A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Sziasztok,
írni is szerettem volna, de már eléggé le vagyok tompulva, úgyhogy holnapra halasztom a hozzászólásokat. Mindenesetre végre sikerült egy (nem túl jól sikerült) pocakfotót lekicsinyítenem, úgyhogy ezt most felteszem. Bocsi hogy lefejeztem magam, de már korábban kifejtettem, miért. Aki a fejemet is szeretné, írjon priviben és iwiw-en jelölhetünk. Oda a fejem is feltettem. :)
Kép
Szóval itt lakik 24. hetes pocakban a (várhatóan) kisfiunk. :)

Kép
balimamika

Bettike: remélem én is, mostanság 3-4 napig szokott tartani, nem mint régen, 7 napig. Sinupret, Stérimar, holnap veszek Coryzaliat mert az itthoni elfogyott, torokfertőtlenítés, meleg citromos tea - csak fűtés nincs :( :oops: pedig hideg a lakás :(

Kép
kis-csillag
Tököl

WOW! Balimami de szép poci!!! Nagyon szép babalakosztály :wink:
Pihenj csak, megérdemled, vigyázz magatokra :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag,
köszi a dícséretet!
Részvétem a kórság miatt, kezet foghatunk, szerda reggel rajtam is kitört a takonykór, a csütörtök még nagyon rossz volt, aztán ma már jobb egy fokkal.
Én Sterimart használok, illetve naponta többször inhaláltam sós vízzel, Tantum Verde pedig a torkomra. Ezen kívül mézes-citromos tea, negro és buzgó imádság, hogy ne legyen a folytatása köhögés, mert az nálam mindig hetekig eltart. Ráadásul pocakkal nagyon rossz rázkódni, volt most benne részem, előbb az allergiaszezon miatt, most meg az egész szerdát végigtüsszögtem.
Úgyhogy hajrá, kúráld magad, szerintem az inhalálás használ a legtöbbet, a forró sós gőz kifertőtlenít.

Kép
balimamika

Balimami: akkor tényleg Kép.. Akkor talán még holnap lesz rossz nekem is, én is ebben bízok, így tervezem :D Köhögni én sem óhajtok, az tudom milyen rossz, néha félrenyelek.. :? Neked is további gyors gyógyulást! :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Hahó!! Megjöttek a nászutasok!
Délután landoltunk itthon, az ottani időjárásról annyit, hogy nyári ruhában, papucsban kászálódtam le a gépről, ehhez képest itt... :shock:
Röviden: TÖKÉLETES volt! :) Az idő (az első két nap kivételével) ragyogó volt, a szállás, kaja, emberek, környezet, tenger, minden-minden király... Élménybeszámoló holnap, pár kép addig:

Kép Napfelkelte a hajón, szemben már Albánia

Kép Albán szamárral :)

Kép A szobánk ablakából

Kép
salsifraga

Jó reggelt/napot!

Salsi: voltál eszemben a napokban. De jó, hogy jó időtök volt, itt tényleg szerencsétlenkedik az időjárás :( Képek szuperek, a kilátás mesés. Élménybeszámolót várjuk, amint felocsúdtál :)

Mindenkitől elnézést kérek, akik ma a börzén vannak/vagy csak mennek. Én kihagyom. Az éjjelt túlvészeltem, egyszer virrasztottam 2-től fél4-ig. Az eldugult orrtól nyűgös, hisztis, elkeseredett voltam/vagyok. Kúrálás megy ezerrel, a füleim fájnak ma reggelre, szokásos náthakísérő.
Börzét végül azért hagyom ki, mert tudom milyen sokan lesznek, pláne kisbabákkal/gyerekkel, és a sok pocakos kismama, és nem szeretném átadni senkinek :( de rászedni sem akarok erre most semmit, és a mérlegelés az itthon maradásnál állt meg.
Remélem más szerencsésebb, és összefuttok, nekem most sajog a szívem :cry: :cry:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag,
sajna, kezet rázhatunk. Mikor te elaludtál, én akkor ébredtem. :( Sajnos, reggel négy óta fent vagyok, mert az eldugult orromon se ki, se be a levegő. Piszok idegesítő! Bemásolnám amit írtál: "Az eldugult orrtól nyűgös, hisztis, elkeseredett voltam/vagyok."

Kép
balimamika

Sziasztok!

Balimami :D Akkor ma délután tessék picit szundizni, ha időd és lehetőséged lesz rá :wink:

Elmentem ma gyógyszertárba, feltöltöttem a házipatikát, Stérimar, MagneB6, Nospa, Coryzalia, Septofort.. 5200Ft-ot hagytam ott, de a Coryzalia már hozott némi enyhülést! Szeretem ezt a homeopatás gyogyót :D És mellé a tescoban találtam Sindy márkájú aloe vera balzsamos 3 rétegű papírzsepit, brutál jó illata van! Plusz még délután csinálok vöröshagyma teát, az ebédi pörkölthöz felhasznált hagymából is csócsáltam jócskán, úgyhogy van egy kis bukém :)
Bocsok csendesen, néha jelét adják, hogy minden ok, sajnálom őket, főleg mikor akkorát tüsszentek, hogy beleremeg a ház :( De túléljük, muszáj :) 8)

Talisok, börzések remélem jó volt minden, beszámolót kérünk, képet is ha van, meg hogy mi minden volt eladásra kínálva :D

Zugolvasók, "eltűntek" remélem Ti is jól vagytok, s minden rendben veletek :) Vigyázzatok magatokra :)

Pusszantás mindenkinek!

Ui.: hoztam egy jópofa képet :lol: Apa vette észre mosogatás közben, nekem eddig nem is szúrt szemet, pedig mindennap én állok előtte :shock: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok lányok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje, és a bababörzén lévök pedig jót nézelödnek, vásárolnak! :)

Aki gyakorló kisgyermekes anyuka, annak biztos nincs rá szüksége, de akit érdekel, találtam egy mérettáblázatot korszerint is, megosztom Veletek: http://blog.teszvesz.hu/?p=26

Legyen szép hétvégétek!

Zsuzs(i)

Kép
zsuzs35

CSILLAG

a hagyma az jó ötlet,tele van c vitaminnal :)

KépKép
bettike83

Helo Lányok!!

Nahát nagy nehezen túléltem a maminál/a sütit cukiba vettük/ a zabálást,két éjszakát aludtunk ott,de én mind2 estén csak forgolódtam:gyomorégés, reflux-nyelőcsöbe visszafolyás,nyelőcső marás/mintha szénsavas üdcsi miatt folyton böfizni kellene,és marja a torkodat/ már 2párnát raktam a fejem alá,majdnem ülve aludtam a sav miatt..és ma is egésznap tartott,már nem is merek savas üdítőt fogyasztani.
Este bevettem Qamatel20mg-ost,ugye orrba-szájba azt adunk bent is a terheseknek 40mgosban,erre elolvasom bevétel után a betegtájékoztatót:terhesek ne szedjék...hát mondom marha jó..de anyum szerint nyugodtan szedjen,nehogy nyelőcső fekélyt kapja.Vkinek hasonló tünetei?????

Klem:csini pocid van!! a keresztfiad meg a sérójával egy rajzfilmhősre emlékesztet,nem jut eszembe a neve :D .

Balimami:hát nem semmi pocód van neked is!!

Pocifotókat nézve nekem sincs kisebb,se nagyobb mégis a hugom szülinapján nem győztek a hasamon csodálkozni,hogy milyen nagy és bizti bazinagy babóm lesz :? ültem és csodálták szemmel láthatóan mekkorát rúg a kis lúrkóm.A másik idegesítő dolog,hogy mindenki azon nevetne jót,ha ugyan lányom születne,hiába mondanak fiút az Uhsok..mert anyumék is így jártak..már úgy felkapom ezen a felvetésen a vizet.teljesen elégedett vagyok hogy fiam lesz,de mind1 mi lenne,csak egészség legyen,ne spekuláljon senki semmiben!

Nah kicsit ingerültebb vagyok ma...bocsánat.
Bőrzére sajna nem jutottam el :(

Msi: 24-28 között szokták a cukrot nézni,de én már nagyon megakarom csináltatni a jövőhéten/23hét/ mert már előre lelkiismeretfurdalásom van a sok-sok sütitől amit a mamámnál behabzsoltam.. :cry: megnyugodnék a negatív lenne,mert féle attól is hogy azért ilyen nagy a hasam mert a gyerek gyorsan nől a sok cukortól ami a véremben van/cukros terheseknél ez van/

Lányok a vércsopit és vérképet is minden trimeszterben kell ellenőrizni, független attól kap e vki vért.Sőt utcsó hetekben fontos hogyha beindul a szülés, akkor 1hónapnál nem régebbi laborok legyenek!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Avrenim: Zantacot próbáld meg, az asszem receptes csak, de pl. injekcióban azt adnak a kórházban a pocakosoknak is.. Vagy a Rennie, Tisacid recept nélküliek, szar a savazás, nekem is időszakosan van :( Nekem még a szódabikarbóna is szokott használni..
A hascsodálkozók miatt ne izgulj, hiszen Téged még nem láttak pocakosan :) Bizti bazi nagy babód lesz, vagy éppen csak úgy fekszik, hogy csúcsos a hasad :wink:

Lurijaim nekem is nagyot rúgnak már most, van hogy fáj :( és
csitítanom kell kicsit, de ma megint valahogy jól helyezkednek, mert megszűntek az ízületi panaszaim, és nem feszül a szeméremcsontom sem.. 1-2 napig tart csak a csoda..
Nátha 1%-ban jobb, néha a sírás kerülget miatta, mert az eldugult orr a rémálmom.. Utálom, abba bele tudnék "halni".

Kép
kis-csillag
Tököl

avrenim: nem lesz baja ettől a babádnak ne aggódj. Ennyitől nem, pláne nem most h már ekkora. Én rennie-t szedek, terheseknek is lehet rá van írva nem ellenjavallat és szinte azonnal segít. Mást nem de nekem is kell sajna, nem mindig, van h 3 napig nem aztán egy nap 3 db is kell annyira mar. Azért nem fogja a terhességi gyomorsav kimarni a torkod ne aggódj.

kiscsillag: jobbulást, sajnálom ezt a rohadt takonyt.

salsifraga: üdv itt, tök jó h bevállaltad még a repcs utat. A fémkapuknál át kellett menned? Az röntgen sugár tul.képp nem?

Börze: Én kint voltam és nem tudom, lehet h más is, ne kövezzetek meg de sztem nagyon tré volt. Tömeg és meleg és 1000ft a belépő, ketten mentünk plusz a parkolás is majd egy ezres, ez 3000be került és még nem vettem semmit. Tele volt minden tucat agyon használt kisruhákkal amit még a templomnak is szégyellnék beadni....tiszta boholy, agyonmosott, látszott h több gyerek is strapálta. Ami új volt meg nem volt jelentősen olcsóbb mint a boltokban. Ha összeadom h a belépő ára mennyi és csak az újakból láttam szépet egy két kivételes dolgot leszámítva nekem baromira nem érte meg. Nem tudom, tán mert későn mentem (10:30kor) vagy másért de engem lehangolt és kiborított. Reméltem h találok használtan minőségi gyerekülést. hát csajok.....néztem de olyan agyonstrapáltak voltak és egy kettőért nem szégyelltek 20 ezret kérni de csajok olyan állapotban volt ha fizetett volna érte se kellett volna. Szval nekem semmi jó. Persze nem én lettem volna he nem veszek semmit de csak újat vettem, nem volt olcsóbb mintha pl a brendonban vettem volna meg akciókkor. Scamp márkájú rózsaszín bodykat vettem 10 db-t 56-62es méretben. :roll: Szval ez az én élményem, reméálem másnak jobban sikerült ha kinnt volt.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Halló lányok
csak egy gyors helyzet jelentés:)
MSI vel össze futottunk, hát csak pocak van olyan kis törékeny. Sajnos mást nem ismertem fel a forgatagban. Amiért mentünk az neem de minden egyebet vettünk. holnap majd beszámoló. A babakocsikat sztem korán érkezők kapták meg :roll: Na nem baj van még 3,5 hónap. Avrenim nekem is van savas gondom eddig a büdös életben nem volt, de ha csak a nagy haja okozza akkor megbocsátok neki nekem is magasabb párna:)
Viszont a viszereim szörnyek már gyógyszer és combfixet is kaptam .... A börze hát fergeteges forgatagos volt de bitztos megérte. Nem tudom msi nek sikerált-e babakocsit szerezni:)
Mindenkinek szép estét és hétvégét a pocakok tüneményesek.

KépKép
Kép
krisztin76

Avrenim, nekem mindennapos a savtúltengés még terhesség nélkül is, de ilyenkor meg minden orás, csak reggel nincs míg nem ettem. Egyébként a süti, a cukor, illetve a szénhidrát nagyon fokozza, én pl. 5-6 óra után szinte csak gyümölcsöt eszem, abból is a kevésbé cukrosat különben hányom a savat és még ülve sem tudok aludni. Sajna szerintem a Renihez és a szódabikarbónához is hozzá lehet szokni és már nem hat.
Múltkor pont azért mert emlékeztem, hogy írtad a kórházban Qvamatelt szedetnek, vettem én is minit és csak miután bevettem olvastam a tájékoztatón, hogy átmegy a placentán, azóta nem mertem bevenni.
Sajna én már többször kérdeztem a patikákba nem tudnak -e ajánlani valamit, de mindig csak a renit mondják, vagy a talcidot, de komolyabb gyógyszert nem. csak ezekkel meg az a baj semlegesítik ideiglenesen a savat és utána a szervezet pont ezért újratermeli és még éhséget is okoz.
Én sokszor tapasztalom, de nincs mit tenni én mind a két előző terhességnél végig szenvedtem vele. Ja most jut eszembe régen ittam Salvus vizet is, megbüfögtet és puffadásra is jó, lehet ha nem használod rendszeressen hatni fog, csak nekem az már kevés, patikában kapható az is.

Többieknek is jó éjszakát és szép vasárnapot, csak benéztem míg vártam a fürdőre, megyek pancsizni!

Kép
nlzs

Jó reggelt!

Itt nem annyira jó, szürke-esős, trutyóóóó idő van!!! És otthon, Magyarhonban?

Spumilla hát igen, az eddigi összes kutyunk olyan volt, hogy esőben vontatóval kellett kihúzni hogy elvégezzék a dolgukat :lol: Engem érdekelne a meglepi, jöhet priviben, úgysem tudok menni :wink:

T.timi klassz hogy meglett a forgó-zsákmány :lol: A dekort mikor rendeled a falra? Kiságyért megy a drukk hogy el tudjátok este hozni!

Kis-Csillag Gratulálok a 24. héthez!!!!! Remélem nem hatalmasodott el teljesen rajtad a megfázás :cry: Hát én aztán tudnék neked küldeni macska fotókat, több ezer van, 5 macskánk volt, fotóztam kiscicák születését is :lol: Nem semmi az a ruhakupac, ami már összegyűlt. Tecc a mosogatós növénykéd :lol: Az jutott az eszembe, amikor még nagyon régen szállítottunk öreg autóval papagájokat kalitkában a csomagtartóban, utána esős idő volt és mire legközelebb kinyitottuk a csomagtartót, addigra kinőtt a fű a szőnyeg résénél. Nem vettük észre hogy beestek magok, a kocsi meg kicsit beázós volt :lol:

Balimamika nagyon szép pocód van!!! Múlóban a takonykór?

Salsifraga gondoltam már rátok mikor jöttök!!!! Még képet,még és élménybeszámolót!!!!!!!!!! Gyönyörűek a képek, de jó lehetett klassz melegben lenni, itt csak esik-esik és nagyon ősz van. Megcsináltam a zsömidet fehérlisztes varriációval, nyammm, apának is ízlett, csinálok megint, köszi :lol:

Avrenim nekem nincsenek ilyen tüneteim, elég kellemetlen lehet. Azóta javult, nem lehet hogy csak a mamádnál a nagy kajálás hozta ki?

Nono sajnálom hogy bosszúsággal telt a börze :evil: :cry: Akkor a következő gyereknél már nem mész ki tuti :D :D :D

Krisztin jöhet a részletes élménybeszámoló és hogy miket vettél, fotó? Ennyi gyerek mellett már megkérdezem, van tapasztalatod bőven. Azon elmélkedtem este, hogy ugye amíg picik, addig a játékok azért korhoz vannak kötve, ne nyelje le, rágja meg ha nem olyan anyagból van, stb. Na most már a lassan két évesem már épp zsírkrétával firkál meg egy csomó olyan játéka van amit még neki se szabadna odaadni de ő semmit nem vesz a szájába. Viszont már egy szobányi játékban ülök itt a nappaliban. Ha meglesz a pici, akkor hogyan tudom elszeparálni Regi játékaitól úgy hogy Regit se fosszam meg a játékaitól :shock: ? Nem akarok állandóan a pici mellett dekkolni árgus szemekkel. Te hogy csináltad?

KépKép

KépKép
nyufó8

Tegnap már nem volt energiám írni, egész nap fájt a fejem, nem nagyon, de punnyadt voltam.
Tehát:
Múlt csütörtökön sok viszontagság után elindultunk Pestre. Csupán a fényképező memóriakártyáját felejtettük itthon, de sikerült pótolni. :D Este beültünk egy kisvendéglőbe barátokkal, ott volt egy pocakos barátnőm is, férjem unokatesója, ő már novemberben szül, olyan szép kerek pocakja van!!! :D Pénteken irány a reptér, szakadó esőben, grrr. Amikor mentünk a kapuhoz, megkérdezték, hogy terhes vagyok-e, és nem kellett átmennem. :) Hazafelé is így volt Bariban.
Kicsit tartottam a repüléstől, hogy viseli majd a baba, beszéltem is hozzá, hogy "most felszállunk, nagyon jó lesz", nem volt semmi baj.
Olaszország, Bari: szakadt az eső szintén. :evil: Már dél után nem sokkal ott voltunk, a hajó meg csak este 11-kor indult, de már 6-kor int voltunk a kikötőben, mert bőrig áztunk. Pedig Bari óvárosa nagyon szép!!!
A hajóút király volt, végigaludtuk az egész éjszakát. Reggel 6-kor arra ébredek, hogy ébredek, hogy a férjem vigyorog, hogy menjünk napfelkeltét nézni. Na, arról már tettem fel képet, ha csak ennyi lett volna a nászutunk, már megérte!!! :D :wink:
Albániában szintén esett, taxival elmentünk egy szállodába, amit még itthon kinéztünk. Szuper volt, tengerparti, tengerre néző szoba, nem is kívánhattunk volna jobbat! :) Vasárnaptól már jó idő volt, olyan 28-30 fok, sokat henyéltünk a parton, többször bementünk a városba is. Vicces, mert az országban vasúti személyszállítás alig van, és busz se sok, így ún. iránytaxik mennek, kisbuszok, elöl táblán az úticél. Bárhol leintheted, és bárhol kiszállhatsz, potom pénzért.
A város kb. olyan 120 ezer lakosú, vannak szép részei, de a többség azért a nagy magas panelházak. Viszont rengeteg új épület van, a tengerparton is több kilométer hosszan hotelek, apartmanházak, és rengeteg új épül.
A tengerpart végig homokos, lassan mélyülő, és tiszta is volt, bár mi kb. 10 km-re voltunk a belvárostól, beljebb nyilván koszosabb valamivel.
Képzeljétek, itt, Albániában adták át először a helyet a buszon! :) Két pasi versengett, hogy ki álljon fel! :)
Az albánok egyébként hihetetlenül vendégszeretők. Vásároltunk egy kis ajándékboltban, kerestem egy bizonyos fajta nyakláncot, de nem volt. Végül a férjem vett egy cigarettatárcát, fizettünk, és az eladó bácsi ad egy tollat, hogy ez ajándék. :) Már indulnánk, amikor látom, hogy nagyon matat a nyakláncok között, és adott egyet, szintén ajándékba, kárpótlásul, hogy nem tudott olyat adni, amit kértem! Ez szerintem mindent elárul.
Az árak nagyon barátiak, olcsóbb, mint itthon. A szállás 5 éjszakára reggelivel kb. 45 ezer ft volt kettőnknek. :)

Kép
salsifraga

"arra ébredek, hogy ébredek" - még nem vagyok túl kipihent, úgy látom! :D

Kép
salsifraga

nyufó: ne idegelj! Nincs több gyerek!!!!! :lol: :lol: (eme tekintetben igaz nicns több börze se)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Kép Durres belvárosa

Kép Naplemente

Kép Burekezés

Kép Durres, amfiteátrum

Kép Joghurtban sült borjú - tradicionális albán étel

Kép A pocakverseny nyertese egyelőre még nem én vagyok :)

Kép
salsifraga

Salsi:Gyögyörűek a képek,és méltó az egész esemény egy nászúthoz!! :) Nagyon örülök annak is,hogy gasztronómia képeket is raktál fel,mi én a párommal mindenhol azt teszteljük főként!/két bika/ A párod a másik pocakos a képen? :)

Köszönöm Lányok az ajánlásokat gyógyszer ügyben! Hát én nem értem miért adnánk olyat a kórházban,ami káros a kismamiknak/mondom ált,2X40mg Quamatelt rendelnek el/ szóval szerintem nem rendszeresen,de alkalmanként majd este beveszek a 20mgosból,mert nem s akarom hozzászoktatni magam a gyógyszerszedéshez. Szerintem az étkezés és a puffadás/babó miatt feltolt gyomor együtt okozhatja nekem,előtte is kicsit refluxos voltam,meg a nagymamám is az..szóval a genetika is.
Nlzs:úgy emlékszem nem a placentán jut át,hanem a tejen,ezért nem szedhetik szoptatósok. Anyum gasztroenterológián dolgozik,ő csnálja a gyomor-bél tükrözéseket,ő azt mondta szedjem nyugottan mert helyileg hat,a gyomorban köti le a savakat,nem jut át a májba stb..meg úgye ő láttot már elég sok epeköves és mindenféle fekélyes mamit..mikor magas lett a májfuncióm,akkor is mondta hogy eltézi nekem a tükrözést,ahhol nemcsak megnézik hogy van e epekövem,de ki is tudják egyből szedni/ez a terhesség elején volt/ elutasítottam,remélem nem is lesz gondom majd,úgy a terhesség előrehaladtával már nem biztos hogy szájon keresztül megtudják oldani az epeköves problémát,ha átrendeződnek a belsőszervek a babó miatt,szóval akkor már csak a műtét jöhet szóba..
Nlzs:köszi erről a Salvusról már hallottam,majd kipróbálom :)

Kiscsill:lehet ez a szódabikarbónát is egyszer majd megpróbálom,bár kicsit írtózom a gondolattól is mert én vegyszer helyett használom,ált. vízkőoldásra meg ilyesmikre.
Nem értettem milyen képet raktál ki, :shock: azt hittem az ajtó kallantyúnál nőtt ki vmi növény..de akkor ez a mosogatórész?valószínű paprika lehetett,annak van ilyen csírája.

Erről a helyátadásról meg az jutott eszembe,hogy Mo-on a férfiak a legbunkóbbak,még egy öreg néni is előbb adja át a helyet, mint ők.. :evil: multkor metróval utaztam,semmi hely,egy 25év körüli csaj átadta az állóhelyét az ajtónál,hogy ne magasan kelljen a kapaszkodón csüngnöm..ahogy felszabadult egy hely,rögtön megkocogtatta a hátamat és szólt nekem,hogy itt egy hely üljek le. Nagyon hálásan megköszöntem mind2szer a kimagasló figyelmességét ,azért tényleg nem könnyű tömegnyomorban és levegőtlenségben végigutazni a metrón 10-15megállót,miután az ember elötte 12órás melót lehúzott.

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Kiscsill:valóban nátháról van szó?mert ha nincs orrfolyás,csak az orrod dugult el, az a terhesség hormonoktól van,amik nyálkahártyaduzzanatot okoznak. Nekem is néha bedugul 1-2órára az orrom,nagyon kellemetlen tud lenni.

Nyufó: itt Mo-on is elég szürkés idő van,pedig tegnap délután szépen sütött a napocska,bár már több napja kisebb-nagyobb szünetekkel esik folyamatosan az eső.

Nono:akkor nem veszítettem én se sokat hogy nem mentem..hát 3000Ft-ból már jó kis rucikat tud az ember turkálni is..

Krisztin:részleteket,miket vettél??

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

nono
teljesen egyet értek veled, én is tök kiakadtam mennyire tré volt ez a börze...mi pl kocsit nézni mentünk, kiröhögtek mikor mondta ikerkocsi és 3 helyen volt össze-vissza egyáltalán akármilyen járgány is....használt motyók is drágábbak voltak mint a tescoban a vatta új pl body...ami szép volt az meg boltba is vehető hasonló áron és nem kell túrni...mi se vettünk semmit de parkolással együtt mi is otthagytuk a 3000 Ft, ebből meglenne már a gyerekek fele bodya:(((((

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok! Jó napot!

Nono: akkor többet börzére nem mész gondolom.. :? Bodykról dobol képet? :D

Krisztin: beszámoló, képek jöhet/nek :D

Nlzs: milyen gyümiket tudsz este megenni, amik nem okoznak savat? Később ezzel talán tudnám picit mérsékelni a súlyom meg én is a savam.. Az almáról tudok, egyelőre másról nem :)

Nyufó: köszönöm, egy álom vált ma így valóra :D Macskák jöhetnek mélre, komolyan, .rar-ba is, macskafan vagyok :D minden vágyam egy doromboló cicus, most épp az amerikai rövid szőrű a kedvenc, de beérném egy sima házi hófehér macskusszal is, de majd ha a babák nagyobbak lesznek.. :? :roll: Autós-szőnyeges palánták érdekesek lehettek :lol:

Salsi: akkor összesítve nagyon jó utatok volt, ez nagyon jó :) ajándékos bácsi tuti kedves, helyátadás :wink: bárcsak itt is így működne :( képek nagyszerűek, joghurtos borjú finom volt? a burekeket imádom :) pocakosképen jót mosolyogtam :D

Avrenim: sajna ez nátha, lehet a SOTE-n szedtem össze, mert a rhinovírusnak is van lappangási ideje, 2-3 nap, mi kedden voltunk és pénteken délután kezdődött.. Ma a náthaszakasz jobb, csak érzet szerint kezd gégére, légcsőre leterjedni, úghogy most drukkolok nehogy, mert abból jó 2 hetes köhögés lesz :cry: homeopatázok keményen, és semmi hideg, még víz sem, meleg leves, tea, meleg tej, stb. A köhögést nehezen viselik bent a lurik..
Metrós csajszi ritkaság, sajnos, megdöbbentő és elkeserítő a magyar tömegközlekedési morál és intelligencia..
[Szerk.: Igen, a mosogató túlfolyónál nőtt ki ez a drágaság, ráadásul apa szúrta ki, holott ő csak vendégmosogató :lol:, barátnőm javasolta, hogy ültessem el, de akkor már késő volt :(, de aranyos nagyon :)]

Délután sütök ilyent :arrow: http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/ret ... ecept.html
Csak darálthúsos verzióban, majd hozok képet :) 8)
Tegnap levasaltam az első adag ruhát, ma mostam 2 adagot, ez legkésőbb keddre leszárad, leköti a figyelmem. Persze mielőtt tapizom, fertőtlenítem a kezem, nem akarom rárakni a bacim semmire :oops: :roll: És tegnap meg ettem egy zacskó tescós kókuszos csokifalatot :twisted: :oops: ilyent régen csináltam :roll: :)

Szép délutánt mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Msi:sajnálom,hogy ti így jártatok :(

Kis-csill: mondom,nálunk is ez a kórság megy a kolleganők között..egyik nap mikor hazajöttem,nagyon szarul éreztem magam, gyorsan csinált apa nekem teát mézzel, és raktunk bele kakukfüvet/jó a hurutra,köhögésre/ másnap mentünk a mamámhoz,azért is kértem jó erős foghagymalevest,mert ha a tea nem,legalább az kigyógyított volna,de szerencsére korán lefeküdtem és elég volt a tea is,azért lecsúsztt bőven a levesből is..
Szóval te is mindenkép forró levest egyél és sok-sok foghagymát/szokták teéába is tenni, a gerezdet megmosod éspucolatlanul teába áztatod/ jah és bedobtam egy 250mg-os C-vitamint egyszer,de ennyi,igazából az nem sokat ér,az 1000mgos jobb.

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Nono csak húzlak, olvastam még korábban a négyes dilemmád, tudom hogy behúzod most már a kéziféket :lol: :lol: :lol: Bár ki tudja, 5-10 év múlva mit gondol az ember, még bármi lehet :lol:

Salsifraga tényleg nagyon jó árak vannak akkor ott és a fotók szuperek! A pocakverseny fotó nagyon klassz ötlet! A kaják milyenek, jókat ettetek? Szervezett programok voltak, vagy mentetek a fejetek után?

Msi sajnálom hogy neked se jött össze a börze :twisted: Nem értem akkor miért szervezik, ha ennyire szar. Gondolom az megy ki aki szeretne spórolni, nincs úgy eleresztve, aki úszik a pénzben az megvesz mindent újonnan, berendelni, stb. Akkor meg miért nem kismamabarátabb? Nem is értem!

Kis-Csilag dvd-re vannak kimentve, majd keresgélek neked jobb képeket, van sok-sok-sok cicufotó :lol: Én meg holnap megcsinálom a sonkás miújságot, vagy mit, amit felraktál :D

KépKép

KépKép
nyufó8

aki meghatódni szeretne:Cserháti száma
http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

volt hogy ezt a zenét nyomtuk be a szülőszobán,amikor fiú született, hát nem maradtak a szemek szárazon :cry:

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

nyufó: 5-10 év múlva bármit gondolok csak zt nem h lesz még gyerekem! :lol: Amúgy ezen kívűl bármit ezt nem tagadom. :wink:

msi: akkor ketten szívtuk....mikor utoljára voltam kinnt volt sok akciós pelus, kinnt volt a libero meg a pampers is mega huggies meg más nagy márkák és nagytételben adták kb a bolti ár feléért az összes pelust és úgy vették mint más a levegőt. Azt hittem legalább ez lesz mert akkor vettem volna a kétévesemnek is meg a picurnak is...de még ez sem volt. Na mindegy, ma már nem izgatom magam rajta ez van csak sajnálom azt a tetves 3ezret, meglett volna a tescoban a pelusa a fiamnaka köv két hétre.... :? tartoztam ezzela pénzzel az ördögnek...vagy mit szoktak mondani...

nyufó: mikor a barátnőmék kimentek a börzére gyönyörű holimakat vittek ki, sok alig használt holmi, fischer price hinta meg kiságy járóka de gyönyörű szettben mózes és társai és ruhák közül sok next, gamp meg mittoménmik és azokon se látszott h használt el is adtak mindent. Azt hittem van eszük az embereknek de az sztem felháborító h a carból is pénzt akarnak csinálni...undorító. Húzza rá a kutyájára azt az agyonmosott bodyt. na mindegy. nem húzom magam rajta tovább. De majd meglesem a köv kismamában a beszámolót, tuti ezt írják: " az idén 5444. alkalommal megrendezett börze ismét nagy sikert aratott..." aha...jól lehúzták az amúgy is csóró kisgyerekeseket (ismét) a szervezők....anyummal voltam kint mondta h szte ebből csaka szervezők kaszáltak de azok jó sokat.....mert tömeg meg aztán volt de sztem akik standoltak se adtak el semmit, nem is értem mondjuk mit képzeltek azért egy kismama cart nem vesz..nem gondoltak bele h ők sem szemetet húztak a babára?

dr_nono

Ma babanetes ebédet készítettem: nyufó hagymalevesét és anka carbonara spagettijét! :D Köszi a recepteket, nagyon jól sikerültek! :D

Sajnálom a csalódott börzéseket. Amikor nálunk volt, mi sem nagyon vásároltunk, csak négy kisruhát. Meg akkor nem is tudtuk még, hogy lány. :) nono egyetértek veled, nincs gond a használt holmikkal, de azért hülyének ne nézzék az embert. Azt tartom még gusztustalannak, amikor valaki segélycsomagba rak ócska rongyokat.

nyufó a kaják nagyon fincsik voltak, sajnos én nem ehettem tengeri herkentyűket, az orvosom mondta, de jól néztek ki. A bárányt is szeretik, bár az nem ettünk. Sok a sült hús sült zöldséggel-féle étel, de az a fura, hogy pl. köretet nem adnak, és külön sincs feltüntetve az étlapon. Pl. ettük sült halat, a férjem kért hozzá rizset, és külön hozták ki, mikor a halból már alig volt! :)
Semmi szervezett program nem volt, vettünk itthon egy útikönyvet, és egy Albánia-fórumon is tájékozódtam utazás előtt. Mindig így utazunk, a férjem szervezi a szállást, vonatot, buszt, repülőt, én meg a kulturális programokat! :D

[/b]avrenim igen, a férjem a másik pocaktulajdonos! De becsületből hozzá kell tennem, hogy azért nem ekkora a hasa, itt kitolta eléggé. :roll: :D Olyan vicces, fűnek-fának meséli, hogy apa lesz. :) És neki sikerült először kopogtatóst játszani a babánkkal, visszarúgott neki, ezzel szórakoztak, olyan megható volt!

Ja, nem is írtam, pont Albániában volt a féléves házassági évfordulónk! 8)

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Salsifraga: szépek vagytok a képeken,jó lehetett utazásotok :D

Nyufó: Noémi mindent a szájába vesz,vagyis már kevésbé talán,de nem volt gond nagyfiús játékokkal,figyeltünk rá,ha valamit bevett szájába,kiszedtük,kapott cumit,ha tele a szája mást nem rak bele :D Kicsi megtanulja hamar mit szabad,mit nem :D Járóka lehet megoldás, amíg nem tud kúszni,mászni,helyet változtatni addig Regi nyugodtan játszhat bármivel,szabadon, ha a kicsi is szeretné megszerezni dolgokat,vagy a kicsi,vagy Regi megy járókába,máris meg van oldva :D Ezt máshol láttam,hogy a nagyobb bement járókába,ott nyugodtan tudott lenni,kicsi nem tudott bemenni :D ...
Vagy amikor kicsi alszik, Regi akkor kap nagylányos játékot :D

Börze:egyszer voltam a nagy börzén,amiket írtatok pelenka stb miatt megérte,meg kiváncsi voltam milyen...Most véletlen úgy alakult,hogy pont tegnap volt műv.házban bababörze,elsétáltunk Noémivel,igaz babakocsival csak a szélén néztünk kicsit szét,de vásárolgattunk jó dolgokat,harisnyákat,Noéminek,picinek 150Ft-ért,aminek nagyon örültem talpas nadrágok,szerintem télen jól jön,eddig nem próbáltam ki,de praktikusnak tűnik,body,hálózsák,sapka,Noéminek télre sígatya...Lehet szép,jó állapotú dolgokat is találni,de itt is csak néztem,mikor pl harisnyákat válogattam és igencsak lyukas rongyos akadt kezembe,gondoltamezt vajon ki veszi meg,egyáltalán ilyet árulni,hááát...És itt nem volt belépő sem :D Így 4000-ért egy nagy szatyor ruhával tértünk haza...
Ilyen kis helyi börzére érdemes kinézni,alkudni is lehetett,látta sokallom érte amennyit kér,máris 100-assal lejjebb vitte,nyilván el szeretné adni :D

Avrenim: Gyomorégés,babahajra kiváncsi vagyok,nekem Noémi nagyon hajas baba lett,mindenki csodálta,fésülgették fürdetésnél :D Nagyon rosszul voltam,sok volt savam,égett gyomrom,most nem érzem,vagyis egyszer-egyszer,kiváncsi vagyok milyen lesz baba,Levinek is volt haja,vele se égett,de kevesebb volt,mint Noéminek...

Teszek fel egy képet,egy kis újszülött hajasbabáról,a napokban nosztalgiáztam, milyen rég volt,pedig csak 16hónapja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2010.09.25 07:03-kor.
lenojo

még a múltkor ígértem h felteszem amit vettem pizsit és nem nyanyásak. ezek azok.
(nyufó ugye nem szivattam meg magam és nem azt jelenti az egyik piszin a felirat h hercegnői szex?, me akkor nagyon beszívtam. itthon rákerestem a szótárban mit is jelent és háááát, lehet h nem terhes kórházi szoptatós kismamának való.....? :oops: :lol: )

Kép Kép

ezek pedig a kisbodyk, mind új.
Kép Kép Kép Kép

nyufó: megvan a nevünk. Lilien. Adatokat szerdán tok mondani akkor menek a dokihoz.

dr_nono

http://vampiregang.com/catalog/index.php?cPath=49_65_79

ismeritek ezt az oldalt? én anno rendeltem innen egy két vicces bodyt amikor megszületett a fiam. Sajna nem épp a legolcsóbbak de egy kettő nagyon édes feliratú, amúgy jó minőségűek.

dr_nono

nono nagyon tutik a hálógúnyák (a feliratához az én angolom kevés, majd nyufó) :D , és édesek a kis rucik is, jaj, nagyon!! A békás főleg (nálunk kultállat a béka). Ezt az oldalt én is nézegettem már, mindenképp rendelek majd párat, mert nagyon bejön! :)
A Lilien szép név, régen én Lili-bolond voltam. :)

Névdilemma: most a Luca a favorit nálam, valahogy Lucásnak érzem a babát, nem Emesésnek. Azonban: míg én úgy gondoltam, hogy tök jól illik a családnevünkhöz, volt, aki szerint nem, és azért nem akarok kiszúrni a csajjal. Aki ismer iwiwen, és tudja a nevünk, nyilvánítana véleményt? :roll: :D Vagy megírom priviben is akár. :)

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Látom nem igen jött be a börze,nagyon sajnálom lányok.Igy én is elgondolkodtam azon,menjek e jővő honapban,de sztem nem megyek,főleg ha ilyen gyatra és még pénzt is adjak belépőre.á,inkább nem.

Nono

szép rucik,pizsid is tök jó.nem tudom,felénk valahogy ilyenket nem lehet kapni.

avrenim

én is 2 napja nagyon rosszúl vagyokfeljön a sav,fáj a gyomrom,borzasztó..és nem tudom mitől lehet.

Holnap megyek uhra,na majd kiváncsi leszek mit mondanak.az ilyen uhn gondolom tüzetesebben átnéznek a babán mindent és ebből tudnak véleményt mondani.

KépKép
bettike83

Nono szerintem a Priness Poppy egy 5-9 éveseknek való gyerekkönyvre utal, egy kis hercegnő a főszereplő, a poppy egyébként mák vagy pipacs. És gondolom mindenféle kiegészítőkön rajta van, mint pl. a Hello Kitty. Nagyon édesek a bodyk, a cicás meg a békás különösen tetszik! Akkor úgy látszik van hogy jó a börze, csak most nem ütötte meg a szintet :cry:

Salsifraga milyen jó hogy létrehoztuk a kaja topikot, mindenki szemezget belőle, én is csinálom a zsömidet a héten megint :lol: Az klassz hogy ti szervezitek az egészet össze, akkor gondolom már hónapokkal előtte tervezgeted az uti programokat, látnivalókat :lol: A vezetéknevetekhez hangzásra jobban illik az Emese szerintem, de nem akarok befolyásolni.

Lenojo köszi az infót, raktározom, kíváncsi vagyok hogy fog működni a gyakorlatban. Bár emlékszem mi mindentől tartottam amikor Regit vártam, aztán amikor itt volt, minden jött magától, biztos ez is így lesz. Csak azért eszembe jut egy két dolog, hogy vajon hogy lesz. Akkor a te helyi börzéd tök jól sikerült :lol: Hihetetlen milyen gyönyörű sűrű haja volt Noéminek, nagyon tetszik!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

sziasztok!

kinek is kel iwiw nevet írni? vagy hogy is találjuk meg ott egymást?:) már mindenki ismer mindenkit csak én nem vagyok ott?...

ma voltunk a Magyar nemzeti Bank nyiltnapján, végigmásztuk, szép épület, de az előadásokra nem számítottunk, nem voltak hosszúak de nem két éves babának valók:) apa okosodott megint, de én a végére nyügi lettem....Baló meg hajaj...:)

szopis pizsi, hát nekem lövésem sincs milyet vegyek, azt se tudom egyszerre vagy külön hozzák e majd a babucikat...meg a császárra se...no majd kiokoskodom:)

jó éjt mnidenkinek, holnap megint bölcsi...remélem jól megy majd!!!

KépKép

KépKép
msi22

nyufó köszi a véleményt! Én azon morfondírozom, hogy igazából alliterálna a Lucával, mert a vezetéknév első betűjét nemigen szokták kiejteni. (Még én se nagyon tudom kimondani, pedig már az én nevem is!) :D
Nagyon örülök, hogy ilyen nagy sikert aratott a zsemlém! :)

Kép
salsifraga

Msi írtam pü-t iwiw miatt. Megy a drukk a bölcsihez, már egész napos lesz?

Salsifraga nekem már úgy egy kicsit túl dallamosnak tűnt elsőre hogy kiesik a h, de minél tovább ízlelgetem, mondogatom végül is annál szimpibb, mondhatni most már tetszik ahogy mondogatom magamban, lehet hogy mégis meggondolandó lenne :lol: Végül is még van pár hónap eldönteni :lol: . Mondjuk nekem az Emese (személyes okokból) nem annyira jön be, a Luca jobban tetszik :lol:

Nono elfelejtettem írni, hogy beírtam Lilient a tábliba és tetszik :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok kismamik,
Rövid és tömör leszek, sok a nyűgöm gondom, nem érkeztem böngészni titeket. Mihelyst lesz időm, jövök és mesélek. Apukám bekerült a kórházba belső vérzéssel és kicsit szanaszét a család...

Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek!

Kép

Kép
anka10

sziasztok, jó reggelt!

Jöttem jelentést tartani, mert hétvégén nem volt időm írni, amikor akartam akkor meg valamiért nem volt jó az oldal.
Szóval, meg van a KISÁGY :lol: :lol: Már szombaton meglett, mert akitől vettem volt olyan rendes és elhozta nekem kocsival, még fel is hozta az emeletre:) Apa mikor haza jött, tök örült neki és össze is szerelte gyorsan :) Nagyon szép:) Engem meg teljesen elkapott a baba láz, és minden cuccot ami megvan szépen bele pakolgattam a kiságyba, meg rendezgettem a cuccokat :oops: Vettem egy baba kocsira szerelhető játékot is, nagyon jó színes, és tök jól mutat az ezüst színű babakocsinkon :) Aztán vasárnap meg voltunk a tescoba, és vettem egy két kütyüt (orrszívó, gumilepedő, fülpiszkát) meg egy nagyon aranyos overált, ami plüss, és olyan jó fogása van, hogy apával egész este azt fogdostuk felváltva, tök puha, és jó megfogni :) Szóval volt beszerzés hétvégén :)
Barátnőztem is vasárnap :) egyedül az isler sütés maradt el, mert keresztanyámnál csináltuk volna, de nagyon náthás és így nem mentem át, de majd megcsináljuk máskor.
Jaa, és pénteken csináltattam melóba egy labort, kiváncsi voltam hogy állunk, de minden oké, egy kicsit a vasam kevés, de az minimális, mert HGB: 120-tól jó, nekem meg 119. szóval épphogy, és a cukrom is jóó, pedig féltem, hogy nem, mert nagyon sok édességet eszem, de jóóó 4,6 :lol: :lol: :lol:
Oktober elején úgyis megyek a dokihoz, majd megmutatom neki.
Aztán már csak 1 hét és 4D :lol: :lol:

nyufó: a dekort mindneképp megrendelem, de szerintem majd csak fizetésre, bár már lehet megrendelem most, mert 2-3 hetet ír mire megcsinálja, de majd jelzem mindenképp :)
Ti jól vagytok? Regi nem beteg?

Na most ennyi, mert megyek melózni, majd jelentkezem:)

KépKép

KépKép
t.timi

sziasztok lányok

megint csak beköszönni van időm, ezer bocs érte. de szombaton hazajött anyám németből, vele voltam, tegnap meg a férjem szüleinél úgyhogy semmi időm nem volt hétvégén.
viszont kaptam anyukámtól egy jó pár babaruhát, annyira szépek, majd rakok fel képet este ha sikerül.

a börze milyen volt? Na megpróbálok egy picit visszaolvasni, de lehet csak hiányos lesz

timi: gratulálok a kiságyhoz, tényleg rendes volt a pasi, hogy kivitte neked. hétvégén én is kaptam egyet, de még nem raktuk össze. pedig már én is pakolásznék :D
örülök hogy jó lett a cukrod is, szuper

anka: sajnálom ami apukáddal történt és jobbulást kívánok neki. :( te meg majd ha tudsz akkor jössz

bettike: megy a drukk a mai ultrahangra és jobbulást neked is. remélem már jobban vagy

salsi: nekem tetszik a Luca és az Emese is. mindkettő nagyon szép név. tényleg a családnév dönti el
szuper jók a felrakott képeid. gondolom nagyon jól éreztétek magatokat. mellesleg az én férjemnek is jóval nagyobb a haskörfogata mint nekem :D aranyos az a kép

nono: a Lilien is csuda szép név, gratulálok hozzá, jó választás :D

Lenojo: hát nem semmi mekkora haja volt Noéminek :shock: nagyon szép baba :D
tök jó, hogy sikerült egy csomó jó rucit kifognod, pláne ennyiért

avrenim: a gyomorsav engem is kínoz, és nem csak most, terhesen. én a rennit használom, nekem egész jól enyhíti a tüneteket, nem mondom hogy teljesen elmúlik tőle, de jobb

balimami: nagyon szép a pocakod :D nekem most kezd beindulni, de utolérlek ám lassan benneteket

kiscsillag: jobbulást neked is, remélem tényleg csak nátha és gyorsan elmúlik :wink:

sajnálom hogy nem jött be a börze :( de hát a tömegrendezvények általában ilyenek

lányok, bocsi de most be kell fejeznem, mert dolgoznom kell. de ma még jelentkezem. akinek esetleg nem reagáltam attól elnézést, ha több időm lesz bepótolom. de gondolom már megszoktátok, hogy nem sok időm van :(
addig is vigyázzatok magatokra, a betegeknek jobbulást :D

KépKép
Kép
rebeka85

Szép Napot mindenkinek :D

Nyufó itt is trutyi idő van általában, de azért ugye nem vagytok betegek?
Kis-csillag sajnálom a betegséget :cry: akkor ahogy olvasom, nem vesztettél semmit, hogy nem mentél ki a börzére :( na majd az októberi bulin ütközünk :D gyógyulj meg hamar :D
Balimamika sajnálom a náthát! nagyon gyors jobbulást neked :D
Avrenim nekem is van már savas érzés a torkomban :(
Salsifraga nagyon csábítóak a képek, én csak itt irigykedem:) szép a pocifotóverseny is:) ne aggódj, legközelebb már tuti te nyered:)

Hát amennyire olvastam, nem nagyon volt jó a börze :( se baj, majd októberben, igaz Spumi? :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Atya ég :shock: félidős vagyok :shock: azta, hogy repül az idő :D nem úgy mint az elején, amikor még mindig ti öntöttetek belém lelket :roll: lassan én is teszek fel néhány rucifotót a törpikém cuccaiból :D

Kép
monka1

Timi örülök a kiságynak :D rendes volt az emberke nagyon :D akkor kérjük a fotókat :D

Kép
monka1

Sziasztok Csajok

Monka:
Pont ezen csodálkoztam én is, basszus hogy múlik az idö, már félidösek vagyunk!

T.Timi:
Gratula a kiságyhoz és a jó eredményekhez!

Anka:
Nagyon sajnálom édesapádat, remélem hamarosan jobban lesz! Neked pedig fel a fejjel, sok eröt kívánok és remélem a problémák gyorsan megoldódnak!

Salsifraga:
Nekem is jobban tetszik a Luca, mint az Emese. Nagyon szép helyen nyaraltatok, nem is gondoltam, hogy Albánia ilyen szép hely!

Kis-csillag:
Jobbulást kívánok Neked!

Sajnálom, hogy csalódást okozott a börze! Remélem ezen kívül szép hétvégétek volt!
Mi jöttünk-mentünk hétvégén is, ja és ami a legfontosabb, vettem egy babakocsit. Használt, de mivel másod kocsi volt nagyon megkímélt állapotú, és 45 euróért egy ajándék. Dobok róla képet. Ja és magamról is, bár a fejem iszonyat, olyan h*lye pofát vágok, mert zavart a fény, azt ne nézzétek.

Kép

Kép

Kép
zsuzs35

képzeljétek megnyertem tegnap az ebayen egy licitet. ezt vettem a babócának, maxi cosi, alig használt, van hozzá naptető is csak acsaj nem tette fel mikor fotózta de mondta h van. Sztem nagyon csajos.
Kép

most levelezek és veszek hozzá egy talpat is h ne kelljen a kocsiba bekötni folyton. a talpat bekötöm a kocsiba ezt meg csak rákattintom ha megyünk meg kiemelem. 3 gyerek mellet 1 perc is előny ha a kocsiba beszállásról van szó.

lenne egy kérdésem: körömvirág vagy édeskömény tea kismennyiségben iható terhesen? nagyon tönkre ment a gyomrom a hányós-hasmenős vírus után és kéne vmi ami segít h rendbe tegye de olyan ellentmondó h mit lelek a neten van aki szerint iható van aki szerint nem dehát az édesköményt újszülött is ihatja a kólikára nem? most akkor terhesen meg nem lehet egy alig 3 kg-snak meg már igen? sztetek? nagyon fáj a gyomrom és ez így nem mehet sem aludni sem enni nem tudok már -3kg nál vagyok és ez sem okés terhesen ugye...vmit csak kéne kitalálnom. nem akarok fogyni semmiképp de így nem tudok enni se (ami nem zavarna de aludni se).

hú akartam még reagálni de ne hari rohannom kell a bölibe a pasimért. majd du.

dr_nono

Sziasztok!

Börze: Voltam a börzén, mi 2-re értünk ki. Nekünk a bundazsák, hálózsák volt a cél és az, hogy a mosható pelusról megtudjunk mindent.
Én láttam egy csomó babakocsit, igaz, ikreset nem igazán, csak tesósat.
Igen, voltak agyonhasznált ruhák, még folt is volt rajtuk, de lehetett találni szép állapotúakat is. Nem ez volt a cél, de vettünk két body-t, egy plüss rugit, egy kapucnis pólót is, de ami a legfontosabb, egy nagyon tuti H&M bundazsákot találtunk 1800 Ft-ért és egy plüss hálózsákot 2ezerért. Én imádok turizni, mondjuk először voltam, nem tudom milyen volt régen. Nekem bejött.
És megtaláltuk a mosható pelusos csajt is és megkérdeztem egy csomó mindent, meg is tapiztam a különböző fajtákat, kikértem a véleményét és úgy tűnik eldöntöttük, mosható pelusosak leszünk.

Én úgy vagyok vele, hogy még van vagy 12 hetem beszerezni a dolgokat, ezért a kocsikat és a kiságyakat csak megfogdostuk, csak november tájékán fogjuk beszerezni. Én mindent az utolsó pillanatra hagyok, szerintem ez most sem lesz másként. :)

Summa summárum nekünk jó kis időtöltés volt, pláne, hogy sütött a nap is.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Ezt még gyorsan nono én az édesköményből írtam a diplomamunkámat anno, és én nem mernék édesköményteát inni pocakosan (én utána sem). Van benne olyan hatóanyag. Az már más kérdés, hogy utálom az ánizsos ízét. A gyomorfekélyre a legjobb pocakosan a kamillatea, mert segít nyálkával bevonni a gyomorfelszínt. Mire innád egyébként az édesköményt? Mert az inkább emésztésserkentő.

Na vissza a gályára...

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: