A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Az én lányom rózsaszínben???? :shock: :shock: :shock:
Nem a balett szerkóban látad????
Sosem volt!!Hol láttad??Most már maga válsztja a ruháit...

És a konyhabútorunk is egyforma :wink: Kép
Vendég

Gigaboszi!
a 2 lányomat annak idején egyáltalán nem öltöztettem rózsaszínbe,sőt még nagyon szoknyába sem...,a barbijuk pedig nem volt és szerintem most sem lesz....
teljesen véletlenül jött ki,hogy ennyi rózsaszín lett most...De nem vagyunk egyformák....és különbözhet az izlésünk :!:
Vendég

Csiri-biri: nagyon tetszenek a ruhák! :lol: :lol: :lol: Ha kislányt várnék, nekünk is ugyanígy nézne ki a ruhatár. Viszont most a vagány fiús cuccokra vagyok kihegyezve.

almaani
Kép
almaani

Zmimi: nekem azt mondták, hogy picit diétázzak, vigyázzak a szénhidráttal, de én nem veszem komolyan, mert tudom, hogy ez nem igazi eredmény, mert nem két óra múlva vették le a második vért, hanem 1,5 . Azalatt a fél óra alatt még lement volna szerintem.
Különben is a férjem enyhén cukros, ma voltunk a dokijánál és beszéltem vele, azt mondta teljesen jó és különben is ez a fajta terheléses vizsgálat értelmetlen...

Nemrég jöttünk haza, teszek fel majd pociképet meg a kisruhákról.

Nagyon csinik a pocakok mindenkié!
:D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Csiri
Ezt mondom, hogy különbözőek vagyunk... :wink:

Bárány
Pedig nem is láttam a ti konyhátokat... és úgy csináltattuk a bútort...
Vendég

[quote="gigaboszi"]C írta:gigaboszisiri
Ezt mondom, hogy különbözőek vagyunk... :win.

Ja ez nem nekem szólt :oops:
Vendég

És ezért haladt a lakás-felújítás...

Kép
Kép
Vendég

Szépek a konyháitok! :wink:
Na majd ha hétvégén én is felrakom a bébilak képeit! :lol: Majd ámultok! :lol:

Voltam délelőtt izomkontrolon. Ha ez valakinek semmit sem mond, ez a csípő-váll-derék helyrerakását jelenti, kíméletesebb módon, mint a csontkovács (főleg, hogy ez az izomcsoportokat rakja helybe). Mivel edzőként is tevékenykedtem, erre nagyon szükségem volt időről-időre és ma nagyon jólesett. A néha előforduló belső csípőfájásom is emiatt volt, mivel a jobb oldali medencém kb. 2 cm-rel feljebb volt. Ezt a kismama-masszázson is javasolták, hogy nézessem meg, nehogy a szülést ez nehezítse. Mostmár nagyon könnyen fog menni! :wink: :lol:

almaani
Kép
almaani

almaani ezért is irígyellek!Én recsegek ropogok,de itt nincs kismami masszázs.... :cry:
Vendég

Gigi: gratula a "régi felhasználó" címhez! :wink:

almaani
Kép
almaani

A felfordulást aaazt szeretik!! :D :D :D (Petire gondolok) :wink:

Almaami:biztos jó lehetett,az én csipőm is kivan.. :?
Vendég

Szép konyhák!

Csiri:és szép ruhák!Nem kevés mennyiség,de szerintem nekem is lesz ennyi.Csak így egybe tűnik soknak.Vagy nem?

Kép
melike

Hol vagytok?

Ma voltunk dokinál, és védőnőnél is. Már biztos, hogy kislány!!!!

Vérszegény vagyok, úgyhogy ehetek májat, spenótot meg ilyeneket :cry:
nem szeretem igazán! De a kicsiért MINDENT!!!
bszilvi25

Megjöttünk az UH-ról.Minden a legnagyobb rendben!Kb. 850g. Nem hiszitek el!Nekem is FIAM lesz!!!
Olyan gyönyörű!Szépen mozgolódott,mindenét láttuk.Még ásított is.
Apa (is) nagyon boldog!
Hamarosan teszek képet.
Igy nekem nem jött be az a kiszámolós táblázat.

Kép
melike

MELIKE!!!
NAGY NAGY GRATULA A KISFIUHOZ ÉS VÁRJUK A KÉPEKET!!!
És akkor mi lesz a neve? :?: :D
Vendég

Máté.
Képek valószínű holnap,jó?

Kép
melike

sziasztok,

húú nagyon szépek a konyhák, a pocakok meg mégszebbek, bár én még pocakméretben mindig le vagyok maradva. na de sebaj, megmagyarázom magamnak azzal hogy széles a csípőm, és hátrahajló a méhem, valahol belül kavar a gyerek. :D

feljött a 9. kiló. :cry:

hu azok a rózsaszín babacuccok, szerintem az uram be sem engedne a bejárati ajtón ennyi babaruhával... épp ma is kiakadt, mert ELGONDOLKOZTAM azon, hogy megvegyek-e egy édi kis kertészgatyót Milánnak. :(

melike: gratu a fiúhoz. hol a kép, hol a kép? :)

szoptatós melltartó: annyira rondák amiket nemrégiben láttam, hogy katasztórfa, úgy döntöttem, hogy nekem bizony nem lesz. bár 75B-ről már felfejlődtem 85B-re (C-set vettem, hogy mégis kényelmesebb legyen akár később is), bár gondolom hogy ez csak nagyobb lesz majd szoptatáskor. bárcsak így maradna... mondjuk ma láttam csodaszép szoptatós melltartót, ami igazán tetszett volna, de az tényleg 10-körül volt. na annyit tuti nem fogok adni érte.

mia_snow

Szilvi: gratula a kislányhoz!!
Melike: Neked meg a kisfiúhoz!!
:D :D

Íme az ígért képek, hétfői ruhaszerzemények és a mai pocakom: Kép Kép

Kép

Kép

buci79

Buci:cuki,nem nagy poci.Szerintem.
A ruhák is aranyosak.Most már én is kékben gondolkodom és nem rózsaszínben. :lol:

Kép
melike

Melike!
A Máté az naon jó név,tetszik ha az első lányom fiú lett volnaez lett volna a neve...

Buci79!
édik a rucik!Látom az én rózsaszínemmel ellentétben Te kékben utazol :lol:
És a pocid is alakul neked is

Mia snow!
Nekem apa is vásárolt sok rucit,csak mostmár tényleg sokkkkkkkk...... :?

szerintem én nem fogok szoptatós melltartót használni annyi pénzért... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bocs hogy megint pofátlankodok, de olyan jó érzés titeket olvasgatni! :)

Olyan mintha a hmm nem is tudom a frakkot látnám a tévében vagy a mézga családot, olyan kellemes élményeket idéz fel bennem, pedig már túl vagyok rajta..nah szal értitek...

megmutatom, hogy ebben az időben én hogy álltam kelengyével! :)

Kép Kép

Ez két bazi nagy ikeás komód fiók! :) És ekkor még nem tudtam, hogy a java még hátra van! :) De arról már nincsenek képek. Most meg már le sem tudom fényképezni mennyi ruhával gazdálkodom... teli szekrény + teli szennyes kosárka+ teli vasalnivalós kosárka! :) :)

További jó pocakosodást.

KépKépKép
bogyra

Kép Hát itt lenne a mi kis Mirkonk!

Remélem látszik.
Olyan boldog vagyok.

Fej szélesség 7,52 cm
Fej körfogat 27,12cm
Has körfogat 26,22cm
Combcsont hossza 5,42cm
Mirko becsült súlya 1444g :shock:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a szép babákhoz! Olyan jó nézegetni őket már ilyenkor is! :D

Én most elbúcsúzom néhány napra, dukkoljatok nekem szombatra!! Már tök paragép vagyok, hisztirohamokkal meg minden. Szégyenlem is magam de hát ilyen egy menyasszony, na! :twisted: :lol:

Gigi - szép lett a konyhátok! Picit hasonlít a mintája a miénkhez, de úgy látom nektek cseresznye szín (és sokkal nagyobb! :D ), nekünk 1-gyel sötétebb! Egész pontosan ilyen :wink: :
Kép

Vigyázzatok magatokra és a babucikra! Pusssz!
Vendég

Wera!
Sok sikert a nagy naphoz.
A hiszti nem baj,csak ne idegeskedj.
Drukkolok neked aztán majd gyere mi volt. :D
Vendég

Nincs itt senki mire gép elé kerülök. :cry: :cry: :cry: :cry: :roll:
Vendég

Moni: én itt vagyok és gyönyörködök a babádban, nagyon kis szép formás Mirko. És milyen nagy!!!! 1444 gramm, az már majdnem másfél kg..nem semmi. Én is megyek 28 hetesen 4D-re kíváncsi vagyok az én fiam mekkora lesz.

Én most nem vagyok valami jól, ma este egy nagy kés szúrás szerű fájdalmat éreztem a bal oldalon a szeméremcsontnál, egész lesugárzott a combomba. Nagyon ijesztő volt. Azóta itt fekszem, vettem be Magne b6-ot és valamivel jobb. Nagyon rossz, hogy nem tudom mi az ami normális és mi az ami nem...
Járt már így valaki csajok? (ha még itt van valaki...)

Kép

Kép

buci79

Wera: nagyon drukkolok,hogy minden úgy sikerüljön ahogy elterveztétek. ne idegeskedj, meglátod megy majd minden mint a karikacsapás!! jelentkezz amint tudsz képekkel!! és vigyázz magadra!

Kép

Kép

buci79

Jó reggelt!

Moni, nagyon édi a babátok! És a súly... :wink:

Buci, aranyos pocakod van, egyáltalán nem nagy!

Bogyra, nekünk is ilyen fiókosunk van. :D

Melike, üdv a fiús mamik között! :lol:

a diéta óta -2kg! :twisted: hurrrááááá!

Tegnap a H&M - ben vettem a sógornőm kislányának egy tündéri kisruhát kalappal az új tavaszi kollekcióból.Ma megyünk hozzájuk.

Rajta élem ki a lány-ruha vehetnékemet. :wink:

Egész éjjel azt álmodtam, h cipőket veszek magamnak...egyiket a másik után... olyan jó volt! :lol:

Kép
zmimi

Sziasztok!
Jó reggelt!

Móni..ugye ugye,hogy a legkisebb hasban a legnagyobb baba lakik?????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Én mindíg mondtam,hogy a méret nem számít!!1,5kiló :shock: :shock: :shock: :shock:

Én úgy tünik nem fogok eljutni 4Dre :( Fekve,hogy menjek?? :?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Moni:szép kép,szép babuci!És jó nagy!

Apa elvitte a képeket,de egy fekete fehéret felrakok,hátha látszik VALAMI. Kép

Kép
melike

Hát,szerintem nagyon is látszik az,aminek Apa annyira örült!

Kép
melike

Nagyon is jól látszik!!Fej...lábak...kuki...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Igérem estére jön a java,színesben.

Kép
melike

Jó reggelt!

Móni
Szép az a Mirkó gyerek :lol:

Bárány
Pocakméret nincs arányban a gyerek nagyságával... testalkattól függ, hogy kinek mekkora a pocakja...
Nekem azért látszik nagynak a pocim, mert vékony vagyok, aránylag keskeny csípővel...
Vendég

Sziasztok!

Eyi, nagy mákja volt a párodnak!!! :shock: Szép poci!!! :lol: Az első kép nagyon jó a kiscsajsziról!
Orsi, nagyon jók azok a rucik!!!
Bárány, azért nem is kicsi pocak! És nagyon szép! :wink:
Gigi, nagyon szép a Tomi-lak! :lol:
Csiri-biri, nem semmi ruha mennyiség!!! :shock:
Melike, gratula a kis kukishoz!!! Nagyon jól látszik minden! :wink: :lol:
Szilvi, gratula a csajszihoz!!!
Buci, szép pocak!
Moni, nagyon szép Mirko és jó nagy! :shock: :lol:

Én szombaton megyek 4D-re. Kiváncsi vagyok Noki mekkora!

Kép
sziszka82

Rakok fel én is pocakfotót. Ezek múlthét pénteken készültek.
Kép

Kép

Kép
sziszka82

Sziszka,tök jó,hogy fejed is van :D :D
Mit szólnátok ha rászoknánk a fejes képekre...ha ti akkor én is :oops:
Vendég

Bárány, én benne vagyok! Bár itt elég lelakott a fejem, de majd hamarosan próbálok felrakni egy normálisat is! :D

Kép
sziszka82

Jo reggelt!
Köszi arik vagytok! :P
Bárány tök jo hogy megint vagy!
Örülök neki! :)

Melike!
Minden látszik!
Édes nagyon!

Rakok én is pocak képet mingyárt. :)
Vendég

Kép 28 hetes pocak Kép 28 hetes pocak Kép 28 hetes pocak
Vendég

Kicsit nyúzott a fejem,de ti akartatok fejes képet. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Melike!

Gyönyörű a kisfiad! És egyértelműen látszik,hogy kék ruhácskákban kell gondolkodnod!! :D :D

Móni!

Szép nagy a babád! Mondjuk tudom,hogy te vagy legelöl közöttünk! Te májusra várod,igaz?

Csiri-biri!
Egy percig se aggódj a ruhák mennyisége miatt! Gyönyörű lesz ezekben a ruhácskákban a kislányod!
Nekem is rengeteg ruha van már! Én is halmozok!! :? :wink: :wink:

Ja,és én is csupa rózsaszínbe fogom a lányomat öltöztetni,bárki bármit mond! A nagylányom 12 éves,soha nem volt "Barbie lány".
Útálta a rózsaszínt,nem akarta soha felvenni. Egyetlen tipegője sem volt rózsaszín. Már nőiesedett,de most még mindig vízilabdázik.Aztán jött a két fiam.Náluk minden világoskék volt és almazöld. Csupa férfiak most is!!! :wink: :wink: :wink:
Most megfogadtam,hogy lesz egy igazi kis hercegnőm.Na persze nem "Hercegnős" motívumokat kell elképzelni a falon,csak a ruhái túlnyomó többsége rózsaszín lesz,ez tuti! Jobban illik majd minden mindenhez! És ha kell neki majd Barbie-megveszem!
(A nagylányomnak egy volt,azzal se játszott soha...)

Kép
orsitigris

Orsi!
Igen Május 27.re vagyok kiirva.
e a súlyán én is meglepödtem.Remélem azért nem lesz olyan nagy baba.
Most kb 1100 g nak kéne lennie,mármint azaz átlag.
Nemtom mitöl nött ilyen nagyra. :lol: :lol:
Vendég

gigi!
segitség kéne.
Tudod-e hogy ez mit jelent?FTA az ultrahangon volt és sehol nem találok rá. :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!!!!
Szép napot!!!
Itt nagyon jó idő van,sétáltam 1et!!!Most jöttem a védőnőtől!!!Plusz 9,5 kilónál tartok!!!!Az elmúlt 3 hétben jött fel ebből 2kg!
Összesen 83.... :twisted: Vazzzeeeeeeeeee!!!
(mondjuk 177cm vagyok,de akkor is....ááááááááááááá)

Melike,Móni!!!
Gyönyörűek a babók!!!!Én majd ha megszületik szeretnék olyan képet egymás mellett,hogy milyen volt uh-s képen a pofija és milyen kint.....

A pocik nagyon szépen alakulnak...és a fejek is... :D

Ja és itt 32 hetesen újra van terheléses vizsgálat,de közöltem ma a védőnővel,hogy nem megyek a következőre....
Nem ellenkezett....
Vendég

Csiri-Biri!
Én se mennék megint terhelésesre.
Jol tetted hogy közölted a védönővel.
9,5 kg!Az nem sok.Én most tartok 15 nél. :lol: :lol: :roll:
Vendég

Moni???Te 15-nél???És azt hol rejtegeted?Vagy retusált a kép :?: :shock: :P
na megyek,eszek valamit hagy hizzak egy kicsit a 10kg az szép kerek szám és már csak fél kiló kell hozzá :?
azt most gyorsan felszedem...

Mi lett volna ha nem megy a hasam a héten??? :lol:

Üdvözöl benneteket:Miss Röfi :roll:
Vendég

Csiri Biri! :lol: :lol:
49 röl indultam.
Amugy hidd el látszik.Nem látod mekkora fejem van a képen?
A mérleg nem hazudik. :lol: :lol: :lol:

Jo étvágyat!
Vendég

Sziasztok kismamik!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ugyan május 29-re vagyok kiírva, nem júniusra, de a baba korát illetően ide illünk a legjobban.

A 4. gyermekünket várjuk, két sima szülésem volt és egy császárom, emiatt még nincs dokim, mert nem vállalja senki, hogy simán megpróbálhassam, ha nincs semmi ok a császárra. Emiatt elég zaklatottan telnek az amúgy nagyon szép várandós napok.

Én még semmilyen előkészületet nem tettem a baba fogadására. Ezt általában a 30. hét után szoktam lassan elkezdeni, bár kisfiamnál már még később álltam neki a dolognak. Egyelőre azt sem tudom, ki hol fog aludni, mert a ház kicsi, a fiam még mellettem alszik, már el kéne venni tőle a kiságyat...de nincs erőm hozzáfogni...

no kb ennyit rólunk.
remélem maradhatok :)

Dana

Kép
danaaia

Üdv. Danaaia köztünk!Persze,hogy maradhatsz!Olvastál már minket?
Tudod már a nemét?Tele vagyunk fiúkkal.
A nagyok milyen neműek?

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: