Sziasztok LÁnyok!
Anyósmentes napokat kívánok
Tegnap nálunk is itt volt Anyós... Hű... 11 körül jött, 19ig voltunk együtt, de bőven elég volt...
Én attól mászok falra, hogy az a téma, hoyg mekkora a hasam!!

Szerintem egész nagy méretű, ahhoz képest, hoyg 48kgval kezdtem a terhességet, de szerinte Lilinél se volt nagy hasam, most is pici, de ne bánkódjak!!!

ÁÁÁÁ, ki bánkódik??? Szerintem nincs kicsi hasam sem, és ilyenkor megkérdeztem, hogy mekkora hasamnak kellene, hoyg legyen? Mint egy 9 hónaposnak, aki másnap szül? Ilyenkor persze nem mondd semmit...
Szóval már ez volt a 2. percben, így nagyon jól indult a találkozásunk...
Lilit 2 havonta látja (a másik 2 unokáját 2 naponta), na mindegy.. Amikor meg jön, lerohanja, most is megölelte, eldőlt vele, Lili ment volna tőle, de ő nem engedte el, közben jajjogot. Lili ettől tökre megijedt, és úgy elkezdett sírni, hogy a közelébe se ment egy darabig! persze Lili volt a hibás, aki mindenért sír és nyavalyog, mert ehhez ő nincs hozzászokva, de szerencsére párom is leteremtette, hogy ha nem 2havonta látná, akkor biztos nem ijedne meg..
és még sorolhatnám.. Tele lett a hócsukám vele a pár óra alatt!
Brigi Én is zabálok... de nagyon durván! Naponta 2 tábla csoki a minimum...

Annyit eszek, mint egy elefánt és nem almát!

Azt hittem, hogy híztm kb. 5kg eddig, aztán leesett az állam, amikor látom, hoyg 8kgnál tartok....
De nem baj, mert túl sovány voltam, így pont jó vagyok!
Pussz, még visszaolvasok!