A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

gabi jó nagy baba :)
o'hara köszi az infót de mivel vidéki vagyok drágább a hús mint a leves.marad egyenlőre az a pléd.
kata nekünk bevállt,egy telefon megér szerintem a venni akarsz.
meliboldog évfordulót.nekem ma kellene dokihoz meni de elhalasztom 2 héttel remélem nem lessz gond.André kiakaszt már több mint egy éve úgy kell vele ordibálni hogy egyen legalább 1-2 falatott kb. 2 hetente egyszer előfordul hogy rendesen eszik.és a baj az hogy sokszor mondja hogy fáj ahasa meg nem bír kakilni.vitamint már 1éve szed,nemhasznál.a védőnő gyerekorvos aztmondja em baj,de nem hiszem hogy nem baj hisz kikészül a gyomra.nincs valami ötletetek erre?

Kép
Kép
anitaaa03

ja gio méhszáj vizsgálat tényleg gyors és én sem vettem észre.

Kép
Kép
anitaaa03

nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem az esetek nagy részében márnagyon fáj ha pocaklakó mocorog.de mg hol a vége?
igaznincs zsír a pocimon ami felfogja az ütéseit de ilyenkor nem bánnám ha lenne :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Meli, Boldog évfordulót! :D Mi mindig extra összebújással ünnepelünk, az utolsó 3 évben, két alkalommal baba is lett belőle. :wink: Majd bepótoljátok ha meggyógyultál. A welnessre én se szavaztam volna.

Gabi
, már pár hete fejvégűnek érzem a csuklásának "elhelyezkedéséből" ítélve. Remélem most nem visszafordult. Féltem a mostani éjjeltől, mert este megint rendszertelenül jöttek a jóslófájások derékfájással párosulva, de sima éjszakám volt.
Nekem 4,5-5 kiló közötti babát jósolnak, már annak is örülnék, ha 4 kilósat mondanának. :wink:

Nálunk minden hónapban végez a doki méhszáj vizsgálatot, nagyon finom keze van, szinte meg sem érezni. A vége felé lesz majd kellemetlenebb, mikor már nagyon érzékeny a méhnyak, az utolsó két hétben.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

pókica remélem elmúltak a "fájásaid"bár legalább tudtál aludni.tegnapeste szerencsére engem sem vett elő a gyomorgörcs.

Kép
Kép
anitaaa03

visza kerestem a régi papírjaimat és Andr 28 hetesen volt 1148g születésénél pedig 3 kilo volt hát ehez képest Gabi tényleg nagyobb a babód.azért én is kiváncsi vagyok hogy a legközelebbi vizsgálaton mennyilessz babóca.na megyek le lakozom a bölcsőt tegnap lesikáltam de azidő leszedte róla elég sokk helyen a lakkot így elég csúnya szóval széppé varázsolom :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi a köszöntéseket,kimentem a piacra,vettem a szívemnek egy mozart-desszertet,nem vagyunk édesszájúak,de ez biztos elkopik...nincs kedvem sütni :oops:

Én tegnap rájöttem a tutira.Délelőtt bármit(szó szerint,vasszöget akár)ehetek.Délután enyhe kajákat.tegnap borsólevest ebédeltem,de csak pár kanállal.Hozzá ettem paradicsomsalátát pirítóssal.Vacsorára 2 szem kicsi alma sajttal.És úgy,de úgy aludtam.....hát ez kell.Könnyű kaja délután.Na nem mintha nem tudtam volna eddig is,csak hát a kívánósság nagy úr :roll:

Gio,nem fáj a méhszájvizsgálat.Engem mindig úgy megnyugtat.Szerintem jó uh-val lehet látni,ha zárt,mert úggy van,h ha nyílt lenne,akkor a burok egy kis része láthatóan beletüremkedne a méhszáj helyére.Asszem...ha valaki jobban tudja,mondja :lol:

Anita.Sajnos el sem tudom képzelni,milyen lehet egy 'rosszevő' gyerek.D szó szerint mindent az ég világon megeszik.ÉS sokat is belőle.Neki lehet spenót(azt kifejezetten imádja)vagy akármilyen leves.Zöldséget egyedül a nyers uborkát nem eszi meg.Minden mást szeret.Szerencse,tudom.Amit látok ismerősök gyerekein,hogy a kísérletezés működik.Pl.addig vesz a hentesnél kis adagokban kolbászt,sonkát,stb.,amíg valamelyik be nem jön a gyereknek.
Vagy olyan kajákat próbál meg főzni,ami jól néz ki...vagy szépen van tálalva.Pl.tökörtojás a szeme,paradicsomok a szája a nevető arcnak,stb....hátha ettől kedvet kapna.Vagy egyetek előtte nagyon jó ízűen,előtte mondjad,h ha te nem kérsz nem baj,de mi eszünk,mert nagyon éhesek vagyunk....és milyen finom,hmmm.....hátha......remélem segít valamelyik ötlet!!!

Pókica,szerintem a kicsi is befordult a múltkor,amikor az egész hasam megmozdult és elindult valamerre :lol: sajnálom,h megint voltak jóslóid....én tuti pánikoltam volna.,Próbálj sokat feküdni!!!

Kép Kép
meli1118

KÖszönöm a méhszájvizsgálatos tapasztalatokat. Meg is nyugodtam. Közbe mondta hugom, hogy a 30. héten nem lesz még csak a 36. héten, úgyhogy nyugi van (ugyanaz a dokink). Tegnap mondta is a védőnő, hogy az elköv. 6-7 hét a legnyugisabb (haha), használjam ki hogy semmilyen kötelező vizsgálat nincs, nagy séta, pihi. Ehhez képest jövő héten ismét melózom :evil: Ez a nyomorult pénz...De ha bírom, akkor végülis miért ne mennék ugye, hisz így majdnem a dupláját keresem mintha táppénzen lennék.

Anita,
majd csinálj már képet a bölcsőről! Mi is úgy szerettünk volna, csak aztán kaptunk kiságyat, meg mózeskosarat, meg a kocsinak is ott a mózese, úgyhogy ezek mellé még egy bölcső már túlzás lett volna 8)

Nektek sűrűn csukli a babátok? Én még csak egyszer észleltem eddig.
Vendég

Sziasztok!

Csajok, én úgy irigyellek titeket. Többen már a 3. trimeszterben vagytok, és lassan betöltitek a 30. hetet is... persze nem sokára én is elérek oda, és nem kell siettetni az időt, de lennék már a helyetekben.

Gabi adatai alapján most meg is lepődtem. Ha úgy vesszük, hogy mire elérem a 30. hetet, már 2 kg körüliek lesznek a babák :shock: Ahogy most nézegettem a neten, úgy 700-800g körüliek lehetnek. De együtt nekem is vannak annyik, mint Gabinak :lol: Egyébként ahol én néztem, ott 1500g körüliek a 30 hetes babák. Na de akkor is furi, hogy a 25. héttől 5 hét alatt megduplázzák a súlyukat. Nem csoda, hogy ilyen éhes vagyok mindig :lol:

Egyébként kicsit izgultam most, mert nem éreztem a jobb oldali lurkót mozogni. Erre a drága ahogy leültem netezni, rögtön neki látott a tornagyakorlatoknak :)

Szerintetek 2750Huf-ért drága 10db-os cshe tetra textil pelenka? No és szerintetek 8000Huf sok ezekért: 2db 62-es puha farmer kantáros rövidnadrág, 2db 62-es vékony hosszúnadrág, 2db kis pulóver, 1db vastag 56-os kiskabát, 8db új 62-es rövid ujjú body, 2db új hosszú ujjú body, 1db új 56-os ujjatlan plüss rugi, 2db új 62-es ujjatlan flotír rugi. Csak mert egy barát felszámolja használt ruha kereskedését és tőle venném meg. Ahogy látjátok a rugik és a body-k mind újak! Vélemények?

Meli: boldog évfordulót :)

judyka: az Istenhegyi GC-ben csinált uh az épp olyan mint egy babamozi. Mert jól megvizsgálják a bébit és utána 4D-vel is megnézik. Ráadásul úgy tudom erről is kapsz képet, és dvd-t is. Nézz csak utána!

tedorka: megnyugtató, hogy rendben van a doki, már két napja hívom, és nem érem el. De igazán nem érdekel a vérképem, mert úgyis írt fel vasat! Majd hétfőn hívom, hogy mi lett az eredmény, és akkor a kenetét is meg tudja mondani!
okt 12-én megyek uh-ra, már be is jelentkeztem - magasföldszint ugye. Tényleg olyan szörnyű? Csak mert mondták, hogy gyorsan lezavarják, és a kismamának nem is mutatnak semmit. Ez igaz?

anita: nekem is baromira tud fájni, ha hülyén helyezkednek. Ez pedig már szinte rendszeres!

Én már nagyon várom, hogy beforduljanak a lurkók. Már csak kb 5 hetük van erre...

Kata
labkat

Kata
textilpelus árakban még nem mozgok otthon, viszont 8ezerért ennyi minden szerintem nagyon megéri!! Ugorj rá! És már szinte meg is van a kelengye, bár tudom neked még szorozva kettővel.
Vendég

Szia Kata!
A ruhákon gondolkodtam, hogy sok-e érte. Inkább leírom én mit vettem a tesz-en 4600 Ft-ért:

7db pamut vagy pizsi rugi (next,minimode)
11db naci (next,baby club,george,early days)
2db kantáros tipegő 3-6hó (tu,disney)
3db cherokee póló 0-3hó
5db hosszú ujjú felső
1db next kapucnis zippes felső 3-6hó/8kg
1db kifordítható kapucnis macikás kocsikabát
3db plüss rugi (2h.ujjú,1ujjatlan)
1db early days polár rugi 0-6hó
1db hema tipegő 62es
1db kantáros ruci
+1 kis sapi (h&m)

Ajándékba mivel licit nélkül hoztam el, kaptam hozzá még 10 db hosszúujjú bodyt és 4 db szép rugit is. Összesen 50 db ruha.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica
és milyen minőségűek? Én mindig parázom a teszvesz-vatera témában ha ruhákról van szó, hisz a képek nem mindig adják vissza milyenek a cuccok élőben. Vagy megnéztétek mielőtt megvettétek?
Vendég

pókica ez jó üzlet volt.én mért nem alálom meg az ilyeket :?
meli jó neked egyébként amit írtál tippeket köszönöm de sajna ezeket már próbáltuk. :( ma eddig fél szelet sajtos kenyér amit megevett azt is sírva hogy ő nem éhes.én meg csak idegeskedem miatta.
gio csinálok képet ha kész vagyok a felújításal úgy döntöttem hogy kap egy enyhe mahagóni színt is és úgy a lakkot.szóval már a színezéssel meg vagyok most várom hog száradjon.

Kép
Kép
anitaaa03

Tényleg nagyon szuperek. Semmi folt, pecsét vagy lukacska, tényleg semmi! Nincsenek kinyúlva a bodyk, a rugik is jó minőségűek. Használtba mindig márkásat érdemes venni, Next, George stb...mert azok biztos nem veszítik el tartásukat, nem kopnak le a cimkék, minták, szépek maradnak.
Már több mint egy éve a fiamnak is így veszem a ruhákat. Van pár eladó, akinek 1-2 évvel idősebb a gyereke mint az enyém és tudom, milyen minőséget kapok, korrektek, megbízhatóak.
Megpróbálom berakni a képeket
http://photos04.allegroimg.pl/photos/or ... /699378558

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica
hát ezek tényleg nagyon szuper kis ruhák!
Vendég

Hát Kata árai is tutik,de Pókié főnyeremény!!!!
Egyébként én is nagy tutris vagyok,a D-nek tavaly vettem 11 db farmert,darabja volt 400ft és olyan tutik,h még idén és tavasszal is azt fogja hordani.Ahogy Póki írta,Next,George és társait kell venni!Azok igazi ruhák.

Kaptam apától etgy gyönyörűséges Phalenopsis orchideát(gyűjtöm őket)!!!Úgy örültem,szolidan meg is ünnepeltük az évfordulót!!!

Anita!Unokatesóm fia is ilyen fénnyel táplálkozó!De ha egészséges,nem vérszegény,vashiányos,akkor ne aggódj.Jó,tudom,mondani aztán könnyű.

Judy,neked akartam még írni,h a múltkor írtad,amikor valaki sütiről írt,h bárcsak te is ehetnél egy icipicit.Na erről az a véleményem,h ha nem vagy cukorbeteg,az eredményeid jók,akkor csak a dokid súly-hisztériájára hallgatni és nem enni szinte semmit butaság.Nehogy már egy falat sütit néha ne merj megengedni magadnak!!!-nem hiszem,h az annyit számítana.Én is próbálok odafigyelni,de hetente egyszer mondjuk szombaton igenis menj be a cukrászdába és egyél a kedvemért egy rétest
:lol:

Kép Kép
meli1118

pókica: tudom, hogy használtat ki tudok fogni így is, ahogy te. De pl most ami ruhacsomagokat sasolok, azokban azért vannak amik nem annyira tetszenek, de benne vannak a csomagban. Ezek mind tetszenek, és a body-k újak. A rövid body-k cherokee félék, a hosszú ujjúak Maugli - ez magyar termék, a használtak M&S, Next, George, Disney, Baby Mac, szóval aránylag azok se rosszak. Én anyagra és kinézetre mentem, amúgy elég kritikus vagyok! De mégse tudom, hogy ez így most megéri e...

Kata
labkat

pókica szép kisruhák

Kép
Kép
anitaaa03

hát ezek tényleg édes rucik.
Mindjárt én is mellékelek fotót a rucikról, hogy meg tudjátok ítélni. Mert tényleg kíváncsi vagyok az őszinte véleményekre!

Kata
labkat

Kata,én ennyiért megvenném.Csak gondolj bele,mennyibe kerül egy rugi a brendonban...

Kép Kép
meli1118

kata az áruk nem rossz hisz ha mint megvennéd egy bababoltba............
meli nemtuom hogy vérszegény-e még nem vettektőle vért :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Köszi lányok!

Kata, én akkor venném meg ennyiért ha mind tetszik, ha tényleg ki is tudom használni. Pl a mi lakásunkban télen 21-22 fok van. A fiam is decemberi születésű, dec 15-ei. Így tapasztalatom szerint mi nem tudnánk használni a rövid kantáros nacikat és a rövidujjú bodykat sem. Mindig hosszúujjú volt rajta+ hosszúujjú rugi és egy vékony pléd mikor aludt. Az 56-os kabátka mivel ikrek lesznek és így kisebbek is méretre mintha egyedüli baba lenne, az hasznos. Mi alapból mindig 62-esekkel kezdtünk, kb 2-3 hétig jó volt. A mi téli hőmérskletünkhöz viszonyítva az ujjatlan rugik is kiestek.
Ami maradt az a 2 naci, 2 pulóver, 1 kabi, 2 body. Ezért irdatlan sok pénz a 8000 Ft.
Szóval ne csak önmagában a ruhákat és árát nézd, hanem, hogy tudjátok-e mindet használni. Elég meleg lesz-e az ujjatlanokhoz és rövidujjúakhoz.
A rövidujjú bodyk fölé is lehet rétegesen öltöztetni, de több ruhát kell ráadni és én nem vagyok ennek a híve. Inkább hosszúujjú és egy pulcsival kevesebb, hogy szabadabban mozogjon. Vagy inkább hosszúujjú rugi mint ujjatlan+pulcsi.
Remélem tudtam segíteni.
A lakáshőmérséklet fontos tényező!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Szerintem ne a Brendonhoz viszonyítsunk, az a ló másik oldala.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

pókica elárulnád az eladó nick nevét a teszveszen?akitől szép ruhákat kapni?egyébként a kihsználásban igazad van ez eszembe semjutott :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Ne haragudj, de mivel egyidősek és egyneműek a gyerekeink és még ki tudja hányan olvasnak minket, inkább nem szereznék konkurenciát. :oops:
Tényleg ne haragudj!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

labkat én a textilpelust a vaterán néztem, ahhoz nem drága amit te kérdeztél és szerintem a ruhácskákért sem sok a 8000 ft.

pókica gyönyörűek a ruhák, gratulálok ügyes vagy! :wink:

Holnap megyek a cukorvizsgálat eredményért, remélem rendben lesz minden.

Kép
Kép
akella

pókica: épp azért kérdeztem meg az ikres fórumon a kismamákat. Egy iker pár kisebb lesz, mint egy egyedüli baba! Azt mondták örüljek, ha 2,5 kg-al és kb 50cm-el születnek. No ez már 1kg-al kevesebb, és 6cm-el kisebb, mint az én tapasztalatom Verussal, aki januári volt! 2 hónap alatt eljutott a 62-es méretig, de egy ikerpárnál, a jobban fejlődő baba 5 hónaposan érte el ezt a méretet. Mondjuk 34. hétre születtek. De én is így számolok, hogy kb 35-36. hétre születnek. Akkor meg kb május lesz, mire legalább 62-es méret kell és mostanság májusban baromira meleg van! Amúgy én is úgy gondolnám mint te, de ikrekkel még nincs tapasztalatom!

Mellékelem a képeket:

Kép használt

Kép Újak

Kata
labkat

Az újaknál a body-kból mindből 2-2 van egyforma :)

Kata
labkat

Meli, de édes vagy, köszi, megfogadom,. végül is igazad van. :D

Gio, nem, nem volt gond, ez csak a 30. heti kötelező uh, amire az AEK-be kéne mennem, csak ott nem tetszett a múltkor, úgyhogy inkább fizetek ezért, de nézzék meg rendesen.
Adnak tuti leletet is, amit elfogad a dokim, meg dvd-t, meg képeket is.

Szupi kis rucik Pókica!
Az én b.nőm turizott nekem 1-2 dolgot, és tényleg, azok is tök jó állapotban vannak, szintén ezek a márkák. Biztzos ki kell fogni azért.
Vendég

pókica megértem.kata szépek.gondld át.

Kép
Kép
anitaaa03

ja előbb kérdés volt a csuklás én érzem kb. 1x naponta de André sokkal többet csuklot szinte folyamatosan :)

Kép
Kép
anitaaa03

Kata,én megvenném,májusban már meleg van,valóban ki tudjátok majd használni a 62-es kisgatyát.Legfeljebb áprilisban is rájuk adod kis harisnyával.A rövid ujjú bodyt használhatod egy kis kardigánnal már tavsz elején.Valóban számít,hány fok van a lakásban.Dénes 35 hétre jött,2660g-al.Valami irgalmatlan mértékben nőtt,fejlődött,iszony sok tejem volt és volt,h ő egy hét alatt gyarapodott 500g-ot(!!!)és a 62-est így is sokáug használtuk.Mert van olyan ruha,ami ugyan 62cm-es gyerekre van mérve,de D 49 cm-el született,így hiába lett 3 hósan kis ágyúgolyó,de a hossza nem nőtt sokat.Egy sz mint 100,jó biznisz....

Kép Kép
meli1118

Kata, igen, ez ikres téma. Ők biztosan jobban tudják.
Én csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni az én fiam 60 cm-el született és 4250 g-mal, a lányom is 4 kilós volt, 58 cm-el.
A barátnőmnek 3 hónapos a fia, most 80-as(!) ruhákat hord és 9 kiló. Ő 4450-el született. Az első fia 10 hónaposan hordta ugyanazokat a ruhákat, amit most ad rá a picire.
Gondold át. Tényleg szépek.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki,de fura lehet egy közel 5 kilós baba.Dénes olyan pirinyó volt...

Kép Kép
meli1118

Sziasztok lányok!

Végre én is ideértem!
Először is köszönöm a sok biztató,támogató,együtt érző szavakat!
Nagyon jól esik. Végre elindult az ügy,ma a suliban alá is írtam a papírokat.Most apukát szépen megkeresik hivatalosan.

Meli: nagyon boldog évfordulót! :)

Pókica: nagyon jó kis ruha csomit találtál,tetszenek! :)

Kata: a te kis ruháid is nagyon szupik! :)

Nekem Sári még forog össze-vissza,és bizony nem kellemes néha..
3hete még fejvégű volt, a múlthétre megfordult és a feneke volt lent,viszont a dokim azt mondta,van még kis ideje forgolódni :)
Ádi 3 héttel a szülés előtt fordult meg,jól be is görcsöltem tőle.

Jövőhét szerdán megyek uh-ra én is,a kötelező 30 hetesre,egy hét csúszással. Már nagyon várom! :)
Október közepén pedig még 1x megyünk majd 4D-re.

Még igyekszem visszaolvasni!:)

Már egyszer kérdeztem,de mit szólnátok tényleg egy telefonszámos listához is,hogy tudjuk értesíteni egymást mikor érkeznek a babák?
Vendég

Sziasztok!

Meli gratulálok az évfordulóhoz, az orchideákat én is gyűjtöm :D de ez már egy másik fórum témája :)

Pókica kedvet kaptam vaterázni :wink: eddig még nem néztem tüzetesen.

Én ma ruhákat válogattam, azokat, amiket örököltünk. Némelyek méretével gondban vagyok, az állapotuk is változó. Amin én teljesen elérzékenyültem, azok a kis zoknik... kislánykoromban az alvós babámnak nagyobb lába volt :P

Gabicika örülök, hogy alakul az életed, remélem minél hamarabb megoldódnak gondjaid!

Üdv. Gabi
Vendég

gabiahogy én nézegettem a teszveszen több ruha van :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Anita ott is szétnézek mostmár, eddig csak a szoptatós párnáig jutottam, de lassan és biztosan elkap a vásárlási láz :oops:
Vendég

Gabi egyetértek, valami megoldást meg kellene szavazni arra az időre, amikor folyamatában jövünk-megyünk a szülőszobába. Nem tudom, a többiek mire szavaznak, engem mondhatni bármilyen megoldás érdekel. Folytatva a sort, akár olyat is el tudok képzelni, bár technikailag nem értek hozzá, hogy egy olyan közös elérésű oldal v. tárhely használata, ahova nyugodtan pakolhatnánk fel a képeinket, ill. a személyes adatainkat.
Kismamik! Ötletek?
Vendég

Nem rossz ötlet, csak sajna nem vagyok egy net-virtuóz, én sem tudom milyen lehetőség van erre.
Vendég

Sziasztok
Jó sokat írtatok, így nem ígérem ,hogy vissza tudom olvasni amit eddig írtatok.
Holnapra meg tudtam beszélni a dokival, hogy megyek hozzá, bár egy kicsit ég a képemről a bőr, mert már vagy 2 hete mennem kellett volna hozzá, de hivatalos ügyeket kellett intéznünk és azért nem mentem.
Viszont aktuális lesz az uh is, most kapok majd akkor azt hiszem idő pontot is.

manocskak

Gabi!!

Igen,az is nagyon jó ötlet! Oda a telefonos lista is felkerülhetne,idegen nem férhetne hozzá,csak mi.Rajtam nem múlik!:)
Egyébként a szeptemberieknél olvastam ilyen tárhelyről,nálunk működik...
Vendég

8) Én egyszer már javasoltam az anyatanya nevű fórumra való áttérést - azért mostmár 1-2 hónapja nem nagyon vannak új tagok. Még topicot is csináltam . ahova be is jöttek néhányan, de nem lett az áttérésből végül semmi, merthogy 2 helyre irogatni macerás és a többség ezt szereti, úgyhogy azt a topicot sűrű elnézéskérések közepette le is zártam :-). Ez egy zártkörű hely amúgy, ahol csak mi látjuk amit mi írunk beleértve a berakott képeket is, de akkor a nagy többség nagyon lehurrogott, hogy miért csábítom a bandát...stb.
Úgyhogy felőlem mehet majd a telszám, vagy ott a az iwiw is a képeknek vagy más topicocban ide teszik fel a képeket a babákról az anyukák.
Judy,
ha mindent kapsz és még fizetsz is érte sztem fölösleges egy másik babamozi,de ez csak vélemény :)
Kata
nagyon szépek a ruhácskák, sztem vedd meg ha mind tetszik. Ennyiért ennyi mindent egy boltban sem veszel, nemcsak brendonban nem
Vendég

Ez a webhely nekem is tetszik. Ha jól emlékszem van köztünk számtógép guru és a férje is az! Talán milla????

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Igen gio, emlékszem, én nagyon támogattam az anyatanyát, de volt balhé belőle rendesen, hogy miért csabítasz meg inkorrekt stb...! :oops:
Szerintem inkább olyan kellene, ahova nem írunk, arra itt van ez, csak a személyes adatok, képek, tel. számok vannak fent. Ha valakinek megszületett a babája, akkor ott meg tudjuk nézni a képeket, aztán majd itt lefolytatjuk a levelezést róla.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica!
Szerintem Gabi nevében is mondhatom,hogy mi is olyanra gondoltunk,ahol nem írunk,csak telefonszám,és fénykép van fent.Legalábbis én igen.. :)
Írásra,beszélgetésre ittvan ez.. :)
Vagy csak összegyűjtjük a telefonszámokat,és mindenki megkapja email-ben a listát. Képeket meg rakunk ide legfeljebb..
Vendég

Sziasztok!
Ma egész nap flangáltam a városban. Utaztam tömegközlekedéssel, ami egyébként tudom, hogy nem nagy szám, de! Vereshetes...felszálltam, keleti-ferenciek útvonalon. Nem hosszú, de a busz gyorsan megy. Persze senkinek nem jutott eszébe, hogy a pocakos csajnak kéne hely is. Na mindegy, végülis túléltem, csak csalódás.
Kata, hétfőn mész uh-ra? Én eddig csak egyszer voltam úgy, hogy nem a Hajdú dr-nőnél, de akkor még csak 10 hetes voltam. Nekem olyankor tényleg az a fontos, hogy egy jólképzett szaktekintély azt mondja, hogy a gyerekkel minden rendben. Néhány perc az egész, nem érnek rá, mert sokan vannak. Azért persze látom a monitort, meg egyszer rámszóltak, hogy figyeljek, mert úgyis ritkán látok ilyet. NEkem holnap kell hívnom a dokit reggel az eredményeim miatt, remélem azért elérem. Sok dolga van, az biztos.
tedorka

Nekem lenne egy javaslatom: mindenki küldje el privi-ben az e-mail címét nekem, meg a telefonszámát, ha akarja. (nem fogok visszaélni vele). Ha megvannak a címek, akkor mindenkinek elküldöm a többiekét. Szóval, mint Gabi táblázata, csak kibővülne címekkel és esetleg telefonszámokkal. Remélem érthetően fogalmaztam. Ha nem, akkor szóljatok
tedorka

Dorka,
nekem is vannak ilyen csalódásaim,és ha át is adja vki a helyét az mindig nő és rendszerint anyám korosztálya. A többiek néééznek ki az ablakon.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: