A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

G. :?

Köszi...egészen 10 ig sikerült ágyban tartani.-....elment dolgozni.. :roll: :?

Frizu kép?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Hát én nem 1000 éve, hanem 100.000 éve nem voltam...
Facebookon azért követem az eseményeket, már amit tudok:)

Látom, zajlik az élet mindenkinél.

Röviden rólunk.
Én február eleje óta dolgozom, a régi cégemnél, H-Cs, napi 5 órában, pénteken nem, így elég szuper, mert mindenre van időm, de azért jól be kell osztani, mert olyan gyorsan elmegy egy nap. Robesz óvodába van, általában én viszem, de mivel 9-re járok és 25 perc alatt bent vagyok, nem kell rohanni, az ovit nagyon szeretni, az óvónénik szuperek, már várják Kristófot is:)
Krisóra Anyukám vigyázz, így nem kell bölcsibe járnia, majd jövőre ő is megy a tesó után. Kis betegségeket leszámítva jól vannak, Krisó hála istennek minden tünet nélkül megúszta, kicsit a hajlataiban még foltos a bőre, de ennyi.
Én szeretem a munkámat, most kezdek belejönni.
Szépítgetjük a házat, a kertet, már 9 hónapa lassan itt lakunk, nagyon jó döntés volt, eljönni és építkezni, imádom ezt a házat és a környéket is. Mi a R. Apuval szuperül megvagyunk, azt hiszem, most minden rendben van:)
Újra nekiláttam a fogyikúrának, és a tornának, elkezdtem hot jógázni, megy-megy, de piszok lassan, most már talán eljutottam odaáig az agyamban, hogy felfogjam, hogy lassan fog menni és időt adjak magamnak, de ehhez ugye jó nagy adag kitartás kell, remélem menni fog.
Nyaralni megyünk majd a gyerköcökkel, máááár várom.
Hát tömören ennyi, éppen most jól alakulnak a dolgok, remélem sokáig így marad, egy szuper fogyis storival kiegészülve. Remélem Mindenki jól van, és kellemes húsvétot kívánok nektek:)
Puszillok mindenkit.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben veletek! Szuper lehet ez az 5 órás munka!
A fogyihoz sok kitartást és sikert! Merre mentek nyaralni? Van már uticél?

Vindo!
Nagyon jók a dinók! Na, én ilyet nem tudok... Zsuzsu nálunk az aki igen kreatív (nem rám ütött)- virágokat gyurmáz, meg házikót, meg gyűrűt.

Kaqk!
Jobbulást Istvánnak!

Irina!
Hű, Ádi már ilyen képzett X szárnyú témában?
A gyerekek ovijában nincs tavaszi szünet, se őszi szünet. Igazán dolgozó szülő barát hely...

Juba!
Mi újság Bertussal? Jobban?

Zsuzsu bárányhimlős lett. Gergő még bírja, de már őt sem vittem oviba, bár a dokinéni szerint ha nincs tünete, mehet. De nem fertőz már akkor is? Na, mindegy...

Kép
gica1

Halihó!

Na, szóval, lefotóztam Bercót, át is küldtem a gépemre. :lol: Az ára az egésznek az, hogy most haragszik rám, amiért lefényképeztem. :lol:

Akkor íme:
Kép
Kép
dmaggie

Egyébként elmélyülten játszott a netbookomon, ebbe zavartam bele. :lol: :lol:

Vindo, Te is kedvet kaptál?

Kaqk, jobbulást I-nak!

Nektarin, szuper, hogy jöttél. Örülök, hogy jó a munkád. Sok sikert Neked! Fiúknak pusszantás. Gyere máskor is!!!!!!

Gica, szerintem jól tetted, lappangási időben fertőz igazán. Ha kijött az összes pötty, akkor nem fertőz már. Gyógyuljon meg gyorsan!
dmaggie

Most nézem, hogy nem a legjobb minőségű képek, de a telefonommal fotóztam, még mindig nincs kameránk. :oops:

Közben meg levadászok/tam egy szakkönyvet is. Ráadásul debreceni csajszi árulja, szóval hamarosan nyélbe is ütjük az üzletet.
Ma megkaptam a szigorlati tételsort is. Megnyugodtam, tanulható. :lol:
Lassan kezdem szervezni a szakdolimhoz a vizsgálatot, a főnökeim biztosítottak a jóindulatukról, segítségükről. Bár szerintük nem lesz egyszerű, de én optimista vagyok. :lol:

Most meg hurkát, kolbászt sütök, vendégek jönnek vacsira. :lol:
dmaggie

A legjobb lemaradt: pénteken nem kell Szegedre mennem. Majd máskor lesznek óráim. :lol:
dmaggie

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ÁRONNAK!!!!

Most csak ennyi, holnap jövök bővebben.

Gica, köszi :D

Maggie, meg sem fordult a fejemben, de szerintem Rugó sem hagyná. nem tudnám elképzelni normál hajjal, azt hiszem :lol:
De Bercó nagyon csinos.
Megbékélt már?

Zsuzsunak gyors gyógyulást kívánunk!

Nektarin, milyen happy bejelentkezés :D Üdv itt.
Örülök, hogy Kristóffal minden rendben:)

Munka :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, csak olyan a hajam, mint szokott. Inkább nem teszek képet :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, szerintem nem voltam érthető. Én Rád gondoltam. Vagy nem azt írtad, hogy fodrásznál voltál? :oops:

Már rendben van, bár elmondta néhányszor, hogy nem szereti, ha fényképezik. Aztán csúnyábban is mondta.
De később rendben lett minden. A vendégek is jól érezték magukat. :lol:

Na, én is olvasgatok kicsit. Lassan csinálnom kellene a következő dolgozatot.
dmaggie

Tényleg félreértettem :lol:
Igen, ott kezdtem a mai napot, és már nagyon rám fért, most olyan kis jól fésült vagyok.

Kép
vindolanda

Halihó!

Ha már hajászat, lányok, történelmi pillanat: holnap Ádi fodrászhoz megy. Igazihoz! :-) Már csak ahhoz szorítsatok, hogy ki is bírja. ;-)

Kaqk, jobbulást I-nek!!!

Nektarin, de jó, h jöttél! Nagyon ügyes vagy a fogyival, sikerülni fog! A munka is nagyon jól hangzik. A fiúk meg, ahogy látom őket a FB-on, tüneményesek :-)

Maggie, hát csodálom a kitartásodat!
Bercó egy csodalovag, nem tudom, miért nem szereti a kamerát, az szereti őt. :-)

Vindo, jól nyomod :-)
Megnéztük az Immortalst, nekem nagyon tetszett, igaz, az istenek szerkóin sokat röhögtünk...

Heni, Áronnak boldog névnapot!

A hét eddig jól alakult, írt egy német prof, akit csodálok, hogy nézzem meg egy cikkét, amiben vagy 10-szer hivatkozik egy írásomra, és úgy megdicsérte a levelében, hogy teljesen elolvadtam (háttérinfó: a két lektorom anno fanyalogva mondta azt, hogy hát jó, jelenjen meg). Na, ezt a pár sort ki fogom rakni a fejemben a falra.
irina

Gica, hát az X-szárnyúhoz annyit, hogy ugye pár hétig nagyon ment itthon a SW-nézés, aztán leállítottuk, de azóta is virágokat és jediket rajzol. :-)
Szünet: hát most irigyellek, bár jó dolog a szünet, csak hát dolgozni is kell valamikor...
irina

Szervezem a skóciai és lengyel konferenciára az utazást stb., hát Skóciában olyanok a szállásárak, hogy eldobom az agyamat. Kb. annyiba kerül, mint a repülőjegy + regdíj + költőpénz a konfira. :shock: Mondjuk a netes képek alapján a világ egyik legszebb helyén lesz. :D
irina

Irina, hol vagyok én hozzád. Hihetetlen vagy. Nagyon örülök a sikerednek. De jó kis helyekre utazol majd. Csak azért nem irigykedek, mert nagyon megérdemled a további sikereket. :lol:

Ádi fodrászkodása: általában az szokott lenni, hogy mi szülők előre parázunk, aztán minden megy simán. :wink: :lol:
Bocsi, de eszembe jutott, hogy nagyon régen, a nagyok egy ideig nem engedték, csak ollóval vágni a hajukat. Gergő különösen félt a géptől. De egy fodrászkodás után apával voltak otthon. Arra mentem haza, hogy Gergő szép nagy foltokat vágott a hajába. Akkor muszáj volt géppel nekiesni a hajának, de hősiesen tűrte. Másként nem lehetett normális fejet varázsolni neki. :lol: Szerencsére a fodrászunk S.O.S-ben megcsinálta.
dmaggie

Bercó meg szerintem rám ütött a fóbiájával. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie
régen én vágtam a férjemnek a haját. De Mendinek nem merném megpróbálni. Remélem, hogy ők sem állnak neki apával, amikor nem vagyok itthon. :) Gondolom, örültél! :)
Szakdoga váltás, nem rossz. De hogy találsz erre embereket? Tényleg nagyon jó kis téma, nem semmi vagy! :)

Kaqk
igen, én is tervezem egy ideje, hogy eljutunk fodrászhoz, de ettől tartok én is, amitől te. Nem tudom...
Jó kis anyai találékonyság: nincs lufi, van labda. :)

Nektarin
szuper, hogy ilyen jó állásod van! :) Sajnos nem elterjedt, hogy kismamáknak ilyen lehetőséget biztosítanának, de ez nagyon jó így! :) Szerencsés eset, hogy anyukád tud segíteni, nagyon sokat tud jelenteni!

Irina
de jó! Látod, a férjem is ezen akad ki, hogy hiába, közalkalmazottként nagyon kevés a pénz. Mehetnél, de miből? Most a külföldi pályázatokról volt egy előadás, hazajött és teljesen fel volt villanyozva. Sajnos ez nekünk nem lehetőség, mert annyit nem fizetnek, hogy a családot eltartsuk belőle, de hogy majd a gyerekeknek milyen nagy lehetőség lesz! Hát igen... De akkor én is megyek kísérőnek. :) Na mindegy, erre még nem kell gondolni, na... Csak itt túlaggódom a dolgot. Szegény férjecském, ha nem lennénk neki, akkor egy csomó lehetősége lenne. Olyan rossz ezt megemészteni... Mi vagyunk a sikere útjában... Valamit ki kellene találnom, hogy ne ő legyen a fő pénzkereső és akkor bevállalhatna egy ilyen pályázatot... Nyáron kicsit elgondolkodom rajta, hogy mit tehetnék... Most folyton tanulok, nincsenek ezzel kapcsolatban tiszta gondolataim. De olyan rossz, hogy látom, hogy mennyire szeretett volna menni...

Gica
szegénykém... Gyógyulást Zsuzsunak! Szerintem is lehet a tesó hordozó, jól tetted, hogy nem vitted. Persze ő azért mondja, mert a vírus csak olyan szervezetben talál helyet, ahol jut neki. De mi a garancia, hogy a tesó szervezetében nem talál majd valami kis rést, ahol beférkőzik? Nem tudom, de én is így döntenék a helyedben. Bár lehet, hogy arra gondolt, hogy így a tesó veszélyeztetettebb, mint akkor, ha oviban van és nem egész nap vannak összezárva. De nemsokára ki lehet már vinni sétálni egy kicsit azért, nem?

Vindo
micsoda kalandok! Trambulinozás. :)
Ez a fodrászkodás olyan jó dolog. Ott nem kell gondolkodni. Nem nagyon szoktak olyan dolgokról beszélgetni ott, ami az agyat annyira igénybe venné. :) A hajmosás kicsit megpezsgeti a vért a fejedben, olyan jól felszabadul az ember. :) És nem neked kell görnyedni, míg megmosod a hajad. :)
De jók a képek! Nagyon szép helyen voltatok, micsoda kis kincset találtál! Itt jól meg lehet nyugodni. :)
Tetszenek a gyurma-dino-k. Gondolom, már rutinból megy. :) De nem rossz ötlet, könnyebb, mint a Bambit megformázni. :) Nekem az jutott. Majd gyúrok én is dino-t, tetszik az ötlet. :)

Lányok,
mitől lesz penészes egy gyurma? Több doboz van és az egyiket szerintem sokáig nem nyitottuk ki. Mostanában egyébként is inkább festeget meg rajzol vagy színez, kirakózik, nem annyira gyurmázik. Igaz, hogy ha elkezd gyurmázni, tesó enné, lehet, hogy azért. De ma kettesben leszünk. Kötőhártyagyulladása van, a héten itthon van, tesó ma megy anyukámékhoz, hogy kicsit kettesben legyünk. Szegény tesóka. Bár nem lesz neki rossz, anyuék felváltva szórakoztatják. :) A kislányomat soha el nem engedtem volna fél napra... :oops: Na mindegy...

Tanulok egy kis élettant, mert ezek a potenciálok... Lányok, ezt nem hiszem el! Most már én is kezdek lázadni, hogy egy védőnőnek minek tudni, hogy mikor van a nyugalmi potenciál, mikor van a legnagyobb nátrium konduktancia, meg a kamrai akciós potenciál hogy van, meg a hiperkalcémia növeli vagy csökkenti a szívösszehúzódások erejét vagy nem, hááát... Nem is tudom... Szerintem ez már kicsit sok, ette meg a penész!

Maggie
jó olvasást kávézás közben! :)

Szép napot, lányok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Gyors hajnali bejelentkezés 8)

Sajnos ma is mennem kell hajnalban.
Na, tegnap megtudtam, hogy Rugóéknak tavaszi szünet lesz az óvodába... Mondanom sem kell, nekünk nincsen :roll:
Így a program a következő: megint jön velem tanítani csütörtökön, pénteken meg angolra :lol:
Azt nem is írtam, hogy a füle rendben, nagyon szépen meggyógyult. Az orvosnő mondta: "Látszik, hogy hatott a gyógyszer.". Vagyis az, amelyiket kiköpdöste az ágyba (köptető) és az, amelyik elől elmenekült... Pedig én úgy próbálkoztam, fűt-fát ígértem. Néha sikerült belecseppenteni az orrába, ha nem figyelt.

Piroska, ez nem egy ideális gondolkodás, hogy Ti visszahúzzátok életed párját :x

Maggie, csütörtökön mikor végzel???

Irina, majd tessék fotózni Skóciában :D

Kép
vindolanda

Hehe, lebuktam. :lol: :lol:

Piroska, egyébként én is ezen gondolkodtam már, mármint azon, hogy eléggé összetett a képzésetek.
Igaza van Vindonak, nem szabad ilyeneken gondolkodni!

Vindo, szerencsére nekem holnaptól szünet lesz, bár át szeretnénk menni Érmihályfalvára, de utána egy ideig itthon vagyok. Még nem tudom, hogy mikorra jövünk meg, egy biztos, du-n A-nek megbeszélése van. Vigyázzak Rugóra? Nagyon szívesen. Pénteken meg szabad vagyok. :wink: Ja, a könyvet is vissza tudom adni valamikor. :lol:
dmaggie

Micsoda forgalom ilyen korán reggel. :)
Igen, nem ideális, de tény... Azért gondolkodom rajta, mert hátha mégis valamit tudnánk tenni...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!
Piroska, tényleg nem semmi mélységben kell a dolgokat megtanulnotok. A potenciáloktól én is ki voltam akadva. De menni fog, okos vagy és szorgalmas. :-)
Egyetértek a csajokkal, a magánvéleményem az, hogy egy felnőtt férfi el tudja dönteni, mit akar, és bizony az egyik döntése a másikkal összefügg, az élet ilyen. Ha valaki családot akar, akkor nyilván nem fogja tudni bejárni hajóval az Óceánokat, kivéve, ha van annyira önző, hogy a feleségét kisgyerekkel otthonhagyja. A hagyományos szerepleosztások persze ezt sokáig lehetővé is tették a férfiaknak. Nézd, az én férjem is vágyakozik, sőt én is vágyakozom mondjuk egy 3 éves németországi ösztöndíj után, amit még lehet, hogy meg is kapnék, csakhogy alig-segítséggel egyikőnk sem tudná egyedül itthon elmenedzselni a dolgokat. Én ezt nőként és anyaként felfogom, elvárom, hogy egy felnőtt férfi (férj, apa) is fogja fel, hogy a család az erről szól. Nem kötelező családot alapítani. Bocs, ha kicsit erős, amit írok, de azt gondolom, hogy a család egy szövetség, amibe a felnőttek feladatai egyenlően oszlanak meg. Vagy ha az egyik több áldozatot hoz, akkor később érte hozzanak ugyanakkorát.

Vindo, na, ovis szünet, jó, mi? ;-) De nagyon ügyesen megoldod.
irina

Jó reggelt!

Na akkor ide is beköszönök, nem csak oda, mert nem bírom tovább magamban tartani ;)

Szóval, ha minden jól megy, akkor decemberben nagyon nagy család leszünk ;)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panni drága,
Meg tudlak érteni hogy nem bírod magadban tartani, nem csoda é. Sem tudnám. Itt is GRATULÁLOK!

Micsoda idő? Tegnap 25 fok.....ma meg esik az eső. Párom 4 napja beteg, megfázott, rég volt ilyen carul. Úgyhogy van 3 gyerekem :-)

Holnaptól oviszünet. :-) Dalma boldog lesz. Olyan kis elkeseredett reggel mikor elviszem Emmát, de mikor hazajött Emma akkor meg madarat lehet vele fogatni. Imádják egymást!

Tegnap húsvéti vásár volt az oviba meg ovi cuki, vettem fini sütiket. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, Drága, szívől gratulálok. De jóóóóóóóó Nektek. :lol: :lol: A lehető legjobbakat kívánom!!!!

Kaqk, bocsi, még nem volt időm, de igyekszem. Most hátha lesz majd. :oops: Bár egy helyen már megnéztem, de ott nem találtam. Szóval, agyalnom is kell rendesen.
Jobbulást I-nak.
Naná, hogy jobban érzi magát társaságban. Hamarosan együtt játszanak majd, lesz egy csomó időd. :wink: :lol:
dmaggie

Eszek gyorsan valamit, aztán megyek Vicuskához. Szemöldök igazítása, miegyéb.
Boldog vagyok, átvettem a könyvet, amit a jófogáson találtam. (Irina, Te tudod majd, Crystal) :lol: :lol: Spóroltam. :wink: :lol:
dmaggie

Panndi :) :) :) már vártam :) :) :) :) de jó :) S Gábor szopizik még? vagy már nem?

Maggie,de aranyos Bercó :) :)

Piroska,ne légy már dinka :) miért lennétek Ti útban? ????

Irina,büszke vagyok Rád :) :) Fdrász nálunk úgy működött,h. az állomásnál lévőhöz vitte R.B-ot és közben vonatokat nézett :) :)
X szárnyút jó h. megmagyaráztad,én talán 2-SW-ot ha láttam életemben :oops:

Vindo,rajtad már meg sem lepődöm :) :) ezeka dínók... nagyon jók :)

mi ma megjártuka gasztrót volt vv is.B. olyan,de olyan ügyes volt :) :) dagadt a mellem :) :) egy könnyet sem ejtett,de végignézte a műveletet.Igaz most nem csapolták meg annyira,most csak a tej/tojás/szóját nézik.Aztán okt-ben újabb látogatás :)

:arrow:

KépKép
viranka

B milyen ügyes, egy kis hős!

Maggie aranyos vagy, de millió dolgod van......majd ha lesz rá időd .... :lol:
I nincs jobban .... Du-an megy dokihoz. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Panndi, ez csodás hír, szívből gratulálok (és hát meg kell mondjam: ejha!)!!! :-)))))))

Verus, Bálint tényleg egy hőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőős! Puszi neki! :-)

Maggie, ó, ó, Crystal, az jó, gratulálok! :-)))

Mától nincs ovi. Ádikám sikerrel abszolválta élete első hivatalos fodrászkodását, nagyon cuki lett a haja. Asszem, átpártolok ehhez a fodrászathoz, kedvesek és rugalmasak, és 5 percre van a lakástól. Nagyon szeretem a régi fodrászomat (kb. 17 éve járok hozzá), de 2 héten belül sosem tud vállalni (és hát elég drága is).
Könyvtáraztam, jól haladtam, aztán elnyargaltam, (Maggie-m, ez Neked:) Gósyt ünnepelte a szakma (hatvan éves).

Lányok, ha valaki tud egy Eysenck--Keane Kognitív pszichológia c. kötetet (bármelyik kiadás) nekem valahol (kvázi bármilyen áron érdekel, mert beszerezhetetlen). 600 oldal, beszkennelni egy örökkévalóság lenne.
irina

Irinám, hátha ezek segítenek, bár szerintem Te is rájuk akadtál.

http://www.hasznalttankonyv.hu/index.ph ... &Itemid=32

http://ww.konyv.paradicsom.info/index.p ... &kat_id=60
dmaggie

Jaj, lányok
nem mondott az én férjecském egy rossz szót sem, ő egy tündérbogár, csak az az igazság, hogy én érzem rosszul magam ettől. Mert ugye ő 23 éves volt, amikor összeházasodtunk, azért az elég korai (idősebb vagyok nála). Szóval nem akar ő minket itthagyni, dehogy! Sőt! Az előző alkalommal, amikor pályázott, akkor is én vetettem fel, hogy nem megyünk vele, hogy tudjunk egy kicsit spórolni. De aztán végül mégis úgy döntöttünk, hogy együtt megy mindenki. Csak annyira szeretném, ha valahogy meg tudnánk oldani! Mert ha egy évet ott el tudna tölteni, akkor itthon sokkal keresettebb lenne, meg egy csomó mindent tanulna ott. Bár én nem nagyon vágyom ki külföldre, ő igen, mert szegénykém már unja a folyamatos gályát, amit megértek. Hát nem tudom... Majd lesz valami. Azért minden este éjfélig, éjjel kettőig dolgozni, miután aznap tanított, hát szóval nem könnyű, na...

Panndi
Istenem, de jó is babát várni! :) :) :) Megértem az örömödet, én annyira szívesen látnék még egy csíkot! :) Olyan ez, mint valami kábszer. :) De azért nekünk Mendi még nagyon picike. :) Olyan aranyos, olyan kis bátortalanul megy, időnként van, hogy meggoldolja magát és inkább letérdel, mászva megy tovább. Nagyon cuki! :) Ő még abban a korban van, amikor mindenen el tud csodálkozni. :) Hát igen, megértelek, hogy ezt meg szeretnéd ismételni. :) :) :) Ilyen jól sikerült gyerkőcök mellett meg főleg! :) Jó egészséget kívánok nektek! :)

Na, tanulom a potenciálokat tovább, jaj, de utálom! - már bocsánat, de ez kikívánkozott...

Szép napot, lányok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Most csak ennyire telik:
Panndi, gratulálunk!

Délután mát itthon vagyunk, majd akkor jönni fogok :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Ma egy kicsit később keltem. De B. már ébren. Mindjárt indulok boltba, végre kitaláltuk, hogy mit főzzek. Ma mégsem utazunk sehova, egyrészt a Kedvesnek dolgoznia kell, másrészt, zárva lesz a bolt, ráadásul egészen 16-ig.

Irina, na látod. Sokkal egyszerűbben ment. :lol: Örülök, hogy így sikerült. Kíváncsiak vagyunk ám a frizurára. :wink: :lol:
Ne is mondd, de azt azért nem gondoltam volna, hogy Gósy 60 éves. :shock: A csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy jövő tavasszal megyünk GMP diagnosztikát tanulni. :lol: Az 3 nap bp.

Tegnap éjszaka nekikezdtem előkészíteni a következő dolgozatot. A látogatott órákról kell esszét írni. Most újra meghallgatom őket. De jó, hogy felvettem.

Közben jól alakulnak a szakdolgozati dolgaim is. Már megvan a 3 gyógypedagógus alanyom. :lol: Szerintem nehezebb lesz párokat találnom nekik. :roll:
dmaggie

Ideértem végre.

Reggel elmentünk Rugóval nyolcra, de egy elég kislétszámú csoportnak tartottam volna órát. Csak tartottam volna, ha megjelentek volna :roll:
Így viszont elintéztem pár hivatalos ügyet, és tíz előtt elindultunk Db-be.
Ott találkoztunk Maggievel és Bercóval, és elmentünk a játszóházba közösen. A gyerekek addig rohangáltak, amíg bírtak, de tényleg :shock:
Aztán Rugót még bedugtam a kis játszóházba is, ahol meg is kérdezték, hogy mi van most vele, mert alig mozog :lol:
Mire hazaértünk jól felszívta magát energiával.
Kinn voltunk egész délután az udvaron. Volt hintaágyazás, locsolás, autótologatás, Encizés. Végre sikerült beterelnem, és leültettem gonoszul a minimax elé.

Totál kifáradtam :lol:
Lehet, iszok egy kólát, mert nekem lőttek :roll:

Éljen a hős Bálint :!:

Most ennyi. R. kér egy kakaót :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi már ébren.

Pedig, ahogyan Vindo is írta tegnap igencsak lefárasztottam én is Bercót. Ennek ellenére délben nem aludt, du-n mi is udvaroztunk, kocsit mostunk. Megérkezett a futóbringája is, azt is próbálgatta.
Én meg, miután hazaértünk egyfolytában főztem, sütöttem. Elég későre készült el az ebéd. De nem bánta senki sem. Valahogy nem nagyon volt étvágya a csapatnak, így mára megmaradt egy csomó, legalább most nem kell főznöm. :lol:

Aztán, este a Kedvessel, meg barátokkal elmentünk vacsorázni. Végre bepótoltunk az elmaradt torkos csütörtököt. :lol: Ebben az étteremben minden csütörtökön féláron lehet enni. A kaja is nagyon fincsi volt, meg olyan jól elbeszélgettünk, már csak azt vettük észre, hogy zárnak. Mi jöttünk el utoljára az étteremből. :lol: Meg is egyeztünk, hogy máskor is csinálunk ilyet. :lol:

Szóval jó volt.

Bercó meg a játszóházazást ismételné meg.
Hihetetlen volt, hogy mennyit rohangáltak. A végén szemmel láthatóan lelassultak, szinte vonszolták magukat. :lol: De nagyon-nagyon jól érezték magukat a gyerekek is, meg mi is. :lol:

Viranka, Bálint mennyire hozzászokott már a szúrkáláshoz. Édes kisbogár. Mennyit kell várni az eredményre? Azért nézik ilyen sűrűn, mert változhat, elmúlhat valamelyik?
dmaggie

Jó reggelt, lányok!

Maggie-m, hálás köszönetem, én ezeket az oldalakat nem találtam meg. Írtam is az egyik eladónak, nem tudom, még aktuális-e a kínálata. de jó este lehetett, örülök! :-) Az ilyenek sok erőt adnak.

Piroska, nem akartam bántó lenni, abszolút megértem a férjed szempontjait, nehéz időszak az, amikor szakmailag is fel kell futni és még kicsik a gyerekek, mindent úgymond egyszerre kell nagyon csinálni és közben még a párkapcsolatot is ápolni (és folyton aggódunk egymás egészségéért is még, ugye, l. éjszakázások). Talán vigasztalhat (engem is), hogy a gyerekek gyorsan nőnek, és ha már nagyobbak, jobban lehet mozogni is velük.

Vindo, eh, micsoda lusta hallgatók! Ha már nem volt tavaszi szünetetek, hát megcsinálták maguknak :lol:

Én is kész lettem tegnap, de a fejfájástól (front? más?), le is feküdtem 10-kor. Úgyis korán kellett ma kelnem, a szokásos vérvételemre mentem (autoimmun-betegségem van, amiatt kell úgy félévente nézetnem). A nénik nagyon fel voltak háborodva, hogy a 7-es időpontra kb. 14 embert hívtak be (1 perc/ember). Most komolyan, miért hitték, hogy az eü-ben 7 óra az biztosan 7 óra? Azért értettem őket.

Ma is Ádizom itthon, futunk pár ügyintézős kört is. Egész éjjel esett, de már kisütőben a nap. Holnap akartunk margitszigetezni, de egyre rosszabb időt mond...
irina

Jó reggelt!

Ma mi is itthon, Rugóval nyomjuk ketten. Komoly programjaink nincsenek, azért tervezek egy postára-menetelt és egy pékséget is.
Du. bőröndöket csomagolunk, majd este utazunk haza.

Maggie, örülök, hogy jól sikerült a program 8)
Mikor zártak a vendéglőben?

Irina, igen megcsinálták maguknak, és valljuk be, talán igazuk is volt. És van egy olyan sejtésem, hogy a jövő héten sem lesznek sokan majd :roll:
Nem is tudtam, hogy autoimmunos vagy :shock: :(

Na, pakolászok a lakásban :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, mivel holnapra nem mondanak jó időt, ma meg még nem esett és süt a nap + meleg van itt, margitszigeteztünk, nagyon jó volt, az állatok most udvarolnak, pl. a pávák és a gólyák teljesen be voltak zsongva. Kicsit elfáradtunk...
A pajzsmirigy-alulműködésem autoimmunos változatú (vannak nem olyan verziói is), (nálam) nem vészes, de gyógyíthatatlan. Elöli a szervezetem a pajzsmirigyemet, ezért a thyroxint szednem kell rá egész életemben.
Ebéd és egyebek
:arrow:
irina

Halihó!

Irina, én ezt nem is tudtam. :roll:

Vindo, jó utat!
Ma vissza kellett mennünk a játszóházba, sőt, legközelebb a kicsit szeretné kipróbálni. Ráadásul felvett egy pókemberes jelmezt is és abban nyomult, meg addig nyaggatott, hogy ment két kört motorral is. :lol:
A csárda 10-ig volt nyitva, szóval eléggé normális időben ágyba kerültünk.

Mi délelőtt vásároltunk, elintéztünk néhány dolgot, ebéd után én is aludtam egy picit, aztán kertészkedtem. Locsoltam is, erre nemrég leszakadt az ég. Ráadásul ugye tegnap kocsit mostam, de minek. :lol:

Mindjárt kezdek dolgozni, pedig majdnem leragad a szemem.

Irina, szívesen, remélem összejön. Mondjuk szerintem az a januári talán még esélyes lehet. :roll:
dmaggie

dmaggie

dmaggie

dmaggie

Maggie-m, nagyon köszönöm az sms-t és a linkeket is! Valamelyiken biztos sikerül beszereznem a könyvet. :-)

Mi felkészültünk, hogy esős-szeles rossz időre ébredünk, ehhez képest száraz-napos kicsit hűvösebb lett csak, úgyhogy -- most már hármasban -- ismét margitszigeteltünk. Bringóhintón szerintem gyerekként ültem utoljára, jó volt. :-)
irina

KELLEMES HÚSVÉTOLÁST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!

Irina!
Jó lehett a bringóhintó. Én még sose próbáltam...

Maggie!
Rátok fért már egy kis kikapcsolódás! Örülök, hogy jól sikerült.

Nálunk Zsuzsun már új pöttyök nincsenek, Gergőn meg még semmi...

Kép
gica1

Gica, szia, de restellem, nem is írtam a birkára semmit... :oops: Remélem, mielőbb átesik rajta Gergő is, talán úgy lenne a legjobb. Zsuzsu jól viselte, ugye?
irina

Mi is megvagyunk! :)

Panndi!
Gratulálok négyeskéhez, remélem minden rendben lesz! :)

Ma megkapták a gyerekek a mamáéktól a húsvéti ajándékot: 2 nyuszit. :shock: Engem hirtelen a frász kitört, de megnyugtattak, hogy lízing nyulak, ha kell, visszaadhatók. :)
Úgyhogy ily módon bővült a család.

Én jól vagyok, a pocakom és kistesó igen érzékeny a hidegfrontra - ez megnehezíti a dolgokat. Az éjszakai pisilésről és fordulásokról nem is beszélve.

Dolgozom folyamatosan, készülünk az április végi bababörzére is.

Emellett indultam a "2012-es év Anyavállalata" cím elnyeréséért. Ez arról szól, hogy anyukák kisgyermek mellett indítottak vállalkozást, és bevallom nagyon nagyon jó eredményt szeretnék elérni. Azt hiszem eljutottunk odáig, hogy indulhassak egy ilyenen.

Úgyhogy egy kis segítséget kérnék. Ha rákattintotok erre a linkre, alul a kis csillagokra kattintva tudtok szavazni.
http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2012#50
Nagyon fontos lenne nekem, megköszönném a segítséget. :D :D :D

Igyekszem még jelentkezni! :)

Puszi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Jól elfáradtam, úgy döntöttem, hogy ma éjszaka nem dolgozok. :oops: Egész nap robotoltam.

Irina, örülnék nagyon, ha segítene valamelyik. Én is megint megtaláltam egy régen keresett könyvet. Kedden postázzák. :lol:
Jó kis program. :lol:

Gica, két hét a lappangás, addig nyugi van. :wink: Tényleg, hogy viselte Zsuzsu? Még hogy ő, de Te? :lol:

Emese, hogy telik az idő. Gratula a terveidhez. Szavaztam. :lol: Szép nevet választottatok. :wink:
dmaggie

Betegen. Emma lázas is én nem, torok fáját, köhögés, brrrrr

Bocsi ennyi.
szavaztam :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek! :)

Majd még jövök.

Irina
ne aggódj, nem éreztem támadásnak, teljesen egyetértek azzal, amit írtál.

Bocsánat a többiektől, de megyünk el

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Gremese
szavaztam. Jó sok vállalkozás került fel ide, hallod... Szó se róla, jót tenne a vállalkozásotoknak. :)

Kaqk
szegénykém, gyógyulást nektek!

Maggie
Didri imádja a játszóházakat! :) Úgy rohangál, mint egy őrült, végre pattoghat eleget. :)

Most már tényleg megyek... :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szép ünnepet kívánok Mindenkinek!

Kaqk, jobbulást! Jól telhet így az ünnepl. :cry:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: