A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Helló Csajok!

Tegnap a vizsgán sikerült egy csodás 2-es jegyet szereznem!! Őszintén szólva nem sokat tanultam rá, így örülök, hogy ezt is kipipálhatom.

Munka-téma: én igazából itthon végig fogok dolgozni, de szerencsére ez mostantól csak olyan havi 2-3 napot jelent, de ezt a törpi mellett is fogom csinálni.

Amúgy tegnap én is voltam az irodában, és igen, már nagyon utálatos a BKV-zás!!!

Bugyiból nekem is sikerült 44-es méretet venni (általában 36-os kell) :) Úgy látszik, ez mindenkinél nagy problémát okoz :)

Én egyébként olyan furin vagyok ma, hajnali 4-kor keltem, és nem tudtam visszaaludni, jönnek a jóslók rendesen, meg most épp a derekam is le akar szakadni, meg néha lever a víz. Azért remélem még marad a törpi egy kicsit a pocakban!!

Nem tudom, én úgy érzem, hogy lehet, hogy nem várjuk meg a februárt, de nem tudom, hogy ezt az ember lánya mennyire tudja előre "megérezni".

Ma mindenesetre jön a védőnő, aztán ctg, aztán talizunk a szülésznővel, majd őt jól kifaggatom!!

Julcsi: a te Istid nem hazudtolja meg önmagát :D

Andus: vigyázz magadra!

Hajni: nagyon szép a kiságy, és az ágynemű is!! Nálatok is alakul a dolog!!

Lkverus: örülök, hogy már jobban vagy, de azért ne pörögj túl!!

Zétivera: nálad mi a helyzet?

Stelly: remélem az éjszaka alvással telt, nem munkával :wink:

Panna: ha minden igaz, mostanra hazaértetek, remélem jól bírtad az utat, majd jelentkezz, ha tudsz!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi: grat. a vizsgához.

Kép
budabo

DINA, ZETIBEBI: Senki nem szült még, ugye? Jól vagytok Lányok?
Más eltűnt versenyzők????

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó reggelt!

Andus:
Jobb kedvet! Nagyon megértelek, tegnap én is hasonlóan éreztem magam. Bálnának és nehéznek...és szorongtam. És ezt még az én igen megértő férjemmel is nagyon nehéz megbeszélni, hisz Ő nem megy át ezen a részén. Ez a nők osztályrésze. :? Persze ma reggel azt mondta, hogy miért nem osztottam meg vele ezeket, ha ilyen gondolataim voltak. Csakhát ezt olyan nehéz átadni... :oops:
De a talin is kiderült, hogy mennyire szuper Anyuka is vagy Te, biztos vagyok benne, hogy a Kisfiadban is rengeteg örömed lesz és majd meglátod, hogy mennyire szeretni fogják egymást a gyerekeid. :) A barátnőmnek ilyen korkülönbséggel vannak gyerekei, és egyszerűen odavannak egymásért. :D Persze volt egy nehéz időszak, mikor a kisfiú megszületett, de most annyit jelentenek egymás számára...
A sedatif pc segít szorongós időszakban is? Nekem visszaalvásnál segít. Lehet, hogy erre is kipróbálom.

Mist, Andus: Meséljetek csak, miket vásároltatok együtt? :lol:

Bogi, Orsi: Jobban?

Zsufi: Nagy gratula, olyan ügyes csajszi vagy! :) Mi még lehet, hogy találkozunk, ha nincs rá szükség, lehet ám, hogy megvenném a bugyikat tőled. Persze ez nekem is kicsit nagy méret, de nem annyira, mint Neked. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Félálmomból ébredve nekem is zetibebi jutott eszembe, hogy hol van, Edinát tegnap (vagy tegnapelőtt) véletlenül megláttam bejelentkezve, úgyhogy az megnyugtatott...

Julcsi: miután beírtam a benn vannak a táblázatban részt rögtön leesett mire gondolsz és ki is töröltem, reménykedtem hogy már nem látod majd meg, de nem jött össze :D. Kicsit lassú a felfogásom... Tegnap akkora ökörséget kérdeztem a férjemtől, hogy utána 10 percig azon vihogtunk. :)

Andus: jobbulást!

Zsufi: legjobb jegy a 2-es, és az 5-ös, ennek a kettőnek mindig nagyon örültem anno :D. Szóval gratula!

Kép
Kép
elif

Bizony, bizony, a 2-es az a minőségi jegy. Az összes többi már csak mennyiségi :wink:

Kép
kangu

kangu: Hát ezt felírom magamnak, majd bevetem a tanítványoknál ha megengeded, nagyon jó. :lol: És milyen igaz, főleg főiskolán, ahol volt már hogy 80% kellett a ketteshez...

Kép
Kép
elif

Elif: :lol: :lol: :lol:
Megértem én, én is várandós vagyok. :) Várandós amnézia rulez (Isti várandós amnesztiának hívja :lol: )
80% a ketteshez???? Az durva. :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Csak gyorsan beugrottam, mert ráérő időmben megnéztem a faros babás topikot...

Kedves "far-társaim" :D Aki eddig nem olvasta, az ne is tegye! Én nemhogy megnyugodtam volna, a hülye csipőficam miatt teljesen beparáztam!

Üdv néktek!

ladmon

Ügyesek a kollégáim, fél tízkor már pont került az I-re, megoldódott a pánik :D úgyhogy le van zárva az előző év, az újat már egészen az új csajszi vezeti, remélhetőleg mostmár tényleg vége számomra a melónak :D

Erika, óvatosan a BKV-val, annyi a bunkó ember :roll: remélem, azért nem lesz nagyon megterhelő napod!

Kreiszi, azért ne éld bele magad, az az "odébb" se jelent már többet egy hónapnál! :wink:

Zsufi, gratula a vizsgához - a kettes pont jó, a lényeg, hogy görbüljön :) később úgyse a jegyeinket nézi senki...
Jaja, számvitelből volt asszem ilyen 70-80% körül a kettes alsó határa... na nem is sokaknak sikerült elsőre :D

Hihihi így, hogy Verus írta az Euphorbium-ot, rájöttem, hogy tegnap orrspray-ként erre gondoltam, mikor Eucerint írtam - hát az eucerin kicsit más, az inkább száraz bőrre jó :lol: :lol: :lol: Sebaj, én is ráfogom, hogy terhes az agyam (ezt nem tudom, melyiktek írta korábban, de nagyon találó!)
Illetve megnéztem, a nagy allergiás időszakban Nasonexet kaptam én is a doktorbácsitól, hogy azt lehet kismamiknak is, és nagyon bejött.

KépKép

KépKép
stelly

Ja igen, zetibebire én is gondoltam már, mert úgy beijesztgetett, hogy nemsokára vonul szülni, és biza az a két hét már letelt! Remélem, minden oké!

Stelly: te meg örülj, hogy pótolhatatlannak nyilvánítottak! (Csak utána ne dolgozz vele túl sokat!)

ladmon

Ladmon, sajnálom akkor, hogy belinkeltem! :( őszintén szólva én nem olvastam végig, csak a babanet várandós naptárjánál ajánlott linkként volt betéve, ezért kopiztam át ide is :( sorry!

KépKép

KépKép
stelly

Ugyan már, persze, hogy minden infó jól jön, azért ugrottam be figyelmeztetni a többieket, hogy ezt lehetőleg hagyják ki!

(Mellesleg figyeld meg, hogy mindenki végigolvassa, sőt még azok is, akik nem farosak... Mert ilyen kíváncsi az emberi természet! :) )

No újra el!

ladmon

Andus: Mitől fáj mindened? Nátha vagy poci? ez a Sedatif pc mire való?
Csak mert én is kezdem megint a paranoiát...
Képzeljétek tegnap éjszaka olyan hasmenés jött rám (bocsánat), amilyet még soha nem tapasztaltam, ezért úgy gondoltam, hogy biztos ellazultak az izmaim és ennek köze van a szüléshez. Fél óra alatt, sikerült ráragasztani apára is a pánikot és csak utána kezdem azon gondolkodni, hogy mit is ehettem:))))

Zsanszy: gyönyörű a babád!

Kreiszi: köszi az infókat. Szerintem nekem ma este volt a fordulópont, mert ma már jobban érzem magam.

lányok: tudom már volt téma a betét, de ti milyet és mekkorát vesztek? Én vettem always legnagyobbat, meg kaptam tena nem tudom mit, de mikor a férjem meglátta, azt hitte az gyerekpelenka:))) (mondjuk én is majdnem) Szóval gondolom azért ekkora nem kell?

Zsufi: gratula a vizsgához!

Stelly: engem jól félrevezettél:))) ugyan ismerősnek tünt az eucerin, de azért gondosan végignézegettem a termékeiket, hátha csak én maradtam le vmiről:)

Zeti:hol vagy???

