A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szépjóreggelt!

Mary: jó, hogy írtál! Már hiányoztál! A hasad biztosan azért fáj, mert növöget. Azért pihiz sokat. Jó, hogy fognak menni a szüleid, biztosan nagyon várod már!

Rózsa: ne butáskodj. Írjál nyugodtan, én szeretk olvasni mindenkit :wink: drukk az uh-hoz!

Szivvi: én sem vagyok szoknyás :lol: Olyannyira, hogy nincs is! Kismamagatyám 1van amit most tudok hordani meg 1-et kaptam anyutól, de azt majd csak későbbre mert halásznacifazon. Neked is megy a drukk az uh-hoz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kép

Kössz a szorítást, megy a kép!

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka: ne izgulj! Ez nagyon egyénfüggő meg attól is függ, hanyadik gyerek! Nekem Danival a 20. hétig alig látszott, reggel meg egyáltalán nem teljesen lapos volt :lol: Ha visszakeresed feltettem egy képet még régebben amikor Mátét vártam, és Uxi is feltett egyet mikor Emit várta. Ég és föld, és mindkettőnknem egészséges gyereke van :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt mindenkinek! Hogy vagytok? Meséljetek.

Kép
Kép
christine

Nekem már csak egy kicsi idő és megyek láthatásra!
Nem jó ez a korán kelés, mivel most korán reggeliztem, már olyan éhes vagyok mint a farkas..De kész a fürdő, most teregetek!

KépKép

KépKép
szivvi

De jó neked, majd írd meg milyen volt, mozgott-e a pici, meg azt is, hogy milyen szép, stb.....

Kép
Kép
christine

Akkor jó, akkor lehet, hogy azért nem olyan nagy, mert első baba, meg mert ilyen típus vagyok. Remélem, a végére sem lesz túl nagy azért. :roll:

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi: irigyvagyok. Én is akarom látni az enyémet :lol: Siess és írd meg mi volt. Én küldök egy kis rózsaszin festéket :wink:
Kép

brigi73

Jó reggelt lányok!

Terrorbori :lol: :lol: :lol: :lol: Oltári jó :lol: :lol:

Andrea írta, hogy nem lesz talán másfél 7ig... Nem tudom pontosan.

Szia Mary! jó hogy voltál!

Szia Hajni!

Ja, én vagyok a férjhez menős, nem Uxi! Ő fehér rucit keresett. :lol:

Jópofák voltatok tegnap is. Úgy tetszenek az animációk! Kérek én is :roll:

Nem tudom mikor tudok jönni, meg hogy hogyan, mivel költözik a munkahelyem és ma elveszik a netet a régi helyen, az újban meg nem tudom mi lesz... De ne feledjetek el :roll:

Pillangó!
Itt nem aggodalmaskodunk, hanem a félelmeinket is megosztjuk egymással, hogy segítsük egymást. Ilyesztgetni meg végleg senki nem akar.
baba24

Kép
tessék baba!

KépKép

KépKép
szivvi

Tündéri Szilvi!

JAjaj, ki ne kapjak Boritól, inkább még írok egy kicsit.... Ne legye off :shock:

Bori! Pussz :lol: :lol: :lol: Nem piszkálni akarlak, csak édes volt a tegnapi dumaparty. Leszálltam a témáról.
baba24

Itt a döntés: egybeolvad két fővárosi kórház!

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=162826&fr=hk

kétfiús anyuka
babdorka

Na Lányok elmegyek pancsizni, hogy illatos legyek a láthatáson..Nem tom mikor jövök, mert elcsábítom apját csavarogni, meg lehet torkos pénteket játszunk :lol:
Most nyugodtan tudtok beszélgetni, nem offolom szét a topikot, de aztán visszatérek 8) és addigis:
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi!
Jó láthatást! Csábítsd el apát :lol: :lol:

Jó lesz nektek! Menjetek torkos péntekelni :lol:
baba24

Szupi itt egyedül. :cry:
baba24

Sziasztok Mamák és babák!!!

Minden mai UH-snak megy a szorítás!

Hello Maryskiskacsa!
Pusszantó nektek! Pihenj sokat!

Ma nem nagyon leszek, takarítás, főzés, torna..stb..
Jól vagyunk. Babuci mocorog..olyan kis finoman.. :lol:

Tsók
Gurgi
torolve_20131003125716

Nem vagy egyedül, most én is visszajöttem.

Kép
Kép
christine

Én is itt vagyik, de közben a srácokra is muszáj figyelnem :lol:

brigi73

Megpróbálok képet küldeni nektek!

Kép
Kép
christine

Megkergültek a gyerekeim. Rohangálnak a lakásban mint a mérgezett egér :lol:

brigi73

No, a képküldés nem megy, böte vagyok, remélem a gyerek nem örököli anyától... :roll:

Kép
Kép
christine

Sziasztok Lányok!
Esztora! Gratu!!!

Szilvi! Nagyon szorítok!

Dorka! A has nagyon egyénfüggöö. A barátnöömnek kicsi volt, de a végére nagyon megnöött, nekem meg már most nagyobb, mint amit az ilyen korúaknak mondanak. Szóval, ne izgulj! Ès remélem leszel!

Gurgula! Jó takarítást!

Mary! A 18-19 hét környékén nekem is nagyon feszült, menni is alíg bírtam. Most nagyon jól vagyok, szombaton 8 km-t sétáltunk és tegnap az ablak-mosást is befejeztem. Àllítólag a 24. hét végéig lehet virgonckodni! Persze, néha feszülök, de nem vészes.
Tök jó, hogy mennek a szüleid!

Brigi! :lol:

Rózsa! Ìrj!!!!

Nem tudtok vm-i olcsó hosszú-hétvégés lehetööséget?
molkata

Rendben, ha nem untatlak. Képzeljétek apától esste kapunk 4 db babazene cd-t.Este már hallgathatom, nagggyon izgi. :lol:

Kép
Kép
christine

Azt már a baba is hallja :D Èn Mozartot és Vivaldit hallgatok vele, állítólag megnyugtatja a babákat és szeretik is.
molkata

De jó, az nekem is van, már "rongyosra " hallgattam. Szereti a kicsi remélem.
Neked mocorog, amikor zenét hallgatsz?

Kép
Kép
christine

Igen, szokott :D
Olvastam egy cikket, amiben írták, hogy ezt a két klasszikust szeretik a picik, ezért Pécset hangversenyt is adnak néhány hónapos babáknak és terhes anyukáknak :D
molkata

Rózsa! Oda kattintasz, hogy melléklet feltöltése és onnan tudsz képet feltenni. Lehet, hogy kicsit kicsinyíteni kell, ha túl nagy.
molkata

De tök jó, okos aki kitalálta. Ilyenre én is elmennék, ha lenne. A te babód már erősen mocorog?
Minden nap lehet érezni?

Kép
Kép
christine

Igen, öö már nagyokat rúgkapál. A 18. héttööl már apa is érzi, de ez is egyénfüggöö.

Ma kicsit lusta, mert keveset kalimpált. Lehet az esöös idöö miatt. :(

Ès neked?
molkata

De jó nektek, hogy tudtok zenét halgatni meg relaxálni! Néha irigy vagyok. Nálunk ma egész nap micimackó megy :lol: Hihetetlen, hogy soha nem unják meg :shock:

brigi73

Brigi! Àllítólag szülés után megnyugtatja a babákat, ha azt hallják, amit elöötte. Tehát akkor már 4-en akarják a Micimackót :lol: Èn szeretem.
molkata

Hát az enyém vagy nem mozog, vagy csak én nem érzem.
Pedig márt olyan jó lenne.... alig várom, no meg apa is.
Apárom beleélte magát a fiúba teljesen, máris szerelmes bele.
De én meg azért kislányban reménykedem.
Lehet este uh után kiderül ki is lakik velem egy háztartásban.... :lol:

Kép
Kép
christine

Lányok!

Ugye most mégis "tanulhatnak" az anyukák. Hogyan is? Merthogy mindenféleképpen költségtérítéses képzéseket hirdetnek kiegészítőn, tehát akkor én nem tudok kedvezményhez jutni ugye? Merthogy ott nincsen pontszám ami még finanszírozott. Nem értem... :roll: Segítség!!!!!! VAlaki okos!!!
baba24

Ja, merthogy egyetemi kiegészítőre szeretnék menni.
baba24

Rózsa! Szorítok nektek! Bárki lakik ott bent, biztos, hogy nagyon fogtok örülni, mikor megtudjátok!

Baba! Ezt nemtom....
molkata

Nagyon fogunk neki örülni.De jó volna tudni micsoda csoda, hogy vásárolgathassak neki.
Nagyon sok mindent kell venni, még csak pár ruhája van, no meg egy zenélős játéka.

Kép
Kép
christine

jól van. Találtam egy fórumot, ahol ezzel foglalkoznak a felvi.hu-n, mindenki csak találgat. Tehát nem tudni...
baba24

Akkor lehet, hogy az én babám a micimackóra fog megnyugodni :lol: De lehet, hogy a bátyusok veszekedésére :roll: :lol: Ugyanis abból is kijut bőven :lol:

Rózsa: drukk, hogy kiderüljön ki lakik a pocidban!

Baba: nemtudom.

brigi73

Még mi sem vettünk, szinte semmit. Csak néhány ruhát.

Brigi! Akkor lesz vmi jó is a veszekedésekben :lol:
molkata

Csá Csajok!

Én is vagyok! Ma nagyon rosszul ébredtem, egész éjjel fájt a fejem, reggel alig bírtam elindulni. Még szerencse, hogy kötetlen a munkaidőm.
De este megyek vacsizni a csajokkal, és ez feldob! :lol:

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Megy a drukk az uh-hoz...+++++

Mary: Jó, hogy "láttalak":) Pihenéééés, lazasáááág!

Rózsa: Neked is megy a drukkkkkk ++++:)

Kép
zsuzsi**

Jobbulást Zsuzsi!!!
molkata

Már egy kicsit jobb, köszi Kata :) Kép

Kép
zsuzsi**

Na, akkor Ádám a Pink Floyd-ra, és a Belgára fog megnyugodni? Apa egyiket, én a másikat hallgatom... Megyünk még majd Apa-koncertre is! Jobb, ha szokja a kiképzést. 8)

Mary! Sztem enyhülni fog a hasfájás. Legalábbis Katának és nekem is ilyen erős fájás volt a 17-19. körüli heteken, és mostanra elmúlt. (illetve másmilyen lett, de sztem az teljesen bírható, és csak alig pár órát van).
A séta megy, de azért mindig figyelj, hogy időnként leüljetek. És az álldogálást kerüld, az a legfárasztóbb. A múzeumot inkább egyedül nézzék a szüleid! :wink: És bizonyos fájásokra sztem pont tök jó a séta (de ez persze csak a 10. perc után derül ki: menekülés haza, vagy mehetünk, mintha misem történt volna odabent).
Vendég

Hát, ezt jól leírtad! :D Èn is ezt érzem!

Zsuzsi! Örülök, hogy már jobb. :D
molkata

Van itt valaki.
Levelezzünk!jó?

Kép
Kép
christine

Èn itt vagyok! Most sül a pizzám! :D
molkata

Az finom, nyam.Én is most ettem tele magam teljesen.
Lassan készülődnöm kellene az uh-ra, de rámtört az álomkór.Sose eszem többet ennyit!!! :roll: Jó étvágyat a pizzához!!!(Mindkettőtöknek!!!)

Kép
Kép
christine

Köszi! Annyira finom, már eszem is. Hagymás-sajtos.....
Nagyon szorítok neked az uh-ra és siess vissza mesélni!! Ès kérjél képet és majd tedd fel!!! :D
molkata

Rendicsek, köszike!este apa felteszi én a képekhez hüle vagyok.

Kép
Kép
christine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: