Sziasztok, jó reggelt. Nem voltam a 7végén, bútorszerelés volt a porondon. Nem, nem bababútor
Apukám készített az előszobába beépített szekrényt, nagyon sokat szenvedtek vele, ugyanis 108 cm szélességet mértünk, ami valahol 109, valahol csak 107 volt... Le kellett vágni széltében mindenhol 1, azaz egy cm-t. Az ajtóból nem tudtunk, mert pvc élfólia van rajta, amit mi nem tudunk pótolni (ez az a vastagabb, 2mm-es élzáró). Így egy ajtót még nem tudunk becsukni. De miután ezt megoldottuk, jobb lesz a helyzet, mert a nappali szekrényben egy egész egyajtós részt Attila szerszámai foglalnak el, amit áttehetünk végre az előszobába, a nappaliba bekerülhet az, amit a majdani babaszobában lévő óriás ágy fiókjai rejtettek. Most megszabadultunk az ágytól is, végre ürül a lomtár.
Vasárnap vásárlás, elmentünk Szentendrére nekem ruhát venni. Hát, egy kicsit csalódás volt a bolt, nagyon pici, de az árai nem annyira rosszak. Vettem egy vastag nadrágot 6500 Ft-ért, egy felsőt 1990 Ft-ért és egy elegánsabb felsőt 5990-ért, ez utóbbit kicsit drágállottam. Remélem a két nadrág, amim van, kihúzza a végéig, mert nem szeretnék rá többet szánni.

A boltot alig találtuk meg, nekem Szentendre egy igazi labirintus. Ja, Detti kérdezte, hogy milyen messze van Budapesttől. Szerintem kb. 20 km, de a mi lakásunktól 40
Vettem magamnak a Decathlonban egy melegítő nadrágot is, már van miben elmennem tornázni, még egy kifogást eltemethetek
A vasárnap esti záróprogram nekem is az IKEA volt, csak fogantyúkat vettem az előszobaszekrényhez.
Pillesz: sajnos mindenhol drága a gyerekbútor, ez nem IKEA találmány. Van egy gyerekbútor készítő pl. Győrújbaráton
http://www.kittibutor.hu/ , de ha van jó asztalos, talán az a legolcsóbb. Én már nem tudom. Hozzáteszem, hogy biztos csak én keresek bénán, hisz a babakocsit is számtalan honlapon megnéztem, mégis más linkelte be a chippolinot, azelőtt nem is hallottam róla.