Sziasztok!
Mielött ezt is elfelejtem,minden Ildikónak csudaszép névnapot kivánok!
Nagyon szépek az új szerzemények,a szobák is,meg a babók is!
Kikocska,örülök,hogy ti is jobban vagytok,talán jön a tavasz,kevesebb lesz a nyavaja...
Cat,hogy álltok bútorilag,meg autóilag?
Én pénteken megyek majd dokihoz,kiváncsi vagyok mit mond,most néztem,hogy sikerült jól elszámolnunk magunkat.Amikor utoljára találkoztunk,szrinte a harmincadik hétben voltam,akkor azt beszéltük a 35-ben találkozunk,én kiszámoltam az öt hetet,és bejelentkeztem.De akárhogy számolom kicsit már túl szaladtam!Most vagy tényleg akkor számolt rosszul,vagy olyan szintre vittem a terhességi amnéziámat,hogy kiesett ez a majdnem két hét...
Furi,mert anno Botival napra pontosan tudtam mindig,hogy hol járunk,most meg,ha nincs a babanet,meg a vonalzó lehet elfelejtek bemenni a kórházba szülni...
Bár ez sem teljesen igaz igy,mert pont tegnap mondtam apának,hogy bár én mindkét babavárásos állapotomat,nagyon szerettem,szeretem,de mostmár ennek várom a végét.Nagyon neh
éz vagyok már magamnak,már álló helyzetben is fújtatok,mint egy gözmozdony,ráadásul az én gézengúz fiam ki is használja,hogy nem vagyok egy villám,minden öltözésnél,peluscserénél három kört fut akció közben,ami addig amig nem kell idöre mennünk vhova még csak hagyján,de ha sietünk az összes hajam égnek áll,mire végzünk(pedig a hátam közepéig ér...)
Na mindegy,panaszáradat befejezve...
Inkább kisfiam tegnap esti kúltúrestjéböl kis idézet:
Egyik kedvenc verse,tegnap elmondta apjának:
Este van este van,ki-ki nyogalomban
Feketén bólingat az eperfa lombja
Zúg az éji bogár...
aztán nagyon beüti magát és elhallgat...
(eredeti:zúg az éji bogár neki megy a falnak,nagyot koppan azután elhallgat)
Talán igy leirva nem annyira mókás,de mi kb fél óráig nem tudtuk abbahagyni a nevetést...
Ja,még azt szerettem volna kérni,küldjetek egy kis pozitiv energiát nekünk,eddig ennél a csapatnál olyan jól bejött!Lehet,hogy sikerülne vennünk házikót....Bar nagyon nagy fejszébe vágnánk a fejszénket,de azt hiszem nagyon szeretném...
Csak hát mikor vegyünk fel hitelt,ha nem most a válság közepén...
Befejezem,megyek pizzát sütni...
Szép napot mindenkinek!