Anitja, éljen!!!!!
Igyekezz pihenni akkor.
Piroska, ezen a pókos dolgon jót röhögtem. Hogy akkorára híznak, hogy lepotyognak
Elektromos pókriasztóról még nem is hallottam
Mindent bele a férjednek. És csapjon le arra a másodállásra.
Igen, anya férje össze-vissza látja a színeket. Meggyszedésnél rendszeresen leszedte a zöldet régen
Panndi, mentek idén is fürdőzni?
Maggie, sok sikert az öltözési projekthez
Rugó most jó gyerek, de ha ideges, akkor próbál csúnyán beszélni is. A legjobb, ami ilyenkor kiszakadt belőle, az a "büdös lány" volt

Ezen jót röhögtem.
A teki jól van kinn. Eddig fel volt kötve mellette egy nagy aranyeső, de reggel elvágtam a madzagot, mert kell neki az árnyék.
Rugó bentre is választott kis halakat, csak 100 ft volt darabja. Nem tudom, milyenek, de pettyes a farkuk.
A tekivel amúgy jól jártunk, 1000 ft-ot kért érte az eladó

G. el sem akarta vinni ennyiért, de mondta a srác Rugóra mutatva, hogy vigyük, mert nekünk van hova tenni a többi pénzt. Ma elvittek tőle 200 egeret román kígyótartók, és jó napja volt. Egész meghatódtam.
Amúgy már nézegettem nála a kaméleonokat meg a gyíkokat
Munkahely: most G.nek is alakul. Ők munkaerőpiacion tevékenykednek, átképzéseket csinálnak, szociális szövetkezeteket meg hasonlókat pályázati pénzekből. Tegnap derült ki, hogy nyertek párat. Amúgy nem tudtuk, mi lett volna velük pár hónap múlva. Mondjuk a másodállásai maradtak volna (programozás), de a fő meg kiment volna egy időre.
Na, most csak ennyi, bocs, ha kimaradt valaki.
Tegnap lefeküdtem aludni az olimpia után, adtam magamnak egy szabad éjszakát. De mától visszatérek a disszertációm átírásához, és szeptemberig nyomatom.
Mi azon gondolkozunk még, hogy hármasban is el kellene mennünk valahová. A levelezős konzultációk közben lenne vagy 4-5 szabadnapom szeptemberben. Fiume környékén gondolkodunk