Először is
Csilla mégegyszer gratulálok és tök jó, hogy végre Te magad jelentkezel, és csupa jó hírekkel!!!
Aztán sorban: Nanetto, hát szétröhögtem magam, azon, amiket meséltél, nem semmi, mik történnek veled.
Detti, Rajtad meg (bocsi

) azon a fürdőkádas jeleneten nevettem, el tudtam magam előtt képzelni.
Főleg mert Nekem is vannak olyan pillanatok, amikor megyek a mangaélica testemmel, a dagadt lábaimmal, és úgy érzem magam, mint egy dömper.
Szerencsére a Férjem nem piszkál, amúgy sem az a piszkálgatós fajta, de Rá is nagyon jó hatással van a babavárás.
Ő az a típus, hogy figyelmesebb lett, és nagyon türelmes (bár háziumnkában sokkal többet nem vesz részt, de engem sem piszkál, ha valami elmarad).
Nálunk az van, hogy Én szoktam néha hisztizni, ha rosszul vagyok és nem tudom megcsinálni amit elterveztem, de helyettem senki nem csinálja meg, így csak dühöngök. De ilyenkor megnyugtat azért.
Geo, Te jó ég, nem semmi, hogy Veled is mik vannak! Az a suli annyira nem fontos, meg a házimunka sem, hogy az egészséged rovására menjen, úgyhogy csak nyugi, pihenj, ha elfáradsz, max. majd a szülés után teszed le az elmaradt vizsgákat, akkor sem dől össze a világ.
Szex-Férj téma: Hát Én nem akarok más életéről véleményt nyilvánítani, mindenki maga érzi, hogy mi az a helyzet, amit még elviselhetőnek talál, amiben még boldog. Ha úgy jó, akkor semmi baj nincs azzal a kapcsolattal.
Én azt nehezen tudnám elképzelni, hogy egyáltalán ne szexeljünk (bár már a 20.-ik hét óta így van, és kibírható), de ki tudja mi lesz majd a jövőben. Bízom benne Én is, hogy szülés után visszaáll a normál szexuális életünk, ami amúgy nálunk is ilyen heti 1, max 2 volt, szóval semmi túlzás.

(gondolom kisbaba mellett ennyire sem lesz időnk, lehetőségünk...de majd meglátjuk...azt is remélem, h a gátseb, meg a szülés nem ront a helyzeten semmit)
Nálunk az ilyen szőrös láb, meg stb. nem rontott a szexen, szerintem inkább csak még közelebb kerültünk egymáshoz, végülis együtt élünk 60 nm-en, nehéz lenne bármit is eltakarni, eltitkolni. De a humor nagy segítség a kínos dolgoknál.

(pisi, kaki, puki, meg ilyesmik...bár azélrt egymás előtt nem pisilünk.

)
Jajj, mit is akartam még.... Detti, nagyon csini vagy, tök sok itt a fórumon a vékony, csinos kismama, csak Én érzem magam mangalicának...
Jah, babaszoba nevében köszi a dicséreteket, most már lassan bekerül minden a szekrényekbe, és Én is meg leszek nyugodva.
Aztán még 18-án mennék kozmetikushoz, fodrászhoz, és utána már valóban bármikor jöhet a baba, készen várjuk.
Ja, kozmetikus: valaki írta, h nem tud hasra feküdni gyantánál. Nem is kell, az enyém úgy csinálja, hogy én négykézláb állok, és az adott lábat hátrafelé kinyújtom, aztán cserélünk, teljesen jó.
Na, leválasztom magam, tornázom egyet, mert már ijesztően dudorodik felüléskor a hasam az elvékonyodott résznél...kicsit ráerősítek.