A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok.

Riella orulok, hogy rendben ment minden, es lehet, hogy tenyleg kicsit megsertodott rad Martin, hogy ilyen gaztettnek vetetted ala, mint oltas! :) Ahogy kiveszem az irasaidbol te is erzekeny szemelyiseg vagy, gondolom ezt o is orokolte toled! :)

Mi jol vagyunk, pindur ma meg hangosan nem kacagott..de remelem fog. Olyan edes volt tegnap!!! :)

Itt van 2 kep.
Kép Vicces!

Kép Mégsem vicces!

Kép

Kép
lorcika

Szaisztok!

Konyha ég mindig romokban, de talán már látom az alagút végét, a kosz nem fog egyhamar megszűnni, ugyan a hétvégén feltesszük a szekrényeket, amibe vissza tudok pakolni... de a munkalap csak hétfőre lesz az ajtók meg két hét... jah és három hét múlva jönnek ablakot cserélni. Azt már féllábonis kihúzzuk.

Levibaba épp a nagy ágyon hempereg, imádott aludni, ha köztünk alszik akkor anyja és apja közt vándorol, hol hozzám bújik, hol az apjához, nagyon édes. Nálunk is megy már a magyarázás, és a hangos nevetés.
Bringa! levi is gyakran remegteti a száját, de még nem gondoltam rá hogy ez kóros lenne..... nektek is ez volt????

Lorci! Nálunk is megugrott a kaja igény van hogy 200 grammot eszik!!!!! 200-at, mint egy kis haspók.... aztzán csak 70-et
de az átlag az olyan 120 körül van nekünk is, szigorúan 4-4,5 óránként szopizik... mármint nem én vagyok szigorú, hanem ő ezt tartja. De gyakran teszem cicre csak úgy nyugiciciként is. Akkro három kortyot szív és már alszik is! :) Tündéri.
A 200 grammot azt úgy nyomja be hogy abból 150 tejecske és még vagy 50 tea.
Rászokott a teára napi 150 mili teát iszik meg kétrészre osztva délelőtt a felét és délutána másikat.
A súlygyarapodása neki is szuper, de én nem mérem csak havonta. havi 1,2 kg-t gyarapodott.
De emelett a szopizás után szinte azonnal betömi az öklét a másik kezével tolja befelé és szopja mintha kötelező volna.
Mostanában nem alszik olyan jól napközben csak felületesen alszik, leginkább csak a kezemben vagy a hasamon vagy összebújva tud jót aludni. At éjszakát át alussza 10-6-ig.

Nah puszz megyek, jók legyetek!!!

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

A ma ejjelunk is ebredos volt sajnos.
8 korul furdertjuk, szoval legkesobb 9-kor alszik.
Ejfelkor felebredt, ette a kezet, de nem azert mert ehes, hanem szerintem ezzel probalta kibirni a gorcsoket.
Megtornaztattam, jottek a pukik, aztan cumival megnyugodott, elaludt.
Na gondoltam hatha 5-6-ig alszik, de nem fel4-kor ismet a cuppogasra lettem figyelmes, megetettem, elaludt.
Reggel pedig fel-7 kor kelt, evett.

Nem azt mondom, hogy gaz, mert vegulis nem orditott, de ahhoz kepest, hogy ugy ket hete mar ataludta rendszeresen az ejszakakat, kicsit elkeseredtem.

Nektek most hanyszor eszik egy nap?

KépKép
horilda

sziasztok
gyors bekukk

ilda, most már jó ideje mi beálltunk a napi 6x-i kajára. Kb. reggel 6-tól este 9-ig, durván 3 óránként kaja, aztán egész éjszakás alvás, nulla ébredéssel. Egyelőre. :D

Legi

Kép
leglesscat

En is csak gyorsban jovok.
Nalunk ugyanaz van, mint Legieknel! Nagyjabol pont!!!! :D :D

Na rohanok.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Nagyon büszke vagyok magamra,h többetek is a frász kerülget az én hülyeségem miatt :oops: :(
Bocsi lányok,senkire nem akartam görcsöt hozni,de most már akkor gondolom kutya kötelességem leírni,h mi volt Lilivel.

Elöljáróban Doo neked írnám,h laikusként azt gondolom,Viktória csak azért remegtette a lábfejét,mert ők ugye még lábujjhegyen állnak.Namármost,ha én így állok-mondjuk ez elég ritka :wink: :lol: -,akkor nekem is remeg utána a lábam,szerintem nála csak ez lehet az ok.Gyengék még az izületei,a terheléstől csinálhatta,de ha nem így van,akkor majd gondolom (és remélem) Ági kijavít.
Lili teljesen más helyzetben produkálta ezt.Mivel kicsit valóban fokozott az izomtónusa a lábában,evés közben csinálta ezt a vége felé,ahogyan kezdett ellazulni.Akkor egy nyújtózás után remegett a lábfeje,úgy mikor mondjuk rosszul tartja az ember és egy ideget elnyom.De!Én nem csak emiatt vittem őt el orvoshoz,ettől önmagában nem szartam volna be.Írtam,h alig gügyög,és néha olyan sírást produkál,tényleg csak néha,h olyankor azt hiszem vmi nem stimmel nála :shock: Anyuka hivatalos beteg,én sem vagyok százas ugye :roll: ,ezért én összességében voltam betojva.
Bogyra!A száj remegésre azt mondta a dokinő,mint Ági,h három hónapos korig bőven belefér,az idegrendszer még éretlen.
Lányok!ne haragudjatok,ha bárkire felesleges gyomorgörcsöt hoztam,ezután azt hiszem inkább kussolni fogok az ilyenekről.
És ezennel a témát dobtam. :oops:

Mi ötször eszünk egy nap,és a múlt héten már egészen 7ig aludtunk.De amióta többet kajál hamarabb megéhezik,így most újra csak hatig van alvás.Kivétel ma,mert ma nekünk is olyan éjszakánk volt,mint Ildáéknak,arra keltem hajnal 3kor,h tornázik és olyanokat pukizik,h csak :shock: :!: Szenvedett 5ig,akkor megetettem,bealudt,majd kaki és utána alvás megint 9ig.
Utána egész délelőtt aludtunk együtt,régen éjszakáztam már,kicsit kimerített.

Lépek,mert felébredt.
pusza

Kép
bringababa

Sziasztok!

Az az igazság, hogy erről a remegésről én is ennyit tudok, amit leírtam. Doo, önmagában szerintem nálatok sem "kóros", bár túl vagytok a 3 hónapon. Azt gondolom ez nem egy éles határ, szerintem ez is olyan "átlag" lehet, hogy átlag addig elmúlik, ha az idegrendszer éretlensége okozza. Gondolom van akinél hamarabb abbamarad, van akinél tovább megvan. Ha mellette nincs más tünet, akkor nem hiszem, hogy baj. Zita, a kislányom is elég sokat remegteti még a száját szopi közben, (a lábát már nem, egy időben azt is csinálta). Amit Bringa írt, hogy a terheléstől lehetett...nem tudom. Gondolom a testsúlyát azért nem engedted rá a lábaira, nem? Szóval így az izületet elvileg nem terhelted (nem is szabad), inkább az inger, ami a talpát érte kiválthatta a remegést. Egyébként, Bringa, ha lábujjhegyen is fog talajt egy ekkora baba, azért le kell tennie a sarkát is utána! Szóval ha folyamatosan lábujjhegyen áll, az lehet egy fokozott tónus jele. Lili leteszi a sarkát? Ha tényleg kicsit fokozottabb a lábaiban az izomtónus, akkor én továbbra is azt mondom nézesd meg az Alapítványnál. Nincs vesztenivalód. De ne haragudj, ha sok vagyok. Nem akarok erőszakoskodni. :oops:
ági_bp

Azt szeretném kérdezni, hogy Ti tudtok-e valamit arról, hogy mi van akkor ha egy anyatejes babának nyákos a széklete?? (Már bocs.)
Zita csak szopizik, igény szerint, kb., mint Doo Neked Viktória :) . A háziorvos annyit mondott, hogy talán van egy kis bélhurut, lehet túleszi magát. De nem hiszem. Most már nem mérem, csak szúrópróbaszerűen, és nem tűnik soknak (100-120) és szerintem van, hogy kevesebb is, pl. délután. De nem mindig telik el 3 óra, van, hogy hamarabb kér. Nem hasfájós, csak ha valami olyat eszem :oops: . És gyarapszik is. De engem eléggé idegesít ez a dolog. Mi lehet szerintetek? Van valakinek ilyen? Ja, és nem folyik az orra, nem náthás (csak mert eddig mindenkinek az jutott eszébe, lehet hátracsorog a váladék, s az jön ki). Még arra gondoltam, hogy önmagához képest nagyon mohó lett mostanában, eddig 1 órát szopizott, most már "csak" 15-20 perc (ritkán több), és az elején majd megfullad a cicin, elkezd köhögni, szegénykém. Talán hirtelen kerül sok tej a gyomrába, s ez okozhatja??
ági_bp

ági, hát ez nem teljesen uaz, mint nálunk, mert mi kb óránként szopizunk ;) nekünk is volt nyákos széklet - doki néni mondta h hagyjam abba a tejterméket (csak néhány szelet sajtot ettem, meg egy-egy főzeléket) és megszűnt. viszont amikor ettem egy mignont (gondolom, vajas krém van benne), akkor utána napon megint volt - úgyh sztem az anyai tej-tejtermék fogyasztás okozhatja. uakkor én is megijedtem és utánanéztem a neten - ott azt írták h anyatejes babáknál nem gáz, tök normális. úgyh én nem aggódom (annyira) emiatt.

nekem nem akar visszamenni a köldököm. nektek?
ja, és már a hajam is hullik - 3.5 hónapot várt, oszt most kezdődött.
Vendég

Sziasztok!

Riella én is örülök hogy minden rendben ment. Lorcika szépek vagytok!
Horilda nekem is ez a gondom mostanába. Eddig átaludta az éjszakát és most medint felkel 4-kor enni. Próbáltam cumit adni, teát adtam de tényleg éhes. Kábé mi is 6-szor eszük egy nap.
Remeség: Balázsnak is szokott remegni a szája de fokozott volt az izomtónusa születés után gyógyszert is kapott, más nem remeg. Kezd múlni.
Ági nyákos széklet és is úgy tudom hogy hurut vagy valami béllel kapcsolatos nyavaja. Adjál neki kis kamillateát az jó rá, bár óvatosan mert szárít is. Nem lesz gond. Ha nagy gond lenne már sírna a fájdalomtól és lázas lenne.
Én is el vagyok keseredve. Képzeljétek 2 napja sír evés közbe, kiköpi a cumit de aztán kéri vissza mert éhes és kortyonként eszünk. Ráfogták hogy fáj a hasa. Hát nem, torokgyulladása van. Kap antibiotikumot és c-vitamint. Ma egész nap alszik csak enni kel fel. Evett 17-kor és most kelt megint enni. Úgy sajnálom. A fürdést is kihagytuk. Dédelgetem, remélem holnapra jobb lesz. Nem lázas és az orra sem folyik, nagyon az elején kaptuk el a betegséget.
KépKép
rena10

Sziasztok Lányok,

nem fogok jönni egy ideig, és nem is voltam olvasó üzemmódban sem mostanság, komoly viharfelhők vannak felettünk, sajnos nem hiszem, hogy tudnak rendeződni a dolgok, ha biztosra eldőlt a dolog, akkor majd jelentkezem.

Babáknak és mamáknak minden jót kívánok.

Ja, itt figyel a polcon a Beba HA-s tápi ... :cry: :cry: a sok sírás meghozta gyümölcsét, szoptatok igény szerint, mint a güzü, dehát.. :cry:

pusz,
Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dori remélem rendeződnek a dolgok! Hol van mindenki???KépKép
rena10

jézusom Dóri! mi a baj?! remélem, mihamarabb stabilizálódik a helyzet. és remélem, nem gyerekekkel és nem családdal, egészséggel kapcsolatos zűrről van szó. már hiányoltunk sokat - de én személy szerint nem is gondoltam h gáz lehet, csak annyi h el vagy havazva, ami meg érthető.

Viktória f5-től durmol - egyszer volt csak fent szopizni, fürcsi is kimaradt. :shock: nemtom, mi lelte...

rena, balázsnak jobbulást! neked kitartást!

lorci, ricsike fantasztikusan édes!! :D nem győzök csodálkozni h milyen formás legényke lett belőle!! büszke lehetsz a kis pasidra! :wink: és a fotóitok is marha jól elkapott pillanatok :lol:
Vendég

Sziasztok,

Dori jaj remelem megoldodnak a gondjaid. Gondolom a hazzal lehet valami, lattam az iwiwen, hogy epittetot kerestek! :( Vigyazzatok magatokra es tenyleg nagyon remelem, hogy rendezodik minden!

Doo: Koszi. Ricsike tenyleg szepen kikerekedett, amilyen kis macskajancsi volt mikor megszuletett!!!! :D :D
Most kicsit meg minidg nathas, az orrszivast az elejen meg turte, de most mar ruhelli szegenykem!!! :( Vszont tok ossze-vissza eszik (persze ehhez az is hozzajarul, hogy ha visszuk magunkkkal ide-oda akkor felborul midnen), hol 120-at becuppant, hol 40 utan bealszik!!!! :shock:
Doo tok jo, hogy Viktoria ilyen sokat durmol. :) Tuti az ido miatt, nem azert de minden nap egy ujabb front jon-megy, hat hogy lehet ezt birni!!!!! :roll:

Nalunk is van meg szajremeges, de mar en sem aggoodm, mert a doki szerint siman 3 honapos korukig lehet,. De csak akkor ha izgatott vagy valami. Azert remelem majd elmulik most mar lassan!!!

Na megyek, mert megyunk lassan anyosekhoz ebedre!
Szep napot mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Szombatom egymerő munka volt,apa is dolgozott,igy babó ki volt adva mamázóba,atán vasárnap reggel jött a tesóm akinek van egy veterán skoda coupéja és vitte a falunapra benevezni,na gyors pucera aztán go.
Délelőtt mi is kisétáltunk babucival,aki végig aludta az utat,képzeljétek kezdünk átálni a 4 óránként evésre ami nagyon boldoggá tesz,nem mintha a 3 kiborított volna,de ha akkor adok neki enni,nem kéri és azt a hisztit csinálja hogy szivja az üveget,sír egy kicsit megint szív és igy tovább,ha kiveszem akkor is sír,semmi se jó magyarul.
Szerintem ő magát már átkódolta,és nem éhes,én meg tömném,igy most valahogy húzzuk az időt,és 4 óránként eszünk,.
Este megbeszéltük apával,hogy lesz Bikini koncert menjünk ki,kell egy kis kikapcs.anyut beizzitottam,hogy vigyázni kell babucira,jött is.
Nade a kicsi törppicur egy merő hiszti volt,és nem akart elaludni,pedig ájultan álmos volt,fél óra ringatás után ömlött rólam a viz,bejött apa ,én meg beszóltam,amin megsértődött,én bőgtem ő duzzogott,és közben az angyalkám is elaludt,úgy hogy sem a koncertre sem a tüzijátékra nem ébredt fel,ja és reggel 5 ig aludt.
Aztán persze kibékültünk,szóval minden okés csak akkor nagyon szar volt.
Az este jól sikerült,és végre 3 hónap után én is kiszabadultam itthonról.

Dori,annyira sok szomorúság sugárzik a soraidból,bízunk benne itt mindannyian ,hogy az a tápszer ott fog maradni a polcon,nem azért nagyon jó tápszer ,mi is azt esszük,csak az azt jelentené,hogy elfújta a szél a viherfelhőket,és újra süt a napocska életed egén.
Hiszen akinek ilyen szép gyerekei vannak,annak mindíg kell hogy süssön a nap,a a valóságban nem is de a lelkében,ott igen ha rájuk néz.
Meríts erőt belőlük,és bármilyen problémáról legyen szó meglátod ez az erő mindenen átsegít majd.
Sok kitartást a nehéz napok elviseléséhez,türelmet és erőt.
Hiányoztál eddig is,és eztán is ha nem jönnél....ha bármiben segítségre lenne szükséged tudod hol találsz :wink:

Megvettem a légzésfigyelőt,visszaállt a lelki békém....megnyugodtam.

puszi lányok mennem kell,mert egy kész átverés show a gyermekem,nem alszik,pedig az előbb megnéztem és csukva volt a szeme.

KépKép
riella77

Sziasztok!

Dori, en is remelem hogy nem csaladdal kapcsolatos gond.
Gyonyoru csaladod van, es aggaszt, hogy ilyen szomoruan irtal.

Kivanom, hogy minden rendben legyen!

Lanyok, most mar 1x kel ujra Elina, 3 korul, megetetem, es durmol tovabb, ma egeszen fel9-ig huzta.

Egyszer nekiallt sirni, majd mikor elindultam volna hozza abbahagyta, es elaludt. Ilyenkor ra kell jojjek, nem kell azonal ugrani.

Nalunk a legujabb, hogy sir es beszelget felvaltva, a siras joval kevesebb, szoval probalgatja a hangjat rendesen.

Hason pedig mar a mellkasat is tartja nagyon sokaig. Olyan buszke vagyok ra! :D

KépKép
horilda

Sziasztok!

Tegnap este megjöttünk Balcsiról. Nagyon jól sikerült. Emma borzasztó jó kislány volt. Annyira büszke voltam rá. Most láttam igazán mennyire kiegyensúlyozott babó.
Egy ugyanilyen korú babával voltunk, ő kicsit nyufissabb baba, nehezebben alszik el, mert a nagyszülők karban tartották örökké és ezt szokta meg.
Szal, Emma édes volt, nagyokat aludt, az utat is végigszundizta.
Jókat sétáltunk és nevettünk a barátnőmmel. Az volt a jó, h. segítettünk egymásnak és tökre nem oktattuk ki egymást, h. mit hogy kéne. Mindenki csinálta úgy, ahogy ő akarta. Éjjel velünk aludtak a babák, mert a ház kicsit hideg volt, és az utazóágyban lennt aludtak volna, ahol még hidegebb lett volna.
Apák főztek ránk, kiszolgáltak, mi pedig szoptattunk, altattunk, sétáltunk, babáztunk és nyomtuk magunkba az édességet.
:)
Ja, és megtanultunk ülve szopizni! Úgy örülök.

Most nem tudok reagálni mindenkire.

Dóri én is szorítok nektek, hogy minden rendeződjön. Remélem nincs óriási baj. Vigyázzatok egymásra!

Ilda, az én kislányom ma produkálta először ezt a kinyomom magam pózt. Nem tartotta magát olyan sokáig, de próbálkozik. Nagyon ügyesek már, mi?!

Egyébként Emma is sokat fejlődött, úgy gagyarászik és mindenkire mosolyog. Már mókázni is lehet vele. A másik babával is tök nézték egymást. Emma vigyorgott rá, annyira cuki volt! Én most kezdem úgy igazán élvezni a babázást, de komolyan!

Niki

Kép
niki30

Niki, orulok, hogy Emmacska is ilyen mosolygos baba.

En is nagyon elvezem, hogy mar lehet veluk jatszani, bolondozni.

Hmm hapsik foztek ratok, most kicsit irigykedem :shock: :D

Szuper lehetett, en minden kis programba kapaszkodok, erzem mennyire kell a kikapcsolodas, most szombaton megyunk eskuvore, mar varom.

Na pussz Mindenkinek!

KépKép
horilda

Sziasztok,

Ma jo kis nap volt, apu itthonrol dolgozott, delelott foztem, pakolasztam, aztan delutan elugrottunk anyumekhoz, en meg kicsit lazultam, mert apu hurcolaszta a kis gyonyoruseget! :)
Nalunk is mar hetek ota megy a kinyomas probalgatasa es nagyon kis ugyeske, most mar nagyon jol tartja a fejet ha a vallunkon is van. Olyan jo latni, ahogy fejlodnek, nem? Annyira cuki mostanaban Ricsike. Szopizik, aztan mikozben nez kihuzza a szajabol a cumit es ram nevet, aztan vissza....es ezt muveli! Meg lehet zabalni, egyszer meg fogom enni ezt a gyerkocot!!!!!!!! :D :D

Niki orulok, hogy jol sikerult a kiruccanas! MI penteken megyunk Balcsira 10 napra!!!! Mar varom, emelem minden jo lesz.

Na megyek, mert jon a furcsi es megy a siras!!!
Sziasztok.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, ti megint eltűntök?
Na jól van, nagyon jó nyaralást kívánok!
Balcsi szuper jó! Állítólag meleg a víz. Én nem fürödtem.

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki végre,már egy örökkévalóságnak tűnt a nélküled eltöltött idő,nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült a nyaralás,és az hogy Emma ennyire ügyes az csupa boldogság.

Nekem is ezt csinálja Martin evés közben,annyira nevet,hogy kihúzom a cumit mert folyik a lé mellette ,nincs értelme a nyakába csorgatni a fél üveget,aztán agyon puszilom és folyt köv,eltelik 2 perc megint kezdi,igy a 10 perces etetésből fél óra lesz,de ki bánja ,ha egy ilyen élményben van része,mert ez egy élmény ,egy csoda.
Apa tegnap este sírt a gyönyörűségtől,egész délután nyafi volt golyó,de attól fogva hogy megjött apa,vigyorgott,és annyit beszélt,be nem állt a szája,majd megzabáltam ahogy csücsörített és formálta a hangokat a kis csíkos napozójában,erről kép is késült ,mellékelem.

Lányok egy intim kérdés direktbe,mióta szültem annyira szeles lettem,hogy versenyzem a fiammal ki tud nagyobbat.
:roll: :roll: :roll:
Addig nagy ritkán elrepült egy galamb,de most komoly sorozat lövések hagyják el altestem,pedig nem eszek fújós ételeket,és nem is vagyok felfújódva,de ez valami katasztrófa,kérdem én ennek igy kell történnie,vagy a hiba az én készülékemben van????

Tegnap voltam a védőnéninél,és felhívta a figyelmem rá,hogy van most egy vírus,a babaák torkában kis fehér hólyagok jelennek meg és nem tudnak nyelni tőle rendesen,ezért nem akarnak enni...vagy kiköpik a cumit,jó rá figyelni,vigyázzatok a babókra!!!

Hol vagytok Pici,Bogyra,Bringa,Melcsi,Doo,Legi???
Kedves anyatársak,felhívnám figyelmeteket arra a tényre,hogy nagy olasz családunkból hiányoztok,és nem teljes a kör ha ti nem vagytok velünk,ha elfoglaltak vagytok,akkor is legalább életjeleket kérünk,mert különben aggodalmat okoztok lelkünkben.(Ld.Dóri)

Még lekicsinyítem a képeket aztán megyek ,sok a melódia,szép napot nektek

KépKép
riella77

Kép apáca show Kép mosoly turné Kép matróz leszek,imádnak a nők:)

KépKép
riella77

Ui: Lorci a két kép Ricsiről eszméletlen jó,apával szétnevettük magunkat rajta!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
riella77

Jó reggelt!

Riella, Martin sérója eszméletlen! :lol: Ezt ti állítjátok így be ugye? Vagy ez az alapállapot?
Az tuti, h. imádni fogják a nők!

Köszi a hiányolást drága:)
Jah, nekem is sok volt babanet nélkül!!!

Itthon rengeteg a dolgom, mosok ezerrel. Olyan vagyok, mint aki bérmosást vállalt. Ez nem is lenne gond, na de a vasalnivaló nőttön nő, nem tudom mikor érek a végére.

Lányok, tegnap mi is majdnem megzabáltuk apával macskát. Egyikünk az egyik combját, másikunk a másikat puszilgatta, cuppantgatta, ő meg úúúgy nevetett. Már olyan jó, h. így reagálnak ezekre. Nem?
Most kezdődik a most kezdődik.....:) Annnyira jó! Kész vagyok tőle!

Kép
niki30

Sziasztok,

Remelem mindenkinek jo ejszakaja volt. Nekunk az volt, csak en vagyok olyan almos mar tegnap ota!!!!! :shock: 8) Aludnek nonstop, a derekam meg leszakad......egyre nehezebb Ricsike, jobban mondva az en gyari hibas gerincemnek nagyon nehez..hajajjj....kemeny idok jonnak a hatamnak!!!! :roll: :(

Riella tenyleg nagyon tuti Martin haja! Eleve igy all vagy anyu rasegit egy kicsit? :) Milyen jol ul mar!!!
Szelek: Hat vannak.....nekem mindenfele dolgaim vannak. A beleim ugy kuruttyolnak, mint meg soha, egy gyomorkorgas sztereoban megy, khmm........ha pisilni kell, neha jobb ha futok :oops: :roll: , tusszentesrol ne is beszeljunk!!!!! Csinalom az intimtornat, amikor esezmbe jut....de az nem soxor van!!! :lol: Baratnom aki egy gyogyaszati segedeszkoz boltban dolgozik mondta, hogy van direkt a huvely erositesere szolgalo kis sulyzo!!! Egy tampon szeruseget kell felhelyezni es ra pici sulyzok es megtartani!!! :shock: Valami kene majd....kicsit gyurni arra az izomra is!!! :D
Szoooval a szules utan en speciel tropa vagyok..na jo nem tropa, de azert en is felfedeztem erdekessegeket!! :oops: 8)

NIki: Ez a Balaton lesz nekunk az igazi nyaralas, mar varom es remelem jo lesz minden. :) Bar az ido eleg valtozekonynak igerkezik, de ha kellemes meleg van es nem esik minden nap az eso, akkor en mar boldog leszek! :)
Jaj ne is mondd en orokke mosok, vasalok!!!! Plane most elutazas elott szedegetem ossze miket kell vinni es rendbe rakni! Hadd ne mondjam, hogy a fel hazat visszuk.......varja csak. Nem. Az egesz hazat!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Rajottem Ricsike csak akkor nevet hangosan, amikor furcsi elott kis olajos vattaval a nyaka alatt is bekenem, mega hona alatt (de hulyen hangzik :lol: :lol: ) , es csikizi szerintem a vatta, ezert akkor hangosan nevet!! Edesbogar!!!!! :)

Na megyek is kezdem a vasalast!!! :roll: :twisted:
Szep napot.

Kép

Kép
lorcika

riella, aranyos vagy h hiányolsz :D de azért vagyok.
én famora, anidora és gabira is gondolok - ők aztán tényleg nagyon eltűnősek :o
gondolom, te nem iszol tejserkentő teát, mert az is okozhat gázt. egyébként passzolom. v nem a hüvelyedből jön? mert az is lehet, ha meglazultak az izmok.

mi tegnap kukucs játékot játszottunk - nem is gondoltam h egy ilyen kisbaba ezt már ennyire tudja élvezni: hangosan nevetett
:D :D
Vendég

Hello!

Megjottunk a rontgenrol, minden ok, tuti nem csipoficamos Elinam, de en ezt tudtam is. :D

Most alvas van, asszem en is kicsit ledolok, ha sikerul... :roll:

Lorcika, szuper jo utat kivanok Nektek, vigyazzatok magatokra es egymasra.
Majd meselj!

Olyan jo aki megy nyaralni, en azert kicsit szenvedek attol, hogy mi nem :cry:

Na Mindenkinek szep napot!

KépKép
horilda

Azota senki nem jott? :shock:

Na akkor dobok par kepet Elinarol!

Csajok nagyon nyalazik a picur, na de meg korai hogy a foga jojjon, nem? Szombaton tolti a 3. honapot.

Ma eleg nyugos, allandoan a szajaba matat, erezheti a foginyet?
Vagy ez teljesseggel lehetetlen? Kép Kép Kép

KépKép
horilda

Ilda, Emma is nyálzik és ő is szopogatja az ujját vagy a textilpelusát.
Érdekes. Még szerintem sem jöhet a foguk.
Bár neki már látszódik fölül a fogkezdemény, olyan fehér....hm.
Passz.
Elina de édes! Nagyon vagesz a kis kockás szerkója:)

Kép
niki30

Ja látom Te merész vagy, kombidressz helyett pólócska.
:):) Már én is gondolkodtam rajta, mert van egy csomó helyes pólója. Csak h. akkor kinnt a dereka meg minden....vagy nem gáz?

Kép
niki30

ilda, sztem nem lehetetlen, uakkor mi két hónapos korunk óta nyálzunk és fognak se híre se hamva - Viktória 2 nap múlva 4 hónapos:)) sőt olyat is hallottam, aki u.így rég nyálzik és most 9 hónaposan egy szál foga sincs még :shock: ki tudja, mi a túró ez a nyálzás... :roll: már kezdem azt gondolni h csak afféle néphit h a foggal van kapcsolatban.
Vendég

Doo, en is hallottam ilyet is olyat is, majd meglatjuk.
Niki, nekunk is ilyan feheres, de megmondom oszinten eddig nem is neztem, hogy milyen volt.

Amugy en most adtam eloszor ra polot, mert egyszeruen nem tudtam ellenallni, eddig en is mindig bodyt adtam ra, de ha meleg van, siman...ja meg a kocsiban eligazotottam, hogy ne legyen felcsuszva, es nem volt kint a dereka.

Nalunk az este 7-tol 8-ig tarto idoszak nyugos nagyon, megint elvitte apja setalni. Szerintem mar alig varja, hogy furcsizhessen.

Hu milyen storym van csajok!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap este is elvitte parom setalni a babot, erre meseli, hogy 3 csaj megallitotta, hogy milyen kis tunderi a baba, meg hogy - ezt figyeljetek szo szerint idezek - "milyen jo apukaja van, Miert? Mert....meg azert mert sokszor latjak babakocsival"

Na ezt mikor elmeselte, meg hogy rendszeresen kiugranak a pult mogul a kislanykak, hogy "adjunk tolcsert a picinek, jajj de edes...meg igy meg ugy... :roll: :roll:

Elkapott a feltekenyseg, de vegulis jot hulyultunk rajta mikor meselte, azert lehet hogy el kellett volna mennem veluk???????? :shock: :shock:

KépKép
horilda

Ilda, ez jóó:)
Hát igen, én mondtam, h. a lányok imádják a lányos apukákat.

Kép
niki30

Sziasztok,

Nalunk is megy a nyaladzas, meg a szajba nyukalas, mar nekem is megfordult a fejemben, hogy fogzas, de az meg tuti korai. A vedono szerint most tobb nyaluk van, ennyi. Anyosom persze rogton mondta, hogy biztos faj a hasa....maniaja, hogy a gyerek tuti beteg vagy valami, ha mar szegenykem pusztan csak letezik!!!!! Agyamra megy!!!! :shock: :roll: Na mindegy. A fehereseget en is latom, de az mar a fog kezdemeny lehet???? :shock: :?: :idea:

Ilda: Elina nagyon nagyon aranyos! :) Olyan kis helyes! :)
Ricsikenek is van ilyen rovid gatyas szerkoja, de meg minden nagy ra. Bo nadragbol lognak ki a pipaszar labai! :D Vege lesz a nyarnak mire raadhatom!! :(
Tetszik ez a story...hat igen igen, szexik tudnak lenni a babas apukak! ;)

Ma rengeteget aludt Riciske. Reg votl mar ilyen. MOst a 2 etetesek kozott vegig aludt es 4 orankent evett!!! Este probaltam ebren tartani, de egy jo feloracskat csak aludt! MOst meg mar megint alszik....hmm....nem tudom vegig alussza-e az ejszakat!!! Jajajajjj megszoktam en mar hogy aludhatok ejjel, remelem aludni fog! :) :)De legalabb nem sirt meg nyugoskodott este!

Holnap kapja a 2 honapos oltasat, mert ugye szabin votl a dokino. Kicsit meg nathas, szerintetek kaphat? Remelem!!!! Nem szeretnem ha huzodna a dolog!!! Remelem nem lazasodik be szegenykem!

Na megyek lassan agy iranyaba! :)
Jo ejt nektek!

Kép

Kép
lorcika

az én lyányom hosszra gyúr: egy hete már 74-es rugikat adtam ra es pont jok, nem nagyok ra! :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Kedves lányok,Martin sérója originál ilyen,nem zselézem fel,vagy állítom fel,mióta megszületett igy áll,és ami vicces,hogy nem hullik ki a taréj ,hanem nő ,már tök hosszú neki,fürdés után megfésülöm baba fésűvel,és igy marad,tele van forgóval a feje búbja valószínű ezért marad meg a frizu.

Ilda Elina bomba csaj a kockásban,tegnap én is vettem golyónak egy kivi zöld .barna kombinációt kis naci és poló,extra férfias benne,tény hogy felcsúszik a derekán ,de ilyen melegben csak nem fog megfázni,meg egy pelust mindig teszek a derekára akár milyen meleg van.

Én Kin-baby kenőccsel kenem az ínyét,ez gyógynövényes kence és nem viszket neki annyira mert fehér rész nekünk is van,és könyékig mindkét keze a szájában,már sokszor öklendezik annyira bent van.
Viszont ha az újjammal egy kicsit maszírozom neki a kencét akkor kibírja egy órát is hogy nem matat a szájában.
Megyek megfürdetem a bébimet és irány a kert neki,nekem meg a munka.
Este még jövök,puszi nektek

KépKép
riella77

Doo, 74-es rugi? Az igen!!! Biztos o a leghosszabb baba a forum csapatban. :D

Elinam ataludta az ejszakat! Annyira jol erzem magam, kipihentnek, jo eddig is csak 1x kelt, de azert igy az igazi.
Este 9-tol reggel 7-ig aludt, en pedig fel10-tol 7-ig. Kiraly volt ez az ejszaka.

Csajok mas tema! Nem tudjatok melyik honlapon lehet megnezni az E412-es termekek listajat? Tudjatok most ezt nyomjak a hirekben.
Parom meg kajtatja a neten, de nem talalja.

Puszi Mindenkinek!

KépKép
horilda

Helló!

Ilda, itt van valami, nézd meg!

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=7834

Kép
niki30

sziasztok

egy kis életjel rólunk:-)) szóval olvaslak titeket, csak nincs érkezésem írni mert addigra mindig van valami dolog, mire nekilátnék. Jól vagyunk, növögetünk, igazándiból már túl vagyunk a 6 kg. A hosszt nem tudom, azt én nem tudom lemérni, mert béna vagyok, de jövő héten 3 hónapos tanácsadáson kiderül. De tuti 60-on felül vagyunk, mert már kinövögetjük a 62-es cucokat is.

szombaton megyünk babaúszásra, már nagyon várom, ráadásul mostanra rendeződött az esti fürdés is, immáron második hete nem ordít fürdés közben, sőt van, hogy mosolyog. Apjával azon poénkodunk, hogy tudta, hogy vinni akarjuk babaúszásra, ezért rendezte magában a víz kérdését.

Amúgy a gyermekem igazi lustaság, átalussza az éjszakát, reggel én keltem 6-kor csöpögő cicivel, eszik és utánna még visszaalszik. Most is nyomja még. Mondjuk néha a frászt hozzák rám, okos anyukák szerint az ő babájuk ilyen korban már örökmozgó volt, az enyém meg milyen nyugis, nézelődő, táncsak nem beteg. Hát remélem, hogy nem, de mostmár rákérdezek az orvosnál, hogy nem baj e, hogy ilyen nyugis, megfontolt, nézelődős fajta. Ugyanakkor van egy kis füzetecske, amiben le van írva, hogy háromhónaposan mit kell teljesítenie: mosolygás, hirtelen zajra megijedés, tárgyak megfogása, rugkapálás pelenkázás közben, fej tartása. Ezeket teljesíti. Szóval azért nem úgy kell elképzelni, hogy egész nap csak nézelődik és meg sem mozdul.

A másik problémám, hogy a munkahelyemen most én vagyok a pletykák középpontja, mert nem maradok itthon a gyerekkel, hanem visszamegyek dolgozni. Egyesek már Sztahanovval húznak egy kalap alá. Amúgy én tényleg szeretek dolgozni, az már még egy fontosabb érv, hogy meg is kellene élni, és hát 90 ezerből nem lehet, de a duplájából már azért inkább...

No hát nagyjából ennyit rólunk, édesek a babáitok. Én is tennék fel képet, de se nekem, se a nagyon okos, egyetemet végzett férjemnek nem sikerült eddig. De nem adjuk fel:-)))

Szép napot mindenkinek!
Márti
stella2007

Niki koszi a linket, meg fogom nezni! :D

Stella, jo hogy Veletek is minden ok, munkahelyen meg mindig vannak "okos" emberek, ne torodj veluk, csak nem tudjak jobban, hogy eld az eleted.

Az en Elinam nem fogja meg meg a targyakat, szombaton tolti a 3 honapot, mar kene neki? A tobbi OK!

KépKép
horilda

hali

llda! szó szerint ezt írja a könyvecske: "megragadja a kezébe helyezett tárgyakat." Ja és a gügyögést kihagytam.

Engem taccsra tesz ez az idő. Az előbb bealudtam a gyerekkel. Jobban mondva véleményem szerint én előbb aludtam el. Délelőtt elővettem a nagyobb ruhácskákat és kimostam, úgyhogy jól kicsesztem magammal, mert ma este is vasalhatok. Tegnap is 11-kor végeztem. Csoda, hogy hulla vagyok? De napközben kiszámíthatatlan Stella, van, hogy órákig alszik, van, hogy 20 percig, úgyhogy inkább csak kisebb dolgokat csinálok meg - mosogatás, porszívózás -. Este mikor már elaludt,akkor főzök, meg vasalok.

No eldugulok nem panaszkodom tovább..

Márti
stella2007

Sziasztok,

Na megkaptuk a 2 honapos oltast. Szegenykem elotte tok jo kedvu volt, nevetgelt, magyarazott a dokinonek is, el volt a dokino tole ajulva. Aztan egyszercsak megszurtak es kesz. Annyira sirt, folvettem es meg akkor is. Aztan nezett ram, es latszott komolyan a kis arcan, hogy becsaptam..oda a bizalom!!!!! :( Aztan most a kocsiban elaludt es alszik a kis edes bogaram! :( Ugy sajnaltam szegenykemet!!! :( Remelem nem lazasodik be.

Fius anyukak! Nekem azt mondta a dokino, hogy az egy fajta rendellenesseg, hogy Ricsikenek legzeskor nagyon behorpad a mellkasa. Nalatok van ilyen? Persze azt mondta nem gond,amig nem okoz problemat, szivritmus zavar stb., de hat mondjuk nem orulok neki! :( Azt mondta nincs vele egyenlore semmi teendo, majd ha nagyobb lesz Ricsike, edzeni kell, hogy eros legyen a mellkasa, uszas, gyurun felhuzodzkodas stb. Remelem tenyleg nem lesz semmi komoly. Amugy jol van, alszik sokat. 60 cm es 5180 gramm, szoval cseperedik a kis nyulacska! :) :)

Stella jo, hogy irtal, mar regen jottel fel a forumra. Az en babam is nyugis, alvos baba. Most 2 napja megint sokat alszik, pedig mar tobbet votl font, de amugy az ejjelt is ataludta, pedig tegnap szinte egesz nap alukalt. :shock:
Ne torodj a sok hulye emberrel! Semmi kozuk hozza, hogy te mit hogyan csinalsz!!! :roll:

Ricsike sem fogja meg a tarygakat, csak ha nagyon a kezehez teszem. :) Bar a feje folott forgo bigyokert mar nyukal! De pl. tegnap is egy csorgot megfogott, de ugy hadonaszott, hogy fejbe csapdosta magat, szoval ki is vettem a kezebol! :) Ha azt vesszuk a nyaklancomba kapaszkodik, meg a polomba...azok targyak, nem? ;) :)

Ilda: Tok jo, hogy vegig aludtatok az ejszakat! :)

Na megyek vasalok. Sziasztok.

Kép

Kép
lorcika

Látom mindenki nagy vasalási lázban ég.
Márti, épp ma vettem én is elő a nagyobb ruhákat, csak még azokat nem mostam ki. Ma is már kétszer ment a mosógép és a vasalással is szépen haladok. Lassan csak elfogy...

Megfog dolgokat: jah, Emma is nyúl már dolgokért. De legfőképpen a textilpelust fogja, meg igen a pólómat, meg néha a pörgettyűt, amit belógatok neki.

Kép
niki30

sziasztok!!!
nem volt netünk,már majdnem bekattantam...szolgáltatót váltottam.... :oops:

remélem mindenki jól van.

dóri!nálunk mosolyszünet van,remélem,nálatok nem ez a helyzet!!!

Brendus szépen növöget,és Ő is nagyon nyáladzik!!!

puszi nektek,dobok egy képet!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1186591416.72.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

na, de ilda: a legöregebb is Viktória :lol: ilyenkor még éri egy nőci korát elárulni? :lol:

gabi, hát azt én nem is hiszem h ez a még épp hogy 3 hónapos lesz Brendon! :shock: nagyon fejlett babuci! :D

stella, gabi - hiányoztatok!

riella,
hihetetlen h ilyen frizkója van Martinnak - én is azt hittem h a te divattervezői kreálásod :shock: :lol:
Vendég

Gabi baba, de jó, h. végre jöttél!
És milyen szép Brendon! Jó nagy baba lett és szép fejlett!
Gyönyörűű!

Jó éjt, puszi!

Kép
niki30

Gabi: pont ma gondoltam rad egy csomot hogy mi lehet veletek!! :) Jo hogy jottel es Brendon nagyon nagyon helyes. :)

Ricsikenek kis hoemelkedese lett estere, de alapvetoen jo kedvu volt, meg kacagott is nekem, amikor jatszottunk es csikiztem! :) Aztan a szokasos furcsi es kaja utan most alszik. Remelem jo ejszakaja lesz.

Na jo ejt nektek is.

Kép

Kép
lorcika

na,látjátok,ezért jön az ember közétek,mert mindig kap egy pár jó szót!!! 8)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Gabi urrá már hiányoztál, nagyon szép Brendon.
Lorcika jó hogy végülis csak hőemelkedés lett.
Stella én is mennék már dolgozni nem vagyok itthonülős típus és persze a pénz nagy úr főleg ahol gyerek van én teljesen megértelek.
Pici mi van veletek?
Mi már jobban vagyunk súlya 5270 gramm, 62 cm. Pénteken még megnézi az orvos a torkát, utánna megyünk babamasszázsra. Mostanába este 20:30-tól reggel 5:30.ig alszunk utánna kaja és még 8-ig szunya. utánna egész nap csavargunk. Ilyenkor főzés, mosás, takarítás és sok -sok vasalás. Nyáladzás nekünk is megy és rág csócsál mindent.Csak nem a foga jön? Hoztam pár képet. Kép Kép Itt még betegen. Kép Kép
KépKép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: