A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

én is néztem,hogy 56-os és 56-os méret közt,több centi különbség van....
Vendég

Sziasztok!
Én ma egész nap el voltam tűnve ebben a gyönyörű időben! Délelőtt csavarogtunk apával, utána anyóson szülinapját ünnepeltük.
Délután pedig annál a barátainknál voltunk, ahol február 14-én született a baba. :lol: Úgyhogy babáztam, pelenkáztam, altattam. Annyira jól éreztem magam, egy tündéri kis baba. :lol: Úgy várom már, hogy a mienket is dajkáljam!
Holnap reggel 7-re megyek vérvételre, cukorterheléssel együtt, remélem gyorsan végzek. Délután pedig megyek az első szülésfelkészítő tanfolyamra. Mozgalmas nap lesz. 8)

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!
Orsi olvastam,hogy egy picit neked is kinyilt a méhszáj ne érts félre nagyon nem örülök a bajodnak,de jó az hogy nem vagyok egyedül a gondommal,és a kisfiadat is simán kihordtad,,,ez legalább pozitív példa a számomra
Szeretném kérdezni,hogy fekszel-e,illetve a kisfiaddal feküdtél-e?
Többiek bocsi,hogy nem priviben írtam :oops:
Vendég

Wera: örülök, hogy meglett a ruhád! :D

Alvás: úgy tűnik, szinte mindenki küzd az alvással, kivéve engem. Én nagyon jókat alszok, kipihenten ébredek. 2x felkelek pisilni, de már alszok is vissza. :D
Rendszerességet én is észrevettem a kicsi mozgásában. Először reggel 10 körül, aztán délután 2-3 között, utána 6-7 körül és este 11 körül. Éjszaka egyszer sem. :lol: Remélem, ezt a jó szokását megtartja még! :wink:

almaani
Kép
almaani

Wera: örülök, hogy meglett a ruhád! :D

Alvás: úgy tűnik, szinte mindenki küzd az alvással, kivéve engem. Én nagyon jókat alszok, kipihenten ébredek. 2x felkelek pisilni, de már alszok is vissza. :D
Rendszerességet én is észrevettem a kicsi mozgásában. Először reggel 10 körül, aztán délután 2-3 között, utána 6-7 körül és este 11 körül. Éjszaka egyszer sem. :lol: Remélem, ezt a jó szokását megtartja még! :wink:

almaani
Kép
almaani

Szia Bárány!
Jó néha "hallani" felőled! :wink: Te fekszel? Orvoshoz mikor kell menned legközelebb?

almaani
Kép
almaani

Bari - hiányzol ám nekünk, nem jó így hogy ilyen keveset írsz! :( Pihizz sokat és ne negatívkodj kérlek!!! Gyönyörű kisbabáink lesznek nem is olyan sokára, csak még előtte meg kell szenvednünk értük egy kicsit!! :D :wink:

Az én gyerekem folyton mozog, tényleg csak 10-20 percekre áll le, úgyhogy abszolut nem tudom időhoz kötni. Olyan zsizsik lesz mint anyja, szép lesz, mondhatom! :lol:

Ja! Jóhírem is van! A sógornőm lánya, aki most 6 hetes, szintén rengeteget mozott, éjjel-nappal, állandóan, de miután kibújt, nagyon jó baba lett, és rengeteget alszik, éjjel is csak enni kel föl, semmi gond nincs vele! Szóval nem feltétlenül igaz, hogy amilyen bent, olyan lesz kint is, nem kell betojni!!! :lol: :P
Vendég

Engem ledöntött a dátha... és rókica is visszatért... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Gigaboszi!
Jobbulást! :wink:

Orsitigris! :P
Sajnálom a méhszájadat, de ha a kisfiadnál sem volt gond, tuti most sem lesz! :wink:

Almaani!
Holnap délutáni szülésfelkésztőre nem véletlenül a Dózsa György utcába jössz?

Kép
Kép
kisfóka

Almaani - szorítok a terheléses cukorhoz és majd mesélj milyen volt a szülésfelkészítő!

Gigi - jobbulást!

Szilva - tegnap voltunk a Nyugati utcai boltban, tényleg jó és sikerült vásárolni is aminek külön örültem.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szép jó reggelt!

El vagytok veszve!

Nagyon szép idő van ma.

Gigi:gyógyulj meg!

A héten nagyon sok dolgom van,be kell osztanom az energiámat.

Kép
melike

Jó reggelt!

Kúrálom magam...
Azért kicsi csavargást engedélyezek magamnak... hamár itt tespedek Pesten...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:32-kor.
pironya

Sziasztok!

Nem igazán tudtam aludni az éjszaka. Reggel 03:30-tól, azt néztem, hogy Apa hogy alszik. Ugyanúgy mint Milán a pocakomban. A két keze az arca előtt van, időnként megcseréli:) Jú hegyes a könyöke..........! Nem tudtam sokáig visszaaludni, aztán mégis sikerűlt.

Gigi: Gyógyulj meg, nagyon gyorsan. Én másodszor kaptam meg ezt a fránya náthát. Még most taposom a második végét. Szörnyű szar volt, nagyon vigyázzatok magatokra.
bluebox

Kép

Kép
Vendég

19:11 a fiúk javára...
Vendég

jó reggelt,

gigi, köszi a táblit, már hiányzott. amúgy meg jobbulást. :)

pironya:
"ilyen gyönyörű időben, mennyivel jobb volna otthon a kertben ücsörögni, olvasgatni.... "

... de jó nekem, épp ezt fogom tenni mindját. :D tegnap is ezt csináltam, fél óra gazolás, fél óra olvasás így felváltva, délelőtt 10-től délután 2-ig. aztán 3kor meg elmentünk sétálni. :) tavaszvaaaan :D

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:32-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:33-kor.
pironya

Pironya
Suttogó... Petinél bizonyos dolgok bejöttek...
Bizonyos vonatkozásokban nekem jobban tetszik, mint az LLL-es mentalitás...
Vendég

Pironya
Bizony... és Stella és Bluebox is... (egy napra vagyunk kiírva :lol: )
Vendég

Szassztok!

Gigi - villámgyors jobbulást kívánok!
A következő tábliba majd írd be légyszi a bébinevünket: Lili Nóra
Sz.Andi pedig úgy tudom kislányt rejteget a pocijában!! :D
Thanx

Asszem mennünk kell Auchan-ba a napokban! Most láttam a szórólapon hogy 14 ezer az utazóágy emelhető betéttel + pelenkázóval. Szerintem annyit bőven megér! :)

Úgy néz ki múlik végre a jobb oldali hasfájásom! Ma már nem is nagyon érzem! Hurrá! Szemét kis tartószalagok, jól megijesztettek... :lol:

Tegnap séta közben láttuk hogy a kedvenc éttermünk torkos keddet tart holnap! Már meg is dumáltuk a a barátnőmékkel hogy bizony akkor ott a helyünk! Juppijééé! :D

Pironya - nem csodálom hogy nincs kedved dolgozni ebben a szép időben! Kitartás!
Igazi tavasz van! Remélem ilyen lesz jövő7 végén is!!! :D
Vendég

igen néztem én is, ráadásul Bluebox is Milánt vár. :D

én most olvasom a suttógót, kölcsön van csak. egy átolvasást megér, bár zömmel kb ugyanazok a tanácsok vannak benne, amiket anyukám is adott, pedig akkor még nem igazán létezett ez a könyv. :)

mi az az LLL?

mia_snow

Sziasztok!
Leültem megnézni,hogy van-e mit olvasni...Volt... :lol:
A táblázatba elfelejtettem elküldeni az adatokat!Azzal egészítem ki,hogy 31 éves vagyok!és a baba neve ZOÉ! (egyelöre,mert még képlékeny:-))
Takarítok,mosok és rendbeteszem az erkélyt,mert délutánonként idesüt a nap és már jó lenne néha kiülni cseppet....de ne tudjátok meg mennyi lom és por van kint!
Ugyhogy megyek is!
Viszont ismételten van egy pár ruciszerzeményem,ha még nem unjátok,akkor fotózok... :oops:
Szép napot!
Majd jövök!!!!
Vendég

Bárány!

Igyekszem sokat feküdni,a doki azt mondta,hogy legalább 2-3 órahosszát napközben szigorúan vízszintben feküdjek.A kisfiamnál bedugtak a kórházba egy hétre,No-spa-val tömtek,és senki sem figyelt rám.Semmi értelme nem volt! Van egy nő,aki már régóta takarít nálam hetente 1x,most elhívtam péntekre takarítani,este 7-ig itt volt,de mindent szépen megcsinált.A férjem minden nap későn jár haza,megint hazajött a "csinos" lakásba. :roll: De nekünk ennyit megér!!!!Tehát napközben fekszem,délután meg rendezem a srácokat,edzésekre rohangálunk estig...
Tegnap este beindultam,sokat dolgoztunk a férjemmel,már majd leszakadt a derekam,megfogadtan,hogy ma pihi....

Ha nem bánjátok teszek képeket panka szobájáról:

Kép

A függöny...

Kép
Tapéta bordűr..
Kép

Kép
orsitigris

Az a föggöny NAGYON TETSZIK!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Mia
LLL :arrow: La Leche Liga
Szoptatást propagálják...
www.lll.hu
Vendég

Apa legózik az új szekrénnyel...

Kép

A kész mű...

Kép

A kész mű megpakolva...

Kép

Kép
orsitigris

Orsi
Szép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ha még bírjátok,teszek képet a fiúk szobájáról,mert szerintem az is nagyon szép lett...

Kép

A fiúk tapétája közelről...

Kép

És az én pocakom a 26.héten...

Kép

Kép
orsitigris

Pironya:tényleg rossz lehet ilyen jó időben dolgozni... :wink:
De legalább jobb a kedvünk,nem?

Orsi:nagyon szép lett a szoba!Meleg,barátságos.
Azért vigyázz magadra,ne vidd túlzásba!

Jaj,annyira szeretném ha egy rózsaszín cumival felzárkóztathatnám a lányokat!De nem úgy érzem...

Másodjára megyek a boltba,ugyanis sütit akarok csinálni és egy hozzávaló lemaradt.Nem baj jó idő van. :P

Kép
melike

Halihó!

Gigi: Mégiscsak elfelejtettem valamit:( 34 éves vagyok.(szeptemberben leszek) És Milánnak van egy testvére, Tomi 15 éves. Ha legközelebb csinálod a táblázatot, akkor esetleg ezeket az adatokat beírhatod. Előre is köszönöm.

Ma tiszta nyűg vagyok. Úgy érzem a hasam már megint nőtt, pedig rohadtúl nem kéne, már így is hatalmas. Alíg győzöm cipelni. Mi lesz így velem???????
A fejem is kezd fájni, nagyon trágya vagyok ma. Holnap megyek szemészetre, mert lehet hogy nem fogják engedni a spontán szülést, csak a császározást:( A szemem műtve volt 1995-ben:( Remélem nem így lesz. Holnap megtudom. Szorítsatok. Aztán holnap délután fogok menni a nőgyógyászhoz is. Ha ismét olyan durván, bunkó módon fog velem beszélni mint 3 hete, akkor új orvos után kell néznem......... Remélem, csak nagyon szar napja volt 3 hete. Aztán a héten, vagy a jövő héten fogok menni vérvételre (terheléses cukorvizsgálat) ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a vérvételt. Általában el szoktam ájulni. Erre mindig migkérdezik gúnyosan, hogy hogy akarok én gyereket szűlni, ha egy pici szúrástól elájulok......... Nem tehetek róla:) Nos, ennyi minden fog velem történni holnap. Aztán ha meggyógyulok, akkor mehetek vissza dolgozni............Azt sem akarom. Semmit sem akarok:)
bluebox

Ó,minden nagyon szép Orsi!

A pocid nem kicsi...

Kép
melike

Orsi!

Gyönyörűk lettek a szobák!!!! Milyen jó, hogy nektek már minden készen van. Mi csak áprilisban fogunk nekilátni, mármint egyenlőre a mi szobánkban lesz a pici, mert még kellene szobát csinálnunk. Ha minden igaz, tetőteret kell csináltatnunk. Nem számítottunk ilyen hamar a babára. Még csak tavaly nyáron költöztünk a kicsi kertesházunkba!!!!!!!!! No de sebaj:) Hatalmas a Te pocakod is. Gondolom már Neked is kezd eleged lenni belőle:) Engem nagyon sokszor már gátol. Én egy örökmozgó lennék és mostanában már sajnos semmit sem tudok csinálni. Ha legugolok, nem biztos hogy fel is tudok állni.
bluebox

Megjöttem a cukorterhelésről. Mielőtt indultunk, hánytam otthon, ettől meg is nyugodtam, hogy így viszont később nem fogok. (Tudjátok, én vagyok az, aki még most is hetente 1-2x rókakomázok. :oops: 7-kor levettek egy adagot, utána megittam a löttyöt, ami egyáltalán nem volt vészes. Hazamentünk, és miután indultunk vissza másfél óra múlva, kipakoltam a cukros lötyi egy részét. :? Ezt mondtam a laborosnak, levette a második adagot, de nagyon megsajnált, hogy ha a védőnőm tudta, hogy még előfordul hányásom, miért nem a másik módszerrel vizsgáltak. Márpedig a védőnő tudta. :? :twisted: Szóval valószínűleg meg kell ismételni a vizsgálatot, csak valahogy máshogy. Délután kapom meg az eredményt, ezzel kell a belgyógyászhoz mennem, ő pedig megmondja mi legyen. Csak azt nem érte, ha van rá más módszer, akkor miért nem lehetett azzal kezdeni, ha úgyis tudták, hogy a vukkokkal jóban vagyok?! :shock:

Gigi: mi lehet a másik módszer?

Kisfóka: de igen, a Dózsa György utcába megyek. Akkor találkozunk? Te már voltál?

Gigi: köszi a táblát! Nagyon jó! Tényleg úgy repül az idő!

Orsi: el vagyok ájulva a szoba színétől és a függönytől! A szekrényt hol vettétek? A pocid pedig hatalmas! :lol:

almaani
Kép
almaani

Orsi
A fiúk szobája is nagyon jó...

Pocak
Az enyém is kezd ÓRIÁSI méreteket ölteni...
Vendég

Bluebox: látom, ma tényleg "jól" ébredtél! :roll: Nem semmi lesz a holnapi napod! Nem tudom pontosan, mit csinált múltkor a dokid, de még ilyenkor sem késő váltani, csak fő a nyugalom!

almaani
Kép
almaani

Almaani
Van ahol zsemle+tej evése után nézik a cukrot... csak az nem igazán a "terheléses", hanem sima, étkezés utáni értéket ad...
Vendég

Gigi: nem erre gondoltak, mert a nő hozzá is tette, hogy valami olyan, amivel nem kell ennem-innom előtte. Nem tudom mi lehet. Majd a neten utánakeresek.

almaani
Kép
almaani

Bluebox
És nekem van egy másfél évesem, akit még időnként fel is kell vennem...

Bár, most jó dolgom van... anyukám kényeztet mióta a párom elzavart otthonról...
Vendég

Az én aranyos doktorbácsim, közölte velem hogy úgy nézek ki mint egy disznó, és nem hiszi, hogy ekkora súlygyarapodás után is vállalni fogja a szülésemet, és még a férjemet is megkérte, hogy ha kell akkor dugják el előlem a kaját. Nagyon pipa lettem. Oké, hogy sokat híztam, ezt az 1-et aláírom, de hova ment az a rengeteg kg??????????????? Szinte alíg eszem valamit. De tényleg. Töménytelen mennyiségben eszem a gyümölcsöt, zöldséget, nem eszem zsírosat, húst egyre ritkábban. Sok főzeléket meg levest eszem inkább. Kenyeret nagyon ritkán. Nem vizesedik sem a kezem, sem a lábam. Kinézetre sehol nincs rajtam felesleg, csakis a hasam:) Szóval, nagyon megbántott és megingatott a vele kapcsolatos hitemben. Pedig nagyon korrekt, aranyos dokinak tartottam, de ha így elkezd velem ordítani a szülőszobán, hát nem tudom mi fog történni. Jobb nem belegondolni.
bluebox

Kép
Kép

25+1-en készült, pocak körben 107 cm, +8 kg (ami összesen 94 :roll: )

mia_snow

Kép
Ez az egyetlen zoknik, eddig:)

Kép
Ez pedig Apa karácsonyi ajándéka volt:)
bluebox

Sziasztok!

Ma reggel voltam védőnőnél. Kiderült, csak 4,5 kilót híztam, meg lettem dícsérve. Meghallgattuk kis manóm szvíhangját is: 146-ot ver a kis szive, ami tök jó!!:))

Ugyanakkor sajna lehet, hogy valami fertőzés becsúszott odalenn, kicsit viszketek. Ha nem múlik, holnap doki. :( Plusz reggel óta állandóan belenyilall a hasam jobb oldalába lenn. Remélem csak a beleim szórakoznak.

Szép napot mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mia, aranyos a pocid.
bluebox

Mia:hát ez semmi!Olyan kis aranyos poci,hol itt a 107 centi?!

Kép
melike

sziasztok csajok!

Én ma még semmit nem csináltam az égvilágon, nemrég másztam ki az ágyból. Olyan lusti vagyok. Tegnap takarítottam és jól elfáradtam, igazán most jöttem rá, hogy már nem úgy bírom a dolgokat. Kész kínlódás leguggolni, felállni lehajolni. Jól el is kezdett szúrni a hasam.

Orsi: olyan szép minden, tényleg hatalmas a pocakod.

Bárcsak már én is rendezgetném a baba helyét. De kb áprilisra tervezzük mi is, addig csak szöszmötölök, ruhákat gyűjtögetek.
Most csak ideiglenesen kell helyet kialakítani neki a hálónkban, mert nyáron költözni fogunk, júniusban adják át az új lakásunkat, de mivel akkor szülünk, így valszeg csak júliusban fogunk. Szép lesz majd költözni egy picikével, de mi majd elvonulunk a nagyiékhoz addig. Ez most így jött össze, de legalább lesz saját szobája a babónak is.

Nekem amúgy manapság visszafogottab lett a baba, nem rúg annyit, délelőttönként rimánkodni kell neki, hogy jelezzen már,viszont este szokott dorbézolni.

Gigi: jobbulást! klassz a tábla, azért a lányok szépen feljöttek ahhoz képest, hogy az elején nagyon kevesen voltak

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

BLUE!
Én akkor sem szülnék ennél a dokinál,ha nem lenne más...nagyon durva!!!
MIA!
Ez 94 kg???Na ne már!!!
Nem látszik!!!Milyen magas vagy?

nekem pénteken kell mennem a terhelésesre,de már elöre k.o vagyok töle...
Vendég

Kép

És 8 kilót híztam... :oops:
Vendég

Gigi!

Nagyon aranyos, formás a pocakod! Nagyon jó Neked, hogy csak 8 kg-t híztál:)
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: