Sziasztok!
Látom pókica
falvédője felkeltette az érdeklődést. Szerintem ha van kedv és némi tehetség, lehet nagyon szép dolgokat csinálni. Csak egy varrógép kell hozzá

Én is csináltam pár dolgot már, többek között egy falvédőt, és egy fejvédőt is - ez utóbbit sajnos ajándékba, úh nem a mi kisfiainkat fogja örvendeztetni. Ha valakit érdekli, itt megnézheti:
http://labkatfoltvarrooldala.blogspot.com/ Ha pedig valaki kedvet érez egy falvédő gyártásához, és az idejébe is bele tudja préselni, akkor szívesen segítek tanácsokkal!
pókica: többedik gyermek témában osztom a véleményed. Bár érdekes az ikerterhesség, de nem olyan érdekes ez sem, mint az első várandósságom volt
Tessék pihenni. Lehet hogy csak egy jósló fájás volt, vagy nem idegeskedtél? Mert nekem az is okoz szimplán hasmenést, és görcsöket...
tedorka: a medela mellszívó állítólag kiváló. Szóval ha az bele fér a költségvetésetekbe, nyugodtan vedd meg!
O'hara: én párszor az elején fejtem, mert nagyon bekeményedett a cicim, de pár hét után (2-2,5) simán beállt a tejtermelés a baba igényének megfelelően. Aztán már nem is fejtem, és 13-20 hónapig szoptattam a lányokat. De kétféle cici létezik: az egyik ha megtelik, elkezd ürülni (ilyen az enyém is); a másik viszont ha megtelik, elkezd becsomósodni, és gyulladások keletkezhetnek. Az utóbbi esetben nagyon jó, ha az ember lánya tisztában van a mell csomóinak kimasszírozási technikáival, és fontos fejni is!
anita: Rendben van már a gyomrod? Csak éjjel voltak görcseid? Lehet hogy tényleg volt valami a levegőben...
Kismamák: Szed valaki vasat? Csak mert nekem írt fel a doki Neo-Ferro-Folgammát, és érzem hogy kell, mert különben fáradt és erőtlen vagyok, de kissé megfogja a székletemet

Valami ötlet?