Cat:
Ügyes vagy, hogy így tartod a diétát! Gratula! Én a hónap végén megyek a terhelésesre, kíváncsi leszek, remélem nem lettem cukros.
Franceska
Ne foglalkozz vele, hogy ennyit híztál, ha jól érzed magad a bőrödben! Majd leadod! A sok izomagyúval meg nem foglalkozz! Amúgy nővérem is mind a 3 gyerekkel 20 kiló felett hízott, és most azt se mondanád meg rajta hogy van egy gyereke!
KlemenciaNagyon szépen alakulhattok, nemsokára megnézem a képeket is, csak most gyorsan válaszolgatok.
Hékás
Marcit amúgy úgy tudjátok altatni, hogy benn sem vagytok a szobába?
Lilit mi most szoktatjuk az önálló alvásra. 1,5 éves koráig 1 szobás lakásban laktunk, és közvetlen mellettünk volt az ágy.. Utána 1,5 hónapot Anyuméknél töltöttünk, szintén mellettünk volt az ágy… Aztán mikor ide beköltöztünk, jópár hónapig sajnos hozzánk szokott, egy ágyban aludtunk, mait igencsak megszeretett a kisasszony.
Kb. 1 hónapja vettünk neki új ágyat és így nem engedünk, max. hajnalban jöhet át ha úgy alakul. De sajnos csak úgy alszik el, ha mellé fekszünk, vagy ülünk mellette, és csak akkor tudunk kijönni a szobából ha elaludt. Ha hamarabb, akkor balhé van.. Nem tudom még, erről hogy tudnánk leszoktatni.
Fikuszka, Arian
Nekem is nagyon tetszik a Zsombor név!
Idetti
Sajnálom, hogy nem jöttél jó hírekkel, de nagyon rukkolok neked, hogy a Hajdú doktornő jó híreket mondjon!
Lehet, h lemaradtam róla, vagy nem tudom.. De megtennéd, hogy leírod, hogy erre mikor és kik kezdtek gyanakodni?
Az AFPt ki lehetne dobni a kukába… Semmit nem ér annak az eredménye! A többi teszted jó volt, így én azt gondolnám, hogy nem kell down kórra, stb.re gyanakodni. Remélem a szívecskéjével sincs baj.
(Mit jelent amúgy, hogy kényszertartásban van a baba?)
Klári
Nekem a pulzusom általában 90 kerül van, ha 100 fölé megy, akkor olyan mintha ki akarna ugrana a helyéről és akkor iszok, lefekszem.. De ha te nem vagy tőle rosszul, akkor sztem nem gond
Mellszívóval kapcsolatban hááát.. Attól függ mennyi tejed lesz! Nekem Avent Isis van, meg voltam vele elégedve, bár sajnos sok tejem nem volt.
TurórudiSajnálom, h még mindig vérezgetsz! De tök jó, hogy nem kellett kórházban maradnod!!
PilleszRemélem elkerül a nyavalya! A torkodat fújd Tantumverdével!
Bogaracska
Kész amit veled művelnek a terheléssel kapcsolatban! Már miért ne lehetne cukros löttyöt írni? Nekem most a dokim elmagyarázta, hogy miért a cukros lötty jobb, mint a zsmelés módszer, szóval kész…
LinusÉn nem hallottam ilyenről, hogy ne mozoghatnál.. Miért ne tehetnéd? Nekemmondt aa doki, h menjek addig vásárolni vagy bármit, csak ne egyek és ne igyak. (Most olvasom mit írt Franceska.. Ja igen, hát max. a rosszulléttől kell tartani)
SomaanyaNagy szerencséd van Somával, h így veszi a bölcsit, gratula!
Uxi
Hű, sajnálom! Jó, hogy nem történt baj!!! Gondolom hogy megijedtetek!
Ildi
Nekem szerencsére benne van a szülés is, amit havonta fizetek! Ha nem lenne, én 50nél többet biztos nem adnék.. Azt is fogat húzva…
Alma
Nagyon ügyes volt Emma is!!!
[/b]