A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, á, nálunk sem lehet nem figyelni folyamatosan rá. 8)
irina

Halihó!

Azért eléggé meleg van most is, rólam szakadt a víz az udvaron. Bercó ma antiszoc. Reggel óta várta a szomszéd kisfiút, mivel nem jött, mert nem volt itthon a mamájánál, rajtunk állt bosszút. :?

A Kedves sörözni készül a szomszédunk apukájával. De úgy kell kirugdosni. :lol:

Piroska, sajnálom, legközelebb menni fog. Most szusszanj egy picit! Bízunk benned!

Irina, sajnálom, tényleg bosszantóak.

Vindo, holnap lehet, hogy testületileg kivonulunk mi is. :lol:
De azért ugye eszedbe jutott?

Ma dolgozgatni kezdek. :lol: Délben megint beájultam Bercóval, arra ébredtem, hogy folyik rólam a víz, a klíma éppen nem volt bekapcsolva.
dmaggie

Maggie, megértelek, szörnyű meleg van.
Remélem, Bercó kedve mielőbb helyrejön.
Nekem is kéne dolgoznom, de estére kész vagyok én is a kánikulától.
Ádi kalózhajót rajzol, amire esik az eső és a kalózok szórakozásból az esőcseppekre lövöldöznek. Ez valszeg onnan jön, hogy múltkor Ádi mérges volt, hogy esett az eső (mer miért ne lenne rá dühös :lol:), és helyre akarta rakni őket. 8)
irina

Hoztam néhány képet. :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Irina, Ádi miket nem rajzol! :shock: Bercó labirintust szokott, ami leginkább irkafirka. :lol:

A fiúk megfürödtek, behúzódtak a szobájukba, én meg csinálok valamit. Először is ugye képeket válogattam. :lol:
dmaggie

Maggie, Bercó nagyon jóképű nagyfiú már! Azok a szemek és mosoly! :-) Te is olyan jól nézel ki, csak alig látszol :-)

Hát, lányok, a jövő csütörtökön jobb idő lesz dolog azt jelenti --legalábbis a mai időjárás-jelentés szerint --, hogy csak 32 fok lesz max. :roll: Szenvedek, a nagyszoba teljesen levegőtlen, pedig minden ablak sarokig tárva már.
irina

Haloho, de jot beszelgettetek csajok!

Szgep sterelo, penztaros, ovi. :evil:

Vindo, jott a fagyis kocsi?

Maggi nagyon cukker Berco, tegnap voltam Vicuskanal, jaja teljesen feltotott, snnyira jo vilt, igaz kicsi megkinzott, de sebaj, ja esvebedet is kaptam :oops: :-) tunderi csajszi!
Mennem kell alt,atni

KépKép
kaqk
Debrecen

Az nem baj, hogy nem látszok, nem kár érte. :wink: :lol: Egyébként ott ült a vizes nadrágjában az ölemben. :lol:

Kaqk, igaz, igaz. :lol:

Irina, én csak itt a neten nézegettem, hogy mi várható. Hátha lesz némi üdítő zápor. Itt is áll a levegő. Kinyitottam az ablakot, a klímát már nem akarom bekapcsoltni.
Jaj, mennem kell, a locsoló.... :oops:
dmaggie

Kaqk, szia, akkor jó napod volt 8)

Maggie, felétek lesznek záporok rendesen, Pest felé viszont nemigen :? De hát úgyis annyira bénák az előrejelzések, remélem, ezúttal tévednek minket illetően.
irina

Ja, itt semmi nem jön be friss az ablakon, jelen pillanatban csak egy kis szmog. Mindig este 9 körül, nem értem, miért, itt a park, a Duna, kocsi alig jár az utcán így hétvégén.
irina

Befejeztem a locsolást.

Irina, remélem is, hogy lesz egy kis eső! :lol: Már nagyon hiányzik.
Balatonnál merre lesztek?
dmaggie

Maggie, Siófok :-) szeretem. Elég olcsón találtam szállást. Most még kéne egyet a Velencei-tónál is lőnöm egy éjjelre.
irina

Nem csodálom, hogy szereted. :lol:
dmaggie

Fázni szeretnék! :roll:
dmaggie

Megyek pihizni, szép jó éjszakát!
irina

Halihó!

Bocsánat az eltűnésért, úgy döntöttem én is, hogy lefekszek.
Jó sz...rul aludtam. Fáradtan ébredtem. Bercó már megint várja Ádit.
Nekem meg el kell ugranom valahova, még nem tudom, hogy mit is csináljak ebédre. :roll:

Na, haladok is. :lol:
dmaggie

De jót chateltetek 8)

Rugó hétkor kelt, ez határeset.

G. szerencsésen hazaért este. Az útban az volt leginkább említésre méltó, hogy valami baja volt a kocsi motorjának, amivel mentek, így bizonyos időközönként be kellett kapcsolniuk a fűtést maximumon :lol: :lol:

Ma várjuk anyáékat, holnap reggelig maradnak.

Maggie, hát, bevallom férfiasan, sosem szoktunk házassági évfordulót ünnepelni :oops:

Irina, balatoni szállások 8)

Bercó nagyon jóképű gyerek. Még vizes gatyában is:)

Kép
vindolanda

Voltam a tecsóban, most főzök ezerrel. Előszedtem a gyorsfőzőmet, hogy minél rövidebb ideig tartson. :lol:

Vindo, ez ismerős, a Vectra is meglegedett nagyon, a Balaton felé az emelkedők eléggé megfogták, olykor nekünk is ezt kellett csinálni. Egy élmény a negyven fokban még a motortérből jövő meleg levegőt is elviselni. :lol:

Házassági évforduló: mi általában elvonulunk vacsorázni a fiúkkal. :lol: De most kiamaradt. Mondjuk nem baj, majd azt a pénzt másra fordítjuk. :wink: :lol:

Köszönöm a Bercó-dicséreteket. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

A tegnapi nap elég élménydúsra sikerült, így mire dolgozni tudtam volna, olyan hulla voltam, hogy hagytam a fenébe. Így viszont elcsúsztam az ütememből :?
Volt minden - szennyvíz szivattyú elektronikájának tönkremenése úgy, hogy a megyei vízműnek nincsen hibabejelentő ügyelete, szerelni meg nem lehet, mert nem a mi tulajdonunk. Estefelé átmentünk a kisebbik bátyámékhoz, aztán meg a koncertre.
Rugó nagyon boldog volt a buliban. Kapott jégkását meg villogós micimackót. Olyan fél tíz körül sikerült hazarángatni, mert már alvó-pozíciót keresett egy padon. Zuhanyoztatás. Átment aludni anyához, ott bezzeg nagyon szépen bevágta a szunyát.
Gyorsan átnéztem a teniszhíreket, a youtube-on a wimbledoni döntő részleteit, és már fél 11 volt. Inkább lefeküdtem aludni

Na, ez történt velünk röviden.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Amíg Ádi jedit néz, gyorsan írok. Látom, gyorsan és jól telt a hétvége második napja. Nekünk is, szülinapot tartottunk (sógorjelölt), punnyadtunk. És - tadamm! - mától Ádi is itthon van. Majd megyünk mindenfelé, nehogy unatkozzunk :lol: Közben a munkát itt is nyomni kellene, mert hétvégén utazom a skót konferenciára. Van mit tenni addig, tegnap nyilallt belém, hogy te jó ég, még fontot is kell váltani (mindig az euróval akarok nyomulni mindenhol, egy körrel korábban is az utolsó előtti nap vettem zlotyit).
irina

Irina, akkor mindent bele :D

Azt akartam még leírni, hogy tegnap délután volt egy nagyon nagy zuhé, így olyan lett az idő, mint a pálmaházban :shock:
De közben jó langyos eső esett. Bolond Rugó felvette a fürdőgatyáját, és kiment a csatorna alá beállni, hogy ő most fürdik.

Sikerült épp a fürdőkádba beterelnem, kitaláltunk egy új vízi játékot.

Ja, és anyuék teljesen kinyitották teljesen az ablakot éjjelre, és Rugó szeme tiszta vörös volt reggelre. Reggelenként szokott tüsszögni egy kicsit, szóval némi allergiája van a gyereknek, de most már teljesen biztos, hogy örökölte. Szerencsére nem durva neki.

Na, megyek, nyomunk egy nagy vízijátékot a kádban (egy nagy fecskendővel egy hajóval utazó macit fogunk lövöldözni).

Kép
vindolanda

Vindo, akkor jó játékot a kádban! :-)
Sajnálom Rugó allergiáját, hátha kinőheti.
Ádi baromi keveset eszik, amióta kánikula van, alig többet, mint amikor beteg. Édességből is csak a fagyi, jégkrém érdekli (azok bmilyen mennyiségben). Szerintem fogy. :?
irina

Hát, végül is túléli majd, nincs ezzel mit tenni.

Melegben nem jó sokat enni. Csak fagyit:)

Kávét főzök éppen. Egész délelőtt a legyeket hajkurásztam. A sok ablaknyitástól bejött vagy húsz, de már csak páran vannak 8)

Rugó totál ki van még fáradva, szerintem a tegnapi napot még nem pihente ki.

Kép
vindolanda

Rugó bojkottálja a légyfogási folyamatot. Szereti őket, szerinte szép a hangjuk :twisted:

Kép
vindolanda

Vindo, legyek :shock:
Mi épp 2 forduló benti tollasozáson vagyunk túl, nincs is jobb, mint 30 fokban ezt csinálni a lakásban :lol: Most legószerelés megy, de hamarosan alvást is kéne eszközölni.
irina

Mekkorákat üttök vele? Vagy folyosón nyomjátok?

Rugó a mosogatógép rácsába ültetett pár plüssállatot, csendesen tologatja 8)

Anyáék nincsenek hozzászokva ehhez a klímához, náluk 26 fok a maximum a lakásban. MInden bajuk volt, így aztán kinyitották az összes ablakot (már este előtt). MOst meg úgy nézünk ki, mint egy állatkert légy-részlege. De már fogynak.

Kép
vindolanda

Á, nem, a nagyszobában nyomtuk, de azért még nem annyira komolyan, a labda eltalálására koncentráltunk. :-)
Hová indulnak Rugó állatai?
Dolgoznom kell. Este is sajnos. Sűrűsödnek a teendők. Pedig bírnám a nyarat gyerekezéssel, családdal, nyaralással, este meg jó filmek nézésével. :lol:
irina

Értem.

Szétosztotta őket csanás, óvodás és iskolás csoportba, és a babakocsival terítette a házat velük.

Kép
vindolanda

Mi is megvagyunk, i Svajcba, mar tegnap du-an mentek autoval, jaj de utalo mikor sokat vezet. De megvan minden ok, reggel anyu koran elment apuvak dokihoz, szegenyt szivatjak, azt modbtak ma lesz eredmeny, meg avrrat szedes ( 2. Mutete) , de egyik sem, majd csut. Aah o olyan merges fajat, most olyan rossz a kedve..stb. :-(,
Igy areggeli rutin egyedul ment, mikozben dalma extra nyugi, jon a felso fogak kozul talan 2- esek.

3 gyerekesek, le a kalappal, kettovek sem egyszeru egyedul, de 3???

mindegy, vegul elvittem emmat oviba, egesz jol ment, dalma meg de-t alvasa utan bevasaroltunk, mei-taiban..kicsit meleg volt, de babakocsit es bevasarlo kocsit nem akartam egyszerre tolni. :-)

Piac is megvolt...ma is el akartak kerni Dalmat..:-) mindenkinek kene a kiscsajom, olyan nyugis es vigyori mi dog ( kiveve amikor nyugos :-))

Este nem hagytak a kolykok aludni, igy most eleg faradt vagyok.. :-( de lassan indulunk emmaert, aztan ajandek vasarlas...megint, most I szulinapja es dalma nevnapj okan. :-)

Itt tegnap csak be olt borulva, eso nem de palmahazi ido igen volt!

Most is elment a nap, borus, de meleg fulledt az ido :-((

Anyum elvezet nalunk az alvast mert naluk 30 fok itt meg 25-26 fok van. :-) azt mondta haza se megy :-)))

Vindo, vizi jatek :-)))))
Irina, tollas ? :-)))) szeretem..:-) penzvaltas :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, jó kis játéknak hangzik!

Kaqk, Anyukádnak a legjobbakat!!!
Dalma fogacskáinak gyors előtörést!
Én is mennék hozzátok aludni a hűvösbe :-)

Na, vadászok valami csini kis ppt-t a netről. Növeli az önbizalmat előadáskor. :lol:
irina

Halihó!

Én megint elaludtam délben, éjszaka csak forgolódok a melegben. Hiába van nyitva az ablakunk, reggelre nem hűlt, hanem még melegedett a lakás, 29,5 fokra ébredtünk Bercóval f.7-kor. Pedig este igen későn aludt el, nézte a Pókembert.

Lehet, csinálnom kellene nekem is egy kávét. :roll:

Bercó szintén keveset eszik, alig valamit, bár ma a borsófőzelékből egy tetemes adagot benyomott. Azt mondta, ezt nagyon szereti. :lol:
Tényleg beborult, fúj a szél, de még nyomott a levegő. Tegnap este esett vagy három csepp eső. Hátha ma több lesz!

Irina, jó lesz akkor Neked a hv-n, jól fog esni az ottani klíma.

Egyem a kis pacifista Rugót. :lol: Bercó viszont engem biztat, hogy kapjam el a legyeket. Meg általában én szoktam levadászni őket.

Kaqk, szegény apud. Ezt utálnám én is. Ajaj, nekem is be kellene jelentkeznem rákszűrésre. Momónak is mennie kellene, majd konzultálok vele, aztán megyünk együtt.

