A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jaj, akartam még írni, hogy Bercó is a fagyi miatt kedveli a F-ot. Meg a hamburgerért. Nagy kedvence még a Játéksziget. :lol:
dmaggie

Felkelt mindenki 8)

Fagyi a fórumban... Rugó mindig Hupikék törpikéket eszik, mert sárgadinnye nincsen.

Jó mozizást!
Ki megy a családból?

Kép
vindolanda

Apa, Bercó és én. :lol:
dmaggie

Édeshármas 8)

Rugó gyorsan felöltözött, hogy ne kelljen fürdenie :idea: Azt hiszi, elkerülheti :x

Kép
vindolanda

Igazság szerint nem, mert Vicuskáékkal megyünk. :lol:
Egyébként pl. Gergő nincs is itthon, elment bandázódni.
Olyan kába vagyok, csak ténfergek. De mindjárt kezdem a főzést. Sztrapacskát tervezek. Túrós-tejfölöset, meg káposztásat.

Rugó kis fineszes. :lol: Bercó is szokott ilyet csinálni. Mármint nem öltözik fel, de van úgy, hogy nem akar fürdeni. Hétvégén olykor meg is engedem neki. Eléggé száraz a bőre is, nem árt neki néha egy kis pihentetés.
dmaggie

Bercó kedvenc fagyija a kekszes csokoládé vagy mi. Tegnap is azt evett, de olyan iramban, hogy csak lestem. Én még nem végeztem az adagommal, amikor azt mondta: Anya, ha nem kéred, akkor nekem adod? Kérdeztem, hogy kérem-e. Természetesen az volt a válasz, hogy nem kérem. Így az én adagom végét is ő ette meg. :lol: Lehet, hogy tegnap azért köhögtem annyit, bár szerintem egy kis fagyi már nem osztott, nem szorzott. :oops:
dmaggie

Sziasztok! :)

Kicsit itt vagyok, már a 17 vizsgámból csak 5 maradt. :) Kicsit szusszanok, most a köv. 2 hétben csak 1-1 vizsgám van, úgyhogy kicsit szellősebb, mint eddig. :D

Jól vagytok?

Sokat gondolok Rátok, puszi mindenkinek! És bocsánat, hogy nagyon ritkán tudok csak Veletek lenni... :S

Szép hétévégt! Puszi! D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Hahó!

Panndi!Gyönyörűek a csajok!!!

Móni! Milyen az a csigakeksz???
Nekem nagy szerencsém van mert jövőhéten drága anyukám jön segíteni sütni :D Hurráááá :D

A menüt még nem találtam ki mert Berta olyan finnyás,az ő szájízéhez kell majd igazodnom...

Viranka!Sajnálom,hogy nem úgy sikerült a vásár ahogy szeretted volna! :(
De képet kérünk,ide is és face-re is,osztjuk!

Maggie!Mozi,de jó,én is,én is!!!
Biztos jól sikerült az a vizsga!

Mosógép nekem is szinte megállás nélkül megy...unom máááár!

Rugó de cuki,hogy inkább felöltözik,hogy megmeneküljön a fürdés elől :lol:

juba0

Látom, visszaolvasva, hogy gyűrjük páran a sulikat... mindenkinek kitartés!!

Panndi, lányok csodaszépek!!! El vagyok ájulva... :D

Viranka, annyira ügyes vagy, remélem, msákor a vásár is összejön!!!

Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Mendi visszaaludt, igen, csak egy ideig itt elvolt hol a seprűvel, hol a szék lábával, hol a madzagokkal. :)

Lányok, fogok én aludni, fogok, csak legyen már vége a vizsgáknak. :)

Na megyek, mert metszeteket kell nézegetnem és meg kell majd róla mondani, hogy mit látok rajta, mik azok a színes pöttyök... Hát ha tudnám... :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Panndi! Gyönyörűek a lányok! :)

Piroska! Ne haragudj az őszinteségemért, de rossz olvasni a kommentjeid feletti időpontokat. Megéri így csinálni? Én drukkolok neked, de elképzelhetetlennek tartom az éjszakai tanulást. (Én biztos nem hagynám a gyerekeket hajnali 4-kor játszani :) ).
Kitartás! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese
ha nem tanulnék éjszaka, akkor nem tudnám megcsinálni a sulit. Most éjjel-nappal tanulok éppen. Ez van... Megéri, igen, mert nagyon szeretnék védőnő lenni. :)
Egyébként meg van még egy előnye ennek az éjszakai életnek: csend van. :)

Lányok,
az Auchanban most 1500 ft-ba kerülnek az annapeti könyvek. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Itt vagyunk mi is, most érkeztünk a szokásos vasárnapi shoppingolás-fornettizés-Gábornak az egyetemen dolgozás körutunkról.
Ajándék még semmi, azaz mégis van, az enyémet beszereztem :oops: :oops: :oops: Két művészeti album (3300 ft volt 12 000 helyett, és erre azt mondtam, hogy ez nekem most és azonnal... De most már a szülinapom is kipipálva).
G. elkezdte a szokásos karácsonyi idegeskedését, tudjátok, mindig idegbajt kap az ünnepek előtt egy héttel :lol: Venni kell neki valami piát, hátha jobban kezeli majd:)

Tanulóknak kitartást :D

Maggie, milyen volt a mozi?

Itthon nagy virágátrendezésben vagyok, az egyik yukka pálmának túl sötét volt a konyha, elkezdte hullatni a levelét, és most mindent átvariáltam, nagy volt a fluktuáció. Még egy lámpát is áttoltam.

Rugónak megmutattam a mérlegállást, szorgalmasan gyakorolja.

Tegnap azt mondta: Anya, gyere már. Nem tudok várni! :lol:

Na, most röviden ennyi 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, és R. készített magának egy majdnem egyméteres gyurma kígyót. Azt a nevet adta neki, hogy Didi :roll:
Az ágy mellé tette éjszaka, úgy aludtunk :lol:

Kép
vindolanda

Didi... :lol:

Piroska, én már mondtam egy csomószor, hogy aludni kellene... :S Nehogy kikészülj!!! De mindenki megnyugtatására írom, mindenki mindig azt mondja a sulinkkal kapcsolatban, hogy az első évet kell nagyon túlélni, utána már semmi sem ment meg a diplomától.. Ennek a felén meg Piroska hamarosan túllesz. :D Hajráááá! :)

Egy dologért drukoljatok, hogy a Klinikai és immunológiai alapismeretek vizsgám meglegyen. Nekem tökéletes a 2es, csak legyen meg, mert a 2. forduló már szóbeli... Nem akaroooook szóbelizni!!!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri,
te beszélsz! :) Hát kivel szoktam én chatelni éjszakat? :) Na, most lebuktál! ;)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hú, de gyalázatos éjszakánk volt :x
Először is filmet néztünk, aztán lefeküdtem. De nem tudtam aludni, és olyan éjjel kettőig szenvedtem. Ötkor meg arra ébredek, hogy Rugó bújik hozzám és puszilgat :roll: Megállás nélkül.
Kiderült, hogy rosszat álmodott. Azt mondta, hogy egy nagy tigris megharapta a kezét. Mondanom sem kell, nem is aludtunk reggel hétig, akkor meg csörgött az óra :evil:
MOst a férfiak már elmentek. Nekem van elég sok dolgom mára, de versenyezniük kell egy alvásos opcióval.

Akkor Piroskát már semmi sem menti meg a védőnői diplomától, ez a lényeg :lol:

Rugó elvitte a méteres gyurmakígyóját az óvodába. Biztos nagy szükség lesz rá. Beletettem egy ajándéktasakba.

:arrow:

Kép
vindolanda

Ezt még belinkelem:

http://www.malompark.hu/hu/galeria/mikulas-a-kismalom-gyermekjatszoban-10000037

Rugó hátulról a negyedik sorban az utolsó képen van.

Kép
vindolanda

Ki kell menni fáért, de olyan hideg van.
Reggel pizsamában rohangáltam kinn a kaput becsukni, és akkor sem volt jó érzés :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Hát Vindó elhiszem,hogy nem lehetett kellemes pizsamában futkosni odakint :D
És végül ki lett a befutó a sok tennivaló vagy az alvás?
Rugó nagyon édes a mikulis képen!
Nálunk is volt éjjel sikítás,arra ébredtem,hogy Zizi visít mellettem,biztos rosszat álmodott...

Minden tanulónak egy nagy kalappal a vizsgákhoz és kitartás!!

Ma megkezdődik a sütés,délután jön anya és nekilátunk,remélem a csajok is jóváhagyják!

Betelefonáltam a nőgyógyászatra,hogy mi lett a rákszűrésem eredménye és hála a Jó Istennek jó lett!Szóval nagyon megkönnyebbültem!

Pfffffffffffffffff Zina úgy szétrámolt a szobába,hogy mindjárt sírok...
Nem bírooooooooooom!!!!!!

juba0

Jelentkezem!

Meg vagyunk..Dalma is jobban..már nem annyira taknyi...:-) Emma majdnem meggyógyult!
Ma volt a kori gála első előadása. :-)
Annyira ügyes, cuki kis játékmaci volt Emma
majd hozok képeket is! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jajj, látom, mindenkinél mennek a betegségek... Nálunk is, tiszta rejtély... Beni lázas volt nagyon napokig,m aztán semmi.. Most Samu lázas tökre, de semmi egyéb... :S

Piroska, igen, jókat szoktunk beszélgetni tanulás helyett... :D

Mindenkinek jobbulást! És kitartást a gyerekekhez. :)

MEGVAN a klin. és imm. vizsgám. :) 2es, de tökéletes! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri
Gratula!!!! :)

Vindo
hát nem bánnám, ha semmi nem tartana vissza :) De ez a biosz...
Rugó de cuki! :)

Na, tanulok...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Gyors bejelentkezés, a többiek még alszanak, mindjárt ébresztem őket.
Viszonylag rendben vagyunk, Gergő is köhög, ahogyan én is. De nincs nagy baj. Kicsit rohangálós napjaim vannak, lesznek. A hétvégém eltelt úgy, hogy nem dolgoztam. Mondjuk vasárnap olyan fejgörcsöm volt, hogy csak feküdni bírtam. De be kell hoznom a lemaradásomat.

Rugó nagyon cukker a Mikulással.

Emma ügyes.

Zdori, Piroska,
:lo l: Örülök a sikereknek! Csak így tovább.
dmaggie

Ma is rengeteg dolgom lenne, erre tegnap azt vettük észre, hogy visszajelez valamit a kocsim. Vihetjük szerelőhöz. :twisted:
dmaggie

Jó reggelt!

Ma van az idei utolsó munkanapom 8) 8) 8) 8)
Pakolok, aztán keltem a férfiakat.

Dóri, ügyes vagy :D

Maggie, ez a kocsi :x

Most csak röviden annyi, hogy tegnap Didi kígyó az óvodában maradt. Rugó teljesen kikészült, mikor rájött, így még nem láttam soha :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagy trauma volt ez mindannyiunknak :lol:

Rohanok :arrow:

Kaqk, várjuk a képeket :D

Kép
vindolanda

Ajjaj... Nagyon hiányozhatott a kígyó Rugónak, ha annyira kiakadt, hgy Te kiakadtál, hogy ennyire kiakadt... :S :D :lol:
Szuper, utsó munkanap. 8)

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Egy pár kép a korizó Emma játékmaciról! :-)
Kép Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Áronka meghosszabította a karácsonyi szabadságot:-) ...lebetegedett....az egyik szemem sír a másik nevet, de olyan jó itthon lenni velük:-)
Munka miatt lelkiismeretfurdalásom van, mert még a 3 napban tudtam vona sokat tanulni, de majd behozom januárban...

Egyébként jól vagyunk, kisebb nátha , köhögések voltak, de most Áronnak légcsőgyulladása van :evil: kicsit levertebb, vasárnap nagyon ramatyul volt már este, sirt ahogy köhögött, hogy fáj neki, ahogy köhögtetni, sőt nagyon krupposan is köhögött, kicsit megijedtem, de szerencsére annyira nem vészes a dolog.

Heni
KépKép
heni81

Kakq ez csúcs!!!! nagyon ügyes Emma!!!!!!!

én is hoztam két képet a lurkókról:

Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Hát ez az Emma!!! Samunál, úgy vlem, ez elképzelhetetlen lenne... Daninál meg nagyon nem elképzelhetetlen... :)

Heni, aranyosak a fiúk!:)

Kép
Kép
Kép
zdori

Látom, már nem jött senki este... Akkor elbúcsúzom "mára", megyek, lefekszem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Férfiak már úton. Ma van az utolsó nap az óvodában, de fél egyre már menni is kell Rugóért. Nekem angolom lesz, onnan sétálok majd át az oviba.
G. már a munkahelyén nem dolgozik, de be kell mennie az egyetemre egy notebook-kal, meg valami szemüvegboltot keres.
Este viszont partizni megyek 8)
Csak sajna, úgy néz ki, hogy autóval. Böszörményben lesz egy kötetlen parti 8)

Kaqk, hát az agyam eldobom
:D :D :D

Heni, bájosak a pirosba öltözött fiúk.
Na, Rugónak a piros a kedvenc színe, és nem érti, hogy az enyém hogy lehet a fekete, mikor az nem is szép :roll:
Áronnak jobbulást!

Dóri, tanultál tegnap éjjel?
Hát, én eldőltem olyan kilenc körül... Semmi angol, semmi munka.

A karácsonnyal még mindig nem állunk sehogyan sem. Szerintem holnap veszünk meg mindent. Az én családomnak szerintem könyveket veszünk, így egy helyen el tudjuk intézni. Rugónak jó lenne egy új gumipapucs meg egy lego.
Otthonról viszont szóltak, hogy nagymamámnak parfümöt vegyek. 85 éves lesz, lám-lám, soha nem késő :lol: :lol: :lol:

Reggelizni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Igan, Vindo, tanultam. :) Én is éjjl szoktam többnyire, Piroskával szoktunk skype-olni időnként. :D
Jó vásárlást! :) Nagyidnak meg találj vmi csodás parfümöt! ;)

Szép napot mára! Megyek, tanulok fizikát...

Kép
Kép
Kép
zdori

Hazaértem :D
Most el kell pakolni, mert még bontatlan ágy, pisis bili és egyebek vannak a lakásban.
Aztán mehetek Rugóért.

Hogy itt milyen kis hűvös idő van :roll:

Dóri, hát a fizika elég súlyos lehet :o
Jó tanulást.
Gyerekek mellett hogy tudsz tanulni? Mikor Beni alszik?

Pakolás :arrow:

Kép
vindolanda

Megérkezett az idei első hó.....délután lesz az oviban a karácsonyi műsor, Péterkével kettecskén elmegyünk. Áron már már jobban van, de nem mehet ő még közösségbe, igy remélem még aludni fog ahogy mi elmegyünk Péterrel.

Heni
KépKép
heni81

Itt is havazik :)
Csokicsillagok kisütve, díszítve:)
Hamarosan indulunk angolra, utána meg séta a belvárosban :)

Vindo parfüm a nagyinak :lol:
könyvek szép ajándékok :)

Dóri te is duracell elemmel működsz?! :roll:

Heni helyesek a fiúk nagyon, Áronnak jobbulást, délután jó karácsonyozást az ovival :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, neeeeeeem! :) Én aludni is szoktam, azt csak Piroska nem szokott... :)

Nem bííííroooom, most elég a fizikából... e még ma, hnap, és péntek de. kell tanulnom, hogy jól sikerüljön a vizsga, aztán egy darabig nem lesz. :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Haha Dóri,
ezt már nem mosod le magadról! :)

Megvan a bioszom, hármas lett! :) Az az igazság, hogy nagyon gyengén muzsikáltam abból amit húztam, de aztán kaptam egy másik metszetet, abból meg jó volt és akkor mondta a Tanárnő, hogy hármas. Úúúúgy örülök! :):):):)

Heni
de jóóó nektek! Édes kettes... :)

Na, holnap vizsga, bocsi a többiektől...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Csak ideérek én is. Ma du-n volt az intézetben a karácsonyi ünnepség, aztán elszaladtam a Tescoba, közben megtudtam az egyik csoporttársamtól, hogy a pénteki vizsgák eredményei fent vannak. Éppen hívott a Kedves, távirányítással megnézte nekem. Sikrült. :lol:

Ma még két óravázlatot össze kellene ütnöm, de nem biztos, hogy képes leszek rá. Leragad a szemem. Holnaptól meg már tanulnom kellene a tantervelméletet, meg a másik tárgyat is. Jó kis dilemma, de olyan keveseket aludtam mostanában, hogy szerintem az alvást választom.

Ma itthon maradt Gergő, mert nagyon köhög. Ez még nem lenne baj, de ma korcsolyázni mentek volna, inkább itthon tartottuk, de akkor meg már Bercó is maradt. Egyébként is rohanós napunk volt, a Kedves sem tudta, hogy mikor tud érte menni, így ez volt a legjobb megoldás.

Piroska, Zdori, gratulálok!!!

Heni, tényleg édesek a fiúk. Hogy sikerült az ünnepség?

Mónikám, ügyes vagy nagyon! Milyen angol?
dmaggie

Jó reggelt!

Vizsgázóknak nagy kalappal, ügyesek vagytok! :)

Kaqk! Emma fantasztikus, szerintem mehetne jövőre a Disney on ice-on, mint mondjuk Bubu. :D

Én már bevásároltam Karácsonyra, családi megegyezéssel ismét csak a gyerekeknek hoz a Jézuska ajándékot. Zsozsinak kirakót vettem, gyöngyfűző készletet meg Ezópusz tanulságos meséit. Pl. Benne van a "aki farkast kiáltott" (vagy valami ilyesmi a címe mese), amit akkor szoktam neki felhozni, ha feleslegesen sikít!.
Gegi távirányítós autót kap - jaj, de lesz visítás az örömtől! :D , kirakós mesekönyvet, és persze lesznek még apróságok mint kindertojás meg mittomén.
Másnak mamáék, majd nagyi.
A menüt is kitaláltam szentestére: francia hagymaleves, aszalt szilvával, tarjával és ananásszal töltött csirkemell, és tiramisu. 8)

Takarítunk folyamatosan, Zsozsi eszméletlen mennyit segít, sokszor magától. Mindent megtesz amit kérek. Kipakolja a mosogatógépet, felsöpör a konyhában (de rendesen!) lehoz az emeletről ezt-azt, összepakolja a játékokat, letörli a port a szekrényről :shock: , tereget (a kisebb darabokat), összehajtja a takarót, és ezekből az én kérésem az volt, hogy hozza le az emeletről a karácsonyi terítőt. :lol:
Nagyon örül, ha segíthet, kap is dicséretet ám! :)
Gegi egy kis renitens, mindig hisztizik ha pakolni kell. :lol:
Ő ma megy utoljára bölcsibe, januártól mindkettőt oviba viszem. :D

Nekem alakulnak a rosszulléteim vagy inkább a jólléteim. Az egész napos kipurcanás után egy hete kb. csak délutántól voltam rosszul, most ezek a rosszullétek is nem látszanak szűnni. A fáradtság megvan, ezért lassabban csinálok mindent.
No de ez a szerencsétlen háztartás nem szalad el. :lol:

Talán januárban már kiderül, hogy ki érkezik hozzánk harmadiknak. Január 10-én megyek AFP-re (hogy minek azt nem tudom, annyira felesleges ez a vizsgálat), majd be kell mennem a Péterfybe újabb genetikai UH-ra. Onnan addig ki sem jövök, amíg egy kukit vagy egy puncit nem mutatnak.
Zsozsikám édes nagyon, mondogatja, hogy neki mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, majd odaadja a játékait, alhat az ágyában, segít neki felállni... :D

No szóval alakulunk. Apával rengeteget dolgoztunk ebben az évben is, volt sajnos ismét plusz anyagi megterhelésünk amiről nem tehettünk, de azt is megoldottuk.

Van még egy jó kis feladat, amit nem tudom hogy fogunk kivitelezni: Kéne egy nagyobb autó, mert Kistesó nem fér be. :shock: :lol: Végül is nyáron fog születni, majd feltesszük a csomagtartóra. :lol:

No megyek, mert Geggentyűt lassan ébresztenem kell.
Zsozsi amúgy jól van, végére értünk az AB kúrának a füle miatt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Fú mennyit írtam! 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, anno valamilyen érthetetlen megfontolásból, az 56, 62, 68, 74-es ruhákat elteszveszeltem. Nincs egy darab sem, csak 80-astól.
Most eldöntöttem, hogy 56-os ruhát nem veszek - minek.
Gegi 62-esekben kezdte.
Kistesó a 6. héten vissza lett minősítve 5 hetesnek.
A 8+5 napon megfelelt a korának.
12+1 napon a méreteit tekintve 13+1-nek felelt meg. :shock:
Mondtam én Apának, hogy nem baj, ha ő is 4,5 kilós lesz, csak ne feküdjön keresztben a szülésnél!!!

Szóval ha kiderül a neme, nagy ruhaszelekciót fogunk tartani, a hiányzó méreteket meg majd valahogy beszerzem.

Na most má' tényleg megyek. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi,majd kapsz ruhákat :) :) 3 zsáknyit adtam kölcsön talán lesz vmi jó benne :) :)

Vizsgázóknak gratula :) ügyik vagytok !

Mónikám Boldog szülinapot kívánunk :)

:arrow: mézeskalács receptért jöttem fel :) :) este elfelejtettem :) :)

Panndi,azt álmodtam várjátok a negyedik babát :) :) csak még titkolod :)

Csók :)

KépKép
viranka

s éljen a téli szünet... f5kor már fent volt mind2 gyerek.... hihetetlenek :roll: :shock: :?

KépKép
viranka

Boldog szülinapot Mónikám!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog születésnapot kívánunk Móninak!

Tegnap este munkahelyi buliban voltam. Sajnos kocsival, de így is nagyon jól sikerült (inkább informális alapon történt a résztvevők kiválasztása), és csak éjfél előtt kerültem haza.

Ma végre elkezdjük az ajándékok vásárlását is :lol:

Mesi, csak így tovább.
Milyen autóban gondolkodtok?

Viranka, egyem azt a kis koránkelő gyerekeidet :shock:

Mi fél kilenckor keltünk. Még pizsamában nyomulunk, de lassan Rugót megfürdetem, meg fel is öltözünk lassan.

Feketére festettem a körmömet, Rugó oda meg vissza van érte :o

Kép
vindolanda

Halihó!

Megint egy rohanós nap. De mindjárt megyek aludni.

Mónikám, Isten éltessen!

Jaj, elfelejtettem, pedig odáig voltam Emma-macitól. :lol: Szóval, cukker volt nagyon.

Emese, jó gondolat, hogy nem veszel kicsi ruhákat. :lol: Zsozsi meg a jobbkezed lett. Hihetetlenek tudnak lenni. Örülök, hogy jobban vagy.

Vindo, fekete körmök :roll: Sikerült bevásárolni. Parfümöt milyet? :lol:

Viranka, ez mindig így van. Bercónak is jól el fog tolódni a ritmusa. Tegnap is, pontosabban tegnapelőtt f7-től 10-ig volt fenn, alvás nélkül. Ma, mármint tegnap 8 körül már ébredt, délben alig egyórányit aludt, olyan kilenc körül dőlt ki most is. Hogy meddig alszik majd, azt nem tudom.

Pedig ma délelőtt a barátnőimmel előkarácsonyoztunk, ott is elfáradt a nagy rohangálásban. Megint alig akart először valamit is csinálni, aztán meg egy tigrises fejdíszben kergette a lányokat. :lol:

Én meg elküldtem az egyik dolgozatomat. :lol: Egy már készen van, még egyet meg kell írnom. A csoda vigye el, olyan lassan haladok vele.

Megyek aludni.
dmaggie

Maggie
gratula, ügyi vagy! :)

Emese
hát ezért tartogatom még én a mi kicsi ruhácskáinkat. :) De nem is tudom, egyszer nagyon szeretnék harmadikat, máskor meg... Nem tudom, majd meglátjuk. Nem nehéz úgy, hogy azért a két gyerek ott van, te meg álmos vagy, hányingered van meg minden...?
Már megint éjjel írtam, de ne nézd már az órát! :) Ha nem kelnék fel éjjel, nem is tudnálak benneteket olvasni. :)

Mónika
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :)
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

Na megyek, gyúrok egy kis pogit. :) A kislányommal megbeszéltem, hogy nem fogok most tanulni már, csak jövő héten. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska! Dehogynem nehéz így! Ezért adtam Gegit bölcsibe egy hónapra. Főzni, ellátni a háztartást, vásárolni, menni a gyerekekért, dolgozni... De valahogy megoldottuk. Apa nagyon sokat segített, sokszor ő fürdetett, fektetett, miközben én már aludtam a kanapén. A tegnapi nap is ilyen volt, mert jól elszóltam magam, és délutántól rosszul voltam.
Segítség, hogy Zsozsi oviban volt, Gegi meg bölcsiben, mert GEgikém már elkezdett zúzni - nem tudtam vele foglalkozni. :( Simán elaludtam mellette többször is. Ez az egy hónap nagyon jót tett neki, januárban meg ovis lesz, egy helyre kell legalább menni velük.

No megyek kv :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: