A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Azt hiszem, elmegyünk egy komplett kocsimosásra. Olyan állapotban van szegény kocsi, hogy a rokonság dob egy hátast, ha meglátja :roll: :arrow:
Meg beszerezzük a tradicionális karácsonyi don pedrós pizzánkat is 8)

Kép
vindolanda

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek :lol:

Móni+Grétike+Gergőke+Z.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo nem semmik vagytok a pizzátokkal :lol:
nálunk kacsa lesz :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Boldog,Békés Karácsonyi Ünnepet kívánunk :)

Míra jól,persze csak 1 napos volt,eddig senki nem kapta még el Tőle :lol: :lol:

Emma,ügyes lányka,elhiszem,hogy megviselte :(

Vindo,szerintem nálatok tavaly is így volt nem :) :) logopédius miért? Én is úgy tudom 5 éves kortól szoktak járni a gyerekek,ha indokolt.
Míra 3 évesen már tökéletesen beszélt(sz hang volt nem jó,de azt a log.nő 1 hónap alatt megtanította neki,azóta sincs gond).
Bálintot meg nem érdekli,nem mondja utánam helyesen,vele nem lehet gyakorolni :) majd rájön :)

Dóri,ügyes vagy :) S most 2 szakot végzel egyszerre?

Móni lilahagymás lekvárból csak egy kis kóstolót kérek majd :) :) el nem tudom képzelni milyen lehet :) :) bár eddig nem csalódtam a trükkös lekvárjaidban :) :)

Juba,Bertusnak milyen jól álla szemüveg :) :) Zina is mekkora már :shock: :shock: :shock:

nálunk semmi extra kaja nem lesz :) rántott hús rizzsel oszt kész :) :) nem a kaja a lényeg :) :)

Bálint megkapta a nagy ágyát,boldog nagyon,most már csaka falvédőket kell átszerelnem,meg ágytakarót gyártanom :)

megyek,sütünk mézeskalácsot Mírával :) :) jobb későn,mint soha :)

:arrow:

KépKép
viranka

"Legyen veled Karácsony Angyala,
legyen áldás és ünnep az Ünnep,
szeretet simítsa lelkedet,
mikor a csengők megcsendülnek. "

Áldott, szép ünnepet kívánok Mindenkinek!
dmaggie

Halihó!

Sikerült tegnap is éjfélkor lefeküdnöm. Ma de megkaptam az egyik jegyet, sikerült. Vizsgák: várok még két jegyet, eddig van hat. Van két beadandóm, (ami mondjuk már szinte csak egy fél, mert az egyik már készen van, a másik is halad lassan). Januárban meg vár rám 7 vizsga. Ráadásul tömbösítem őket, hogy ne kelljen annyisszor utaznom. 2 + 3 + 1 lesz, meg lesz egy, amit itthonról kell majd megcsinálnom.

Dóri, nagyon ügyi vagy, csak gratulálni tudok.

Viranka, örülök, hogy Míra rendben van. Majd kérünk képet az új ágyról.

Mónikám, nálunk is kacsa lesz. Tényleg, még a párolt káposztát meg kell csinálnom.

Vindo, lehet, hogy nekem is be kellene ezt vezetnem.

Befejezem, mert csak kinlódok, mindig megakad a kurzor, várnom kell sokat, hogy folytathassam az írást.
dmaggie

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek :!:

Viranka, Rugó bár már mondatokban nyomja, valamint tisztul is elég gyorsan a beszéde, akinek nem áll rá a füle, az elsőre nem érti tisztán. Mikor bekerült az óvodába, szeptemberben kértek egy szakértői vizsgálatot (akkor még nem nagyon lehetett érteni), amire karácsony előtt egy nappal sor is került :roll:
Az óvónők is mondták, hogy már szinte mindent értenek azóta, rengeteget fejlődött, de azért ez nem árt vsz. A szó eleji mássalhangzókat is rendre elhagyja.
Gyakorolni, nem biztos, hogy fog velem, de ha idegenek kérik meg, azt szó nélkül teljesíti mindig. Kis intézményi maxilmalista a lelkem. :wink:
Én meg megnyugszok, szóval nekem sem árt...

Jó mézeskalácssütést!

Igen, nálunk 3-4 éve don pedrós pizza a menü. Igen elégedettek vagyunk vele :lol:

Délben hullott a hó nagy pelyhekben. Rugó egy nagyítóval rohangált kinn, hogy megnézze a mintájukat.

Kép
vindolanda

Maggie
az nagyon durva, én egy nap két vizsgát csak akkor csinálok, ha mindkettő könnyű. De hármat... :shock:

Nem bírok írni, legényke az ölemben.

Odaát...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, nem egy nap lesz, akkor ott kell majd aludnom. De akkor is húzós lesz, az biztos.
De muszáj így, mert az utazás sokba kerül. Oda és vissza több mint ötezer. A szállás nem annyira rossz: ezernyolcszáz, de ha így csinálom, akkor is spórolok háromezret, illetve még egy kicsivel többet is. Hát nem mindegy. A hátom meg tulajdonképpen négy. De lesz egy szóbeli, ami gyakorlatilag két tárgy, du-n meg írásbeli, ami ugyan egy tárgy, de gyakorlat és előadás is volt belőle, tehát két dolgozatot kell majd írnunk. A jó az benne, hogy négyből három majdnem ugyanaz. Tehát nem kell sok plusz energia hozzá. Másnap lesz még egy, de az megint tanulható (nonverbális kommunikáció), meg érdekes is. A mumus mindenképpen a január eleji kettő. Tisztára idegbe jövök tőle.

Megint jó korán keltél. Most én is lefeküdtem korán (11 óra) és felkeltem inkább hatkor. A fiúk olyan későn feküdtek le, hogy még alszanak. Én viszont nyugiban átolvastam az előadás diáit és a jegyzeteimet. Jöhet a többi.
dmaggie

Egyébként a tegnap este jól sikrült. Bercó örült az ajándékoknak. Kapott parkolóházat, egy hódos társas játékot, lego-figurát (Hero Factory), meg gombfocikészletet.

Aztán a vacsorára már olyan éhes volt, hogy marokra fogott egy kacsacombot és úgy falta, mint aki nem evett vagy ezeréve. :lol: :lol:

Na, megyek vissza olvasgatni, amíg nyugi van.
dmaggie

Végül felébredt mindenki.

Most készülődünk, aztán elutazunk Nánásra, holnap jövünk. Viszem a kis gépemet, meg a tanulnivalómat is. Lehet, hogy olykor benézek majd.

Pusszancs
dmaggie

Mi nemrég ébredtünk. Rendet rakok a lakásban, bőröndözök, aztán olyan 11 körül indulunk hazafelé. Kb. 30-án érkezünk vissza.
Jók legyetek, és írjatok ám :wink:

Kép
vindolanda

Maggie
a nonverbális tényleg tanulható meg érdekes. Mi lesz az a mumus januárban? Nekem is január 11-én lesz a mumus, anatómia. Nálunk eddig a két csoportból csak egy ember ment át anatómia vizsgán. Úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk... Kicsit félek, de bevallom, esélyét nem látom, hogy mennék át rajta... Volt egy évfolyamtársam, ő mesélte, hogy egyszerűen nem figyelt rá, kiabált, meg minden, hiába mondta neki jól, aztán amikor ötödjére ugyanazt elmondta, akkor mondta, hogy miért nem ezt mondta először? És kiabált meg minden, aztán meghúzta. Pedig ő tuti, hogy tudta az anyagot... Nem tudom, kicsit félek az egésztől...

Vindo
hová utazol? Rokonokhoz? Lemaradtam...
Szerintem jó az, hogy voltatok vizsgálaton, mert az ember tényleg megnyugszik. Egyébként amikor közösségbe kerülnek, akkor sokat szokott javulni a beszédük, de Rugó nem idén kezdte az ovit vagy igen?
Jövőre mi is megyünk, én szinte 100%-ra veszem, hogy nekünk fog kelleni logopédus, mert Didri nagyon csúnya "sz" és "s" betűket mond, olyan susogósakat. De azt mondták, hogy majd csak jövőre kell vele foglalkozni.

Viranka
mézes kalács nálunk elmaradt... Na, most, hogy mondtad, majd ma. :)

Móni
kacsa, jaj, az finom... :)

Na vár az anatómia, a sulcusok meg az incisura-k. :) További békés szép napokat kívánok mindenkinek! :)

Ja, lányok, írtam ide is? Láttam egy nagyon-nagyon szuper filmecskét a tv-ben. Fent van a neten is: http://havannanet.freewb.hu/a-megbocsatas-utja
Ha van időtök nézzétek meg, csodálatos, elmondhatatlanul szép film. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Túl az első sokkon és a helyszínelésen. Arra értünk haza, hogy betörtek hozzánk. Vittek mindent, ami mozdítható volt. Még csak az új borotvákat is elvitték, meg az én parfünjeimet, azt is, amit karácsonyra kaptam, meg a jó kis, még bontatlan Vichy krémemet is. A fényképezőről, ékszerekről nem is beszélve. Bár ékszerem nem volt túl sok. Ha a gondolatnak teremtő ereje van, akkor nagyon csúnyán fog járni az, aki itt volt. :twisted: :twisted:
dmaggie

Piroska, két tárgy lesz: tantervelmélet és pedagógiai értékelés, illetve iskola a társadalomban.

Egyelőre biztosan nem tudok majd elaludni, még tanulgatok én is egy kicsikét.
dmaggie

Te jóóóóóó éééééég!!! Maggie, nagyon sajnálom... Mi mindennek kelt lába??? De milyen kivételes gonosz dolog karácsonykor... Jajj... :( :( :(

Nem is tudok így jó éjszakát kívánni... Pedig boldog karácsonyt is szerettem volna, mert, úgy rémlik, ez elmaradt...

De azért mégis kívánom e kettőt, azzal, hogy nagyon remélem, Maggie, hogy ez nem a sok kiderítetlen bűnügy listáját fogja gazdagítani, meg azokat, akik Benneteket raboltak ki...

...

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie
jaj, ez annyira lehangoló... Jajjj... A gyerek játékai??? Azokkal mi van? A te könyveidet gondolom, nem vitték el... Irataitok megvannak? Oklevelek meg ilyesmi...
Írtál valahová nyilvánosan, hogy elutaztok? Facebook-ra?

Jut eszembe:

Lányok
nem írtam ide még szerintem: figyeljetek oda, mert sokan csinálják azt, hogy facebookon megnézik a képeket, ott van a ház a háttérben, aztán ha valaki írja, hogy elutazik, akkor szépen kirámolják a házat.

Most jól felhúztam magam... A fene egye meg ezeket a férgeket!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszönöm, hogy velem vagytok. A könnyen eladható, értékesebb dolgokat vitték, Gyakorlatilag kifosztottak. Még a Gergő sporttáskáját is elvitték, kiszórták a benne lévő tornacipőt, stb., valószínűleg abba tették a dolgokat.
A gyerekek játékai közül a play station kellett nekik a konzolokkal együtt. Először azt hittük, a Gergő telefonját is elvitték, de azt megtaláltuk, persze, hiszen lenyomozható. Természetesen az itthon maradt vésztartalékot is megtalálták, itthon hagytuk a laptopot, azt is vitték, a kamerát, a fényképezőgépet. A Kedves egyetemi pecsétgyűrűjét, szóval ilyeneket. Van több nyomozó ismerősünk is, köztük a rendőrfőkapitány is, gondolom, hogy mindent megtesznek azért, hogy előkerüljenek. Ráadásul jól belenyúltak, mert a nyomozók vezetője két házzal arrébb lakik tőlünk, most jól begorombultak ők is. A házunkban az egyik nyomozó testvére lakik. Szóval, ha olvassa, akkor féljen nagyon! Én csak itt írtam, hogy elutazunk. :cry: A Fb-on nem vagyok, az iwiwemet nem gondozom.

A helyszínelők rögzítettek néhány nyomot, remélem kézre kerül(nek) az átkozottak!

A slusszpoén meg, az unokatestvéreim a hazafelé úton elütöttek egy őzet, a kocsijuk tropára ment. Szóval ez a tegnapi nap nem volt a legszerencsésebb. :cry: :cry:

Eléggé rosszul aludtam, gyakorlatilag szinte semmit, de reggel hatig kinlódtam az ágyban, azóta fenn vagyok és olvasgatok.
dmaggie

Sziasztok!

elteltek az ünnepek, együtt a család:-) nagyon szép és jó volt:-)

Ma már csak én vagyok itthon a gyerekkel, de jó is egy kis nyugi.

Gyerekek nagyon élvezték a karácsonyt, ajándékokat.

Hoztam egy képet is:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Maggie nagyon sajnálom:-(

Heni
KépKép
heni81

Maggie,basszus :( :( totál kiakadtam,ledöbbentem most :( :(
nagyon csúnya gondolatok jutottak eszembe :( remélem elkapják azokat a rohadékokat :(
Gyerekeket nagyon megviselte?

:arrow:

KépKép
viranka

Jajj Maggie!
Iszonyúan sajnálom,nem is tudom mit lehet erre írni,eszméletlen milyen emberek vannak!!!És pont karácsonykor ez aztán tényleg durva! Remélem mielőbb elkapják őket!!
Nem csoda,hogy nem tudtál aludni,rettenetes lehetett ilyenre hazamenni.
Azért kíváncsi lennék honnét tudták,hogy nem lesztek otthon?...

juba0

Maggie: drága, annyira sajnálom, nem tértem magamhoz mikor olvastam.Remélem elkapják és visszakapjátok a dolgaitokat...

Mi nem túl jól! A karácsony jó lett volna..a gyerekek betaknyosodtak, én úgy elfeküdtem a nyakam mindkét oldalra..de hogy?????? nem bírtam mozogni :arrow: szoptatás közben feszítettem magam hogy vhogy bírjam tartani a fejem :arrow: mellizom lázam lett! :-( iszonyat fáj mikr oa bal kezemre támaszkodok meg le akar szakadni. :-( Tejcsi nem igazán van benne...:-((((( hát nem tudom vissza tudom hozni valahogy. Tegnap ehhez + hidegrázott és az izületim fájnak azóta is..:-( I már jobban. hát ez van.

KépKép
kaqk
Debrecen

lehet jobb lenen itt is csak a zárt topikba írni..akkor semmi nem szivárogna ki!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Lassan nyugszanak a kedélyek, bár leginkább meresztgetjük a szemünket és sóhajtozunk, hogy miért is pont velünk? A nagyobb srácok tulajdonképpen rendben vannak, Dávid nagyon éretten és férfiasan viselkedik, tegnap este beterelte az öccseit magához, együtt aludtak. Gergő állandóan beszél, Bercókám is mondogatja a magáét. Ő leginkább a játékait féltette, meg azt kérdezte meg, hogy a pólóinak az ujját kitépték-e.

Szerintem, ha elkapják is őket, a dolgok nagy részén már túladtak. Szerintem se bejelentett lakása, se munkája nincs. Mit perelnénk el tőle? Addig meg nem ültetik le, hogy a kárt ki tudná fizetni. Lehet, hogy egy vérebet kellene itthon tartani? :roll: :roll:
dmaggie

Én most nem tudok képet mutatni, mert azokat is elvitték a géppel együtt. :cry: :cry:

Heni, de a fiúk igazán szépségesek és látom, nagy az egyetértés, a szerelem közöttük.

Kaqk, ezt én is ismerem. Szerintem a tejcsi mennyiségét tudot növelni, csak sűrűbben, hosszabban kell mellre tenni a királylánt. Mindjárt három hónapos, nem csoda, hogy most többet szeretne enni. :lol:
dmaggie

Maggie
szegénykém, elhiszem, hogy borzalmas lehet ez nektek... Olyan rossz, hogy ilyen létezik... Az a baj, hogy az sem nyugtatja meg az embert, hogy ezt gyógyszerre fogja költeni. Mert fogja, az ilyenek úgy élnek, hogy fogják... Csak akkor is... Undorító... És mindezt karácsony után...

Kaqk
a tejecskét vissza lehet hozni szerintem is, csak igyál jó sokat és szoptass sokszor. Neked szokott használni a szoptatós tea? Vagy az alkoholmentes sör? Nekem mindkettő használt.

Na megyek vissza a kis vena cava superioromhoz :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Maggie, nagyon sajnálom :( Ez borzasztó :(

Nálunk is nagyjából rendben volt minden, azt leszámítva, hogy 26-án este a baleseti sebészeten kötöttünk ki. Anyuéknál unokatesóval a három lány ugrált egy matracon, Zsófi neki esett egy széknek, borzasztóan sírt. Ölbe vettem, láttam, hogy ömlik a vér a fejéből. Nagyon megijedtünk, mert már minden tiszta vér volt, beszáguldottunk a kórházba, én szorítottam a sebet, útközben már picit megnyugodtunk, mert Zsófi abbahagyta a sírást. A kórházban megröntgenezték, szerencsére semmi baja nem történt, így csak össze kellett varrni a fejét. Kapott három öltést, holnap kell visszamennünk.

Elég ijesztő volt, de szerencsére már jól van teljesen, büszke a bevarrt fejére :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi
szegényke... Egyébként van sebtapasztó tapasz, vagy hogy hívják, ha nem túl nagy a seb, az is összefogja. Nekünk egy ilyenünk volt a szemöldöke fölött. Ez már így fog maradni... De legalább egyéni lesz. :) Olyan senkinek nem lesz, csak neki. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Kaqk nem szabad feladni, én is hittem sokszor, hogy itt a vége és 14 hónapig sikerült szoptanom:-) pozitív gondolkodás és sok sok szopi+ fejés segít. Ha meg fáj a melled jó forró vizes zuhany alatt maszirozd többször is! Nekem volt egy pár gyuszi, de mindig sikerült megúsznom gyógyszer és orvos nélkül, köszönhetően a forró vizes masszázsnak.

Panndi jaj szegény Zsófi:-(

Maggie igen nagy a szerelem:-)

Heni
KépKép
heni81

Hát, ez azért ahhoz nagy seb, de szerencsére csont nem tört, az is valami :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Maggie :( :( nagyon sajnálom :( :(
remélem biztosításotok van, legalább az visszaad valamennyit :roll:

Kaqk szinte nulláról vissza lehet hozni a tejet, nyugi, ne görcsölj rajta :) bízz a kicsi lányban és magadban.
tapétázd ki a lakást cetlikkel: "sokáig fogom szoptatni Dalmát", bármerre mész látod a cetlit és tényleg elhiszed :D

[b]Panndi
Zsófika :(
még jó, hogy csont nem tört.

Mesi hogy van a kismamánk?[/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

a fene akarta így kiemelni :roll:
áhh szórakozik velem a babanet.
na :arrow: milánóit csinálni a maradék sült husiból

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi: Egy kiss hos Zsofi. Szerencseh "csak" ennyi lett.

Koszi igyekszem. Ma mar alig faj a cici. Remelem tejcsi is lesz. Emma viszont csupa natha. Taknyos kohig.
Na es mire a nyakam mellem rendbejon, a szam lett tele. Herpesszel.
FFozni :arrow: :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Na hat szopcsizik Dalmatia.de align eszik.,2bol osszesen 40-60 ml.t de nem sir h Ker Meg.cumis uvegbol lefejtrt neha merit. Hat nemtudommi lesz. Fejek.is vagyis gyotrom

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, drága nyugodj már meg! Akkor jobban lesz majd tejcsi is. Most beállítja magának a mennyiséget. :lol: Jól csinálod, csak nyugi legyen. Emlékszem, nekem is ilyen paráim voltak. De ha kellett, akkor óránként szoptattam és lám rendben ment minden. Bercó majdnem hároméves volt, amikor abbahagyta a szopit. De vannak ezek az időszakok, amikor hirtelen nagyon megugrik a baba igénye. Háromhetes, hathetes, három hónapos korban. Szerintem csak erről van szó. Segít majd Neked Dalma, csak hallgass rá!
A mérleget meg tessék eltenni! Csak frusztrálja az anyukákat.
dmaggie

Panndi, akkor Nektek is jó lett a vége. :cry: De annyira édesek tudnak lenni, olyan éretten, aranyosan viselkednek. A fejsérülés meg borzasztó, anno Gergő törte össze magát többször is. De ahogyan nálatok is, nálunk is jó lett a vége. Az angyalkájuk jól dolgozik.
dmaggie

Móni
jaj, hát én egyszer csináltam ilyet, csak nem a tejecskével: amikor úgy éreztem, hogy szétrobbanok a kislányomtól, akkor eszembe jutott, hogy lehet, hogy kibírhatatlan, de legalább nem beteg. :) Úgyhogy fogtam két lapocskát, jó nagy betűkkel ráírtam, hogy: adjak hálát Istennek, hogy Didri egészséges. Ha rosszalkodik, jusson eszembe. :) És kiraktam két nagyon jól látható helyre a lakásban. :) Azóta is kint van, pedig azóta eltelt kb két év. :) De jó hatása van az ilyen kis trükköknek. :) Az ember bele tud gárgyulni ebbe a gyereknevelésbe... Hogy járjunk túl az eszén, hogy elérjük, hogy mégis egyen vagy szépen beszéljen, vagy ne hisztizzen, vagy mittudomén... :) Örök titok ez szerintem. Akkor tudjuk meg, hogy jól csináltuk vagy nem, ha már nagyok lesznek... De azért mindig ennek a titoknak a megfejtésén gondolkodom. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Én még mindig nem tudok napirendre térni, Maggie... Nem is tudok mit írni...

Zsófinak örülök, hogy komolyabb baja nem lett, leyen is büszke arra csodaszép buksira! ;)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori, egyem a kicsi szíved, igazán jól esik, hogy így törődsz velünk. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Mi is nehezen fogjuk fel. Csak látszat-nyugalom van szerintem bennünk is.

Mónikám, igen van biztosításunk. Éppen ma jön majd a kárszakértő, de van egy csomó dolog, amit nem is tudunk bizonyítani, hogy megvolt. Ki őriz meg annyi blokkot, ki fényképezi le az összes ékszerét? Ráadásul a karácsonyi ajándékok közül is elvittek dolgokat, azt sem tudjuk igazán bizonyítani, mert a fényképekkel együtt vitte v. vitték a gépet is. :twisted: :twisted: Na, majd kíváncsi leszek. Meg amíg nem zárul le a nyomozás, addig amúgy sem fizetnek semmit. Szóval költhetünk pluszban a biztonsági intézkedésekre, a károk helyreállítására is.
dmaggie

Hali
Tovabbra is alig eszik Dalma. Kb 30 ml -t.
de nem sir,nem eszik potlast se fagyasztott tejet, se tapszert.el fog fogyni.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie csessze meg a biztosító, mindent elkövet csak fizetnie ne keljen sokat :?

Kaqk hagyd már a fenébe azt a fránya mérleget!!!! Minek méregeted? Ha éhes kér és adod neki, ha nem kéri elfordítja a fejét. Ha alszik nyugodtan, van kakis és pilis pelus akkor ne aggódj ennyit kérlek!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Olyan jól esett. A szomszédunkkal elmentünk vásárolni, kicsit kimozdultam. :lol: Rengetegen voltak, nem is kaptam kenyeret, de ami itthon van, az még ma elég lesz, aztán holnap reggel korán lehet, hogy elugrok a tescoba.

Tegnap volt itt a kárszekértő, rendesnek tűnt.

Kaqk, hidd el, nem vagy ezzel a problémával egyedül. Tényleg én is kétségbe voltam esve olykor. Ráadásul ugye Bercó rendesen nagy baba volt. Aztán egy ideig esténként méregettem, de nem azt, hogy mennyit eszik, hanem azt, hogy hogyan gyarapszik. Volt olyan, hogy tíz nap alatt fél kilot hízott. Akkor megnyugodtam. Mondjuk az is tény, hogy igény szerint szopizott, semmiféle óramizériát nem követtünk. Biztosan emlékszel, hogy olykor éjszaka is tizenakárhányszor. Fárasztó, de megéri. :lol: Ha meg éhes lenne Dalma, akkor azt nagyon egyértelműen a tudtotokra adná szerintem. :wink:

Na, megyek tanulni. Ma még nem nagyon volt rá időm. :oops:
De előtte még írok amoda is.
dmaggie

Köszi..igyekszem lenyugodni.
Csak ma már a cicinek is ordított. Mondjuk jön a nyála ezerrel..lehet a fogzás is megkezdődött, az is bezavarhatja?? dentinox és chamomilla? ennyi mehet rá???

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, hazaértünk.

Rugó beteg (nem nagyon, de naponta 37,8-ra felment neki), de már alakul.

Maggie :shock: :( :( :( :( Nagyon sajnálom.
A külső ajtót kinyitotta nekik valaki?
Mert ha éjjel pakoltak, akkor senki nem enged be újságost.

Panndi, jaj.

Kaqk, nyugi.
Három hónaposan már Rugónak elindultak a fogai, és vége volt a nyugodt éjszakáknak.
Dentinox simán mehet többször is.
Tej :(

Csak átfutottam az oldalt, de este jövök, és elolvasok mindent alaposan.

Kép
vindolanda

Vindo, jó, hogy itthon vagytok. Rugónak jobbulást!

Nem az ajtón jöttek, a mellettünk lévő üres telek felől szerintem. Hátulról a kertből, a teraszon át.

Kaqk, lehet adni. Kérlek ne add fel, fejj szorgalmasan, próbálgasd, nem fogy az el olyan egyszerűen. Emma meddig szopizott? Már nem emlékszem.
dmaggie

Emma 3 hónapos volt mikor megjött, na akkor megcsappant a tej, kellett potlas. kb még egy hónapig szopizott picit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Újból itt...

Maggie!
Sajnálom a történteteket. Nagyon megdöbbentő az ilyen. Emlékszem mennyire megijedtem még 14 évesen is, amikor a házunk lakóinak pincéit törték fel. Remélem minden rendben lesz a biztosítóval is!

Panndi!
Hűha, nem semmi! Szegény Zsófi! :(

Kaqk!
Nyugi! Ez a fő! Minden helyre fog jönni, csak ne aggódj!
Megnéztem koris Emma képeket! Nagyon ügyes! És talpraesetten viselkedett, amikor elkeveredett! Büszke lehetsz rá!

Tanuló lányok! Maggie, Piroska, Dóri!
Le a kalappal előttetek! Nagyon ügyesek vagytok!

Juba!
De szépek a lányok! Meddig kell Bertus szemét ragasztani?

Vindo!
Majd mesélj a rokonlátogatásról!

Heni!
Aranyosak a fiúk! :) Élvezik a szünetet?

A karácsony jól sikerült, de most mindketten megint betegek. Köhögnek és lázasak. Pedig szilveszterre egy kis ikerpár ismerőst hívtunk volna a szomszéd lépcsőházból délutánra "bulizni", akiknek a szüleivel is jóban vagyunk, de sajnos ez most nem fog menni. A dudák azért megvannak és használatba is vesszük majd. :wink:

Kép
gica1

Sziasztok! :)

Maggie, most, hogy "láttalak mosolyogni", már kcsit könnyebb a szívem. :) Hát, remélem, a biztosító fieztni fog!!

Kaqk, én is megtapasztaltam már jópárszor, hogyha bármi stressz van, akkor jóval kevesebb a tej. Szóval elsősoran is a legfontosabb, hogy, amennyire lehet, ne aggódj. Második gyermek, már tuti nem fogsz semmit nagyon elrontani. :D Kicsi hibák beleférnek, azért szintén nem kell aggódni... Ha 30 g-ot mérsz egy-egy evésnél, akkor abban biztos lehetsz, hogy annyit tutira megeszik. De nem kell tovább mérni, ha megnyugtat kicsit, hogy mágismérhetsz, akkor inkább minden este, mikor megy fürdeni, előtte, kb azonos időben mérd. Tendenciát figyelj. Akkor sincs semmi, ha egy kcist stagnál, 3 hónaposan van egy ilyen átállós dolog, nekem 3-4 napig Beni kb másfél óránként evett, és nem is lehetett semmi mást csináni... de ennyi időközönként persze nem tudott sokat enni egyszerre. Szóval, amikor kér, adj neki, nekem is üvöltöt ennyi idősen a cicie is. Nekem úgy hagyta abba, hogy a szopipárnán, ahogy etettem volna, kicsit a párnával együtt, jobbra-balra forogtam, ilyen ide-oda oldalra ringatósan. Ekkor hajlandó volt a cict szájbavenni, és szopni. Azóta is, ha vmiért épp ideges, nem kezd rendesen enni, így csinálok, és eszik. Lehet, hogy van vmi trükk Nálatok is. Ha nincs, az sem baj. :) Akkor is fontos, hogy nyugalomban légy. :) Azt is tudnod kell, hogy nincs akkor sem semmi baj, ha vmi miatt másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy előre képzelted. Ennek a nyugalmával is fel kell vértezni magunkat. :)

Na, regény vége. :)

Nagyon boldog új évet Nektek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: