A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szíííjaaa Emeseee!!! :D Üdv újra "itthon"!!! Egyébként azt hittem, épp váltani fogjuk egymást, hogy mire Te hazaérsz, addigra én bemegyek a kórházba... tévedtem :oops: . Akkor várjuk a képeket meg a sztorit, de azért Zsófizz meg pihenj elsődlegesen!!!! :wink:

Irina: engem is egy csomószor hívnak a szüleim telefonon. Igazából nagyon jól esik, és ők az egyetlenek, akiknek a kérdezősködése nem idegesít. :D Voltam bent a héten a munkahelyemen, na ott aztán! :shock: Lent van a poci-nincs lent a poci, kicsi poci-nagy poci, ilyen száj, olyan szemek... jááááj!!!! :evil:

Timi: én hiszek a megérzésekben!!!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Szia, GREMESEEEEEE ANYU!
Jó, hogy itt vagy, már nagyon ácsingóztunk a hírekre! :lol:

Kiskolbi, húha, akkor a munkahelyet, ha csak lehet, kerüld! Egyébként a kedves családi, baráti érdeklődés nekem is nagyon jólesik, de minden más (így kéne, úgy kéne, hogyhogy még nem stb.) felzaklat, és rém empátiahiányosnak vélem, aki így tesz...

Kép
Kép
irina

Gremese: örülök, hogy visszatértél!!!Látod én mondtam, hogy a dolgokat sem siettetni, sem késleltetni nem lehet. :D

Mégegyszer nagyon nagy GRATULA Zsófihoz!!!!

Kép
Kép
timi26

Ja, és ki vagyunk éhezve, sok-sok babaképre!!!

Kép
Kép
timi26

Emese Üdv újra "itthon" :lol: :lol: Várjuk a beszámolót :lol: és a képeket :lol: Mégegyszer nagy gratula nektek "anyuci" :D :D

Timi Sajnálom, hogy így áll hozzád anyukád :( Próbálj meg ne foglalkozni vele. Nem tudod most őt egy kicsit elkerülni? Lehet, hogy jobb lenne ha most csak kettesben lennétek rebekával :roll:

Irina Én is kerülöm mostanában a kapcsolatfelvételt. Sokszor Zoli veszi fel a telefont és beszél a kíváncsiskodó rokonokkal. Én már nagyon unom őket :shock:
mindnek van valami tuti jó tanácsa a szüléshez illetve az azt követő időszakra :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mmarica: gyönyörű Linike! Milyen édes kis pofija van, és a kis kezei ilyen husi-musi! :D Nagyon szép bébi !!!!!

Emese: tök jó, hogy már otthon vagy, és babázol! :lol: Várjuk a fotókat és a születéstörténetedet, pláne, hogy sokunk hasonló gyors születésre ácsingózik, hátha vmi praktikát sikerül meríteni belőle :D

Kép
bfagi

NIKI!
HATALMAS GRATULA! A MEGÉRZÉSEDHEZ IS. SOK BOLDOGSÁGOT!

MARICA!
HOL VAN MÁR AZ A SZÜLSÉTÖRTÉNET?? ALIG BÍRJUK KIVÁRNI! EGYÉBKÉNT NAGYON ÉDI A KISLÁNYOD!

EMESE!
ÜDV ITTHON!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép

Marica:
nagyon szép a kislányotok. Várjuk a szüléstörténetet.

Emese:
üdv újra otthon. :)
Várjuk a tippeket a villámszüléshez. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok !

Marica : gyönyörű a kishölgy. Nagyon kis nyugodt és megértelek, hogy nem tudsz letelni tőle nagyon édes.

[/b] Niki : nagy gratula nektek. Sok tejcit és sok boldogságot nektek .

Gremese : üdv újra köreinkbe. Nagyon ügyik voltatok és gyorsak. Kérjük a receptet a gyors szüléshez. Ja és persze a sok képet Zsófiról.

Lányok nálunk éjszaka nagy balhé volt a pocakba. Az egész gyerek egy kupacba volt és szerintem meg akart fordulni mert annyira feszítet, hogy azt hittem megörülök úgy fájt. Sikerült hatnom rá és visszarendeződött a drágám. Utána a kicsikém kinyomta a talpát. Annyira aranyos volt teljesen kilehetett tapintani a sarkát és a pici lábujjait. Amikor már nagyon feszült tőle a hasam megcsikiztem és a drága rögtön vissza is húzta a lábikáját. Persze utána mint aki jól végezte a dolgát bevágta a szunyát és csak most kezdett el mocorogni.
Remélem a mai éjszaka jobb lesz.

Na lépek megyek pihizek kicsit aztán este vissza nézek majd.

Mindenkinek kellemes napot !!!!!! :D :D :D :D
20200310173350

Sziasztok!

Na tessék élvezkedni! Mára ennyi, nemsokára jövök és reagálok mindenre! :)

NAGYON KÖSZÖNJÜK a gratulációkat, a bíztatást, a sok pozitív enerdzsit! Nagyon sokat segített! IMÁDLAK BENNEKETEK!!!!

Kép fél napos vagyok. Anyaaaa?????

Kép még a pocakban manikűröztettem! :)

Kép és persze pedikűröztettem is!

Kép már 3 naposan ekkora a szám....

Kép így a legjobb szundizni!

Kép ez a kedvenc büdös bogár pózom.

Kép elégedett vagyok

Kép jaj anyám!

Kép tele a pocóm

Kép békaláb

Kép ma is milyen jó a menü!!!! :-)

Kép szia Anya!

Kép kukucs

Kép megyünk haza végre!

Kép első szundi Apával

Kép
Kép
Kép
gremese

Tündéri ez a kiscsaj!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

NIKI, HATALMAS GRATULA NEKTEK! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS PERSZE TEJCIT KÍVÁNOK NEKTEK! :lol:

Mmarica, nagyon édes Linike! :D

Zsofka is nagyon tündéri! :D :D

Lassan már csak a gratulációk repdesnek itt... :lol: :lol: :lol:

Timi, ne hagyd magad idegesíteni! A fő, hogy Te jól érzed magad, és Viktorka majd tudja, mikor van itt az idő!

A hangulatváltozásomat inkább nem ecsetelem... :roll: Néha mindenkit magamhoz ölelnék, máskor meg senki ne szóljon hozzám!!!! :roll:

Gremese, de jó újra hallani Rólatok!!! :D Azért pihenj is egy kicsit, ha tudsz... :wink: És várjuk a képeket és a beszámolót! :D

Tegnap voltam UH-on és NST-n. Az UH-on elkeserítettek, mert a csaj kicsinek látta a babát, és kevesebb magzatvizet látott. Úgy hogy hétfőn megyek a dokimhoz, akivel megkonzultáljuk a továbbiakat... Remélem, nem lesz semmi baj... Csak remélni tudom, hogy ha nagyon nagy baj lenne, akkor haza sem engedtek volna... Nem???? :cry: :cry: Szóval szép kis szülinapi ajándékot kaptam a vizsgálatoknál... :cry:
Most mérték 2500 g-ra... De nem is a súlya miatt aggódom, mert ennél símán tévedhetnek, inkább a magzatvíz mennyisége aggaszt...
a III. fokban érett lepény mit jelent? Még érik, vagy már símán meg is szülhetnénk???? :roll:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Gremese, zabálni való a kiscsaj!!!!!! :D :D :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Gremese, Zsófika elbűvölő kis királylány!!! KÉPEKET MAJD MÉG MÉG MÉG!!!

Engem mindig meglep, hogy az újszülöttek milyen hihetetlenül egyéniek és milyen értelmes arccal nézik a világot (korábban, "laikusként" azt gondoltam, hogy milyen kis egyformák és egész nap csak sírnak...). Ez csodás! :wink:

Kép
Kép
irina

Emese:
jaaaj, de édes. :)
Én is, én is, én is...... Na jó, még maradjon pár hétig, de olyan jó lehet most Neked. :oops:

Manófalvi:
A III. fokban érett az a nagyon érett lepény. Nekem a II-III.-ra mondta azt a szonográfus, h max 2-3 hetet bír. Dokim szerint II-es, szval simán húzzuk a végéig.
De a III-as már nagyon szülés előtti. Hajrááááá. :))
Kevés víz meg sztem normális. A 36. héten a legtöbb és utána fokozatosan csökken. Szülés előtt meg már kevés.
Leírnád az uh méreteket?? :oops: :roll:

Kép
Kép
h@jni

Manófalvi, méhlepény-ügyben ezt találtam egy babafalvás fórumon:
"Babafalvás lexikon szerint :
Méhlepény érettsége:
0: sima magzati felszín, homogén szerkezet
1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak
3: érett lepény, fészkes mészlerakódások"
Szerintem a 38. héttől már bármikor szülhetünk...

Kép
Kép
irina

Hajni, köszi! :) egy kicsit megnyugodtam. Talán a jövő héten akkor szülünk??????? :wink:

Máris leírom a méreteket:

38+0 hét

BPD: 89
OFD: 109
Fej kerülete: 317
AC: 305
FL: 65
HUM:54
Súlybecslés: 2587g

??????????????????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Irina, akkor most már nagyon készülök, hogy szülünk!!!!! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manofalvi:
köszi. :wink:
Igen, sztem készül a baba a szülésre. :)

Kép
Kép
h@jni

Manófalvi: szerintem is, már alig várjuk (mi és a méhünk), hogy szüljünk!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Még két baba, mióta nem néztem be... :) Pedig még hol van szeptember... Lányok! Lassítsatok! :wink:

Gabcii, Niki!
Gratulálunk és jó egészséget kívánunk!

Emese, Mmarica!
Tündériek a picik! Annnyira édesek!

Emese!
Minden tudni szeretnék a szülésről. Edával, vagy nélküle ment a dolog? Alapítványi szobában voltál. Egy vagy kétágyasban? stb.stb.

Mazsola!
Én is inkább attól parázok, hogy legyen elég türelmem a gyerkőcökhöz. De csak megszokjuk majd egymást és akkor már minden oké lesz.
Miért gondolod, hogy befektet a dokid hamarabb, ha szerinte túl sokat szedtél fel?

Kiskolbi, Timi, Manófalvi!
A jelek szerint rajtatok a sor! :wink: Hajrá!!!

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a kórházbamenéssel kapcsolatos infókat. Hát, majdcsak bejutunk valahogy, ha eljön az ideje :wink:

Granda!
Tök jó a montázs! :) És Ti hogy vagytok? Kicsit eltüntél...

Most már én is elég nehezen viselem magam. A lábam kezd vizesedni, alig bírok menni és ez a meleg is teljesen kikészít, éjszaka óránként pisijárat. Egyszóval már nagyon várom én is a végét és persze egy kicsit félek is tőle...

Mindenkinek kitartást
Puszi
Gica

Kép
gica1

Most már kezdek aggódni Horcsog és Silka miatt!
Ennyi időre nem szoktak eltűnni!!!

Egész nap komoly keményedéseim vannak, van hogy felállni is alig bírok!!!
Lehet, hogy már tényleg közeledünk???[/b]

Kép
Kép
timi26

Tényleg nagyon eltűnt egy-két kismama... :shock:

Timi26, hát most már gőzmozdonyként haladsz szerintem a szülés felé, úgyhogy ha nem jelentkezel be minden nap többször, tudni fogjuk, mi van! ;-)

Ma végre ismét vannak (menszezszerű) méhgörcseim, úgyhogy tapsikolok örömömben! :lol:

Kép
Kép
irina

Jajj Emese,
olyan kis tündér ez a Zsófika!! Igazán büszke lehettek rá! Majd kérünk még képeket és persze beszámolót is a gyors szülésröl!
Na meg, hogy hogy érzed magad, meg minden!

Timi, Irina,
remélem most már ti lesztek a következök!!! Nagyon drukkolok!!!

Tényleg nagyon eltünk Hörcsög és Silka, csak nem???? :shock:
Jelentkezzetek lányok!!!

Gica,
kitartás, már nektek sincs sok hátra, gondolom nagyon nehéz lehet így két babával a pocidban, na meg a meleg is hozzá! De gondolj arra, hogy legalább a babóknak jó kis légkondis lakásuk van még egy ideig! :wink:

Én most majdnem tünetmentes vagyok, remélem még egy darabig így is marad a dolog, nem szeretnék még azért a jövö héten szülni, majd esetleg utánna.

Nekem milyen jó, hogy engem nem zaklat arokonság, mert nem vagyok szem elött, mindenki csak azt tudja, hogy valamikor szeptemberben itt lesz Áron és kész. A csaszis idöpontot mondtuk otthon, azt tudják, de ha magától beindul a dolog, akkor mi nem is szólunk otthon senkinek, csak ha már kint van a bébi. Ábelnél is így volt, így nem izgult senki egész nap. Csak derült égböl lett a szüleinknek egy unokájuk. :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Gremese Nagyon szép a babócád igazi édi pofa. Tudom hogy most nem nagyon érsz rá de azért majd kérnénk a szüléstörténetet.

Kép
hajagosné szabó éva

Motiot, édes vagy, köszi! ;-) Reménykedem...

Kép
Kép
irina

Gremese, ha tudsz péterfys belső infókat, amik érdekesek lehetnek, mesélj azokról is, kérlek! Na, most már békén hagyunk, mert ezermillió kérdést kaptál!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Nem tudja valaki hogy miért nem jelennek meg a privát üzeneteim?
Ma már 2x kaptam e-mailt, hogy privim van, de amikor megnyitom nincs benne üzenet! :(

Kép
Kép
timi26

Irina, hajrá, hajrá! :D
Azt hiszem, most fogtam fel én is, hogy már csak napok kérdése és megszületik a baba... :D :D :D :D
Ma elkezdtem estére vizesedni... :roll: Eddig büszke voltam, hogy semmi, de ma érzem, ahogy feszíti a lábam és az ujjaim is michelin-gumiemberesednek... :lol: :lol:

Motiot, tényleg szerencsés lehetsz, amiért a család nem "nyaggat" nap mint nap... :roll: Persze ez sem terhes mindig, de néha elég a rokonságból... :shock:

Tényleg, hová tűnt Horcsog és Silka...????

Timi, drukkolok, hogy a keményedések maradjanak, és hamarosan babát jelentsenek!!!!!!! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Na lányok, ki lesz ma éjjel a soros??? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok Lányok!

Jaaaj, Emese! Nagyon profi képek! A kísérőszöveg pedig... nem is te lennél... igazán husi a Lányotok! :D

Irina, Timi: húzzatok bele! :wink:

Egyébként menzeszszerű görcseim nekem is vannak, sőt keményedek is, de azt hiszem, még mindig nem fog Máté elindulni kifelé. A mozgásaiból úgy tűnik, jól elvan odabent. :roll: Ellenben eléggé megerősödöt a folyásom (tuti nem magzatvíz, abban biztos vagyok).
És... megcsináltam ma délután egy csomó melót és elküldtem a főnökömnek. 8) Jól elfáradtam, de úgy éreztem, MEG KELL CSINÁLNIOM MÉG MA. Lehet, hogy tudat alatt mégiscsak érzek valamit? :shock:

Manófalvi: ne parázz a méreteken, akár fél kilót is tévedhetnek, és akárhányszor mérnek valamit, sose ugyanazt kapják! Jöjjön inkább, aminek jönnie kell!!! :D

Irina: próbálom is kerülni a munkahelyet! Gondolhatod: genetikai intézet!!! Hadd ne részletezzem! Babavárás előtt oké, de most?! :shock: :shock: :shock:

Lányok! Jól érzékelem, hogy most elég sokan megindulhatunk bármelyik percben? Ez nagyon izgi! Kéne nyitnunk bookmaker-irodát, köthetnénk fogadásokat!!! :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

NIKI GRATULÁLOK

Emese nagyon szép pici lány!

Linike is gyönyörűséges!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Timi
Köszi. 60 az semmi???
Rendes az anyud, hogy így "bíztat". Szerencsére az enyém azt mondta tök jól nézek ki :) ez jól esett. Az anyukák hajlamosak mindenfélét beképzelni. Ne is törődj vele.

Irina
Kösz a vigasztalást :) Én is nagyon mászkálós voltam :)
Eddig még én is örülök a méhgörcseimnek :) Majd kérdezz meg a szülés után is :)

Móni
:)

Kiskolbi
Ajjaj, izgulok mi lesz itt veled. :)

Ancsi
Te aztán felkészültél :)

Cukika
Én még szedek Ca, Mg-ot. Nekem kihangsúlyozta a doki, hogy nem szívesen mond méretet, mert csak durván tudnak saccolni és elég nagy eltérés lehet.

Niki
Hát nagyon sokszor gratulálok!! Hát megérezted, hogy előbb jön a pici lány :)

Marica
Már, hogy bánnánk. Imádok kis husikat nézegetni :)
Annyira kis édes :)

Bfagi
Én is megnyugodtam, hogy annyi mindenki más is így van :)

Gremese
Sziaaa! Gratulálunk anyuci :)!!!!!!!!!!!!
Zabálnivaló a kiscsaj, és az a lábtartás hasonalvás közben!! És ölben látszik, hogy milyen kis pindur :) Jajj nekem is nemsokára lesz ilyenem :)

K.Timi
De jó még a lábújjait is :) Persze lehet te ezt akkor nem élvezted annyira :)

Manófalvi
Szerintem már simán szülhetnél. Érett a lepény.

Nekem frankó sűrű napom volt ma. És ahhoz képest, hogy tegnap semmit nem aludtam szinte, jól bírtam. 2-től 7-ig :shock:
Hát rám ez igazán nem jellemző, de csak forgolódtam.
Viszont ma a szüleim és a kis öcsém meglátogattak (Egerből), hogy utoljára együtt lássanak engem és Lilit egyben.
Szupcsi finom kaját főztem és nem is erőltettem túl magam. Persze a kicsi férjem is besegített egy pár dologban.
Megünnepeltük a szülinapokat is, így előre (nekem meg öcsinek is szeptemberben van) jövőre Lilla is csatlakozik hozzánk, lesz nagy buli :).
Jajj meg rendeltem tortát is és isteni finom volt, pont ilyet akartam :)
Szóval jó volt ez a mai nap.

Puszi nektek. Asszem megpróbálok ma végre aludni :)

KépKép
KépKép
fleur

Lányok!
No para! Most bemegyek a kórházba, de nem biztos, hogy szülünk!
10 percesek a fájásaim!

Majd jelentkezem!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Lányok!

Timi26 férje lennék, Viktor29:-)

Utolsó bejelentkezésünk óta a helyzet: 7-8 perces fájások, óránként CTG (asszem így hívják;-) ) , a fájások kicsit rendszertelenek még...

Sajna a meglátása az éjszakás nővérkéknek a Szabolcsban, hogy a szülés elhúzódó lehet... Timi jól viseli, már amennyire lehet....

Tehát, talán eljött a Mi Időnk is, és Viktorka belecsöppen ebbe a világba!

Mindenképpen jelentkezünk amint tudunk!

Timi és Viktorok
timi26

Timi, mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ügyesen!!!! És kitartást!!!!!!!!!!!!!!
Várjuk majd a fejleményeket!!!!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Timi KITARTÁS! MÁR NEM SOK VAN HÁTRA ÉS A KARJAIDBAN TARTHATOD VIKTORKÁT :lol: :lol: :lol: VÁRJUK A HÍREKET :lol:

Emese Tündéri gyermek Zsófika :lol: Ránézve elfog a vágy, hogy már túllegyek a szülésen :lol: De olyan expressz szeretnék szülni, mint TE :lol: :lol:

Manófalvi Ne hagyd magad idegesíteni az orvosok által :!: Nem az a lényeg, hogy óriás bébi legyen, hanem az hogy egészséges :lol: A magzatvíz mennyisége meg tényleg a közelgő szülésre utal :lol: Tehát megy a drukk :wink: HAJRÁ. :lol: :lol:

Fleur Azért pihenni is kéne néha :lol: :lol: Nem mindig csak a buli :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gica! A dokim szerint 12 kiló a max, amit fel lehet szedni... :shock: De csak hallomásból tudom, hogy ha valaki nagyon elszáll, akkor előtte befekteti. De hogy most ez hány kilót jelent, fogalmam sincs. Szerintem 15 alatt biztosan nem, azért próbálok ez alatt maradni mindenképpen! Meg azért eléggéi megrémültem, hogy a múlt héten 2 kiló rámjött. Kicsit elkeserített, ha így folytatódik, akkor… ki se merem számolni. :oops: De most visszafogtam magam! :lol:

Timi26! HAJRÁÁÁÁ!

Regina
KépKép
mazsola7

Manófalvi!
Ne aggódj a magzatvíz miatt, nekem Petykánál a 36. héttől kezdett csökkeni, de kihúztuk a 39. hétig.

Gremese!
Gyönyörű a kislányotok.

Timi!
Hajrá!!

Most mennem kell, mert apa reggelit készített. :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Köszi lányok a biztatást... :) Nem is tudom, mi lenne velem nélkületek... :oops:

Mazsola, nem lehet, hogy ez már inkább csak víz???

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manófalvi! Hát 1-2 kiló biztosan víz, de annyira nem vizesedtem be... egyelőre... :roll:

Regina
KépKép
mazsola7

Valahogy gondoltam, hogy ma éjjel valaki szülni megy. :roll: De valami miatt Irinára tippeltem. Tényleg, Irina hol vagy? :shock: Tessék életjelet adni magadról! :!:

Timi: nagyon szorítunk Érted mindannyian (Viktor, légyszi add át Neki, ha még tudod!)! :wink:

Mazsola, Manófalvi: annyira hülyeség ez a kiló-dolog! Most gondoljatok bele: eleve van aki, egy mázsa, más meg egy kis nádszál, más az anyagcserénk is. Hogy gondolják a nagyokosok, hogy ennyit-meg ennyit SZABAD hízni? Annyira alkati dolog, kinek mennyi.

Az én éjszakám elég borzalmas volt. Nem tudtam aludni (nem jött álom a szememre), aztán meg óránként voltam pisilni. Most hajnalban aludtam valamennyit. :?

Közelgő szülésnek nálam semmi újabb jele. Csak a "szokásosak", semmi rendkívüli. :? Ma se szülünk...

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Mammcik!
Timi! Hajrá! Kitartást kívánok Neked, és sok erőt!!!
Marica, Emese! Tündériek a Babáitok! Sok tejcit kívánok és pihenést Nektek!

Ne haragudjatok, de megyek, mert megint nincs jól az epém :cry: (mondjuk nem kellett volna tojásos lecsót reggeliznem :oops: )

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na de Anitjaaa!!! :shock: Ejnye-bejnye! :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi kitartás

Kép
hajagosné szabó éva

TIMI HAJRÁ!!!

Móni
:) pihenni, hát az meg mi??? :)

Kiló kérdésben teljesen egyetértek veled Kiskolbi. És nekem a védőnőm is ezt mondta.

Nálunk én vagyok a reggeli soros, megyek megetetem a férjem :) eddig lustiztunk :).
Ma végre összeszereljük a polcunkat, jövő héten már a kiságyat rendezgethetem. Jajj már alig várom :)

Én végre aludtam is valamennyit, bár nem a legjobban és felkelésekkel tarkítva, de azért jobb, mint a semmi és már kezdem megszokni :)

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Timi:
hajráááááááááá++++++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Lányok, ezek a katasztrófális éjszakák felkészítenek minket, a későbbi nem alvásra! :shock: Nekem olyan pechem volt Petykánál, hogy 16 hónapig nem aludtam egyhuzamban 2 óránál többet. :? Remélem ez most nem ismétlődik meg, pláne, hogy most még nappal sem tudok pihenni.
Úgyhogy pár évre felejtsétek el az alvást, a reggeli lustizásról már nem is beszélve. :D
Most már én is beállhatok az elefánt lábúak táborába. Egész sokáig húztam! :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Timi: Hajrá!!! Megy a DRUKKKKK!!! Kitartás!!

Nekem is elég szörnyű éjszakám volt, arra ébredtem, hogy úgy fájt a derekam, mintha le akarna szakadni. Egy kis sétálgatás után jobb lett, de utána is szinte óránként fel kellett kelnem :?
Egyre rosszabbak az éjszakák.

Egyre többször fáj a pocim, szinte állandóan keményedik.....és úgy érzem nagyon lenn van már a kis bébi feje., sokszor ülni is alig bírok.
És gondolom, emiatt van, hogy be van ékelődve a kis feje, hogy már nem nagyon tud mozogni, inkább csak néha a kis talpát, lábát feszíti ki, de alapvetően nagyon lenyugodott.
Na, de nem panaszkodom, végülis azt néztem, hogy már alig vannak előttem :shock: !! Mármint papírforma szerint.....

Kép
bfagi

Kitartás Lányok! Hamarosan mind babázni fogunk! :D

Irina még mindig sehol... kezd nagyon gyanús lenni... :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: