A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok

Megpróbálok én is elmenni!!

Köszi hogy megírtátok.

tünemény

én biztos nem bírnám, én modnjuk már elváltam egyszer, én bennem mindig az jut eszemben a fejemben amit anyukám mondot, Ő is elvállt, hogy egyedül neveljük fel a babákat, és inkább egyedül mint rossz partnerrel, tudom hogy most neked nagyon nehéz, de most hogy 2x-ra mentem férjhez tudom és tapasztalom hogy vannak férfiak akik megérdemlik hogy gyerekük legyen meg tudnak minket nőket szeretni, hisztisen, meg nem hisztisen.
Az előző férjem ugyanezt csinálta, és mondtam neki hogy csomagoljon, természetesen nem voltam áállapotos, de szerintem akkor is megtettem volna, mivel én tartottam el Ő meg stb, és most is szenved, de mondjuk 5 éve nem is láttam mióta el váltam tőle, pedig ő újpesten lakott.

Ez csak az én magán véleményem tudom hogy nehéz, meg biztos szereted , de ha nem számíthatsz rá akkor igy is ugy is egyedül vagy.

Kép
lili&ana

Tisa: sajnos a személyügy és a pénzügy ugyanazt mondta, ezért vagyok ennyire biztos benne :( De ez is szinte véletlenül jött fel, mikor az adópapírjaimat intéztem.

Kivasaltam mindet bizbazt, úúúúgy bekeményedett a hasam, jaj. Valaki adjon enni...

icamica

Icamica: én küldök neked telepatikusan egy kis frankfurti levest!!!Remélem azt szereted!! :roll:
Én is szoktam így lenni, hogy valaki megetethetne mert éhes vagyok de lusta enni.

Szerintem ha nem lesz semmi bajom akkor jövőhéten ablakot mosok de csak az utcafrontit.Felakarom tenni az új függönyömet és redvás ablakon nem igazán mutatna.

Kép

Kép
gabka7926

Óóó. frankfurti leves...
Enni még csak nem lennék lusta, de megcsinálni bármit, neeee...
A párom már felajánlotta szolgálatait: válasszak a szórólapról :D

icamica

Én is nézegettem ma a gastroyal honlapját ha nem lenne időm meg kedvem az elején főzni.De bízom a kedves rokonokban. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!Az ablakmosással óvatosan!!Nálunk a férjecském csinálta meg a pár hete és jelentem,csilli-villi lett!A frankfurti leves pedig nagyon jól hangzik,meg sem tudom mondani,mikor ettem utóljára.....

Képzeljétek el,hogy mióta ez a front van,azóta nekem esténként fájdogál a pocim.Nem nagyon,nem nevezném görcsnek sem,a derekam sem fáj,csak egyszerűen kellemetlen.
Ma volt itt a védőnő és azt mondta,hogy ez akár jóslófájásnak is belefér.Na de már most?????? :shock:
Egyébként kb.másfél órát volt itt.Volt,amivel egyetértettem vele,de volt amitől égnek állt a hajam.De azért szépen végighallgattam,mosolyogtam,bólogattam,de belülről eldöntöttem,hogy majd úgy csináljuk,ahogy nekünk,hármónknak jó lesz!!Persze volt olyan tanácsa is,amit majd megpróbálok megfogadni.

Kép
demetnik

Mesélj, mitől állt égnek a hajad? Hadd borzadjunk :D

icamica

Kezdődött azzal,hogy jött és gondolatban gyorsan átrendezte a szobát,ugyanis szerinte az úgy nem jó!
Azután szerinte túl sok felesleges holmit vettünk neki.Mivel nem mondta el,hogy mire/mikre gondol,így fogalmam sincs.
Azután ami számomra annyira nem volt szimpatikus,az az volt,hogy hagyni kell a babát sírni,nem kell rögötn ugrani hozzá.Persze,ebben talán lehet vmi,nem tudom....
Nem szabad altatni a babát,hagyni kell,hogy magától aludjon el.Ha sír,sír,majd elalszik.
Az első napokban elég csak 5-5 percig szopiztatni a babát mindkét mellből,hisz olyankor még csak egy-két csepp előtej van.
Számomra az is érdekes volt,hogy azt mondta,hogy hagyni kell a babát egyedül játszani,nem kell mindent a kezébe adni.Persze,ha jól belegondolok,akkor értem,hogy mit akart ezzel mondani,de olyan furcsán mondta.Na szóval ilyen dolgokat mondott.Lehet,hogy aztán ez csak nekem volt furcsa,talán én gondolkodom rosszul....De az biztos,hogy egy-két dologban máshogy vélekedünk.

Kép
demetnik

Demetnik: mi nyomja a lelked? :roll: :roll: Öntsd ki!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabka7926

Áááá, az a hagyni kell a babát sírni, majd elalszik, ez nálam is kiveri a biztosítékot.

icamica

persze, azt lehet bírni 1-2 hétig :) aztán szét megy a fejed :) meghát a babónak sem hiszem, h jó. Nekem is új a védőnőm, a régit imádom, tuti tőle kérdezek majd mindent, mert ez az új... botrány :(

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Szép egy védőnő!Van gyereke?

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok.

én úgy vagyok ezzel a hagyni kell sírni dologgal,hogy igen van benne valami de nem egy 1-2 hetes csecsemőnél.neki még szokatlan,idegen az,hogy nem a pocimban van.éhes,szomjas,fáj a pocija,nedves a pelusa,szóval minden újj neki.
de aztán észnél kell lenni,mert hamar rájönnek hogy ezt bizony ki is tudják használni.
az aludjon el magától dologban igaza van.Patrikot altattam,aztán rászokott a hordira,és most megint altatom naponta 2 szer.mostmár ott tartok hogy egy kicsit zavar.nem azért mert nem szeretem,imádom.de nem tudok egy filmet megnézni,elálmosodom én is.....stb.
az 1-2 csepp előtej hülyeség.21.-én déutánn alig 24 órával a császár utánn több mint 100 milit fejtem le/mell.és ez másnapra csak nőtt.szóval szopival hajrááááááááá(nekem már most több van mint egy-egy csepp :roll: :roll: :roll: )
a hagyni kell egyedül játszani is jó dolog.én is sokszor csináltam Patrikkal,hogy letettem a földre(plédre)körbetettem játékokkal,de úgy,hogy ne érje el rögtön,kicsit kepesztenie kelljen.és nagyon jól elvolt.de biztos vannak olyan babák akik csak felhergelik magukat ilyenen.ki kell tapasztalni.

és igen,védődőnek,gyerekorvosnak,anyósnak,anyukának helyeslően bólogatni.gyüjtsétek össze a "hasznos" infókat és szelektáljatok.és ne azért kezdjétek 3 hósan a hozzátápit mert anyós azt mondja.viszont ha ti is úgy érzitek hogy bírja a pici gyomra,vagy ti így látjátok jónak,akkor ne hagyjátok magatok lebeszélni.

na remélem a vége is érthető volt :oops: :oops: :oops: :oops: azt akartam kifejezni hogy ne hagyjátok magatok befolyásolni,a ti gyereketek.

mindenki drukkoljon a kis Máténak,ma született és műtteni kell a kicsi szivét :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon nehéz lehet a szüleinek...........

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Tali sajna nekem nem jó. Nincs kire hagyni Kolit meg még van pár elintéznivalóm. Úgy akarok énteken menni a dokihoz hogy minden meg van....

Tünemény!
Én nem mondok már semmit a párodra..... :-( De Lilinek nagy igazsága van abban, hogy lehet néha jobb az a helyzet ha egyedül vagy..... Így sincs nagyon melletted :-(

Gabka.
Nem lehetne, hogy más mossa meg az ablakot?? A létrázás kimondottan rosszat tesz a nyiladozásnak....

Dementnik és mindenki!
Osztom Ettike véleményét. Én se azt mondom, hogy első héten hagyni kell üvölteni de 2-3 hósan már igenis kell.....!!!! Nekem nem volt gondom Kolival. Sha nem hagytam 10 percnél többet, de a szomszédomban a csajnak 6 hós a gyereke és össze vissza szivatja a gyerek, mert még egyszer nem hagytán sírni. És tudjátok mi a legdurvább, hogy látszik a gyereken hogy tudja mmit csinál.
A játékos dolog meg igaz és tényleg így "kell" csinálni, mert ezzel ösztönzöd arra, hogy mozogjon. Elősegíted a forgás tanluását stb. DE a nagy könyv szerint se szabad túl messze rakni, mert akkor nem lesz sikerélménye......
Szopi!
Na ez tényleg egy nagy baromság volt. Ettikéhez hasonlóan 4. naptól 100 ml-et fejtem. szóval jön az a tejcsi....
Altatás.
Na ehez nem tudok hozzászolni, mert Kolit bele raktuk a kiságyba és aludt......

Cat!
Hogy vagytok?

Kikocs!
Gyógyuljatok :-) Gondolom nagy a készülés.... Te még mész a börzére??? Picit pihiz ha tudsz.

Tisa!
Hűha Nagyon kiváncsi vagyok mit mond neked a doki... :-) Remélem azért 90%-ban csak puihensz és gyűjtöd az erőt..

Rólam!
Rengeteget keményedek. Nekem puputevém volt a ctg-én és s szülésznő is látta. Ő kezdte el, hogy ezek nem gyerekes méhösszehúzodások ezért gondolom, hogy nem csak jósló. Ma kurtára elfáradtam.... Minden baba ruhát kimostam. Közben vasaltam Kolinak aztán este kivasaltam az összes textilpelut.
Holnap megyek a legjobb barátnőhöz. Annyira várom, de ha du-tán haza érek akkor még 3 adag mosás fog várni+ a maiak kivasalása. Aztán kész vagyok teljesen. Apa ma meghozta a házasságit is. Szóval ha bent akarna fogni a doki pénteken már nyugodt leszek, mert tényleg mindennel megvagyok....

na mennek is pihenni.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Én is az első hetekre gondoltam a sírással kapcsolatban. Nekem ez úgy hangzik, mint azok a régi elvek, hogy csak 3 óránként ehet a baba az első pillanattól, meg hogy nem kell felvenni, mert csak érzelgősködés. Meg kell találni az egyensúlyt. De gondolom, ahogy 2 egyforma terhesség sincs, úgy 2 egyformán kezelhető bébit sem fogunk tudni felmutatni :D

icamica

öhm az jutott eszembe, lehet h butaságot mondok, de mivel nem olyan régóta vagyok Veletek, esetleg lehetne csinálni egy táblázatot, ki mikor szül, hányadik hétben van, kisfiút/kislányt vár... stb.
Lehet, h van már Nektek, de olyan jó lenne megnézni.
Szóval? :oops:

Kép

bogyó_beo

Ettike!Értettem a végét is :D És én is így gondolom,hisz a mi babánk lesz,mi fogjuk tudni,hogy mi a jó neki és nekünk.És Icamicának is igaza van abban,hogy nincs két egyforma gyerkőc!
Annak örülök,hogy a szopi dolgot ti is így látjátok!

Gabka!A védőnőm 60 éves és már felnőtt gyerekei vannak....

Tényleg,azt tudtátok,hogy nem minden esetben lehet mentőt hívni,ha szülsz.Tehát,ha elfolyik a magzatvíz és nincs a közeledben senki,aki be tudna vinni,a párod is csak későn ér haza,hiába hívod a mentőket,nem jönnek ki.Csak akkor,ha már a kitolási szakban vagy!
Na ezen teljesen ledöbbentem.Ezt is ma mondta a védőnő....Én idáig ezt nem is hallottam,de nem is gondoltam volna!! :shock:

Bogyó-beo!Hogy vagy?Ha jól emlékszm,feküdnöd kell,igaz?

Sziszike!Ügyi vagy,hogy már mindennel készen vagy!De azért reméljük,nem kell bent maradnod.Bár,ha valóban olyan méhösszehúzódásaid vannak,akkor lehet,hogy bent tartanak....

Én is olvastam a márciusiaknál a pici Mátéról....Belegondolni is rossz...Szóval megy neki a drukk ezerrel!!!!!!!!!

Kép
demetnik

sziszike, dehogy megyek börzére, a boltig nem tudok már elmenni (egy km kb) anélkül, hogy szenvedjek egy sort, valószínűleg meghalnék a nap végére. a barátnőm bevállalta, hogy kiviszi, tök rendi (239-240-es asztalok lesznek, ha megy valaki. naggyon cuki cuccok vannak! most válogattam át pont a kicsiket, mert kerestem valakinek valamit, hát, olvadoztam. meg is állapítottam megint, hogy függő vagyok...)

igen, nincs két egyforma gyerek, egyforma nevelés mellett sem... nekem nagyon bőgős lányom volt, de nem lehetett bőgni hagyni, ilyen is van. próbáltam, addig sírt, míg elment a hangja, többet nem próbáltam. nándi meg olyan volt, hogy elfáradt 10 perc után, aludt pár percet, és kezdte elölről... vele sem sokat próbálkoztam. és ugyanúgy álltunk hozzá a dologhoz, de réka a mai napig nem alszik el egyedül, vagyis csak nagyon ritkán, ott kell feküdni mellette, nándi meg az első perctől elaludt egyedül, ma is 11-kor kijelentette, hogy megyek alszani, fogta a cumiját meg a takaróját, és felment a szobába egyedül, és lefeküdt aludni.
mi úgy csináltuk, hogy nem kell az első nyikkra felkapni, de sírni sem hagytuk, aztán ilyen különbözők lettek mégis :) rékát egy percre sem lehetett egyedül hagyni, nándi meg azért sírt, hogy kicsit hadd legyen már egyedül... néha csak arra van szüksége a babának, hogy hallja az anyja hangját, vagy lássa, egy kis simire van szüksége, nem biztos, hogy fel is kell venni.

és nagyon egyetértek ettikével, semmit ne csináljatok senki kedvéért, leginkább magatokra hallgassatok!!! és meggyőzni sem kell a nagyikat, úgysem lehet...

na, nézem a house-ot :)

kikocska

Bogyó beo: nekünk van már ilyen táblánk csak a gmail-en.A heteket meg a vonalzón is láthatod.

Kép

Kép
gabka7926

Én ma frankfurti levest ettem ebédre! Heeeheeeheee!

Bogyóbeó! Van ilyen táblázatunk, de a gmailbe, mert elég sok személyes adat van benne és nem akartuk, hogy nyilvános legyen. Azért ide elég sok mindenki be tud kukkantani. Meg ugyanott a picasában vannak fényképalbum szinte mindenkiről. Így archoz is tudod kötni a másikat... :D

Küldök Neked privit, abban leírom a gmail-es felhasználónkat és jelszavunkat! Ok?

Kép
Kép
tisa

Bogyóbeó! Ment a privi! :D

Kép
Kép
tisa

Sziszike szorítunk!Na de valakinek úgy is meg kell kezdeni a sort

Nekem tegnap az egyik kismami mondta, hogy az előző fiát NST-ről ment szülni és ő ma ment, holnap van a védőnős talink,és rá szólt a férje, hogy ne ígérje biztosra magát nekem,h.ott talizunk, na meg én se senkinek péntek után, mert én pénteken megyek NST-re.

Tünemény legalább 2 dolog tuti, marha nagy szíve van a párodnak és a helyén, na de az esze az nincs a helyén. Az enyém is hasonló, bár most ő kicsit keménykedik, már csak 1 haver van akinek kölcsön ad. Mert ugye minden drága rendes cimbora ide szokott hozzá kunyerálni. Hozzáteszem én is már 8hónapja próbálom leszoktatni a barátnőm,de nem veszi észre,hogy mióta terhes vok nincs hitel. Persze ez is így túlzás, mert ma is hitelre csináltam a körmét, de nem zavarja,hogy ingyen ott görnyedek…DE amúgy már nem kap lóvét tőlem.
Egyébként alkalmanként nekem is rám jön a sírógörcs,h.soha,de terhesen megcsalt,és ezt nem lehet vissza csinálni, pedig minden olyan jó lenne. Mivel neki sosem voltak anyagi gondjai,ezért kellett valami cirkuszt csinálni, hogy ne legyen tökéletes az életünk.
Jól olvastam tegnap félálomban, te tényleg voltál már férjnél? Lagzi is volt?

Ica hát ez tényleg kár,egy fotót megért volna..

Egyébként akármerre járok, mindenki megállapítja, hogy előbb fogok szülni, és hogy lent van a pocak. Persze senki sem orvod, csak okos. De nekem nem fáj semmi, csak este az ágyban forgolódásnál. Ja meg a combom elzsibbad sokszor, mert biztos ott nyom valami eret. De a 2x2 Magne B6ot is folyton elfelejtem, jó ha 1et beszedek, de ez jó jel,mert ha sokat keményedne úgy is bevenném.

Holnap megyek a védőnőhöz, kiváncsi vagyok a mázsálásra. 1hónapja nála 94voltam. De még ez a hasmenés se visz le rólam semmi!
Jajj, úgy utálom, ezt a rohadt tokámat, de rájöttem mi a bajom még a tükörképemmel, nem csak a hajam, hanem szoli+napsütés nélkül olyan hóka színem van, h. félelmetes.
Mondja húgom, ne így tartsd a fejed és akkor nem látszik a tokád, kösssz, de akkor már felfelé kell nézzek:)

Gabka MIT CSINÁLSZ??????Meg vagy te huzatva?????Ott roh@@djon meg az az ablak!Meglátod, kijátszod,hogy megszülj!A kedves rokonok inkább jöjjenek ablakot takarítani,aztán inkább rendelj a gastroyaltól…

kocska

csajok, senki ne hívja máténak a gyerekét, csomó mátéról tudok, aki ilyen picike korában életveszélyben volt. tulajdonképpen egyet sem ismerek, aki nem... :(

bogyóbeó, van táblázat, csak privát :) valaki majd biztos elküldi a jelszót, én elfelejtettem, csak elmentettem, de a csillagokat nem tudom,m ik :)

kikocska

Mi megvagyunk.

Ma elmentünk kifizetni Beni bútorát, és kiharcoltunk egy ingyenes házhozszállítást is a több hetes késés miatt.
Szombaton délelőtt hozzák, Apáék pedig talán össze is szerelik délután.
Vendég

Tali: Nekem sajnos nem jó a holnap délután. Beniért kell mennem 4 körül a bölcsibe, és Apa sajnos nem tud vigyázni rá mert kb. hatig előadást tart a Műegytemen.
Vendég

Sziasztok Lányok, sajnos én sem fogok tudni menni a talira, mert pont akkor hozzák a babakocsit.....holnap reggel megyek laborvizsgálatokat csináltatni......

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Úgy látszik tegnap frankfurti leves nap volt, én is azt ebédeltem :)

Édes Istenem, nagyon drukkolok a kis Máténak, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Gabka: na neeeee, felejtesd el szépen azt az ablakpucolást, még nem lenne jó, ha kibújna Andris!!!

Nemsokára indulok az NST-re, kíváncsi leszek mutat-e tevepupikat :D

Kép

Kép
sildi83

talit ki kell hagyni sajnos nekem is :( gergő 6ig dolgozik, és a gyerekeknek későn lenne, ha a háromnegyed7es vonattal hozná haza őket...

kikocska

köszönöm, köszönöm :) :oops:

jól vagyunk, feküdni azt nem kell, pihenni. de az sem egyszerű :)

raktam fel képeket, lehet kuksizni :) táblázatot is kitöltöttem.

szép napot mindenkinek

Kép

bogyó_beo

megjöttem a védőnőtől, majd a doki miatt kell vissza menjek lassan. 1kilót hiztam, 1hónap alatt, persze 95. 8at muatatott a mérleg. Vizeletben semmi. És kiderült, most 5en szültek meg már ebben a hónapban, ugy hogy még egy csaj 28. ával van előttem aztán én jövök. TEATYASÁGOSÉÉÉÉG!!!!!!

És 36 hetes vok ma....

kocska

kocska: nagyon izgi, már nagyon a végén tartasz, nemsokára a karodban tarthatod *kis irigy fej* :) Örülök, h minden rendben van Veletek.

Kép

bogyó_beo

Kocska: akkor a magnéziumot abba is hagyhatod szerintem.Nekem azt mondta a dokim, hogy a 36 ik hét után csak a neoferrot kell szednem de azt a szoptatás alatt is.

Baszki én éjjel nem nagyon aludtam.4kor felkeltem mert azt hittem odadobom a paplanra a gyomorsavam de már 1kor is bevettem egy rohadt reniet és 4kor 2öt.Olyan fél 7 körül vissza tudtam aludni.Nem rég keltem fel.És az a poén, hogy vacsira tejet ittam és kakaóscsigát ettem.Szóval ettől nem kellene a gyomromnak tiltakoznia.

Majd ha betöltöm a 36ot akkor állok neki az ablaknak de lehet, hogy apát fogom be.Ő azt mondta a teraszt lemossa mert ott tényleg nagyok és azt nem nézik annyian.

Frankfurti volt a sláger tegnap az tuti.Én ma körömpörköltet csinálok.Ilyenkor még a fülem is ragadni szokott ahogy eszem. :oops: :oops:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Elolvastam én is a márciusiakat. Szegény kismanó, a szülőket is nagyon sajnálom, hogy igy alakult az első időszak, de drukkolok én is nekik!+++++++++

Ne haragudjatok, nagyon vártam már a találkozót én is, de most egyszerűen nem tudok elmenni. Nagyon szégyellem magam, depis vagyok, és kell egy kis idő, hogy az erőm visszajöjjön. Luca miatt megvan, de párommal való reggeli beszélgetés után, a bankautomatánál ma megint összecsuklottam, úgy hoztak vizet.Túl sok stressz jött össze, de szerintem most felfogta, hogy hol állunk, és hova jutottunk, és az anyagiakkal is talán észbe kapott. Tegnap este derült ki, hogy a laptopot beadta zálogba, és valahogy elköltött 16ezret, de nem tudja hova. Tegnap elkértem a kulcsát, ő meg az éjszakázásban végig tudta gondolni, hogy ez mit is jelent. Úgyhogy ma végre tényleg beszéltünk, és látja már, hogy mekkora a baj. De régen tudjátok, mikor igy álltunk volna, éjjel nem tudtam volna aludni, begyógyszereztem volna magam, meg ittam volna, hogy lenyugodjak, vagy ne ébredjek fel. Tegnap mikor hazaértem, összeraktam a cuccát, táskák az ajtó előtt, felhivtam barátnőmet és unokatesómat, mindketten azt mondták, hogy várjak máig, és beszélgessünk, mert addig végig tudjuk gondolni a dolgokat. Felhivtam a haverját is, elmondtam neki, hogy ténylegesen hogy állunk, ne csak a rózsaszin felhős életünket lássa, hogy páromnak mennyi pénze van, és ő a nagy legény, én meg a rigolyás nője, azt mondta, majd ma beszél vele. És ettem, és tv-t néztem, és gobelineztem, és zuhanyoztam, és pisilés nélküli egyfolytában alvásom volt, nyugodtan ébredtem, és nem sokra rá jött meg ő is, halkan kopogtatva, és ezután beszéltük meg. Többet erről már nem fogok irni.

Igen voltam házas, és most már elvált. Papir miatt volt, a végén nem lett belőle semmi, a pasival egyszer találkoztam, nem tudtam, hogy lehet semmissé is tenni házasságot, nem kellett volna hozzá válás, de hát ez meg az én hülyeségem volt. Szóval se zene, se szép ruha, se emberek, csak két tanúhaver mackónadrágban, röhögve, se csók, se gyűrű se semmi...aláirtam egy papirt oszt kész. Aztán meg a válást az ügyvédek intézték, ott se voltunk.

Szóval dolgozok még itt két napot, aztán otthon leszek, és ugye már laptop sincs, nem tudok majd jönni egy jó ideig. Ha valahonnan tudok, majd olvaslak titeket, vagy jelentkezek, csak most nem tudok.

Rengeteget segitettetek, és most itt bőgök, hogy irom ezt a búcsúzást, csak hát most kell nekem egy kis idő. tudom hogy helyre fogunk jönni, a babámnak JÓ LESZ, és ha valami, hát ez az ami erőt ad mindenhez.

Ne haragudjatok emiatt. csak nem akarok lelombozni senkit, de mindenkinek nagyon sok puszit, ölelést, és gyönyörű egészséges babákat, és könnyű szülést kivánok (ha addig nem jönnék, mig valakinek beindulna)

Kép
tünemény

Sziasztok!

Felmerült egy kérdés, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Szülési szabadságra szeretnék menni, amit legkorábban a szülés várható időpontja előtt négy héttel lehet kivenni. Ez ugyebár 28 nap. Én április 16-ra vagyok kiírva, ezért ápr. 15-től számoltam visszafelé 28 napot, így szerintem márc. 19-től mehetnék szülési szabira, viszont a háziorvosom beleszámolta az ápr. 16-át is, így csak márc. 20-tól vett szülési állományba. Van valaki aki járatos ez ügyben, hogy honnan kell számolni a napokat? Remélem érthető voltam, bár nekem is kissé zavaros ez az egész.

Kép

Kép
kisszilva

Tünemény: remélem nem akarsz végleg eltűnni.Apát jól seggbe tudnám rúgni, hogy ennyit szenvedsz miatta.Remélem rádöbbent most arra, hogy sokkal nagyobb szükség lenne a józan eszére mint gondolná a pénzügyek terén.
Annyira sajnálom , hogy ilyenek miatt nem tudsz nyugodtan felkészülni az anyaságra.KÜLDÖK NEKED SOK ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ENERGIÁT!!!!

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény kitartás, remélem rendbe jönnek a dolgok!!! +++

Kép

bogyó_beo

Tünemény!

Biztosan az is közrejátszik, hogy nagyon fiatal a párod és még nem fogta fel, hogy hamarosan apa lesz. Talán, ha a baba megszületik jobban ráhangolódik. Tényleg fontos lenne sokat pihenned és nem idegeskedned!!! Ne tűnj el, talán az is segít, ha kiírod magadból a dolgokat!
Drukkolok Neked/Nektek, hogy rendbe jöjjön minden!

Kép

Kép
kisszilva

Tünemény: ((())) NAGY ÖLELÉS!

Ehhez képest az, hogy megint nem aludtam éjjel és szakadt rólam a víz, már nem is probléma.

icamica

Tünemény!
Vigyázz magadra!
Remélem rendbe jön minden és hamar hallunk majd felőled!
Gondolatban veled avgyok és küldök sok pozitív energiát!
Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Tünemény: Nagyon vigyázz magatokra és ne tűnj el sokáig, mert hiányozni fogsz :(

Megvolt az NSt, sajnos tevepúp ügyben nem lettem okosabb, ugyanis az sztk-s gép csak a baba szívhangját mérte. Pedig olyan kíváncsi lettem volna.

Kép

Kép
sildi83

jaj, tünemény! ez aztán nagyon hiányzik neked, hogy otthon depizz... akármilyen rossz is, szerintem jól csináltad, és remélem eljut végre a pasid agyáig, hogy mi a helyzet tényleg, és fel tud nőni a feladathoz, nem csak egy hétre, hanem tovább is. borzasztóan sajnálom! igaziból szerintem pont el kéne menned talizni, és jót beszélgetni, elterelni a gondolataidat, és nem otthon maradni! te nem az a fajta vagy, akinek az egyedüllét segít, te is tudod!
és ide jöhetsz netezni hozzánk, bár egy 20 perces vonatút, meg utána egy bő kilométer séta... :) de szívesen látlak, tényleg, ha van kedved bandázni. a számom fent van a táblázatban. sütök neked palacsintát ;)

kocska annyira vártam, hogy hány kiló leszel, mert én is pont így vagyok, 94-95 kiló között ingadozok :D:D:D:D ezt komolyan nem hiszem el!

gabka, icamica, akkor nektek sem könnyű... mindenki más miatt virrasztott. nekem a hasam fájt iszonyúan, nem görcsölt, hanem mintha lenyúzták volna, vagy nem tudom, kétszer is ébredtem rá éjjel. Nándi meg rugdosta a hátam hajnalban, én meg azt álmodtam, hogy masszíroznak :D

sziszike, hogy vagy? nem szülsz?

na, megyek, árazok, meg tapogatom a szép ruhákat :) réka segített vagdosni az árcédulákat, jóóó nagyok lettek :) ha meg felkeltek, megcsináljuk végre a kis dolgait, ma visszakaptam a kölcsönadott dolgokat. hogy ezek a nagy lovak hogy örültek a bébijátékoknak :D:D:D vicces volt :)

kikocska

Ti is hallottátok azt a módszert, hogy a baba első érzékelt mozgásához kell adni 20 hetet, és az lesz a születés dátuma? Nekem nagyon sokan mondták, sőt, én is pontosan erre az időre születtem. Csak ha azt kiszámolom, az április 8! :shock: :shock: :shock:

icamica

icamica, akkor én szültem volna már :)
egyébként én is hallottam már, lehet, hogy csak első gyerekre vonatkozik? egyébként rékánál sem jött be...

kikocska

akkor én 04.24.-én szülök, a 39.-héten. Oké, benne vagyok :wink: :wink:

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!

A talira sajnos én sem tudok elmenni,pedig nagyon szerettem volna!! :( Érezzétek jól magatokat és utánna majd meséljetek :)

Tünemény!Sajnálom,amin keresztül mész!Vigyázz magatokra nagyon!
Apát pedig-ahogy Gabka is írja-jól segbe kéne rugni,de remélem,most ez is észhez téríti.
És csatlakozom kikocskához,netezni,dumcsizni hozzánk is jöhetsz! :) Remélem,minden mihamarabb rendbejön,addig is megy a sok ++++++energia és a nagy ölelés!!

Látom,ez a hasfájás szinte mindenkinél meg van.Akkor ez lehet a front miatt?

Kikocska!Jót nevettem azon,hogy hátmasszázsnak hitted,amikor Nándi rugdosott az éjjel!! :lol:

Gabka!!Ez így nem ér!Mindig olyan kajákat írsz,amiket már nagyon régen ettem,de nagyon szeretem!!!Most jól ráéheztem a körömpörire....Na mindegy,marad nekem a csirkepaprikás sok savanyúsággal,utánna pedig kókuszgolyó :D

Kép
demetnik

Én már nem emlékszem a pontos dátumra,de azt tudom,hogy a 17.hétben éreztem először.Így is hozzáadhatom a 20 hetet?Viszont akkor a 37.hét körül kell szülnöm,az meg mindjárt itt van!!! :shock: ÚÚÚÚÚÚristen!!!!!!

Kép
demetnik

kis pánik érezhető a hozzászólásodon :wink:

Kép

bogyó_beo

csak egy pici!!! :lol:

Kép
demetnik

Egyébként Beo,megkuksiztam az esküvői képeidet is és nagyon szép menyasszony voltál!!
A kiságy felé szerelt baldachin pedig nagyon tetszik!!

Kép
demetnik

Hú, én is a 17. héten éreztem először a mozgást...Hát kíváncsi leszek mikor bújik elő Janka :)

Kép

Kép
sildi83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: