Jó reggelt!
Vizsgázóknak nagy kalappal, ügyesek vagytok!
Kaqk! Emma fantasztikus, szerintem mehetne jövőre a Disney on ice-on, mint mondjuk Bubu.
Én már bevásároltam Karácsonyra, családi megegyezéssel ismét csak a gyerekeknek hoz a Jézuska ajándékot. Zsozsinak kirakót vettem, gyöngyfűző készletet meg Ezópusz tanulságos meséit. Pl. Benne van a "aki farkast kiáltott" (vagy valami ilyesmi a címe mese), amit akkor szoktam neki felhozni, ha feleslegesen sikít!.
Gegi távirányítós autót kap - jaj, de lesz visítás az örömtől!

, kirakós mesekönyvet, és persze lesznek még apróságok mint kindertojás meg mittomén.
Másnak mamáék, majd nagyi.
A menüt is kitaláltam szentestére: francia hagymaleves, aszalt szilvával, tarjával és ananásszal töltött csirkemell, és tiramisu.
Takarítunk folyamatosan, Zsozsi eszméletlen mennyit segít, sokszor magától. Mindent megtesz amit kérek. Kipakolja a mosogatógépet, felsöpör a konyhában (de rendesen!) lehoz az emeletről ezt-azt, összepakolja a játékokat, letörli a port a szekrényről

, tereget (a kisebb darabokat), összehajtja a takarót, és ezekből az én kérésem az volt, hogy hozza le az emeletről a karácsonyi terítőt.
Nagyon örül, ha segíthet, kap is dicséretet ám!
Gegi egy kis renitens, mindig hisztizik ha pakolni kell.
Ő ma megy utoljára bölcsibe, januártól mindkettőt oviba viszem.
Nekem alakulnak a rosszulléteim vagy inkább a jólléteim. Az egész napos kipurcanás után egy hete kb. csak délutántól voltam rosszul, most ezek a rosszullétek is
nem látszanak szűnni. A fáradtság megvan, ezért lassabban csinálok mindent.
No de ez a szerencsétlen háztartás nem szalad el.
Talán januárban már kiderül, hogy ki érkezik hozzánk harmadiknak. Január 10-én megyek AFP-re (hogy minek azt nem tudom, annyira felesleges ez a vizsgálat), majd be kell mennem a Péterfybe újabb genetikai UH-ra. Onnan addig ki sem jövök, amíg egy kukit vagy egy puncit nem mutatnak.
Zsozsikám édes nagyon, mondogatja, hogy neki mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, majd odaadja a játékait, alhat az ágyában, segít neki felállni...
No szóval alakulunk. Apával rengeteget dolgoztunk ebben az évben is, volt sajnos ismét plusz anyagi megterhelésünk amiről nem tehettünk, de azt is megoldottuk.
Van még egy jó kis feladat, amit nem tudom hogy fogunk kivitelezni: Kéne egy nagyobb autó, mert Kistesó nem fér be.

Végül is nyáron fog születni, majd feltesszük a csomagtartóra.
No megyek, mert Geggentyűt lassan ébresztenem kell.
Zsozsi amúgy jól van, végére értünk az AB kúrának a füle miatt.