A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

moncsi

Hol tudok kérdezni az eladótól? Regisztrálva vagyok de még sosem adtam el és nem is vettem semmit. Ha baloldalt rámegyek a "kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban"-ra akkor megjelenik egy felirat hogy itt kérdezhetsz és alul ahová írni lehet. De nem látom a többi hozzászólást pedig ott van hogy 113 db van.
Ha jól emlékszem tabatinak volt ilyen gondja.
Ha írok az üres mezőbe, azt vajon az eladó fogja megkapni és válaszol is?
Vendég

Sillia,
A vércukor kórházfüggő. Verziók:
Zsemlés, előtte, utána szuri. (Fehérvári kórház)
A kórházban vérvétel, 75g szőlőcukor vízzel, két óra hányingerrel küszködés, vérvétel. (I. Női Klinika)
Ebattyogsz a gyógyszertárba, veszel szőlőcukrot, magadba tömöd éhgyomorra, ha szerencsés vagy, otthon, majd pont két óra múlva vérvétel. Ez kétszer a terhesség alatt. (Péterfy, BP)
Amilyen szerencsés vagyok, nekem az utóbbi kettőhöz volt szerencsém.
Terhesellátási protokoll, nemigen lehet kihagyni.

Na, szólít is a gyerek...

Kép KépKép
lorca

lorca

köszi

akkor én fehérváriként megúszom majd egy zsemleevéssel?
de jó lenne...
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam terhelésesen, és látom pont az a téma. Én is kérdeztem, hogy nekem minek kell jönnöm, hisz még csak 17 hetes vagyok, és már voltam is, mindig minden rendben volt, a terheléses is, és az éhgyomri is. Mindenki csak a vállát vonogatja, hogy biztos az ikrek miatt. Ja, és ráadásul 3-szor csapoltak meg a két óra alatt. De szerencsére így volt időm a védőnőhöz is bekukkantani, mert amúgy tuti nem megyek hozzá, így megbeszéltük, kijön pénteken, hogy ne nekem kelljen, és nyugodtan átbeszélünk mindent.
Még annyit, hogy most már egyre jobban érzem a mozgásukat, sőt már a párom is érzi. Igaz, még rúgni nem rúgnak, de izegnek-mozognak, forognak.
Próbállak olvasgatni benneteket, de mindig olyan sokat írtok. Azért látom, már olyan sok mindenkinél kiderült a baba neme. Gratulálok!
Esetleg ezt nem lehetne beírni a táblába? (nem akarok plusz munkát, csak úgy érdekelne, de nem mindig sikerül az összes hozzászólást elolvasni).
Ja, tényleg és a sote II-n senki nem fog szülni?

Kép
pagika

Sziasztok!

Azért most nagyon megijedtem!Tegnap voltam dokinál,írt fel kúpot.Most 5 perce elmentem WC-re,miután végeztem és feláltam vmi végigcsorgott a lábamon! :shock:
Ugye csak a kúp????????
Valaki!!!!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea

hogy nézett ki az a valami ami csorgott?
Vendég

Halihó!

Képzeljétek párom edzés után, 11 felé hógolyózni kezdett a szomszéd kisfiúval (amúgy barátaink és 6 éves a lurkó), aztán áthívta és azóta játszanak :shock: ! Úgy kellett kaját diktálni a gyerekbe :lol:, meg a férjembe is :lol: :lol: :lol: ! Ooolyan édik, gyakorol az uram :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tímea!

Tuti a kúp volt, mert azok ki szoktak folyni, miután felszívódik a hatóanyag.
Nekem viszont két napja erősebb lett a folyásom :roll: . Eddig is volt végig, de nem sok, most viszont mindig van vmi a tisztaságin :roll: . Remélem nem szedtem össze vmi sz@rt, mert amúgy tök normál állagú, nem büdi vagy ilyesmi... :oops: :?
Valakinek van/volt hasonló? Azt olvastam a fokozott folyás normális, csak fura, hogy így hirtelen...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi!
Aztán persze felhívtam az előbb a dokit,ő is megnyugtatott h az lehetett. :roll:

tímea83
Ajka

Kedves babát váró Kismamák!:)
Szakdolgozatom kutatásához kérném segítségeteket. Vizsgálatom fókuszában az életciklusváltás áll, ezen belül is a várandósság időszaka.
Amennyiben babát vársz, (vagy ismersz terhes kismamát, és továbbítanád felé ezt az üzenetet) nagyban segítenéd munkámat a következő linkre kattintva (vagy ha a böngésző sorba másolod)a kérdőív letöltésével, majd kitöltésével : http://www.yousendit.com/download/U0d5b ... YURIRGc9PQ
Utána a kitöltött tesztet a justimister@gmail.com e-mail címre tudod elküldeni.
A kitöltés névtelenül történik, az adatokat bizalmasan kezelem!
Amennyiben érdekel, szívesen elküldöm majd kutatásom eredményét!

Jó egészséget és sok örömöt kívánok az elkövetkezendő időkre! :)
Előre is köszönöm együttműködésed!
justimi4

Pagika!
akinek már kiderült a baba neme, annak már be van szinezve az a rublika.
esetleg akinek már neve is van,akkor az is pluszba bele van írva...

Dodi!
nekem szokott lenni folyásom...néha erősebb,néha meg semmi.
de engem megnyugtatott a koleganőm,ak nemrég szült,hogy nála is
ugyanez volt és ez előfordulhat a terhesséég alatt...ezért én nem is izgulok.
főleg,hogy ahogy írtad te is,hogy se nem büdi se semmi...

007!
remélem minden rendben van veletek és már végeztetek és otthon pihizel.
nagyon sokat gondoltam rád és szorítottam,hogy minden rendben zajlódjon...

Kép
Kép
csibe83

És a fiúk ismét átvették a vezetést...
16fiú 12 lány (ebbe Nellike vegyes párosa is benne van) 12en még várják
,hogy kiderüljön a neme.

ikoka!
nem szeretnél bekerülni a táblába???ha igen küldjél majd nekem privit az
adatokkal...

Kép
Kép
csibe83

Ma voltunk uh-n. Hát még mindig nem nagyon mutatta meg magát a baby. Ugyan össze volt zárva és fel volt húzva a kis lába, úgy néz ki, hogy a kislányok táborát fogjuk erősiteni :P :P :P Azért rózsaszin ruhát még nem veszek.
Következő vizsgálat március 9-én lesz, uh-ra április 1-én megyünk.

Kép
Kép
orsi777

Bocsi,lányok,és köszi a gyors válaszokat!
Nagyon rendes volt a dokim,uh szépen lassan megnyugodtam.Hülye vagyok,de már megint az volt bennem h olyan boldog vagyok,voltam tegnap is,és...Értitek,ugye?

Nekem sem volt szaga a folyásomnak,sem viszketés,semmi.
Amiatt h kétszer volt vér a vizeletemben havonta járnom kell vizeletvizsgálatra,és a legutóbbi alkalommal gombát találtak benne! :oops: Így derült ki,tök meglepődtem.Pedig tök figyelek...

tímea83
Ajka

Szaisztok!

Heni, nálunk Martin 2 évesen még nem értette egészen, hogy mit jelent egy kisbaba. Tudta a nevét és hogy ott van a hasamban, soha nem bántotta sem kint sem bent, de nagyon megrázta az érkezése. Levegőnek nézte az öccsét és elbújt az asztal alá sírni.
Nagy szívás volt az első hónap, pláne hasfájós babával, de aztán már el is felejtette Martin, hogy valaha egyedül volt. Minden nap kis időt kell(ene) szakítani a nagyobbra, hogy olyan legyen, mint régen, csak anya és ő. Pl egy futkosás az udvaron.
Előtte Martin mindig mosolygott, de sok időnek el kellett telni, hogy ismét vidám legyen főleg, hogy mi is fáradtak feszültek voltunk. Az is gond volt, hogy mi voltunk a baráti körben az első kistesósok, így nem tudtuk neki megmutatni milyen egy igazi kisbaba.
Na de ilyen sehol máshol nem volt! Mindenki imádattal fogadta a kistesót és sertepertélt körülötte, de tény, hogy mi nagyon hamar átvészeltük a féltékeny időszakot. 1 hónap volt és sok-sok odafigyelés babusgatás a nagynak is, aki még mindig kicsi.

Építkezés?! Hát mi is túlvagyunk rajt, 9 hónap alatt beköltöztünk a téglaházunkba (és még le is bontattuk a telken lévő házat), igaz nekem ez a szakmám és a szüleim is ebben dolgoznak. 4 garnitúra kőművest fogyasztottunk el. Most már csak az 5. jöhet bármi is csinálni - tetőtér.
Boo, 1 tipp: időben válasszatok burkolatot és belső ajtókat, mert volt, ami 4 hónap alatt jött meg. Idegeskedni nekünk volt min, mert eladtuk a fejünk felől a lakásunkat és ki kellett költöznünk 2 kisgyerekkel. Így külső vakolás már lakva volt. Kívülről látszott, hogy függöny már van, de vakolat még nem :?
Az udvar is csak fél évvel később lett kész, a füvesítést most kezdjük újra...

Timi, ez gáz! Kitartás!
Éva

KépKépKép
agmano

2oo9o7 nélkül nem nagyon pörög a fórum, sokat gondolunk Rád.
Hát szerintem Boo-ék már biztos választottak burkolóanyagot, hiszen a könnyűszerk. ház felépitése kb. 4 hónap csak.Sőt v.szinű generálkivitelezővel csináltatják a házukat, igy már az elején ki kell választani a burkoló anyagot, ajtót, ablakot stb. Legalábbis nálunk igy volt. Szerintem a ház vakolás nélkül lakható. A kertet meg szerintem ráér folyamatosan csinálni.De Boo majd megválaszolja.

Kép
Kép
orsi777

Timi

Szerintem ne aggódj, próbálj meg pihenni, aludni. Ha az orvosod nem aggódott, akkor bizti nincs semmi baj. Hány kúpot kell felraknod, és mikor?A legközelebbinél meg tudsz bizonyosodni róla, hogy a kúp okozta-e. A gombás fertőzést igy terhesen hamarabb össze lehet szedni. Azért van a folyás, hogy ne szálljon fel a fertőzés. Ha nem büdi és nincs más szine, akkor nincs baj, ez természetes ilyenkor. Nekem akkor van sok, ha mozgok.

Kép
Kép
orsi777

Szijassssszzztooooooook! :D :D :D :D

Most vacsizom. :wink:
Minden rendben, jól vagyUNK. :) :) :) :) :) :) Hamar megvolt, nem volt vészes. Kb. annyi ideig tartott a-z-ig, mint amikor az előjétékot a cipzár lehúzása, az utójátékot pedig a felhúzása jelenti... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eddig feküdtem. Nemsokára fürdés és hajcsi(?). Tudjátok: most jó kislánynak kell lennem. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Jól esik, hogy folyamatosan gondoltatok rám és drukkoltok. :oops: :P :P :P :P Folytassátok csak tovább, mert irogatni ugyan nem fogok holnap, de olvasni igen! :wink: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) (Persze majd estefelé valamikor azért bejelentkezem :wink: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok csajok!

Reggel csak annyi időm volt, hogy pótoljam a lemaradást. Kb. 1 óráig csak olvastam. :D Ennél jobb reggeli szórakozást már el sem tudok képzelni. :lol: Hát igen...akkor párom már nincs itthon :?

gabi
Hatalmas a hasad. :shock: :shock: :shock: Teljes traumát okozott ez nekem mára :roll: ,ugyanis az enyém ehhez képest csak egy kis bőséges vacsira emlékeztet.Na jó az eredetihez képst van itt is pocak, de hát a tiéd...bazi nagy.Úgyhogy ma egyfolytában nézegettem, hogy biztosan jól elfér a Manó és ha igen , akkor a tiéd vagy nagyon nagy baba, vagy csak szereti a kényelmet :oops: :oops: :oops:

Kép
ikoka7

sillia
naon szép a Te pocakod is , na ehhez valahogy jobban hasonlít az enyém

csibe
feltennél engem is a táblára, mert úúúgy szeretném én is ott látni magam a sok kismama és babóca között. :oops: :oops: :oops:

Na, most meg megint folytatom az olvasást , ajaj mennyi infóó...

Kép
ikoka7

csibe

első baba, Szt. István kórházban fogok szülni, hááát név már van, de még csak 70% , hogy fiú és addig nem veszem fel a bokszkesztyűt névügyben , amíg nem biztos a neme.

Kép
ikoka7

[quote="sillia"]m írta:silliaoncsi

Hol tudok kérdezni az eladótól? Regisztrálva vagyok de még sosem adtam el és nem is vettem semmit. Ha baloldalt rámegyek a "kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban"-ra akkor megjelenik egy felirat hogy itt kérdezhetsz és alul ahová írni lehet. De nem látom a többi hozzászólást pedig ott van hogy 113 db van.
Ha jól emlékszem tabatinak volt ilyen gondja.
Ha írok az üres mezőbe, azt vajon az eladó fogja megkapni és válaszol is?

Sillia!

Igen így tudsz kérdezni,az eladótól,de nem értem hogy neked és Tabatinak miért nem jeleniti meg a kérdéseket!
De ha írsz abba az üres mezöbe,akkor az eladó fogja megkapni a kérdést,van alul egy olyan rublika hogy kérsz e email értesítést,ha az eladó válaszol a kérdésedre!
Azt érdemes bepipálni és akkor tudod mikor válaszoltak!
Remélem tudtam segíteni!
20140328174041

Sziasztok! :lol:

gabi1: a pocakod :shock: :shock: az enyém is beindult, mint a gőzmozdony, de azért korántsem ekkora :D Viszont nálad van helye ficánkolni a babának, nem panaszkodhat! :lol:

niki72: én is üdvözöllek közöttünk :D

rommay: gratula a kukishoz! :D

nellike: nagyon jók a kukis és nem kukis képek! :D Még én is felismertem a lényeget, pedig mindig gúvad a szemem, és sosem látom, amit kéne ezeke az uh képeken... :oops:

007: először is megy a drukk, ahogy kívánod :D Aztán a kérdés: írtad, hogy vettél zsebes műanyag előkét. Ezeket már én is nézegettem, de nem jöttem rá, hogy minek rajta a zseb?? Hogy a baba ami marad, abba köpje bele? Nekem csak ez az egy tippem van...

timea: a te uh-s képed meg hihetetlen!!! :D Nagyon jó, legközelebbre kinyomtatom és viszem mintának, hogy ilyet kérek! :lol:

pagika: örülök, hogy jól vagytok, s hogy már érzitek a babákat. Mondjuk hárman odabennt biztos tudnak nagy bulit csapni :lol:

Kép
agi125r

moncsi

köszi, holnap írok az eladónak
Vendég

Lányok kicsit önzö leszek dicsekedni szeretnék az én kis Jázmin hercegnőmmel,aki Jázmin hercegnönek öltözött a farsangon!

Kép
20140328174041

Nellike!

Még neked akartam délután irni hogy nagyon szupik a képek,és tényleg látszik a különbség!
Bocsi hogy ma kimaradt,de egyszerüen annyi mindenre akarok reagálni,és sokszor sokminden kimarad!
Szerintem nálam is ez a terhességi amnézia! :oops: :oops: :oops:
20140328174041

Sziasztok!

Hát nincs túl jó kedvem. Az egyik kolléganőm frontálisan ütközött egy kamionnal, most az intenzíven fekszik, túl van az életveszélyen, de a lába állítólag nagyon roncsolódott, nem tudom mi lesz vele... :( Szörnyű volt ezt hallani...

Most pedig visszaolvasok, elterelem kicsit a gondolataimat. Szerencsére férjem már hívott, hogy hazafelé tart, úgyhogy lehet, csak holnap reagálok majd mindenre.

Kép
Kép
tabati

moncsi

nagyon édi :)
hastáncot is lejtett? :D
Vendég

/Gyorsan elküldtem az elejét, nehogy mégegyszer elszálljon :lol: /

Mi tegnap voltunk genetikai uh- on. Úgy kezdődött, hogy már 8-ra odaértünk, s egyből kijött egy uh-s néni, akinek oda lehetett adni a beutalót. Örültem is, hogy milyen hamar végzünk, a melóval is idejében megleszek. Aha! vártam majd egy órát, mire behívtak, ugyanis ezt doki csinálja, és az sokáig tart, egyebek. De még az öltözőben is negyed órán keresztül ücsörögtem félmeztelenül, a lábam már a fagyás szélén volt. Morogtam, mint a vadászkutya.
Aztán behívtak, egy fiatal dokit dobott a gép. Elkezdett vizsgálni, monda a méreteket, ilyesmik. Aztán elnémult, nézegelődött, sötétített- világosított, na mondom: balhé van? Azt mondja ne aggódjak, nincs gond, ha az lenne, világosan látná, de ez nem egyértelmű. Ugyanis a pocakjában látott fehér foltokat /meszesedés?/, de nem volt számára nyílvánvaló, hogy most van valami gond ... Ezért azt mondta, nem zárja le a leletet, idehívják a főnökét, majd ő megmondja a tutit. Szuper. :roll:
Kérdeztem: az legalább látszik, hogy milyen nemű? De persze nem látszott, maga alá húzta a lábait, így nem lehetett kivenni. Azt mondta, hogy nem 100°%- ra fiú.
Ismét vártam, már fél 12 volt, mire megjött a főnöke. Persze, rajtam kívül még hatan rá vártak. Mondtam is a páromnak, nyugodtan menjen haza, legalább ő tudjon menni dolgozni. De aztán elég hamar /másodiknak/ sorra kerültem, nézeget az idősebb doki, de rajta nem láttam volna, hogy valami baj lenne /vagy csak jobban tudja álcázni?/. Mondta is, hogy ne aggódjak, nem lát problémát, de azért 4 hét múlva menjek kontrollra meg a dokimtől kérjek beutalót vérvételre, torch -ra. Ja meg kérdezte, hogy van- e kutya- macska a háznál /nincs/.
Tőle is megkérdeztem, hogy esetleg látta- e hogy mi van a lába között, de ő csak annyit mondott, hogy nem 100%- ra lány. Na, ezzel nem lettünk belljebb... :lol:
Közben beszéltünk a nőgyogyival telefonon, s mondta, hogy ne izguljunk, másnap reggel menjünk be hozzá, bennt lesz a terhesgondozóban.
így ma reggel ismét váróteremben indítottuk a napot, 8- tól. A dokim be is futott 3/4 9- re. Amíg vártunk rá, mondtam a páromnak, hogy most már biztos, hogy egy gyerekünk lesz, mert én mégegyszer ennyit nem akarok várni :twisted:
A doki jó fej volt, mert beszélt az idősebb uh-ssal, s mondta, hogy tényleg nem kellene aggódnunk, mert a fiatal kollega túlparázta a dolgot, általában 10- ből 9 babának ilyen a pocija /?/. De ő már nem akarta az ifjú titán véleményét aláásni, ezért küld vérvételre. Szerintük 99 %, hogy minden ok.Remélem is. Mert azért utánanéztem, ha rubeola vagy cmv vírus van bennem, az nem éppen jó hír. De azért próbálok pozitívan gondolkodni.
No és még a végére ismét kijutott a várakozásból: a vérvétel persze a kórházban volt, miután átmentünk, kiderült hogy influenza miatt le van zárva az osztály, s csak hébe- hóba ballagott az ajtó irányába valaki, az sem fordította a fejét oda még véletlenül sem, így ott is vártunk vagy 20 percet, mire elmondhattam, hogy mit is keresek én ott. Aztán levették a vért /nem volt olyan ügyes ez a néni, mint a másik laborosok, ennek látszik a nyoma :cry: /, s mondták, hogy eredmény 4 /!/ hét múlva, mert pestre kell küldeni.
Csakhogy genetikai uh- ra is akkor kell mennem kontrollra, s addigra nem lesz meg a vérvétel eredménye? Nagyszerű... :?
Bocs, ha hosszúra sikeredtem volna, de le kellett írnom, mert így talán könnyebben megnyugszom, ha kipanaszkodom magam :lol:

A feledékenységről meg annyit, hogy már 5 éve minden este ugyanarra a telefonszámra küldöm faxon a rendeléseket, s ma estére elfelejtettem a számot... :oops: A tizenvalahányadik próbálkozásra végül sikerült, pedig már azon gondolkodtam, hogy felhívom valamelyik kollegámat s megkérdezem. Szégyen lett volna, de nekem most lehet lyukasfejűnek lennem :lol: Ja és fel is írtam most a számot, hátha kell holnap estére :lol:

Kép
agi125r

Moncsy: nagyon édes a kislányod!

agi125: zsebes műanyag előke: a baba nem csak egyszerűen kiköpi, leginkább kifolyik a szájából.... pedig hidd el, te is nyitod a tiedet, amikor adod neki a hamit. :D

amúgy mindenkinek gratula. Nagy pocakoknak és gyönyörű uh-knak különösen.
Azért piszok jó ez a táblicsku, amit ezennek köszönök ezerrel Csibének, mert én biz már nem tudnám követni, kinek milye lesz.

Ja, és üdv az újaknak.

Apró helyzetjelentés: talán túl vagyok a "depimen". Igaz, hogy hamar elsírom magam, de az egész napos letargiának tán vége.

Kép
Kép]
hendegabi

tabati: nagyon sajnálom a kolleganőd, remélem, hogy rendbejön majd :!:

Kép
agi125r

agi125

Sajnos elég jellemző ami veled történt. Apa kollegájának pl. lyukat láttak a baba fején UH-n. Teljesen egészséges gyönyörű kislány lett.
Én mostanában tanácstalanságomban több orvost megkérdeztem hogy mi a véleménye a terhessség alatti méhszájműtétről az én helyzetemben. A leg"viccesebb" az volt, amikor egyazon honlap 2 szakértőjétől egymásnak teljesen ellentmondó véleményt kaptam. Ezzel be is fejeztem a kérdezősködést.
Ne aggódj azokon a fehér foltokon szerintem, felesleges.

007

Örülök hogy te is túlvagy rajta, PIHENÉS..
Vendég

Jó regggggggeeeeeeeelt 2009júliusibabaváró kismamáááááák!!! :D :D :D :D :D

Igen, jól látjátok, én vagyok az. 8) 8) 8) Épp reggelizem: Danette csokis pudingot építek a szervezetembe. :oops: :oops: :P :P (A szemetek csak 125 gr-mos adagokat gyártanak, amikor egy vödörrel meg tudnék enni... :evil: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Az ok, amiért már most fent vagyok -túl azon, hogy hiányoztok :wink: - az az, hogy most ízelítőt kaptam abból, hogy milyen lesz majd, amikor Manó ovis lesz. Korán reggel felkelt együtt a kiscsalád és Apa eltiplizett vele, kikölcsönönzte a nagyszüleinek majd tovább ment dolgozóba.
(Tök fura belegondolni, hogy nemsokára már befigyel az ovi és akkor tényleg ilyen lesz minden reggelünk. :o :o :o :o )

Sajnos, eddig tartott a pudingom, most mennem kell hereverézni. :wink: :?

Kép
Kép
200907?

És most egy kis jókedv csináló mára:

-Miért nincs bástya a vonaton?
-?
-Mert a vonat nem vár.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n7P5jWu9JLo ( 8) 8) 8) 8) )

http://www.youtube.com/watch?v=_A_ma2h0idk ( :) :) :) :) )

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!

200907?
Nyomás fekszeni!

Tabati!
Szegény kolléganőd. Közeli? Úgy értem jóban vagytok? Bár az ilyesmi még akkor is megrázza az embert, ha "csak" hall róla.

agi125!
Azért gondolom most nem vagytok teljesen nyugodtak, de tényleg ne izguljatok nagyon. Ha gáz lenne biztos jobban rátok ijesztettek volna (még ennél is).

Sillia!
Tényleg, akkor neked most mi lesz ezzel a műtét/nem műtét kérdéssel? És ha marad akkor a szülést befolyásolja?

Ancsurti!
Elfelejtettem írni, amit kérdeztél: a kanadaiak azt mondták lesz egy projekt, ami pont a férjemnek való, de sajnos csak márciusban derül ki, hogy megyünk, nem megyünk. Viszont ezzel párh. most fut több lehetőség is, úgyhogy előbbutóbb vmi tuti össze fog jönni. Csak unom ezta bizonytalanságot, mert emiatt sem állhatok neki nagyon vásárolgatni se rucit, se babakocsit, se semmi tartós dolgot. Nálatok mi a helyzet a papírokkal?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907?

Éljen, hogy túl vagy, az eredményben pedig biztos vagyok, hogy semmi gond!!! Nagyon drukkoltam!

Moncsy! Nagyon szép és édi volt Jázminod!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

200907 örülök hogy jól vagy, de most nyomás feküdni. És majd meglátod hogy milyen fura lesz, hogy nincs otthon Manócska. Nekem még most is fura, és legszívesebben reggelente én bőgnék hogy ne menjenek el. De hát ez az éélet rendje. Csak olyan rossz hogy hétköznap alig látja az ember őket, hisz mire hazaérünk, egy kisjátszás van, aztán jöhet a vacsi, fürdés, fekvés.

Ági szerintem se idegeskedj, ha tényleg valami nagy baj lett volna, akkor tutira küldtek volna tovább vizsgálatokra még hamarabb.

Én ma úgy döntöttem hogy méregetem a cukromat.
Éhgyomri volt 3,8. Aztán ettem egy vajas párizsis zsömlét egy paradicsommal, és két kocka sajttal. 1 óra múlva újra mértem és 5,8 volt. Úgy hogy az tökéletes.
Majd megnézem még a délit is és a délutánit, meg a vacsi utánit is.

Holnap megyek a diabetológiára és viszem magammal ezeket az értékeket.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szonibaba

hétfőn újra elmegyek az ambulanciára a beutalómmal de azt hiszem megvizsgálni igen de műteni nem engedem magam. A helyzetem nem árthat a babának és nem befolyásolja a szülést. (nagyon komoly fertőzésnél császároznak de az enyém nem olyan). Ebben minden orvos egyetért. A fenálló állapot egy kialakuló méhnyakrák lehetőségét rejti magában.

007

a nemzetközi változat nagyon király, el is tettem kedvencnek az oldalt. Azon már én is sokat bosszankodtam hogy miért csinálják olyan picikére a Danette csokipudingos dobozokat...

aki még nem ismerné... hangot adj rá!

http://www.videoplayer.hu/videos/play/105699
Vendég

Sziasztok jó reggelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Sillia :lol: :lol:
Én is igy gondolom, hogy eddig nem hivatk akkor minden rendben (miért ne lenne :wink: :wink: :wink:)most én is egy kicsit fellélegeztem :wink: :wink: :wink: :wink:

Lányok köszi az érdeklődést jól vagyok, főleg most, hogy letelt a két hét. Hétfőn viszont már megyek dolgozni, azt nem nagyon várom, de ez van. :wink:

Tabati :cry: :oops: nagyon sajnálom szegény kolléganődet, remélem rendbe jön teljesen :wink:

Kép
Kép
minimano74

Szép reggelt/napot kismamik!

007!
örülök,hogy rendben ment minden,de most már tényleg pihizzél és élvezd a
semmit tevést...

nagyon szívesen csinálom a táblit....és akkor itt a bejelentés,hogy ikokával
már 40en vagyunk...
igaz rég hallottunk 1-2 tagról máris írom kikről és teszem a táblát is...

Kép
Kép
csibe83

Tabati!
nagyon sajnálom a kolleganőd...reméljük rendbe jön hamarosan...

Kép
Kép
csibe83

szkarabeusz,buzazsuzsanna,jimbone,lilisgabi,bertina,lola29,krissy
hova tűntetek????

íme a tábla

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

No, ahogy ígértem, most már tényleg írok többet! :wink:

Ági, Szonibaba!

Köszi, hogy hozzászóltatok a kolléganőm balesetéhez. Hát, hogy közeli e vagy sem, jóbarátnők nem vagyunk, de pici hely ez ahhoz, hogy ne legyen annyira közeli. Mindenesetre tényleg megrázó bármi ilyet hallok. Remélem én is, hogy rendbejön, bár én már nem nagyon találkozom vele, mert nyárig tuti nem lesz...

Viszont te meg ne aggódj feleslegesen, ahogy így olvasgattalak titeket, sokat izgultok, aztán végül megoldódik minden. Persze ez a természetes, de én áldom a dokimat, hogy olyan szófukar, mert így ugyan a jó dolgokról is lemaradok (a kedves megnyugtató szavakról), de az aggodalomra okot adó dolgokról is.

Szonibaba!

Arról viszont teljesen lemaradtam, hogy ti tényleg mentek külföldre?? :shock: Ilyen felületesen olvastam volna? :oops: vagy nem mindenképp külföld lesz, csak apa kap más lehetőséget? De ez lehet belföld is? Nem lehet jó tényleg ez a bizonytalanság. Barátnőmék is nemrég utaztak, de azért nekik annyiból könnyebb volt, hogy csak egy pici babu van. Te azért kettővel, meg a picivel a hasadban...

007!

Örülök, hogy túlvagy a dolgon. Fura lesz Manó nélkül, csak bedőlsz az ágyba, olvasgatsz pihengetsz!! :lol:

Gabi1!

Nem irigyellek a cukorprobléma miatt, remélem nekem nem lesz semmi gáz, mert én nehezen tudnám ilyen türelemmel méregetni, meg kiszámolgatni, hogy mit ehetek stb. Főleg, hogy még dolgozom is.

Hendegabi!

:D Ez az! Depi husssss!!! Nemsokára jön a tavasz!!! :D

Sillia!

Én tegnap kaptam meg a teszvesztől a levelet a kódómmal, remélem így látok majd én is valamit a hozzászólásokból, mint Moncsy. Kipróbáljuk...meg egy másik topicban írtak valami mást is, de az annyira kínai nekem, hogy megvárom férjemet, ő tuti érti, aztán valahogy csak megoldjuk. :wink:

Moncsy!

Jázmin nagyon csini volt a farsangon!! :D :wink: Ruhája honnan lett? Kölcsönöztétek, vagy vettétek, esetleg te varrtad?

Orsi!

Nekünk azt mondták a könnyűszerkezetes házról, hogy nagy az áthallás, hangszigetelés semmi. Aztán nyáron légkondi kell, mert nagyon meleg van bent. hirtelen ez a kettő ami eszembe jut negatívumként, de mondtak tuti többet is. Ezekkel nektek nincs gondotok?

Évi!

Az jó, és könnyebbség, ha sokan az építőiparban dolgoznak a családodban. Így nem is tudnak becsapni titeket. Nálunk apósom ért hozzá picit, de csak azért, mert ő már felépített egy házat, viszont jó régen, úgyhogy ez sem segít sokat, kicsit le van maradva... :lol: Mi is szeretnénk minél hamarabb beköltözni, érdekel is engem, hogy nincs lefestve, stb... Ahogy van víz, gáz (nyáron az sem kell :lol: ) le van burkolva belülről már megyünk is. Legfeljebb áthozzuk a kaját a másik házból, a mosnivalót meg vissza, de legalább külön leszünk!! :lol:

Üdv közöttünk Heni! :D Remélem nem allergia van a dolog mögött, mert az elég zavaró tud lenni, nekem ekcémám van és vakaródzom is ezerrel. De amíg nem annyira gáz, nem akarom semmi krémmel kenni, max testápolóval. Szokott az is használni kicsit, legalább nincs kiszáradva.

Csibe!

Köszönjük a táblát, nagyon szorgosan rakosgatod fel, le a kalappal! És most!! Küldöm a privit a hiányzó adatokkal.

Én babu nemmel csak júliusban szolgálhatok, mert még mindig tartjuk magunkat és nem szeretnénk tudni. ;)

Na, asszem épp eleget írtam... :oops:

Kép
Kép
tabati

csibe

szeretnélek megkérni hogy majd írd be a táblába a testvérekhez hogy: Dalma+Berci, Emi
Ők apa gyerekei, Berci 9 Emike 7 éves. Kéthetente látjuk őket de kisfiamnak ugyanolyan féltestvérei mint Dalma.
Ez egészen érdekes dolog egyébként, picit tartottunk attól hogy mit fognak szólni a babához. És rá kellett jönnünk, hogy semmiféle biológiai magyarázat nem győzi meg őket, hogy a pocakomban lakó baba a féltestvérük. Pedig az anyukájuk egy éve szült babát, és a kisfiút egyértelműen testvérüknek tekintik, nem értik a féltestvér kifejezést. Azt gondoltam, egy 9 éves fiú már megérti az apaság biológiai fogalmát. Amúgy nagyon eszes kölök egyébként.
Több hasoncipőben járó ismerős tapasztalata és a saját esetünk arra a meggyőződésre juttatott, hogy egy gyermek szemében az anya gyereke testvér az apa gyereke pedig egy kisbaba.

na, ez hosszúra sikeredett...

Tabati

remélem a kolleganőd már jobban van.
Vendég

és máris a javított friss tábla,de most egy időre eltűnök...
sajna dolgoznom is kell kicsit...

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok.
Itt vagyok,csak olvasgatni szoktam,jo sok uj tag van,azt se tudnám kinek mit irjak. :lol:

Nálunk nagy változások történtek amig nem voltam.
Kiderült hogy,töke van a mennyasszonynak. :lol:
Tegnap derült ki,hát mit mondjak meglepödtem,de mindegy,ez van,majd megszokom a gondolatot.

Csibe:a név igy ,Dominik.
Kép
krissy3

Krissy!

bevallom én már azt hittem, hogy valaki valami rosszat írt és inkább nem jössz... mert azelőtt olyan aktív voltál.
Főleg, hogy otthon vagy, gondoltam van időd írni...hogyan telnek a napjaid?
Gratulálok a kis tököshöz!! Azért gondolom neki is nagyon örültök!! :D :wink:

Kép
Kép
tabati

Nem Tabati,nem irt senki semmit.Csak mit tudom én miért nem irtam,elolvastam amit irtok és irni már nem volt kedvem.Mostanába feszültebb vagyok kicsit,de azt se tudnám megmondani miért,meg a hasam is elkezdett keményedni többször.De arra tegnap irtak valami jo bogyot.

Pihengetek itthon,veszélyeztetettnek nyilvánitottak a 20 hetes uh után,jol rám ilyesztettek.
Ott kezdödött hogy voltam a 18 hetes kötelezö uh-on,és ott az volt a papiron a méhlepény elöl van.A 20 hetesen meg az volt hogy hátul van közel a méhszályhoz,és ezért irták a papirra hogy veszélyeztetett,meg kérdezte az orvos akkor,hogy szoktam e vérezni ez miatt, nem véreztem még,mert ha véreznék menjek azonnal.Én erre felhivtam a dokimat és tegnap el is mentem hozzá,és elölröl hátrahajlo a méhlepényem,és egy kis vékonyabb része van a méhszáj közelében,de ha idáig nem véreztem,ezután se fogok,mert ahogy nö a méh,az is huzodik vele együtt felfelé.
Ugy hogy, ezek vannak.
A bébi meg hetente változtatja a pozicioját,egyszer felfelé egyszer lefelé van,nagyon eleven,kb,36 deka.
Örülök én a kisfiunak is,de egy pici csalodás van azért bennem,de majd megszokom.Ö is a kis bébib ugyanugy.
krissy3

Sziasztok!

Krissy, most már biztos? Hát eddig Te vagy az első nagy tévedés.... Mikor mondtak kislányt, 12 hetesen? És 100%-ra, vagy csak kb? Sebaj, fe a fejjel, gondolom azért el vagy keseredve, de majd veszál pár kék cuccot és helyrejön a lelked.

Hát jutott bőven rossz hírből :twisted: Tabati, bizttos megrázó a kolléganőd balsete, és Ági jól rád ijeszthettek! Sillia, mit mondhatnék, ne gondolj mindig a legrosszabra -mondom én, hullára parázva várom a keddet....

07, örülök, hogy jól vagy, semmit nem mondtak du? Úgy tudom az újabb AFP-t már aznap tudni, vagy az ilyen későn már nem jelent semmit?

Én valahogy tök jól elviselem, ha reggel kiszórom a családot munkába, oviba. De előtte a készülődés egy rémálom. Inkább délután kezdenek el hiányozni, aztán a délutáni futkosás különórákra már kevésbé.

Moncsy, szép volt a kis Jázmin hercegnő! Én idén vettem először rendőr jelmezt Martinnak, eddig mindig varrtam, de ezt már nem vállaltam be, az olcsóbbak, még felmosórongynak sem igazán valók, így vettünk egy drágát, úgyis a 3 fiú ki fogja használni.

Előke: nekünk a merev műanyag jött be, különböző méretben, de 2-3 éves korig használták. Szopihoz pedig csak büfiztető kendőcske vagy 1/4 textil pelus.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano.
Elejétöl ugy volt hogy csaj,ez tegnap derült ki.Még idáig nem vásároltunk semmit,de még jo.
A babakocsink az ilyen.
Kép Kép
krissy3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: