Sziasztok!
A szopipárna hasznos, azt már énis megvettem.
A járókát kb. 6 hónapos koráig fölös megvenni, vagyis amig nem üldögél magától, mert csak utána van "funkciója". Addig a kiságy is elég neki.
Orrvérzés- nekem is szokott, de valami istentelenül néha, ha erősebben fújom meg az orrom.
Csipős- ahogy szőlő irta, mértékkel lehet.... énis néha rákattanok a kinai szecsuánira

azt pedig itt a környéki kinaikban előszeretettel túlchilizik

ég is a gyomrom rendesen tőle
Egyébként nagyon szépek a házak, lakások, szobák

Igy ömlesztve gratula érte mindenkinek, ügyik vagytok.
Én majd talán tavasszal dicsekszem, addig még be kell fejezni rendesen a lakásfelújitást.
A két szobát átfestjük, a fiúknak rákattantam a Mamacka-féle "sajtszobára".

Nekünk meg valami szép barackot tudnék elképzelni. Nálunk velünk lesz a kicsi, csak két szoba van. Majd később akarunk költözni, két-három év múlva tervezzük eladni és venni Bp környékén egy kis házat. De ez még a jövő zenéje.
A konyhánkat sajnos újra kell kezdeni majdnem, mert kicsi párom megcsinálta és megint beázott kintről, sajnos a társasház nem foglalkozik a külső szigeteléssel, igy most taccsra ment az egész festés, hólyagosan jön le a falról. Ha meglátom, a sirógörcs kerülget.....

De majd újra nekifutunk... ez van....
Egyébként énis januárban tervezem megvenni-elhozni ismiktől a babusnak valót, karácsony miatt előbb nem fog menni.
Ági