Sziasztok!
Végre jut idöm nekem is írni. Olvasni esténként, éjszakánként szoktalak Titeket, de a válaszra többnyire már nem jut idöm, eröm.
Mi jól vagyunk, cukorterhelésen túl, szerencsére csak zsemlés-tejes akció volt. Mindent rendben találtak, hála Istennek. Viszont 4 hete vették le a hepatitisre a vért, de még nem küldtek eredményt. Ez normális, hogy ilyen sokára küldik? Vagy csak én tudom úgy, hogy postán kéne kapnom?
Babaholmikat még nem vettünk, októberben megyünk el, de már szinte mindent kiválasztottunk, hogy mit honnan, mennyiért. Barátnömtöl kaptam már pár babaruhát is, a többit még idövel hozza, ha kinövi a másik csöppség, akiknek kölcsön adta. Egy szopipárnát vettünk eddig, néha nagyon jó aludni vele, néha sehogyse jó, néha meg megy nélküle is.
Még dolgozom, valószínüleg intenzíven november közepéig, utána már alig-alig. De nem bánom, élvezem a munkám, csak a környezetem félt, hogy rendszeresen sírok, de hát valahogy ki kell jönnie a göznek meg a kismama-hormonoknak

A lakásfelújítás egy része kész, egy részéröl lemondtunk, és már csak egy kicsi munka van, meg egy takarítás utána, de apránként már azokat is csinálom. Nagy falat az ablakmosás, függönymosás még, de egyedül nem akarok létrára állni, a párommal meg még nem sikerült erre közös idöt szánni. Bízom benne, hogy a hideg elött még sikerül.
Pocakmanó mocorog, idönként rendesen nagy házibulit csap odabent, de nagyon imádom. Még csak 1-2 kellemetlen rugása volt, a többi a kellemes, élveznivaló kategória. Apa is odavan érte
Szerintem semmi extra panaszom nincs, vagy ami van, az a kismamasággal járás: estéra fáradtság, néha derékfájás, hasfeszülés, nemalvás, de hát ez ilyen, lesz egy babánk, és imádom, hogy várandós vagyok

Én még nem bánom, hogy van három hónap így, és élvezhetem ezt.
Föleg, mikor arról olvasok, hogy a kicsik mennyire betegek idönként, megszakad a szívem, amiröl írtok. Mindenkire gondolok, és imádkozom értetek, hogy a gyerköcök hamar javulgassanak. Nehéz elképzelni, hogyan fogom megoldani ha majd a miénk lesz beteg, ilyenkor nehéz lehet anyának lenni. De bízom magamban, csak annyira sajnálom a csöppségeket.
Uh nekünk a 19. hét óta nem volt, majd 32-en megyünk legközelebb. A babamozit kihagytuk, mert nem futotta rá. De sebaj, már csak kicsivel több, mint 3 hetet kell várni, hogy megint láthassuk manókat. Aki ha hihetünk a népi hiedelemnek, és pocakforma alapján tippelünk, akkor fiú, de még jöhetnek meglepetések

Legkésöbb 3 hónap múlva kiderül
Annyi-annyi hozzászólásom lenne, de most sem tudok tovább maradni sajnos. De gondolok rátok, és igyekszem idönként jelentkezni.
ui.: bocsi az ékezetes hibákért, német billentyüzetem van.