A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kép

Gurginak!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!!
Nagyon kösziiiii, ez nagggyon édessssssss...samuka :lol:

Nenoke!!!
Ez aranyos történet, kísérgetett a macska..kész..röhögök..
torolve_20131003125716

Lehet Borinak is kellene feltennem valamit, hogy ne legyen rám mérges :oops:

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Kép

Kép

na most én leszek az ügyeletes hüle gyerök
Kép
torolve_20131003125716

Ès nekem nem teszel fel semmit, Szilvi? :(
molkata

És nekem? :?

Kép
zsuzsi**

Voltam tegnap a kismamaruhás lánynál, és nekem nagyon bejött. Vettem két nacit és egy felsőt. A nacik 4000 és 4200 Ft, a felső 2000 Ft volt. A nacikat fél óra alatt rámigazította hosszban. Nagyon király, és tök jófej volt! :P

Kép
zsuzsi**

Kép
zsuzsi**

Jovika: Örülök, hogy jól vagy

Bori: Ma nekem is átadták a helyet (egy öreg néni)

Kép
zsuzsi**

Tényleg, valaki kérdezte a múltkor, hoyg hol vannak kismamaboltok. A Baross utcában mondtak 3-at a körút és a Kálvin között, a Kálvin téren pedig a Városkapu üzletházban van az első emeleten egy. Meg modntak a Mária utcában is, de nem tudom, pontosan, hogy hol.

Zsuzsi, hiszi a piszi, képet kérünk, akkor elhisszük!!!

Gurgula, mesélj, melyikünknek küldöd ezt a bájos T-Rexet? Azt kívánom, ez kísérjen mindenkit a BKV-n, és rögtön lesz helye! :wink:

Kép
nenoke

De most nem tok fényképet feltenni. De má a pocakképpel is adós vagyok ám.

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!

Ez nagyon olcsó..ez a kismama rucis csajszi..No megnézem magamnak..

addig is tessék: Kép
torolve_20131003125716

ezt mindenkinek:

Kép

ha én ecce beindulok..nemtom abbahagyni Kép
torolve_20131003125716

Kép

Katának

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Fiúsat, vagy lányosat szeretnél?

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: nekem mindegy, csak vagányt

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!

És a farmergatyók is ennyibe kerülnek??
Milyen árak vannak??
Ott lehet nála egyből választani???

Engem ez érdekelne, mert nagyon jó árban vannak..
Még egy darab kismama nadrágom sincs.. Kép
torolve_20131003125716

Én kérdeztem a kismamabótokat, áprilisban lehet kéne egy hosszú fehér kisamamruha, de még nem biztos.

A BAross utca az, ahogy a Szabó Ervin könnytár van?

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi: És tényleg jó cuccai vannak, nem mondanám. Jó anyagok.

Kép
zsuzsi**

Kép

világgá megyek, nincsen kismamaruhám..sziasztok, jó volt veletek
torolve_20131003125716

A farmerek olyan 5000 körül vannak, de most varr újakat, mert azok kifogytak. Ott lehet választani, és ha hosszú, akkor felvarrja. A tunikákat, felsőket nézted?

Kép
zsuzsi**

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

aha néztem, most már látom az árakat is...teljesen jók..
jó van olyan felső ami nem az én világom de azért tudnék választani..

nekem majd alkalmi ruhára lesz szükségem, a húgomnak lesz az esküvője és én leszek a tanúja..
torolve_20131003125716

Alkalmi rucit szerintem keress máshol, mert azok nem annyira alkalmiak....

Kép
zsuzsi**

Kép

Zsuzsié

KépKép

KépKép
szivvi

Jajj, ez nagyon cukker Szivvi!!!!

Köszi :)

Kép
zsuzsi**

Szilvi! Annyira édes! :D Mindjárt jobb kedvem lett.

Zsuzsi! Azt az oldalt én is néztem, de én nem tudok elmenni hozzá és próba nélkül nem merek rendelni. :(

Még nekem sincs kismamaruhám. :( Gurgula megyek veled, várjál! :lol:

Készen vagyunk az ablak külsöö felével. Holnap folytatjuk Babóval. Most betettem neki egy kis Mozartot. :D Szereti. :P
molkata

Sziasztok, hazataláltam a városból, rekordidőt futottam.Sokminden történt, míg nem voltam itt.Nekem még egy darab kismama cuccom sincs, sajna, az én méretemben csak varratni lehet :cry: éppen néztem, jó sok a pesti közöttetek. olyan édes képeket tudtok feltenni, hogy csak csuda. Jókedvre derül az ember tőletek, ha benneteket olvas.

Kép
Kép
christine

Kép

Gyere Kata!!

Mondjuk néztem már egy oldalt ahol vannak szép alkalmi rucik, nem valami olcsó de utána majd átalakítattom..
http://www.mammola.hu/aruhaz/category.php?id=3
torolve_20131003125716

Gurgula, alkalmi ruhát tudok én. A Ráday utca elején, nem sokkal a Berliner söröző után van egy. Egy magyar divattervezőnő ruhái. Tavaly 4500-ért vettem egy ünnepi blúzt, fekete alapon apró fehér pöttyös, de elegáns, mert fehér gallérja és mandzsettája can, és fehér kötője, ami a mell alatt fut végig, és hátul kötős. Én pl. azt fogom felvenni a céges Konferenciánkra, ami pénzintézet lévén pingvin-felszerelést kíván (értsd szigorúan fekete-fehér) Ott nagyon szép blúzok, ruhák is vannak, selymek is. És egy nadrággal együtt nagyon elegáns tud lenni akár cask egy szép selyemblúz. Pl. tavaly volt a kirakatban egy zöld nyári selyemblúz, fehér nadrággal, meg egy nagy fehér kalappal szebb lennél, mint Grace Kelly (ha még fehér horgolt kesztyűd is lenne, pláne). :wink:

Uxi, Igen, a Baross utca a Szabó Ervin könyvtár.

Kép
nenoke

KÖzben megtaláltam, hát idén már nem 4500 a blúz. :cry:
http://www.waiting.hu/
Uxi, itt van fehér ruha, de ez eléggé alkalmi, és az ára is húzós. De talán márciusban már jönnek a nyári kollekciók, és lehet nomrálisabb áron is kapni fehér ruhát.

Kép
nenoke

Nenoke!!!

Köszi az ajánlást. Ez jól hangzik, fel is írom magamnak a naptárba. Május 12-én lesz az esküvő. Huu de örülök, hogy megírtad..(azon a site-on, 20 ezer a legolcsóbb ruha) Én olyat szeretnék, amit később, átalakítva is tudok majd hordani.

Naná, hogy szebb leszek, mint Grace Kelly...
Kép
torolve_20131003125716

Gurgula!Honnan töltötted le ezeket az aranyos képeket?

Kép
Kép
christine

Köszi Nenoke!!!!!!!!!
pl. ez tetszik: http://www.waiting.hu/garment.php?page=wfy_06_s_14

de vannak jó kis rucik...hm..
torolve_20131003125716

Uxi, a romantikusnál lenvászon hosszú ruha.

Gurgula, elegáns viseletnél átkötős blúz, fehér nadrággal, nagykarimás fehér kalappal. :lol:

Az én blúzom nincs ott, nyilván mert tavalyi, de az elegáns viseletnél ott a tűpöttyös alkalmi ruha, olyan az anyag, és a fehér szalag is ugyanolyan. Leht, hogy a nem idei kollekció olcsóbb.

Kép
nenoke

az elegáns kategóriában az átkötös blúz tetszik nagyon!!!
torolve_20131003125716

Van kalapod? AZt csak én találtam ki, az nem volt a kirakatban, de én imádom a kalapokat, igaz, sosem hordok. De egy esküvőre fel lehet venni. A C&A-ben, H&M-ben szoktak lenni. Sőt én 300 Ft-ért tuti piros szalmakalapot vettem az Auchanban tavaly, azt még hordom is nyáron napozáshoz.

Kép
nenoke

Nenőke: Ez nagyon szupi, tetszenek a rucik. Nekem is kell valami májusra egy esküvőre. Szerintem elmegyek ide.

Kép
zsuzsi**

Hát, én most nem tervezek alkalmiruhába való beruházást.
Nemtom miért, de a kismama ruhák drágábbak, mint a mezeiek.... :(
molkata

Na ugye milyen tök jó? Szóljatok, ha jöttök, ha tehetem, leszaladok a cégtől, és segítek választani!!!! :lol: :lol: :lol:

Gurgula, igen, én is arra az átkötős blúzra gondoltam.

Kép
nenoke

Nekem a Lövőház utcai közelebb van. Ugye ott is ugyanaz a választék van?

Kép
zsuzsi**

Jól van Nenoke, szólok de még kicsit odébb van..április végén fogom majd megvenni..

Kalap? azt nem hiszem, bár sosem lehet tudni..lelapítaná a hajamat..mondjuk nemtom milyen frizurám lesz de ha nagy tokám lesz, akkor álarcban megyek :lol: ha meg marad így az arcom, akkor valami laza konty..de egyszerűű, a nagyon csicsmicsák nem tetszenek..
Szóval olyan kis egyszerűen elegante szeretnék lenni..nagy pocakkal.. Kép
torolve_20131003125716

Kata, hát azért, mert jóval kevesebb kell belőlük, ezért a méretgazdaságosság miatt kevésbé éri meg. Meg aztán a kismamákat egyébként is ki lehet használni nagy lelkesedésükben. :evil:
Én is akarok menni esküvőre, én is akarok fehér kalapot és átkötős blúzt!!!!
nenoke

Kép

most elköszönök, nagyon szépen köszönöm az infokat!

este még bekukk..

puszika
torolve_20131003125716

Gurgula, kalap nélkül hogy leszel gracekellys??!! :evil:

Kép
nenoke

Kép

na lépek
torolve_20131003125716

Szia Gurgikám! Vigyázzá magatokra!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

megetettem a fiúkat most elmentek sörözni.éngemet meg jól itthon hagytak!!!!
mindegy még kicsit ráncba kell szednem magam a doki előtt.már a múltkor is tükör kellett hozzá :lol:
tegnap nekem is a bankban meg a t-pontban is szólt két (természetesen) nő hogy üljek le.

cicám ma már jobban van evett is végre 3 nap után.

Bridzsi

Kép
esztora

Van itt még valaki, vagy csak én vagyok?

Kép
Kép
christine

szia, én vagyok!

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: