Hahó!
Kati, fogadd őszinte részvétem, nagyon nehéz lehet most Nektek.. nemrég én is elvesztettem a papámat, még nem is láthatta az első dédunokáját... sok erőt Neked!
Kriszti, a cumi miatt nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen, nincs abban semmi rossz! Pláne így, hogy Anna nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb tőle. Hisz ez a legfontosabb, ha ehhez cumi kell neki, hát annyi baj legyen
Anna most is nagyon tündérke, szerintem Rád hasonlít!
Tényleg, nem tudom, írtam-e már, de nagyon-nagyon köszi a tablót, nagyon szép lett, tüneményesek így együtt a kincseink!
Petra gyönyörű, micsoda szemei vannak! És az az édes mosoly az utolsó képen, elolvadok

Igazi kiscsaj!
Zsuzsi, mi sem használunk gyógyszertári fürdetőn és popsikrémen kívül semmi mást, ez nagyon bevált, nem láttam értelmét még másikat kipróbálni. Bár mi is kaptunk ajándékba ilyesmiket, szerintem majd ha nagyobb lesz, akkor fogjuk csak elhasználni. Olyan kis érzékeny bőre van Benének, inkább nem kockáztatom meg most. És szerintem így is olyan jó babaillata van
A johnson-termékekről nekem is ugyanazt mondta a védőnőm, hogy sok allergiát válthat ki, de személyes tapasztalatom nincs velük.
Nekem is hiányzik a felnőtt társaság, bár azért jönnek a barátnőim hébe-hóba. Látogassuk egymást
+20 fok... tegnap napközben Bene is sokat aludt, nekem meg majd szétszakadt a fejem, nem tudom, a hétvégi meleget akkor hogy fogjuk lereagálni...
Kata, mensit nagyon sajnálom

Hátha ez csak az első miatt volt ilyen, és a többi már konszolidáltabb lesz!
Reni, azóta kipróbáltad már a párodnál a módszert? Mármint hogy megkéred, hogy ebben-abban segítsen. Tudom, hogy nehéz ráállni, nekem is nagyon nehezemre esett szólni olyanért, ami szerintem természetes. De be kellett látnom, hogy a párom tényleg nem veszi észre, nem szándékosan ignorálja a dolgot, de ha szólok, már jön is.
Tegnap fagyasztottam le céklát, végre eljutottam odáig, már vagy három hete megvettük. Kb. 16 egy decis adag lett, remélem ízleni fog Benének

Eddig nem szerettem a céklát, de most megkóstoltam, és nagyon fini volt, nem olyan, mint savanyúságban, sütve finom édes!!!
Lányok, nagyon durván hullik a hajam, a homlokomon két oldalt totál ki van kopva

Nem örülök, de remélem majd visszajön a hajam, ha már nem szoptatok.
Szép napot!