Hali!
Köszi, köszi a segítséget mindenkinek, sikerült belépnem!:)
Mikegirl: Nem volt faros! Csak bementünk, mert már rendszeres fájásaim voltak. Az ügyeletes vizsgált meg, és azt mondta, hogy ez császár lesz, mert hatalmas a baba, és nagyon fent van! De aztán vártak még, meg burkot repesztettek, és elindult lefelé. Egyébként 4450 gr-mal született és 59 cm-el! Ja én meg 159 cm vagyok...
Jucu: Nem ott volt ahol neked, be kellett menni az osztályra és ott az első szobában volt 2 ágy...Alapítványi szoba: annyi amennyit Te gondolsz, én igazából nem is reménykedem, hogy bejutok, de azért majd próbálkozom, én 5 éve asszem 3500 Ft fizettem 1 napért a kútvölgyiben. Nem hiszem, hogy a derékfájás a megfordulás jele lenne!:) Nem volt semmi gond a nőcivel, csak nem értette miért nem aktivizálja magát. Aztán felébresztették(nme volt kellemetlen egyáltalán), akkor picit mocorgott, de szerintem a meleg miatt volt.Meg mikor én helyezkedtem akkor rögötn mozgott, viszont nem nagyon mertem, mert akkor meg elmozdult az érzékelő a hasamról! Itthon nekem sokat mozog, emelkedett is szépen ott is a mozgásoknál a pulzusa. Mondta a végén, hogy ugye menjek jövőhéten pénteken, vagy menjek nyugodtan szülni, ha beindulna.
Ildikó: nagyon is átérezzük! Ki sem tudunk mozdulni...

Tengert is odapingálhatott volna vki, már csak az hiányzik innen!Megváltás lesz jövőhéten a 31-32 fok is!
Judit