Hahó!
Tegnap eljutottunk moziba, hát csajok, ne tudjátok meg, szuper volt

Esti fürdés-evés után mentünk, olyankor legalább éjfélig mindig nyugi van, enni sem kér és alszik. A bátyámra és a barátnőjére hagytuk, ők lesznek a keresztszülők is, nem árt, ha gyakorolnak

Bene nagyon jól viselkedett, nem sírt, bár nem is aludt 10-ig, biztos érezte, hogy most lehet partizni

Olyan fél12 körül értünk haza, az Alice csodaországban néztük (imádom Tim Burtont és Johnny Deppet is

), jó volt nagyon, maga a film is, de hogy végre megint moziban ülhettem, hát az nagyon

Persze félig itthon járt a fejem, és figyeltem a telefonom, mikor szólnak, hogy jöjjünk haza.
Najó, kicsit túlpörögtem, nem akarlak Titeket heccelni vele...
Zsuszi, nálunk sincs babamasszázs, pedig biztos mondta volna a védőnő, ha van

Sajnálom az esti sírásokat

Fürdés előtt vagy után kezdődik a nyűgösség?
Remélem csak meglesz az a pénz, elég pofátlan, hogy még ígérget is, de közben meg sunnyog
Reni, Kata, sajnálom, hogy a párotok így áll a dologhoz, nagyon rossz lehet

Persze meg is értem, hogy nekik is ki kell engedni a fáradtgőzt, csak furcsállom, mert például Gábor alig várja, hogy hazaérjen és játszhasson a kisfiával, szóval számára ez okozza a maximális feltöltődést. És ennek én nagyon örülök, mert így engem is tehermentesít egy kicsit, és látom rajta, hogy neki ez nem fáradság, sőt, épp az ellenkezője, tényleg alig várja, hogy vele lehessen. Na engem már inkább mellőz, de egyelőre ez még nem annyira zavar, a fő, hogy Benével nagyon jól elvan
Igaza van Móninak, egyedül nem menne nekem sem. Így külön jó, hogy este besegít a párom. Zsuzsi, Neked se legyen lelkifurdalásod emiatt!
Reni, nem semmi Anyukád van, fantasztikus ember, olyan jó, hogy léteznek még ilyenek a földön, ezért bízhatunk még egy szebb jövőben
Vick, sajnálom Hangi viselkedését, nagyon bízom benne, hogy a betegség elmúlásával huss, ez is elmúlik! Addig pedig egy nagyadag kitartást az egész családnak!!
Kati, szurkolok az oltáshoz, remélem mindkét gyerkőcöd jól fogja viselni!!! A fiúk tényleg nehezebben viselik az ilyeneket? Emlékszem az általános iskolai oltásokon a lányok sosem, de egy-két fiú bizony mindig elsírta magát
Szilvi, sajnálom a nőgyógyászati gondokat. Remélem komolyabb gond nincs! Intimtornát nem ajánlotta a dokid? Állítólag azzal nagyon sokat lehet javítani a lenti helyzeten, még a műtét is elkerülhető.
Móni, Murphy

Na de azt is meséld el, HOGYAN oldottad meg ezt a szitut?!? Nagyon kiváncsi vagyok

Sajnálom a hajnali keléseket, nem tudom, hogy tudnád kiküszöbölni a dolgot, így azért nem tudsz sokat pihenni
Judit, Friday, merre vagytok? Remélem minden rendben Veletek!
A hozzátáplálás pedig tényleg eléggé megosztja a véleményeket, pont a múltkor hallottam a védőnőtől, amit ő is megdöbbenve mesélt, hogy a legújabb kutatások szerint a lisztes dolgokat hamar el kell kezdeni, mert ezzel kiküszöbölhető a glutén-allergia. Na erre varrjatok gombot! Szerintem is a mértékletesség a lényeg. Gyereke is annyira válogatja, mit fogad el és mit nem, és hogy mikor.
Na, bő lére eresztettem magam
Szép napot Mindenkinek!
Ági