Hahó csajok!
Elmaradt:
Zsuzsáknak boldog névnapot
Nenoke: a "jókora újszülöttfej" olyan, mint a "jelentős mennyiség"...én nem is értem, miért írnak ilyeneket. van "vonalzó" is azokon a nyomorult UH készülékeken!
pyelectsaia= pyelectasia, ami vesemedence tágulatot jelent. Nem rémisztgetlek, ez simán kinőhető, de azért a későbbi UH-kon is szólnod kéne, hogy nézzenek rá, biztos, ami tuti. Ezt az UH-t a dokid csinálta, vagy genetika volt?
A múltkor én nem "terhesrendelésen" voltam, hanem "maszekban" a dokimnál. Vagy nem is tudom, hogy írjam. Szóval, nem a magánrendelésén, hanem a kh.-ban vizsgálaton, de nem csak én mentem hozzá, hanem más is, aki nem terhes. Uhh, ezt bogozd ki
Minibébi: hát, nem tudom...én elég szkeptikus vagyok ezekkel a "szuper" hírekkel kapcsolatban. Ahogy uxi is írta, azt még nem tudni, mennyire marad retardált szegény csöpp

A másik, hogy szvsz elszámolták azt a 66cm-t, vki nem jól válthatott át inch-ből
dorka: melyik kh.-ról és mit kéne tudnom? Margitról semmi hírem...
Szoptatós hálóing: szerintem kár nagy pízí' venni pl. a Brendonban...gondoljatok bele, jó eséllyel 200 fok lesz. Pont elég lesz a kombinépántos, ezerforintos hálóing is. Naponta min. 3-4x cseréljük majd úgy is (vagy beleizzadunk, vagy csupa tej lesz).
esztora: hoppá, kenyeresnéni! Jó, hogy írtad, amióta helyhiány miatt a szekrényben lekik a kenyérsütőm, tök ritkán csinálok...pedig sokkal jobban szeretem, mint a boltit (ráadásul 2 nap múlva sem kell kidobni).
lynia: japán muffin:

nekem sem jön össze néha
Vizitdíj: terhesgondozásért (ebbe a vérvételek, UH, genetikai tan.adás is beletartozik) nem kell fizetni! Remélem, nem vertek át senkit.
Na, magunkról: tegnap megvolt a hasbabökés. Hihetetlen különbség van a Schöpf és a Szabolcs u. között. Nem "alapszinten", mert itt sincs a klotyóban papír, hámlik a vakolat, szóval undi, hanem
emberségben. Egyszerűen tök normálisak voltak, egyenrangú félnek tekintettek. A szuri megvolt pikk und pakk, sokkal "jobb" volt, mint a corinbiopszia. Ja, ha minden OK, levélben értesítenek, ha gáz van, telefon. Szóval, postást várunk
Genetikai UH is volt, most már tuti, hogy fiunk lesz
A család meg totál elkényeztet. Apa ugrált éjjel Bercihez, nem is engedte, hogy kikeljek az ágyból, nem emelhetem föl, nem hajolhatok. Virágnak ma nincs suli, így Apánk frissen fiatalosan elhaladt a dolgozóba, Viri meg szitteli az öccsöt. Én pedig megadóan hallgatom a "dedek" fejhangú párbeszédét