Mi pénteken meg baráti bulit tartunk majd. Kitaláltam, hogy hamburger buli lesz. Majd tárcsán megsütjük a házilag készült húspogácsákat, meg kerestem hamburger buci receptet is. Remélem jó lesz majd!
dmaggie

Sikerült bejönnünk, maratoni növényátültetést tartottunk. A galériából folyókák (a rendes nevét nem tudom) lógnak le, némelyik van vagy 4 méter, ezeket kellett átültetnünk.
Rugó hathatósan segített. Olyan koszosak vagyunk, hogy engedem a fürdővizet :lol:

Kaqk, apukádnak a legjobbakat kívánjuk.

Rákszűrést ne is mondjátok, most nyáron már el kell mennem, de valahová tennem kéne Rugót közben.

Fura, hogy Db-ben nem esett, itt folyt a víz az udvaron lefelé.

Legyek - amúgy nem ölöm meg őket, elfogom, és kiengedem az udvarra. De Rugó benn szeretné őket tartani. Még mindig van vagy 4-5, pedig már min. húszat kifogtam.

Maggie, kávé megvolt?

Kép
vindolanda

Na, haladunk az este felé.
Rugó nem fárad. A fürdés után kesztyűt húzott, és a garázsban pakoltak Gáborral. Most leültettem volna enni, de egy gumigőtét dobál a dinnyét falatozó Gáborra.
Szerencsére ebből most kimaradok. Hamar ágyba dugom, az biztos.
Hétkor már jön a Csizmás Kandúr diafilmen, az a kedvence :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, elfelejtettem.

Közben elmentem boltba, a fiúk kitalálták, hogy mit kérnek holnapra, kellett hozzá egy-két dolog. Közben rám telefonált a szomszédom, így még a corába is betértem, szedik szét, én meg nézelődtem, mert leakcióztak egy csomó dolgot. Pl. jó árban vettem nyírfacukrot, mivel az is saját termék volt. A fiúknak zselét, hogy kenjék a hajukra. :wink: :lol: stb. Jó sokáig elvoltam. Bercó valahol bandázik közben. Mondjuk két hely lehetséges, de a Kedves nem tudja pontosan.

Rugó nagy segítség. 8) :lol:
dmaggie

Lassan majd én is begyűjtöm Bercót, aztán vacsora, fekvés neki is, én meg olvasok valamit.
Esett itt is némi eső, de nem számottevő szerintem.
A rádióban viszont hallottam, hogy néhol özönvízszerű csapás érkezett. Állítólag Salgótarjánban az autók motorházának a tetejéig ér a víz. :shock:
dmaggie

Rákszűrésnél vigyázok Rugóra szívesen. Azt nem szabad elhanyagolni!!!!!
dmaggie

Piroska??????

Dettyk???????
dmaggie

Vindo, nalam leadhatod Rugot, mig rakszuresen vagy! :-) ezen ne muljon.

KépKép
kaqk
Debrecen

Na most olvasom hogy lassan versengunk rugoert! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

KÖszönöm, csajok.

Szólok is, ha aktuális lesz.

Amúgy éppen azon gondolkodom, hogy a tengerparti nyaralást ügyesen végig fogom menstruálni.
Tök mindegy, mikor megyünk, mindig így jön ki :roll:

Maggie, megtaláltad Bercót?

Rugó már alszik. Elég fitti vagyok, ma tényleg addig nyomom, ameddig bírom. Aztán lehet, 11 után megyek aludni :roll:

Kép
vindolanda

Hehe, általában én is így járok. Most is sanszos, bár én pont most kinlódok, ez már kb. a 10. napom. :shock:

Beszéltem is Momóval, még a nyaralás előtt letudjuk. :wink: Lehet, hogy én meg túltoltam egy kicsit, de nem baj. Szerintem már vagy két hónapja letelt a három hónap.
dmaggie

Jaj, igen, megtaláltam. :lol: De még nyolcig maradt. :lol:

Jó munkát, Vindo. Én még House-szal csábulok. :lol:
dmaggie

Hát, House megért egy-két estét 8)
A helyedben nem tétováznék.

Kép
vindolanda

Hali, kolykok agyban,

Na csatlakozom, eddig minden pihenesnel, ahol persze pancsi is van...akkor volt meg, persze most mikor pestre megyunk....meglesz aaaaaaaaaaaaa

KépKép
kaqk
Debrecen

Akkor ez valami női Murphy törvénye.
Fölöttébb gyanús, hogy ennyien vagyunk ezzel így :idea:

Kép
vindolanda

Új kutatási téma :lol:
dmaggie

Ja, majd Katát megkérjük, mélyedjen bele a gyed alatti hónapjaiban a biológiai vonalába :wink:

Kép
vindolanda

Irina meg hozza a pszichológiát.

Jól haladok, jelentem 8)

Kép
vindolanda

Nekem meg majdnem leragad a szemem. :oops:
dmaggie

Látod-látod, mert nem főztél kávét:)

Igyál valami jégkockásat, az is frissít.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: