Csajok!
Gyönyörü gömbölyüségeket mutattok, lassan megközelítitek a tökéletes formát, a gömböt...
Beleki, Pöttöm, Mecsi!
Nagyon vagányak a rucik, édesek lesznek benne a dedek! Én is beszereztem megint a szombati bolhapiacon ezt-azt, ha nagyon nincs is rá szükség.
Niki!
Szuperek a képek, el tudnád öket a privibe is küldeni és én is a magamét? Túl sok a rucim, tudnék neked valamivel besegíteni?
A magyar barátaink állandó mozgásban vannak (akárcsak a pocaklakóm, aki éppen már órák óta lakberendez, mert nagyon nagy a dübörgés), velük el tudom ingyen küldeni. Söt, ha megmondod mire lenne még nagyobb cuccok közül szükség, azt is meg tudjuk oldani! Úgy szeretnék neked segíteni! De szívesen másoknak is, ha valakit érdekelnek a használt cuccok Némethonból...
Még annyit, hogy szívesen töltöttem volna veled/veletek hosszabb idöt is, nagyon szuperül éreztük magunkat veletek! Ferkónak is puszi és kiásom az alfettás képeimet is a napokban, hogy neki is legyen egy kis öröme!
Nagyon aranyosak vagytok együtt, mindketten szuper jó fejek, nem hiába a spontán szimpátia!
Eldugulok, mert még elpirulsz a végén!
Következö beszerzöhadjárat 3 hét múlva a bolhán. Ha valakinek konkrét vágyai vannak, állok rendelkezésetekre!
A meglévö gyerekeknek pedig:
www.kids-n-fun.com
Új kifestöképekkel egy szuper oldal, még tán az eddigieknél is jobb!!!!
A Dr. Batz kiscipök engem is erösen érdekelnének, ha teljesen bör kívül-belül ennyi pénzért. Nálunk mindháromnak izzadékony lábuk van, ezért csak börcipöt veszek nekik, semmi müanyag cucc nem jön be a lakás ajtaján, annyi szent.
Még nem olvastam vissza teljesen, van még 10 oldalam, de nem ma.
Jó éjt, honap fürkész után jövök a hírekkel! Nyugodalmas , keményedésmentes éjszakát kívánok! A keményedés nem jelent semmi bajt, amíg csak napi párszor jelentkezik. Ez olyasmi, mint a jóslófájás, a méh gyakorol a szülésre és idönként összehúzódik. Nekem is szokott 2-3x egy nap, nem egy kellemes érzés, de hamar elmúlik. Viszont reggelente kínoz a vádligörcs...
Barbi