A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Nóna!
Sajnálom a kisfiadat, remélem gyorsan meggyógyul. Mi múlt héten estünk át a háromnapos lázon - ez volt az első. Nekem is majdnem a szívem szakadt meg.
Lehet hogy megköveztek érte, de én a hóna alatt mérem a lázát. Így ülhetett végig az ölembe és mem kellett lefogni hogy ne másszon el a lázmérővel a popójában. Nekünk a nurofen használt, bár nem szívesen fogadta el, a cebiont meg azóta is adom neki.

tücsökbogár

Nóna
remélem hamar jobban lesz a kis drága fiad. Nincs is rosszabb mikor az ember a gyereke beteg.
Vendég

endaaj: megkérdezhetem ezen fül és homlokmérő márkáját? Egyébként én úgy hallottam, hogy 3 éves kor alatt a fülhőmérő a füljáratok mássága miatt még nem használható. Ez hülyeség akkor?
Egyébként már én is gondolkoztam benne, mert éjjel, ha lázasak, rossz őket felkelteni, hogy mérjünk. De amúgy hála IStennek, nagyon ritkán lázasak!

gio: nagyon csinik vagytok, és tök nem csodálom, hogy a férjedet körül zengik a csajok, mert tényleg helyes pasi ahhoz képest, hogy lelkész. Olyan olaszos típus. Te meg olyan görögös típus vagy :) De passzoltok egymáshoz :) :!:

Kata
labkat

Nóna!
Hogy telt az éjszakátok?
Nálunk Zizu nagyon lázas típus.Ő pillanatok alatt belázasodik 40fokig is.Nurofen szinte semmit nem ér nekünk,a Germicid kúp is volt,hogy semmit.A hűtőfürdő viszont lehúzza neki.Bár volt már,hogy germicid+ 3x hűtőfürdő.Nekem olyankor szakad meg a szívem,ahogy vacog és üvölt a vízben.Aztán olyan kis hálás tud lenni ha kivesszük.
Remélem hamar meggyógyultok!

Gio!
Grat,szuperul sikerültek a képek.Remélem nekünk is mutatja majd magát ennyire 8-án.Na én meg megsem néztem a Zuradat,de most megyek is és megkuksizom :D
Vendég

sprite: Nagyon tehetséges körmös vagy :) Engem is érdekelnek az ilyen mintázások. Az egyik főiskolás barátnőm foglalkozik ezzel - vagyis most babázik - és tanított ezt azt. De mióta gyerek van, a körmömet se festem - úgyis lekopik a sok kézmosás miatt gyorsan - én nem is növesztem meg, hanem csutkára levágom (Vera egyszer babaként belefejelt, és megsértettem a kis homlokát.) Ecsettel dolgozol vagy használod a zselés tollakat? Körömépítéssel is foglalkozol? Mindig ilyen kreatív szakmára vágytam. Nem is értem miért lettem közgazdász :roll: Na nézem tovább a képeket...
Zizu nagyon édes kislány. Olyan szép :) Ti meg vagány szülők vagytok ahogy látom! 8) Biztos karakám csaj vagy! Menyasszonynak teljesen más. Szép menyasszony voltál :)

Kata
labkat

Nóna!
Gyógyuljon meg hamar a kisfiad! Reméljük gyorsan átmegy rajta a betegség. Az én fiam is megbetegedett pénteken, ezért nem jöttem megint. Lázas volt és folyt az orra és estére én is belázasodtam egy kis orrfolyással.
De tegnap reggel fogtam magunkat, főztem egy nagy termosz hársfavirágteát galagonya mézzel és lementünk apa után a Velencei-tóhoz. Ő most 5 napig ott horgászik a haverjával.
A jó levegő, napsütés, úgy néz ki jót tett, nekem már semmi bajom, a fiam is már csak egy picit taknyos.
Mondjuk mi és a gyerekek nagyon ritkán vagyunk betegek, az évi 2 már sok is és mindig max 3 napig tart.
Ma bográcsozni megyünk. :D

Na, olvasok is vissza, mert 5 oldallal maradtam megint le!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Ó, tényleg, még nem írtam, hogy eldőlt a kicsikénk neve: Tünde lesz.
Sikerült igazi magyar nevet találnunk, ami mindkettőnknek nagyon tetszik!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Labkat!
Köszi!Imádok babrálni a körmökkel,főleg ha díszítésről van szó és elengedhetem a fantáziámat és díszíthetek bőven.Bár azt csak ritkán merik bevállani a vendégek :D
Hű,hát dolgozok én mindennel :D díszítek lakkal,beépíthető dolgokkal,porcelánnal,akrillal.Mindent kipróbálok.Most az akril a kedvencem.Igen építek is és olykor porcelánt is.

Pókica!
Szerintem is szép nevet találtatok!Az én környezetembe nagyon sok Tünde van,aki negatív személy,ezért nem jött szóba.JA meg az egyik becézése miatt: Tünci.Nme akarnám,hogy így becézze bárki is.De úgy hogy Tünde,tényleg szép.

Nme is említettem,hogy nagy nehezen megszületett a végleges lány név nálunk is: GERDA.
Végre találtunk olyat ami mindkettőnknek: "Na ez jó lesz" név :D
Ugyan a kérvényt elküldtük a MTA-nak,de legfeljebb majd valaki felhasználja a Briza nevet is.
Vendég

asszem dymarson a márkája. hát nemtom, ugyanannyi fülben meg homlokon, mint digitálissal a hóna alatt, úgyhogy szerintem jól mutatja

Kép
Kép
Kép
endaaj

Nóna!!!Jobban vagytok??????Remélme jól telt az éjszaka!

Pókica,galagonya méz???Én nagy mézes vagyok,de ezt még nem hallottam!Tökjól hangzik.Nálam a nagy kedvenc a repce,gesztenye.

Olga,Gerda név nagyon szép,de nekem a misztikus Briza is nagyon bejön.Olyan legendahősös :lol: :lol:

Tücsök,már én is mértem neki digitálissal hónaljban.Jobban tűri,mint bizerálni a fenekét.

Csajok,az ár és márka is tökmindegy.Nekünk Omron füles van és olyan pontatlan,mondom,van,h 2 egész fokot téved.(magamon is tesztelve)De akicsik füle valóban szűkebb még,nem ad pontosan egyik sem igazán,Dénesnek különösen szűk a hallójárata.

Kép Kép
meli1118

Sprite!
A mi környezetünkben egyetlen egy Tünde sincs! Így nincs mihez kötni. De amúgy sem vagyunk név-becézősek, inkább olyanok akik összevissza hívják a gyerekeiket. :) A mókuskától kezdve minden zagyvaság összejön néha. :D
nekem a Gerda jobban tetszik mint a Briza. De szerintem sokat számít a vezetéknév is, mi illik hozzá.

Meli!
Én is nagy mézes vagyok. :D A gesztenye nekem nem jön be, a kedvencem a galagonya és a selyemfű.
Van egy zempléni ismerősünk, aki a legtöbb nemzeti rendezvényen ott van, főleg a környékünkön és mindig annyit veszünk tőle a különlegességekből, hogy a legközelebbi eseményig kitartson. Isteni a méze és nem kevert, hanem színtiszta valódi méz.

Nóna!
Hogy vagytok?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Végre jut idöm nekem is írni. Olvasni esténként, éjszakánként szoktalak Titeket, de a válaszra többnyire már nem jut idöm, eröm.

Mi jól vagyunk, cukorterhelésen túl, szerencsére csak zsemlés-tejes akció volt. Mindent rendben találtak, hála Istennek. Viszont 4 hete vették le a hepatitisre a vért, de még nem küldtek eredményt. Ez normális, hogy ilyen sokára küldik? Vagy csak én tudom úgy, hogy postán kéne kapnom?

Babaholmikat még nem vettünk, októberben megyünk el, de már szinte mindent kiválasztottunk, hogy mit honnan, mennyiért. Barátnömtöl kaptam már pár babaruhát is, a többit még idövel hozza, ha kinövi a másik csöppség, akiknek kölcsön adta. Egy szopipárnát vettünk eddig, néha nagyon jó aludni vele, néha sehogyse jó, néha meg megy nélküle is.

Még dolgozom, valószínüleg intenzíven november közepéig, utána már alig-alig. De nem bánom, élvezem a munkám, csak a környezetem félt, hogy rendszeresen sírok, de hát valahogy ki kell jönnie a göznek meg a kismama-hormonoknak :) A lakásfelújítás egy része kész, egy részéröl lemondtunk, és már csak egy kicsi munka van, meg egy takarítás utána, de apránként már azokat is csinálom. Nagy falat az ablakmosás, függönymosás még, de egyedül nem akarok létrára állni, a párommal meg még nem sikerült erre közös idöt szánni. Bízom benne, hogy a hideg elött még sikerül.

Pocakmanó mocorog, idönként rendesen nagy házibulit csap odabent, de nagyon imádom. Még csak 1-2 kellemetlen rugása volt, a többi a kellemes, élveznivaló kategória. Apa is odavan érte :)

Szerintem semmi extra panaszom nincs, vagy ami van, az a kismamasággal járás: estéra fáradtság, néha derékfájás, hasfeszülés, nemalvás, de hát ez ilyen, lesz egy babánk, és imádom, hogy várandós vagyok :) Én még nem bánom, hogy van három hónap így, és élvezhetem ezt.

Föleg, mikor arról olvasok, hogy a kicsik mennyire betegek idönként, megszakad a szívem, amiröl írtok. Mindenkire gondolok, és imádkozom értetek, hogy a gyerköcök hamar javulgassanak. Nehéz elképzelni, hogyan fogom megoldani ha majd a miénk lesz beteg, ilyenkor nehéz lehet anyának lenni. De bízom magamban, csak annyira sajnálom a csöppségeket.

Uh nekünk a 19. hét óta nem volt, majd 32-en megyünk legközelebb. A babamozit kihagytuk, mert nem futotta rá. De sebaj, már csak kicsivel több, mint 3 hetet kell várni, hogy megint láthassuk manókat. Aki ha hihetünk a népi hiedelemnek, és pocakforma alapján tippelünk, akkor fiú, de még jöhetnek meglepetések :) Legkésöbb 3 hónap múlva kiderül :D

Annyi-annyi hozzászólásom lenne, de most sem tudok tovább maradni sajnos. De gondolok rátok, és igyekszem idönként jelentkezni.

ui.: bocsi az ékezetes hibákért, német billentyüzetem van.

eva

Kép
schvargaeva

Nóna! Remélem javul a pici állapota! Én vettem cumis lázmérőt. Bodyform a márkája, gyógyszertári 1665 Ft volt. Szilikon cumi digitális kijelzővel. 6-8 perc mérés után ad pontos eredményt.

Éva, nekem nem postán küldték az eredményt. Szerintem hívd fel a labort, hogy meg van-e az eredmény, mert elég soknak tűnik nekem ez a 4 hét. Bár az én ellenanyag vizsgálatomnak sincs eredménye 2,5 hét után.
Vendég

Éva: Hepa eredmény nekem a kórházba ment, és kb egy hónap volt mire elkészült! :?

Kata
labkat

Én már aggódom,h Nóna nem jelentkezik!!!!Remélem csak elfoglalt!!!!
Tulipános,bejelöltelek!!!Milyen nagy fiatok van és milyen fiatalok vagytok!!!!Tökjó!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, szerencsére jobban vagyunk, jövök majd, csak most szaladósban vagyok... köszi az aggódást!!!

Kép

Kép
nóna

Kicsit nyugtalan vagyok. Jött egy telefon másfél órája, hogy elviszik a babakocsit. Belementem. Ott 25-ért hirdettem, ahol nézték, de elmondtam - mert nem akartam senkit átverni, hogy 17-ről indul a licit a TeszVeszen. Csak azért is, mert nem akartam megszakítani az aukciót. Mondtam nekik, hogy licitáljanak rá! No de erősködtek, hogy lejönnek, és lejöttek. Megnézték, és eljátszották, hogy elmennek, aztán elkezdtek a férjemmel alkudozni. 18-ért mondtuk, 17-ért adtuk. Végül elvitte, de elég fura fazon volt. Elmondtam, hogy vigyázni kell a kerékkel, mert hülye a rögzítése, és kieshet, ha szűk helyen megy át vele, és mondjuk beakad. A vevő magyar roma volt, olyan Győzike féle. De kissé maffiózó feje volt. Vele volt a feleségének az öccse is, és ő magyar volt. Attól tartok, ha bármi gond lesz a babakocsival, lejönnek, és meggyepálnak minket :shock: Szerintetek hülye vagyok? Tibi is nyugtalan, előbb ide hozta nekem a gyerek szörpijét inni :roll: Ja a TeszVeszen az aukciót megszakítottam már mire jöttek, gondoltam ha ennyire sürgős, akkor úgyis lejönnek érte. Hát nem tudom jól van e ez így. 17ért csak nem gyepálnak meg minket... Mondta a pasas, hogy ez már nem az első babakocsijuk, egy egy éves gyereknek kell. Elég súlyos a lurkó vagy 13kg. Remélem elbírja a kölyköt, bár masszív a kocsi.
Mindenesetre ha gond lesz a kocsival egy héten belül, azonnal vissza vesszük, nehogy itt bajunk legyen!

Kata
labkat

Kata,
remélem minden oké lesz. Tudod, van olyan hogy "ne ítélj elsőre, ronda és finom" 8) Mindenesetre tényleg olyan rizikós amikor elad vmit az ember és házhoz jön egy vadidegen, nálunk is volt már így, de én sem mertem soha egyedül várni a vevőt, mindig volt mellettem vki ffiember.
Nóna,
örülök hogy jobban vagytok!!

Nekem a hepa eredmény az AFP-vel együtt volt a kórházban ahol levették az "anyagot" hozzá. Kb. egy hét volt. Nem is értem miért húznák tovább hisz nem mindegy hogy gond van-e vagy sem, nem? :shock:
Vendég

Kata, az jó ötlet, hogy inkább visszaveszitek a kocsit ha gond lenne, de reméljük minden rendben lesz. Mi is akartunk már pár dolgot eladni, de aztán pont az tartott vissza, hogy idegenek jönnének a lakásba megnézni. :shock: Férjem még a postástól is félt.

Nekem az esti mozizás óta rossz a hangulatom. :roll: Vettünk kukoricát és kólát a büfében, beszélgettünk a büfés csajjal és mikor kiderült, hogy babát várunk rögtön leszólt, hogy miért kólát veszek akkor? Megmondom őszintén, nem esett jól, főleg mert itthon nem iszok, gondoltam ennyi belefér. Ezt valahogy mondtam is, de még erre is csak húzta a száját. Biztos jót akart, de semmi köze hozzá! Nem dohányzom, nem kávézom, alkoholt még véletlenül sem iszom, próbálok vigyázni a babára minden módon, de azóta lelkiismeretfurdalásom van. Most már azon gondolkodom, hogy édességet sem kellene ennem, biztos az sem kell a babának és milyen anya leszek (vagyok) én? :(
csillag25

Csillag,
ne bolondozz Te lány!!! Ugyanezt én is átéltem az első 3 hónapban a mhelyem büféjébe, és akkor pl. nekem egyedül a hideg cola mulasztotta el a hányingerem. Úgyhogy vissza is kérdeztem hogy akkor ugyan mit igyak? Vagy akkor nem jövök be dolgozni....
És egy csomó kismama kívánja a mekis hamburgert, kólával , anyukám mesélte hogy a hugommal ő minden nap szalonnát kívánt és evett és semmi baja nem lesz/lett senkinek ettől. Én is többször megkívántam már a kólát és olyankor iszom. KÖze bárkinek?
Jah, és én kávézom minden reggel, másként életben nem tudnék maradni a 80-90es vérnyomással a mhelyen. Megkérdeztem dokit-védőnőt. Azt mondták 1-2 csésze kávét nyugodtan, a gyermek nem lesz koffeinfüggő és csak nevettek ilyenirányú informáltságomon. Sőt , bevallom én vendégeskedéskor simán megiszom 1 dl vörösbort is és általában olyan jólesik. Úgy vagyok vele hogy ami jólesik nekem is és a gyereknek is az nem árthat. Úgyhogy no para! Mi veled vagyunk és hidd el hogy egy-egy pohár bortól vagy colától az égvilágon semmi baja nem lesz a babónak.
Vendég

Hello Mindenkinek :)
Csillag, ezt nehogy magadra vedd!!! olyan okosak az emberek.... én sem mondok nemet egy finom kapuccsínóra (ha bemegyek a pub-ba mindig iszom egyet!), és ha pl. pizzát vagy hamburgert vacsizunk (van egy nonstop hamburgeres a Flóriánnál és igazi nagy hambit ad :D ), akkor ahhoz bizony kóla dukál!!!!

Sütöttem egy tepsi almáspitét és már a felét bevágtam :oops:
de olyan jól sikerült!!! Ha egyedül vagyok itthon, annyira tudok unatkozni... csak ennék egész nap...

Elnéztem ma a Lidl-be, akciós mától: 2db body 1.000Ft, zokni 3pár 700Ft, meg van frottír anyagú kapucnis fürdőlepedő, meg előke is... hát már teljesen kifosztották a közelünkben lévő üzletet!!! Bodyt egyáltalán nem tudtam venni (C&A-ban 790Ft egy db) és zoknit sem (az majdnem a duplája a C&A-ban) :cry:
Vendég

Köszi lányok, aranyosak vagytok. Máris jobban érzem magam. :wink:
Biztos a hormonok miatt vagyok ilyen érzékeny. :( Ráadásul egész film alatt rosszul éreztem magam emiatt, úgy szorítottam a férjem kezét, úgy bújtam, pedig nem is horrorfilm volt. :oops:

Azt én is olvastam, hogy 1-2 csésze kávé nem árt, főleg alacsony vérnyomással és pici alkohol is mehet, de erre a beszólásra abszolút nem számítottam, főleg, hogy szórakozni mentünk.

A pizza és a hambi után is max. rostos levet tudok elképzelni ha már nem kóla, ásványvizet nem.
Hmm, almáspite jól hangzik, egészségedre. :D

Gombi, sajnos ezt már én is tapasztaltam ilyen akcióknál, hogy mire odaér az ember már elfogy minden jó/olcsó dolog. A nyitáskor tülekedés nem az én asztalom.
A másik kedvencem, mikor a Tesco-s újságban kinézek valamit és tuti meg van csillagozva, vagyis a felsorolt áruházakban nem kapható és persze, hogy ott van a miénk is. :evil:
csillag25

Köszi még egyszer, olyan jó, hogy itt vagytok lányok!

Most megyek és szorítom tovább apa kezét. Mondtam is neki, hogy ne menjen holnap munkába, maradjon inkább itthon velem. :D Nem volt kifogása. (persze menni fog, nem maradhat csak úgy itthon)

Jó éjt, szép álmokat!
csillag25

Gombi
Ó hogy szerettem azt a Flóriános éjjel-nappali hamburgerest, mikor még ottlaktam! Olyan kevés helyen kapni már ilyen fini nagy hamburgereket. (természtesen most meg is kívántam, de azt hiszem így éjfél körül már nem kelünk útra 8) )
Vendég

Gombi, Gio'ia, a Fanni-ra gondoltok?????
:lol: :lol:
Imádom!!! Ha éjszakai járatban voltam (szigeten vagy partiban) sosem hagytam ki a Fanni féle burgerek valamelyikét!!!
Már megszűnt, vagy miért múlt időben beszéltek róla? Kb. 2 éve voltam utoljára.... :(

Kép
apkata

Sziasztok!
Ismét meglátogattam a szülőket, hogy kicsit örüljenek, meg én is kényesztetve legyek.
A múlt héten amikor olvastam Pumi írásait, arra gondoltam, hogy nem is szoktunk panaszkodni olyan sokat. Vagyis hogy mindenki leírja, ha valami öröm vagy bánat éri, ha valami jó és ha valami rossz. De én ezt olyan kiegyensúlyozott dolognak érzem. Nem is szoktam panaszkodni...de most olyan depis lettem tegnap óta, hogy nem is tudom mi van velem. Azt hittem tegnap, hogy reggelre kialszom, de éjszaka tök rosszul aludtam (ami nem jellemző), és most se sokkal jobb. Ráadásul bejelentkezett ugye a védőnő, hogy neki ma meg kell engem látogatnia, ezért már takarítok is, hogy mindent rendben találjon. Meg orvoshoz is kell menni a héten, és ahhoz sincs most kedvem.
Remélem hamar elmúlik ez az állapot, mert eléggé frusztrál.
tedorka

Tedorka, fel a fejjel. :wink: Legalább Te már túl leszel a védőnős látogatáson. Tudom ez most nem bíztat, de utána jobb lesz.
Én is tegnap kezdtem el depizni, olyan nyűgös lettem egyik percről a másikra, hogy szegény férjem nem tudta mit csináljon velem. :shock: Kérdezgetett a drága, hogy kimenjünk sétálni, vagy lepihennék vagy simogassa a pocim, de semmit nem akartam kis nyüszis voltam. Aztán mikor megkérdezte, hogy szeretném-e hogy megszámolja hány hajszálam van, :?: akkor elmosolyodtam és mondtam, hogy igen. :D Elkezdte számolni, 10 szálig jutott, aztán fogott egy kb. ugyanakkora "csomót" és mondta, hogy akkor ez ugyanannyi. Én meg mondtam, hogy á-á nem saccolni, számolni. :lol:
Aztán kitalátuk a mozit, ahol a följebb leírtak történtek és megint lelombozódtam. Akkor kértem, hogy maradjon velem ma itthon és számolja meg a hajam. :oops: Hormonok...

Nekem kedden védőnő, szerdán fogorvos. Semmi kedvem, de majd túlleszek rajta.
csillag25

Kata, mi a teszveszes eladásokat úgy oldjuk meg, hogy kirakjuk a bejárati ajtó elé a cuccot. Így én sem engedek be senkit, mert nem lehet tudni, ki az, aki a lakást szemrevételezni jön egy későbbi visszatérés reményében. :lol: Én minden feleslegessé vált cuccot felteszek 1ft-ért, két okból, egyrészt így nem kell kivárni a lomtalanítást, másrészt meg van olyan, akinek az még tényleg hasznos lehet. Eddig legalábbis mindig mindent elvittek, néha meg is lepődtem, hogy egyáltalán pénzt adnak érte, de volt hogy tényleg 1 ft-ért (=ingyen), ami valahogy még mindig jobb érzés, mint kidobni.

Csillag, ne törődj az ilyen beszólásokkal! A csaj biztos frusztrált volt, hogy egy mozi büféjében kell mérnie a kukoricát egész nap, és gondolta, törleszt kicsit a vendégeken. Én is rendszeresen iszom kólát (ráadásul lááájtot!) mert ez az egyetlen teljesen szánhidrátmentes ital amit bárhol kapni lehet. Egyébként szerintem a kólának csak a híre olyan rossz, de ha megnézed az összetételét, semmivel sem rosszabb mint a többi hasonló lónyál, amit egy ilyen büfében kapni lehet, szóval ilyen szempontból tök mindegy, hogy milyen ízesítésű műanyag sz...t iszol. Az más kérdés, hogy nyilván egyik sem tesz túl jót, mint ahogy annyi minden más sem, amit az ember kénytelen megenni, amíg nem maga termeli a kajáját valami távoli tanyán. És érdemes egyszer a sokkal egészségesebbnek tartott rostos levek címkéjét is kiolvasni, mert ha nem 100%-os bio cucc, pont olyan gáz, mint a szénsavas üdítők, van abban is minden, ami árt, az ízfokozótól a csomósodásmentesítőig.

/
lemonsong

Köszi Lemon, ma már jobb, nem foglalkozok tovább vele. Teljesen igazad van, a hétköznapi étkezések során is annyi ártalmas dolgot viszünk/vihetünk be, hogy nem is gondolnánk. Ha mindennek elolvasnám a címkéjét, semmit se ennék vagy innék. A férjem is ezt mondta, hogy ez egy ilyen világ, ha kibújik a pici, akkor is ezekkel fog találkozni -már nem kólával fogom itatni- de ha nem tanyán termeljük meg magunknak a kaját ahogy írod, akkor sajna belenő ebbe a világba.
csillag25

sziasztok
nóna jobban vagytok?lázcsillapításban szerencsére nincs nagy tapasztalatom,de mi hidegfürdő helyett a csuklójára és a bokájára tettünk hidegvizes zoknit.fülhőmérő nkünk bevállt és 3000 párszázért vettük a lidlbe akcióba 3 év garival :wink: ja és én úggytudom hogy fél éves korig nem ajánlott.
kata örülök hogy végül jól sikerült a bul én is töröm már a fejem a sütin kaján hogy mi legyen.
judyka overálból szerintem először 56-os nekünk van 62-es de vettünk most egy 56-ost a 62-es a 2 hónapos fiamra elég nag volt jó persze bajanem lessz tőle de most mindjárt kell és szerintem az átlag babák 56cm alatt vannak.
csillag én is szoktam kólát inni és bizony olankor nagyon jól esik.iwiwen fenn vagyok már van akibejelölt még annó úgy hogy megtaláltok szerintem.
én tegnap átpakoltam a padláson lévő rruhákat így lomtalanításkor majd csak ki kell rakni,meg megbeszéltük a párommalhogy kiszedjük a bölcsőt ami ott pihen még az enyém volt :) és valószinű hogy ami Andrénak volt szivacs a kiságyba abból vágunk bele és a kiságyba veszünk újat.meg lemostam az állókát kint az udvaron volt néhány folt a hálóón.szombaton elmentünk vettünk ágyneműt és hát a régi tényleg nagyon gáz volt éjjel amikor felébredtem mindig olyan büdi voltés oxigén mentes levegő,de mióta azt kidobtuk/padláson várja a lomtalanítást/azótanem érzem eztt éjszaka.
ja eladás a babakocsinkat én is úgy adtam el hogy házhoz jöttek magyar ember volt de kicsit furik de én is akkor vártam őket amikora párom itthonvolt.
ja tényleg kézeljétek pénteken a párom hozott nekem egy csokor vörösrózsát.mondjuk a múltkor említettem neki hogy nem ártana kicserélni a vázában lévő szárított rózsát de már rég kaptam ert mostanában édességet vagy cserepest kaptam ha volt valami erre ő csak úgy hozott virágot.nagyon jól esett :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

hú azért ma annyi dolgomlenne romokban a ház de szó szerint a nappaliból is kidobtnk/szétszedtünk/2 szekrényt hogy nagyobb hely legyen mert már lassan nemférünk a lakásba/120négyzetméter kb :oops: /meg mosni való dögivel.ááááááá soha nem érek a végére :?

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!
Nahát, Csillag, az ilyentől én is rosszul vagyok. Ne törődj vele, biztos irigy volt rád, meg a pocidra.

Az ilyen szitukban én sajnos visszaszólós voltam egy időben, a párom mindig szidott érte, mostanában valahogy inkább nyelek egyet, és kiröhögöm azt aki idióta.
Egyszer egy ilyen alkalommal, azt mondtam egy csajnak, hogy száljon le rólam, külömben a száján tépem ki a beleit. :oops:
Ma már nem mondanék ilyet.

Tegnap pakolásztunk a babaszobában, felkerültek a falra az állatkás szivacsképek is. Hát olyan édi lett!
No, de szép napot Nektek, megyek a dokihoz, ma az SZTK-BA, úgyhogy biztos sokat kell várni.
Vendég

iwiwen a lakhely és a név alapján szerintem rámtaláltokde küldhettek privit és én jelölök :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

judyka "jó" várakozást.
ja hepatitis 16 hetesen vették le és még mindig nincs eredmény a védőnőm aztmondta hogy álltalában elég sok idő na de ennyire :?

Kép
Kép
anitaaa03

meg van az első megnyert licitem megpróbálokképet tenni róla. Kép a brendon hasonló/kevésbé színes/6ezer valamennyi volt

Kép
Kép
anitaaa03

sziasztok!

Köszi Meli!Ti is szépek vagytok!:)És fiad nagyon aranyos!

Írtátok,hogy szoktatok tesz-veszezni!Én vaterázni akarok ,esetleg nem tudjátok,hogy vannak a postai díjszabások???
Vendég

...én akarok eladni....ezt nem írtam!
Vendég

tulipános én sajna nemtudom nem adok el meg ugye az se mindegy hogy mekkora az eladandó dolog :?

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa ,és mennyiért vetted?

A beszólós emberekkel kapcsolatban ne törődjetek!....Én is kávézom amúgy...!
Engem egyszer egy gyorsétkezdében bosszantottak fel az előző terhességemnél,mert kértem egy adag főzeléket és pont mire ki akarta adni megláttam a dinsztelt káposztát és mondtam,neki lécci inkább abból adj,ha nem gond!Én is eladó vagyok és a vendég/vásárló az első-ezt tudom!Erre a csaj vágott egy pofát és morogva adta a kezembe a dinsztelt káposztát.Na erre én mondtam neki jó hangosan-mindenki hallotta-Kislány ,neked az a dolgod,hogy kiszolgálj,nem pedig hogy a pofákat vágd!-erre a csaj tiszta vörös lett és rám sem mert nézni!.....
Vendég

Anita mielőtt nagyon aggódnál, hogy mennyi mindent kell csinálni, nem láttad még, hogy nálunk mi van :cry: hozzáfogtam a nagytakarításnak, egyenlőre még csak a fürdőt bontottam szét, de már elfáradtam :cry:
Így csak öregesen csinálom, Te is vigyázz, nehogy sok legyen egyszerre!

Nóna örülök, hogy javultok, remélem ma már legalább napközben lázmentes napotok lesz!

Tulipános a posta honlapján fent vannak a díjszabások. Mit árulsz? Szerintem ha babás dolgok, ide is felteheted, lehet, hogy épp valamelyikünk lecsap rá.

Vásárlás hétvégén nyitottabb szemmel szétnéztem a tescoban. Azon kívül, hogy akcióban sokminden kapható, láttam kissapkákat, egész kicsiket is 1-2 száz forintért, a bodyk és rugik is voltak akciósak. Láttam még tetra kifogót a fehéret 1.200-ért, a mintás 500-zal volt több. Ja! Orrszívó is volt, porszívós.
Még nem vettem semmit, ha minden igaz, a héten megkapom a ruhacsomagot, amit ígértek, állítólag a kiszokniktól kezdve a sapiig minden van benne. Ha átnéztem, utána veszem a hiányzó dolgokat.

Üdv. Gabi
Vendég

Kata nagyon-nagyon sokat még, egészségeset és boldogat! Gondolj bele, ez az utolsó olyan szülinapod, amikor még 4 tagú a család!

Üdv. Gabi
Vendég

Tényleg Kata Boldog Szülinapot neked! :lol:

Köszi Gabi,akkor majd ott megnézem!
Egy két fiús ruhát akarok eladni majd,ha lefényképeztem őket akkor elöbb ide teszem majd fel! :lol:
Vendég

1050ft-ért vettem meg és még hozzá jön a posta 300körül ajánlva de szerintem még így is megérte.
gabi az a baj hogy én mg neki se fogam :oops:
már most fáradtnk érzem magam bár nem sokat alszom mostanság :(

Kép
Kép
anitaaa03

tulipános várjuk a képeket :D és mekkora gyerekre valókat szeretnél eladni?bár én tegnap is aláltam még a padláson 2 szatyor babaruhát.mondtam is a páromnak hogy egyszerre több babát is tudnánk öltöztetni :lol: ,de azért ha valami egetszik hjlamos vagyok behódolni :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa anyiért nagyon megérte szerintem!

Hát majd meg kell még néznem ,mert még nem válogattam ki őket!
De amint meglesz jövök a képekkel!:)

Én mindjárt megyek védőnőhöz,meg gyerekdokihoz receptért,aztán nagyfiam elé az iskolába...a héten erdei iskola van nekik(fent az erdőben vannak egy faházikóba)...ismerkednek a természettel!:)
Vendég

iszom egy kávé hátha jobban leszek

Kép
Kép
anitaaa03

várj Anita én is iszom veled!:)
Vendég

tulipános az tök jó lehet biztos élvezi a fiad.még nem is halottam ilyenről

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság