Sziasztok !
Nálam csak jövő héten kezdődik a CTG, ha sikerül a szülésznővel időpontot egyeztetni . Már nagyon várom , remélem itt is minden rendben lesz .
Adri : Ez nem valami jó hír , sajnálom

, de én is úgy tudom ,hogy a köldökzsinór önmagában még nem szokott bajt okozni.
Viszont szép nagy a leányzó , gratulálok hozzá ! Ebből a szempontból ne is bánd ,ha nem vár még 4 hetet a megérkezéssel . Remélem minden a legnagyobb rendben lesz Veletek és lehet ,hogy hétvégén sikerül név-ügyben is dűlőre jutni végre!!
Missi : Én is csúcsosabbnak néztem a Samu-lakot , de hát nem vagyunk egyformák

. Még az is lehet,hogy Dani lány, csak valamit félre néztek.
Jó kis meglepetés lenne bár szerencsére minden cucc uniszex és nevekkel is készültünk .
Asszem a szeptemberi topikban is volt olyan baba ,akit fiúnak vártak és lány lett , vagy fordítva.
Lehet,hogy nálunk is lesznek érdekes végkifejletek ???????
Masi : ennek a teakeveréknek van valami spéci hatása ? Vagy csak egyszerre lazítja a belső dolgokat és víztelenít is ?
Délután volt egy műsor a Nat. Geó-n . Igaz ,hogy ikrekről szólt, a méhen belüli fejlődésükről stb... ,de mikor világra jöttek elbőgtem magam !!!!
Mindenkinek szép estét, jó étvágyat a vacsikhoz és zsibbadás, forgolódás, pisilés nélküli éjszakát !!!!