Huuu csajok,mire végigolvasom az írásotokat..
.tegnap a leveles-hájas tésztákról volt szó,ahogy olvastam,annyira megkívántam, gondoltam ki is veszem a hűtőböl a boltit és megcsinálom gyorsan,de lustaság erősebb volt./mindig van a hűtömbe fagyasztott,bolti leveles tészta,csak kiveszem,kinyújtom:lekvár vagy sajt bele és jó kis vendégváró finomság,ugyan így van mindig darált kekszem is otthon egy gyors édesség elkészítéséhez is/
Szóval a lustaságom miatt,csak egy tacos chips kibontásáig jutottam,jó kis salsa szószba mártva,isteni,jó csípős,megőrülök a csípös dolgokért! A meloba is vittem egy üveg erőspistás és mindenbe rakok,a szendvicsre is.
Nyufó: a leveles tészta és hájas tészta között a külömbség,hogy a levelest azt ált,folyékony zsíradékkal csinálják,de vmikor hajtogatni se kell,úgy is a magas zsírtartalom miatt, a tészta állaga olyan lesz.Hájás tésztát csak egyszer csináltam,nagyon macerás, piacon vettem hájat,beáztattam /olyan táblákba van mint a szalonna/ lehámoztam a hashártyát róla,ledaráltam többször, és egy tésztába több óra alatt behajtogattam..

felejtős,nem hiszem hogy fogok még az életbe ilyet csinálni,inkább megveszem a hájas tésztából készült sajtos masnikat a piaco/imádom!!
Nagyon aranyos akép a pocakodró

l!Tököt minden évben csinálsz?én inkább megenném,nagyon szeretem a sült tököt,és a krémlevest is belőle.
Timi:nagyon ügyesek voltatok apával,hogy már kész vagyok a a festéssel! A dekorációról dobsz majd képet fel?
Sajnálom,hogy nincsenek már szüleid,rengeteg segítséget kaphat tőlük az ember, a gyereknevelés terén is, de az a fórum azért is van,hogy segítsük egymást,és ha bármilyen kérdésed,vagy csak panaszkodni valód van ,akkor írd meg ide. Van itt sok-sok tapasztalt mami,ahogy eddig is olvashattad.
Monka:nagyon szép kép a manódról!! 18hetesen készült? nem semmi!
akkor már tuti a fiúcska?
Kiscsill:hát nem semmi a te pocimérted se! azért kened minden nap a pocakodat ugye? Úgy vettem észre,hogy nekem is a csíkjaim hosszabbodnak/nekem az oldalamon vannak,mivel ezek hízási csíkok,nem terhességgel jöttek ki anno. / az egyik császárosmaminak is volt heg középen a hasán,nem volt egy nagydarab típus, de egy csík se volt ahasán,mert mondta,hogy csak a hegnél nyúlt,szélesedett ki a bőre,így máshol nincs csíkja.
Msi: tényleg nem látszik szemből a pocid! De oldalt mega-giga nagy!Tényleg terhesség végén szokott ekkora lenni,ha vki egy babát vár.hasfogó bugyit hordj ami segíti megtartani ezt a sújt,így könnyíti a gerincednek a melót. Balónak ma hogy ment az ovi?
Szonce:vettem vény nélkül Alkagin kúpot Aushenben,de ezek ált. pH segaítők,így a fertőzéseket is megelőzik. Mégse mertem használni, hátha többet ártok vele, úgye néha zavar ez a nagy mennyiségű folyás..jah és a melóhelyen állva pisilek,de negydolgozni már nem tudok/jó elég ritka hogy kelljen is ott/ sajnos a melon rengetegen járnak a wc-re,minden kolleganő,a részlegvezető,orvosok, a csecsemősnővérek/műszakonként3an/ gyógytornász stb. szóval elég ótvar lehet az ülőke,mégis volt hogy rákényszerültem gyorsba ülni, és nem panaszom, se viszketés se szagos folyás. Ha van panaszod érdemes nődokinál tenyésztés miatt elmenni,hogy speckó cuccot kapj a bacifolyásra. Általánosságban megelőzésnek még a betadinos kúpt szokták ajánlani,de egy idő után felmarhatja a nyálkahártyát,+jód tartalma miatt a babánál mé pajzsmirigy problémát is okozhat...mégis szokták kúraszerűen használni a kismamik orvosi utasításra...