Mangora
Ezt a szopiból egy mellből fejést azt hiszem én is megpróbálom. Csak nem tudom mikor

valahogy olyan nehezen jut ilyesmire idő....
Marci jól van?
Móni
Nyálbubérok nálunk is menő
Sajnálom az estéket

remélem vissza alakul minden egyszer, hogy aludni is tudjatok.
Én most itt ott adtam neki kamilla teát, de ugye a köhögés miatt csak.
Szivacs jó ötlelt, mi is költözködünk a nappaliba ha gáz van. Hol Danival én, hol Lilla, hol apa....szóval hasznos dolog. Lehet ilyenkor, ha sötét van és mellé bújsz megnyugszik és visszaalszik.
Hogy altatod hason vagy háton???
Sedatif jó...én magamnak is Lillának is használtam.
De kemény, de nem érdekli őket

Lillának tiszta lila volt a térde. De nagyon nem tudsz mit csinálni vele.
Örülök, h tetszett a masszázs és a Ringató is.
TSzilvi
Jó kis semmittevés
Friday
Jó családozást
Öltözés
Hát Dani sem csípi, de most már nem mindig sír.
Hszilvi
Sajnálom a betegséget, gyógyulj meg.
Reni
Indulás

nálunk is izgi
Zsuzsi
Sajnálom ezt a játszószőnyeges mizériát. Már sokat rendeltem teszveszről és vateráról is de még sohasem volt gond.

remélem találsz játszószőnyeget.
remélem már Zsófi is rendben van.
Szaporító fejést jó lenne csinálni, de így második gyerekkel az embernek nem sok az esélye, mert ott az első is. És amikor végre nem szopik, nincs türelme kivárni míg én fejegetek és úgy meg nem működik, ha az ember feszült a másik miatt.
Vick
Húú hogy növeszti a fiad a fogacskákat

jó korán kezdte. Nem harap???
Én most elgondolkoztam ezen a kóstoltatáson. Jó hogy leírtad. Csak mert Dani jó nagy étvágyúnak tűnik nekem.
játszóházat mi is szeretjük
Öltözés: Szerintem még kell az overál, csak max. vékonyabban öltöztessétek alá. Azért ha elmegy a nap még hideg van és ők meg nem mozognak semmit.
Ha jön a jó idő a plüssös sapik nagyon jók. Meg kabát, vastagabb nadrág.
Enikő
személyi
Gigi
laminált tényleg szuper, de készülj fel irdatlan mennyiségű porcicára, amit ont magából....
Enikő Boldog szülinapot!
Edina

jajj remélem hamar jobban leszel.
Tszilvi
Lehet a melegtől...hmm és azt hiszem a tejtől is, ha nem szoktál olyat inni.
Elmúlt már?
Dokival az a durva, hogy már 2 és fél éve ő az orvosunk

mert ugye már Lillával is nála voltunk, de korábban nem volt ilyen a dolog, csak fapofa volt, de ugye most már az is zavaró a lányom miatt.
Neki kellene egy kis bátorítás.
Kata
Édes Márk a képeken.
Zsuzsi
Ne butáskodj már. Az azért van, mert minden babának megnyugvást okoz a szopizás és szinte minden baba vagy az ujját szopja, vagy a cumit.
Toldiszilvi
Nálunk javarészt altatás nélkül....persze van olyan amikor néha igényli, h kicsit álomba simogassam. De ringatni nem szoktam azt a hátam nem bírná. De ez így működik.
Próbáld meg a Ringatós módszert. Az a lényege, h sírni nem hagyod, de mindig egyre kevesebb ideig maradsz mellette elalváskor.
Dani is már jobban, de még mindig köhög. Időnként ő is bőg már a cicin. Sztem azért mert az üvegből egyenletesebben jön a tej, mint a ciciből és néha ugye kap pótlást. És mindig akkor jön a szenvedés amikor már a javát kiszívta. Ezt csak pár napja csinálja..
lehet ez is szopi sztrájk és remélem hamar le is szokik róla

mondjuk pont ma egy ilyen eset után elkezdtem fejni szaporító fejéssel mindkét cicit és szinte semmi nem jött belőle, szóval talán lehet az inkább nem elég neki miatt sír.
Hétfőn jó, hogy séta közben összefutottunk Katáékkal. Mondjuk a hosszas sétát az is hátráltatta, h a lányom össze vissza bóklászott és Márknak egyenletes ringatás kellett volna, h elaludjon
No meg az eső is kérdéses volt. A masszázs meg számunkra szerencsés, h elmaradt, mert így fel tudunk zárkózni és nem kell új csoportba kezdeni megint.