A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hoztam nektek egy 29. heti pocakfotót. :)

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Azóta Mesi! Mekkora poci! :-)
Mindjárt itt az idő.

Na ma estére Dalma is belazasodott......mindenki beteg. :-(((( ahhhhhhh

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi!
Milyen csinos lakhely! :) Édesek vagytok!
(Szavaztam! :) )

Kaqk!
Jaj, szegények! Jobbulást nektek! I-tól kaptátok el?

Irina, Maggie!
Zsuzsu egész jól viselte, ügyes volt. Fenistil cseppeket javasolt a doktornéni a viszketésre, azt adtam az első 3 nap.
Maggie! Akkor nyugodtan várakozom...

Mi tegnap voltunk dédiéknél, ma meg itthon. Apának holnap átadás, így ő dolgozik, a gyerekek erkélyeznek, én meg egy kicsit lezuttyantam a gép elé...

Kép
gica1

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés, mert megint zúzós lesz a hét (pedig csak 4 munkanapos):

Mesi, csodás a pocakod!!! És nagyon boldog vagy, ez látszik! :-)

Gica, de jó, hogy Zsuzsu jól viselte. Gergőért szorítok!

Kaqk, úgy sajnálom... :cry: Jobbulást Nektek, drágák!

Maggie-m, még egyszer köszönöm a sok linket!!!!!!!!!!!!

Naggggggggggggggyon rég hallottunk Rólatok, Móni, Heni és többiek! Merre vagytok???

Kihúsvétoltuk magunkat mi is (nagyszülőknél két irányban), komoly hajmosás vár rám.
Holnap megyek fejlődéspszicho vizsgálatot végezni egy ovissal, nagyon várom már. Rákattantam amúgy is a kifejezéspszichológiára, rajztesztekre, ez is egy érdekes vonal lenne. Hát nekem ez a 2 hét tanítási szünet sok volt, hiányoztak az órák. A hétközepi zéhára nagyjából készültem (még fogok), emlékezés és tanulás a téma, az eléggé tanulható :lol:

Mindenkinek szép estét, jó éjt!
irina

Hazaértünk 8)

Emese, nem semmi pocak :D :D :D

Most ennyi. Kezdődnek a munkanapok, brrrr :arrow:

Betegeknek jobbulást!

Maggie, örülök, hogy így bejött Bercónak a játszóház 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Kávézok. :lol: :lol: Most legalább később kelhettem. De azért nem annyira jó érzés, hogy csak én megyek a családból dolgozni. A többiek még alszanak. Anyukámmal sertepertélünk itt. :lol: Most itt lesz velünk egy kicsit, jött a szokásos olajcserére. :lol:

A fiúk tegnap megtették a kötelező köröket, én itthon punnyadtam, legalább kijegyzeteltem egy felvételt. Aztán meg olyan fáradtság tört rám a nagy semmit tevéstől, hogy kénytelen voltam lefeküdni. Szóval, tolódott a doga. :oops: Előző este is elmaradt, akkor meg a szomszédainkkal játszottunk, kicsit elhúzódott. Activityztünk, jól sikerült. Bár nem voltak nehezek a feladványok, nekünk itthon még csak a kisgyerekeknek való van. De jó volt, még a nagyok is jókat röhögtek. De ami a lényeg, Bercó megfejtett néhány feladványt. Sőt, ő is akart rajzolni. Ügyes volt.

Később meg azt találtuk ki, hogy szólásokat, közmondásokat kell elmutogatni. Egy könyvből olvasgattuk ki, hogy miket. Volt olyan, amit nem is ismertünk. :oops: :roll:

Nálunk ilyen volt most.

Emese, de ragyogtok! :lol: Gyönyörűek vagytok.

Gica, ügyes gyerekeitek vannak. :lol:

Kaqk, jajjjjjj! Gyorsan gyógyuljatok meg!

Irina, izgis heted lesz. A linkek önmagukban semmit sem érnek, ha egyik helyről sem tudod beszerezni. De remélem, hogy nem így történik! :lol:

Vindo, jó munkát Neked is! Én is örülök, nekem ez azt jelenti, hogy nyitottabb Bercó.
dmaggie

Esti bejelentkezés 8)

Rugó már alszik, én meg vsz. dolgozok még egy kicsit.
A mai napon de. Böszben voltam, du. meg Debrecenben egy rendezvényen, aminek a témája a jóllét és a boldogság mérése volt :roll: Egy román kollega tartotta, és elég jól megértettem, meg az előadás is jó volt.

Közben összecsaptak a fejem fölött a hullámok, már azt sem tudom, mit is csináljak éppen :lol:

Maggie, nagyon ügyes Bercó az activity-vel :wink:

Az otthonlét elég jól sikerült, semmi konfliktus nem volt. Rugó is élvezte, mindenhol jól viselkedett. De mostanában már nem alszik az autóban, hanem fogja a gps-t, és nézi a piros kocsit rajta a térkép funkción (a mi kocsink is piros) :lol:
Hazafelé megálltunk egy kis erdőnél, mert Rugónak pisilnie kellett, de pisilés közben R-t terrorizálták a csirkék, amelyek ott bóklásztak :lol:

Szerencsére nem vagyunk betegek, és most annyira fáradtak sem 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Az éjjel már nem volt erőm írni.

Vindo, ismerős a helyzet. Én is elengedtem kicsit magam, pihiztem, most meg azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. Tegnap este már dolgoztam. Szerintem ma be is fejezem majd ezt a dolgozatot. Csak ne utálnám annyira. :oops:

Érdekes lehetett ez az előadás. Hogyan mérnek ilyesmit? :roll:

De jó, hogy nem volt semmi gond. A gps Bercónak is nagy kedvence, egyszer ő irányított, egy körforgalomban mondta, hogy hajtsunk ki az ötödik kijárón. :lol: (a másodikon kellett volna) Lelki szemeimmel láttam, amint keringünk és számolgatjuk a kijáratokat. :lol:

Na, most ennyit. Megyek hajat szárítani.

Kérek szépen írásokat!!!! :lol:
dmaggie

Mi meg mindig betegen. Emma mar ovi bán, apa dolgozni, de Dalma rekedt köhögés, talányos. :-(.
Én sem jobban. I orvoshoz küldött. Du-an rendel. Dalmahoz is el hívtam az orvost.....nem tudom mikor tud jönni.

Húsvét ezeket leszámítva tűrhető, bár én betegen elég türelmetlen vagyok.....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Bocsi a gépem magától javít.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk, jobbulást a kis drága Dalmának!

Maggie, ez igen, nagy az önfegyelmed, h már dolgozni kezdtél a sulis feladataidon! :-)

Vindo, Rugó&csirkék :lol:
Örülök, h jól sikerült a húsvéti családozás.

Itt is teendőhegyek, de majdcsak legyűrjük őket. Kéne már a beadandómhoz a rendes kísérletet megtervezni (párban csináljuk), de egyelőre semmi időm rá. Mint ahogy takarítani, magamat kicsit kozmetikázni sem, ma már beraktam egy adag mosnivalót két rohanás között, mert mindig este 10-kor jutott csak eszembe. :shock:
Ma meghallgattam életem első szexuálpszichológiai előadását (vendégelőadó volt az egyik előadáson), nagyon klassz volt. Igaz, jobbára mi, 30-as nők szóltunk közbe és válaszoltunk a kérdésekre :lol:
Péntektől 3napos Pszinapszis, nagyon el akarok jutni rá, legalább 1 napot. Nagy hepaj és jó szokott lenni (műhelyekkel, mindennel, aki tud, jöjjön (a neten csak rá kell keresni az idei évszámmal)).
irina

Halihó!

Kaqk, nagyon sajnálom. Segíthetek valamit? Szólj nyugodtan.

Irina, muszáj, mert a körmömre égnek a feladatok. Ezzel a dolgozattal nagyon lassan haladok, biztosan azért, mert nem áll közel hozzám, erőltetettnek tartom. Nagy terjedelemben is kell csinálni. (20 000 leütés :roll: ) Ez már a harmadik dolgozatom ehhez a kurzushoz.

Jó lehetett az előadás, meg legalább aktívak is voltatok. :lol: Mi minden nem történik ott veled?
Könyv? Van valami siker?
dmaggie

Kaqk
gyügyulást!

Emese
gyönyörű a pocid! :)

Maggie
én a zh-kat tologatom folyton, már a tanárral úgy egyeztetek, hogy amikor kimegyünk a kórházból, akkor írom meg, ááá...

Irina
micsoda előadások. :) Neked miért kell menned a pszinapszisra? A tanítás miatt vagy a tanulás miatt?

Megyek, mocorog.

Sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Orvos látta Dalmát, kapott antibiotikumot. :-( én nem kaptam időpontot a dokihoz, így a gyermekorvos ismerős nézett meg. Én is kaptam antibiotikumot. :-(
Remelem hamar meggyogyulunők.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Elveszett bárány jelentkezik :oops: :oops:

sok minden nem történik velünk, panaszkodni meg nem akarok...

Mindkét picur beteg, Gergőke 10 napos ab kúrán van, Grétinek meg a torkából vettek váladékot és elküldték tenyésztésre, az eredményétől függ, hogy milyen kezelést kap. Húsvétkor 40 fokos láza volt mind a kettőnek...

Mesi nagyon csini vagy és ragyogtok :lol: :lol:

Kaqk jobbulást nektek++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni. Jobbulást nekik. Sajnalom. Jó magas láz. Sztem mi is azt kaptuk el....ti meg bírjátok? Én nem tudok belazasodni, de a többiek igen.
Remelem hamar meggyógyulnak.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jaj, nagyon sajnálom, hogy ilyen betegek vannak. Gyors gyógyulást kívánok a Móni-gyerekeknek és Dalmának, meg Kaqknak is!

Én meg most fejeztem be a dolgozatomat. Eléggi cidrizek, hogy megfelel-e, de szerintem nem nagyon tudok jobbat írni. Huuuuhhh, azért jó érzés. Hétvégén feltöltöm, elküldöm azokat, amik már készen vannak. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Kaqk
gyógyulást nektek!

Móni
nektek is jobbulást! Majd írj, hogy mi lett a tenyésztéssel.

Maggie
ne aggódj, jó lesz, miért ne lenne jó?

Emese,
örök hála a hordozóért.

Többit odaát. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Végre szabad napom van... Szerintem már vagy két hónapja nem volt egy üres napom sem itthon, már nagyon vártam 8)

Betegeknek gyógyulást kívánunk!!!!

Próbálom összeszedni a fontos infókat, mi is történt velünk az elmúlt kb. egy héten.

- otthon elmentünk kirándulni is egy kicsit, megmásztunk egy hegyet. Felfelé Rugót cipelni kellett, egy vadlesre is felmászott vagy ötször, lefelé viszont már sétált :D
- mivel hétfőn már nem aludt a kocsiban, keddtől meg minden nap hat után keltettem, eléggé kóma matyi lett a hét végére. Tegnapra odáig fajult a helyzet, hogy elaludt az óvodában :lol:
- nálunk most a legnagyobb esemény, hogy hozták a fát nagy kocsikkal. Rugó meg odáig van érte, este hétig nem tudjuk az udvarról berángatni, csodálja a fát. Játszik a tetején :shock: eljátssza, hogy fűrészeli stb.

Tegnap látjuk, hogy nagyon töpreng este lefekvés előtt. Majd megszólal.
- Apa, te olyan erős vagy... egy gorilla???
(a mint még nem megy neki)
Nagyon jót röhögtem. Hogy mik foroghatnak a fejében :roll:

Mára elég sok dolgom van, de gép előtt leszek :arrow:

Kép
vindolanda

Virágzik a meggyes :o 8)
Mondjuk, még éppen csak elkezdte.

Kép
vindolanda

Takarítjuk a kerti tavat. Holnap vsz. frissítjük a halállományt is. Koi pontyokkal :P
R. lángost kíván enni a hintaágyban kinn :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó, valahogyan bezártam az oldalt. :roll: Kezdem újra.

Piroska, remélem a legjobbakat! Kívánom, hogy maradandó hegek nélkül gyógyuljon! Bercó is szerette anno a hordozót. Mondjuk nekünk olyan házi gyártású volt, a haverom varrta meg minta alapján. Mindig nálam volt a babakocsiban, ha nagyon nyűgös volt, felkötöttem magamra, toltam az üres kocsit. :lol:

Kaqk, hogy vagytok?
Mónikám?

Viranka is mit csinálhat? Biztosan alkot valamit megint ezerrel, aztán nincs ideje jönni. :wink: :lol:

Rugó 8)
dmaggie

Jaj, nagyon fáradt vagyok. Nem tudom hogy hogyan, miért, egyszer csak rám tört ez az iszonyatos fáradtság. Alig látok ki a fejemből. Bár ma eléggé sokat rohangáltam, három körülre értem csak haza, gyorsan bekanalaztam egy tányér levest és már mentem is tovább.

De sikerült megfűznöm három tanítónénit is a szakdolgozatomhoz. :lol: Folytathatom a szervezést, szerintem legkésőbb május első hetében fel is tudjuk venni az órákat.
Közben meg megtudtam, hogy Gergő mennyire elbűvölt mindenkit egy diákkonferencián. :roll: Tudtam, hogy készül valamire, de nem mondta, hogy mire, nem engedte azt sem, hogy segítsünk neki. Az igazgatójától kellett mindent megtudnom. :oops: Nagyon megdicsérgette. :lol:
dmaggie

Maggie: az igen. Ügyes fiaid vannak. Büszke is lehetsz!

Videó: az igen, remélhetőleg nem lesz mar fagy.....fini meggyet terem. :-), tó :-)

Hat, picit jobban vagyunk köszi... Bár ma mértem Dalmát és egy hét=-1kg. :-(. Bár ma volt 2 hasmenős kaki...de akkor is rengeteg...majd holnap újra mérem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Dalma szépen visszaszedi a súlyát, ne aggódj.
Te jobban vagy már? És I.?
A meggyel kapcsolatban meg reménykedünk, hogy nem fagyott le. Elég későn nyíló fajta, talán megúszta :roll:

Maggie, volt éjszaka tanulás?
Hát, én becsületesen eldőltem, mint egy zsák. House-t sem néztünk...
Milyen konfin volt Gergő??

Én közben pakolok, mert ma levelezős vizsgáim vannak. Egy óra körül viszont már itthon is leszek :arrow:
Du. folytatjuk a tó rendbe tételét.

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi is fent vagyunk, nem aludtam túl jól.

Kaqk, szerintem is rendbe jön majd Dalma gyorsan, ne aggódj. Pusszantom a Drágát, lassan majd mehetnénk galambokat kergetni. :wink: :lol:

Vindo, nem én sem voltam képes semmit sem csinálni. :oops: :lol: Bebújtam az ágyba Bercó mellé és kész. Pedig megszámoltam, még 6 dolgozatot kell megcsinálnom, mondjuk ebből három nem nagyon hosszú. Olvasnom kellene a szakdolgozathoz, meg lassan vizsgaidőszak is jön. Szóval a lelkiismeretem azért berzenkedik, de egyszerűen nem bírtam volna semmit sem csinálni.

Ma valahogyan vissza kellene vinnem a könyvet a könyvtárba is. :roll: Ha nem, akkor meg majd hétfőn.

Ma lángost sütök majd.
dmaggie

Nagy a pangás :o

Maggie, tegnap előtt én is kidőltem :wink:

Tegnap viszont megnéztük a heti House-t, aztán meg hihetetlen küzdelmek árán kijavítottam vagy hatvan írásbeli tesztet. Közben megittam egy sört, így aztán hatkor fel is keltem pisilni. Aztán meg kelt Rugó is.

Rugó kicsit taknyol, de szerintem nem vészes.

Meghoztuk a koi pontyokat. Még elég kicsik, 7-8 cm-esek, de nagyon olcsón adták őket, 300 ft volt darabja.
Rugó az ölében hozta haza a halas-zacskót :P

Itt két napja esik az eső, kicsit unom :?

KV :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, akkor Te vagy a nyerő. Én tegnap sem csináltam semmit. Pontosabban annyit, hogy feltöltöttem a dolgozataimat. Délután én is kezdtem náthásodni, éjszaka alig aludtam. Reggel derült ki, hogy tegnap nem vettem be az allergia gyógyszeremet. Eléggé rossz állapotba kerültem. Ma mindenképp kell szereznem utánpótlást, mert reggel bevettem az utolsót is. Tele van a fejem. De du-n valószínűleg elugrunk egy-két helyre, majd igyekszem venni valahol.

Sajnálom Rugót, Bercó is nyűgösebb az átlagnál, kíváncsi vagyok, hogy mi bujkál benne. :roll:
Pontyok: :lol:

Na, megyek, be kell gyúrnom a kakaós csiga tésztáját. :lol:
dmaggie

Maggie, allergia :x :x :x
Nekem is venni kell majd egy táblát, én április végén szoktam kezdeni a taknyolást.

Jó tészta-készítést.

Megpróbáltam beadni Rugónak, hogy a Forma 1 olyan, mint a szelep kupa. Meglátjuk, sikerül-e :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!

Móni, Sajnálom a húsvétot :cry: Remélem, már rendbejöttek a gyerekek, ha nem, mielőbbi jobbulást Nektek!!! Kiderült, mit kapott el Gréti?

Kaqk, szerintem is gyorsan vissza fog hízni Dalma, örülök, h kicsit jobban vagytok! Legyetek mielőbb teljesen jól!!!

Maggie, jobbulást az allergiádhoz!
Könyvügyben még nem haladtam, de rajta vagyok a témán.

Vindo, Szelep Kupa :D és bejött? Halakról fotót?

Piroska, a Pszinapszis inkább szórakozás, de persze tanulás is. Meg szeretem is, hogy sok pszichológus(hallgató) egy helyen :lol: Amúgy nagyon jó volt az az egy nap, amit láttam belőle.

Nemigen tudtam jönni a héten, mert folyton vagy a fejem fájt, vagy elaludtam, vagy dolgoztam. Mondjuk Ádi is elég zizi volt több napig (ma is), lehet, hogy az időjárás.
Nagyjából jól vagyunk, bár S. egy hete köhög, szerinte semmi, szerintem nyilván valami... mondjuk túl sokat nem alszik, az sem segít a dolgon.
Szeretek tanítani, de most kicsit unom, mert annyi más fontos és érdekes dolog van, de hát ugye ebből is élünk.
irina

Tényleg, Juba, mi lett a foltokkal??? Hogy vannak a csajok?
irina

Irina, kívánságod parancs :wink:

Kép

A tóról még nem lehet jó képet csinálni, mert G. kitakarította, és eléggé fel van kavarodva.

Jobbulást S.nek!

Bejött a szelep kupás dolog. Nézte egy darabig :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi!
Cukik a halak, de Rugó sokkal inkább az. 8)
Vagyok, csak közben matstatházit próbálok írni.

Maggie, ez a 6 dolgozat irtó sok.... :roll:
irina

De jó dolga van valakinek, matstat :wink: :lol:

Ádi alszik?

Rugóval egymást huzigáljuk a lakásban műanyag mocikkal. Egyikünk mindig lerobban. Ettől már nincs lejjebb :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, többszempontos ANOVA :wink:
Igen, Ádi alszik, belehúzok.
Hány műanyag motorotok van nektek?
irina

8)

Három :roll:
Kaptuk mindet, mentségünkre legyen mondva.

Kép
vindolanda

Jól nézhettek ki, ahogy mentek a lakásában a kismotoron... :wink:
irina

Hát, a youtube-ra nem is pakolom fel :wink:

Kép
vindolanda

Kár. :lol:
irina

Még nem is írtam, hogy Db. felőlünk eső végében tesco épül. És megláttuk, hogy lesz benne kínai büfé 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

Ja, generálná a kattintásokat :lol:

Rendbe kellene tenni a fürdőt meg a wc-t :roll:

Kép
vindolanda

Éljen a kínai büfé, én szeretem azokat. :D
Keresnem kell valami arcképmorfoló programot a neten, ami ingyen használható. Ha nem, módosítanunk kell az áltpszichós kutatásunkat kicsit a társammal. Izgalmas, de annyira semmi időm ezekre az időigényes vizsgálatokra... csak közben erre jár a jegy 50%-a. :shock:
irina

Sok sikert a kereséshez.
Sajna ebben nem tudok segíteni.

Nem hagy takarítani :x

Nem is írtam, hogy Enci macskánk hasas. Korán kezdte. Bár a szomszédban van vagy három kandúr, gondolom, nagy volt a kísértés :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, nálunk a kutyákkal volt ugyanez, pedig résen voltunk, de a tüzelési időszak rémes volt.
irina

Aztán egy kutyust megtartottunk, így volt kb. 7 évig két kutyánk egyidejűleg.
Nem akartok több cicát? :lol:
irina

Szerintem elég lenne egy is...
Remélem, el tudjuk passzolni a cicákat :roll:
Mondjuk, az is igaz, hogy nagyon aranyosak tudnak lenni a kis állatok:)

Tényleg megyek fürdőt takarítani. Épp leintettem a jégkrémes bácsit, R. csendben van, jégkrémet eszik :arrow:

Kép
vindolanda

Na, benézek én is. Elmentünk délután vásárolni, miután Bercó nem volt hajlandó aludni. Most fürdik, aztán fektetem is. Nekem meg közben fejemen a festék, még néhány perc és mehetek lemosni. :lol:

Irinám, ezek már nem vészesek. A szakomhoz kell, ez már szinte élvezet lesz. A legtöbbje 1-1 oldal lesz, szóval nem vészes. Már látom, hogy ma sem tuduk semmit sem csinálni, egy szülői nyilatkozatot megszerkesztek, aztán kész. Szétmegy a fejem, utálom az allergiát.

Vindo, szuperek vagytok. Mi tegnap lövöldöztünk Bercóval, ma meg nem azzal szórakozott leginkább, hogy nem hagyott aludni, délelőtt a bátyjait kerülgette. :lol: Az áruházakban elemében volt, a legkülönfélébb kocsitolási módokat találtuk ki, az egyik bonyolultabb volt mint a másik, de mindegyik valamilyen mutatvány részét képezte.

De régen ettem kínait. :roll: Lassan kellene.
dmaggie

Vindo, majd elválik, mi lesz Enci kölykeivel :-)

Maggie, azért elképzeltem, ahogy kocsikkal rohangásztok Bercóval, nem lehet semmi :-)
Hát ma én sem fogok világot megváltani, de sok válaszolatlan levelem, átnéznivalóm van, igaz, holnap pszicho-nap. Imádom, hogy ezzel indul a hét (és nem mással). Én vagyok az örök egyetemista, egész életemben ezt csinálnám, ha lehetne... (ez nem nyavalygás, nagyon jó dolgom van, és nagyon szeretem a munkámat is, csak most ugye ez a mohó habzsolása az újnak az, ami a leginkább felvillanyoz).
Jövő hétvégén Könyvfesztivál, ajjaj a pénztárcának. Bár tegnap képzeletben vállon veregettem magam, mert nem vettem semmit a könyveknél.
irina

Paccs teknős meghalt :shock:
Délelőtt még rendben volt, nem tudom, mi történhetett vele.
R. nem vette észre. G. holnap hoz egy másik teknőst, és majd becsempésszük a helyére :idea:

Maggie, egy kis kínai Rátok fér :wink:

Milyen gyógyszert szedsz allergiára?

Irina, szerintem én is levelezgetek egy kicsit, aztán eldőlök :arrow:

Kép
vindolanda

Leírom a reggeli eseményeket.

Hatkor keltünk, G. és R. hétkor indultak. G. időre ment, tízre Ózdra kell érnie, nem lehet késni. De R. kitalálta, hogy az egyik kék autóját akarja vinni az óvodába. Nincs meg. Sírás, szomorúság. Óvónénik vigasztalják, nagy nehezen megnyugszik arra, hogy napközben beviszem neki.
De igazából nem terveztem. Viszont nyolckor megtaláltam a kocsit, és mivel a pékségbe is kellett mennem, gondoltam, beadom neki, mert negyed kilencig lehet a gyerekeket is leadni.
Benyitok a terembe, és látom, hogy R. és a nagy szerelme egy kicsi műanyag széken ülnek összebújva a terem sarkában egy főzőpult előtt, és ott romantikáznak :shock: :roll: :lol:

Most viszont dolgozni kezdek :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: