Almaani
Nekem nem unalmas volt, hanem hosszú a tegnapi. Már alig bírtam ülni...a hangos film közben meg a kicsi úgy rugdosott, hogy az hittem kirúgja az oldalam!
Leírom milyen témák vannak és lesznek még:
1. fogantatás, magzati élet
2. szülés
3. gyermekágy
4. babakelengye
5. intézmény látogatás
6. gondozás
7. tb, gyed, gyes, gyák, családipótlék intézése
8. szoptatás
Ez a nyolc hét témája, de össze vissza megy a dolog, ugye a végén megkérdezte, hog jövőhéten mi legyen a téma, és akik régebb óta járnak, általában ők mondják meg, hogy mi legyen a téma!
A témák közül én a szülésen voltam, az nagyon jó és hasznos volt.
Amikor a fogantatás, magzati élet lesz, nem tudom megyek e. Nekünk lombikos babánk van, ezért én mindent tudok, hogy hogy termékenyül meg a petricsészében

! A magzati életről meg minden héten elolvasom a könyvem, hogy most mi történik odabennt és gondolom, azt a filmet vetíti le, ami a National Geographicon szokott lenni: Élet az anyaméhben!
Azt szerettem volna még tőled megkérdezni, hogy ti hol szoktatok babruhát vásárolni? Én eddig majdnem csak bodykat vettem, rugdalozót még nem, abból csak 2db van. Hol lehet venni? Nagyáruház emelete, Brendon, Faktum, Micimackó! Ezeket tudom. Severbe szinte semmi nincs! Van ötleted?
Na, jó hosszú lettem!
Csiri-biri: nagyon csini ruhákat vettél!Szép poci!

Költözés: Inkább most, mint pici vagy 1-2 éves gyerekkel! Gondold el, akkor mindent bedobozolsz és a gyereknek tuti az kell,ami a dobozban van és akkora káosz lesz, hogy tuti nem találod hirtelen azt a dobozt, amiben az a dolog van, ami éppen kellene!
Mia: Nekem is mennem kell fogdokihoz, azt hiszem lyukas fogam nincs, de mégis húzom, mert félek! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUutálom!!!!!!