Orsi

Kép
bjuti

:D szóljatok nyugodtan, hogy marhaságot írok, egyáltalán nem lepődöm meg :D

tűkön ülök, nemsoká elvileg befut a védőnő... remélem, nem akar sokáig itt rostokolni :roll: egy csomó dolgom lenne, de addig nem akarok semminek nekiállni

KépKép

KépKép
stelly

Remélem, akkor a söröshordót már arrébb gurítottad az ajtóból!! :lol:

ladmon

bjuti: az emésztésem nekem is elég trükkös mostanában, az imént meg reggeli közben majdnem visszafordult a rántotta :? . Remélem már rendben vagy! A pánikoltatással meg csak óvatosan, én alapvetően hajlamos vagyok erre, úgyhogy most férjem jó előre közölte hogy ne nagyon próbálkozzak ezzel, mert nem fogja bírni idegileg, hiszen ő is félt és aggódik... :)
Én a sok-sok betétes hozzászólás után sima (nagy) éjszakai betétek mellett döntöttem (olcsóbb Mülleres cucc ez is, de így nem fogom sajnálni ha sok a fogyasztás), tena-t kihagyom, gyógyszertáros néni megmutatta és azzal a lendülettel tetettem is vissza, majd ha kell anyum elugrik érte. :)

Jajj de jó lenne, ha már én is az utolsó védőnénizés előtt állnék, jó lenne már letudni. :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok lányok!

Tegnap este szerencsésen és "egyben" megérkeztünk. Hannácska végig nagyon jó kislány volt és nagyon jól viselte az utat. :D Még a végén aludni is tudott az autóban...

Most még nincs időm visszaolvasni, mert rengeteg a tennivalóm és mosnivalóm, de igyekszem majd pótolni.

Remélem mindenki jól van!

Panna
pandusika

Sziasztok!

Zsufi, tök jó, hogy sikerült, az hogy hányas meg mindegy!!!!:)
Na akkor örültél Stelly gondolom, hogy megoldódott a problémájuk! na meg a Te éjszakai programod is? :lol:

Kreiszi, túl vagyok a labor dolgokon, hát tényleg sokkal kényelmesebb volt csak így lerakni az asztalra!:) Te eü lennél? Kb. én is kari óta mértem időnként kiugóbb értékeket, de mindig az első volt a magasabb, a per az 80 alatti volt. Viszont elég rendszeresen visszatért a magasabb (ami kb 140-145 körül mozgott) Tegnap a dokinál is rohadt magasat mértek, le sem írom ,mert dokiknál nekem mindig több legalább 20-30-al. Na szóval a doki azt tanácsolta, hogy akkor inkább azért szedjek napi 2 dopegyt-et, jobb, mintha magától hirtelen felugrana.....remélem osztod a véleményt?! Tegnap is szórakoztatott a vérnyomásmérő egész nap, csak du-ra ment vissza 132/76/92 re kb. Te is szeded annak ellenére folyamatosan, hogy írtad, hogy ok mostanság?
Még valami fura, nem tom mi okozta, mert egyik gyógyszeren, vitaminon sem találtam ilyen hatást, mintha szó szerint érezném a szívem, azt hittem, hogy pulzus, de az szinte nem változott, mintha talán néha bekalapálni, egyszerűen érzem, eddig ilyen nem volt. Alíg bírtam aludni is tőle, végül hajnaloztam 3-5 ig, szuper volt...:((((( olyan vagyok, mint a mosott sza......r.
Na kíváncsi leszek a véleményedre! (akkor jól tudtam, hogy az alulműk.vizsgálják a babáknál, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz majd nálunk is)

Ne haragudjatok, kissé hosszas lett ismét, na meg mindig ezekről panaszkodom! :cry:

Kép
kaandi

Lányok a 7végén telihold (péntek v szombat), + hidegfront érkezik!!!
Vigyázzatok Magatokra, ilyenkor szoktak beindulni szülések rendesen. Tegnap is emlékeztetett erre egy asszisztens a rendelőbe, mert az hitte, hogy mindennapos vagy mindenperces vagyok....:)

Kép
kaandi

kaandi: azért remélem ez ránk még nem fog kihatni, nekem még egy hétig kötelező kihúzni, addig nem fogad a Margit :shock: .

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Kaandi: írtam privit, h ne offoljam a topicot.

Eszter: jó, h nem kellett dolgoznod! Védőnénit kínáld meg egy kis sörrel :D ! Tudom, h az "odébb" sem jelent semmi garanciát a februári szülésre, de én még jól érzem magam 2in1 :D , és annyira félek-szorongok-pánikolok, h szeretném halogatni a dolgot, amíg csak lehet.

Zsufi: úgy szép, ha görbül!
(Nálunk az anatómia és élettan tesztek voltak olyan "könnyűek ", h a kezdő majdnem 100 emberből másodévet kb. 50-en folytattuk. Azért volt értelme a szigornak, mert az évközi ZH-im épp csak görbültek, 1-1 nem, de azt ki kellett javítani és a végén a kollokviumom és a szigorlatom is 4-es lett mindkét tárgyból, na ekkor voltam nagyon büszke magamra.)

Zétivera: ugye nem babázol?

Nekem is nagyon várandós az agyam, de néha vannak tiszta pillanataim, amikor normális vagyok :D .
kreiszi

Na védőnő el, tetszett neki a lakás, és már csak szülés után találkozunk legközelebb.

Kaandi, azért én is remélem, hogy ez ránk még nem fog hatni... 20-áig még rengeteg elintéznivalóm van :roll:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok Kismamik!

Stelly: ez nagyon jó ötlet!!! Mármint, hogy apával iratsz mailt a közösre! valószínű én is ezt a megoldást fogom alkalmazni!

Zsancy: nagyon édes a kislányod!!!

Zsufi: gratula a vizsgádhoz!

Zétivera: remélem még 2 in 1......

Panna: jó, hogy minden rendben volt az utazással, örülök, hogy szerencsésen hazaértetek!!!

Lányok! Úgy néz ki, hogy mindent megvettem!!!! El sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt hittem sosem jön el ez a pillanat!!! Komolyan mondom megkönnyebbültem. Még a mosás van hátra, még egy adag babaruha, meg a pelenkák, meg ilyesmi... De egyébként készen vagyok... És most nagyon örülök!!!

Tegnap voltunk NST-n cirka 3 órát vártam, már minden bajom volt.... Szerencsére az eredmény tökéletes lett, a doki külön is mondta, hogy milyen kis aktív a gyerkőc... :)
Ma meg tanácsadás és vérvétel volt. Nagyon megdicsért a védőnőm, hogy milyen jól nézek ki... Csodálkoztam is nem szokott ilyeneket mondani... :lol:

Vettem tejszaporító teakeveréket. A védőnőm ajánlotta, remélem majd használ is....
Egyébként szorgalmasan iszogatom a málnalevél teát, és minden nap gátmasszírozok... Nemtom, hogy lesz-e hatása, de azért remélem. Pénteken szülőszoba látogatás apával... KÍváncsi vagyok, milyen lesz... :D

Apáról jut eszembe, mostanában azt csinálja, hogy bemegy a szobába, és a kiságy fölött lévő forgót bekapcsolja, és hallgatja, ahogy zenél... naponta többször is előadja... Remélem, majd az éjszakai pelenkázásoknál is ilyen kis lelkes lesz... :P :twisted: :wink:

Lassan kikészítem én is a cuccokat, amiket vinni tervezek a kórházba... De azért táskába még nem teszem őket... 8)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

sziasztok lányok!

nem vesztem el( bár nem tudom kinek hiányoztam), ma ment a férjem elöször dolgozni és eddig mindig volt mit csinálni. raktam fel képeket a szobárol. elkezdtem kimosni a babaruhákat, bepakolni a böröndöt, de nem értem a végére még. nagyon félek mindentöl, egyre rosszabb lesz. holnap megyünk szülésfelkészitöre, talán megnyugszom.
az éjszakám nem nagyon jol telt, valahogy nem vtam álmos. különben jol vagyunk, azon kivül h elkezdett viszketni a böröm, kenhetem akármivel. nem tul kellemes. a légszomj még mindig jelen van.
probálok ma visszaolvasni.

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!

Féláron /6.000,-Ft/ eladó egy avent isis kézi mellszívó. 2008. szeptemberben vettem a brendonban. 2 hétig tudtam csak használni, nagyon szerettem. Eredeti dobozában, az összes pót alkatrésszel együtt adom.
Ha valakit érdekel, írjon privit, köszönöm.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket...arik vagytok :P
Málnalevél teát mikor érdemes elkezdeni iszogatni?
Láttom mindenki szorgosan pakolászik...már mi is startra készek vagyunk...nagyon várjuk a pindurit...

Láttam a nagy bevásárló listát...mi kaptunk olyan kiskádat amibe van hömérö beépitve+van leeresztöje is...megprobálok képet felrakni majd róla Kép Kiskád Kép Kiskád2
Hát ilyen lenne a mi kiskádunk...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Sziasztok!

A dokin túl vagyok, minden ok, méhszáj zárt, Bencus szépen fejlődik, hát ahogy tapogatta a doki a hasam mondta, hogy szép nagy baba lesz! :) És szerencsére maradt fejvégű fekvésű, remélem most már tuti így is marad. Az enyhe mensis görcsökre pedig azt mondta, hogy ezek már jóslók! A magnéziumot pedig apránként abbahagyhatom!
NST-t nem csinált, délután a szülésznő fogja megcsinálni, 4-re megyünk hozzá!
Jövőhét szerdán újra doki! Ja, és elküldött engem is laborba egy teljes vérképre! :(

Bogi: Képzeld még mindig nem tért ki a doki az anyagi részre, csak felírta a személyes adataimat, és azt mondta, hogy bevisz a kórház számítógépébe, ha megyünk szülni, akkor már ne kelljen ezzel foglalkozni! És hetente csak 2ezer Ft-ot kér a vizsgálatért! Meg a 38. héten csinál még egy uh-t!

Julcsi, Mist, Kreiszi, Ikverus: Örülök, hogy minden ok volt a dokinál! :)

Ikverus: Reméljük, hogy nem lesz semmi gond az epéddel! Drukkolunk nagyon, hogy minden ok legyen!

Zsufi: Gratula a vizsgához, a lényeg hogy görbült! :wink:

Panna: Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek!

Kaandi: Nekem is szokott rendesen kalapálni a szívem, akkor szoktam érezni, amikor Bencus nagyon felnyomja a belső részeimet! :?

Eszter: Örülök, hogy a védőnős látogatás jól sikerült!

Amy: De édes a te férjed is! Az én férjem is mindig Bencus szobájába van, és mindent csörget, zenéltet amit tud! :lol:

Nicko: Örülök, hogy írtál! :)
Nagyon szép André baba bútora! :lol:

Elif: Szép a pocid! :)

Zétivera, Dina, Nilabali, B79andi: Ugye minden ok?

És tudjátok még ki jutott ma eszembe, Jázmin, ő még karácsony előtt írta, hogy toxémia gyanús, remélem nincs semmi gond vele, csak nincs ideje jönni! :roll:
zsu83

Jaj nekünk a Tenna Betéteket ajánlotta a sz.nö....de mikor én is megláttam kicsit meglepödtem.Bár mi super nagyott vettünk...fö a biztonság....de van simma betétem is....jobb betankolni elöre belöle...ne akkor kelljen futkosni :wink:
Meg anyósom is azt mondta változó az is ki mennyire (erösen)fog vérezni....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy: Szuper a kiskád! Miénk is hőkijelzős, meg leeresztős, ez volt Apa első önálló szerzeménye Bencusnak! :lol:
zsu83

budabo!Nekem a K. Vera a szülésznőm és ügyeletesnél fogok szülni!De eddig csupa jókat hallottam Veráról na meg a kórházról is.
CSak olyan infóim nincsenek,hogy hazajövetelkor a csecsemősök öltöztetik -e a babákat ?Éjszaka kint lehetnek -e a babák?fürdetés mikor van?Kajára rá kell -e készülni vagy ehető?Van -e mellszívójuk?
meg még sok csipp -csupp kérdés.Jó még én is találkozom a szülésznővel és tuti elfogmindent mondani ...

Zsufi gratula a vizsgádhoz !!

védőnőt meg úsztam... .sétáltunk a lányommal mikor jött velünk szembe és mondta hogy pont hozzánk tartott...de így elmondta a kis szent beszédjét ...és megkért ha voltam dokinál majd menjek be tanácsadásra.
Amit olvasom most minden védőnő kezd beindulni...látogatás...telefon....szép.

Kép
zümis

Elif: :) hasonlóan vagyunk. Nekem is mondta a párom, hogy jó előre gondoljam át, mit mondok neki..... Ja és követelte, hogy adjam meg neki is a doki számát:)
Te hogy álltál az elején a hányásokkal? Állítólag ez ilyenkor megint előjöhet..

Panna: örülök, hogy rendben hazaértetek!! Fájásaid sincsenek remélem!

Elif: Hogy-hogy nem fogadnak a Margitban??

Amy: mi a neve a tejfaksztó teának?

Nicko: ne félj semmitől!! ÉN személy szerint örülök annak, hogy eddig nem jöttél, MERT EZ AZT JELENTETTE, HOGY EGYÜTT TUDTOK LENNI A PÁRODDAL!! Szülésfelkészítőre együtt mentek? Nekünk az nagyon hasznos és vicces volt. Egyszer tudott elkísérni, de akkor pont a pszichológus beszélt a szülésről és az azt követő hetekről. Azt hiszem, akkor tudatosult benne, hogy mi vár ránk;)

Orsi

Kép
bjuti

julcsi-79:
Nem a munkával van bajom hanem a korai keléssel... szóval a munkát még birom, de a korai kelés miatt hisztis szoktam lenni... :cry:
Kérdezted, hogy ekkora korkülönbségnél ugyan attól az apától van-e a mostani babám... nem mert az első férjem 13 évvel ezelőtt meghalt... :cry:

zsu83: Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! :)

Kép

Kép
millye

Orsi: nemtom, hogy mi a neve, nálunk egy patikában lehet speckót kapni, a patikus keveri ki, mégcsak az sincs rajta, hogy mi van benne, nagyon titkos, viszont a városban majdnem minden kismama ezt issza, és nagyon dicsérik... Ha gondoljátok, kipróbálom, ha beválik tudok küldeni, ha valaki szeretné... Úgyis valószínűleg hamarabb szülök, mint itt a legtöbben, szóval lehet, hogy lesz időm kitapasztalni....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye: minden elismerésem, hogy még bírod a munkát, és megértem, ha nyűgös vagy a kelés miatt... nekem már tuti nem menne....
Részvétem a férjed miatt... Elképzelni sem tudom, hogy lehet egy ilyen tragédiát túlélni.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

zsancy: húha ez a kiskád mindjárt megszólal olyan komoly 8) .

Zsu: köszi! :) ilyen gyorsan észrevenni....

Annyira szuper, hogy mindenkinek rendben volt a dokilátogatás kisebb nagyobb várakozás után, szeretnék már én is ehhez a körhöz csatlakozni.

bjuti: hát igen, az elején is nagyon sz.rul voltam, és akkor is csak öklendezésig jutottam mindig, most is hasonló volt sajnos... Margit szuperjó, nekem tökéletes, dokimhoz ragaszkodom, aki ide tartozik, kis súlyú koraszülött-osztályuk viszont nincsen, így a betöltött 35. hét van meghatározva a felvételhez, különben az Istvánba küldenek ha jól emlékszem.

Kép
Kép
elif

Lányok, beszélgettetek már az orvossal a fájdalomcsillapításról? Én osztom Yve véleményét, azaz óvjon tőle az ég (én még annyit megteszek, hogy tisztázom az orvosommal, hogy akárhogy könyörgök csillapításért a szülés alatt, engedje el a füle mellett a kérést). :roll:
De aki ragaszkodna hozzá, az nem árt, ha tisztázza idejekorán. Hallottam olyanról, ahol adott mennyiség van csak, és félre kell tetetni. Van, ahol csak az anesztes adhatja be, aki viszont éjszaka nem ügyel. És mellesleg kell hozzá egy nem túl régi vérkép is. Elötte 1 infúziónak is le kell futnia. Szóval aki már most komolyan gondolja, hogy biztosan akarja, az említse ám meg az orvosának! :wink:

Kép
kangu

amy81: Köszönöm! Igazság szerint még január hónapban fogok bejárni dolgozni... most szerencsére nyugi van legalábbis egyenlőre... :)

Nem volt egyszerű a férjem halála, de az, hogy a lányomról gondoskodnom kellett megerősített abban, hogy túl kell élnem és talpra kell állnom.... :(

Kép

Kép
millye

gjéti: baranya megyei vagy? most vettem észre ahogy nézegettem a táblázatunkat. megkérdezhetem pontosan hol mert én is baranya megyei vok, villányi pontosan.

bjuti: ari vagy köszi. igen együtt megyünk, minden alkalommal ott lehet, igy legalább mindent lát ö is, nemcsak az én elmondásaimbol. biztos nagyon szuper lesz.

zsu: örülök h minden rendben van!

Kép
Kép
nicko

Nicko: Persze, hogy hiányoltunk. :wink: Jó, hogy minden rendben. :)

Zsancy: Micsoda profi kiskád. :D Petra biztosan szeretni fogja. :wink:
Ja, asszem Te kérdezted: málnalevélteát a szülésznőm szerint a 37. héttől lehet inni.

Zsu: Ezek szuper hírek. :)

Tejserkentő tea:
laktoherb a neve és még van másmilyen is. Tesóm szerint nem túl finom, de ugye a Gyerekekért mindent... :)

Pandus: Juhééé! Majd írj!

Amy: Milyen kis szorgos vagy. :) Vendel majd csak úgy kicsusszan ettől a sok készülődéstől.

Elif: Köszönöm. :oops: Isti megjegyezte, hogy bárgyún néz ki a képen, de ha jobban megnézi, akkor inkább csak nagyon boldognak. :D

DINA, ZETIBEBI, JÁZMIN????

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, és bocs Millye, nem akartam fájdalmas pontot érinteni... :oops: :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na már haza is értem, sokkal rosszabbra számítottam munkahely ügyben... De eléggé fájt már a hasam alja, vagy valami ott az alsó fertályon, úgyhogy remélem nem kell többet menni.

Mostmár nagyon rosszul alszom, minden forduláskor szabályosan ropog (vagy kattog) a csípőm és az egész fordulás elég fájdalmas.

Én már kezdek bepakolni a táskába, betétből Always éjszakait meg Tena supert viszek, valamelyik csak jó lesz...

Julcsi: azt mondta a doki, hogy figyelni fogja a babát és attól függően január 25-e körül megcsinálja a császármetszést (az lesz a 39. hét vége). Ha hamarabb megindul, akkor azt mondta, hogy hagy majd valamennyit vajúdni.

Nektek nem javasolta a védőnő az Urtica Urens homeopátiás bogyót? Nekem azt mondta, hogy vigyek a kórházba.

Kép
cserkészkolbász

Millye: elhiszem, hogy nem lehetett egyszerű...
Nagyon erős lehetsz, hogy végig tudtad csinálni, és nagyon jó, hogy ismét van melletted egy olyan társ, akivel újra bevállaltál egy babót!!!

Julcsi: hát igazából ez a cél... :lol: 8). Egyébként biztos hülye vagyok, de nekem semmiféle félelmem nincs a szüléssel kapcsolatban... Tudom, hogy meg fogjuk tudni csinálni, a férjem is mellettem lesz... Hát az meg hogy fáj... igazán rossz dolog, de túlélhető...
És minden fájás közelebb visz ahhoz, hogy lássam, és a karomban tartsam az én egyetlen szerelmetes Kisfiam... azt hiszem ez minden fájdalmat megér..... És már alig várom....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

hugic :D kívánom, hogy teljesüljön az elképzelésed, és hipphopp meglegyen a baba. az a keksz jól jön majd később is, ismerve a remek kórházi kosztot :D

julcsi :lol: nagyon jófej a férjed :D

zsancy nagyon szép a kislányod :)

aki nem volt ott a hétfői talin, annak írom:
hétfőn voltam dokinál, és megegyeztünk abban, hogy marad a programcsászár. túl nagy a tágulat, nem akarunk kockáztatni.
szóval úgy néz ki, Milos február 12-én fog születni :D
beírtam a közös listába is.

a talit nagyon élveztem, képzeljétek, csak nem sikerült elérnem a vonatot, hajszál pontosan az orrom előtt ment el, kb 10 lépésre voltam már csak tőle :D
szerencsére a következő vonattal még nem késtem el az oviból.

Kép
Kép
Kép
iricc

Óriási a felfordulás, rendezzük be a babaszobát és egy halom ruha, ágynemű, babaholmi van, amit még ki kellene mosnom. Ahogy így elnézem ez legalább 2 hét, szóval remélem, hogy addig Babóka még türelmes lesz.
Lassan Én is begyűjtöm még a maradék apróságokat, de úgy néz ki, hogy hamarosan meglesz minden, ami fontos. Péntekre tervezek még egy kisebb bevásárlókörutat, aztán már csak valami szoptatáshoz alkalmas bútordarabot kell beszerezni.

Kád - nekünk is hőmérős és csúszásgátlós van. Ajándékba kaptuk, elég profinak tűnik, csak olyan nagy, hogy még nem tudom, hogy hogy fogunk hozzá állványt szerezni...

Zsu: a jóslófájásaim nekem is enyhe mensi jellegűek, amik egyébként folyamatosan erősödnek és most, hogy abbahagyom a magnéziumot, nemtudom mi lesz.... :?

Amy: hát én is hasonlóan vagyok, mint Te.... a sok rémtörténet ellenére egyáltalán nem félek a szüléstől (pedig lehet, hogy kellene), hanem inkább várom... Annyira szeretném már Én is Kismanót a kezemben tartani és úgy gondolok a szülésre, hogy az csak közelebb visz hozzá...

Egyébként fogalmam sincs, hogy mennyi "időnk" van még, mert bár Én azt érzem, hogy Hannácska később fog megszületni, a hasam kezd nagyon leereszkedni...

Panna
pandusika

Iricc: Akkor ezek szerint Te már biztos lehetsz... :lol: Biztos jó dolog, ha tudod, hogy mikorra várható a szülés!!!

Panna: biztos rendes a lánykád, és nem jön mielőtt minden elkészülne... :D Örülök, hogy Te is így gondolod .... :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

nagyon soká olvastam, nem is tudok reagálni már, olyan régen irtátok.
üdv az ujaknak itt köztünk!
pelust még mi sem vettünk, a pempers a tesomnál sem jött be a fiunál, dm-eset használt, az jo széles oldalt, nem pisilte magát össze.
mosopor és öblitöt én sem vettem másikat, azzal mosok mindent amivel a mi ruháinkat.
boztos nagyon jo volt a tali, sajnos innen a messzeségböl gondoltam rátok!!!
a palacsinta témára ugy megéheztem, kell ennem almát mert ugye még nincs itt a vacsi ideje.
kismamik!milyen krémmel fogjátok kenni a cicitek? vagy egyáltalán ajánlatos? vagy ez h mükszik?
most holvasom a fix idöpontokat amik már megvannak, fuuuuuuuu olyan furi érzés.
lányok én is szivesen felajánlom magam a hirek közvetitésére,, ha netalántán abencze vmi miatt nem tud. van magyar
számom, nem probléma. söt ha apukák küldenek mailen képet azt is szivesen felrakom.

Kép
Kép
nicko

Julcsi: köszi kicsit jobban, bár ma nagyon elfáradtam,délután 4-re értünk haza reggel óta, de leagalább apa "műtős ruháján" kívül minden megvan. Vettem orrsprayt, kellett is, de használt. Sterimart.

Zsu: Hát nem tudom milyen az én dokinőm :(. Pénzt tőlem már nem kér, majd csak a szülés után. Nekem a terheskönyvembe írta bele, hogy szülésre előjegyeztük, csak a kórházat nem írta oda. :twisted: Ha valami van, nem is őt kell hívnom hanem Évit, és ő riasztja a dokit ha úgy ítéli meg. Beírtam magam a táblázatba ha sikerült :) Ja és sajnos nekem a pocim alján kijöttek a lilás csíkok :cry: mindegy, Füge az első, aztán majd kezdünk vele valamit.

Zümis: Na fogalmam sincs arról amit te kérdezel...azt tudom hogy a baba velünk van, szülés után az első kis időre,éjszakára elviszik, de utána velünk. A szülésznő szerint nem szeretik a nővérek ha beadjuk a babát. Zsu-tól tudom hogy a látogatás úgy megy, hogy ablakon keresztül láthatja a látogató, te kimehetsz hozzájuk baba akkor lead. A többiről, fürdetés, öltöztetés fogalmam sincs.

Nektek milyen a laborotok? nekem kb. 15 csillag van rajta, de érték fölött és alatt picivel. A koleszterinem 7.4 :oops: ...
Én vettem ma egy Tena csomagot, de egy Always betétet is, meglátjuk melyik fog kelleni. Apának készítettünk nasit, ez nagyon tetszett neki, hogy gondolok rá, bár még mindig nem biztos hogy bejön.

Kép
budabo

Azt, hogy a jóslófájások fájdalommentesek, biztosan egy férfi találta ki.... :evil: Reggel óta vannak és egyáltalán nem fájdalommentesek. :? :oops: Hidegfront van...

Amúgy Adél kisasszony, az unokahúgom holnap lesz hat hónapos és ma felült, tegnap pedig átkúszott a küszöbön. :) Nyugalomnak vége. :D Vigyázat, cirka hét hónap és ránk is ez vár... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na itt én... 8)
Jelentem meghoztam 4 zsák babaruhát..... átmosni átvasalni szekrénybe rakni már a leirástól is elfáradtam... :oops:
Letudtam az utsó védönénis találkozást már csak ö jön. A dokinál csak két hét mulva lesz jelenésem.
Valaki kérdezte hogy miért lesz császár mert nagyon rossz a szemem és nem szeretnék megvakulni. + Viki is császáros volt.
Hülye kérdés:
idáig fejvégü volt a fekvése de ma olyan dolgokat csinált ez a gyermek hogy a védö nénivel megbeszéltük és megtapogata és azt mondta lehet hogy megfordult a kis mocsok ugyhogy a jó fekvésböl farost csinált.
Hali Rita

Kép
háfi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: