A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mutatok nektek két képet a harmadik terheséégemről.

Itt 37 hetes voltam Kép

Itt pedig a 40+4-nél Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

El se hiszem,hogy kitaláltam...most nagyon büszke vagyok magamra :oops: :oops:
én elbúcsúzom mára.mindenkinek szép estét.
007!
neked meg sok sikert a holnaphoz!!!
és holnaptól pihi,pihi,pihi!
esetleg,ha tudsz bejelentkezhetsz,hogy mi volt,de nem többre max kevesebbre...

a feledékenységről majd holnap én is írok eg sztorit,de lehet ár leírtam.
szeritem nagyon gáz...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!
Voltam ma dokinál,és sikerült egy közelit elcsípni az arcáról! :lol: :lol:
Minden okés is!!! Kép

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

gabi1! :)

Köszi neked is! :)

Még pár ilyen kép, és boo fogja a Photoshop-ot, hogy neki is legyen ilyen pocija. :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

"esetleg,ha tudsz bejelentkezhetsz,hogy mi volt,de nem többre max kevesebbre..."
Rendben, értettem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"a feledékenységről majd holnap én is írok eg sztorit,de lehet ár leírtam. "
Már nem emlékszel rá...? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83! :)

Nagggggyyyyyonnnn ritka az ilyen jó kép hagyományos ultrahanggal! :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Jók az UH képek!

Írok egy aranyos dolgot, ma történt: ovistornán az öltözőben tartogattam egy 4 hónapos kisfiút, mikor kijöttek a fiúk Martin csak nézett, aztán bevallotta, azt hitte már megvan a baba :P :P :P
Mondtam, hogy ne aggódjon, semmiről nem fog lemaradni, azért ilyen gyorsan nem megy....

Éva

KépKépKép
agmano

Csak jók?Szégyeljétek el magatokat! :D

tímea83
Ajka

Sziasztok!
Először is üdv. az újaknak és gratulálok a sok kisfiúhoz!

007! Megy a drukk holnap!
Dodi! a kutyusodnak meg most!

Nálunk tegnap megvolt a nagy térdműtét, szegény párom jó szarul volt. Nagyon nehezen viseltem, még sírtam is. Biztos sokkal érzékenyebb vagyok így terhesen. Ráadásul látogatási tilalom van, be se kísérhettem a kórterembe.
Aztán du. mégis bemehettem, kaptam maszkot, és picit bent lehettem. Ma is bementem egy rövid időre.
Ma már jobban van, csak délelőtt még nagyon vérzett a lába. Talán holnap kiengedik.

Én közben még mindig küzdök a náthámmal, de azért már sokkal jobban vagyok. Tegnaptól már újra dolgozom is.
Most átköltöztem anyukámhoz, hogy addig se legyek otthon egyedül.

Gabi1! Óriási a hasad! Én eddig azt gondoltam, hogy nekem nagy a hasam, de mégsem! :D

Ma én is voltam a Tescoban, nézegettem a rucikat, de még nem vettem semmit. Majd ha felépülünk, akkor úgyis mindent meg kell venni, gondolom, hogy megyünk ezer bababoltba, és úgyis mindenhol fogunk rucikat is venni. Egyedül most még a vásárlás se esett volna jól...

Kép
katy76

Köszi 200907?!!! :D :D
Még a doki is tök megörült h ilyen képet ritkán tud csinálni! :lol:
Olyan széééép!

tímea83
Ajka

tímea nagyon jó a kép, nagyon édi:)

Hát lányok nem tudom mi lesz majd a végén, de mindenesetre felkészülök a legrosszabbra :lol: :lol: Max majd tolatok, csak a lábam meg a derekam bírja.
Egyébként a harmadik elég nagy volt 4 kg. A második 3600, és az első 3350. Úgy hogy nálam még az is bejött hogy egyre nőttek.

Kép

gabi1

boo! :)

Dehogynem pattan szét. Terhességi csíkoknak hívják a jelenséget. :wink:

agmano! :)

Ez a sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Köszi neked is. :)

Akármilyen vacak dolog egy műtét, legalább túl vagytok már rajta. Most már csak a pihenés és a gyógyulás van hátra. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Minikémmel (mármint Mignon, a kutya :D ) minden oké :D . Nem volt zökkenőmentes, mert úgy vergődött és visított ( :shock: :( ), hogy nem lehetett megvénázni, meg ilyenek, és kicsit nagyobb is volt a baj, mint láttuk, de mostanra már újra virgonc, bezabált egy nagy adag húsgombócot, és most apával szunyál a hálóban :mrgreen: !

Boo!

Nekem van Zsiri nevű csoporttársam :D . Tőlünk kapta a nevet tavaly, mivel kb. 2 méter és vékony is :wink: !
És tényleg édi a bébi arca, nyugi én is látom a miénkét, és szerintem is már most gyönyörű :D !

Tímea!

Naggyon király a képed :shock: :D :D :D !

Gabi!

Ez konkrétan már olyan, mintha nem is a te részed lenne :oops: :D ! Biztos kényelmes volt :roll: :lol: !
Sztem nekem szülésnél nem lesz ekkora a hasam, mint neked most :lol: :lol: :lol: ! Kíváncs leszek mekkora lesz a végére a tied... Mérted amúgy? Mert érdekes lenne összehasonlítani :wink: !

Amúgy anyu pont ma mesélte, hogy még a Schöpfiben bent feküdt egy hármasikres anyuka, és a 31. héten járt. Beszélgetett anyuval, szegény már nyüglődött, nehezen vett levegőt, de anyu szerint az volt nagyon durva, hogy a bőre papírvékony volt a hasán :shock: (azért anyu nem egy-két terhest látott életében :lol: )! Másnap meg is császározták a légzésnehézségek miatt, de mi van ha nem? Kipukkad a 40. hétre? :oops: :lol: :lol: :lol:

Katy!

Jobbulást a párodnak! És sok kitartást neked :roll: :wink: ! Nálunk is volt térdszalag-baki a Ricsinél, és tényleg nagyon fájdalmas, meg lassan gyógyul, viszont neked is fel van adva a lecke, mert ugye tudjuk, hogy "beteg" pasinál nincs rosszabb :twisted: :D !

Az "áldást hozót" csak azért keresem, mert valamelyik nap ez "villogott" a fejemben, gondoltam, hátha ez vmi üzi odabentről a névre utalva...Még keresem, de azért köszi-köszi!

Biztos kihagytam valakit, akit nem akartam, de nem is mentegetőzöm, hiszen a feledékenység most alapállapot :roll: :lol: :lol: :lol: !

És íme, egy mai pocakkép:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Éva,
Húú, legrózsaszínebb ámaim festetted le :D Elmegyek az oviba és ott a kezembe nyomják a bébit, kihagyhatom a terhesség hátralévő részét. :D Tökéletes lenne. :wink:

Tímea,
Az én uh képeim miért csak szürke pacára hasonlítanak? Irigy-irigy :lol:

Statisztikák:
Nálam nem jöttek be eddig. A második gyereknél enyhébbek voltak az utófájások és kisebb is volt, mint az első. Ami maradt, hogy ő is szétrágott az első szopinál, pedig csak két hónappal korábban hagytam abba. :twisted: Pedig állítólag egy rutinos második gyerekessel ez nem fordul elő. :twisted:

Boo,
Az nem látszik, hogy leszálltak-e a herék. Ezért tapizzák meg mindig a gyerekdokik 8) Része a kórházi és csecsemőkori vizsgálatoknak. De még általánosban is van szűrés, hogy ha a pár tucat vizsgálaton átcsusszant addig valaki, még elkapják (és megműtsék) a serdülés előtt.
Ha apa átvehetné a terhességet, én biztos lepasszolnám. :oops:

Nellike,
Ha ikrek, akkor természetes, hogy magasabb az AFP. Ikerterhességnél teljesen máshol vannak a határok (csak nem tudom, hol.)

AFP-ről még annyi, hogy mivel volt 4-es tesztem is, kétszer csinálták meg. Mindkét mintát azonos időpontban vették le, egyik 0,69, a másik 0,57, ha jól emlékszem - nekem ez elég nagy különbségnek tűnik, amikor olyan pici a normál alsó és felső érték között a különbség. Ennek ellenére a dokik szerint semmi ok az aggodalomra, mert a többi marker alapján az eredmény negatív.

Poci:
Barátosném ikrei mindketten 3 kg felett voltak születéskor. Ülve a térdénél volt a pocija. Nem szeretném kipróbálni. 8)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

200907:Csak ugyesen holnap,aztan meg betartani a pihenest,kimelest...!Jo csinosodast :wink: !Kar hogy nem mutizod meg a frizuradat....

Gratula az ujabb magukat felfedo babocakhoz!

Dodi:Szegeny Mignon,nem lehet egyszeru neki,de nemsokara el is felejti!Jobbulast!

Mekkora pocik vannak itt :wink: !!!Gabi: :shock: :shock:minenkie nagyon csini :wink: !Moncsy,Dodi..szepek vagytok!Jo nezegetni!

Jok az uh kepek,de Timi basszus nagyon kiveheto kislanykad arcvonasa :shock: :shock: :shock: !Csodaszep!!!

Udv Niki koztunk...mar regota olvaslak titeket am a szeptemberieknel,Anitja reven...baratnom a gimi ota!Gyere azert ide is :wink: !Rania gyonyoruuuuu!

ANITJA:Hogy vagytok?Merre jarsz?

Csibe:Ez az erzes tenyleg izomrangashoz hasonlo...ezert nem tudtam eldonteni,mit is erzek,mert vartam a pillangoszarny rebesgetest,buborek pukkadozast....

Kathy:Gyors felepulest a ferjecskednek,es neked is jobbulast a takonyhoz!

Nalunk ma semmi extra,keszulok a suliba nemsokara,eppen emesztek :wink: ezer eve nem ettem paradicsomos kaposztat....imadom,hat ma vegre megcsinaltam!De lehet nehez lesz igy este fel 10-ig a suliban ucsorogni...

Kép
Kép
ancsurti

Köszönöm a kedves köszöntést!! :)

Csibe!
Jééé, és már be is kerültem a táblába...... :roll: Köszi :oops:

2009!
Bocs a kéretlen belepoffért, Magne B6-ből 3x2 a javallt "terhesadag", de még ez is édeskevés, mindössze cca. 300 mg Magnéziumot tartalmaz, én a helyedben nagyobb dózis szednék (vannak 250-300 mg-ot tartalmazó készítmények), szerintem szükséged lenne rá :)

Hatalmasak a pocik, az enyém eltörpül itt, nekem valszeg befelé nő vagy mi :shock: Tegnap vette észre először külső személy magától..de lehet ő is hallotta mástól, és megszánt, "na hadd örüljön, jól eljászom a meglepetett, és jött a "jéééécsaknembabalesz" dumával........ :roll:
Nem híztam még mindig semmit, de hozzá kell tenni, hogy egy hajszál választ csak el a terhességi diabétesztől (alapból inzulin-rezisztens vagyok), így oda kell figyelnem hogy mit eszem.

Na eldugultam.....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vagyis még egy kicsit időznék:
Ancsurti!
Idézet:
"Lois:6 oraval van itt korabban mint otthon.Keresem az itteni kapcsolatokat,nezelodtem a kulfoldon elo mamik topikjaban is...hat meg nem sok sikerrel.Nem mintha irtam is volna mar...
Hat nem lehetett egy konnyu menet eljutnod idaig...le a kalappal a kitartasod elott!Azt erdekesnek talalom mit takar az ongyogyitas...igazabol elegge nem vagyok orvosparti...mondjuk vannak helyzetek amikor ez elkerulhetetlen,de en is ongyogyitok tobbnyire.Na de ilyen esetben?Ugyes vagy nagyon...!
Es mindehez nem lehetsz olyan idos...legalabbis valahogy ezt veszem ki a szavaidbol.Most is kell valami speckot szedned?Pihenesre vagy itelve?"

Öngyógyításról:
Alapvetően nem vagyok szkeptikus az orvostudománnyal szemben, az én problémámra is az adott megoldást, inkább az orvosaim látókörével (mi igencsak szűköcskének bizonyult...) nem tudtam kiegyezni. Csak úgy dióhéjban: 6 évnyi próbálkozás, 3 műtét, 2 inszem, 3 lombik, mindenféle kezelések, rengeteg hormon, milliós kiadások etc. És a megoldás egy egyszerű sosemkért vizsgálat, és egy havi 1000 Ft-os gyógyszer volt, amitől 25 nap(!) után terhes lettem.... (na jó itt van egy árnyék a "heppiendben", mert el is vetéltem, de ez már egy másik történet...)
Most már nem szedek semmit, csak vitaminokat, meg a gyógyit az IR-re, korábban a vetélésem miatt kellett progit, meg véralvadásgátlót szúrnom.
Na most már tényleg eldugulok....... bocsi, pedig nem is vagyok grafomán, ez csak úgy kiszaladt... :roll: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok Lányok!

Mi is júliusra várjuk a babánkat. Bár elég későn találtam ide, mégis bekéreckednék, mert olyan jó kis csapat van itt!! :D És nem utolsó sorban nagyon jó lenne megosztani a kismamis kételyeimet, örömeimet hasonló "sorstársakkal".

Rólunk dióhéjban: Van egy 18 hónapos kisfiam, aki egy tünemény, de hát melyik gyerek nem az? :wink: Ő etet engem, én etetem őt: ez az igazi szerelem! És a kistesó szintén legény lesz, szóval teljesen odavagyok! :D
Barnabást még a Péterfy-ben szültem, de a pici már a SOTE I-en fog világra jönni, ha minden jól alakul. Viszont semmi tapasztalatom nincs ezzel a kórházzal kapcsolatosan, ha vkinek van infója (remélem csak jó!) azt szívesen venném.

Ébredezünk, mennem kell.

Nagyon helyesek a pocakok, és a babák! :D
o.heni

heni

üdv köztünk :)
Vendég

Sziasztok!

Na megint jól eltűntem :roll: ,győztem is visszaolvasni :D .

Először is üdvözlöm az újakat!
Lorca,bizony 16 hónap lesz a tökösök között,de így terveztük...szóval nem vagyok kétségbe esve. :lol:

Ancsurti,aranyos vagy ,hogy hiányoltál...de megint olyan napjaim vannak,hogy semmi dolgom,mégsem jut időm semmire :lol: :lol: :shock:

Kismama amnézia,na erről inkább nem is írnék semmit.Nálam azóta tart,mióta Domi megfogant és csak egyre durvább lesz :mrgreen: :mrgreen: .

07,még neked sem gratuláltam szépnevű négyeskéhez...és megy a drukk ma,de NEM ÚGY :wink: .

Úgy néz ki,hogy a mi másodszülöttünknek nem lesz neve,egyszerűen egyik sem az igazi :roll: .Ti itt,akik már megtaláltátok,ügyik vagytok :) mindegyik nagyon tetszik is:).

Moncsy,említetted a Medárdot,nekem a szívem csücske...dehát ugye van apja is,ennek a gyerkőcnek :lol: :lol: .

Most egyelőre a Szabolcs a nyerő,de szóba került a Gergő,Bálint,Bence és a Dominik2 is :lol: .....tudom tucatnevek,de nekem mégis csak az egyszem fiacskáim :)

Na csók,megyek...mert a hófordulósom totál szétszedte a szobát öt perc alatt :)

Kép

Kép
lidike

Mutizok egy pocakképet is,nem a legfrissebb,18 hetes,de Domival készült,úgyhogy nem tudom kihagyni :oops: Kép

Kép

Kép
lidike

ÉHES VAGYOK!!!
:evil: :evil: :evil:
vérvételre megyek, talán 10 óra körül bejutok majd. Nem bírtam ki és egy üres zsemlét betoltam a fejembe. Pedig most éhgyomri vércukrot is néznek. De én még mindig éhes vagyok!!!
Össze-vissza forog a babám is odabennt, szerintem ő is éhes.
A legrosszabb az hogy ilyenkor még szédülök is. Bebuszozok a városba aztán elsétálok az SZTK-ig. Ha éhen nem halok közben.
Legutóbb odamentem korán reggel, de rájöttem hogy felesleges, két és fél órát álltam sorba csak azért hogy beadhassam a papíromat. Ezért inkább odamegyek később amikor meár nem lesznek annyian. Ígyse úgyse ehetek 10-11-ig akkor inkább itthon nem eszek mint ott tülekedjek a százezer nyugdíjas között.
A múltkor is közölték, Nincs már kismamáknak soronkívüliség!!
A kismama éhezzen. Punktum.
:twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Köszi,dagad a mellem rendesen!!! :lol: 8)

A Ti képeitek is nagyon jók!!!

Tegnap készítettem pár pocak fotót indulás előtt,de még meg kell fabrikálnom h feltehessem.

Sillia:Kitartás!Veled vagyok!Én ma hajnali 3 órakor éheztem meg! :shock: Muszáj volt reggeliznem egyet,mert egyszerűen nem bírtam addig aludni! :lol:

Üdv a most csatlakozóknak! :D

tímea83
Ajka

Sillia :shock: juj:(...nálunk a terheléses szerencsére reggel 7-es időpontra volt.
De egy zsömlétől szerintem nem lesz baj :wink:

Kép

Kép
lidike

Timea,gratu a kiscsajhoz.Tényleg szupi a kép :)

Kép

Kép
lidike

Sziasztok

Megvan a terheléses cukrom sajnos 8 lett, így mennem kell a diabetológiára sajnos.

Dodi előszedtem a Régi adatokat. És a harmadik terhességnél a 22+0 -nál volt 91 cma hasam, és 5 k hízás. Most pedig 2 kg hízásnál tartok és 95 a hasam.

Kép

gabi1

Most egy picit meglepődtem, ugyanis akárhogy is méregetem az én hasam is 95 cm és plusz 8 kilónál tartok. Ezt a képet most csináltam, azaz ÜRES GYOMORRAL :evil:
Kép pocakom (éhesen)
Vendég

Sziasztok kismamik!
Először is üdv köztünk Heni!táblába tettelek.

Ancsurti!
én is pont így voltam a buborékokkal,hogy vártam,de nekem csak az izomrángások
jöttek és ezért az elején nem is nagyon tudtam,hogy ilyenkor prüntyikét érzem.
csak amikor egyszer hallgatóztunk nála és belerugott,akkor jöttem rá,hogy hát
ez már ő és nem az "izmaim"... :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi!
nagyon jó lett a kép!nagyon szépen látszik a pofikája.

Ma se leszek túl sokat,mert sajna egész héten hajtás van,de a táblit máris
felrakom és az ígért sztorim,ezért kicsit csúszik.

Kép
Kép
csibe83

Csibe beleírnád hozzán,hogy Szabolcs lesz ketteske?Köszi :)

Kép

Kép
lidike

nagyon szép már neked is a pocid sillia!
sajnálom gabi a cukrot... :( :( :(

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok Lányok :lol: :lol: :lol:

Sillia én még szerencsére nem hiztam semmit :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: de lesz még rá időm bőven.

Nagyon jók az uh képek lányok és a pocik is szépen alakulnak :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sillia!

1. bőven rádfért ez a 8 kiló! 55 lehetsz most vasággyal? Nekem is ekkora a pocim. Aki nem tudja, még mindig nem gondolja, hogy terhes vagyok, majd lesz itt tavasszal meglepi, ha nekivetkőzöm!
2. ez kiszúrás, éhgyomri vércukorra nem veszik előre a kismamikat?! Hát nem jutok szóhoz....

Heni, gratula, ahogy látom nálad is kb. 2 év lesz a kiskukisok közt! Először azt hiszed bedilizel, de később szuper lesz így! Olyan édesek együtt! Na nem azt mondom, hogy nincs vita, de 2 év után már szuperül együtt tudnak játszani.

Valaki kihagyná a terhesség hátralévő részét? Én csak az utolsó hónapot.... Norbi tudta is ezt, és 37 hetesen kibújt. Dobok képet a hasamról szülés előtti órákban. Előtte még gyorsan legyantázatm a lábam a 10 percesek alatt aztán majdnem a kórházi liftben szültem :oops: .
Azelőtt néhány nappal pedig ádventi díszekkel aggattam körbe a lakást és a csillár díszítés közben leestem a dohányzó asztalról, rá a bilire, ami összetört, én pedig kék-zöldre vertem magam. Hogy mit kaptam után a családtól, azt elképzelhetitek....

Visszatérve én a szüléssel nem foglalkozom, most új orvost választottam, és nem a szülés érdekel, hanem a terhesgondozás. Szülni már tudunk, remélem nem okoz gondot ez a szülés sem. Önbizalom van :lol: Azért azt nem hagynám ki!

07! Drukkolunk!
Minimanó, hogy vagy?

Akkor a 37 hetes fénykép, mostanit majd fotózok valamikor.
du 3 óra: Kép
du 5 óra erősebb idegzetűeknek: Kép
Ez pedig már 3 hetesen, de volt amikor a játékbaba volt a nagyobb: Kép

Bocsi a sok képért, de nem tudtam abbahagyni. Az még érdekes volt, hogy ülve szültem és az egész orvosi- szülésznő csapat ott térdelt a földön. Mindent az anya óhaja szerint!

Éva

KépKépKép
agmano

Jo reggelt Lanyok! :D

Huuu egy csomot irtam es elszallt!!!! :evil:

Magzatmozgas: Mivel harmadik terhesseg, eleg koran ereztem, es nekem pillangos volt eloszor. Egyebkent az elozo ketto nagyon kulonbozo volt, a nagylanyom nagyon nyugis volt, Rania szo szerint non-stop mozgasban volt. Hat, nem is valtozott, a falra is fel akar maszni!!! :shock: (Tiszta apukaja, en eleg nyugis vagyok..)

Ancsurti! Milyen kicsi a vilag! :D (Anitja) Volt szerencsem szemelyesen is talalkozni vele, mert az egyik talira csodak-csodajara eljutottam, pont mentunk haza latogatoba. :D Hallottam, micsoda nagy ho van feletek. Az egyik itteni magyar baratnomnek kanadai a ferje, mondta, micsoda telek vannak... :shock: viszont a tobbi evszak gyonyoru!!

Csibe83! Koszonom, hogy ilyen gyorsan beraktal a tablaba! Ha van egy kis idod, meg esetleg ird be legyszi, hogy marc. 3 UH. Izgatottan varjuk... :D

Neveket meg nagyon nem tudunk, most inkabb fiunevre koncentralunk, nehez olyant talalni, ami itt is megallja a helyet, es a szuleim is ki tudjak ejteni... :? Nagyon tetszenek nekem is az eredeti magyar nevek, de nem akarom, hogy szegenynek egesz eleteben betuznie kelljen a nevet! Eddig az Alexander az egyetlen befuto, de nem vegleges. Raniat a jordan kiralynorol neveztuk el, amikor ott nyaraltam, nagyon megtetszett ez a nev, es nem utolsosorban egy gyonyoru no! :)

Dodi, tegnap este megcsinaltam az aranygaluskat, szuper recept, koszi!! :D

Most mennem kell, reklamal a kicsi lany. :D
Vendég

Sziasztok!

Az én pocakom 93 :shock: ! Pedig első bébi! De rájöttem ám a turpisságra :wink: : Gabi picurka , és "felül" gömbölyödik, Sillia alulgömbölyödős, és bár 3. gyerek, ő magas, és vékony (ezért tök másmilyen a pocak), Moncsy is alacsonyabb, ha jól emlékszem ) nekem meg gyárilag 76-os volt a köldököm alatt a hasam, a "gyomrom" most 78-as (az 72-es volt). Mondom én, hogy dundi vagyok, csak arányosan (mindenhol :twisted: ), és max. ezért nem látszik! És kezd mókás lenni, hogy én hú de nagynak érzem a cickóimat (80D), közben már annyira túlnőtte a hasam, hogy totál eltörpül mellette :roll: .
Én amúgy 2 kilót híztam eddig. Akik eddig nem híztak, most már húzzanak bele (fokozatosan persze), mert így félidőfelé már illene egy keveset úgy tudom :roll: (persze alkatfüggő is, de testömegindex alapján én a normálba tartozom, és arra már 2-3 kilót ír)!

Gabi!

Tök jó, hogy megvannak az adatok! :D A végére még izgibb lesz :wink: !

Tímea!
éjszaka felkeltem vércukrot mérni, és rájöttem: nekem vajas-lekváros kenyér kell! :D Persze visszaaludtam, de azt reggelizek, ami azért fura, mert sose szerettem... :roll: !

Köszi a drukkot nyugis éjszakánk volt, bár szegény kutyum lefekvéskor hosszasan dörzsölgette a szemét, hiába igyekeztem, de most már talán kevésbé fáj neki :D !

Várom a híreket és Bondnak meg a drukk, meg a fájdalomcsillapítás :wink: !

Lidike!

A mi fiunk egyelőre Sarkadi Töki :lol: :lol: :lol: ! Tesómmal épp tegnap vitattuk meg, hogy ilyen névvel lehet pl. boxoló (Saaarakdiiii "Tökööööös" Tökiiiiii) :lol: :lol: :lol: ! Mert nálunk sincs név ugyanis :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Niki!

Örülök, hogy nálatok is bejött :wink: !
A párom barátjának a tesója Amerikában él, a férje amerikai. Kb. egyidős terhes velünk, és úgy tűnik Brendon lesz a gyerek, mert ezt mindenhol ki lehet mondani, és ha esetleg hazaköltöznek, akkor sem vérciki, így is 430 Brendon van Magyarországon. Gondolkodtak még a Brian-en, de ott már lenne fennakadás :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi, Te akartál trükközni a fél év bejelntéssel a gyed miatt? Lehet, hogy jól kitolnak veled, ha 1 év kell.

Mi pedig kiváncsian lessük, kapunk-e szocpolt a 3-ra? Az a szemétség, hogy 2-re előre fel lehet venni, de ha már 2 megvan, nem lehet a 3-ra előre felvenni, pedig mi tudtuk, hogy lesz még és már bizonyítottunk, hogy tudunk is csinálni + nem lehetett külön szobát építeni neki, mert túlléptük a volna a 4 főre jutó szobaszámot. Most/majd építhetjünk be a tetőteret, ha külön akarjuk tenni mindhármat.

A családi pótlékot is megnyírbálják... éljenek a gyerekesek!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Nekem volt egy barátnőm, akinek Brian volt az egyik iker kisfia.... most 6 éve távozott el közülünk az egész család... :cry: :cry: :cry: :cry: Most már 12 évesek lennének a fiúk.
agmano

Sziasztok!

Majd este jövök kicsit többre, mert párom sokáig dógozik, csak írni akartam 007-nek, hogy megy egyfolytában a drukk, és hogy azt, hogy az építkezéses dologgal nem értek egyet. :lol: Nekünk nyáron volt az esküvő, most ugye a baba és építkezünk ezerrel. Ja! És nem könnyű szerkezetes házat. Annyira jó érzés amikor egy-egy munkafázis befejeződik, hogy egy lépéssel közelebb jutottunk a mi kis fészkünkhöz. Idegeskedés is van persze, de elenyésző mennyiségű. :wink: :lol:

Úgyhogy én építkezéspárti vagyok, hajrááááá Boooooo!!! :D (bár minket lebeszéltek a könnyűszerkezetesről, de olvastam, hogy Orsi (talán ő) írta az ellenvéleményt, nekem meg ugye tapasztalatom nuku, úgyhogy hajrá!!!!!

No, sziasztok, majd este gyüvök!! :D

Kép
Kép
tabati

agmano

68 kg vagyok vaságy nélkül, ehhez 175cm magas. amint az a képen is látható, még a 8 kiló plusz mellett is láthatók a bordáim. Tehát én nem nagyon fogok kétségbeesni akár 20kg gyarapodástól sem. Az elsővel is annyit híztam, nyaggattak is miatta meg diétáztatni akartak.Aztán szülés után fél évvel soványabb voltam mint a terhesség előtt. Most sem félek hogy nem fogyok vissza, az mondjuk biztos hogy pocak marad majd, 40felett az már nem nagyon akar visszalaposodni :(

Szerencsére 10 perc alatt végeztem a vérvételen, be volt tárazva a táskámba a müzliszelet és ott a folyosón toltam az arcomba mikozben még szorongattam a szúrás helyét :D

Picit csodálkozom, mert nekem nem csinálnak terhelésest csak éhgyomri vércukor volt a papíron. (meg persze minden más)

007

már biztos túl vagy rajta, gondoltam rád.
Vendég

mano

letelt a két hét és nem jött telefon. Mit gondolsz, mostmár egy picit meg lehet nyugodni?

Nem értem miért kell visszamenni az eredményért, más helyeken (pl. MÁV kórház)ezt elpóstázzák. Apa azt mondta megpróbálja telefonon elintézni hogy ne kelljen felutazni csak ezért Pestre, de én gyanítom hogy muszály lesz menni.
Vendég

Sillia:Jó nagy a pocid! :lol:
Nem látszik h annyit híztál volna! :shock:
Jobb is h én nem tettem fel poci-fotót! :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Agmano, jaj de jó, legalább lesz kitől tanácsot kérnem! :D Már most mutogatom a fiamnak, h hol a kistesó, nagyon aranyos mert sokszor puszit küld neki, vagy van amikor teljes erővel a hasamnak rohan és megöleli - na ez utóbbit kevésbé szeretem, de elnézem neki, mert olyan édes! Amitől tartok az a féltékenység, irigység..nővérem kisfia pont Barnámmal egyidős, sokat vannak együtt, és a fiam olyan irigy rá...őrület! elvesz tőle mindent, legyen az kaja vagy játék. :roll: Remélem gyorsan kinövi.

Csibe83, köszi a táblát!

Lidike, boldog hófordulót Dominak! :D

Sillia, nem vmi kismamabarát az az sztk ahová jársz! Tényleg, hogyhogy a 20.héten van a cukorterhelés?? Én ha jól emlékszem a 24-ben kell majd mennem, vagy ezt orvosa válogatja?

Gabi1, sajnálom a cukrod! diétázni kell majd..? Nekem 8.8 volt Barnussal, havi program volt a diabéteszes látogatás. Diétázni kellett volna, de én nem voltam túl szigorú magamhoz, attól az egy eredménytől eltekintve minden cukorvizsgálatom normál értéken belül volt. Általában minden nap kaja után ellenőriztem, és soha nem volt magas.

Úgy látom ez a névmizéria meg a kilószámlálgatás nem csak engem érint..én is eléggé gömbölyödök, a fotóhoz még bátorságot gyűjtök, inkább majd Barna kapitányt mutatom meg (aki egyébként vörös :lol: ). Nálunk eddig a Zalán Bende a befutó, de még minden nagyon képlékeny, bármi lehet belőle. Még tetszik a Konrád, Kristóf is. Majd meglátjuk…

Megyek pakolászok, ha felébredt Manó elmegyünk egy kicsit csavarogni barátnőimhez, lesznek gyerkőcök is kíváncsi vagyok mit fognak művelni. :lol:

Holnap megyek én is vérvételre, májfunkciót néznek, mert képzeljétek pár hete elkezdett a lábam viszketni, de csak a lábam, és csak este..rejtély számomra mi lehet az oka, nem használok más mosóport, tusfürdőt, krémet…szóval nem értem. :shock: Olyankor tele vagyok piros foltokkal, aztán reggelre szépen elmúlik és estefelé megint előjön. Az is lehet, h vmi allergia, ha a véreredmény nem mutat semmit, akkor mehetek a bőrgyógyászhoz.

Sziasztok,
o.heni

Sziasztok!

Nagyon szépek a pocifotók,babafotók!

Timcsi!
Nagyon jó képet kaptál,nagyon szépen ki lehet venni a kislányodat a képröl!

Sillia!

Egyáltalán nem látszik a kép alapján hogy mennyit híztál!
Én is már 6-7 kg plussznál tartok!

Gabi!

Sajnálom a rossz eredményt!
Neked is cukros löttyöt kellett inni??
Nekem március közepén kell mennem,arra lötyire és 2 órát ott kell ülnöm! :twisted:
Az elsö vérvételem volt a zsemlés tejes dolog!

Ma farsang lesz az oviban 4-töl,és el kell vinnem Benedek uh os képét,az egyik óvónéni kérte hogy hadd nézze meg,mert nagyon kiváncsi! :lol:
Majd teszek Jázminról jelmezes képet ha hazajöttünk!

Dodi!

Kutyus remélem jól van!
Mellméretem nekem is 2 számmal nagyobb már,de tapasztalataim alapján lesz még ez nagyobb is ha beindul a tej! :oops: :oops: :shock: :lol:

Építkezés téma!

Mi is építkeztünk most már 3 éve lakunk a házunkban,na de teljesen nincs még kész,ilyen dolgok hiányoznak hogy térkövezés,nagykapu,na és a házban még egy cserépkályha!
De egyszerre nem megy,hitel+2 gyerekre szocpol,az sajna nem elég arra hogy teljesen be lehessen fejezni,az önerő ugye meg elmegy az elején,mire tetö alá rakjuk,a hitelt meg csak utánna kaptuk meg mikor 30%os volt a ház!
De ahogy Tabati is írta nagyon jó érzés ahogy látod hogy hogyan halad,és amikor egy munkafázisnak vége,és valami elkészül!
Unatkozni biztos nem lehet,de nagyon jó az is amikor azon gondolkodsz hogy akkor most mi is jöjjön,és tervezgetsz!
Nekünk is tégla házunk van,a könnyüszerkezeteshez nem tudok hozzászólni!
Nekem 1 éves volt Jázmin mikor nekiálltunk,Réka meg akkor kezdte a sulit,és Jázmin 3.szülinapján költöztünk,nem volt egyszerű de megérte!!!
Szeretünk itt lakni!
Úgyhogy Boo hajrá!!!!
20140328174041

heni

mint írtam, nekem sem volt most terheléses, csak sima éhgyomri vércukor. De a többiek itt sorban írták hogy nekik volt és én azt hittem ez nálam valamiért elmarad. De ezekszerint majd muszály lesz? Akkor is ha jó az éhgyomri? Hogyan van ez?
Este megkérdezem a védőnőt.
Vendég

Heni!

Üdv köztünk!

Timcsi!

Azért szerintem rakhatnál Te is fel pocifotót!
Mi kiváncsiak vagyunk rá! :lol:
20140328174041

Boo!

Ezt neked rakom fel,ha már zsiráfos témánál voltunk tegnap!

Kép

Mi ilyen színben vesszük meg,de van még többféle színben is!
Csak a felirat helyett nekünk zsiráfminta lesz,lehet úgy is kérni!
20140328174041

moncsi

ezt a zsiráfos ágyneműt már linkelted a múltkor és nekem nagyon tettszik, főleg ha felirat helyett is mintát lehet kérni. Néztem a tesz-vesz-en hogy az ár a fejvédőt nem tartalmazza. Számomra nem derült ki világosan, hogy végülis mit tartalmaz a feltüntetett ár, én egy ilyet szeretnék komplettem mint ami a képen van. Ezekszerint ez rendelhető a későbbiekben is és nem csak egyszeri dolog? Ha igen, belinkelnéd mégegyszer, és akkor mentem az oldalt. Mert majd ilyet szeretnék, de majd csak márc. elején kezdek vásárolgatni.
Vendég

Sillia!

Én is már régebb óta nézegetem,megvenni és is csak március elején fogom!
Van olyan is ami komplett szett,baldachinnal meg mindennel!
Már irtam levelet az eladónak és Ő írta vissza hogy folyamatosan vanna ezek a garnitúrák, és készítik zsiráf himzéssel is ha úgy szeretném!

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... 11&p=1&p=0

Ezen a linken csak ennek az eladónak a termékeit találod!
Szerintem nagyon szépek és bőven van választék!
20140328174041

Ez meg a zsiráfos linkje,de másikban is megtalálod!

http://www.teszvesz.hu/item556417130_eg ... rafos.html
20140328174041

Na elköszönök mert még el akarok végezni mielött indulok az oviba!
További szép napot Mindenkinek!
20140328174041

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: