nem lehet, hogy amikor a törpéd csak ilyen pár kortyokat iszik, akkor nem éhes, csak szomjas? és egy órával később meg már kell a kaja... nem próbáltad még itatni?
mazsan!
nekünk sem nagyon marad meg a manó hason... a dr.nő szerint csak lusta. viszont tegnap rájöttem, hogy ha játék a hasonfekvés, akkor nem szenved, még talán élvezi is!
a lényeg, hogy nem hasra fektetem, hanem a hátára, és megbeszéljük, hogy akkor most meghintáztatjuk a lábikát, és amikor elég nagy a lendület, anya megtolja a popót is... és így átgurulunk hasra, és ez nagyon tetszik neki, és percekig is tartja a fejecskéjét szépen könyökölve, pedig ha mindjárt hasra rakom le, hiába teszem a helyére a kezecskéit, ő hátra csapja és csak szenved... visszafelé ugyanígy görgetem
sikongatás:
elég gyakran előfordul, hogy akkorát sikít, hogy megijed tőle... olyan aranyos
mai új produkció, hogy a békás hűtőmágnesnek mesél... de komolyan ott lehetne vele állni fél órát is a frigó előtt, mert ő csak mondaná, csak mondaná...
hadedit!
ha szopiztok, egyáltalán nem kell megjönnie, főleg nem a gyógyszer mellett. nekem még 2 nap van az első levélből, hála az égnek eddig nem volt semmi mellékhatás, 2-3 napig volt valami minimális barna maszat, de ennyi.
zsanimanó!
bejött a káposzta?
most legutóbb nekem is volt mellé lázam is... a pirossággal meg az a baj, hogy hiába tudja az ember, hogy fejni kellene... de hát az is fáj, ha a póló hozzáér... vagy ha az ember megemeli a karját...
azért örülök, hogy lassan rendbe jössz... nekem kb most 1-2 napja van az, hogy már egyáltalán nem érzem a csomót sem... szóval van remény

[/url]