A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Sziasztok!

Elkapott a szuperdepi, a "semmihez sincs kedvem", aztán már az utolsó hozzászólásomon is éreztem hogy nem gördülékeny, gondolkodnom kell, mit írjak, aztán úgy voltam vele inkább jövök ha jobb már a hangulatom. Már megyek kifele bár még mindig rajtam van azért, most is úgy be van borulva hogy épp hogy nem kell még lámpát kapcsolni. De jó, jön a hétvége, ilyenkor együtt a család, apa is lejön a barlangjából, szóval jó lesz. Azért tegnap felraktam a kajcsit amit csináltam a gasztro topikunkba, láttam Kis-Csillag ki is szúrta :lol: Azt is láttam hogy végre megnyílt a májusi topik, úgy szeretem amikor mindig megjelenik a következő, mindig egy hónappal közelebb jutunk ahhoz hogy kézbe vehessük babáinkat :lol: Mindenkinek köszönöm szépen a hiányolást, jól esett nagyon, és akkor most próbálok visszaolvasni.

Salsifraga hát már nem olvasod mert már úton vagy, de nagyon jó utat nektek. Nekünk is kicsi a család, sosem volt pici a kezemben, én be voltam tojva hogy mit fogok majd kezdeni vele, főleg segítség nélkül itt kint és igaz az anyai ösztön, az első pillanattól olyan természetes volt megfogni, nem gondolkodtam egy percet se hogy hogyan fogjam. Persze előtte nem hittem el, hiába mondták hogy jön az ösztön, tényleg jön. Bár te optimistán állsz hozzá hogy biztos menni fog, szóval már a hozzáállás is jó, én azért pánikoltam kicsit :lol: Nagyon megható amit apáról írtál, hogy szorongatta a babaruhát hogy lesz egy lánya, nagyon szuper :lol:

Kis-Csillag húúú nem semmi hogy ennyire fáj a pocód. Tényleg kéne szerezned hastartót. Még jó hogy otthon vagy és le tudsz dőlni amikor fáj. Tényleg azért még a nagy növekedés hátra van, megértem hogy tartasz tőle. Orvosod mit mond, szokta ellenőrizni a heget hogy bírja-e? Egyáltalán nem sikerült tenyérbemászósra az írásod, az előző oldalon, inkább majd elbőgtem magam, jó volt olvasni, bírom amikor kirobban belőled az érzelgősség, minél többször :lol: Te mindig szabadkozol miatta, mi meg mindig örülünk neki. Sokszor kiírod helyettünk a gondolatainakt amiket nem merünk vagy csak nem fogalmazunk meg. A film amiből idéztél, mi a címe? Nekem is sokszor éjszaka megy a rumli a pociban, remélem kint majd nem ez lesz a ritmus :shock: 19 dody 2000-ért, az nagyon-nagyon jóóó, ügyes vagy, képek? Mi azt vettük észre hogy mindig fordított az időjárás, ha otthon jó idő van, itt rosz, és ha itt jó, akkor otthon szar. Ez úgy tavasztól-őszig, mert ugye télen meg sehol se jó, csak itt nincs annyira hideg mint otthon. Nagyon édesek a turis body-k, ügyi vagy. A pizzatésztát te csinálod? Recept? Ja, örülök hogy tetszett recept amit tegnap felraktam, nem kínzásnak szántam, hehe :lol: Én úgy tudom hogy 7,8 felett már cukrosnak minősülsz, Nlzs cukra elég határérték, de ha diétával 7,8 alatt tudja tartani az még jó. Felette viszont már kezelés kell.

Anka akkor üdv a klubban, úgy látszik sokunkat kerülget a depi mostanában. Tök jó hogy ki is másztál belőle. Nagyon édesek a rucik és rakj csak bármennyi képet, mi csak gyönyörködünk. Nem is tudom melyik a kedvenc, látszik hogy lányos anyuka vagyok, egyből elolvadok a sok kis lányruci láttán, igazán jó kapás volt, ügyi vagy! Az AFP meg szuper!!!! Beírtam a méreteket. Lehet azért kisebb mert kiscsaj :lol: Neked még van hányingered, vagy ez egyszeri alkalom volt? A dm ájulás azért elég durva lehetett, segítettek neked akik ott voltak? Még jó hogy nem ütötted meg a pocid, azért nagyon veszélyesek ezek az esések :cry:

Spumilla visszanyuffogtam :lol: Szóval te is most már te is spummogjál elő lécci, mert az elmúlt lassan hetekben te is nagyon visszavettél :D Lett festő-mázoló? Reginél én is végigparáztam a terhességet, annyi mindent összeolvastam hogy még jobban betojtam, szóval érdemes nem kutakodni a neten, mert még jobban ráparázol :cry: Most már nem csinálom így másodszor olyan intenzíven, lehet mert nincs is úgy időm rá, de azért néha elkap ez-az még így is, de szerencsére most már kivárom ahogy te is most hogy elmúlik-e, mielőtt nekiállnék a netnek, mert csak felidegesítem magam. És általában el is múlik :lol: Tök jó hogy te ilyen ügyesen alkalmazod a gondolatok hatalmát. Én is hiszek benne, ha negatívat gondolunk, akkor az lesz, ha pozitívat akkor az, de csak alkalmazni azt elnyuffogom, hehe, teccik szó :lol: Hogy áll a házikó? Írod szorít az idő? Mikorra tervezitek az átköltözést? Spumilla te inkább csak dirigálj, ne segédkezz, vigyázz magadra.

Dalmicsek szuper hírek, jó állás, költözés, akkor mire meglesz a pici már ti is az új házban tudtok lenni? Az jó lenne nagyon! Megy a drukk hétfőre hogy elvigyék a lakást!!! Feltűnt hogy mostanábn ritkán jössz, főleg hogy korábban te is rendszeres beíró voltál. Remélem azért majd visszajössz. Mivel foglalkozol a reptéren ha meg lehet kérezni? Jó a kilátóterasz :lol: Szegény Muffin remélem most már rendben lesz, nem semmi hogy ennyi idő után is előjött neki megint, azért már eltelt vagy két hónap talán. Nekem is Regivel semmi bajom nem volt, tök laza, könnyű volt végig a terhességem, csak a szülés volt brutál. Most már van pár gondom, de még mindig azt mondom hogy laza. Dehogy kövez meg akárki is hogy élvezed, szuper is az én ismerem, örülj neki, használd ki minden percét akkor :lol:

Avrenim hogy áll apa a meló kereséssel? Talált már valamit? Ettől a dokitól elszállt az agyam ahogy olvastam :twisted: Ez milyen orvos? Hogy lehet valaki ekkora b.kó, én nem is értem! De nem vagy vele munkakapcsolatban, nem kell naponta nézni a h.lye fejét ugye? Szuper hogy ennyi szabid van!!! Akkor meddig kell dolgoznod így? Köszi a nagy piros hiányolást, jó lesett :lol: :lol:

Nlzs köszi Regi köszöntést :lol: Nálunk a folyósó egy részében van a kakás-pelusos-szagelszívós kuka, meg egy nagy szennyestartó. És úgy se fér a konyhába a szennyes ha veszel valami nagy tartót, ami illeszekdik a konyhához és valahova berakod a sarokba, vagy nem tudom? Jót nevettem a cukros sztoridon. Tényleg miután írtad hogy mekkora vagy, hát igen, ez ahogy te látod magad, és ahogy mások látnak kívülről. Ahogy írtam is hogy a nyaralásos képeken nagyon jól nézel ki és az is most volt. Szóval csak magaddal szemben van egy ferde tükröd, tessék levetkőzni és ne a 120 kilós nőcit látni magad előtt. Nagyon csini vagy! Az elég cikis lehetett hogy lekismamáztad a nem terhest, szegény, húúú, biztos elástam volna magam a föld alá :oops: Akkor neked tényleg kell a szénhidrát diéta ha ennyi lehett terhelésesen a cukrod, de az viszont szuper hogy kordában tudod tartani, mert értéken belül van! Jobbulást nektek, nagyfiadnak boldog születésnapot!!! Akkor most lesz egy rakás szülinapi buli?

Lenojo én is így vagyok a 24. héttel, amikor kiderült a lepény probléma, azt tűztem ki, mert a betöltött 24. héttől már inkubátor van. Most az új cél a 28. hét, mert akkor a pár százalékról megnő a baba esélye már nem emlékszem pontosan de nyolcvan vagy kilencvenvalahány %-ra. Aztán majd megint tovább lépek. A harmadik harmadtól tartok, azt olvastam hogy a legtöbb vérzés akkor lép fel. Úgyhogy akkor majd visszakapcsolok még jobban. Én is néha úgy érzem hogy csuklik bent a pici, mert olyan ütemesen ugrál a pocak, nem hiszem hogy már most ilyen ritmusérzéke lenne :lol: :lol: :lol:

T.timi most már nagyon kíváncsi vagyok a szobára, mikor lesztek kész, mikor jön a fotó? Az szuper hogy a busz háztól házig visz, azért az sokat könnyít a "december közepéig dolgozok" terveiden. Azt viszont jól teszed ha nem mész rendelni, 12eft-ért tényleg hogy este 9-re érj haza, ráadásul ilyen közegben :cry: Nagyon-nagyon sajnálom hogy ilyen fiatalon már nincsenek veled a szüleid, nagyon nehéz lehet, teljesen összeszorult a torkom.

Szonce Ádámnak utólag boldog névnapot kívánok! Az én párom detto ugyanaz, sosem volt baba a kezében, és első perctől csinált mindent ügyesen! De azért tudod hogy mázlisták vagyunk, sok pasi nem tud semmit kezdeni a gyerekkel, amíg nem tud vele kommunikálni, kapcsolatot teremteni. Reméljük Ádámnak nem válik szokásává az éjszakai műszak. Ma Regi is az utolsó 3 órát velünk aludta, mert valamiért felsírt, és nem is tudott visszaaludni, apa áthozta, de szerencsére köztünk visszaaludt. De nem szokott ilyen lenni. MO semmi az itteni dolgokhoz képest. Itt már OKTÓBERBEN! minden a karácsonyról szól és minden fel van díszítve, nagyon gááááz. Az ajándék reklámok hogy mit vegyél karácsonyra pedig már MOST mennek a tévében. Ehhez képest MO még nagyon jó. Nyugatról szivárog mindig a szar, hozzánk is innen meg Amerikából jött sajna :cry: Sajnálom az allergia rohamot, ez meddig tart ilyenkor, napokig, vagy "csak" ma :shock: ? Kitartás...

Msi te tiszta zokni vagy, potyognak a könnyeim, ez volt a koronája a mondatodnak hogy "jó a fejem se stimmel nagyon, de a zacsiba nem kapok levegőt", hát behaltam. Remélem magad helyett a férjed duplán szeret :lol: :lol: Örülök hogy jobban vagytok, megúsztátok a lázat is. Az nagyon durva lenne ha már a 28. héttől be kéne feküdnöd hogy ott van Baló. Megy a drukk hogy tényleg szépen kihúzzátok a 36. hétig! Akkor melyik kocsi mellett döntöttél végül? Sajnálom hogy ilyen rossz éjszakád volt, ebben tényleg az a legaggasztóbb, hogy mi lesz később? Az ikerterhesség azért tényleg nem egyszerű, már most több mint dupla súlyt visztek a pociban, minden tiszteletem...

Rebeka köszi Regi köszöntését! Te is szépet írtál ám :lol: Viszont akkor neked kitartás még a 8 héthez, gondolom akkor keményen megy a visszaszámlálás, hogy még mennyi van hátra.Nem értem én sem miért erőltetik az angol tanfolyamot, lehetnének kicsit kismamabarátabb is :cry: Kérünk szépen pocakfotót :lol:

Nono én is el szoktalak olvasni a másik fórumban, képben vagyok. Sajnálom hogy most ennyi nehézség van, csak erőt és kitartást tudok kívánni, lesz jobb is, csak ki kell dekkolni :wink:

Krisz jó hogy bejelentkeztél, gyere sűrűbben. Ez a mondatod meg "Néha úgy érzem nem is vagyok igazi kismama, mert nagyon le tudok törni" hát csak olvasd vissza az előző két oldalt, asszem hogy nem vagy egyedül :lol:

Klem kikupált a depiből a keresztfiad? :lol: Mi volt a dokinál?

Bettike nagyon édesek a játszószönyegek :lol: Klassz hogy te is jól viseled a terhességet! De hogy nem lehet enni délig :shock: :shock: :shock: ? Na látom már miért én híztam a legtöbbet idáig a topikban. Ahogy kimászok az ágyból már éhes vagyok és eszek, pedig különben ha nem vagyok terhes, akkor legalább egy órát nem tudok enni felkelés után.

Krisztin nagyon tetsztett a hosszú leveled, olyan jó hogy vannak akik ki merik írni azokat az érzéseket, amiket esetleg más nem és látod hogy nem vagy egyedül a gondolataiddal, érzéseiddel :lol: Jöhetnél sűrübben is. Azt mondják a 36. hétre kész a baba, utána már csak ízik a feneke, de furi lenne ha december elején már kijönne mi? Azért a 38. hétig ha kihúzzátok az már jobban hangzik azért és együtt karácsonyozhatnátok :lol: De az biztos hogy a táblázat sorrend és a valóság teljesen más lesz, ki tudja, de egyre közelebb vagyunk ahhoz hogy megtudjuk.

Ancsusz sajna én nem tudok segíteni. Viszont gyere csak, ez itt egy nagyon jó csapat, mindent le tudunk írni, és csodafórum mert eddig mindenkinek helyre jött a nyavajája. Viszont amit a kislányodról írtál, végtelenül sajnálom ezt a tragédiát, nem is tudom hogy lehet megélni egy ilyet. Mitől lett agyhártya gyulladása?

Balimamika sajnálom hogy ennyire nehéz a terhességed, feküdj-feküdj-feküdj. Ha kiengedtek a kórházból akkor csak sikerült javítani a helyzeten. Nagyon csuriban a kezem hogy kihúzzátok még sokáig és enyhüljenek a nehézségek! Gyerkőcre tud valaki vigyázni???

KépKép

KépKép
nyufó8

Monka mi volt a genetikán????? Most jöttem rá hogy nem írtál csütörtökön, minden ok???

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

na végre itt vagy te is :) ne depizz csajszi,persze tudom ez az idő nem épp jó kedvre gerjeszt de muszáj egy picit pozitivnak lenni.nekem is vannak ilyen napjaim,mikor még irni sincs kedvem de azért néha megeröltetem magam és kipréselek magambol egy pár szót :) és látod,nincs nagy kedved irni és mégis mindekihez szolsz és rengeteget irsz,én ennek a töredékét sem irom általában,nem vagyok túl bőszavú úgy általában,de ugye nem vagyunk egyformák :)
evés:sokszor nincs kedvem enni,vagy nem vagyok éhes,vagy épp nem kedvemre való a kaja ami otthon van.párom megjön 11körül és együtt reggelizünk sokszor :)
msi

akkor nincs remény,ez az én bajom,és ez még lesz roszabb is,hisz még van jó pár honapunk ugye? :D nem kellemes mert egész napomra rányomja a bélyegét,nem akarok tutyi mutyi rinyálos kismami lenni aki nem halad a dolgaival de ezt nem én döntöm el úgy általában,igy viselni kell és várni a végét.amúgytényleg nem lennes emmi bajom,jól viselném a terhességet,csak ez a néha jelentkező fájdalom,ami most 2 napja van rajtam.

KépKép
bettike83

nyufó
a férjem triplán szeret:))))legalábbis azt mondja..;)

bettike
már csak 17-18 hét kitartás:))))

KépKép

KépKép
msi22

msi

na igen,még a szülés sem lesz piskóta asszem,de nincs mese ha bejutott,mostmár ki is kell jöjjön :D

KépKép
bettike83

na igen gyerek még bent nem maradt:))))) de ha már a karjaidba lesz a babuci akkor már nem számít a fájdalom vagy a szülés:)

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok Lányok!

Ha még emlékeztek rám :oops:

Bocsi, hogy egy ideig nem jelentkeztem, de mint tudjátok kórházban "dekkoltam" egy ideig, aztán meg itthon volt szigorú fekvés, és mire mozgolódhattam (számítógépezhettem volna), addigra megadta magát a számítógép.

Próbálok visszaolvasni, és újra bekapcsolódni. Persze csak ha még visszafogadtok :lol:

Velünk minden rendben, a többit majd, ha visszaolvastam....

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

Csak egy sorban most gyorsan!

Irbil: yesss, de jó :D annyira bíztam benne, hogy nincs semmi baj :wink:

Nemsokára én is jövök bővebben :D

Pussz!

Kép
kis-csillag
Tököl

Itten vagyok!
Nyufó de jó, hogy jelentkeztél!
Igen, igen, úgy voltam vele, hogy semmi értelmeset nem tudtam volna leírni, inkább csak olvastalak Benneteket. A sütőm elromlott, így finom kiflit sem tudok sütni, amiket meg főzök, azok tök alap dolgok (paradicsomos húsgombóc, főzelékek stb), nem dicsekednék velük.
Marketinges vagyok a reptéren, ez nem titok, fent van a wiwen is :)

Irbil be kell, hogy valljam, én már a legrosszabbra gondoltam, nagyon örülök, hogy előkerültél és rendben vagytok :lol:

Hogy lehet ezt az időt elviselni? Mit lehet ilyenkor csinálni délután? Még szerencse, hogy az ablaknak háttal ülök, így csak ritkán szembesülök ezzel a mocsok idővel :(

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

msi

ez biztos,én is nagyon várom már h a karomban tarthassam :) neked duplán kijár majd ez az öröm :wink: :)

irbil

dehogy felejtettünk el,örülök h jöttél.és hogy vagy?

dalmicsek

muszáj valahogy elviselni,nincs mese :?

KépKép
bettike83

Látom sokan kivagytok az időjárástól, nem csodálom én is, vadásztam pár szép őszi képet a neten, hátha...
KépKépKépKép

Bettike igyekszem :lol: Persze írtam sokat, mert most már jobb a hangulatom, tegnap egy sort se tudtam volna magamból kipréselni :wink: Hát én mindig éhes vagyok ha terhes vagyok. És hogy-hogy nincs otthon kedvedre való kaja? Inkább olyanokat főzöl amit a párod szeret és te nem? Én azért olyanokat csinálok amit mindketten szeretünk, főleg hogy én nagyon főtt kajás vagyok. Elélek én főtt kaján csak, akár reggelire, ebédre, vacsorára, a párom meg egy nap 1x tud enni csak meleget, ő meg a hideg kaját szereti. Tarts ki, már több mint a fele megvan!!! Te is legyél optimista, ne negatívkodd el már most a szülésed, mert tényleg nehéz lesz, fókuszálj arra, hogy könnyű, gyors kis szülésed lesz :!: :lol:

Msi akkor jó :lol: :lol:

Irbil de jóóóó, már többször hiányoltunk és micsoda kérdés ez, hogy nem felejtettünk-e el, ez felér szinte egy sértéssel :D :D Írj-írj mi van veled, hogy vagy???? Írod hogy minden rendben, ez szuper, de azért jöhet bővebben! Akkor ezek szerint a csodafórum működött megint, jeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: Jöhet friss BPD adat a tábliba, az utolsó adatod 12. hétben volt! Tudjátok már a nemét? És név? Mesélj!!!

Dalmicsek az alap kaják is érdekesek tudnak ám lenni! Én se töltöttem fel semmi extrát, de attól még lehet valaki kedvet kap hozzá.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!!

Nyufó: végre visszatértél!kisasoltam,hogy azért a gasztrofórumba irogattál :)
A férjem dolgozgat kb.déltől este hétig és mindig van egy-két függő üzlete..volt róla szó hogy megy melóba,de csak mellékállásba menne,pedig örülnék ha teljes állástba menne,ahol be van jelentve és mellékbe csinálná a mostani dolgokat. Már veszekedtem vele anyósomék előtt is,erre apósom beszólása az volt:hát minek kellett akkor a gyerek? mondtam neki,hogy nem kellett nagyon megerőszakolnom a kisfiát miatta, és én azt gondolom,ha bajban van a család egy férfi elmegy plusz melóba,mégha húzza is közben a belét, de én is visszatudok menni melózni, nem fogom otthon mereszteni a seggem /mint a lánya/ és elvárni hogy a szüleim tartsanak el..szóval majd alakul, de anyósomék szerint örüljünk hogy nem éhezünk,addig nincs baj,amig van kajára pénz..és ahogy a többiek irtak ebben igazuk van, nekünk nincs szerencsére hitelünk, mint a fórumba a többieknek, a rezsink se sok,csak a telet kell vhogy túlélnünk a gázszámla miatt.

Nlzs cukra nem negatív,tehát eü. nyelven nem lett jó, 7,8 magas (7 a határ) a 2órási, szóval diétázni kell, olyan cuccokat enni,amik nem dobják meg a cukorszintjét.
A diabetológus dokinőnk szerint ha az éhhomnyi vércukor is 4,8at eléri,az is később cukorintolerancia kialakulásához vezet
Aki beszólt nekem doki a kollegám, szóval majdnem minden nap talizom vele,mert ő az osztályos orvosunk, szoktam én is b@szogatni,de nem ilyen formába, gyerekem egészségével nem viccelhet, ezért állítottam le.

Csak 1hónap táppénzre akartam menni, kiszámoltam hoy ha a terminus jan.17 akkor törvény szerint anyaságira dec.20tól mehetnék,addig kéne dolgoznom! De ha egy hónap szabim van és csak egy hónapot akarok táppénzen lenni,akkor okt.20ig kell kitartanom a melóban!
Tegnap nagyon kemény nap volt sok-sok császáros,rohangálás,de tényleg meg se éreztem addig amig haza nem értem felrakni a lábam. Egyik csaszis megint majdnem eldobta magát, hajszál híjján visszarángattam az ágyhoz és eldöntöttem..de nem tudom mi lett volna ha elájul,mert csak a takarítónő volt a közelbe, főnővér meg megmondta,ha keltek szóljak bármelyik kollegámnak a többi osztályon,hogy jöjjön segíteni,mert ott ketten dolgoztak én meg egyedül voltam kivételesen.én meg utálok segítséget-szivességet kérni.. :( végül az éjszakást megvárva együtt felkeltettük és kicsit késve indultam haza..

Betti:jó hogy neked csak most kezdődött ez a popsi fájdalom, nekem már 18.hét óta bizti tart és most a nunicsont nagyon fáj,kb olyan mintha "tökön rúgtak volna"

Kis-csill: hasfogo tényleg jó ötlet a pocidnak, ikres mamiknak!

szonce:igyál calciumot az ilyen rohamoknál, szedsz vmi allergia gyógyszert?

Irbil:örülök,hoy sikerült a visszatérés,akkor ez tényleg csodafórum!mesélj mit jártál meg. jah és frissítheted a kiírásaidat,mert már rég túl vagy a 12héten. :D

Balimami: neked is katartást!van segítséged? A ficánkolás tényleg jót jelent! ez az időjárás ami miatt most még jobban keményedünk/szerintem mindenki érzi/ attól még nem biztos a koraszülés,sőt túl is hordhatod a visszatartás miatt. 8)

Jah keztem örülni,hogy az én babám hagy aludni, de hajnalba csárdást járt és ki is dudorodott a hasam úgy bekeményedett,nem bírtam visszaaludni,nagyon be volt pörögve.

Ancsusz: nagyon rossz lehet ilyen fiatalan,ekkora terhet cipelni.. :cry: nem vagyok orvos,nem tudom miről beszélhetett az ultrahangos, elösször azt hittem a szívvel kapcsolatos, után eszembe jutott hogy az ahyban is vannak kamrák,és ott vannak plexusok-idegek..de ennyi,nem tudom mit jelenthet. Kitartást és remélem jóra fordul a sorsotok!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Spumilla: ilyen időben hogy tudtok dolgozni? Vagy már a belsőépítészetnél tartotok?

Rebeka: turik sok helyen vannak, csak egy a baj velük, hogy sokszor ELDUGJÁK őket :lol:

Szonce: oksi, várom a beszámolót :D Remélem sok aranyos jó dologra lelsz!
Mérlegben még mindig nem döntöttünk.. Még az talán ráér :)
Ilyen szar napjaim nekem is vannak, remélem azóta már azért jobban vagy :)

Balimamika: az a lényeg, hogy kiengedtek, s hogy nincs semmi komolyabb baj! Bízz magadban, a babódban, minden rendben lesz. Ezek a mostani frontok rendesen próbára teszik az érzékenyebbeket, nem csoda ha Te is rosszul viseled! Tessék a fekvést, pihenést betartni, amennyire csak lehetséges! Próbálj ne a rosszra koncentrálni, azt vetísd magad elé, hogy lehet a végén ki se akar jönni időben :D Tudom, nehéz, de magamnak is sokat segít, ha a jóra és csakis a jóra gondolok! :wink:

Bettike: nem rokkant vagy, csak várandós :D És nem egyik nap említetted, hogy olyan jól viseled most? :wink: Ezt sajnos el kell fogadni, engem is néha apa húz fel az ágyból :lol: Tisztára úgy érzem magam én is sokszor mint egy vénasszony :lol: :wink:

Nyufó: még egy depis :twisted: úgy néz ki az egész "bandán" végig megy :D :wink: A májusi topik megnyílását régóta figyeltem, már azt hittem nem is lesznek májusi gyerekek :shock: A kajcsid meg naná, hogy kiszúrtam, pont alattunk van a topik, így egyszerű volt :lol: Meg hát ki vagyok éhezve minden új receptre, hiszen addig akarom kipróbálni, amíg lehet, 2 kölök mellett már ők diktálnak többször :D :lol: Hastartót akarok szerezni, bár nem tudom, van-e értelme, most még nem akkora debella nagy a hasam, a végére meg azért vegyem, hogy utána már eladjam? Még filózok rajta.. A hegemmel még egyik Dr. kiterjesztésű emberke sem foglalkozott, kivétel egy webes doki :roll: :oops:, amolyan "orvos válaszol", de nagyon rendes volt! Meg is nyugodtam! Szerinte gond nélkül kitart a heg, és ha baj van, akkor azt időben észreveszem, de állítólag elenyésző az esélye és inkább a vajúdás, kitolás közben, vagy másnap némán. A hasam nem ott fájt eddig, hanem bőrfelszínen, de azt hiszem megtört a jég, tegnap óta visszahúzódni látszik a dolog! Lehet átszakadt az ideg :lol: :lol: De jó, mert így most viszont tök jól érzem magam!
Képeket tegnap tettem fel :P, persze nem mindből :D A recepted igenis kínzás, imádom a fasíííírtot :D :wink: (Stefánia vagdalt, az is fasííírt nekem :lol:) Pizzatészta receptjét ha gondolod, akkor feldobom, netről van, tök egyszerű és nagyon jó, bevált.
A film címe: "Batman: Kezdődik!", amikor a még gyermek Bruce beleesik egy kiszáradt kútba, és lábát töri, és halálra rémiszttik a denevérek, utána mondja ezt Alfréd miközben az apja felviszi a szobájába. :D /Legalább 15x láttam már :lol:/
Basznyus! Regi, tudtam tegnap :twisted: Boldog névnapot neki így utólagosan :wink:
Ha pedig legközelebb megint felgyűlik bennem a szufla, akkor lehet megint kiadom, és kirobbantom a gondolataimat :lol: :lol:
Továbbolvasva téged, remélem a 28 után hamarosan a 36-ot tűzöd ki magad elé! Én kezdem betárazni, hogyha szeretném, hogy kb. 2 kg-os kölkök legyenek, akkor a 34-35. hétig ki köll húzzuk együtt..

Dalmicsek: alap dolgokat főzöl? A paris húsgombóc egy világbajnok! Bocsi :oops: Imádom a gyomrom :lol: És ez a kajcsi apa egyik rettegett kedvence, bármikor, bármeddig, bármennyit. És még valami :wink: Lehet te teljesen másképp csinálod, mint én, vagy más, ahogy tegnapelőtt szembesültem pl. a nógrádi és a zalai féle rakott krumpli közti különbségekkel.
Ezt az időt egyféleképpen lehet elviselni, szép őszi, téli, tavaszi, nyári képeket nézegetve :wink:

Irbil: remélem most már jól vagytok, már nemsokára betöltöd a 22. hetet, gondolom a Te babákod is mozog rendesen már odabent :wink:

Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.09.10 15:33-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyufó: ne baszki, ezeket a képeket vadásztam 10 perce :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag :lol: :lol: :lol: Akkor egyre gondoltunk, viszont a struccod szuper, jobb mint az őszi képek!!!Én is lesetem már a májusi topikot, én úgy számoltam már augusztus végén kellett volna nyílnia, furi is volt hogy ennyire nem akar beindulni. Ahogy elnézem különben a topikokat a mienk messze a legpörgősebb, úgy örülök neki, hogy ide tartozhatok, jó kis csapat, termel rendesen! Az nagyon jó hír ha már nem fáj úgy a pocid, reméljük úgy is marad! A heg meg amit írsz, tényleg bíztató, de különben is ez a csodatopik, úgyhogy tuti hogy szépen végigviszi neked a két babót :lol: Láttam a bodykat amiket túrtál, azok édesek, de írtad hogy mentetek a 19 megnyert body-ért is, azokat nem láttam fent, vagy átsiklottam rajta? De különben tényleg így van, most a 28 a cél, aztán a 32, majd a 36 stb. :lol: Furi, Reginél nem voltak ilyen céljaim, olyan természetes volt hogy megy végig a dolog, másoktól paráztam, most azért csak bennem van ez a lepény dolog, hogy ne szóljon közbe. De szépen mindenki ki fog tartani legalább a 36. hétig, akkor már jók vagyunk :lol: Optimista Nyufó visszatért!

Dalmicsek, Kis-Csillag dobjátok csak azt a paradicsomos húsgombócot szépen fel!!! Én csak töltött paprikát tudok, szóval izgatna! Pizzatésztát is kérem szépen!!!!

Avrenim azért apósod elég érdekes :twisted: Ahelyett hogy a fiát macerálná... Megértem hogy kellene valami állandó, fix bevétel, amit csinál az bizonytalan, vagy összejön vagy nem, azért gyerkőc, rezsi, minden mellett kell a biztonság. Az viszont nagyon klassz lenne ha okt. 20-tól el tudnál jönni, az már csak 6 hét. Azért hogy ilyen nehéz a melód még az is marha soknak tűnik. A császárosok miért dobják el magukat ilyen sűrűn?

KépKép

KépKép
nyufó8

Nah én is depibe esek, a friss festés és teljes tetőcsere ellenére újból beáztunk/csak a nappaliban/ kibaszott eső :x !!!!!!

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Kiscsill:köszönöm a telefonszámot!ha nem jutok be a Kardióintézetbe,akkor azt hívom majd.A turis ötletet anyum ajánlotta,hogy minden hónapba menjünk kb.5000Ftért rucikat venni,mert az is bőve elég lesz a babónak,de nem kellett végűl mert sokat kaptunk.

Nyufó:igen érdekesen,mind2gyereküket kiszolgálták,ezért nem lettek életrevalóak, a párom még úgyahogy/mert hagyom érvényesülni :wink: / de meséltem a sógornőm hogy 30évesenn nem főz,nem tud egyA4es lapot kitölteni, és a gyerekét folyton lepaszolja,de most újból terhes és 3at akar,mert ilyenkor ő van a középpontban és még jobban kiszolgálják,ott húzza le a szüleit ahol csak tudja,anyagilag,fizikálisan mindenhogy...nagyon nem szeretem ezek miatt a dolgok miatt,de a nagyira ütött,az se tudott főzni,mégis 4gyereket kitojt magából,hogy ne kelljen elmenni dolgozni..
kérdeztem,hogy jön a gyes alatt velem vmi tanfolyamra,plusz szakmát tanulni,ő meg kijelentette,hogy soha többé nem fog suliba járni,úgye diszlexiás ezért érettségie sincs és a kezét,hátát mindig fájlalja,teljes nyomorék fizikálisan is..jó hogy talált egy pasit aki eltartja,vmennyire,bár a szülők minden nap visznek nekik enni,meg vásárolják a pelenkát, a szülést is ők fizették,hordták orvoshoz,szóval így könnyű gyereket vállalni...de volt pofája megkérdezni,hogy mi hogy fogunk megélni ha megszületik a gyerek,,hát megmondtam,ahogy ők megélnek,és nekem még a munka se derogál végső esetben.. :evil:

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Avrenim: már többször is mondtam, de tényleg minden elismerésem a Tied! Egyrészt a munkahelyed sem egy leányálom, másrészt hogy még apa sem talált rendes melóhelyet. De minden rendben lesz, minden megoldódik, de addig tényleg rossz - nehéz addig túlélni a rosszat :( De utána jó lesz :)
Képzeld! Mi is beáztunk újra! Ugyanott a konyhában!!! :( :evil:
Hát nem tudom, nekünk ugyan a festés annyira nem bánta, de bacta a csőröm rendesen, pláne azért, mert a hangyák is ellepték a konyhát ugyanakkor! :evil:

Nyufó: 2 képet raktam a turisról, és azt hiszem 2, max. 3 darabot a 19-esből. Nem tartottam fontosnak, hogy az összeset feltegyem :roll: csak épp azokat, amik a legjobban tetszettek :D
A lepényeddel minden rendben lesz, apropó, a pihenés mennyire sikerül? Hogy tudod összehozni? Ugye nem viszed túlzásba a házi melót? :)

Én emlékszem az én csaszimra, elég élénken.. Pénteken délután 3kor volt, 4-re kerültem az őrzőbe, és másnap hajnalban 6kor keltettek fel. 4-en voltunk, a másik 3 leányzónak bikinis metszése volt, utánam érkeztek, velük kezdték a felkeltést, de ők is a potyogás szélén álltak. Lehet a sok egyhuzamban "mozdulatlanul" fekvés? Vagy a vérveszteség? A fájdalom? Vagy minden egyben lehet az oka hogy potyognak a császárosok? Amikor felültettek, azt hittem berosálok.. Elsőre vissza is borultam :lol: Másodikra már vettem az akadályt, na de utána talpra állni :lol: és elbotorkálni a mosdóig, hát igen, nem egy leányálom, de túl lehet élni. :D
Ha legalább éjszaka el lehetne oldalra fordulni, mert én azon az éjjelen összevissza talán ha 2 órát aludtam (Utálok háton feküdni!!)

Kép
kis-csillag
Tököl

nyufó

igenis,értettem :D nem agyalok elöre a szülésen,elég lesz akkor,de akkor meg már nem lesz idő asszem ilyennel foglalkozni :D

csillag

dehogynem emlékszem,csak akkor nem voltam rokkant,vénasszony :Dez második nap van rajtam,de nem vagyok egyedül vele úgy látszik.holnapra csak jobb lesz. :D

KépKép
bettike83

Bettike: ha nem is, akkor se ess kétségbe :wink: Nekem is gyakran szakad ketté a nunicsontom, a farokcsontommal az elején küzdöttem rengeteget a derekammal egyetemben :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Tőlem mindig csak röpiratokra fussa :), bocsánat!

Egyetértek Avrenimmel, tökjó ötlet az 5000 Ft/hónap babaruhára! :) Én most kb egy hónap alatt megvettem annyi babaruhát, ami az első hónapokra tuti elég lesz, mivel a legtöbb ruhát már kidobtuk/elajándékoztuk/kölcsönadtuk.. Nagyon szép ruhácskákat vettem, a zoknitól az overallig, és kb 20ezer volt összesen. Egy ládányi. Persze nagyszerűen időzítettem, a meglévő gyerekeinkre is most kellett a legtöbbet költeni az iskolakezdés miatt.. :shock: :) Nem bírtam ki, amint megtudtam, h fiú, azonnal vásárolni kezdtem (NLZS!! :)) Teszek majd fel én is képeket, annyira szépek szerintem!
((Egyébként nem tudom, h gáz-e, de a nagyoknak is a legtöbb cucca ebayes vagy teszveszes. Sokkal szebben tudom így öltöztetni őket, mintha újonnan venném, és JÓVAL kevesebből megússzuk.))

Rosszkedv (nem szeretem depinek nevezni, az nagyon nagy gáz, nem csak egy kis múló rosszkedv. A szülés utáni depresszióban volt részem, mint utólag kiderült, na az nem csak rosszkedv volt. Meg az nem is azon múlik, ráér-e az ember vagy sem, ezzel az erővel a szülés utáni d nem is létezne, akkor nem időmilliomos az ember. :)) Szóval engem is támad, együttérzésem mindenkinek! Félek ettől a vérnyomásos mizériától, nem lesz-e belőle nagyobb baj. Állandóan toxémiás cikkekbe botlok, olyan jó lenne azt olvasni, simán lehet magasabb vnyomása valakinek, kordában tartva, sima terhességgel... Meg zavar a nagyon nagy hasam, a sok kilóm (6 :( ), ráadásul eleve 10+-szal kezdtem..:(, zavar, hogy nem bírok szuflával annyit, mint régen, félek a szüléstől és még sok mindentől, de ennyi is elég belőlem. :)

Időjárás: én szeretem... lusta vagyok, itthonülő, élvezem, hogy ég a lámpa, mindenki itthon molyol valamivel, szeretem hallgatni az esőt, szuper illat van, ha kinyitom az ablakot... :) Lehet, hogy ez már a hülyeség határát súrolja, de megázni (nem elázni! :D) is szeretek, olyan jó utána hazaérni és meleg teát inni. :) Ma is körbementem a gyerekekért, Iskola, óvoda, közben esett, de jófejek a gyerekek, őket sem zavarja. Éljen az ősz! :)

Megyek, vonatpályát kell építenem, meg gombfocizni, meg cérnát fűzni a tűbe, gyöngyfűzéshez, meg a vacsorát elkészíteni... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita: de irigyellek, ambiciózus nő vagy, ez tök jó!!!
Az, hogy a gyerkőcöt teszveszről, ebayról öltözteted, abszolút nem rossz, én a magam részéről szívesebben megyek turiba magamnak is ruháért, mert ott mindig olyan különleges darabokat találok, amiket a boltban NEM találok, sem méretben, sem színben, sem másban :)
A vérnyomásod mostanában, mióta a bogyót szeded, hogy alakul? Nekem ezelőtt 140 körül volt a vérnyomásom az elejétől, és rendesen dagadtam is, de nem volt gond. Nyugi, bízz magadban, minden rendben lesz, nem fog kiugrani a vérnyomásod, nem leszel toxémiás :D
Azt, hogy 10+-al kezdted, el hiszem, hogy rossz, de én még nálad is többel indítottam, szóval nyugi! Súlyproblémákkal nem egyedül küzdesz! :wink: Majd beszállunk Nyufó mellé szülés után :D :lol: :wink:
Ahogy olvasom az utolsó mondatod, pörgős életet élhettek, ez annyira jó, annyira szép :D
Vigyázz magatokra, és néha, ha időd engedi, kukkants be és hozz magatokról "röpiratot" :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

az elején én is küzdöttem a derékfájással.most felváltotta a farcsont fájás,meg az a szétfeszitős cuki kis fájdalom.na de ne panaszkodjunk,ez mégis csak édes teher amire nagyon régóta vártunk :wink: :)

KépKép
bettike83

sziasztok!Én tegnap írtam ide egy pár kérdést?Tudja valaki,h hova tűnt???
ancsusz23

Bettike: de olyan jó jó jó jó néha panaszkodni egy kiccccsit :D :lol:

Ancsusz: az előző, 114. oldalon van, közel a lap vége felé :) Nem tűnt el, csak túlpörögtük azt az oldalt már :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csill: sajnálom,hogy nálatok is a természet betett..a hangyákra van hangyapor, meg hallottam a sütőporról is,hogy állitólag az is jó ellenük. Nagyon dühös vagyok mert most festettünk,valahol 2xra mert beáztunk,akkor leszedtük az összes cserepet és hullámpalát raktunk,újból átmázoltuk a beázások helyét és most megint beázás az új tetőn is át :x !!!teljesen új helyen..nem rég ért haza apa,felmászott a tetőre és átkopácsolta a szögeket a beázós oldalon,szerinte ettől minden ok lesz,igaz hogy már az eső se úgy esik..

Rita:remélem rendeződött a vérnyomid a gyógyira, ne azt nézd,hogy mennyi plusszal kezdted, hanem azt hogy a terhesség óta mennyit híztál. Szerintem senki nem mondaná azt,hogy nem volt rajta plusz kiló..én most híztam 1kg-t eddig nem, de eleve 75ről indultam a 167cm-mel..már kezdtem örülni hogy félideig ilyen jól tartom a súlyt, de egyik ismerősöm mondta,hogy csak most fognak ugrálni igazán a kg-t..ő is 165cmre csak 90kgig mérte a súlyát..de toxémiás lehetett, a toxémiások többet híznak:legalább 20-25kg-t is!mert fokozódik a vízvisszatírtásuk is.
Nagyon szép lehet ilyen nagy családban élni, irigykedem,én is szeretnék majd sajátot, mert olyan jó hogy 3tesóm van!
Jó hogy ilyen pozitívan tudod az esőt is szemlélni,amiket leírtál azok tényleg szép dolgok és egyetértek vele.

Nyufó: igen a csaszisok a sok fekvés miatt(ált.8-10óra) és a fuziba kapott fájdalomcsillapítók bódító és vérnyomáscsökkentő hatása miatt nem tudnak nagyon kipattani..meg lehet több vért is vesztenek,mint egy átlagos szülésben.

Ma gombalevest csináltam, kimentem a sárba a saját répáinkat kidagonyászni,hát apró kis vackokat tudtam a levesbe főzni, mert apa a cukkini mellé ültette őket, és a cukkini beárnyékolta,elszívta a tápanyagot tőlük.
Nyufó eszembe jutottál: a levesekbe mindig rakok karalábét,zeller gumót/írtad hogy ott nincs vmelyik/ én mindig nagy gunót veszek, felvagdosom és lefagyasztom,amikor kell,egy két szelettel kiveszek,esetleg még jobban összevágom, kell a levesekbe,mert add egy plusz ízt, meg apa imádja(potencianövelő :wink: )

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

csillag

persze,panaszkodjunk néha,ezzel sincs baj.végülis ez egy kismamis topic és ha van kedvünk elsirhatjuk a bánatunkat :)

ma csináltam olyan finom sajtos hajtoványt.lusta voltam képet csinálni,meg lemerülőben van a gép is,igy nehéz,de nagyon finom,csak a gyomrom nem nagyon birja mert azért elég margarinos é én meg bekajáltam belőlle melegen.

egy babának hány plédet érdemes venni?nekem 1 már van,ha minden l megy hétfőn itt is lesz.ma megkaptam a gremese által gyártott bandázsaimat is.nagyon jók,csak lehet az egyik nagy,de végülis azt a terhesség végére tartogatom mikor már jó nagy poci lesz.

tényleg annyira érdekes,már a 6.honapban vagyunk,olyan gyorsan tellik az idő,a páromnak is mondtam h haladjunk a festéssel is mert már nagy pocakkal nem bizti h birni fogom.

KépKép
bettike83

Avrenim: ez a beázás nálatok rémisztő :( Nagyon remélem, hogy sikerül végre pontot tenni az ügy végére, mert nagyon borzasztó tud lenni hiszen a frissen elkészült és drága munka veszik miatta kárba, és a sok "rápazarolt" munkaóra is! :( Szóval remélem, tényleg meg tudjátok oldani minél előbb! :)
Gombaleves? Jöhetne a receptje! Komolyan :wink:

Amire vadászom: krémlevesek, minden mennyiségben! Tippek, trükkök, bármi jó tanács, bármi fajta, bármilyen zöldségből [egy levesbolond] :lol:

Bettike: így van, panaszkodhatunk is :wink: azok is hasonlóak többünknek :wink:
A bandázs milyen vastag? Mert én is gondolkodtam rajta, de nekem igazából csak anyagsűrűséget válaszolt, de most hogy neked van, megkérdezem :D
Sajtos hajtovány? Annak is jöhet a receptje még ha kép nincs is :wink:
A telítődést megértem.. Mostanában vettem észre, hogy ha délután 5 fele eszek, akkor utána aznap már nem megy le semmi, így bizony van, hogy nem eszek túl sokat egy nap :shock: ami persze a súly miatt nem baj :wink: a babók meg úgyis elszedik ami kell :D Tegnap is 5kor ettem két normál szelet saját pizzát és este 11kor még mindig emésztettem :? :( :D

Már 2-jára szerkesztem, mert mindig elfelejtek valamit :(
Bettike, pléd ügyben nem tudok segíteni, én a magam eszével úgy gondolnám, hogy kell egy a babakocsiba, kell egy éjszakára a kiságyba, esetleg még egy vékonyabb. Vagyis 3-at vennék :roll: [basszus, akkor még 5-öt kell vennem!]
Tapasztaltabb anyukák okosabbak ez ügyben :D

Textilpelenka: teszveszen találtam, 20db van egy csomagban, 200Ft/db, postaköltséggel leosztva 243Ft/db. Több bababolt honlapján 250/db-ért láttam az ugyanolyanokat, szerintetek melyiket érné meg jobban? :? :)

Kép
kis-csillag
Tököl

avrenim

én is szoktam eltenni a hütőládába,paprikát,paradicsomot is jó a pörököltekbe,levesekbe télen is.ha van zellerem akkor azt is,vagy zöldségzöldjét.csak idén nagyon gyér lett,alig kelt ki valami,majdnem semmim nem lett.

KépKép
bettike83

csillag

ezek új pelusok?mert néha elröppennek az árakkal és a használtakat is elég drágán adják.nekem vna 2 új pelus meg 4 használt,amit majd szépen kifehérittek és jó lesz a fejecskéje alá ha épp bukik vagy bármi.az ujak meg orvoshoz védőnőhöz.

én is 2 plédre gondoltam kb.babakocsiba rendeltem teszveszről ilyen polyává alakitható plüss plédet,majdnem új állapotó,900ft volt.pk-el egyűtt is 1300 és ezek a fajták elég dárgák de viszont praktikus.

ha neked megfelel a teszveszes,sztem nyugodtan rendeld meg,azok is jó minőségűek szoktak lenni.én gondoltam veszek mesefigurásat is de aztán gondolkodtam,a sima fehér pelust le lehet hypozni,de a szineset nem,és emiatt döntottem csak a fehér mellett.

KépKép
bettike83

Köszi Avrenim, hogy törődsz velem, a vérképen nem volt csillag azt hittem akkor ez negatív, most egy kicsit megíjedtem, még lejebb kell vinnem a napi szénhidrátot? Már voltam kövéren cukros, nem leányálom.
Kedden megyek dokihoz, kivácsian várom.

Most nem írok többet, mert nagyon köhögök szinte folyamatosan és így nem valami jó. Ha jobban leszek jövök.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Kép
nlzs

Bettike: igen, épp azt néztem, hogy totál újak, és bizony láttam a használtak között is sokkal drágábbat. :shock:
Bár kicsit soknak tűnik a 20db, de pl. barátnőm alig vett 10-et és szinte mindennap moshatott, mert sosem volt neki elég.. :shock: Így gondolom ikrek mellett elkel a 20 textilpelus, illetve ha marad, az annál jobb :D

Nlzs: kitartást! És mihamarabbi jobbulást! Csodálom, hogy így is bírod a szénhidrátszegény diétát. Neked is jó és szép hétvégét! :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Pár nyavalygós sor))) 2napig hullámokban törtek rám az alhasi görcsök... ma olyan szinten, azt hittem kifekszem és 2magneB után is kellett 1óra hogy helyre jöjjek. Most nem tudom hogy a front, vagy valami kaja okozta, vagy egyszerűen a fáradtság. állandóan aludnék. Közbe elolvastam Balimamika mit írt... és még én nyavalygok...

Nyufó, szerencsére nagyon ritkán tör rám az hányinger, inkább émelygésnek mondanám. A ruhácskákkal az a gond, hogy még tuti gyarapodni fognak :lol: túl közel van a turi :lol:

pléd: én hármat vettem anno, egyet a babakocsiba (jó vastag) egy kevésbé vastagot és egy véknyat. Nyáron elég volt egy textilpelussal betakarni a bébit)))
Bár most is beszereztem egyet, gyüjtöm a Libero vonalkódot és az beváltható ajándékokra. most egy ilyen cuki plédet rendeltem:

http://liberoklub.hu/popup.html?images/prod_pics/65.jpg

Amúgy érdemes majd regisztrálnotok, ha meg lesz a baba, elég hasznos holmikat lehet beszerezni))) ja és a Pampersnek is van ilyen honlapja)))

Beázos topik leszünk? mi is beáztunk reggelre... biztos megint eldöglött egy galamb a lefolyónál... :evil:

Mára ennyit, jó éjt mindannyiótoknak!

Kép

Kép
anka10

nlzs

sajnálom ezt a fránya köhögést,remélem kigyogyulsz belőlle hamar.méz nem segit esetleg?én forró mézes tejet szoktam inni ha nagyon köhögök.

csillag

nálad valószinű el fog kelni a 20db pelus.meg a fürdővizben ki lehet öbliteni a pelust és már szárad is a radiátoron,ugyhogy ezzel sem lesz gond sztem.még én is lehet veszek 2-3dbot,de többet nem,elég a gondolom én,azzal egyűtt lesz 9db.törölközöt kapok anyutól feltéve ha megtalálja,4dbot,ebből 2 megvan,a másik kettő meg csak előkerül.és sztem emellé műr már nem veszek többet,felesleges lenne.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Pár napja csak olvasok, sok mindent nem jegyeztem meg, hiába, kismama agyam van... :?

Pléd elég szerintem 3 darab, nekünk 1 volt, illetve 2 plüss takaró, nem kellett több.

Csuklás: Marci is csuklik, jóval előbb kezdte, mint Lexi. :wink:

Balimamika, Anka, jobbulást, vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!

Nlzs, gyógyulj meg hamar!

Nyufó, Spumilla, az elnyuffogott, illetve elspummogotton percekig röhögtem, nagyon jó!!! :lol:

Dalmicsek, csatlakozom hozzád, és imádok pocakos kismama lenni, Lexi után nagyon hiányzott, pedig a végén már nehezemre esett felállni is, de olyan furcsa volt nélküle. Na meg az érzés, hogy valaki rugdos odabent, szerintem nincs ennél jobb! :D
Az mellékes, hogy fáj a szeméremcsontom, visszereim lettek, és kezd ödémás lenni a lábam. :wink: Hiába, öregszem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Velünk minden rendben, Marci bpd-je 6,56 cm, kb 785 gramm, és a szalag már nem látszik, olyan boldog vagyok! :D Éreztem a héten, hogy valamit nagyon rángat, ez nem csuklás volt, szerintem azt a micsodát unta meg végleg, mert útban volt. :lol: Szóval ez tényleg egy CSODAFÓRUM!!!!!!!
Lexi tegnap kapott új ágyat, vagyis használt, de nekünk akkor is új. :D Nagyon bejött neki, bár éjszaka 1x sírdogált, mert lemászott róla és a matracról is, és szegénykém négykézláb állt a sarokban, a sötétben nem talált vissza. :( De reggel az ágyikóban ébredt. :D
Csütörtökön kapott egy csomó cuccot őszre, télre, már csak 2 kabát és egy overall hiányzik, én meg túrtam magamnak egy hosszú farmerszoknyát egy bő rózsaszín kardigánnal, nagyon örültem. :D

Szerdán átéltem egy frankó kis gyomorrontást, annak minden velejárójával, hát frankó volt, de csütörtökre teljesen rendbe jöttem. Mondjuk félig még diétázom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ancsusz, sajnálom. :( Szerintem menj el egy alapos genetikai uh-ra, ott remélem, meg tudnak nyugtatni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Avrenim bacc :twisted: us ezt nem hiszem el!!!!!!!! Hogy a csudába áztatok be már megint???? A sógornőd nagyon durva hallod. Nekem is van a környzezetemben hasonló típusú ember, hogy bírod elviselni, tolerálni? Mert gondolom a párodnak se nagyon tudod szidni, hisz a tesója, de szar egy helyzet :cry: Hát izé, rajtam tényleg nem volt induláskor, április elején még 58 kg voltam 164 cm-re és most khmmm. több vagyok mint te. Regivel is több mint 20-at híztam, de most úgy látszik másodszor még több lesz. De nem voltam toxémiás, mert bár nagyon vizes voltam, de a vérnyomim rendben volt. Nagyon hízékony vagyok, ahhoz hogy ne hízzak, másfél órákat kell eddzenem meg alig ennem. Hát most egyiket se csinálom és dőlnek a kilók, ez van. Karalábé nincs itt, de a zeller se olyan mint otthon. Mint ahogy van fehérrépa de tök más mint az otthoni. Csak simán nyersen dobod a fagyasztóba? Nem vizesedik be?

Kis-Csillag ez a beázás az új albérletben van? Mert akkor kell szólni a tulajnak hogy csináltasa meg! Oké, én úgy értelmeztem hogy az összes felrakott kép a turiból való :lol: Igyekszem kímélni magam, de pár pakolászást még meg akarok csinálni a harmadik trimeszter előtt, mert ha nem ment feljebb a lepény akkor abban az időben várható legjobban vérzés, szóval a legjobban úgy néztem akkor kéne magam kímélni. Úgyhogy még van három hetem, aztán utána tényleg komolyabb láblógatásba kezdek De addig is csak óvatosan csinálgatom a dolgokat. Meddig fájt a pocid a császár után? Mennyire gyorsan gyógyul? Én se tudok háton aludni :shock: Napokig úgy kell? Hát én nem kezdtem plusszal, mégis már messze lehagytam a plusszal kezdőket is, biztos hogy verem az egész topikot hízásban, én leszek a fő fogyókúrás tavasszal. Azért remélem minél kevesebb sorstársam akad, de ha úgy alakul, akkor majd együtt kitartóbbak leszünk :lol: Akkor majd fogyókúrás recepteket töltünk fel a gasztróba :lol: Nekem is van finom gombaleves receptem, és van több krémleves receptem is, akkor majd megcsinálgatom őket és feltöltöm, ha érdekel. Ikrek mellé szerintem kell a 20 db-os pelus. Én Reginek vettem annyit így mindig volt tiszta, nem kellett naponta mosnom, de én azt rakom a pelenkázóra, akkor etetésnél azt használtuk, ha tejcsis lett, ment is egyből a szennyesbe, mert a tej gyorsan romlik és bebüdösödik. Szóval tényleg fogyóeszköz.

Bettike így van különben tényleg, akkor meg már pörögnek az események. Sőt az utolsó pár hétben már várja kismama a szülést, valahogy úgy vagyunk bekódolva, erről olvastam. A szüléstől való félelem, szorongás elmúlik és már csak egy vágyad van, hogy jöjjön már ki a picúr, nem csak azért mert várod, de az utolsó pár hét már elég húzós, már a cipődet se tudod bekötni,nem tudsz aludni, 6x mész pisilni az éjszaka, stb. már tényleg terhes kicsit a terhesség. Nem nagyon hittem el, amennyire be voltam tojva a szüléstől Regivel de tényleg átfordult nekem is. Plédből minimum egy csere kell azért, ha a másikat mosni kell, addig legyen váltás. Ha olyan plédben gondolkodsz amiről írtam és nem húzod be, azok hamar megszáradnak, kimosod, feldobod a fűtőtesre, egy óra múlva max. tök száraz, elég szerintem a kettő. A babakocsiba télen én bundazsákot használtam. Amikor jött a jobb idő akkor meg ilyen takarót, szóval nekem van belőle vagy 4-5. Dobd fel a sajtos hajtoványt :lol:

Rita a 6 kg sok neked? Én le se merem írni lassan mennyinél tartok, de ennél sokkal-sokkal többnél. Nincs otthon vérnyomásmérőd? Nem tudod mérni rendszeresen hogy mennyi? Meg ha jól emlékszem ha a vizesedéssel jár együtt a magas vérnyomás, akkor léphet fel a terhes mérgezés? Arra emlékszem, hogy Regivel nagyon vizes voltam és azért vettünk vérnyomi mérőt mert én is ettől féltem és minden nap néztük a vérnyomásom az utolsó két hónapban. Nem semmi a felsorolás mennyi mindent kell még csinálnod így este, de ennyi gyerkőc mellett, nem csodálom. Minden elismerésem a tied, azért nagy feladat ennyi buksit irányítani! Gyere amikor csak tudsz!

Ancsusz az előző oldalon lehet a beírásod már, többen hozzászóltunk. Ha van kedved, gyere írj te is!

Nlzs jobbulást neked! A cukrot én úgy tudom hogy 7,8-tól számít cukorbetegségnek, szerintem ezért nincs csillag a leletednél, de a 7,3 is már magas, nagyon határérték. De odafigyeléssel ez még visszaszorítható, egy pocakos ismerősöm most csinálta végig nemrég hasonló értékekkel, még nem kellett számolgatnia, csak visszavett a dolgokból és szépen helyreállt neki és azóta is folyamatosan odafigyel most már szülésig.

Anka sajnálom a pocifájást, reméljük tényleg csak a front! Ha szaporodnak a ruhácskák, jöhet róla fotó :lol: Nagyon édi a léd!!! A beázást sajnálom, úgy látszik most többeket érint :cry:

Beze én is szeretem a pocakos létet :lol: Gondoltam is rá már hogy mi így hogy kettőt tervezünk, elvileg ez lenne az utolsó terhességem, lehet hgoy 5 év múlva meg majd megőrülök azért hogy megint terhes lehessek. Nem tudom. Még hárommal be lehet férni egy személyautóba.... Szóval ki tudja :lol: Viszérrel tudok társulni sajna :wink: De szuper hogy eltűnt a szalag és a súlya, hát nem semmi!!! Közeledünk a kilóhoz :lol: :lol: A BPD érték mikor volt? Szuper hogy Lexi ilyen ügyes, akkor nektek is felszabadult a kiságy a picinek :lol: Gyomorrontás, brr, mitől? Az kemény lehetett főleg pocival.

KépKép

KépKép
nyufó8

Jaaa itt különben ömlik az eső, úgyhogy szerintem megcsináljuk a hétvégi szokásos teendőket, főzés, takarítás, aztán ledobjuk magunkat relaxba
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó, aznap lejáró joghurttól. :( Mondtam is a férjemnek, hogy fura az íze, őt még aznap meghajtotta, én kicsit rosszabbul jártam, ez van. :wink:
BPD érték tegnapi. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nyufó

itt tengpa meg tegnapelőtt esett egész nap,ma hála az égnek már nem esik,de meddig nem tudom,kicsit kezdett már sok lenni.

nekem is kellene még bundazsákot vadásznom mert az nincs,de asszem majd szétnézek valami turiban.tescobanm volt nagyon ari volt,3500ért.de azok mondjuk inább lányosak voltak.majd vadászok még teszveszen is,hátha lesz valami jó.de abból már csak nagyobbat veszek,mondjuk62eset,mert nehogy kicsi legyen az 56os pl.azért hamar nőnek ezek a picurok.

én is 2 plédre gondoltam,még egyet vadászok.akartam varratni,de csak az anyag ami nagyon jó mellesleg,1700körül van métere.még megvarratom,olyan 3000ben van,bár ha nézem az árakat akkor nem vészes.

KépKép
bettike83

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:54-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:55-kor.
szonce82

Üdv. Mindenkinek!

Anka: tulajdonképpen sok minden okozhatja, én még magamnál speciel kajától nem figyeltem meg, és most ez a front sem viseli meg a méhem, de akármelyik lehet nálad! Pihenj amennyit tudsz! :)

Bettike: valószínű :twsited: ugyanis nem akarok feltétlenül mindennap mosni, meg vasalni :D Illetve ha kell is, akkor felváltva egyik nap a babáknak, másik nap magunknak. Végtére is jön a tél, nehezebben fognak száradni a rucik.. Pláne a felnőtt méretűek :lol: :twisted: Ez a plédanyag, jó hogy írtad, akkor azt hiszem bátran vadászok én is majd a teszveszen! Illetve lehet nicket kellene cserélnünk, nehogy egymás elől akarjuk elhappolni a cuccokat :D :wink: :lol: Megírjam enyém priviben?

Beze: ugye milyen klassz a csuklás? Bár te korábban Lexivel érezted, de én pl. Zsomborral nem :o Így most külön öröm, hogy hetek óta érzem, ez jót jelent, isznak odabent a lurkók nálad is nálam is :D Úgymond gyakorolnak :lol: Szalaghoz gratula :D, gyomorrontás fúúj :( nem lehetett kellemes. Marci méretei csodásak, nagyobb a korához képest! Nekem 25 hetesen Zsombi született 33 centivel, 700 grammal.

Nyufó: persze hogy az újban :lol: De sok mindent nem lehet vele csináltatni, ugyanis panelhiba :( Konyhában van szerencsére, az asztal szinte takarja, csak a festés ugrott azon a részen. Holnap délelőtt jön a srác, megmutatjuk neki, de redőnyt kéne valszeg venni a konyhaablakra.. :roll: :shock: Akkor nem verődik fel arra a részre az eső a párkányról, hogy befolyjon.. Levesek jöhetnek, megveszek a levesekért :twisted:!!

Huhh, meddig fájt? Attól függ.. A másnap hajnali felkeltés után megszabadítottak a katétertől is, így wc-re már magamnak kellett botorkálnom, aztán aznap szombaton délután már róttam a köröket a folyosón, és vasárnap reggel, amikor beütött a baj, magam mentem fel a 3. emeletre segítség nélkül. Ha mozogtam, akkor nem fájt, felkelni volt nehéz, meg leülni (pl. wc-re) és az első nagydolog, műtétet követő napon (hála a két nagydobozos joghurtnak!!!), az még ciki volt. Viszont addig más kaját nem kaptam, amíg nem produkáltam :roll: Kíváncsi vagyok, a SOTE-n hogy lesz :D A műtét utáni éjszakán kellett háton feküdni a spinál miatt, másnap már forgolászhattam, csak az is rossz volt, mert volt egy cuki zacsim a pocakba varrva, amit csak a 4. napon húztak ki (drén a neve..) és azzal nehéz volt, fájt, hogy bent van, de miután kihúzták jobb volt. De a bikinisek úgy láttam nem kapnak :shock: Mázlisták :lol: Bár Avrenim szerintem ezt jobban átlátja :wink: Akkoriban 4. emeleten laktunk, és a 4. napon hazamehettem, mondván otthon jobban gyógyulok, bár paráztam ezerrel a vágat miatt, de okosan elláttam magam. Varratszedés a 10. napon volt, utána lehetett tusoltatni a sebet, utána már gyorsabb volt a javulás. Nehezet emelni nem lehet, az első 6 hétben max. 2-3 kg azt hiszem? Meg guggolni nem szabad, szexelni sem érdemes, se lehajolni, tehát mindent csak okosan. Szoptatni fekve célszerű csaszi után, ezt hallottam, olvastam.

Kellemes relaxot délutánra! Én újra kezdtem a Grace klinikát :lol: Az lesz a délutáni programom :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Szonce: esőt sajnálom, meg a zsufit, de ahogy az eredményt nézem, jó lehetett tényleg :D Nagyon cukik ezek a kisruhák! Hmm, de jó lenne már beletenni őket egy 56os rugiba :D
Harisnyát nekem is kéne asszem vennem, mindkettőnek, pláne, hogy tél lesz.. Jövő szombaton lehet a börzén meg is teszem :D Kíváncsi vagyok rá, milyen lesz :D
Fehérítés? Mosószóda? Flóraszept? Nincs benne rutinom, azonban érdekelne engem is!! :D
TV lógatás tök praktikus, így szinte helyet sem foglal!!! Kár hogy nekünk TV majdnem 60kg :twisted: :lol:
Hímzés, nagyon jó, anyum is szerette régen vagy tán most is :) Egy ideig én is, de mostanság nem :) Keresztszemes engem is érdekel. Reméljük Nyufó hamar hozza a vele kapcsolatos híreket :D

Most megyek, megsült a napraforgómagos kenyerem :D
Aztán pattanok ágyra, TV elé, s hajrá Grace klinika :lol:

Még jövök később, pusszantás :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Dalmicsek:
szegény Muffin, de sztem jól tettétek, hogy elvittétek futkározni.
Az nagy boldogság, a mi kutyánk is imád szaladgálni, néha olyan mint eggy kis mérgezett egér, cikázik ide-oda. Tök jó munkahelyed van, én légikisérö akartam lenni miután kijártam a sulit, de nem vettek fel a nyelvtudás miatt. (csak német nyelvvizsgám volt, azt kevesellték).

Krisz0923:
Remélem már jobban vagy! Miért ne lennél igazi kismama? Ott nővöget a pocidban egy kis élet, sztem ennél szebb dolog nem is történhet egy nővel. Biztos vagyok benne, hogy a problémák, fájdalmak, depik ellenére egyikünk sem cserélné le az állapotát nem terhesre, szeretjük, védjünk a pocaklakót, és már türelmetlenül vágyunk a megszületésére.

Bettike:
irigy-irigy olyan szép dolgokat szereztél/kaptál már. Nekem is fáj a derekam. Mondtam is, basszus szétmegy a derekam, aztán eszembe jutott, hogy szó szerint szétmegy, mert tágul a medence.

Kis-csillag:
már elég sokmindened megvan nem? Okosan csinálod, mindig veszel vmit, így lassan összegyülik a babacucc. Képzeld ruhapakoláskor (téli-nyári ruhacsere) megtaláltam a régi szoptatós melltartómat. Igaz, nem olyan szép fehér már, de ki tudom fehéríteni. Annyira megörültem neki, mintha nem is tudom milyen nagy dolgot találtam volna.

Klem:
Remélem, hogy jól megdögönyözted a keresztfiadat, és jobb kedvre derültél! Nálunk is sokat esik az esö, meg hideg is van, de olyan jó illat lesz, meg az ősz kesernyés-fanyar illatát is imádom.

Nizs:
A párod nagyon aranyos lehet, amikor igy kommunikál a babával. Én is szoktam puszikat kapni a hasamra. Remélem Ti is jobban vagytok már! Boldog szülinapot a nagyfiadnak! Ja és nem akarok hülyeséget mondani, de asszem 1-2 deci bor nem árt, tehát azért kóstolhatsz kicsit. Nem tudok róla hogy bécsben 18-án bababörze lenne. Június elején-közepén volt, arról tudok.

Avrenim:
Nagyon jó, hogy nem kell olyan sokáig melóznod! Tetszett a beszólásod a dokinak, látom anyatigris lesz belőled! Sajnos szükség is lesz rá, mert hihetetlen, de annyiszor meg kell védeni a gyerek érdekeit (föleg az iskolában majd). A párod családja hihetetlen, sajnos én is ismerek ilyet. A szülök a hibásak, mert ök nevelték ilyen életképtelenre a gyereküket, el se tudják képzelni mennyi kart okoznak ezzel. Mi lesz a lányukkal ha már nem lesznek? Engem is önállóra neveltek, és én is önállóra neveltem a lányomat, igaz megkaptam pár okos szülötöl, hogy lusta szülöknek van önálló gyereke. Mondtam lehet, de buta, hülye szülöknek pedig debil, életképtelen gyereke lesz, aki még a seggét se tudja egyedül kitörölni. Akkor már inkább “lusta” szülö vagyok.

Szonce:
Nagyon sajnálom az allergiás rosszullétet! Gyakran van? Olyankor nem szoktál bekapni kalciumot?

Balimamika:
Már gondoltam Rád sokat, mi van veled. Hát nem jó hirek, de biznod kell, hogy pihenéssel, magnéziummal javulni fog az állapotod! Gyere sokat a fórumra (na pont én mondom) és írd ki magadból a bánatodat, már a beszélgetéstöl is megkönnyebbülsz. Nem szabad elkeseredned!

Nyufo:
Nagyon örülök, hogy jobban vagy lelkileg! Szoktál skype-olni a barátaiddal, családdal? Jómagam azt vettem észre, hogy a “begubózás”tól még rosszabb lesz, nagyon sokat segít ilyenkor a szeretteimmel való beszélgetés.

Msi:
a “gyerek még bent nem maradt “ jó szöveg! Eszembe jutott róla egy másik, ejtöernyös mondás, miszerint még senki nem maradt a levegöben! Egész életemben ki akartam próbálni az ejtöernyözést, és egyszer ugrohattam tandemben, óriási élmény volt, na akkor hallotam eleget ezt az okosságot.

Rita:
teljesen a Te véleményeden vagyok, én is imádom az őszt, bár nem nagyon reklámozom, mert általában hülyének néznek emiatt. Bár nekem most nincs sok idöm molyolni, örülök, ha a házimunkával utolérem magma, de azért élvezem.

Anka:
Beállok a beázásosok közé, nálunk a mühely ázott be, ami azért nem olyan nagy probléma, mint nálatok, vagy Avrenim, és Kis-csillag esetében.

Beze: Gratula a szép eredményekhez! Éljen a CSODAFORUM! Gyomorrontás, uh, az nem jó. Remélem jobban vagy már azóta!

Spumilla:
Mi van Veled? Nagyon eltüntél!

Hát velem semi extra nincs. Max. annyi, hogy csakúgy szárnyalnak a napok, sok a tennivaló, úszok állandóan a házimunkával, este pedig örülök, ha ágyba kerülhetek. Egy új tevékenységbe is belekezdtünk a többi mellett, autoalkatrészek forgalmazásába, és most új ügyfélkört kell kialakítani, ami csomó jövés-menéssel jár. Föleg agyilag merit le, a nap végére tiszta zokni leszek. Plussz megkezdödött a suli is, csomó beszereznivalót, idöt és pénzt jelentett. Mondtam apának, hogy jövöre a Zsofi továbbtanul a középiskolai kezdés még drágább lesz, elkezdhetünk már tavasszal gyüjteni a tanévkezdésre. Hát nekem is megvolt a parázás. Szóval néha fájdalmas a babamozgás. Rákerestem neten, és lehetséges okként a túl kevés magzatvízet találtam. Meg az ezzel járó rémtörténeteket. Fel is húztam magam eléggé idegileg, és megfogadtam, hogy a jövöben soha nem járok utána egy tünetnek se, mert csak még jobban beparáztat a sok info.
Most egyébként is merges vagyok, mert már legalább 2 napja, éjjel-nappal lövöldöznek a vadászok. Fogalmam sincs mire, itt csak vadnyulak, fácánok, pár öz van. Köcsög vadászok, hogy lönek egymást seggbe! Remélem most senkit sem sértettem meg, ha esetleg valamelyikötöknek van vadász párja, rokona, attól bocsánatot kérek! Tudjátok engem föleg az eljárás zavar, mert az nem vadászat, hogy a hajtók szinte a vadász lába elé hajtják az állatokat, az meg lö mindenre ami mozog, hanem mészárlás. Persze senki halálát nem kívánom, de a hirekben hallani elég vadászbalesetet, amikor egymás lövik seggbe, na ez számomra kicsit kiegyenlíti a számlát. Bocs, a kirohanásért, de úgy feldúlt a dolog, annyira sajnálom az állatokat!
Más, örvendetesebb dolog: a jövö héten megyek orvoshoz! 22-én pedig genetikai uh, remélem legkésöbb akkor megtudom a pici nemét!
Uh jó sokat írtam, bocsi!

Kép
zsuzs35

Bakker! Lemaradt a köszönés! :oops:

szóval: Sziasztok csajok! :D

Kép
zsuzs35

zsuzs

nálad mág nem tudni a baba nemét?gondolom nemsokára te is fogsz majd vásárolni :)
én az a helyzet h nem akarom az utolsó pillanantokra hagyni mert akkor csak a kapkodás van.úgy mint szonce is,én is ott akarok tartani h már csak harisnya kell mert már minden megvan.

egyébként szép cuccokat szereztél be szonce :)

csillag

egyszer láttalak valahol licitálni,de most nem jut az eszembe mi volt a neved :)
ami nekem még kell,1 pléd az tuti
akkor a pelenkázó szekrényre az az alátét.
kis harisnya,zokni,néztem,1200körül van 1db kisharisnya,kész rablás...

meg ugye az ágynemű,lepedő még 1db kb.
most hirtelen nem jut eszembe más,ja de,kis sapi,kesztyű.

KépKép
bettike83

Bettike:
nem lehet tudni, ki lakik odabent, mert szégyenlös a lelkem, nemigen mutogatta magát eddig még. :) Remélem most majd kiderül! Hát igen, már eléggé viszket a tenyerem egy jó kis babashoppingra, csakhát még várok kicsit, meghát nekem aztán még van idöm vásárolgatni (én vagyok a kakukktojás köztetek, mert febr. 5 az idöpontom :wink: )

Kép
zsuzs35

zsuzs

nem baj az,akkor is már örökös januári tag leszel :D meg aztán ki tudja,még bőven lehet januári bébi is,az az 5 nap nem sok :)

majd vásárolgatsz,végülis tényleg nem hajt a tatár.

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: