A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!

Csak beugrok, mert ezer a dolgom.. :?

Szilvi: köszönöm, hogy számon tartasz minket is. .) AZ ADatok: 3800 gr és 52 cm.

Kitartást mindenkinek ebben a rossz időben!

Judit

Judit

Kép
petra09

Hali!!!

Anna elkezdett sikongatni!!!! :shock: :shock: :shock: Mint egy rekedt kiscica :D olyan édes és nagyon nagyon hangos.

Forgolódás nálunk sem menő.Oldalra fordul felnyújtott lábakkal ,csak elfelejti kinyújtani a lábát és így nem tud tovább hasra fordulni.

A cumival kibékültem,sokat segít a szopiba és az elalvásban.

Rég volt ilyen jó hétvégénk....

Kép

Kép
krisztinaa

Kép a mai rucink

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

gyors bekukk:Kezem regenerálódni látszik magától viszont hétvégén megjött a mensim, elég dúrva görcsökkel jár és szinte ömlik, azt hiszem bepótoljuk az elmúlt hónapokat...
Mint tinikoromban, alig lézengek.
Tesóm itt van, egész d.e tanultunk szinte, Márk alukált és ölben ücsörgött.
Mindjárt megint nekilátunk.

puszi mindenkinek és hiányoztok.....

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Krisztina, Anna ma is nagyon csinos :-)
Örülök, hogy megbékéltél a cumival, fő a békesség és Anna nyugalma.

Kata, a mensit sajnálom, ezek szerint nem csak ijesztgetett a múltkor. :-( Szép kilátások a jövőre nézve.
Márk nagyon jó kisfiú.

Ma nem mentünk ki, mert fúj a szél, ill. nem is akarnám szegényt ma is terrorizálni a babakocsival. Legyen egy nap pihenője. Egyébként szinte egész nap alszik, szerintem a hétvégét piheni ki. Mi lesz éjszaka? :shock:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,Anna is sokat aludt ma,már rég aludt ennyit nappal.

Nekünk is volt egy ilyen időszak mikor Anna nagyon sírt ha kimentünk,elmúlt....
krisztinaa

Sziasztok!

Nekünk elég rosszul telt a hétvége. Vasárnap bevitték a nagypapámat az otthonból a kórházba. Hétfőn mentünk be meglátogatni. Anyu a kórháztól 5 percre hívott minket, ne menjünk. Most telóztak, meghalt. Nagyon kibuktam, nem tudatam elbúcsúzni tőle. 15 percen múlt.

És azt hiszem aratok a héten Murphy ügyben. Mindez tetéződött azzal, hogy tegnap este a fiam elkezdett rókázni. Rá két órára én is. 10 percenként fosás-hányás. Még délelőtt is kijött az a kis víz. Persze tejem pár korty. Egy majdnem 7 kg gyereknek édeskevés. Egyedül vittem volna a napot, a lányom segített, mert fel sem tudtam kelni. 38.6 volt a lázam hozzá. Alex bezzeg 9-kor már éhes volt, kutya baja. :cry:
Ja, és lement 5,5 kg egy éjszaka. Gondolom folyadék formájában. Alig tudok járni.

Megyek is, holnap majd többet írok.

Puszi:

Kati

Kép
bfkata

Kati, őszinte részvétem.
Jobbulást kívánok!

Zsuzsi, és ha valami lógó játékot aggatnál a kocsira? Hátha leköti Zsófi figyelmét pár percre, míg bealszik/ellazul mit tudom én.
Mi kaptunk egy ilyesmit (három színes állatfigura egy tépőzáron), én felrakom néha, Dávid nézegeti.
Igaz, ő (mint fiú:) kicsit bambább még, de hátha...

Judit,
Szilvi a 3. hónapos adatokat gyűjti, nem a születési súlyt (azt hiszem legalábbis)

Kata, kitartás ,csak normalizálódik a menstruáció idővel.
Tanításhoz hajrá! Tesódnak sok sikert kívánok.

Ági, Bene cuki mint mindig:) a répában utazó nyúlnak nálunk megvan a "párja": az eperben utazó zsiráf:)

Anna irtó csini ebben a nadrágban:) A hangja is poén lehet.

Szép, nyugodt estét mindenkinek, holnapra már szebb időt jósolnak (és a mai szél kicsit jobb volt a tegnapinál).

Móni
monke

Kati jobbulást nektek! Küldöm az erőt!

Zsuzsi
Ennél lejjebb nehéz öltöztetni. :) Inkább a kilátás lehet a baj forrása, esetleg túl fáradt volt már.

Szépek a gyerekek!

vick
Kép
Kép
ervick

KAti, őszinte részvétem nagypapád miatt.
Jobbulást Nektek! Nem irigyellek, nagyon nehéz idők járnak ártok.

Ági, Bene nagyon aranyos, tényleg. Hogy koncentrál!

Móni, a hétvégén vettünk babakocsira akasztható plüssfigurát, hatástalan volt. Nekem tetszik! Aztán ha nagyobb lesz, veszek olyat is, ami csörög. Csak azok műanyagok és valahogy nem tetszettek annyira.
Sikerült kicsit pihenni?

Hétévégre +20 fok lesz állítólag. Remélem, nem viseli meg a babákat és minket.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Kati , őszinte részvétem a nagypapád miatt és jobbulást kívánok nektek és kitartást!!!

Kata örülök ,hogy már alakulsz a könyököd terén, a mensit meg sajnálom nagyon! :cry: Én is ettől parázok nagyon!

Móni gyüjtöm a születési súlyokat ... is mert az újaknak nincs meg mert olyan táblázatot csináltam ,hogy születési súly és 3 hós adatok mert szerintem tök jó látni hogy 3 hónap alatt vagyis már van akinek 4 hónap alatt mennyit fejlödött a babája ! :oops: és , hogy mind egészséges babuci!!! :D :D :D

Babucik képei nagyon édik!

Krisztina Anna édes lehet, a bnőm kisifia is ezt csinálja nagyon cukipofa, sőt még van h cicizés közben is elkezdi imádni való ilyenkor, gondolom Anna is!!

Zsuzsi sajnálom h sír Zsófi a kocsiban, nekünk is van egy kis macika a kocsiba ha nem alszik akkor azt nézegeti aztán egyszer csak álomba szenderül ! :lol:

Móni, te neked Dávidka nem izzad be a kendőbe ha elviszed, mert ma azzal voltunk el csavarogni hát jól beizzadt át is kellett öltöztetnem nehogy megfázon jobban, pedig csak harisnya, naci, body, vékony pulcsi és vékony kis kötött mellényke volt rajta , vékonyabb sapi és izzadtunk mint a .... úgyhogy legközelebb nem tudom mibe fogom öltöztetni!

Két napja nem kakáltunk :( :( !

Ja ja ez a meleg már én is parázok előre tőle !

Tök sok piros pötty jött a kis testére lehet hogy a melegtől??? VAgy az új fürdetőtől mert most kaptuk hétvégén a dm s babylove kamillás és kiprobáltuk !!

Na mennem kell !!

Puszika

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Írtam viszonylag sokat és eltűnt. :(

Kati: őszinte részvétem! Jobbulást Nektek és vigyázz nagyon magatokra, sok-sok erőt kívánok!

Kata: Örülök, hogy javul a könyököd. Márkra büszke lehetsz!! :) Tesódnak nagy-nagy kalappal! Mensi miatt együtt érzek Veled! Hasonló cipőben járok... :?

Zsuzsi: remélm, hogy pár nap és minden rendben lesz a babakocsival, újra megbarátkozik vele. Mi kaptunk plüss csörgőt kocsira, igaz még tavaly. Viszont a Párom anyukája hozott egy ezer éves műanyagot..... oda sem akartam neki, szerintem ronda és rideg, de a Andris miatt megmutattam neki... ki sem lehetett volna venni a kezéből. Így dőlnek össze az elvek...

Kriszti: Anna nagyon édes! S ahogy sikongat.... ennivaló lehet...... :)

Ági: Bene is nagyon aranyos, s milyen ügyes! :) Mi is eléggé hadilábon állunk a fordulással. Vagyis Petra hátról hasra egy irányba szinte egyedül fordul. Kell neki a kezem, de szerintem csak a koncentráláshoz. Már nem is fogom meg a kezét, csak hozzáérek és fordul. Egyedül csak erőlködik..... de nem is kúszik. Ő csak felmérgeli magát, hogy hiába nézi, hiába kiabál, nem jön semmi közelebb hozzá. :))) Gratula a parkettához! :)

Vick: honnan van ennyi energiád??? Minden csodálatom a Tiéd! :)

Szilvi: ügyi vagy a pároddal! :) Szép lehetett a rágóka sterilizálás... :) Jah! Rágóka! Petra könyékig aszájában van. Odaadtam neki a rágókáját, persze nem tudta, hogy mit kell vele kezdeni. Megmutattam neki! :oops: Majomkodásban jó a lányom! :)

Móni: hát, már én sem bírnám a helyedben. Nálunk megint van éjszakai kelés.... én már ettől kész vagyok.... :( Nem is tudom, mi lenne velem a Helyedben.

S végül, hoztam én is pár képet:

Kép

Kép

Kép

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok, ezt még egy hete írtam, de eltűnt innen: (bocs a fáziskésésért)

Ez a rózsaszín pongyolás sztori tényleg csúcs, úgy képzelem,hogy a hajad is vizesen kócos volt hozzá és jó kis rózsaszín szőrös mamusz illene még a szerkóhoz.
Fürkészmanó :)

Csajok, ezek szerint velem van a gond. Hát én sosem szóltam semmiért, merthát egyértelmű, ha a gyerek sír, vagy 4 zsák szemét van az ajtó előtt. Ezek szerint mégsem egyértelmű? Én csak magamban morogtam. No, mindig van mit tanulni :oops: Milyen jó, hogy vagytok. Kipróbálom akkor, bár bevallom nehezemre esik.

Szilvi, Anyudnak kitartást és sok energiát küldök. Remélem, hogy sikerül megbízható dokit is találni.

Kriszti, értem. Bocsi, ha kicsit le vagyok lassulva. Nagyon szép a tabló, köszönjük!

Vaníliás kifli nagyon fincsi lett, itt a neten találtam kipróbált receptet. Blanival csináltuk. Este 11-kor még itt gyúrta a kifliket a kiscsaj.

Judit, én is nehezen jutok ki. A házimunka végzése van, hogy flottul megy, van, hogy elmosogatni sem tudok egész nap. Nekem amúgy bevált a "kutyaharpást szőrivel"... Ha nincs időm semmire a gyerekektől bevállalok még pár kicsit.

Ma itt volt egy régen látott barátnőm. Blani kiakadt, hogy nem vele foglalkozom, fel is szólította távozásra :oops: aztán jöttek tesómék és feljött Zsófi játszani Blanihoz. Onnantól egész délután felénk se jöttek, Zsófi itt is akart aludni, alig tudták hazavontatni :lol: Szóval jól kidumcsiztuk magunkat, mondjuk meg is volt a böjtje. Bibi nem tudott aludni egész nap, mert mindig volt számára valami érdekes látni/hallgatni való. Este vagy 30 percet üvöltött a fáradtságtól mire elaludt, evés nélkül :roll:

Vincének és Hanginak jobbulást! Édik a képen.

Cuki lehet Mira ahogy fordul :)

Kata, bárányhimlőtől én is tartok. Mikor Blanin megláttam a múltkor a kiütéseket azt hittem, hogy bárányos. Még nem mondtam, de nagyon ügyi vagy, hogy dolgozol :)

Reméljük, hogy Zsófi nem lázasodik be oltás után. Ez most a 4. hónapos volt? Az irígy smilehoz gondoltam illik a sárga, de tényleg rosszul látszik. jobb így: : @

Kép
Kép
34372

Hali!!

Ma megyünk 4 hós oltásra,gondoljatok ránk.Kivételesen apa is elkísér....még úgysem hallotta ennyire sírni a lányát mint oltáskor szokott.

Mi hajnalba kelünk mostanába egy kajára 5-6 körül és utánna is már csak 1 órát alszik.Viszont már 9kor elalszik a 11 helyett.
Most még alszik :shock: :shock: biztosan érzi hogy megyünk oltásra és nem akar felkelni.
krisztinaa

Kati, őszinte részvétem!

Nagyon szépek a babák a képeken :)
Bene nagyon kis komoly, már most szereli a játékokat.

Anna baba nem fukarkodik a mosollyal :) Kriszti, te aztán bevásároltál kertésznacikból :) Nagyon kis csini :) Ne is legyen lelkiismeret furdalásod a cumi miatt. Most már nekem sincs. Bibi is ilyen cicin megnyugtatós...kell neki valami, amivel Apa is meg tudja vígasztalni, ha én épp nem vagyok ott. (fürdök stb...)

Milyen kis figyelmes Petra, és pont belenéz a képbe :) Nagyon csini neki is a ruhácskája. :)

Móni, gratula Zolinak az álláshoz! Bibi sem csendben gyakorol, azaz pár percig még csak nyög, aztán obégat, visít, ordít, mert nem halad a kúszással. Pedig tényleg szabályosan csinál mindent. Nem nagyon forgolódik. Tud, párszor meg is mutatta, de nem érdekli. Inkább menni szeretne ahogy látja Blanit és az unokatesóit.

Zsuzsi, most látom, hogy miket írtam, örülök, hogy akkor megúsztátok az oltási mizériát. Az oltási nozódáról majd keresek még cikket. Megnéztem, amit Vick becsatolt, de részletes leírást nem találtam. Lényege, hogy a későbbi káros mellékhatásokat küszöböli ki. Amerikában már elég sok betegséget (allergiás megbetegedések, viselkedési zavarok) a gyermekkori oltások mellékhatásának tulajdonítanak.

Edina, jó, hogy megúsztad a szombatot :)

Tavaszváró smilet nem csinálok. Legyen azonnal tavasz!!!!!
Most mennem kell.
Szép napot nektek!
R

Kép
Kép
34372

Kriszti: szorítok! Biztos minden rendben lesz! Apával megegykettőre meg tudjátok majd nyugtatni! Azért ez nem semmi, hogy este 9től még mindig alszik! :) Tutira érzi....

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

Reni, azóta már utánanéztem az oltási nosodának, muszáj volt, kíváncsi természet vagyok :-)
Az irigy smileyhoz a sárga dukál, csak nem túl látványos, jó lesz feketében is
Barátnős dumcsizás @ Megérdemelted!
Engem egy barátnőm kivéltelével nem látogatnak rendszeresen, pedig jólesne, bevallom. :cry: Kicsit rosszul is esik, mert többen még nem is látták Zsófit, pedig amikor ők szültek, én mindig mentem...

Krisztina, minden rendben lesz, nyugi! Örülök, hogy lesz támaszod az oltásnál. Majd írj, hogy hogy viseli Anna.
Biztosan az oltást érzi. :) Aznap délelőtt Zsófit is úgy kellett felkelteni 2,5 óra alvás után, hogy enni és indulni kellene. Csecsemő kora óta nem aludt annyit egyhuzamban...

Judit, nagyon aranyos Petra! Nrkünk is van olyan Simba-s csörgő, az a hold alakú.

Szilvi, lehet, hogy a melegtől vannak a pöttyök, de az is lehet, hogy a fürdetőtől. Szerintem elsőnek azt hagyd el.

Vick, még az is lehet, hogy fázik? :shock: Á, nem hiszem, hiszen volt már, hogy be volt főve az overállban...

Mi még csak a gyógyszertári fürdetőt, popsikrémet használjuk, semmi mást. Nem mertem váltani. Hajat is a fürdetős vízzel mosom. Ti használok már más márkákat, ugye? Kaptunk egy rakat Johnson's terméket, de pont arra mondták a kórházban, hogy nagyon gyakran kivált allergiás reakciót. Vélemények?

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Kati, fogadd őszinte részvétem, nagyon nehéz lehet most Nektek.. nemrég én is elvesztettem a papámat, még nem is láthatta az első dédunokáját... sok erőt Neked!

Kriszti, a cumi miatt nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen, nincs abban semmi rossz! Pláne így, hogy Anna nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb tőle. Hisz ez a legfontosabb, ha ehhez cumi kell neki, hát annyi baj legyen :)
Anna most is nagyon tündérke, szerintem Rád hasonlít!
Tényleg, nem tudom, írtam-e már, de nagyon-nagyon köszi a tablót, nagyon szép lett, tüneményesek így együtt a kincseink!

Petra gyönyörű, micsoda szemei vannak! És az az édes mosoly az utolsó képen, elolvadok :) Igazi kiscsaj!

Zsuzsi, mi sem használunk gyógyszertári fürdetőn és popsikrémen kívül semmi mást, ez nagyon bevált, nem láttam értelmét még másikat kipróbálni. Bár mi is kaptunk ajándékba ilyesmiket, szerintem majd ha nagyobb lesz, akkor fogjuk csak elhasználni. Olyan kis érzékeny bőre van Benének, inkább nem kockáztatom meg most. És szerintem így is olyan jó babaillata van :)
A johnson-termékekről nekem is ugyanazt mondta a védőnőm, hogy sok allergiát válthat ki, de személyes tapasztalatom nincs velük.
Nekem is hiányzik a felnőtt társaság, bár azért jönnek a barátnőim hébe-hóba. Látogassuk egymást :)
+20 fok... tegnap napközben Bene is sokat aludt, nekem meg majd szétszakadt a fejem, nem tudom, a hétvégi meleget akkor hogy fogjuk lereagálni...

Kata, mensit nagyon sajnálom :evil: Hátha ez csak az első miatt volt ilyen, és a többi már konszolidáltabb lesz!

Reni, azóta kipróbáltad már a párodnál a módszert? Mármint hogy megkéred, hogy ebben-abban segítsen. Tudom, hogy nehéz ráállni, nekem is nagyon nehezemre esett szólni olyanért, ami szerintem természetes. De be kellett látnom, hogy a párom tényleg nem veszi észre, nem szándékosan ignorálja a dolgot, de ha szólok, már jön is.

Tegnap fagyasztottam le céklát, végre eljutottam odáig, már vagy három hete megvettük. Kb. 16 egy decis adag lett, remélem ízleni fog Benének :) Eddig nem szerettem a céklát, de most megkóstoltam, és nagyon fini volt, nem olyan, mint savanyúságban, sütve finom édes!!!

Lányok, nagyon durván hullik a hajam, a homlokomon két oldalt totál ki van kopva :shock: Nem örülök, de remélem majd visszajön a hajam, ha már nem szoptatok.

Szép napot!

KépKép
gigilina

Hali Csajszik!

Nagyon köszönöm a múltkori bátorító üzeneteket, jól esett mind és elnézést, hogy kiborultam.

Szeretettel küldöm Mindenkinek ezt a kis tavaszhírnököt, van remény, jön a tavasz (... a fotó vasárnapi és azóta mondjuk megint hó alatt van szegényke, de ott van :wink: )

Kép

puszi!

Kép
Kép
friday

Sziasztok

Kati
részvétem!
jobbulást az egész családnak!

Zsuzsi
próbáld megemelni a mózes fejrészét. Mi kb 1 hónapja küzdöttünk ilyen sírási problémával,akkor megemeltem a fejrészt,így tök jól el van séta közben,és ha nem alszik,akkor kilát,és tud nézelődni is. :wink:
Nekünk bevált. próbáld ki sztem....

Fürdetés

mi Johnsons baby fürdetőt használunk. Először a 6 hét letelte után kipróbáltuk a mintába kapott kicsi flakonos fürdetőt,és mivel nem voltak tőle pötyik,vettem nagyot. De csak a sárgát merem használni,mert az eddig bevált...

Kata

sajnálom a mensit. Nekem most múlt a 4. szerencsére én a szülés óta meg sem érzem,pedig előtte voltak ám durva görcseim.
könyököd szuper,hogy javul. :wink:

Babák édesek!

sajna mennem kell....

Friday

nem kaptam sajna priviben blog címet. :cry:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Megjártuk mi is a dokit, négyhónapos oltás megvolt (és beadattam végül a mening... -et is). Dávid "férfiasan" viselte, elsőnél nem is sírt. Egyelőre nincs láza és jókedvű:)
Zoli aláírta a szerződést az új munkahelyével. YES:) köszönöm a drukkokat.

Zsuzsi, sajnálom a sírást, hátha tényleg megoldódik, ha megint kinyithatod a babakocsit és nézelődhet. Szerintem is zavarhatja az overall ujja, mármint, hogy nem tud a kezével játszani, de az is hamarosan lekerül úgyis.

Nekem nincs véleményem Johnsonnal kapcs. illetve annyi, hogy csak azért én nem teszem ki a gyereket egy allergia-veszélynek, hogy jobb illata legyen. Más értelmét meg nem nagyon látom.

Ági, örülök, hogy ízlett a cékla. Ha van kedved, ezt próbáld ki:
http://www.mindmegette.hu/almas-ceklasalata.recept
egyik kedvenc kajám volt terhesség előtt, aztán nem kívántam. Most meg nem lehet, mert nem ehetek tejterméket és tojást.
:cry:

Szilvi,
Eddig overallt adtam Dávidra hordozókendőben. Nem gombolom rá a kabátomat. Kicsit izzadtunk, de nem vészes.
Ezután fogalmam sincs, hogy mit fogok ráadni:( Ki kell tapasztalni.

Judit, Petra gyönyörű:)
Nem alvást sajnálom. Tényleg nem könnyű, remélem, csak időszakos.

Reni, örülök, hogy megkerültél:) picit féltem, hogy neheztelsz amiatt, hogy kéretlenül "tanácsokat" osztogatok más magánéletéhez...
Nyilván minden helyzet és minden ember más.

Friday: köszi a virágot, és nehogy bocsánatot kérj azért, mert nem volt jó kedved..

Biztos kihagytam valamit, amit írni akartam, de így is túltengtem épp eléggé.

Szép napot.
Móni
monke

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm az együttérzéseteket. Valóban elég sok szerencsétlen dolog jött össze az utóbbi időben nálunk. Sajnos kiöregednek az előttem lévő generációk és megfogyatkozik a család. Szegény Anyu intézi a temetést, április 1-2 hetére ígérik.
Nem elég a fájdalom a halál miatt, a "drága" bátyám már rögtön másnap bejelentette az örökség iránti igényét. Számára az ember értéktelen, csak a pénz számít. Nemhiába nem beszélek vele már 1,5 éve. De lehet több is van. :cry:

Mára már jobban vagyok. Éjjel nagyon lázas voltam, de reggelre már csak hőemelkedés maradt. Teljes erőbedobással mosok-mosok-fertőtelnítek-mosok.

Zsuzsi, a Jonson's-t Pollinál próbáltam, de totál kiütötte, tele lett pöttyel. A többinél már nem is használtam. Egyébként én a felnőtt testápolójára vagyok érzékeny, viszketek tőle.

Kata: sajnálom a mensit. Lehet, hogy csak egyszeri eset, most megint kimarad. Nekem az 5. hét környékén volt, azóta sem. Drukkolok.

Kriszti, ne aggódj a cumi miatt. Ha nyugodtabb tőle Anna, szüksége van rá, miért ne adnád! Míra is használja. Van, hogy anélkül alszik, van, hogy éjjel 4x is adnom kell. Aranyos lehet Anna, ahogy felfedezi a hangját! Rég raktál fel fényképet, már épp reklamálni akartam. Tényleg sok kertésznacija van Annának. Mírának is van 4, meg kantáros ruhája is, de kényelmetlen neki, mert az arcához ér a csattja, akárhova állítom. Méretre pedig jó.

Ági, sajnálom a hajhullást. Pont ma néztem hajszárítás után, egész maroknyit hullajtottam el. Bene nagyon édi. Le a kalappal előtte, ahogy hason fekve kezébe veszi a játékot és mustrálja.

Reni: sütés gyerekkel? Neked aztán van türelmed. Meg energiád. Kíváncsi leszek, hogy boldogulsz a pároddal, nehéz lesz rászoknod, hogy szólj mindenért. Az ember úgy van vele, mire elmondja, megcsinálja.

Judit, Petra nagyon édi. Milyen komolyan néz! Szépen tartja már a fejecskéjét. Látom, félig ülve is emelgeti.

Vick: Harapdálás kérdésben nem tudok tanácsot adni. Polli nem harapott. Alex már 8 hónapos volt, amikor fogzott. Még csak 1x etettem akkor hozzá. Egyszer megharapott, és sajnos (nagyon szégyelem) reflexből meglegyintettem a buksiját az ujjam hegyével. Nem fájt neki, de meglepődött, döbbenten méregetett, hisz Anya ilyet még sose tett. Többé nem harapott.

Friday: Remélem gyógyulgatsz! Köszönjük a csodás fényképet. Már van remény! (legalábbis nálunk, mert itt elolvadt a hó)

Kati

Kép
bfkata

Hali!!

Túl vagyunk az oltáson.Most apa nyugtatta utána és pár perc alatt megnyugodott :shock: :shock: :shock: Bezzeg nekem ordít míg ki nem jövünk.Eddig is apát kellett volna magunkkal vinni.

Szeretem a kertésznacikat,nekem egyedül ennek van csatja,a többi gombos és az tényleg jobb.

A cumival megbékéltem :) :)

Mi Babe termékeket használunk /drága,de sokáig elég/,nagyon jó és jó volt a chicco fürdető is.Johnsos nekünk is van bőven,kaptuk ajándékba.Majd kipróbáljuk ha nem jó elhasználom én :D :D

Ez a tavaszi öltöztetés nekem is fel fogja adni a leckét.....
Pl sapit mikor kell váltani,téliről vékonyabbra?????
Én ma már a benti ruhára adtam az overált és nagyon melege volt,igaz főleg kocsival mentünk,de nem merek kevesebbet adni rá.
krisztinaa

Móni: GRATULÁLOK a férjednek!!! Nagy-nagy öröm az ilyen! Olyan jó Nektek, hogy túl vagytok már az oltáson! Most akkor lesz egy kis szünet!

Kati: örülök, hogy már jobban vagytok! Egy ilyen betegség + trauma még gyerekek nélkül is nehéz.... Sok-sok erőt!

Ági. Veled is együtt érzek! Csak Veled a hajhullás miatt! Az enyém is nagyon hullik, de még nyomát nem látom! Épp ma voltam fodrásznál, kicsit rövidebbre vágattam. A hullás miatt gondoltam, hogy levágatom teljesen rövidre, de aztán megvilágosodtam: a hosszú hajat sokkal könnyebb észreveni Petrán és körülötte!

Friday: jobb a kedved már? Köszönjük a virágot!

S mindenkinek köszönjük a dicséreteket! Jól esett kicsit dicsekedni a képekkel és az is, ahogy fogadtátok!:) Köszönöm!

Jah! S a recept!!! Nyami-nyami! Egyszer ettem ilyen salit, nagyon ízlett! Azt hiszem, hogy megcsinálom hamarosan!

Kellemes délutánt Nektek!
J.

Judit

Kép
petra09

Judit ,Petra nagyon édes,hasonlít egy picit Annára :)
krisztinaa

Kriszti: egyszerre írtunk. :) Jó is, mert megint elfelejtettem megköszönni a tablót! Köszönjük szépen! Én hétvégén téli sapi helyett már a vastag pulcsi kapucniját adtam ill. kötöttem csak rá. Neki sokkal jobban tetszett! :) Kicsit furán nézett ki, de nem ez az elsődleges. Kis rapper csaj volt. :) Meg sem fázott! Remélem, hogy Anna nem fog belázasodni!

Judit

Kép
petra09

Kriszti: :) köszi! Igen, ezt néztem én is! :) Mikor megszületett, akkor meg Bátorra hasonlított nagyon! Tényleg! Enikő hol van? Mutattam is a páromnak és anyumnak is Bátor képét, s nem akartak hinni a szemüknek....

Judit

Kép
petra09

Kriszti: a tabló linkjét beraknád? Nem találom. :(

Judit

Kép
petra09

krisztinaa

Köszönöm! :)

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!!

Gyors bekukkantás mert elkapott a takonykor ! Nagyon gázul vagyok ! :cry: , de semmmi más bajom nincs csak a nátha !

Szerencsére MÁté már jobban van vagyis kutya baja ! Ma egész nap szinte az ágyat nyomtam !

Móni örülök tényleg szívből ,hogy sikerült ZOlinak a munka! szuper!

A hajam nekem is hullik, pont ma reggel vettem észre és sokszor van hogy Máté kezei közül alig tudom kivenni!

Sárga johnsons fürdetőt se bírta Máté ,mint ezt a dm t nem baj majd én elhasználom!

Marad a sima fgyógyszertári fürdető ! Meg a bephanten popora ez a nyerő nálunk!

Vick megkérdeztem a sogornőmet a szopival kapcsolatba mikor megharapták neki a lányok akkor azt csinálta ,hogy elvette tőlük abban a pillanatban és mondta nekik hogy nem szabad és ez bevált neki ! :D

Baba fotók nagyon édik! :lol:

na megyek ennyire volt erőlm majd holnap megprobálok jönni!

Ma kint voltunk sétálni fél órát ennyit bírtam de benti cuccra adtam overállt meg sima pamut sapit meg kis vékony kötött sapit és ezt elviselte!

puszika

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Olvasni csak futólag de így reagálni nem tudok....vagy tej vagy éjszakázás. :( :(

Szóval sosem véletlen, ha nagy a csend körülöttünk. Ugye 7végén nem voltunk itthon. Szüleimnél sz-v-h. Nagyon jó volt, nagyon vártak minket. Apuék kitettek magukért.
Dani keddre megint rosszabbul lett. Hörög de rettenetesen. Bal szeme annyira váladékozik, h kinyitni alig tudja és kezdi a jobb is. És tiszta takony. Alvásból mindig úgy ébred, h az arca tiszta cucc...:( Ma voltunk dokinál. A tüdeje zörejes és kötőhártya gyulladás... :cry: :cry: :cry:
Szerintem hősként tűri, pedig biztos nem lehet kellemes. De szegény már közelítek a szeméhez vagy az orrához már teljes üvöltés :(
Még akkor is ha csak megtörlöm.

Lilla esti köhögő rohamos. Tegnap 2x hányt annyira köhögött. :(
És emellett vasárnaptól dilis megint. Anyukámék megrökönyödve nézték, h ilyen is tud lenni.
Ma délután már jobb volt, remélem holnapra elmúlik. Sajnos mikor rosszul érzi magát akkor többnyire ilyen hisztis. Elég ideg tépő amikor minden nem és még hajnali fél 3kor is vitatkozunk (azon, h fújja e az orrát vagy nem)
És a kettő közt vagy után kel a Dani 1x.
Párom ma azt az okosat mondta (mivel mondtam neki, h fárasztó egész nap küzdeni vele) h ne küzdjek. Mondott valamit. Igyekszem megfogadni. Most konkrétan átlépem mikor kezdi a hülyeséget és elkezdek mást csinálni.

A tejjel küzdés. Állítólag ha pihennék lenne...csak tudnám mikor. Lilla most ugye itthon egész héten már jó ideje. És ha alszanak én is igyekszem azt tenni....ennyit tehetek.

Ja ma Dani átfordult :) annak ellenére, h szegény nem volt formában. Mi lesz ha abban lesz :lol:
Hátról hasra...

Szilvi
Azt hiszem már írtam neked. 7400 g és 66 cm ez 3 hó+2 hetes adat.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

na végre ideérek és elszáll az egész iromány,jellemző... :cry:
Mensi ezerrel gyötör, kanapé huzata és a franciaágy is bánja már, ki vagyok teljesen, remélem normalizálódik holnapra, alig élek.Tesómat elkapta a takonykórság, nem úgy megy a tanulás ahogy kéne.
Márk kb 1 hete napi 8x eszik, és egyre több kell neki, már van hogy 3x kell tápszeres pótlás.Este mértük, 6880 gramm.
a kezeivel mindent fog, egyfolytában dumál és vigyorog,irtó édes.
Hajhullás nálam mintha stagnálna.

BfKata, őszinte részvétem nektek!Remélem egészségileg már legalább jobban vagytok!

Krisztina, köszönjük a gyönyörűséges tablót!

Friday, köszi a szépséges Schneeglöckchen-t, vagy nem t'om odaát hogy nevezik a kis tavaszhozót.

Olvasgatok minden nap, remélem hét vége felé tudok már normálisan jönni.
Ja, pénteken megyünk a szemészetre Márkkal, féltem kicsit aranyomat.

Puszi és bocsi akinek nem reagáltam volna,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Fleur... nem tudom, mit írjak:( Jobbulást Daninak és Lillának, Neked meg rengeteg erőt, energiát és türelmet hozzájuk!
Próbálunk küldeni:) Tényleg aludj, amennyit csak tudsz.
A nem küzdés elméletben tényleg okosan hangzik, csak nem tudom, gyakorlatban hogy kivitelezhető...

Szilvi, Neked is jobbulást!

Kriszti írta a Beba-kozmetikumokat. Az nekem is bevált. A koszmó elleni samponja egy csoda (igaz, még tovább szárítja Dávid amúgy is száraz fejbőrét) és a fürdetője is ok.
Na de az árban sem Johnsons-kategória.
A 'gagyibb" termékmintákat és ajándékokat nálunk is én használom el.:)

Hajhullókat sajnálom:( enyém is kezd kicsit, rossz nézni a szálakat Dávid kezében. Na de legalább jól látszik, mert fekete.

Kata, kitartás, csak abbamarad már a menstruáció...
Nálunk már a gyermekágyi folyás is kikészítette az új kanapénk huzatát:(

Pénteken mentek átmosatni Márk könnycsatornáját?:( Bízom benne, hogy tényleg csak a látvány ijesztő, a babát nem viseli meg a dolog különösebben. És ebben a korban még gyorsan felejtenek.

Reni, az oltási nosodáról már lekéstem, azt hiszem.
Viszont: későbbi viselkedészavarral kapcsolatban:
én sok helyen olvastam, hogy a cukor/édesség is okozhat. Ismerőseim ki is próbálták óvodás-kisiskolás gyereken, és tényleg lenyugodtak picit, ha nem kaptak édességet pár hétig.

Azt hiszem, ideje átgondolni a mi étkezési szokásainkat is.

Szép napot,
Móni
monke

És egy nem igazán sztárfotó.
Szóval nincs rajta túlöltözve és a feje is krémes, de ezen pont olyan "fürkészmanó" fejet vág, amit imádunk:)
Kép
monke

Jó reggelt!

Friday, köszönjük a hóvirágot.Kata, szerintem is Schneeglöckchen :-) Imádom! Nehogy már bocsánatot kérj tőlünk, hónapok óta türelemmel vagy irántunk, most mi jövünk :-) Gyere, panaszkodj, ha úgy érzed, jót tenne.

Reni, este 11-kor kiflit sütni??? Minden elismerésem, komolyan.

Kata, szegénykém, csak elmúlik már a menzesz... Reméljük, csak az első ilyen megterhelő.
Márk nagyon szépen fejlődik, ügyes kissrác. Pótold akkor, lényeg, hogy teli legyen a hasa.
Holnap szorítok, hogy minden rendben legyen a szemészeten. Ezek szerint nem úsztátok meg :-(

Fleur, nem is tudom, mit mondjak. :-( A jobbulást, a kitartást, a türelmet kevés ebben az esetben. Sok erőt küldök Nektek! Daninak gratulálok az átforduláshoz, nagyon kis ügyes.

Móni, Dávid egy hős, ha nem sírt az egyiknél. Fürkészmanó-pofi tünemény! Miért krémes a feje?

Köszönöm a tippeket, már megemeltem a mózes fejrészét, egyelőre csak félig segített. Tegnap az egy órából csak egy fél órát sírt. Sikerült viszont kihúznom a kezét az overállból, így elérte a felakasztott dolgokat, egy ideig el volt vele, majd arra használta, hogy felhúzza magát :shock: Ezzel vigyázok, mert egyszer a Húgomnál úgy ettünk, hogy ő a mózesben volt és megemeltük a fejrészt, és kis híján kiesett, úgy előre húzta magát. :shock:
A másik, ami még zavarhatja az az, hogy kissé szűk már az overáll, ha megfeszül benne. Nagyobb nincs nekünk, de mivel már itt a tavasz, nem is veszek, inkább dzseki + két nadrág és vastag pléd lesz pár nap múlva.

Azt hiszem, elhasználom a Johnson's és társai termékeket.

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!!

Jó reggelt!!

Ma már kicsit jobb a közérzetem vagyis nem fáj a fejem de nagyon kutyául vagyok , örülök ha a gyereket el tudom látni semmi más bajom nincs csak a nátha ,de erő nulla, gyengeség van ! :( :( !
Úgy néz ki hat ez ahomeos bogyó meg az echinacea

Móni édi a kép Dávidkáról, Mátét is imádjuk mikor hason van de nem nagyon van el, köszike a wiw kép hozzászólást! :lol: !

KÉPZELJÉTEK nevelés alatt van Máté is ! EGYedül kell elaludnia már csütörtök óta vagyis egy hete ! Délelőtt beteszem a kiságyába pörgő forgót beindítom egy db-ig elvan aztán nyörszörög sír kb 10 perc alatt elaltatja magát nagyon édi! Már csak a du -i alvásra kell átszoktatnom mert este az ágyába alszik, csak reggel szoktam ide áthozni magunkhoz ! TEgnap majd megzabáltam őt olyan édes volt, betettem őt a járokába este vacsizás alatt hasra el volt pár percig aztán elkezdett balhézni beadtam neki a cumit , letette a kis fejét és addig gyűrte a pelust a feje alatt míg két perc alatt elaludt egy órára ! nagyon kis imádni való volt!! kis ügyi bügyi! :lol: :lol: :lol:

Kata örülök ,hogy már jobban vagy könyök téren, mensit sajnálom , mondtam h nekem ez a tena betét nagyon bejött a korházban továbbra is fogom használni az első napokon mert jó kis nedvszívó hatása van igaz nem egy vékony darab de itthonra jó lesz ha éppen úgy jön ki a lépés!!
Tesodnak jobbulást, átérzem min megy keresztül ua ez van nekem is !
:( :( :(

Nyugi nem lesz semmi baj holnap , ezek a bébik valóban erős babák , Máténak meg se kottyant a takonykor bezzeg rajtam jól kifogott !! :(
Máté is egyre többet eszik már 200 grm nál tartunk és 2.5, 3 óránként eszik , nálunk változó hogy mennyit kell potoljak neki van hogy 1-2 x de van hogy 3 x is de nem izgat a dolog már beletörödtem , de most a náthája miatt adtam neki többször cicit a folyadék miatt ! Meg teát is meg itta ha olyan hangulata volt! :D

Fleur, kitartás , jobbulást a gyerkeknek hát nem lehet egyszerű dolgod ! Köszi az adatokat!

Móni én ezek után a kendő alá már csak egy bodyt fogok adni a kincsemre mert bebugyolálom a kabátom alá!!!

Gratula a forgolodos babáknak!!
Máté még csak probálkozik , szerintetek ha oldalra fordul a feje majd ki csavarodik és kapálozik a lábával akkor jó uton halad ??
De állandóan dumál, és jár keze lába!

Na megyek kicsit összeszedem magam aztán pihi megint , de föznöm is kell még gulyás levest !

Majd még jövök

Puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Friday köszike a virágot , nagyon szeretem a virágokat főleg a tavasziakat, játcint, nárcisz,stb.. de sajna a párom nagyon allergiás a virágokra is, kaptam egy csokor virágot mikor jöttek most látogatóba hát teljesen padlóra került tőle!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

ja még egy .... összeszedte már magát súly téren már 5420 grm és kis pufi pofi már, vannak sonkái is , kis tokája, te jó ég miket nem tud odagyüjteni egyik este fürdésénél szempillát szedtem ki ! :lol:

Na megyek már tényleg nem tengődöm tovább!! Nem rontom a levegőt!!

Puszi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi, akartam még írni Neked, hogy jobbulást, de látom, hogy már sokkal jobban vagy! Örülök!
Igen, az a fordulás jele, pár nap és hasra billen szerintem.
Máté nagyon kis ügyes, hogy így alszik!
Nekem is a tavaszi virágok a kedvenceim. Régebben mindig vettem az aluljáróban, ez most kimarad.

Azt hiszem, én meg kezdem Zsófit elrontani... :oops: Eddig ő nappal is szépen elaludt a kiságyban, vagyis letettem, elnézelődött és elalaudt. De amióta forog, nem megy a dolog, mert örökké fordul rá a rácsra. Az új rend, leteszem a nagyágyra, középre, ha látom, hogy nyűglődik, leülök mellé, bekapja az ujját és két perc alatt elalszik. A kiságyban ez egyszerűen nem megy :?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Fleur, rátok jár a rúd rendesen, jobbulást, gyors gyógyulást mindannyiótoknak!!! Küldök sok-sok erőt!! Szegény kicsi Dani, remélem pikk-pakk túl lesz rajta!

Móni, Zolinak nagy GRAT!!! Mikor kezd?
Tényleg találó név a fürkészmanó, nagyon édes a kis Dávid!

Zsuzsi, akkor lehet tényleg az overall a ludas. Szerintem már ma is nyugodtan adhatsz rá kabát+nadrág kombinációt, 10 fokot mondanak! VÉGRE! :)

Friday, gyönyörű a kisvirág, köszönjük!!! Nehogy bocsánatot kérj már, mire való ez a fórum, ha nem arra, hogy meghallgassuk egymás panaszait is? Remélem a depi már elmúlt!

Szilvi, jobbulást! Igen, ebből lesz az átfordulás, Bene is ezt csinálja mostanság :)

Kata, ez a mensi, nagyon durva... remélem gyorsan elmúlik! Nem is gondoltam, hogy ilyen is lehet :cry:
Gondolunk Rátok holnap, hogy minden gyorsan és könnyen menjen!!!! A védőnőnk azt mondta, ha elvisszük Benét majd mi is átmosásra, ne menjünk be vele, mert nem szülőnek való látvány... hát, lehet, de én nem hiszem, hogy meg tudnám állni, hogy ne legyek mellette akkor is :(
Tesódnak is jobbulást! Mikor megy nyelvvizsgázni?

Vick, merre vagy?

Mi ma mentünk volna egy barátnőmhöz, akinek hat hós a kislánya, de reggelre lebetegett az anyuka, így mégsem jön össze :( Pedig ellátogattunk volna a ringatóra is :( Na majd legközelebb.

Sok napsütést, pozitív energiát mindenkinek :)

KépKép
gigilina

Zsuzsi,

írtam neked mailt privit!!

Én mondjuk akkor teszem be őt mikor már tök fáradt és majd elalszik majd lecsukodik a szeme és dörzsöli ez a jele hogy aludni akar! :lol:
pusz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ne is kérdezd, Ági, április 1-én kellene kezdenie:(
Most próbálja a munkahelyén megoldani... hát remélem, elengedik és összejön, mert elég nagy a kavarás.

Zsuzsi, én is rontom Dávidot:)
Pont így alszik el délután, sőt, felémfordul, teljesen rámsimul és 5 perc múlva ott lehet hagyni.
Elkényeztetni még nem lehet őket szerintem - de megszokják, tehát érdemes olyanra szoktatni, ami később is tartható.
Nekem ez tartható.

Dávid fejbőre is száraz, kenni kell fürdőkrémmel.

Szilvi, szerintem is jó úton halad:) Hajrá Máté!!!
Ma én is kimegyek hordozókendővel és csak nadrág-hosszú ujjú body-kardigánnal. Ma tök szép idő van.

Puszi
M
monke

Móni, a lényeget nem írom, hogy Zolinak nagyon gratulálok és sok sikert neki az új álláshoz!
Remélem, hogy összejön a mielőbbi kezdés.

Ez a melléfekszek megoldás nekem is tartható, főleg, hogy így más is el tudja altatni. A cicin való elavást szeretném elkerülni.

Nagyon aranyos lehet Dávidka, ahogy bújik.

Lehet, hogy kipróbálom a két nadrágot, szerintem van olyan meleg mint egy vékonyabb overáll.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,
bocs, hogy ilyenekkel zaklatlak:( de kérdeznék Tőled valamit priviben (neked szakmai), légy szíves, válaszolj, ha van időd!
Ígérem, nem szokok rá:)
monke

Móni, nyugodtan :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!

Most jöttünk be,kertészkedtünk,a drágám meg még mindig alszik.

Én ma még hagytam az overált,viszont nem adtam alá kardigánt és lecseréltem a plédet vékonyabbra.Nem volt beleizzadva és nem is volt hideg.
Van egy szuper bélelt farmerkabátja,már alig várom hogy ráadjam.
Ja és most szereztem be egy pár vékonyan bélelt farmert egy harisnyával szerintem az már elég lesz.
Már kint száradnak a ruhák is,ezt nagyon szeretem....
krisztinaa

Sziasztok!

Hol vagytok? Mindenki a szabadban?
Ma is gyönyörű idő van.

Szilvi, ált. én is akkor teszem be a kiságyba, amikor már dörzsöli a szemét, de mostanában valahogy nem megy neki az elalvás olyankor a kiságyban. Ez van. Máté viszont nagyon ügyes!

Tegnap végül dzsekiben, két nadrágban és vastag pléddel betakarva vittem ki Zsófit. Jó meleg volt a kis teste, amikor kivettem, remélem, nem fázott, ill. nem fázott meg.

Ma megyünk a párom szüleihez, most pakolok és vasalok. Ha tudok, benézek.

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Gyors bekukk, tesóm hazament ma, lakás romokban és a kertben is kéne tevékenykedni, meg ablakokat pucolni...

Voltunk szemészeten, nem könnycsatorna dugulás, csak enyhe szűkület,sokat kell szívni a nózit és kaptunk tobrex szemcseppet, 1 hét után meg kell szűnnie.
Márk végig vigyorgott a doktornéninek, olyan édi volt, büszke voltam rá nagyon.Kicsit megkönnyebültem, hogy nem kellet a beavatkozás.

Itt a tavasz, hurrrá-hurrá.....

szép hétvégét, betegenek gyógyulást,utazóknak jó utat

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, örülök, hogy nincs nagy baj. Azért ez mégis jobban hangzik így. Márk igazi hős, büszke is lehetsz rá.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: