúú moffli kitartás!!!
Tényleg csajok! Csináltunk már forródrótot, hogy ki kit értesít, ha eljön az idő?? Lassan kellene...

Pihenőszék: én is meg vagyok huzatva most tőle, bár én ezt néztem ki, hogy Anna is tudja használni, de olyan drága.. :?
http://www.aukcioshaz.ah.hu/fisher_pric ... 94562.html

palacsinta kép: gyalázat! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote="mágnes"]p írta:mágnesalacsinta kép: gyalázat! :cry:

Miért????? :oops: :lol: :wink:

Mofflinak drukk és kitartás!!!!!
Vendég

mert most sütnöm kell nekem is ! :cry: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Átadom neki Csajok!

Mágnes! Az ötleted nagyon szuper!

Mutatok egy sörtartót:
Kép

További képek a blogomban.

Kép
hanna30

Mágnes
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanna
Majd kicsi fiad megelégeli, rúg egy nagyot... :wink:
Vendég

Látszik, hogy most nagyon ráérek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Velem van tele a topik :wink:
Vendég

Vicky! Ideje bepótolnod a lemaradásodat. :)

Olivér meg nem rugta le. Igazi pasi. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Alex a fürdőkádban szokott óriási hullámokat csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Újra itt. :) Ügyesen körbemostam magam, legalább addig tudok netezni amíg szárad a parketta. ;)
(Nem is volt direkt, ááááááá ;) )

vickybabe: reggelire, vacsorára, és még ebéd után is. :lol:
Nagyon jó a pocakfotótok. :)

mofflinak üzenem: kitartást, nem lesz semmi baj!!!!!!! És nagy-nagy ölelés neki!

hanna: haláli ez a kép. :lol: Az én pocakomról leesne. :oops: Söröcske? ;) De jól is esne most. :)

Én benne vagyok, csak dumcsizzuk meg, hogy ki kit értesít akkor.
Vendég

Viky! Édes lehet Alex!

Picuranyu! Én nem szeretem a sört. Ez kép a tegnapi bulin készült.

Ha gondoljátok csinálok egy táblázatot, név, telefon, e-mail. És ha kész, privátben tovább küldöm.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Mofflinak kitartás és nyugalom!!! Bizti minden rendben lesz, nagyon szorítok!

Hanna: jó ez a kép!!! :lol: :lol: Olivér meg látod, ilyenekre nyugton marad, bezzeg, ha valami gyümölcslevet tennél oda biztos tiltakozna, hogy ezt a gyalázatot :lol: :lol: :lol:
Gyomorégésre: Maalox illetve nekem van már receptes Refluxon-om is, az azért kitart vagy másfél-2 napig, mikor beveszem. De én is próbálok még a Rennie-nél maradni, amíg nem túl szörnyű.

Vickybabe: a Genesisben legalábbis azt mondták, hogy az a haja -- bár mi lehetne más, ami a buksijáról eredeztethető és ringatózik a vízben? :lol: Csodaszép a pocid!!! :D

Picuranyu: óvatosan a takarítással!!! :wink:

Mágnes: jó palacsintasütést :wink:

Pihenőszék: én gondban vagyok, hogy milyet, azt ami 'csak' pihenőszék, vagy ami nagyobb teherbírású és hinta, meg zenélő kütyü egyben...Hmmm?

Palacsinta: összefutott a nyál a számban....na,majd holnap!!

KépKép

KépKép
kata8110

Forródrót: jó ötlet!!! Megcsinálod, Hanna? :wink: Az enyémet tudod :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Na a táblázat jó ötlet, és onnan ki lehet szedni, hogy kit akarunk értesíteni :)
Azt hiszem Katával nem érdemes egymást választanunk, mert nagyjából egyszerre szülünk.. :) Nektek sem egymást Hanna és Picuranyu :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: azért hívj nyugodtan, vagy dobj sms-t, ha éppen nem szülök, akkor boldogan továbbítom a híreket :lol: Ja és nekünk Vickybabe-el eléggé közeli az időpont, meg Sahlival :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Jó kisfiam ban. A gyümilé is megmarad a pocakon. :wink:
Mi pihenőszéket egyenlőre nem veszünk.

Akkor priviben küldjétek az adatokat. Mert én pl, nem szeretném, ide kiírni.

Kép
hanna30

És megmutatom Olivér járgányát:

Kép

Kép

Kép

Kép

Na, most meg velem lett tele a topic. :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Sziasztok! kész a baba bútor tegnap apa meg a párom összerakták ne tudjátok meg mit kínlódtak vele :wink: este 6-ra végeztek, de nagyon szupi lett majd ha kész lesz a szoba teljesen dobok képet :D Moffli: szegénykém kitartást neki már nem sok van hátra :oops: Vickybabe: nagyon csini a pocak :D Hanna: elküldtem pü-be az adataimat és köszi előre is :) rólam annnyit, hogy éjszaka megint begörcsölt a lábam hiába szedem a magneB6-ot ez iszonyat fájdalmas apa maszírozta ki :wink: sógornőm adott egy csomó holmit a picinek tök jó :D
erzsebet0312

Hanna:
Már megstírültem a babakocsit a blogodban,nagyont tetszik, hasonlót néztem én is ki, ha Anna nem lenne ilyen kicsi még, akkor ilyesmit vettünk volna. :) Na de megbeszéltük Apával, hogy ahogy Anna már nagyobb lesz ,eladjuk a 3 babakocsit, és az árából veszünk ilyet :wink:

Erzsébet:mondanám, hogy lábgörcsre a krémtúró, túrórudi is jó, de a cukornem már nem annyira használ... :?

Én is akarok majd örömhírt továbbítani, valaki nekem küldjön majd sms-t :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

hanna: én világ életemben utált a sört, de mióta pocakos vagyok, főleg nyáron. ... Folyt ezerrel a nyálam utána. ... Néha-néha egy kis kortyocskát azért megengedtem magamnak. ;) Amit megkívánunk, azzal csak nem ártunk, főleg ha csak kortyocskáról van szó. :oops:

Küldöm az adatokat priviben. ;)

erzsebet: kapunk képeket?
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is. Jó sokat írtatok!

Mofflinak kitartást és hatalmas drukk!!!

Hanna: nagyon szuper a kocsi!

Gyönyörűek a fotók mind a babákról, mind a mamákról! Gratulálok mindenkinek!

Kész lettünk a kisággyal, dobok egy képet :) Nálunk egyelőre nem lesz babaszoba, a hálót pakoltuk át.

Szerdán voltam dokinál, úgy néz ki, lánykám elfelejtett befordulni, így programozott császár lesz. Amikor meghallottam, majdnem elbőgtem magam, de azóta nézem a pozitív oldalát és győzködöm Nórát, hogy maradjon is így.

Hétfői találkozó sajnos nekem nem jó, de várom én is aképes beszámolót!!
Kép
magdolnasz

magdolnasz: és dokid szerint már nem fog tudni befordulni? Én úgy tudom, hogy azért a "rémiszgetéssel" várni szoktak a 34-35. hétig, addig még van ideje Nórának.
A kiságy pedig nagyon szép. Igazi csajos. :)
Vendég

Magdolna? Kicsit még korai elsíratni, hogy nem fordult be a lánykád! Tessék sokat négykézlábazni, a csípődre meg köss valami érdekes hangú kütyüt, hogy odaforduljon! zseblámpázni is lehet:) Még simán körbe tud fordulni, ne add fel!

Vickybabe! hú micsoda fiús pocak! hátulról nem is látszik szerintem annyira szépen előreáll!!!!
A hétfő nem gond, tudunk menni busszal, Máté amúgy is imád buszozni:) A palacsintázó akkor a sugárban van a mozi emeleten?

Mi vettünk Máténak pihenőszéket használtan egy ezresért. Azon nem volt semmi kütyü, tényleg csak szimpla pihenőszék volt. Én szerettem mert kényelmesebb, mint a hordozó. Akár vízszintesbe is le tudtam dönteni amikor elaludt. Majd keresek róla képet.

Hanna! naná, hogy nem rúgta le a sört...hisz pasi:)

Na megyek segítek apának. Ő rakja a cserepeket én meg fugázom a tegnapi részt ami már megkötött.
katuska79

picuranyu, katuska: nem éreztem riogatásnak a dokim részéről :) Még elvileg megfordulhat, csak ahogy nő, egyre kisebb a hely.... De az az igazság, hogy talán a szüléstől jobban félek, mint a császártól, ott csak az epiduráltól tartok, de abban meg már volt részem, így tudom, mire számíthatok. Úgyhogy msot azért drukkolok, hogy maradjon így :)

Pihenőszék: Mi kaptunk, egy teljesen egyszerűt, barátnőm nagyon dicsérte, remélem nálunk is beválik.
magdolnasz

MAgdolna! minden nap beszélj vele, hogy tessék majd szépen irányba lenni a végére! DE tényleg ki kell próbálni ezeket a praktikákat a cél érdekében. Én még azt sem tudom hogy fekszik, tisztára úgy csinálja, mint egy polip. minden irányban szokott mocorogni:)
katuska79

tessék egy zenélő pihenőszék plusz riha ajándékokkal ha valakit érdekel:

http://www.vatera.hu/pihenoszek_megkime ... 29592.html
katuska79

Katuska: most néztem, mekkora munkában vagytok! Azért Máté és az építkezés mellett pihensz is??????
magdolnasz

Magdolna
Miért kell programozott császár :roll: :roll: :roll: :roll:
Farfekvéses gyereket is meg lehet simán szülni. Vagy ha az orvos császározni akar, miért nem lehet kivárni, hogy beinduljon magától? A baba szempontjából jó, ha császár előtt vannak fájások...
Vendég

Én majd megírom ide, ha indulunk szülni... és azt is, ha már megszületik Alex :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky: nem tudom :) Még nem hallottam, hogy farfekvéses baba simán megszületett. De bízom a dokimban, hogy tudja mit miért tesz, így tényleg nem aggódom.
magdolnasz

Magdolnasz! Gyönyörű a szoba.
A baba a 34. hétig még befordulhat.

Köszi a babakocsi dicséretet. :oops:

Ha kész a tábla, küldöm mindenkinek e-mail-ban. :)

Kép
hanna30

hanna: köszi mindent!
magdolnasz

Nálunk a héten is 3-4 faros baba született :wink:
Vendég

Vicky: elhiszem, csak gyanítom, hogy azért ez így fájdalmasabb a mamának és bonyolultabb a babának. Vagy rosszul gondolom?
magdolnasz

Vicky! Nagyon jól néz ki a pihenőszék és a fürdetőkád is. Gondolom egy vagyon volt...
Nekünk sima kádunk van csúszásgátlóval! Pihenőszék nem volt, a konyhába mindig hordozóba tettem, hogy velem legyen.

Moffli! Mennek a drukkok, hogy minél tovább egybe maradjatok!

Hanna! Nagyon jó a sörtartó! :D
A táblázat jó ötlet! Majd én is küldök adatokat priviben. Remélhetőleg én már babázok otthon, mire ti korházba kerültök, így engem el lehet majd érni. :D
Szép a kocsi és jó strapabírónak látszik.

Magdolnasz! Nagyon szép a bababútor! Hihetetlenek ezek a dokik! Még 9 heted van! A baba simán megfordulhat. Van akinek a szülés megindulásakor fordul csak meg. Egy programozott csaszival erre lehetőséget sem ad! Bár a dokinak kényelmesebb az biztos! Melyik korházban szülsz? Én tuti dokit váltanék!
Nekem császár után nagyon nehéz volt ellátni a gyereket, egyáltalán mozogni is! Szerintem ha nem szükséges a császár, akkor inkább normál szülés.
Születtek már meg farfekvéses babák, de ahoz a dokinak gyakorlottnak kell lenni. Kockáztatni semmiképp nem érdemes ( a dokid tudja mire képes), de a szülés beindulása előtt vágni csak neki előnyös! Hisz így akkor rendel be, amikor neki a legmegfelelőbb. Viszont neked és a babádnak a szülés megindulásakor lenne a legjobb a császár is!

Vikybabe! Nagyon csinos kismama vagy te is!
Ha sikerül elmennem, busszal is elmegyek, ez teljesen érthető, hogy nem jössz utánunk. :D
Pontosan hol lesz a találkozó?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vicky! Mondjuk az én dokim is azt mondta, hogy annyira ne nagyon készüljek a sima szülésre. Ha bármi van, ő kikapja Olivért.

Csajok! Írt valaki szüléstervet? :shock:

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: