SZiasztok !
Itt is vagyok.
Horcsog : édes vagy, hogy hiányoltál. Sajna még nem babázok. Bár már szívesen tartanék ott.
Az esküvő nagyon szép volt. Sajna ami rólam készült fotó marha szar lett semmi nem látszik belőle mert sötét lett mint az éjszaka.
Tegnap elég pörgös napunk volt. Reggel mentünk vásárolni aztán jöttünk haza ebédet csináltam perszem 2 félét plusz még sütit is.
Aztán vettünk egy polcot a spájzba ami azt jelentette, hogy először kikellett pakolni aztán vissza az új polcra.
Kicsit pihentem aztán meg mentünk vendégségbe.
Persze akiknek az esküvőjén voltunk ők telcsiztek, hogy átugranának pár percre és hozznának nekünk kicsi sütit.
Szóval rohanás volt az egész nap. Én jól elfátadtam így hamar el is aludtam.
Aztán folytattam ma tovább a rohanást.
Mentem elintéztem a TAJ kártyámat mert már 5 éve házas vagyok de eddig nem volt indittatásom, hogy átírattasam.
Oda mentem akkor hívták a 202-es sorszámot és az enyém meg a 285-ös volt. Jól rákészültem, hogy akkor bőven ráérek itt olvasgatni. Erre jó meglepetés ért mert én kb 9-re értem oda és már háromnegyed 10-kor már a kocsiba ültem és hívtam a páromat.
Onnan már nem volt messze a Brendon elmentem oda mert vettem egy zenélő körforgót törpinek. És a legjobb, hogy akciós volt.

.
Ezt a gyönyörűséget vettem. Most 13990 helyett 9990 ft volt.
Jó mert 3*15 percig zenél 3 különböző zenét és az extra hozzá, hogy távirányítós.
Aztán mentem még az Ikeába bútort nézni.
Szóval ilyen mozgalmasan telt az első munka nélküli napom.
Görcsök : nekem is inkább este és délután vannak. Napközbe nekem is inkább csak keményedik.
Lányok nem tudom ti, hogy vagytok vele de én alig tudok aludni. Nekem már semmi sem jó. Azaz legjobb ha a hátamon fekszem de azt meg nem merem nagyon erőletni mert a szakirodalom azt írja, hogy úgy nem jó aludni.
Most lépek mert már igazi kis regényt írtam.
Késöbb jövök még.
És tessék elhinni, hogy valakinek tutti küldök sms-t, hogy ha elmentem szülni.
Szép estét mindenkinek.