A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Piroska!
Írtad a gyereknevelést. Próbálja az ember jól csinálni, a szülei jó mintáját követni, vagy épp ellenkezőleg, de olyan nehéz. Meg persze van rengeteg könyv is. A legnagyobb bajom, hogy csak sok-sok év múlva fog meglátszódni, hogy jól csináltuk-e.

Mi ma csak az udvaron játszottunk. Még boltba se mentünk, tegnap jól bevásároltunk. Már több gyerkőc is itthon van, megy a bandázás. :)

Mennem kell, vége a csendes pihenőnek. Domi pedig rossz hangulatban ébredt. De szerencsére, már meg is nyugodott. :)

Kép
Kép
Kép
katicico

Lányok!
Köszönöm az ötleteket!

Irina!
Igazából elkezdtük Zsuzsuval a balettot tavaly. Szerepeltek is, azzal nem volt gond. Hanem most azt mondja nem akar már járni (majd szeptembertől, mert most nyári szünet van ott is), mert két kislány mindig azt mondta rá, hogy buta.
Gergő judora járt párszor, de nem jött be neki.
Valószínüleg az interaktív dolog lenne a legjobb nekik.

Hol látják a többiek a CsP-s képeket?

Piroska!
Igen, igazad lehet, mert ösztönösen a szelídebb gyerekek felé próbálom terelgetni az enyémeket. Van egy kis ismerős ikerpár (lányok), akik ragaszkodnának hozzájuk, de ők sokkal rámenősebbek, amit a mieink nem szeretnek, így hiába is próbálom őket favorizálni nem megy, mert nem kedvelik ezt a két kislányt.
Meg próbáltam a hétre beszervezni, egy kisfiút hozzánk, és akkor a Zsuzsu felment volna egy kislányhoz, de a 3 család programját egyszerűen nem sikerült összehozni. Úgy elkeseredtem, pedig annyira igyekeztem... Szóval nem egyszerű....

Vindo!
Te is később változtál?
Jó kis meccs volt tegnap... :)

Katicico!
Milyen igazságot írtál, tényleg csak a jövőben fog kiderülni, mit sikerült tenni.
Ezek szerint kertes házban laktok?

Most mennem kell

Kép
gica1

Sziasztok!

Gica, hát eléggé kifogta Zsuzsu ezeket a balettos lányokat :? Biztos megtaláljátok a neki való közösséget, csak idő kérdése.
Nekem egy bnőm mondja mindig, hogy vigyázzunk egymás gyerekeire, dehát totálisan más a két család időbeosztása, és nem is lakunk közel egymáshoz. Meg őszintén szólva én a jelenlegi leterheltségünk mellett semmi többet nem tudok már bevállalni.
CsP-s képek: csak két képet raktam fel, az előző oldalon vannak.

Maggie, drága vagy, de sajnos nem fogytam semmit, ez egy alulnézetből készült kép, nem ekkora a fejem. Nem akartam az egész nyarat koplalással (no fagyi) tölteni. Mindig meg tudom magyarázni, de hát ez van: szeretek enni, édesszájú is vagyok és ez látszik is rajtam.

Megvolt az első mozizás, Ádi nagyon jól bírta, szerintem egész jó volt a Jégkorszak 4. Inkább a másik két most futó rajzfilmet propogáltam, mert azokról jobbakat írt a kritika, de ez is megfelelt.

folytköv, autókat kell gurítanom
irina

Na, visszaértem, nem sok minden történt itten. 8)

Piroska, ne is mondd a rossz tanácsadást, mi is dévényeztünk, és nagyon sokat segített. Annak a kislánynak valami nagyon komoly baja lehet, ha a kúszás után így leállt a mozgásfejlődése. Sajnálom őt és a szülőket is :-( De hátha van még remény számára, hogy járjon-mozogjon! A Dévényben csinálnak különböző mozgásfejlesztő játékos tornákat is nagyobb gyerekeknek, szerintem sok mindenre nyitottak, ajánlom őket továbbra is.

Maggie, a Never let me go nekem is nagyon tetszett, főleg a szerelmespár (nem K. Knightley-ra gondolok, őt sajnos nem szenvedhetem). Carrie Mulligannel viszont bármit megnézek, annyira kifejezően játszik. A másikat nem ismerem, jónak hangzik. :-) Kézilabda engem érdekel, de csak látványszinten. :-) Ügyesek a fiaid nagyon, na.

Vindo, Rugó milyen édes lehetett este.

Nálunk furcsa volt, hogy kb. éjjel 1-kor Ádi köhintett egy jó kruppos hangzásút, én kiugrottam az ágyból, S. még dolgozott, aztán hogy felment a vérnyomásunk 200-ra ettől, át is mentem aludni hozzá, de azóta sincs semmi. Maggie, akartam is kérdezni: lehet nyáron is (pszeudo)kruppos egy kisgyerek? Lehet, buta kérdés...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 16:32-kor.
irina

Hm, milyen jó kis konferenciák vannak/lesznek a tengerentúlon, na meg a másik irányba is, csak vágyakozom...
irina

Irina
csak gyorsan. :) Ha a mi védőnőnk eljön hozzánk, mind a két gyerek a nyakába csüng, kipakolják a táskáját, nyomkodják a telefonját, mindig hoz nekik valamit, matricát, csokitojást, vagy bármit. Olyan édes, hogy az csúcs! :) :) :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, hát nem mindennapi védőnőtök van :-)

Csajok, írtam odaátra!
Dolgozom. :arrow:
irina

Halihó,

én is csak gyorsan, nemrég értünk haza, Bercó jött velem az órámra, aztán összeszedtük Johannát is és elmentünk az ikrekhez, ott másik csoporttárs is volt, jól elvoltunk. :lol:

Irina, szerintem ilyenkor nem nagyon lehetne, a ködös, esős, nyálkás idő szokta kihozni.

Mozi: most én is szemezek még ezzel az új rajzfilmmel. Remélem még el tudom majd vinni Bercót rá. (Merida)

Na, kezdem a munkát én is. Mert nagyon-nagyon el vagyok maradva. :oops:
dmaggie

Gica!

Egy 47 lakásos társasházban lakunk, de van egy klassz kis belső udvarunk, és sok hasonló korú kisgyerek. :)

Piroska!
De jó is egy ilyen védőnő, mint a Tiétek! :) Aztán majd Te is legalább ilyen jó leszel!
Nekünk a 3 gyerekhez, 3 védőnőnk volt/van. Az első segített a legkevesebbet, pedig akkor kellett volna leginkább a segítség. A mostani védőnőnk is elég jó, de a 2.-at szerettem a legjobban.

Irina!
Én a Jégkorszak 4.-ről azt hallottam, kész horror, a szomszéd 6 éves kislány többször is befogta a szemét. Ádi nem ijedt meg tőle?

Kép
Kép
Kép
katicico

Maggie, köszi, én is így tippeltem, lehet, hogy félrehallottuk a másik szobából.
Jó napod volt, jó munkát a végére! :-)

Katicico,
szerintem gyereke válogatja, aki nem látott még gyors ritmusú, sűrűn vágott, akcióban gazdag mesefilmet, annak szerintem is sokkoló ez a film.
Ádinak ez azért nem újdonság, bár újabban azért inkább Sam tűzoltót nézünk meg ilyeneket, a Star Wars rá sem volt mindig jó hatással, ezért egyelőre nem nézheti többet. Tény, hogy nála és az ovis fiútársai között most tetőzik a harcolós korszak (ill. tetőzött tavasztól, hogy most ősszel mi lesz, nem tudom).
Szóval szerintem ha egy gyerek szinte alig néz tévét, ott is csak a nyugis dolgokat, annak egy ilyen múvi tényleg igen sok lehet.
Épp azt vettük számba a férjemmel, mi mikor láttunk komolyabb filmet gyerekként moziban, és az 5-6 éves kor volt. Ami attól még persze nem biztos, hogy jó vagy mindenkinek jó.
Nézd, én nem játszom meg magam, világéletemben film- és mozibubus voltam (ma már tévét egyáltalán nem nézünk, csak Ádi nézhet meséket, mi mindent laptopon vizslatunk). Nem tudok képernyőmentes világot teremteni, és azt hiszem, nem is akarok. :-)
Tudod, mitől ijedt meg a moziban?
Nem a szirénes jelenettől, az tetszett is neki, hanem Puzsér Róberttől, aki óriás méretben megjelent a semmiből a vásznon. :-)
irina

Irina, Ádi megijedése :lol:

Én meg a nagyokat nem tudom annyira korlátozni, hogy Bercót ne érjék különböző ingerek. Meg hiába hadakoztam a fegyverek ellen is. Be kellett látnom, hogy engednem kell, szerencsére nem lettek agresszívak a gyerekek.
Meg aztán valahol azt is gondolom, hogy az agressziót is meg kell élni, valahogyan meg kell szabadulni tőle, elfojtani semmiképpen sem jó. Ha úgy megy, hogy kikardozza, kilövöldözi magából, ám legyen.

Jaj, ez a Never let me go, iszonyatosan bejött, igen, igen a legtisztább, legmélyebb szerelem, amit valaha is láttam. Nem figyeltem meg a színésznő nevét, bevallom, nem is igen láttam még talán, de nekem is hihetetlenül tetszett. De ez az eleve elrendelés is rendesen borzolgatta a hátamon a szőrt. Lehet, hogy butaság, de a Mátrix jutott az eszembe, tényleg nem mi irányítunk.
dmaggie

Hahó, csak bejelentkezem.
Kiteregettem még egy adagot, elég hűvös van kinn.
De az ég valami gyönyörű... Annyi csillag látszik :shock:

Megyek dolgozni én is :D :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggel!
Epp anyut varom hogy vigyazzon a csemetekre mig edzek ( ja igen Irina kerdezte, kondi terembe jarok, van egy sracc aki segit h mit mennyit hogy)

Ma semmi extra nem var ram itthon. Tegnap pakoltam is sokat, megbAnyu elvitte Emmat du-an egy orara, hat Dalam olyan nyugos hisztis lett...gondolom hianyzott neki, es mi sem igen tudtunk magunkkal mitbkezdeni....

Odaatra irok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Piroska,hova küldhetem Neked a képet és elérhetőséget? megbeszéltem szomszéddal meheta honlapodra tárolószekrény vagy micsoda :) :)

:arrow: bocsi,ennyire futotta megint :?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Jaj, a félreértések elkerülése végett: abszolút nem vagyok szuperanya, és nem is tartom magam annak, Sokszor vagyok türelmetlen sajnos. Hatkor nem önszántamból kelek, hanem Zsófi miatt, mivel ő akkor ébred, és fel is kel. Sosem volt egy nagy alvó... :)

Takarítás: az ablakpucolásos nagytakarításhoz nekem is van segítségem. Havonta egyszer van nagytakarítás, pár óra alatt végez egy lány. Erre nincs időm, vagy nevezzük, ahogy akarjuk, mikor Fruzsival feküdnöm kellett, muszáj volt segítséget igénybe vennünk, és ez azóta is megmaradt. De hát három gyerek mellett napi szinten is van elég takarítanivaló, sokat mosok, és főzni is kell.

Viszont érdekes, ha csak egy gyerek van itthon, lustább vagyok, ha mindenki itthon van, pörgök. Fura dolog ez :)

Az is tény, hogy gyerekfüggő a dolog, nálunk a lányok nagyon összenőttek, Gábor meg szöszölős fajta, olyan, mint Fruzsi volt. Van, hogy leülök hozzá játszani, és hátat fordít, mert egyedül szeretne lenni. Ilyen gyerekek mellett könnyű ám ;)

Főzés: ha mindenki itthon van, főzök, ha Gáborral ketten vagyunk, akkor sokszor rendelünk ebédet, mert másfél adagnyi miatt nem feltétlenül állok neki.

Ja, és nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy paradicsomleves, tökfőzelék, rakott ez-az, lasagne, rántott dolgok hamar megvannak, szeretik is, és segíteni is szeretnek benne :)

Az időbeosztás meg megint érdekes dolog. Van ez a flylady program, vagy mi, sokan írták a neten, hogy az milyen szuper, beleolvastam, és én nem értettem. Olyan dolgok vannak benne, hogy például amíg a kávéhoz melegszik a tej a mikrüban, addig ne csak álljunk és bámuljunk, hanem csináljunk valami hasznosat. Én akkor szoktam ebéd után bepakolni a mosogatógépbe például, az másfél perc alatt pont megvan, én ezt láttam otthon, hogy minél hamarabb legyen rend étkezés után, stb. Szerintem ezt nagyrészt hozzuk otthonról :)

Vindo: fürdőzni voltunk, vagyis konkrétan milyen fürdőzésre gondolsz? :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Verus, Bálint már két keréken biciklizik?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndikám, ne szabadkozz, valamit nagyon jól csinálsz, az biztos. :lol:

Én még dolgozgatok, nagyon érdekes dolgokat olvasok. Ma jól kilengtem. Főzőcskézés volt az udvaron, a szomszédunk szülei itt vannak, I. káposztás lecsót készített bográcsban. HOgy az milyen isteni. :oops: :lol: Most meg citromos sört iszogatok.
dmaggie

Panndi, lehet, hogy a reggeli kávéra gondoltak :wink:
Hát, a nyaralásos fürdőzésre gondoltam, ahová mindig mentek :D

Maggie, citromos sör :D

Védőnő - a miénk rendes is meg lelkiismeretes is.
De egyszer volt helyettese, és pont akkor csengetett váratlanul, mikor Rugó épp összepisilte magát és az ágyat, ordított, az arca meg tejkiütéses volt, én már rákentem a sudocremet jó vastagan kétségbeesésemben, így fehér lett az arca.
Na, az egy jó pillanat volt.

Jégkorszak - Rugó az egyeset megnézte belőle.
A múltkor a Shrek-re volt rákattanva, meg a Csizmás Kandúrra, de ezek most elmúltak.

Nagy Puzsér :lol:

Most én is be vagyok állva kicsit, kerti partiztunk. Próbálom összeszedni magamat, hátha tudok írni és dolgozni egy kicsit. Vagy nem :twisted:

Kép
vindolanda

Viranka
ide küldje: http://apro.babamama.info/
Ha fent van a hirdetés, írjon, mert akkor én is belinkelem a csoportba, ott tuti, hogy lesz anyuka, akinek tetszeni fog. :)

Panndi
jól csinálod, tökéletesen! :) :) :)
Azért írja azt, hogy amíg melegszik valami, addig ne bámulj, mert vannak emberek (mint pl én), akinek a fejében közben ezer dolog pörög és képesek azt az ezer dolgot pörgetni ahelyett, hogy egyszerre megcsinálnák a házimunkát. Sajnos én mindenkinek a búját-baját a fejemben tartom, megoldást keresek (igaz, hogy általában találok is) a bajukra, így a házimunka sokszor apró részletekben megy, mert szétesek. Erre írják, hogy ne térj el, hanem maradj ott agyilag is, mert akkor pikkpakk kész van. És valóban így is van... Csak én vagyok ennyire gügye, hogy mindig valaki más baja van a fejemben...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ez nem gügyeség ;) Mindenki más :)

Vindo, voltunk, Hévízen :) Jó volt nagyon, gyerekek nagyon élvezték :) Meg voltunk Ausztriában, ott kirándulós nyaralásunk volt, hát az még szuperebb volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Kész vagyok. Majdnem éjfélig dolgoztam, aztán mivel Gergő elment barátozni, Bercó félőssége miatt átszerveztük az alvást. Naná, hogy velem aludt. Lefeküdtem mellé, de alig tudtam aludni. Azt a vergődést, kinlódást, amit le tud vágni... Egyszerűen képtelenség mellette aludni. Aztán reggel fél hétkor átzavartam az ágyába, így pihizgettem még két órát. :lol:

Nagyon kellemes idő van.
dmaggie

Sziasztok!
Panndi,igen :) :) két keréken nyomja/tekeri :) szerintem te akkor is szuperanyu vagy :) :) el sem tudom rólad képzelni,h.türelmetlen vagy :) :) emlékszem,mikor nagyon rég hajnali bejelentkezéseink voltak :) :) S amúgy yhogy vagy? Pocakod nagy már? Szept-től Dkeszi-göd tesco sornál a dm-ben leszek,majd bejöttök hozzám ?
Piroska,akkor Én majd elküldöm :) :) és üzenek Neked :)

Jégkorszak: mi beígértük gyerekeknek,de nem tudom Balu h. bírná ki :S meg nem szereti ha vmi nagyon hangos(ebben rám hasonlít :) )

Tegnap B. megnézte az Olimpián a Bmx döntöt,majd ment a szinkronúszásból vmi és Áder/Mocsai L. beszédén bealudt :) mindezt este f6kor :) majd f8kor felkelt vacsizott és reggel 7ig aludt :shock: 8) :lol: jól esett :) S M. nem volt itthon,Nagyival elmentek 1 ismerőshöz :) :) ma már jönnek haza :)
S nálunk nem gond ha nem minimax megy,nézik Ők is lelkesen az Olimpiát :) :)

Nyaralásról akartam még írni.hétfőn mikor indultunk volna,B. 39,5ös lázzal ébredt :x dokihoz vittem mind2-öt(M. pénteken volt lázas,szombat estére nagyon fájt a torka) azt mondta menjünk nyugodtan Hegykőn is be tudom adni a gyógyszert :) keddre már semmi baja nem volt kicsi fiamnak :) :)

nem tudom mit akartam még,de mennem kell ebédet csinálni :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Huh Viranka..nem semmi ....de jo hogy viszinylag pikk pakk tul lettek rajta!:-))

Panndi, de de, szupi anya vagy! :-) turelem..neha elfogy sztem mindenhol.. :-)

Fozes, hat igen en is csak ilyen egyszerubb kajakat bevallalok...:-)

Emma de-t vonatozott anyuekkal. :-)) elvezte nagyon!
Aztan taliztunk a tobbiekkel, jatszohazatunk, annyira cukik a " kis" pasik, mind nagyon helyes, edes!

Du-an folyt. Kov, csak mi eljottunk hamarabb, mert nalunk meg van deli alvas + Dalma is velem volt....jonni kellett idoben ebedelni.. :-))
Sajna sokat nem tudtam a csajokkal beszelgetni...de alan du-an :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Viranka, szuper kis helyet találtatok. Jövőre mehetnénk többen is, akár. :wink: :lol:
Én nagyon elgondolkodtam ezen a lehetőségen is.
Örülök a gyors gyógyulásnak.

Kaqk, igen, igen. Bepótoljuk. Bercó is elfáradt rendesen, most még alszik. Aztán talizhatunk.
Csinálunk sütit. :wink: :lol:
dmaggie

Verus, akkor ügyes, erről valahogy lemaradtam :) Zsófi hamar megtanult, Fruzsi fél, pedig tudna. Zsófi 3,5 évesen kezdett két keréken, Fruzsi szerintem nem fog. Majd meglátjuk.

De jó, tényleg itt leszel? Akkor átszokunk oda, most a buywaybe járunk. Hát ennek nagyon örülök :)

Jól vagyok, pocakom nagy, és én is :D

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Maggie,ez az Én fejemben is megfordult :) :) főleg h. a strandon van röpipálya :) :) egyből Mesire gondoltam :) :)

Panndi,nagy ????Te???? jó majd írom mikor leszek és gyertek :) :)

KépKép
viranka

Nagy én, bizony :) Ősszel meglátod :D

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok, gyors bejelentkezés :oops: jól vagyunk, fekszem, sutyiba néha bedobok egy mosást, de tényleg sokat fekszem. Szerencsére eddig mindennap jött valaki, illetve Rob mindent megcsinál, tényleg nagyon jó dolgom van 8)

Aztaaa milyen ügyes Gyerekek vannak itt: bicikliznek, úsznak :shock: :lol:

A Csodák Palotája jó ötlet, lehet oda Nolkával elmegyünk még, az Állatkerttől viszont én ki vagyok borulva, főleg mióta most kórházba voltam, a MÁV-ba, és egész éjjel szegény állatokat hallgattam, olyan fájdalmas hangjuk volt :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja, a Kiscicát jövőhéten elviszi a Nővérem, úgyhogy még egy hétig cicázunk :) Jó helye lesz, mert földszinten laknak lakóparkban, tehát kijárhat, meg ott is van Kisgyerek, úgyhogy imádni fogják :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja,pihenj!!! most már minden rendben lesz :) :) Csodák Palotája tényleg jó :) vannak dolgok amiket a majdnem 5 éveseink is élvezik :) :)

Panndi,számolom a napokat vissza :) :)

:arrow: Álmibébit megnyertük 1 éjszakára,most épp pókhálókat rajzol nekem,mert félek tőlük :) :) s Bálint meg vhol a lakásban fütyörészik :) Míra meg nem jött haza tegnap,ma találkozom vele,s visszakapom :) :)

KépKép
viranka

Halihó!

Hú, a tegnapi nap nagyon-nagyon jól sikerült. Már a délelőtti játszóház is remek volt, az alvás után pedig folytattuk kerti partival. Az meg valami überszuperség volt. Bercó abban is elfáradt rendesen, pedig főleg rajtam ugrált. Viranka, ott is felmerült a közös nyaralás gondolata. :lol: Szerintem igazán jó kis csapat vagyunk. Még a Kedves is megjegyezte, sőt ő is gyorsan oldódott, sokat beszélgetett, nagyon jól érezte magát. Pedig ő nem egy könnyű eset.

Ma reggel meg már megfőztem a csontlevest, befestettük a hajamat, szóval készen állok még egy összejövetelre. Várom az értesítést, hogy mikor is találkozunk. :lol:

Anitja, csak ügyesen! Ó, már 10 hetes????

Megnyílik a Viranka-óvoda? A két fiú jól elvan együtt?

Na, szerintem dolgozgatok egy kicsit, most úgyis olvadozik a fagyasztóból kivett husika. Bár lehet, hogy palacsintát kellene sütni. :roll:
dmaggie

Egy hétvégét lehet, hogy el kellene tölteni Bp-en. :roll:
dmaggie

Maggie,NEM és NEM és NEM :) :) komolyan csak Én voltam jó Neki,ahogy Móni szokta írni,matrica volt :) :) Balu,meg enyhén szólva kiakadva :? Mikor jöttök Pestre?? :)

KépKép
viranka

Hahó, még van pár dolgom, de majd jövök nemsokára, este mindenképpen.

Itt esik az eső, Rugó fél a villámoktól.

:arrow:

Kép
vindolanda

Előre is bocsánatot kell kérnem, ha nagyon össze-vissza írnék. Az udvaron az egyik szomszéd halászlevet főzött, mire hazaértünk Bercóval, már készen is volt, isteni lett egyébként, két tányérral nyomtam be belőle, de ittam hozzá egy kis bort is, igen szédeleg a fejem. Hogy fogok így dolgozni? :roll:

Viranka, ez egy kósza ötlet, hátha rá tudom beszélni a Kedvest is. Rokonaink vannak Pesten, az alvás megoldható. Ha tényleg szép, hosszú ősz lesz, akkor nem lesz gond. De akkor mindenképpen csaphatnánk egy talit. :wink: :lol:
Milyen érdekes, hogy nem nagyon bírják egymást. Lehet, hogy csak idő kell nekik. Nálunk most befutott a szomszéd unoka, Bercó imádja, együtt számítógépeznek. :lol: Szóval Bercó igen boldog most. Meg így a délelőttje is jól telt, megszereti a fiúkat. Bár most egy kicsit zizzent volt, tegnap megkapta a pókbácsit, azóta azzal nyúzott, hogy vegyünk gyurmát (volt itthon, csak kiszáradt), mert Batmant és X-mant szeretne csinálni. :lol: Most persze nem érdekli a gyúrma. :lol: :lol:

Vindo, ennél szebb, meghatóbb ajándékot nem is kaphatott volna. :lol: Rugó azért feléledt?
Talán már nem is esik. Minket is az eső zavart be, no meg az, hogy a fiúkat is meg akartam etetni.

Dettyk????????? Csak nem jön.
dmaggie

Igen, már alakul.
De azért elég kóma még. Mesét néz, és akkor karikák vannak a szeme alatt.
Eszik...
Hazafelé még nyomott egy fagyit, aztán egy adag nuggetset kért a mekiben, itthon meg most eszi a harmadik virslijét :roll:

G. viszont kidőlt, egy órája alszik.

A lakást egy kicsit rendbe tettem.

Örülök, ha tetszik neki 8)

Én most roibos vagy milyen teát iszok üresen. Gondoltam, nagyon egészséges leszek, pihentetem magamat :lol:

Ja, tényleg jó buli volt. Csak mindig azt figyelem, melyik gyerek esik el először. Jellemző módon az enyém.

Teregetni kéne, de nem tudom, hová rakjam. Kinn kb. 20 fok van.

Kép
vindolanda

Maggie, és a virslik után benyomott még három kis szeletet a sütidből. Most meg ropit eszik :shock:

G. megriadt.

Kép
vindolanda

Lassan összekaparom én is magam.

Az én sütim tulajdonképpen a Dávid érdeme, én csak a csokit rontottam el rajta. :lol:
dmaggie

Halihó,
mi is itthon, minden oké :-) Szuper volt minden, megyek is odaátra olvasni. :D
irina

Irina, örülök, hogy minden rendben. A. eljött értünk és a kocsiban azt vettem észre, hogy szomorkodok. Kár, hogy nem tölthettünk több időt együtt.
dmaggie

Maggie, én is szomorkodok, de majd talizunk még :-)
Ment Neked privi, és Vindo, Kaqk, Nektek is!
irina

Itt minden okés, gyorsan elpakoltam, Ádi Némót néz, S. a szintetizátorral van meghitt kettesben.
irina

Ja, már itt is rend van.

Rugóval játszottunk, de mentálisan rozzant. Most mesét néz, én meg egy nagy fürdőt tervezek.

Kinn 18 fok van :shock:

Aludt Ádi hazafelé?

Kép
vindolanda

Tőlünk most ment el a "vendég", Bercó Dáviddal néz valamilyen mesefilmet. A Kedves próbálja eltüntetni a bejruti állapotot, én meg dolgozni próbálok. De egyre erősebben fáj a fejem, pedig ma már legalább három kávét ittam.

Szerintem ma sikerül Bercót viszonylag hamar ágyba dugni, nem aludt délben.
dmaggie

Vindo, szegény Rugi :-) de holnap biztos a régi lesz már...
Igen, Ádi aludt, kb. 1 órát, szegénykém, folyton leesett a feje, nem szokta meg, hogy ülve aludjon. Ebből a szempontból a 2-es gyerekülés jobb volt.
18 fok? Az nem sok. Állítólag csüt-től javul az idő.

Maggie, Rád is inkább egy nagy pihi férne, nem? :-)

Na, holnaptól belevetem magam normál tempóval az őrült munkamennyiségbe, hátha lesz remény mindennel időre végezni.
Kezdődik az ovi.
irina

Rugóval én is azt tervezem, nyolc után be az ágyba...
Lemaradtam a teendőimmel csúnyán.

Fejfájás :?
Én csak bamba vagyok.

Biztos Ádi is kikészült :lol:

Kép
vindolanda

Most zajlik az altatás...

Maggie-m, akkor Neked mielőbbi jobbulást a fejeddel!

Vindo, a gyönyörű főnixmadár csak Neked lett megörökítve :-)

Vmit én is haladgatok, aztán némi pihenés.
Jó éjt mindenkinek!
irina

Rugó szerencsére kidőlt.

Dolgozni kezdek, de olyan álmoska vagyok. Hátha megtáltosodok azért.

Főnixmadár :lol:

Kép
vindolanda

Kaqk, itt maradt egy aventes kanál.

Kép
vindolanda

Halihó!

Köszi Irina a mozis infót! A fiúk tavaly látták a Verdák 2-t moziban. Én aggódtam, de teljesen jól bírták, igaz Beni apa öléből nézte. Azért is kérdeztem, mert terveztük mi is, hogy megnézzük. A Puzséros ijedtségen jót nevettem. :) Azért tényleg ijesztő egy pasi. :)

Lányok!
Mennyi mindent csináltatok a hétvégén! :)

Mi most Egerben vagyunk anyósoméknál. Az idő eléggé elromlott. :? Strandolást is terveztünk, de talán majd holnap. Azért a fagyizás, séta a Dobó téren, kerti sütögetés megvolt. :)
Estére Domi belázasodott. Amúgy nem nézett ki betegnek, csak kicsit bágyadt/álmos volt a tekintete. Remélem, reggelre minden okés lesz!

Kép
Kép
Kép
katicico

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: