A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Nekem egy hónapon belül megváltozik a telszámom, majd akkor csatlakozom a táblázathoz.
Vendég

Közös tárhely helyett lehet egy közös e-mail cím, amihez mindenki priviben kap jelszót és elérhetőséget! Oda küldhetünk korlátlanul képeket, és elég lenne oda feltölteni a táblázatot is, telefonszámokkal.
Vagy lehetne esetleg zárolni a fórumot??? Nem tudom... nlc-ben lehet!

tedorka: én is gondoltam rá, hogy beszélek a dokival, hogy ezután járhatnék e a Hajdú doktornőhöz uh-ra... Csak mert nem tudom mi a protokoll! Mondjuk az az igazság, hogy szeretném egyszeri felbumlizással megúszni a dolgot. Akkor viszont jó lenne, ha a dokihoz is mehetnék akkor, amikor megnéznek uh-al. Valami ötlet, hogy Hajdú doktornőhöz is mehessek meg a dokihoz is egy napon?

Most akkor hogy döntünk? Menjenek tedorkának a telószámok?

Kata
labkat

Én küldöm a számom Tedorkának.Másik fórumra én nem megyek át,abból nekem nincsenek jó tapasztalataim.Képeket ide teszek majd.

Képzeljétek voltunk turiban és olyan gyönyörű s.barna,zöld newborn overált turiztam...St.george,vadiúj,cimkés és 1990volt!!!!!!Úgy örülök.Meg Dénesnek turiztam pulcsit,mellényt!!!!Elégedett vagyok.Anyósom meg hozott egy barátnőjétől 3kg fügét,holnap csinálok almás fügedzsemet!!!!Alig várom :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli a fügedzsemből ugye küldessz nekem :?: :oops:
Utoljára évekkel ezelőtt Egyiptomban ettem, isteni finom volt :)
Vendég

Köszi Meli, megkaptam!
Kata. Hajdú dr-nő keddenként nyomul a kórházban, és aznap a doki is mindig bent van. Reggel beülsz, megvárod az uh-t és utána megkeresed a dokit. Szerintem legalábbis így működhetne a dolog. Csodálkozom, hogy nem ajánlotta fel. Mondjuk előfordulhat ugye, hogy sokat kell a dokira várni, mert műtőben van, de ez benne van a pakliban.
tedorka

Gabicika, én képeket nem szívesen teszek fel ide (én sem), pont emiatt jött anno szóba az anyatanya.
Kata közös email ötlete tetszik!
Még a baba képek ok, de olyanokat már nem lehet ide feltenni, ahol rajta a család vagy épp fogom a babát stb... Vagy aki akarja felteheti ide, aki nem, az meg a közösre rakja, akit érdekel, annak csak egy kattintás megnézni.

Nekem anyósom fügelekvárt szokott készíteni, saját fügéből, én nem bírom megenni, így mindig elajándékozom. Pedig a fügét amúgy megeszem.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Ok,Dorka!!

Gabi,ha egyszer lesz egy tali esteleg,akkor majd én szolgáltatom a desszertet :lol: Az idén(életemben először)főztem nagyon sok lekvárt(meggy,vegyes,alma-körte,őszibarack,2 féle szilva)és D meg van értük veszve.Szinte naponta eszünk és van,h csak leül és megeszik egy fél üveggel magában.Jövőre még többet és többfélét fogok eltenni,szőlőt is ,epret is,ribizlit.....alig várom,olyan lelkes tudok lenni,amikor látom a kis arcát felragyogni és mámorosan mondogatja:anya lekvájt főz,megkóstoljuk,megkóstoljuk :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Lányok! Nekem végülis mindegy hol tároljuk a telószámokat,képeket.. stb.. válasszuk azt amit a legjobbnak ítéltek. :)
Vendég

tedorka: köszi az infót. Én is így tudtam. Na mivel most már van időpontom 12-re uh-ra és dokihoz is, már nem variálok. Majd a következő uh-ra megyek a doktornőhöz kedden. A keddi várakozással meg tisztában vagyok, már vártam ott a dokira 3,5 majd 4 órát csak egy receptért! :shock: Most a 26. héten megyek, majd a 30. héten gondolom megint mehetek uh-ra, és akkor kedden fogok menni. Még a Szabolcsban is így volt, hogy ki kellett várni a soromat! Ha korán mentünk, akkor nem volt gond!

Kata
labkat

Ha végleg eldőlt, én is küldöm, amit kell, címet, számot, stb.
Vendég

Meli, de jó, hogy ilyen ügyi vagy. Én már régóta tervezem a narancslekvárt, de eddig még terv maradt. Már a gyerkőc dícsérő szavai miatt megéri. :D
Vendég

Ó de jó! Tegnap kaptam egy tál fügét és fogalmam sincs micsináljak vele. Úgyegy kiló lehet , én azt sem tudom hogy kell ezt enni, mert egyszer kóstoltatták velem egy étteremben és nem ízlett- Valaki felhomályosít? Lekváron kívűl mit lehet még vele csinálni és hogyan? Vagy érdemes egy tálból is lekvárt készíteni?
Vendég

Gio,egy kilónyiból is simán lehet jó lekvárt csináni.Pláne,ha kevered valamivel.Én almát csak azért teszek hozzá,h
1:több legyen
2:ne legyen olyan édes
3:az alma pektintartalma miatt lesz sűrűbb

De lehet csinálni szőlővel,állítólag fantasztikus.Csak ahhoz nagyszemű szőlőt ki kell magozni.Na,ehhez most nincs kedvem.De ha neked van rá időd,hajrá!!!Biztos finom lesz!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
és hogy hámozom meg ezt a fügét? Bocs, bizonyára nevetséges kérdések, de még soha nem volt dolgom vele:-) És az alma nagyszerű 5let, mert nekem is az a bajom vele, hogy túl édes.
Amúgy fügés sütis receptet nem tudtok esetleg?
(aztán fügeügyben eldugulok, ígérem :) )
Vendég

http://209.85.129.132/search?q=cache:kU ... =firefox-a

Gio,ezt találtam,szerintem jók!!!!!!Jó kísérletezést :lol:

Kép Kép
meli1118

Kép Kép
meli1118

Én nyáron csináltam narancslekvárt. Életemben először és szörnyen savanyú lett. :cry:
Meli honnan vetted a receptet? Ha nem a netről amit meg tudnék nézni, akkor leírod? Alma-körte lekvár érdekelne nagyon, az isteni lehet!
Cukorral készíted? Mert abból napi fél üveg, elég tápláló... :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

csajok, alig győztem olvasni :)

nekem van ötletem. az egyik barátnőm lánybúcsújára csináltam egy levlistát. az abszolút nem nyílt, egy ember menedzseli, akit nem vesz fel, az írni sem tud rá... mindenki megkap minden levelet, amit oda írunk... és ingyenes.

na? ;)

Milla

Kép

Kép
millababa

Sziasztok Mindenkinek!
Dorka olyan rosszkedvűnek tűnsz!!!!!
Csak felületesen olvastam végig az írottakat, ha meg van a végleges közös tárhely, akkor küldöm én is az adatokat.. Akivel iwiwen összejelölődtünk, látja a pl. a telszámomat.

Tegnap voltam a dokimnál, ma a védőnőnél. Dokival beszéltünk a szülésről, kérte hogy lehetőleg ne karácsonykor vagy szilveszterkor hívjam :D (Bár én mondom, szerintem karácsonykor mi már itthon leszünk, teljesen így érzem.) Ajánlott szülésznőt is, vele majd a jövő héten, vagy utána találkozom. Most először megvizsgálta a méhszájat és azt mondta hogy teljesen zárt, minden rendben. De most néztem, hogy a papíron C 2000 szerepel... ??? Ez most akkor mit jelent??
Bepróbálkoztam, hogy most már elég idő eltelt a szúrás óta, mehetek-e tornázni és azt mondta, hogy inkább ne erőltessem.. egyrészt a szúrások miatt, másrészt, hogy a múltkor a vesémmel kínlódtam, most meg éjszakánként arra ébredek, hogy zsibbad a bal kezem és "szúr a szívem"... olyan érzés mint amikor futás közben beszorul a levegő... nagyon rossz...
Megijedtem, azóta tényleg pihenek... és most kicsit jobb, de két napja szó szerint halálfélelmem volt éjjel..
Meg persze nem kellene stresszelni, de ezt hogy lehet kivitelezni, amikor hó végén sokszor azt sem tudjuk miből veszünk kaját :-(((((
Most ezen lelkizek állandóan, hogy biztosan felelőtlen vagyok, stb...
Vendég

most néztem a képeket a 8,7 kilóval született babáról!

te jó ég! szavakat sem találok!

Milla

Kép

Kép
millababa

ja, ami még lehet jó ötlet, ha tárhelyet akarunk mindenképp...
a picasa elég jó és nagy helyet biztosít. 1giga

sajnos nem tudok más ingyen tárhelyet, ami megfelelő nagyságú lenne. nekünk a szerveren sincs ekkora hely, de majd megkérdem a rendszergizdánkat, ha visszajön köv héten a szabiról.
feltéve, ha addig nem találunk ki valami mást

Milla

Kép

Kép
millababa

Sziasztok!
Gombi a cx 2000 azt jelenti, hogy a méhnyakad megrövidült. Alapjáraton 3 cm és 3000 van beírva, de a terhesség előrehaladtával lassan "felszedődik", ez teljesen normális. Én is megijedtem mikor nekem először 2000-et írt be a doki, de megnyugtatott, hogy a méhszáj teljesen zárt, a méhnyak 2 cm-es értéke pedig természetes. Azért pihengess, főleg a szurkák miatt.
csillag25

Csillag, és ez 26 hetesen is természetes???? :shock:
Becsszóra most már tényleg pihenek, nincs több éjszakázás és mosogatás a pub-ban :oops:
Mióta itthon vagyok, csak alszom egyébként, kitörtrajtam az álomkór...
Jesssssssszusom a padlizsán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Igen, nekem 19 hetesen vizsgálta és írta le ezt először és azóta is mindig ez került a kiskönyvembe.
Nyugi és pihi! :wink:
csillag25

A kismamablogon találtam.

Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
csillag25

Köszi :)

Huhhhhh, majdnem égetett padlizsánt sütöttem a padlizsánkrémhez :lol:
Ucccccsó pillanatban vettem ki a sütőből...
Vendég

Meli,
ezer köszi! Minél több receptet olvasok, annál jobban kívánom már ezt a fügét :)
Vendég

Nincs mit. :) Jó étvágyat a padlizsánhoz. Én megyek aludni, mielőtt még valami evésre csábulnék. :oops:
Jó éjt!
csillag25

Reggelt!!!

Remélem mindenki jól aludt,én tegnap este vaalmi nehezen emészthetőt ettem,mert még hajnalban is feszült a hasam.Pedig egy pár falat sajtot,sajtos kiflit vacsoráztam,meg sok kefírt.És nem keményedtem tegnap szinte egyáltalán,de olyan izomhúzódásom volt meginta vádlimban...

Póki,az alma-körte isteni lett,olyan az íze,minta kompótnak,csak sűrűbb.Nem teszem el sok cukorral,mert a dzsemfix3:1-bent hasznátam.Tényleg durván jó,alig kell hozzá cukor,meg én sok fűszert(fahéj,szegfűszeg,gyömbér)használok.Egy fél üveg az ám olyan,h 3dl-es üvegek fele :lol: nem a 7dl-s :lol:
És ami még jó,utánaolvastam,a dzsemfix-ben olyan tartósítószer(szorbit van)ami a szervezetben természetes összetevőkre bomlik.Nem káros....Még a kicsinek is adhatom majd jövő télen!!!

Csillag,de jók ezek az értékek!!!Nekem legutóbb még 3000 volt,rem.most is így lesz!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok
Már megint eltűntem egy időre. Ma megyek dokihoz, majd délután megírom, hogy mit mondott.
Nagyon fáj a derekam, ami egy kicsit aggaszt, de végül is a Joellel is amikor babás voltam akkor is fájt, majd meglátom mit mond a doki.

manocskak

Meli, most már ne csigázz tovább!!!! :D :D :D
Hol az a recept???? :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Szép reggelt!

Manócskák, nem tudom neked mikortól van a derékfájás, de nekem most elég brutál lett. :shock: Eddig max. estére fáradt le, de pár napja már egész nap, sőt most már felkelés után is éreztem, kimentem vásárolni és alig húztam magam. Konkrétan nehezemre esett menni. :evil: Remélem nem marad így, mert akkor nagyon hosszú három hónap elébe nézek. Abban reménykedem, hogy az elmúlt szaladós napok következménye csak. Apát sikerült elhurcolnom dokihoz miután hét elején megijedtünk a magas vérnyomása, szédülése miatt. Egyik nap reggel 7-kor már a laborban ültünk, este fél 8-kor még a fogorvosnál. Ami kiderült, hogy hasznos az én "gonoszságom", mert egy foggyökere bent maradt miután nyáron az egyik rossz foga széttört és kajálás közben a felszíni része kijött. Most csak állapotfelmérés és fogkő leszedés volt neki, legközelebbre gyűjti a bátorságot. :oops:
csillag25

Csillag
Hát én ma sem jutok el a dokihoz.
Ma is alig aludtam este a derekam miatt, tegnap még megbeszéltük a párommal, hogy elvisz a dokihoz, ma már odaadja a kocsi kulcsot, hogy menjek be én egyedül.
Jól össze is vesztünk, olyan nehéz neki ezt megérteni?
Mondtam is neki, hogy a doki majd akkor lát amikor szülni kell mennem.

manocskak

Sajnálom Manócska! :( Én is tegnap kezdtem el adagolni a férjemnek, hogy már nem úgy megy a mosogató, tűzhely mellett állás, felmosás a derekam miatt. Kicsit meglepődött, hogy mi lesz még akkor decemberig, de mondta, hogy majd besegít. Viszont már nem tudtam nézni, így most felmostam. Érzem is a hatását. :evil:
csillag25

Hú. nincs túl vidám reggeletek
Nekem a 3. hónaptól fáj a csípőm jobb oldalon, akkor a doki azt mondta hogy nem lehet a terhességtől. Hát sztem meg csak attól lehet. Immár erősödött, az alvásban sem segít és lassabb is vagyok azt hiszem. De még tényleg kitartást, hisz ilyen fájdalmakhoz a december tényleg messze van- Én úgy vagyok vele, hogy tudok mindent csinálni csak lassabban.
Nálam a férjem ahogy nő a hasam, annál lelkesebb és segítőkészebb. Ezért nagyon hálás vagyok. Meg dokihoz is mindig jön velem, imádja nézni az ultrahangon a bébit :)
Vendég

Manócskák és ha leülnél vele megbeszélni, hogy már nem úgy bírod a dolgokat és nagyon fáj a derekad, próbáljon kicsit segíteni (legalább abban, hogy elvisz dokihoz)? Neki is részt kell(ene) vállalni a dolgokban.
Szerencsére a párom a fuvarozásban lelkes, még a védőnőhöz is autóval akar vinni (pedig az csak 5-8 perces séta). A dokit sem hagyná ki soha, már nagyon várja a 30. heti uh-t.
csillag25

Csillag
Hiába mondtam most neki, hogy alig aludtam a derekam miatt, erre ő azt válaszolta, hogy neki is fáj a dereka. Mindegy nem idegesítem magam most már, kész én vele ilyen téren azt hiszem befejeztem, majd amikor én el tudok menni dokihoz és tudom kire hagyni a Joelt akkor elmegyek és kész.
Legkésőbb a szülőszobán találkozom a dokival.

manocskak

sziasztok csajok!

Manocskak ne idegeskedj....pasik...! :)

Páromra én is berágtam tegnap....,ma reggelre tele volt a ház pici szivecskékkel...! :) (mikróban,villanykapcsolónál,tükörnél,ajtón,hűtőben....) :)
Kár,hogy nem elöbb gondolkoznak,akkor nem kéne utánna teperniük értünk...,bár szerintem pont ez tetszik nekik..,hogy ilyenkor küzdeni kell a kegyeinkért,és újra hódítaniuk kell! :) :roll:
Ami azért nekünk is jól esik,de jobb lenne ez veszekedések nélkül! :roll: :?

Barátnőmék a szülés értesítéseket,úgy oldották meg,hogy mindenkinek volt 2-3telefonszáma,amire elküldte az SMS-t a baba születésekor!Szóval úgy is csinálhatjuk,hogy a sorban mondjuk utánnunk következő 3embernek elkérjük+küldjük a számunkat priviben!Ehez mit szóltok????

Pókica nagyon jó a ruhacsomag amit vettél! :)
Vendég

Sziasztok!

csillag köszi az értékeket, ezeket én sem ismertem.

Ma megyek a cukorvizsgálat eredményért délután és majd jövök milyen értékeim vannak.
A derekam mostanság nekem is elég brutál, de nekem akkor, ha lefekszem és utána fel kell kelni. Nagyon fáj, alig tudok kiegyenesedni és elindulni. Jó lenne rá valami torna, de így magamtól és a pocaktól nem merek ilyeneket csinálni.

manocskak engem is nagyon félt a párom, szerintem ha tehetné bezárna egy szobába, hogy ne érjen semmi :lol: :lol: :lol:
Én már úgy vásárolnék, de engem meg azért tolt le, hogy még ne ráér, korai.

Kép
Kép
akella

Lányok jó ötletnek találom az új oldalt, de lehetne itt is csinálni egy olyat, hogy 2009. Decemberben született babák. Ide akkor írhatunk tovább :wink: Én sem vagyok egy számítógépes guru, így ebben nem tudok segíteni.

Kép
Kép
akella

Értem. Tényleg nem érdemes felidegesíteni magad, mert aztán lesz indok dokihoz menni ha pl. keményedni fogsz. Ha egyéb panasz nincs a derékfájáson kívül -tudom ez is épp elég- akkor halasztható a doki. Én most csúsztatni fogom pár héttel, mert erre úgy sem tudna mit mondani, max. hogy figyeljek a kajálásra, mert minél többet kell cipelnem, annál jobban fog fájni a derekam. Persze ha görcsöléssel párosul a derékfájás, akkor nem szabad elhanyagolni.

Tulipános, aranyos a párod. :) Nálunk nem teper ennyire, akkor sem ha ő volt a "bűnös". Még soha nem kaptam cetliket vagy kis szívecskéket, max. bújik hozzám, hogy mennyire szeret, meg ne haragudjak rá. Ilyen kis 3-4 db-os desszertért is már könyörgök egy ideje, de szerintem azért sem hoz nekem. :twisted:
Mondtam neki, hogy ilyenek magától is eszébe juthatnának, hogy pl. hazafelé beugrik egy sütiért és hozza a várandós feleségének, de elengedi a füle mellett. Ha nagyon nem bírom tovább, akkor rátelefonálok, hogy hozzon már nekem 2 darab sütit, amit lelkesen hoz is, de hogy magától? A desszertemet meg úgy kaptam meg, hogy nagybevásárlásnál levette a polcról és betette a kocsiba. Hát ez nem éppen az amire én gondoltam. Ennyire nem érti mi a különbség ha magától hozza meglepinek? :shock: Kicsit másképp képzeltem a várandós feleség kényeztetését. :oops:
csillag25

manocskak szerintem az a baj, hogy nem tudják átérezni a helyzetünket és férfiak :wink:

Kép
Kép
akella

Manócskák, nyugi! Gondolom a férjednek is meg kell emésztenie, hogy a megszokott kényelemnek vége, többet kell segítenie. Bár 4. gyereknél már tudhatná.

Gabi, Pókica nem semmi mekkora babákat jósolnak nektek. Kíváncsi vagyok Zéti mekkora, mert a pocakom nem valami méretes, mindenki megjegyzi, hogy hihetetlen, hogy már a 7. hónapban járunk. Remélem ő azért növöget.

Hát és derékfjás engem is gyötör. A derekam főleg akkor, ha háton fekszem, és amikor fordulok át az oldalamra, akkor erősen szúr. Illetve van, hogy csak úgy sima álldogálás közben is belémhasít a fájdalom. A hátam meg főleg a két lapockám környékén fáj, főleg nap végén és este. Hát igen, ezekkel nem lesz túl élvezetes a hátralévő idő, főleg, hogy a picúrok most intenzív növekedésbe kezdenek. De kitartás, szerintem a férjek is hamar átérzik a helyzeteteket. Az enyém legalábbis nagyon segítőkész, és mindig azon aggódik, mi lesz a szülésnél, nagyon félt.
Vendég

csillag engem is félt a férjem, de nálunk is így van, hogy annyira nem figyelmes. Neki sem jut eszébe, hogy hozzon valamit, ha csak nem kérem. Már mondtam neki, hogy a mi állapotunk nem betegség :lol:

Kép
Kép
akella

Akella, szívesen. Örülök, hogy valami hasznosat találtam. :wink:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a cukoreredménnyel.
Eddig nekem is úgy volt, hogy csak felkelés után nem tudtam kiegyenesedni, elindulni pl. délután ha ledőltem, de most már egész napos fájdalom.
csillag25

sziasztok
manócskák lehet cak rossz napjavan a férjednek.
mi is együtt megyünk dokihoz mindig hármasban mert André is jön és nézi a kicsi öcsit :D
hát nekem sem megy úgy a takarítás nagyon hamar eelváradok.
mért baj az ha ide teszünk képet?a pocakfotók is ide mentek és azon is sok mindenkinek látszott azarca is.szerintem igazából semmire sem lne szükség hiszen ide mindenki írhatna miután hazaért a kórházból.vagy még esetleg olyasmi mint tulipános ötlete és szülés után 1 valakinek küldünk üzit aztán az a valaki itt a fórumon tovább adja az infót.

Kép
Kép
anitaaa03

Ezekszerint az az ötlet,hogy listán utánnunk következő három emberrel tel.számot cseréljünk és úgy értesítsük egymást a baba születéséről,senkinek sem tetszik?
Tényleg jó lenne ezt megbeszélni csajok,hogy ,hogy legyen! :)
Jaj én már úgy várom a babaözönt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Érdeklődve olvasom soraitokat... igen, pasik, sokmindenben egyet értek Veletek, de ne felejtsük azt el, hogy nekik sem könnyű velünk :oops: bármelyikünk párja szerintem azt mondaná, hogy nehéz egy várandós feleséggel :oops:

Csak azt tudom írni, hogy mi hogyan is vagyunk. Mivel teljesen természetességgel kezelem a terhességemet, (hozzátéve, hogy végig problémamentes voltam) így ő is teljes természetességgel viselkedik. Nem igénylek több figyelmet és törődést, amit igen, hogy a nehezebben dolgokban segítsen, ezt meg is teszi. Igaz, nemcsak most, máskor is :)
Én viszont amióta itthon vagyok, kényeztetem, mégha nem is látványosan :) A kedvenceit főzöm folyamatason, kész van, mire hazaér munkából, napközben is változatos kajákat csomagolok neki, és esténként is kitüntető figyelemmel vagyok irányába. Kérdezhetitek, hogy miért is, hiszen fordítva kellene lennie... de mondhatni, előre "dolgozom" hiszen tudom, ha megszülök, hetekig nem fogok tudni ráfigyelni annyira, mint eddig, jogosan érezheti majd magát kirekesztettnek, hiszen az első hetekben szegény férfiak nem igazán találják még fel magukat.

Zárójelesen még annyit, hogy legnagyobb örömömre a szextől még mindíg nem kell tartózkodni, ki is használjuk az utolsó heteket még :lol: Igaz, kicsit öregesebben, lassabban, de változatlanul intenzív élményekben van részünk :oops: mind a kettőnknek.

Ma front van, aki érzékeny, pihenjen sokat, páromnak fáj a feje, én jól vagyok, nyilván a hidegfrontot jól viseljük :)

Üdv. Gabi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: