Rózsa, Emi után visszament a sérvem, de más alakú lett a köldököm.
Most meg szinte azonnal előjött, már a 6. héten.
Hogy műtik ezt? Összevarrják a szétnyílt szöveteket?
És ha megműttetem a második szülés után, akkor nem fog újra kijönni a harmadik terhességnél?
Rózsa, ha program csaszid lesz, a dokid ügyeleti idejében, akkor nem kell hivatalosan fizetni. Zsebbe meg úgy tudom, császárnál kicsit többet szokás adni, mint sima szülésnél.
Basszus, rámhozzátok teljesen a parát. Ez a kölök nem akar mozogni, már 5 napja semmi. De a mellem fáj rendesen, meg émelygek is, csak nincs baj, ugye?
Ha valakinek választott orvosa
és választott szülésznője is lesz, az mennyivel fizet vajon többet? Mire vonatkozik, hogy a szülés 30%-a kb. 25 ezer Ft? Abban benne van a fogadott szülésznő is?
Nenoke, Eminél 45-öt adtunk dokinak, és 10-et a szülésznőnek, de ő nem volt fogadott, csak a doki.
Szerintem, ha fizetni kell a 30%-ot, a doki nem fog most sem többet kapni, max 50-55 ezret, a szülésznőnek szerintem 20 körül adunk majd, ha fogadott lesz.
A zsebbe adottak attól függenek majd, mennyi lesz a "hivatalos" számla.

Eddig ingyér' járunk dokihoz, márciustól az újnál már fizetni kell.
Anesztes nálunk remélhetőleg nem lesz, nem tervezek edát kérni.
Amúgy éni s kb 150 körül kalkulálom a végösszeget, inkább fölébecslem, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.
+ még dúlán is gondolkodom, szeretnék, de az anyagiak miatt lehet, hogy kihagyom.
Jovi, igen, egy hosszú fehér ruha (szoknyás) kellene áprilisra, de még nem biztos, hogy vennem kell, lehet, hogy sikerül megoldani. Nem megyek újra férjhez, nem arra kell

.
Szücsi, én már 3 éve férjnél vagyok! De azért köszi, hogy sok boldogságot kívántál!