Streptococcus:
Nekem volt a szülés alatt, de ez a szülés után derült ki. Évekkel ezelőtt már kimutatták, és ha jelen voltá már egyszer, nem tűnik el, ott van, hol kijön, hol nem.
Nos nem kaptam antibiotikumot a gyerekágy alatt, a doki nem látta szükségesnek.
Babukától vért vettek - képzeljétek mindkét kézfején 2 szúrás, teljesen lila, és ma megyünk vissza PKU-ra, megszúrják megint

.
Ilyenkor azt nézik, hogy van-e a szervezetében gyulladás vagy bármilyen kóros folyamat, amit a szülés során elkaphatott tőlem.
Nagyon nagy mákunk van, mert semmi baja. Szinte nincs is esélye, hogy megkapja tőlem, márcsak azért sem, mert az anyatejben most van ellenanyag a kókuszra és azt is hamizza Babuci.
Szeretnék valamit kiemelni, amit az én istencsászár szülész-nőgyógyász főorvosom mondott:
Emese! Felejtse el a szakirodalmat! Mindent csináljon úgy, ahogy a szíve diktálja!
Nna! Ezt jegyezzétek meg! Me lehet hallgatni a nagyit, anyóst, barátnőt, rokont, mondanak jókat, de olyanokat is, hogy az ember a falra mászik, de úgyis ti döntötök.
Nekem nagy segítség Apa, mert két napja túlaggódok mindent, sírok minden hülyeségen. Ez normális, változik a hormonszintem, Apa meg vigasztal, lelkesít, pelenkáz éjjel háromkor, boltba megy, mosogat ha kell, maximálisan kiveszi a részét!
Teljesen szerelmes a lányába!
Remélem pár nap alatt ez lecseng, és helyreáll a jobb cicim is.
És milyen jó volt olvasni az augusztusi, júliusi topikokat, ahol a tapasztalatokról számoltak be.
Mi sokszor ketten pelcsizünk, hogy gyorsabban haladjunk, mert köldökápolás is van. Szedem le Zsófiról a pelust, tele van kakival. Aláhajtom a kakisat - ahogy a kórházban mutatták -, majd abban a pillanatban fosizik még egyet. Ó, mondom ügyesek vagyunk, megmentettünk egy pelust.
Éppen venném ki alóla, mikor nyom egy pisi-fosit.
Villámgyorsan vissza, gyerek lába égnek, mi meg röhögünk.