Elkapott a szuperdepi, a "semmihez sincs kedvem", aztán már az utolsó hozzászólásomon is éreztem hogy nem gördülékeny, gondolkodnom kell, mit írjak, aztán úgy voltam vele inkább jövök ha jobb már a hangulatom. Már megyek kifele bár még mindig rajtam van azért, most is úgy be van borulva hogy épp hogy nem kell még lámpát kapcsolni. De jó, jön a hétvége, ilyenkor együtt a család, apa is lejön a barlangjából, szóval jó lesz. Azért tegnap felraktam a kajcsit amit csináltam a gasztro topikunkba, láttam Kis-Csillag ki is szúrta
Salsifraga hát már nem olvasod mert már úton vagy, de nagyon jó utat nektek. Nekünk is kicsi a család, sosem volt pici a kezemben, én be voltam tojva hogy mit fogok majd kezdeni vele, főleg segítség nélkül itt kint és igaz az anyai ösztön, az első pillanattól olyan természetes volt megfogni, nem gondolkodtam egy percet se hogy hogyan fogjam. Persze előtte nem hittem el, hiába mondták hogy jön az ösztön, tényleg jön. Bár te optimistán állsz hozzá hogy biztos menni fog, szóval már a hozzáállás is jó, én azért pánikoltam kicsit
Kis-Csillag húúú nem semmi hogy ennyire fáj a pocód. Tényleg kéne szerezned hastartót. Még jó hogy otthon vagy és le tudsz dőlni amikor fáj. Tényleg azért még a nagy növekedés hátra van, megértem hogy tartasz tőle. Orvosod mit mond, szokta ellenőrizni a heget hogy bírja-e? Egyáltalán nem sikerült tenyérbemászósra az írásod, az előző oldalon, inkább majd elbőgtem magam, jó volt olvasni, bírom amikor kirobban belőled az érzelgősség, minél többször
Anka akkor üdv a klubban, úgy látszik sokunkat kerülget a depi mostanában. Tök jó hogy ki is másztál belőle. Nagyon édesek a rucik és rakj csak bármennyi képet, mi csak gyönyörködünk. Nem is tudom melyik a kedvenc, látszik hogy lányos anyuka vagyok, egyből elolvadok a sok kis lányruci láttán, igazán jó kapás volt, ügyi vagy! Az AFP meg szuper!!!! Beírtam a méreteket. Lehet azért kisebb mert kiscsaj
Spumilla visszanyuffogtam
Dalmicsek szuper hírek, jó állás, költözés, akkor mire meglesz a pici már ti is az új házban tudtok lenni? Az jó lenne nagyon! Megy a drukk hétfőre hogy elvigyék a lakást!!! Feltűnt hogy mostanábn ritkán jössz, főleg hogy korábban te is rendszeres beíró voltál. Remélem azért majd visszajössz. Mivel foglalkozol a reptéren ha meg lehet kérezni? Jó a kilátóterasz
Avrenim hogy áll apa a meló kereséssel? Talált már valamit? Ettől a dokitól elszállt az agyam ahogy olvastam
Nlzs köszi Regi köszöntést
Lenojo én is így vagyok a 24. héttel, amikor kiderült a lepény probléma, azt tűztem ki, mert a betöltött 24. héttől már inkubátor van. Most az új cél a 28. hét, mert akkor a pár százalékról megnő a baba esélye már nem emlékszem pontosan de nyolcvan vagy kilencvenvalahány %-ra. Aztán majd megint tovább lépek. A harmadik harmadtól tartok, azt olvastam hogy a legtöbb vérzés akkor lép fel. Úgyhogy akkor majd visszakapcsolok még jobban. Én is néha úgy érzem hogy csuklik bent a pici, mert olyan ütemesen ugrál a pocak, nem hiszem hogy már most ilyen ritmusérzéke lenne
T.timi most már nagyon kíváncsi vagyok a szobára, mikor lesztek kész, mikor jön a fotó? Az szuper hogy a busz háztól házig visz, azért az sokat könnyít a "december közepéig dolgozok" terveiden. Azt viszont jól teszed ha nem mész rendelni, 12eft-ért tényleg hogy este 9-re érj haza, ráadásul ilyen közegben
Szonce Ádámnak utólag boldog névnapot kívánok! Az én párom detto ugyanaz, sosem volt baba a kezében, és első perctől csinált mindent ügyesen! De azért tudod hogy mázlisták vagyunk, sok pasi nem tud semmit kezdeni a gyerekkel, amíg nem tud vele kommunikálni, kapcsolatot teremteni. Reméljük Ádámnak nem válik szokásává az éjszakai műszak. Ma Regi is az utolsó 3 órát velünk aludta, mert valamiért felsírt, és nem is tudott visszaaludni, apa áthozta, de szerencsére köztünk visszaaludt. De nem szokott ilyen lenni. MO semmi az itteni dolgokhoz képest. Itt már OKTÓBERBEN! minden a karácsonyról szól és minden fel van díszítve, nagyon gááááz. Az ajándék reklámok hogy mit vegyél karácsonyra pedig már MOST mennek a tévében. Ehhez képest MO még nagyon jó. Nyugatról szivárog mindig a szar, hozzánk is innen meg Amerikából jött sajna
Msi te tiszta zokni vagy, potyognak a könnyeim, ez volt a koronája a mondatodnak hogy "jó a fejem se stimmel nagyon, de a zacsiba nem kapok levegőt", hát behaltam. Remélem magad helyett a férjed duplán szeret
Rebeka köszi Regi köszöntését! Te is szépet írtál ám
Nono én is el szoktalak olvasni a másik fórumban, képben vagyok. Sajnálom hogy most ennyi nehézség van, csak erőt és kitartást tudok kívánni, lesz jobb is, csak ki kell dekkolni
Krisz jó hogy bejelentkeztél, gyere sűrűbben. Ez a mondatod meg "Néha úgy érzem nem is vagyok igazi kismama, mert nagyon le tudok törni" hát csak olvasd vissza az előző két oldalt, asszem hogy nem vagy egyedül
Klem kikupált a depiből a keresztfiad?
Bettike nagyon édesek a játszószönyegek
Krisztin nagyon tetsztett a hosszú leveled, olyan jó hogy vannak akik ki merik írni azokat az érzéseket, amiket esetleg más nem és látod hogy nem vagy egyedül a gondolataiddal, érzéseiddel
Ancsusz sajna én nem tudok segíteni. Viszont gyere csak, ez itt egy nagyon jó csapat, mindent le tudunk írni, és csodafórum mert eddig mindenkinek helyre jött a nyavajája. Viszont amit a kislányodról írtál, végtelenül sajnálom ezt a tragédiát, nem is tudom hogy lehet megélni egy ilyet. Mitől lett agyhártya gyulladása?
Balimamika sajnálom hogy ennyire nehéz a terhességed, feküdj-feküdj-feküdj. Ha kiengedtek a kórházból akkor csak sikerült javítani a helyzeten. Nagyon csuriban a kezem hogy kihúzzátok még sokáig és enyhüljenek a nehézségek! Gyerkőcre tud valaki vigyázni???