Jó reggelt!
Szombatom egymerő munka volt,apa is dolgozott,igy babó ki volt adva mamázóba,atán vasárnap reggel jött a tesóm akinek van egy veterán skoda coupéja és vitte a falunapra benevezni,na gyors pucera aztán go.
Délelőtt mi is kisétáltunk babucival,aki végig aludta az utat,képzeljétek kezdünk átálni a 4 óránként evésre ami nagyon boldoggá tesz,nem mintha a 3 kiborított volna,de ha akkor adok neki enni,nem kéri és azt a hisztit csinálja hogy szivja az üveget,sír egy kicsit megint szív és igy tovább,ha kiveszem akkor is sír,semmi se jó magyarul.
Szerintem ő magát már átkódolta,és nem éhes,én meg tömném,igy most valahogy húzzuk az időt,és 4 óránként eszünk,.
Este megbeszéltük apával,hogy lesz Bikini koncert menjünk ki,kell egy kis kikapcs.anyut beizzitottam,hogy vigyázni kell babucira,jött is.
Nade a kicsi törppicur egy merő hiszti volt,és nem akart elaludni,pedig ájultan álmos volt,fél óra ringatás után ömlött rólam a viz,bejött apa ,én meg beszóltam,amin megsértődött,én bőgtem ő duzzogott,és közben az angyalkám is elaludt,úgy hogy sem a koncertre sem a tüzijátékra nem ébredt fel,ja és reggel 5 ig aludt.
Aztán persze kibékültünk,szóval minden okés csak akkor nagyon szar volt.
Az este jól sikerült,és végre 3 hónap után én is kiszabadultam itthonról.
Dori,annyira sok szomorúság sugárzik a soraidból,bízunk benne itt mindannyian ,hogy az a tápszer ott fog maradni a polcon,nem azért nagyon jó tápszer ,mi is azt esszük,csak az azt jelentené,hogy elfújta a szél a viherfelhőket,és újra süt a napocska életed egén.
Hiszen akinek ilyen szép gyerekei vannak,annak mindíg kell hogy süssön a nap,a a valóságban nem is de a lelkében,ott igen ha rájuk néz.
Meríts erőt belőlük,és bármilyen problémáról legyen szó meglátod ez az erő mindenen átsegít majd.
Sok kitartást a nehéz napok elviseléséhez,türelmet és erőt.
Hiányoztál eddig is,és eztán is ha nem jönnél....ha bármiben segítségre lenne szükséged tudod hol találsz
Megvettem a légzésfigyelőt,visszaállt a lelki békém....megnyugodtam.
puszi lányok mennem kell,mert egy kész átverés show a gyermekem,nem alszik,pedig az előbb megnéztem és csukva volt a szeme.